Wat eet jij tijdens de eerste en tweede kerstdag, en met wie?
verse groentenmix
gestoomde aardappeltjes
Smakelijk
O ja, en een lekker glaasje wijn uit vaders kelder.
[Dit bericht is gewijzigd door Infinity123 op 25-12-2002 11:55]
quote:Bied dan aan om volgend jaar zelf het kerstdiner te maken als je dit niets vindt !
Op woensdag 25 december 2002 11:52 schreef dj-ango het volgende:
Kan mn familie nou niet iets speciaals bedenken?
quote:Mn kamer is nou niet dat je zegt van groot.Er passen net 6 man in,maar 15 ??? Dat wordt krap.
Op woensdag 25 december 2002 11:59 schreef Blue-eyes het volgende:[..]
Bied dan aan om volgend jaar zelf het kerstdiner te maken als je dit niets vindt !
quote:Ja voor mij is het ookal hetzelfde.
Op woensdag 25 december 2002 11:55 schreef dennisdotcom het volgende:[..]
Hé, jij ook weer
.
Gourmet , tweede kerstdag!!!
2de >> eeeeuhm, morgen>> zie nog wel.
Jaja, erg makkelijk, maar goed, vind feestdagen niet zo speciaal eigenlijk, excuus om veel te eten.
Vanavond
Niet al te bijzonder dus. Mijn ouders hebben niet zoveel lef wat betreft het experimenteren met nieuwe gerechten.
1e kerstdag: Uit eten met de hele familie.
2e kerstdag: ehm...verschillend, dan is me namelijk me verjaardag (ben idd vandaag jarig) dit jaar pizza geloof ik
quote:Deense dog met champignonsaus.....mmmmmm
Op donderdag 26 december 2002 18:21 schreef Juup© het volgende:
2e kerstdag: lasagnette met poffertjes
quote:Hetzelfde hier
Op woensdag 25 december 2002 11:54 schreef dennisdotcom het volgende:
1e kerstdag: gourmet.
2e kerstdag: waarschijnlijk gourmet-overblijfselen opwarmenen nog wat stokbrood erbij ofzo
.
2e kerstdag: wraps met cranberryroom & ham, kaas-aardappelkoekjes, cambodjaanse mihoensalade, gebakken spitskool, beenham uit de oven, ijs met vruchtjes en slagroom (meneer_Mush en ikke gemaakt)
quote:MMMmmmm Flappie.
Op vrijdag 27 december 2002 22:19 schreef FlyingFox het volgende:
Flappie !!!!
het was kerst-ochtend 1961.....
quote:
Op donderdag 26 december 2002 12:53 schreef Barb het volgende:
VanavondApperatiefje met amuses
Trio van gemarineerde zalm met een mosterd dille saus, terrine van eendenlever met appel compote en Serano ham met meloen
Krachtige runderbouillon met een brunoise van groenten en geplukte kervel
Struisvogelbiefstuk met een wildsaus van veenbes, stoofpeertje en aardappel gratin met een rijk wintergarnituur
Grand Dessert
quote:Bron
Ganzen en eenden worden hiervoor twee tot drie weken gemarteld door ze op te sluiten in kleine ijzeren kooien en dwangmatig te voeren. Ieder dag komt de boer twee tot drie maal langs om de dieren een trechter van zon 30 cm in de strot te duwen en daar iedere dag zon kilo mais naar binnen te duwen. Het gevolg is dat de lever van de dieren binnen drie weken tot 10 x zo groot is en dat de boer hiermee dus 10x zoveel levertjes kan verkopen.De gevolgen voor de dieren zijn enorm. Naast angst, pijn ontstaan verwondingen, infecties en botbreuken (30 tot 70%). Door het met geweld inbrengen van de trechter ontstaan ernstige verwondingen en infecties in de hals van het dier. De enorme hoeveelheden voedsel zijn niet normaal te verteren. De lever groeit letterlijk kapot. Door de grote lever worden andere organen zoals de longen weggedrukt en worden de dieren kortademig. Het sterfte cijfer kan oplopen tot 15%.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |