abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_178759619


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_178759630
stfu
pi_178759681
Pizza salami hier.
pi_178759706
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 20:32 schreef Gehrman het volgende:
Pizza salami hier.
Kga straks ook aan de pizza. Goed idee. ^O^
pi_178759879
Kip / Shoarma wordt het hier.
Ik mag er wezen.
pi_178761335
Ik denk dat het vrouwtje van B-Boi achter zijn investeringen in crypto is gekomen en hem verboden heeft er mee door te gaan. Wat jullie?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178761394
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 21:39 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ik denk dat het vrouwtje van B-Boi achter zijn investeringen in crypto is gekomen en hem verboden heeft er mee door te gaan. Wat jullie?
Ik durf het echt niet te zeggen.... is die in 1x verdwenen dan of?
Hij had overal wel dukaten op zijn chest. 8-)
pi_178761413
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 21:42 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik durf het echt niet te zeggen.... is die in 1x verdwenen dan of?
Hij had overal wel dukaten op zijn chest. 8-)
Hier zie je hem bijkans niet meer. Zonde.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178761436
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 21:42 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Hier zie je hem bijkans niet meer. Zonde.
Ja... ik kon er wel mee lachen hoor. Korreltje zout nemen :D
pi_178761462
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 21:43 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ja... ik kon er wel mee lachen hoor. Korreltje zout nemen :D
Zijn verhalen over eten waren zeer inspirerend. En het was ook hilarisch om te zien hoe triggered sommige mensen van hem raakten. :+
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 21:46:29 #11
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178761528
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 21:44 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Zijn verhalen over eten waren zeer inspirerend. En het was ook hilarisch om te zien hoe triggered sommige mensen van hem raakten. :+
Ik vond hem een soort van huis troll :D Gezellig, maar niet teveel voeren :P
pi_178761607
Je hoefde 'm niet te voeren, dat deed zijn vrouwtje.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178761873
Ik ga van mijn cryptomonnies even lekker 4 daagjes bivakkeren op Okinawa 🏖 :)
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 22:10:23 #14
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178761965
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 22:04 schreef kthxbye het volgende:
Okinawa
Lekker bezig pik! Enjoy!
pi_178762220
Bboys we zijn weer groen, woohoooo
pi_178762380
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 22:27 schreef Jed1Gam het volgende:
Bboys we zijn weer groen, woohoooo
BULLRUN CONFIRMED
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178762465
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 22:35 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

BULLRUN CONFIRMED
net zoals vanochtend... paniek om - 2%...en nu een bullrun bij +2%?
pi_178762471
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 21:39 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ik denk dat het vrouwtje van B-Boi achter zijn investeringen in crypto is gekomen en hem verboden heeft er mee door te gaan. Wat jullie?
Die is gewoon lafjes uitgestapt met de bear market.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 22:40:40 #19
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178762478
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 22:39 schreef Predator38 het volgende:

[..]

net zoals vanochtend... paniek om - 2%...en nu een bullrun bij +2%?
6e hypotheek genomen!
pi_178762481
Wat zijn de scherpste sauzen wat je kunt krijgen? begin beetje immuun te worden.
Of pepers!.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 26 april 2018 @ 22:41:50 #21
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178762499
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 22:40 schreef pnxsinned het volgende:
Wat zijn de scherpste sauzen wat je kunt krijgen? begin beetje immuun te worden.
Of pepers!.
https://www.barbequeshop.(...)yKBx8JgaAlyKEALw_wcB
pi_178762593
quote:
3 besteld ^O^
Ik ben benieuwd. was van plan anders zelf iets te maken oid van pepers. :)
pi_178762844
JAAA LAMBOMEEEET.
pi_178762972
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 22:58 schreef BadVlad het volgende:
JAAA LAMBOMEEEET.
Lambomeeeet?
Wat is dat precies :D
pi_178763036
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:07 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Lambomeeeet?
Wat is dat precies :D

Zoiets, alleen dan met minder Ferrari's.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  donderdag 26 april 2018 @ 23:12:31 #26
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178763062
Kan iemand zien of er iets mis is met deze BTC transactie?

6be17dc57324d78a79255edbeb5828a5504e302f5c7d0a468ac7a697f9df8326
pi_178763128
zouden we uberhaupt nog wel een bullrun krijgen zoals vorig jaar mei - december

ik denk van niet man
pi_178763133
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:12 schreef leolinedance het volgende:
Kan iemand zien of er iets mis is met deze BTC transactie?

6be17dc57324d78a79255edbeb5828a5504e302f5c7d0a468ac7a697f9df8326
Deze is nog unconfirmed. :)
pi_178763134
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:16 schreef Dimachaerus het volgende:
zouden we uberhaupt nog wel een bullrun krijgen zoals vorig jaar mei - december

ik denk van niet man
Nooit meer
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178763153
quote:
1s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:16 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Nooit meer
Ik denk van wel eigenlijk... :) Dit jaar nog.
Die 12... moet je uit je kop halen... maak er maar 50 van.
Klein ETH'tje :P
  donderdag 26 april 2018 @ 23:18:09 #31
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178763155
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:16 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Deze is nog unconfirmed. :)
Ja dat zie ik. 0 confirmaties na een uur. Ben gewend dat het veel sneller gaat.
Wellicht te weinig fee meegegeven? Heb de standaard van blockchain.info aangehouden.
pi_178763182
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:18 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ja dat zie ik. 0 confirmaties na een uur. Ben gewend dat het veel sneller gaat.
Wellicht te weinig fee meegegeven? Heb de standaard van blockchain.info aangehouden.
Hmhm, om eerlijk te zijn durf ik dat niet te zeggen.
Iemand anders die ervaring heeft met Fee icm BTC?

Ik gebruik enkel ETH met dergelijke bedragen namelijk. Wat ik lees, is dat vaak sneller. :)
  donderdag 26 april 2018 @ 23:23:06 #33
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178763240
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:19 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Hmhm, om eerlijk te zijn durf ik dat niet te zeggen.
Iemand anders die ervaring heeft met Fee icm BTC?

Ik gebruik enkel ETH met dergelijke bedragen namelijk. Wat ik lees, is dat vaak sneller. :)
Idem hier, maar had nog wat btc op blockchain.info staan. De 1e confirmatie is overigens een feit ^O^
pi_178763399
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:23 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Idem hier, maar had nog wat btc op blockchain.info staan. De 1e confirmatie is overigens een feit ^O^
Soms is BTC gewoon traag wat ik her en der lees.
Vandaar ik ETH doe in snelle dingen, haha :D
Komt goed, transactie staat iig op de blockchain, dingen kunnen erger :P
pi_178763516
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:16 schreef Dimachaerus het volgende:
zouden we uberhaupt nog wel een bullrun krijgen zoals vorig jaar mei - december

ik denk van niet man
Zeker wel.
  † In Memoriam † donderdag 26 april 2018 @ 23:38:24 #36
230491 Zith
pls tip
pi_178763520
Stuur die lendconnect mensen eens naar fok
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178763525
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:38 schreef Zith het volgende:
Stuur die lendconnect mensen eens naar fok
Ben gebannd. Ze vonden mijn BitConnect plaatjes niet leuk.
pi_178763573
Er zit geen vaart in Dragonchain, had wel verwacht dat die nu een stuk hoger zou staan.
pi_178763576
quote:
8s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:37 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Zeker wel.
Eens.
Dit jaar nog, mark my words.
En kwil dan ook een Crypto meeting :D
pi_178763582
quote:
8s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:42 schreef BadVlad het volgende:
Er zit geen vaart in Dragonchain, had wel verwacht dat die nu een stuk hoger zou staan.
Ook dat komt goed.
Draken zijn grote beesten, veel slaap nodig.
Wacht maar.
pi_178763592
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:42 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ook dat komt goed.
Draken zijn grote beesten, veel slaap nodig.
Wacht maar.
Je bent weer terug! :)

Bedankt. Je hebt me helemaal gerustgesteld.
pi_178763627
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:43 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Je bent weer terug! :)

Bedankt. Je hebt me helemaal gerustgesteld.
Haha, ja, vanmiddag aangegeven. :D
Ik ben er voor jullie allen! Ook voor jou! ;)
  donderdag 26 april 2018 @ 23:46:02 #43
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178763646
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:44 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Haha, ja, vanmiddag aangegeven. :D
Ik ben er voor jullie allen! Ook voor jou! ;)
Lekker man! Goed dat je er weer bent :*
pi_178763651
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:38 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ben gebannd. Ze vonden mijn BitConnect plaatjes niet leuk.
Lenen ze dat geld ook echt ergens uit? Ik wil namelijk wel wat lenen om BTC te kopen. *O*
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178763670
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:46 schreef ITrade het volgende:

[..]

Lenen ze dat geld ook echt ergens uit? Ik wil namelijk wel wat lenen om BTC te kopen. *O*
Grapje toch... nooit maar dan nooit aan "lending" platforms beginnen.
Reinste bs.
pi_178763717
Ik zit eindelijk op 2 posts gemiddeld!
Het teken dat die kut crypto voor mij een verslaving is. :')
pi_178763721
Bob Marley - Exodus opgezet.
pi_178763734
quote:
6s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:50 schreef Gehrman het volgende:
Bob Marley - Exodu
Ik doe met je mee! :D
pi_178763787
quote:
10s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:51 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik doe met je mee! :D
Een van Bob Marley's beste albums :7
pi_178764166
FOK IS KAPOT

LEVE DE REPUBLIEK!!
pi_178764245
quote:
8s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:17 schreef BadVlad het volgende:
FOK IS KAPOT

LEVE DE REPUBLIEK!!
ALLES ORANGE :o
pi_178764296
Hard goan!
pi_178764343
Ik heb teveel bier op :o
En ik heb honger.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 00:33:53 #54
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178764581
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:16 schreef Dimachaerus het volgende:
zouden we uberhaupt nog wel een bullrun krijgen zoals vorig jaar mei - december

ik denk van niet man
Ben er best zeker van.

Denk zelfs dat de volgende bull run veel mooier gaat worden.
pi_178764746
Pro-tip: vlieg niet met Jetstar :(
pi_178764748
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:33 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ben er best zeker van.

Denk zelfs dat de volgende bull run veel mooier gaat worden.
Wanneer Donerkebapmeet?
pi_178764752
:)
  † In Memoriam † vrijdag 27 april 2018 @ 00:44:37 #58
230491 Zith
pls tip
pi_178764773
ik eet liever de kebab van vigen
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  vrijdag 27 april 2018 @ 00:45:38 #59
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178764796
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:43 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Wanneer Donerkebapmeet?
Duitse of Nederlandse kebap?
Hmz...
  vrijdag 27 april 2018 @ 00:47:16 #60
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178764826
Wat is de beste manier om van BTC naar EUR te gaan? Nog altijd Kraken?
pi_178764839
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:47 schreef leolinedance het volgende:
Wat is de beste manier om van BTC naar EUR te gaan? Nog altijd Kraken?
Op GDAX betaal je als maker geen fee, en meestal binnen 1 dag op je rekening.
pi_178764845
BL3P
pi_178764865
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:43 schreef kthxbye het volgende:
Pro-tip: vlieg niet met Jetstar :(
Bij zulke maatschappijen kun je ook niet veel verwachten.
pi_178764899
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:49 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Bij zulke maatschappijen kun je ook niet veel verwachten.
Klopt hoor, maar toch. Tis een vlucht van een uurtje, ja dan blijf ik Hollander hoor!

Lukt het me om binnen de zeer ruime limiet van maar liefst 7 kg te blijven, is mijn koffertje 4 cm te breed. :')
pi_178764913
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:50 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Klopt hoor, maar toch.
Lukt het me om binnen de zeer ruime limiet van maar liefst 7 kg te blijven, is mijn koffertje 4 cm te breed. :')
Haha. Lullig. Dik bijbetalen zeker?
  vrijdag 27 april 2018 @ 00:51:53 #66
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178764921
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:47 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Op GDAX betaal je als maker geen fee, en meestal binnen 1 dag op je rekening.
Bij Kraken betaal je Eur 0,09 dus dat gaat het verschil niet maken. Volgens mij is de koers op GDAX iets beter (slechts 0,1% - 0,2%), dus inderdaad een goede optie. Maar ik heb er helaas nog geen account.
pi_178764941
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:47 schreef leolinedance het volgende:
Wat is de beste manier om van BTC naar EUR te gaan? Nog altijd Kraken?
Bitstamp, laatst binnen 4 uur EUR SEPA withdrawal op m'n rekening.
pi_178764944
Ik heb in Mexico ooit eens 8 uur in de rij moeten staan om in te checken. :') :') :')
pi_178764948
quote:
9s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:51 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Haha. Lullig. Dik bijbetalen zeker?
omgerekend 20 euro maar wel ong 1/5 van de ticketprijs :')
pi_178764974
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:52 schreef BadVlad het volgende:
Ik heb in Mexico ooit eens 8 uur in de rij moeten staan om in te checken. :') :') :')
dat waren beste burritos zeker :')
  vrijdag 27 april 2018 @ 00:54:21 #71
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178764983
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:48 schreef Gehrman het volgende:
BL3P
Hanteren die dezelfde koers als Bitonic? Dan zijn ze ca. 1,5% duurder dan Kraken en GDAX.
  vrijdag 27 april 2018 @ 00:55:03 #72
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178764993
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:52 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Bitstamp, laatst binnen 4 uur EUR SEPA withdrawal op m'n rekening.
Tijd is niet erg belangrijk, meer de beste prijs.
pi_178765014
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:54 schreef kthxbye het volgende:

[..]

dat waren beste burritos zeker :')
Tacos Al Pastor :9 :9 :9
  vrijdag 27 april 2018 @ 00:56:00 #74
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178765020
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:52 schreef BadVlad het volgende:
Ik heb in Mexico ooit eens 8 uur in de rij moeten staan om in te checken. :') :') :')
Hoezo was je +8 uur voor je vlucht al aanwezig :')
pi_178765059
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:55 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Tijd is niet erg belangrijk, meer de beste prijs.
Even op coinmarketcap.com checken maar ik denk dat de grote prijsverschillen onderhand wel weggearbitreerd zijn. M. a. w. het maakt niet zo heel veel uit.
Maar, als je een keer 3 weken op je geld hebt moeten wachten (Coinbase), dan gaat tijd echt wel uitmaken :)
pi_178765081
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:56 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Hoezo was je +8 uur voor je vlucht al aanwezig :')
Er was een computerstoring op de luchthaven van Mexico Stad waardoor alle vluchten vertraagd waren en iedereen maar bij een paar balie's kon inchecken. Vervolgens ook nog moeten vechten voor een stoel. :'(
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 01:00:38 #77
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178765120
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:43 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Wanneer Donerkebapmeet?
Fuck that, BBQ-meet!
  vrijdag 27 april 2018 @ 01:00:46 #78
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178765124
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:57 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Even op coinmarketcap.com checken maar ik denk dat de grote prijsverschillen onderhand wel weggearbitreerd zijn. M. a. w. het maakt niet zo heel veel uit.
Maar, als je een keer 3 weken op je geld hebt moeten wachten (Coinbase), dan gaat tijd echt wel uitmaken :)
Ja dan wordt het een ander verhaal. Ik heb nu 3x ervaring (Kraken, BTC Direct en Blockchain.info) en moet zeggen dat ze allemaal snel waren. Kraken stond er binnen een dag op.
  vrijdag 27 april 2018 @ 01:02:45 #79
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178765183
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:59 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Er was een computerstoring op de luchthaven van Mexico Stad waardoor alle vluchten vertraagd waren en iedereen maar bij een paar balie's kon inchecken. Vervolgens ook nog moeten vechten voor een stoel. :'(
Aha, lekker is dat
pi_178765190
In ieder geval niet uitbetalen via de fiat gateway van Waves. Dan kan je 2 maanden wachten. :D
  vrijdag 27 april 2018 @ 01:03:06 #81
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178765195
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:00 schreef Kyran het volgende:

[..]

Fuck that, BBQ-meet!
Lambo-meet?
  vrijdag 27 april 2018 @ 01:05:08 #82
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178765238
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:02 schreef BadVlad het volgende:
In ieder geval niet uitbetalen via de fiat gateway van Waves. Dan kan je 2 maanden wachten. :D
Hehe nee mijn Waves zijn al een paar maanden weg. Niet helemaal op de top, maar net iets ervoor.
pi_178765245
Ik heb goede ervaringen met GDAX, BL3P, Bitstamp en Kraken.

BL3P is lekker als je haast heb.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 01:05:39 #84
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178765257


Ik zoek tevens nog steeds een Bl3p invite!
pi_178765289
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:05 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Hehe nee mijn Waves zijn al een paar maanden weg. Niet helemaal op de top, maar net iets ervoor.
Ik heb ook aanzienlijk minder Waves, maar nog steeds 1 van mijn grootste zakken.
pi_178765306
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:05 schreef Kyran het volgende:
[ afbeelding ]

Ik zoek tevens nog steeds een Bl3p invite!
Ik heb ze al weggegeven.
  vrijdag 27 april 2018 @ 01:08:03 #87
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178765311
VEN gaat lekker die 12 dollah komt in zicht _O_
pi_178765381
Geen VEN hier. Je kunt helaas niet alle coins hebben.
pi_178765424
BieRrrrr
Vakman pur sang
  vrijdag 27 april 2018 @ 01:12:45 #90
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178765428
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:10 schreef BadVlad het volgende:
Geen VEN hier. Je kunt helaas niet alle coins hebben.
True, true. Zo heb ik geen Universaaaaaaa.
pi_178765480
wat een kut ritme. Maar ik word wakker en zie groen, eerst maar eentje roken.

btw. Die oranje layout is ivm die willempie?
pi_178765520
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:15 schreef noobcrypto het volgende:
wat een kut ritme. Maar ik word wakker en zie groen, eerst maar eentje roken.

btw. Die oranje layout is ivm die willempie?
Huh nu wakker? Strange.
Ik rook er een mee, maar ga zo pitten.
Vakman pur sang
pi_178765530
Voor 1/7 staat BTC boven de 10k jonges
pi_178765554
quote:
6s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:17 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Huh nu wakker? Strange.
Ik rook er een mee, maar ga zo pitten.
Ik was vanmorgen om 08:00 thuis en ging slapen, kwam er om uurtje of 14:00 uit bed, om 17:00 ben ik weer op bed gegaan en nu ben ik weer wakker..

Ben brak, maar een lekkere moonshine haze doet wonderen :$
pi_178765569
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:15 schreef noobcrypto het volgende:
wat een kut ritme. Maar ik word wakker en zie groen, eerst maar eentje roken.

btw. Die oranje layout is ivm die willempie?
Heb je weer geslapen? :o
:d
pi_178765581
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:20 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Ik was vanmorgen om 08:00 thuis en ging slapen, kwam er om uurtje of 14:00 uit bed, om 17:00 ben ik weer op bed gegaan en nu ben ik weer wakker..

Ben brak, maar een lekkere moonshine haze doet wonderen :$
Thats fucked up man ;)
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 01:22:44 #97
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178765584
Night gathers, and now my watch begins ends.

Truste kinders, lief zijn!
pi_178765588
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:18 schreef Weissmania het volgende:
Voor 1/7 staat BTC boven de 10k jonges
en op short term? :P
pi_178765598
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:22 schreef Kyran het volgende:
Night gathers, and now my watch begins ends.

Truste kinders, lief zijn!
Weltruste pik, ik ga ook zo pitten.
To the moon vannacht! :D
pi_178765599
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:22 schreef Kyran het volgende:
Night gathers, and now my watch begins ends.

Truste kinders, lief zijn!
Ajuus Turk
Vakman pur sang
pi_178765616
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:22 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Thats fucked up man ;)
Ik leef al bijna 10 jaar zo.. Maar ik word ook ouder.. achja, nog 10 jaar en dan hoef ik niet meer zoveel te doen :)
pi_178765630
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:21 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Heb je weer geslapen? :o
:d
Ja :D

Utrust gaat ook lekker btw :)
pi_178765636
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:22 schreef Kyran het volgende:
Night gathers, and now my watch begins ends.

Truste kinders, lief zijn!
ben je niet meer blauw?

ohja en weltrusten :)
pi_178765655
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:24 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Ik leef al bijna 10 jaar zo.. Maar ik word ook ouder.. achja, nog 10 jaar en dan hoef ik niet meer zoveel te doen :)
Kroegtijger ofwa?
Vakman pur sang
pi_178765670
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:25 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Ja :D

Utrust gaat ook lekker btw :)
Haha, ja idd, goed hersteld.
Maar nog lange weg te gaan, voor een ATH. :D
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 01:28:40 #106
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178765672
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:25 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

ben je niet meer blauw?

ohja en weltrusten :)
Iedereen is oranje!
pi_178765682
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:26 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Kroegtijger ofwa?
hahaha nee totaal niet. Bedrijfsleider van een koffieshop :)
pi_178765693
Whahaha zie bitcoin is gaan! Jahahahahaaaaa
Vakman pur sang
pi_178765695
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:23 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

en op short term? :P
dat soort voorspellingen laat ik aan de echte experts over zoals KwA en MzS ;)
pi_178765713
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:29 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

hahaha nee totaal niet. Bedrijfsleider van een koffieshop :)
Waarom tot 8:00 sochtends nog koffie schenken ???
Vakman pur sang
pi_178765789
Lieve mensen, ik ga slapen.
Houd het iief!

Laten we allen rijk worden. :7
pi_178765801
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:31 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Waarom tot 8:00 sochtends nog koffie schenken ???
Haha, dingetjes regelen he..
pi_178765860
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:33 schreef pnxsinned het volgende:
Lieve mensen, ik ga slapen.
Houd het iief!

Laten we allen rijk worden. :7
Wakker worden met 10k+ btc j as jaja

En morgen is mijn lieve dochter 7. Dus ik duik erin.

Lief zijn!
Vakman pur sang
pi_178766191
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 00:44 schreef Zith het volgende:
ik eet liever de kebab van vigen
Ben niet goed in het maken van kebab.
pi_178766192
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:36 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Wakker worden met 10k+ btc j as jaja

En morgen is mijn lieve dochter 7. Dus ik duik erin.

Lief zijn!
gefeliciteerd man :)
pi_178766493
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:18 schreef Weissmania het volgende:
Voor 1/7 staat BTC boven de 10k jonges
1 juli? Het kan binnen enkele dagen uren gebeuren, gek! :P
pi_178766619
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 01:15 schreef noobcrypto het volgende:
Maar ik word wakker en zie groen, eerst maar eentje roken.
leventje hoor! :)

[ Bericht 0% gewijzigd door kthxbye op 27-04-2018 05:04:26 ]
pi_178766822
Ook maar 's in coma gaan.. gelukkig is de huur van de kroeg weer betaald. :')
pi_178767244
Cryptolente breekt aan met al dat groen vandaag, hopelijk zijn de laatste beren afgeschoten.
pi_178767399
quote:
Classic.. Maar Fakkelbrigade zomersessies is beter! _O_
pi_178767963
Over 3 dagen nog ff alle toeristen uitlachen die te krenterig waren om een nieuwe reisgids te kopen >:)
pi_178768895
Hallow!
Whatsup whatsup whatsup!
Vakman pur sang
pi_178768916
Ja up up hup
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 10:00:09 #125
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178769083
:W
  vrijdag 27 april 2018 @ 10:06:15 #126
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_178769185
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 10:00 schreef Kyran het volgende:
:W
c_/
Hmz...
pi_178769684
Aion en bier genot
pi_178769726
quote:
0s.gif Op donderdag 26 april 2018 23:46 schreef ITrade het volgende:

[..]

Lenen ze dat geld ook echt ergens uit? Ik wil namelijk wel wat lenen om BTC te kopen. *O*
Nee, jij leent geld aan het platform, en hun gebruiken dat zogenaamd om te traden. Ze kunnen zo goed traden dat ze elke maand iedereen ~50% rente kunnen betalen. Gewoon een herhaling van de HYIP bullshit die je in de tijd van e-gold had.

Prachtige tijd overigens toen e-gold en Liberty Reserve nog de dienst uitmaakten. Beetje de voorgangers van Bitcoin eigenlijk.
pi_178769758
Ook wel enorm toevallig dat precies toen BTC zo'n enorme dip maakte, dat LendConnect de betalingen stopte en ging rebranden naar EtherLink. Je kunt natuurlijk nooit aan al die withdrawals voldoen als je niet exponentieel in ledenaantal stijgt.
pi_178770102
Pfff, gaar.
Goedemorgen.
Iemand koffie? Ga een hele grote kan zetten :D c_/

Edit: Kutbier.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 27-04-2018 10:56:57 ]
pi_178770208
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 03:45 schreef Donceaser het volgende:
Laatste tijd hou ik me bezig met anaal masturberen. Heb ook een kleine dildo aangeschaft en glijmiddel. Alleen is het zo, me dildo past maar tot de helft. Want dan voel ik het tegen iets aangaan, wat beetje pijnlijk is. Hoe zorg ik ervoor dat ik toch dieper in me kont kan gaan?
Jason.

:{
pi_178770232
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:01 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Jason.

:{
... Wtf.
pi_178770324
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 10:56 schreef pnxsinned het volgende:
Pfff, gaar.
Goedemorgen.
Iemand koffie? Ga een hele grote kan zetten :D c_/

Edit: Kutbier.

Gaar is een understatement. Gister om 11:00 thuis en vandaag iets van 06:30 ofzo. Volgens mij bestaat m'n lichaam nu echt iets van 20% uit drank en drugs. :') Vanaf maandag leven beteren. :')
pi_178770345
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:07 schreef illusions het volgende:

[..]

Gaar is een understatement. Gister om 11:00 thuis en vandaag iets van 06:30 ofzo. Volgens mij bestaat m'n lichaam nu echt iets van 20% uit drank en drugs. :') Vanaf maandag leven beteren. :')
Haha damn... wil niet weten hoe jij eraan bent dan.
Maar, dat beteren, zeggen we dat niet altijd erna? ;)
pi_178770415
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:08 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Haha damn... wil niet weten hoe jij eraan bent dan.
Maar, dat beteren, zeggen we dat niet altijd erna? ;)
Ik zeg dat eigenlijk nooit, weet wel beter. Maar ga nu echt eens een keer een effort doen zegmaar. Vanaf maandag weer elke ochtend surfen. Tis nou ook niet meer echt koud hier in 't water.
pi_178770455

ik word altijd een beetje geil van die beat :@
pi_178770588
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:13 schreef Weissmania het volgende:

ik word altijd een beetje geil van die beat :@
Kempi is baas. Naja, z'n muziek in ieder geval, hij is zelf een beetje een triest geval en Kees is ook een sukkel. Maar wel vette muziek, vooral die ouwere shit.
pi_178770630
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:13 schreef Weissmania het volgende:

ik word altijd een beetje geil van die beat :@
Jason. :{
Lambo of Rekt
  vrijdag 27 april 2018 @ 11:25:57 #140
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178770819
Kempi is een mongool.

Vroeger werden dat soort lui op kamp gestuurd en uiteindelijk tegen de muur gezet. Toen was de wereld een stukje mooier.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_178770882
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:25 schreef fathank het volgende:
Kempi is een mongool.

Vroeger werden dat soort lui op kamp gestuurd en uiteindelijk tegen de muur gezet. Toen was de wereld een stukje mooier.
Goedemorgen Henk :*
pi_178770890
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:25 schreef fathank het volgende:
Kempi is een mongool.

Vroeger werden dat soort lui op kamp gestuurd en uiteindelijk tegen de muur gezet. Toen was de wereld een stukje mooier.
Kees de Koning is nog een grotere mongool, die zet dat soort idioten op een voetstuk. Net als die haakneus Turk uit Zaandam. Zogenaamd van de straat. Opzouten.

Toch heeft Kempi paar vette nummers.
pi_178770921
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:28 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Goedemorgen Henk :*
Mijn koffie. _O- :'(
pi_178770922
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:28 schreef illusions het volgende:

[..]

Kees de Koning is nog een grotere mongool, die zet dat soort idioten op een voetstuk. Net als die haakneus Turk uit Zaandam. Zogenaamd van de straat. Opzouten.

Toch heeft Kempi paar vette nummers.
Henk is iemand die nog alles omrekent naar guldens, laat die gast :')
pi_178770940
Wat een fucking kater, ik weet niet of ik vandaag ga overleven. Deze zal wel weer 2 dagen duren.
pi_178770960
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:30 schreef illusions het volgende:
Wat een fucking kater, ik weet niet of ik vandaag ga overleven. Deze zal wel weer 2 dagen duren.
Hier krabbel ik langzaam weer up.
Straks maar weer biertje pakken.
pi_178770989
Spring straks denk het zwembad effe in ofzo, dat helpt meestal wel voor een korte tijd. Nog wel beetje frisjes het water.
pi_178771018
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:32 schreef illusions het volgende:
Spring straks denk het zwembad effe in ofzo, dat helpt meestal wel voor een korte tijd. Nog wel beetje frisjes het water.
Je kunt ook gewoon nu weer beginnen, gaat het ook vanzelf beter :P
pi_178771051

Vind dit wel een vet nr van em.
pi_178771063
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:33 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Je kunt ook gewoon nu weer beginnen, gaat het ook vanzelf beter :P
Ben alweer 2 dagen vol gas bezig. Vind 't wel leuk geweest.
  vrijdag 27 april 2018 @ 11:34:33 #151
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178771066
AE :D verdomme wat een bazencoin. Heb er helaas te weinig :(
pi_178771074
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:34 schreef pnxsinned het volgende:

Vind dit wel een vet nr van em.
^O^ Zeker.
pi_178771094
Go ripple go!
pi_178771132
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:34 schreef leolinedance het volgende:
AE :D verdomme wat een bazencoin. Heb er helaas te weinig :(
Te weinig voor wat precies?
Het verschil te maken tussen rijk en arm? :P
  vrijdag 27 april 2018 @ 11:37:21 #155
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178771162
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:30 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Henk is iemand die nog alles omrekent naar guldens, laat die gast :')
Je bent zelf een gulden
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_178771186
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:36 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Te weinig voor wat precies?
Het verschil te maken tussen rijk en arm? :P
hij heeft 200 AE, net als droppie 200 ven !!

en jij 200 SEAL :7 jinx
Lambo of Rekt
pi_178771191
Ook nog fucking koningsdag vandaag. Lekker ver uit de buurt van de Nederlandse kroegen blijven dus. Denk sowieso 't huis niet uit. Lekker heel de dag koersen volgen. :')
pi_178771213
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:37 schreef EggsTC het volgende:

[..]

hij heeft 200 AE, net als droppie 200 ven !!

en jij 200 SEAL :7 jinx
Hahahah :D Goedemorgennnnn
  vrijdag 27 april 2018 @ 11:39:24 #159
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178771228
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:36 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Te weinig voor wat precies?
Het verschil te maken tussen rijk en arm? :P
Als ie naar $12 eoy gaat kan ik een dikke BMW kopen, maar geen Lambo zeg maar :P
pi_178771297
btc nog niet door de 200DMA, nog geen reden om bullish te zijn. daarvoor moeten we eerst boven de 10k komen.
pi_178771365
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:41 schreef iloveshitcoins het volgende:
btc nog niet door de 200DMA, nog geen reden om bullish te zijn. daarvoor moeten we eerst boven de 10k komen.
Ok mzs.
Lambo of Rekt
pi_178771373
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:43 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ok mzs.
je mag er zijn.
pi_178771375
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:41 schreef iloveshitcoins het volgende:
btc nog niet door de 200DMA, nog geen reden om bullish te zijn. daarvoor moeten we eerst boven de 10k komen.
Hey bedankt voor de tip man.
pi_178771385
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:44 schreef illusions het volgende:

[..]

Hey bedankt voor de tip man.
geen dank. follow me on twitter.
  vrijdag 27 april 2018 @ 11:45:07 #165
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178771398
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:44 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

geen dank. follow me on twitter.
Edje 2.0
pi_178771454
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:45 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Edje 2.0
Macmac008
Lambo of Rekt
pi_178771478
Ik haat het dat mijn maag zo rommelt pfff.
Die kut pizza van gisteren ook. :D
pi_178771574
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:47 schreef pnxsinned het volgende:
Ik haat het dat mijn maag zo rommelt pfff.
Die kut pizza van gisteren ook. :D
Meer eten. Ik probeer met alle macht m'n kebab binnen te houden.
pi_178771735
quote:
Thx , best een aardige video
Lambo of Rekt
pi_178771752
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:41 schreef iloveshitcoins het volgende:
btc nog niet door de 200DMA, nog geen reden om bullish te zijn. daarvoor moeten we eerst boven de 10k komen.
true
pi_178771803
LENDCONNECT HAPPY CRYPTO FAMILYYYY
  vrijdag 27 april 2018 @ 12:01:48 #173
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178771920
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:58 schreef illusions het volgende:
LENDCONNECT HAPPY CRYPTO FAMILYYYY
Hey HEY HEEEEYYY!!!
pi_178771961
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:56 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Thx , best een aardige video
robert kiyosaki heeft er ook genoeg filmpjes over.
pi_178772169
Æ gaat mijn pensioen regelen _O_
pi_178772195



in 2014 leek btc ook moon te gaan maar kwam niet boven de 200MA uit.
  vrijdag 27 april 2018 @ 12:15:30 #177
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178772270
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:10 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Æ gaat mijn pensioen regelen _O_
Goed bezig maat. De mijne ook als ie naar $100 gaat :')
pi_178772409
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:15 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Goed bezig maat. De mijne ook als ie naar $100 gaat :')
Ik loog een beetje :@ Æ gaat maar een stukje van mijn pensioen regelen :P
pi_178772411
Voorspellinfen zijn zeer gunstig voor xrp.. maar vanaf wanneer?

Gigantische boost voor investeerders was gister op nieuws..

Waarheen gaat de prijs?
  vrijdag 27 april 2018 @ 12:26:06 #180
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178772558
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:20 schreef Dwaalboy het volgende:
Voorspellinfen zijn zeer gunstig voor xrp.. maar vanaf wanneer?

Gigantische boost voor investeerders was gister op nieuws..

Waarheen gaat de prijs?
$12 eoy
pi_178772718
  vrijdag 27 april 2018 @ 12:38:06 #182
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178772811
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:32 schreef kthxbye het volgende:
[ afbeelding ]
Leuk dat je er met btc kunt betalen, maar waarschijnlijk weer gekoppeld aan de lokale munteenheid. Nu betaal je 0.0023246 btc voor een knipbeurt en over een uur 0.0023186 btc
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 12:39:06 #183
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178772830
Ik word een beetje simpel van mensen die in 2018 nog steeds koers vergelijken met 2014 ... -O-
pi_178772857
Mensen die Bitcoins nog steeds omrekenen naar euro's :')
pi_178772860
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:20 schreef Dwaalboy het volgende:
Voorspellinfen zijn zeer gunstig voor xrp.. maar vanaf wanneer?

Gigantische boost voor investeerders was gister op nieuws..

Waarheen gaat de prijs?
XRP staat in mei op 200 usd heb ik uit bronnen
Lambo of Rekt
  vrijdag 27 april 2018 @ 12:41:29 #186
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178772881
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:40 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Mensen die Bitcoins nog steeds omrekenen naar euro's :')
Zo lang winkels dat ook blijven doen moeten we wel.
pi_178772895
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 11:39 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Als ie naar $12 eoy gaat kan ik een dikke BMW kopen, maar geen Lambo zeg maar :P
Ik kan op het moment maar net een instap BMW kopen :(

Lisk en Waves moeten ff x10 doen!!
pi_178772899
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 03:40 schreef kthxbye het volgende:

[..]

leventje hoor! :)
mwa. het lijkt relaxt, maar het is soms best lastig te combineren met een vrouw die ook nog eens graag kinderen wil..
pi_178772915
Oh en FUN moet ff naar 1 euro
  vrijdag 27 april 2018 @ 12:43:07 #190
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178772930
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:41 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Ik kan op het moment maar net een instap BMW kopen :(

Lisk en Waves moeten ff x10 doen!!
Ik begreep dat mei Wavesmaand is, dus tel uit je winst!
pi_178772954
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:10 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Æ gaat mijn pensioen regelen _O_
Bij 100 euro ps wel ja.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 27 april 2018 @ 12:43:57 #192
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178772955
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:42 schreef xaban06 het volgende:
Oh en FUN moet ff naar 1 euro
Je hebt al die Fok shitcoins gekocht en geholdt :')
  vrijdag 27 april 2018 @ 12:44:33 #193
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178772971
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:43 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Bij 100 euro ps wel ja.
Jij hebt er ook 200 toch?
pi_178772993
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:43 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Je hebt al die Fok shitcoins gekocht en geholdt :')
Lisk en Waves sinds de ICO, dus zit er met dikke winst in.

Holden doe ik inderdaad, maar room wel steeds wat winst af :-)
pi_178773007
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:43 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik begreep dat mei Wavesmaand is, dus tel uit je winst!
Welk jaar :P
pi_178773018
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:44 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Jij hebt er ook 200 toch?
Max ja
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178773066
Als BTC nou ff normaal doet kan ik straks mn vakantiegeld erin stoppen
pi_178773092
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:46 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Max ja
12usdeoy
Lambo of Rekt
  vrijdag 27 april 2018 @ 12:50:07 #199
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178773111
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:48 schreef xaban06 het volgende:
Als BTC nou ff normaal doet kan ik straks mn vakantiegeld erin stoppen
Ga je in BTC ja? Op safe spelen ( :') )
pi_178773152
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:50 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ga je in BTC ja? Op safe spelen ( :') )
Nee, maar hoe hoger de koers hoe minder ik er van krijg voor mijn euro’s.
pi_178773194
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:39 schreef Kyran het volgende:
Ik word een beetje simpel van mensen die in 2018 nog steeds koers vergelijken met 2014 ... -O-
DIt.

Een markt van 10.000.000.000 met 400.000.000.000 vergelijken ;(
  vrijdag 27 april 2018 @ 12:53:17 #202
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178773198
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:51 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Nee, maar hoe hoger de koers hoe minder ik er van krijg voor mijn euro’s.
Dan koop je toch ETH?
pi_178773222
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:53 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dan koop je toch ETH?
Die stijgt ook maar door, vakantiegeld komt pas over een maand
pi_178773226
Gelul niks gaat nu x10.
Als het anders is meldt het ff
Vakman pur sang
pi_178773243
wel meer mensen hier die er aan denken om full time te gaan traden?

Ik kan rustig de hele dag op mijn prive kantoortje zitten met crypto bezig te zijn. Geen gezeik van andere mensen aan je kop, heerlijk... Maar beetje bang dat ik mijn buffer er naar een jaar door heen brats :P
pi_178773260
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:55 schreef noobcrypto het volgende:
wel meer mensen hier die er aan denken om full time te gaan traden?

Ik kan rustig de hele dag op mijn prive kantoortje zitten met crypto bezig te zijn. Geen gezeik van andere mensen aan je kop, heerlijk... Maar beetje bang dat ik mijn buffer er naar een jaar door heen brats :P
Ja, en de belasting jast de andere helft er doorheen :7
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 12:57:35 #207
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178773295
EOS _O_ verdubbeld in BTC waarde in april :D WAN Heeft nog 3 dagen om zelfde te doen :D
  vrijdag 27 april 2018 @ 12:57:46 #208
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178773299
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:56 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, en de belasting jast de andere helft er doorheen :7
Dat dus. Daarnaast blijft crypto grotendeels gokken. Crasht de boel dan ga je als trading prof ook lekker mee.
pi_178773309
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:56 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, en de belasting jast de andere helft er doorheen :7
haha belasting is bijzaak daar heb ik het niet over ;)
pi_178773335
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:57 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dat dus. Daarnaast blijft crypto grotendeels gokken. Crasht de boel dan ga je als trading prof ook lekker mee.
Juist niet?

Ik hodl nu, ik verkoop op moment niet zo heel veel. Dus echt veel winst maak ik niet.

Als je gaat daytraden maak je als goed is elke dag een beetje winst wat je dan ook afroomt.
Crasht de boel, heb je in elk geval nog wat geld eruit gehaald. In tegenstelling tot de hodl-er?
pi_178773340
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:55 schreef noobcrypto het volgende:
wel meer mensen hier die er aan denken om full time te gaan traden?

Ik kan rustig de hele dag op mijn prive kantoortje zitten met crypto bezig te zijn. Geen gezeik van andere mensen aan je kop, heerlijk... Maar beetje bang dat ik mijn buffer er naar een jaar door heen brats :P
Als je je er fulltime mee bezig houd kan je er lekker mee verdienen. Ik daytrade af en toe met +/- 10.000 euro. Pak iedere keer zo een 300-500 euro winst.

Stop er meer tijd en meer geld in en je bent binnen :P
  vrijdag 27 april 2018 @ 13:00:58 #212
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178773361
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:59 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Juist niet?

Ik hodl nu, ik verkoop op moment niet zo heel veel. Dus echt veel winst maak ik niet.

Als je gaat daytraden maak je als goed is elke dag een beetje winst wat je dan ook afroomt.
Crasht de boel, heb je in elk geval nog wat geld eruit gehaald. In tegenstelling tot de hodl-er?
Als je er vanuit gaat dat je trades winstgevend zijn wel ja.
pi_178773363
Doe het niet.
pi_178773526
Mensen die de aanname doen dat daytraden altijd profitabel is.

Hoe dan :D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178773605
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:09 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Mensen die de aanname doen dat daytraden altijd profitabel is.

Hoe dan :D
Dit ja.... slechts 10% trade profit, en slechts 1% daarvan trade consequent profit waar ze van kunnen leven. (Dit haalde ik uit een financieel magazine laatst, niet mijn woorden, voordat we dat weer krijgen. :P )
Lambo of Rekt
pi_178773646
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:00 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Als je er vanuit gaat dat je trades winstgevend zijn wel ja.
anders doe je de trade niet toch?
pi_178773717
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:09 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Mensen die de aanname doen dat daytraden altijd profitabel is.

Hoe dan :D
jij doet hier de aanname dat ik denk ( of dat wij denken ) dat daytraden altijd profitabel is..
Zeggen we hier helemaal niet, die aanname doe jij
  vrijdag 27 april 2018 @ 13:21:46 #218
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178773857
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:15 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

anders doe je de trade niet toch?
Dit is een grap toch?
pi_178773893
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:21 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dit is een grap toch?
je stelt een verkoop limiet in? Zakt alles dan moet je wellicht een dagje hodl-en.
Je hoeft niet te verkopen dus als je verlies zou maken verkoop je niet?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 13:24:28 #220
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178773917
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:23 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

je stelt een verkoop limiet in? Zakt alles dan moet je wellicht een dagje hodl-en.
Je hoeft niet te verkopen dus als je verlies zou maken verkoop je niet?
Ja, want je hebt een garantie dat het weer omhoog gaat?

Vertel eens waar je zo'n garantie kan kopen :D
pi_178773920
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:16 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

jij doet hier de aanname dat ik denk ( of dat wij denken ) dat daytraden altijd profitabel is..
Zeggen we hier helemaal niet, die aanname doe jij
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:59 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Als je je er fulltime mee bezig houd kan je er lekker mee verdienen. Ik daytrade af en toe met +/- 10.000 euro. Pak iedere keer zo een 300-500 euro winst.

Stop er meer tijd en meer geld in en je bent binnen :P

Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178773935
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:24 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja, want je hebt een garantie dat het weer omhoog gaat?

Vertel eens waar je zo'n garantie kan kopen :D
In een bull market is iedere josti een pro-trader. Je weet toch.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178773951
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:24 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja, want je hebt een garantie dat het weer omhoog gaat?

Vertel eens waar je zo'n garantie kan kopen :D
dat zeg ik niet? Ik zeg alleen, als het niet omhoog gaat, dat je dan vasthoudt?

Waarom doen mensen hier zoveel aannames?
pi_178773966
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:24 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

[..]

Hij zegt KAN je er leuk mee verdienen, KAN, dus geen garantie..
pi_178774002
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:24 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]


[..]

Ho ho ho, ik daytrade af en toe zei ik. Ik ben geen fulltime daytrader.
pi_178774056
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 april 2018 12:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

XRP staat in mei op 200 usd heb ik uit bronnen
Mooi zo.. ga ik nog maar paar bij kopen alvast
pi_178774063
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:26 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Hij zegt KAN je er leuk mee verdienen, KAN, dus geen garantie..
"Als -> kan" is voor mij gewoon alsof iemand dat als een gegeven beschouwd.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 13:31:06 #228
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178774081
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:25 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

dat zeg ik niet? Ik zeg alleen, als het niet omhoog gaat, dat je dan vasthoudt?

Waarom doen mensen hier zoveel aannames?
Jij doet de aanname dat het op een gegeven moment weer omhoog moet gaan.

Stel je hebt $1000 zitten in Bitconnect. Het gaat dood, is niks meer waard. Dan kan je blijven roepen ik verkoop niks dus ik heb geen verlies, maar de kans dat het ooit weer $1000 wordt is 0%.
pi_178774091
quote:
4s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:29 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

"Als -> kan" is voor mij gewoon alsof iemand dat als een gegeven beschouwd.
dat is jouw mening.
pi_178774109
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:31 schreef Kyran het volgende:

[..]

Jij doet de aanname dat het op een gegeven moment weer omhoog moet gaan.

Stel je hebt $1000 zitten in Bitconnect. Het gaat dood, is niks meer waard. Dan kan je blijven roepen ik verkoop niks dus ik heb geen verlies, maar de kans dat het ooit weer $1000 wordt is 0%.
Dit geldt ook voor iemand die hodl-ed?

Jij hodl voor 1000 in bitconnect, het gaat dood en je hebt niks meer?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 13:33:12 #231
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178774120
Nou ja mij ging het er om dat day traden geen garantie is op winst. Als het zo makkelijk was deden wij het allemaal :D Je kan er veel winst mee halen, absoluut. Je hoeft echter maar één keer een flinke fout te maken en je bent de lul en al je winst is weg.
pi_178774155
deze week een paar keer met 10 euro aan BTC gedaytrade, voelt niet echt eng. Maar als het om 10000 euro gaat, word ik waarschijnlijk wat zenuwachtiger...
pi_178774161
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:33 schreef Kyran het volgende:
Nou ja mij ging het er om dat day traden geen garantie is op winst. Als het zo makkelijk was deden wij het allemaal :D Je kan er veel winst mee halen, absoluut. Je hoeft echter maar één keer een flinke fout te maken en je bent de lul en al je winst is weg.
Die fout kan je ook met hodl maken...

Natuurlijk is het geen garantie. Maar dat is hodl ook niet..

De markt gaat zoveel op en neer. Daar verdien je niks mee als je gewoon vasthoudt. Ga je er in en eruit dan kan je er op verdienen. Iets wat de grote jongens ook doen, vandaar dat het zo schommelt die pakken daar elke x winst op.

En ik zeg niet of ik doe hier niet mee de aanname dat het makkelijk is. Het is alleen wel de manier om geld te verdienen. Risico blijft hetzelfde als hodl-en?
Je hebt alleen dat je soms te vroeg kan verkopen en daardoor wat extra winst mis loopt.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 13:39:56 #234
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178774252
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:34 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Die fout kan je ook met hodl maken...

Natuurlijk is het geen garantie. Maar dat is hodl ook niet..

De markt gaat zoveel op en neer. Daar verdien je niks mee als je gewoon vasthoudt. Ga je er in en eruit dan kan je er op verdienen. Iets wat de grote jongens ook doen, vandaar dat het zo schommelt die pakken daar elke x winst op.

En ik zeg niet of ik doe hier niet mee de aanname dat het makkelijk is. Het is alleen wel de manier om geld te verdienen. Risico blijft hetzelfde als hodl-en?
Je hebt alleen dat je soms te vroeg kan verkopen en daardoor wat extra winst mis loopt.
Mee eens hoor dat je er winst mee kan pakken. Het leek er even op dat je er te makkelijk over dacht, maar dat doe je dus niet :)

HODL is in mijn ogen minder risicovol, maar dat hangt ook af van wat je denkt dat crypto op langere termijn gaat doen.

Mijn manier is er een beetje tussenin denk ik. Ik koop coin A en besluit van te voren dat ik bijvoorbeeld 500% winst wil hebben voordat ik er helemaal uitstap. Daarna haal ik in stapjes al wat geld uit de alt, bijvoorbeeld bij 100% 200% 300% etc.

Als het dan door blijft stijgen heb ik misschien iets minder winst, maar als het daalt heb ik al winst gepakt en kan ik eventueel nog weer een deel terugkopen op een lagere prijs.

Het is niet pure hodl, maar ook niet day traden :P
pi_178774284
Daytraden :') :') :') :')
pi_178774304
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:39 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mee eens hoor dat je er winst mee kan pakken. Het leek er even op dat je er te makkelijk over dacht, maar dat doe je dus niet :)

HODL is in mijn ogen minder risicovol, maar dat hangt ook af van wat je denkt dat crypto op langere termijn gaat doen.

Mijn manier is er een beetje tussenin denk ik. Ik koop coin A en besluit van te voren dat ik bijvoorbeeld 500% winst wil hebben voordat ik er helemaal uitstap. Daarna haal ik in stapjes al wat geld uit de alt, bijvoorbeeld bij 100% 200% 300% etc.

Als het dan door blijft stijgen heb ik misschien iets minder winst, maar als het daalt heb ik al winst gepakt en kan ik eventueel nog weer een deel terugkopen op een lagere prijs.

Het is niet pure hodl, maar ook niet day traden :P
Zo'n manier ben ik nu ook beetje mee bezig.

je koopt een coin, zodra die 10% omhoog is gegaan, verkoop ik hem weer.
Gaat ie niet omhoog, hodl ik hem nog wat langer..

Het risico blijft voor mij hetzelfde? Als ik een coin koop om te hodl-en hoeft het ook niet perse te stijgen en misschien doet ie dat wel nooit of gaat ie naar 0 ja dan maak ik verlies. Maar of ik die coin nou kocht voor een trade of voor de hodl, ik ben in beide gevallen dan de lul. Dus ik heb het idee dat die risico hetzelfde blijft?

OF zie ik nu iets over het hoofd?
pi_178774330
ICX GAAT MOON WANT KIM JONG UN EN MOON HEBBEN ELKAAR DE HAND GESCHUD!!!1
pi_178774338
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:42 schreef KappenBakken het volgende:
Daytraden :') :') :') :')
swingtraden :')
pi_178774343
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:44 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Zo'n manier ben ik nu ook beetje mee bezig.

je koopt een coin, zodra die 10% omhoog is gegaan, verkoop ik hem weer.
Gaat ie niet omhoog, hodl ik hem nog wat langer..

Het risico blijft voor mij hetzelfde? Als ik een coin koop om te hodl-en hoeft het ook niet perse te stijgen en misschien doet ie dat wel nooit of gaat ie naar 0 ja dan maak ik verlies. Maar of ik die coin nou kocht voor een trade of voor de hodl, ik ben in beide gevallen dan de lul. Dus ik heb het idee dat die risico hetzelfde blijft?

OF zie ik nu iets over het hoofd?
Wat is je doel? De markt verslaan, in euro's winst halen of wat?

De markt verslaan is echt ongelooflijk lastig.
pi_178774364
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:47 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Wat is je doel? De markt verslaan, in euro's winst halen of wat?

De markt verslaan is echt ongelooflijk lastig.
de markt verslaan?
Wat bedoel je daarmee?

Mijn doel is winst te halen in euro's?

Ik zit voor mezelf gewoon te bedenken wat de extra risico's zijn als ik wat meer zou traden.
Ik kan een coin te vroeg verkopen en daardoor winst mislopen, maar met hodl verdien ik nu ook niks maar alleen pas op het eind als ik ze verkoop.
De kans dat mijn geld verdampt omdat ik in een verkeerde coin investeer blijft hetzelfde?
pi_178774376
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:49 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

de markt verslaan?
Wat bedoel je daarmee?

Mijn doel is winst te halen in euro's?

Ik zit voor mezelf gewoon te bedenken wat de extra risico's zijn als ik wat meer zou traden.
Ik kan een coin te vroeg verkopen en daardoor winst mislopen, maar met hodl verdien ik nu ook niks maar alleen pas op het eind als ik ze verkoop.
De kans dat mijn geld verdampt omdat ik in een verkeerde coin investeer blijft hetzelfde?
Als de hele markt met 100% stijgt wil jij met meer dan 100% stijgen. Dan versla je de markt. Winst halen in euro's is niet zo lastig als algehele market cap omhoog gaat.

Nu ga ik zuipen, fijne dag pikkebaas :W
pi_178774412
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:50 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Als de hele markt met 100% stijgt wil jij met meer dan 100% stijgen. Dan versla je de markt. Winst halen in euro's is niet zo lastig als algehele market cap omhoog gaat.

Nu ga ik zuipen, fijne dag pikkebaas :W
hoezo wil ik dat het met meer dan 100% stijgt?

Als de markt met 100% stijgt en ik hodl dan verdien ik niks, het is alleen meer waard geworden op papier.

Als de markt 100% stijgt en ik verkoop, heb ik mijn winst dus gemaakt.
Mocht het dan nooit meer dalen, ja dan ben ik de lul. En ik het dus duurder weer moet kopen, ja dan ben ik de lul. Maar aangezien er dagelijks nieuwe coins bij kopen ben ik daar niet zo bang voor?

Maar nogmaals, ik doe het nog niet omdat ik daar over twijfel, ik zie wellicht nog iets over het hoofd. Alleen mij is nog niet helemaal duidelijk wat.
Dus ik sta zeker open voor kritische vragen :)

ps. Mocht je niet meer reageren. Geniet van je dag en proost :)
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 13:55:00 #243
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178774428
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:44 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Zo'n manier ben ik nu ook beetje mee bezig.

je koopt een coin, zodra die 10% omhoog is gegaan, verkoop ik hem weer.
Gaat ie niet omhoog, hodl ik hem nog wat langer..

Het risico blijft voor mij hetzelfde? Als ik een coin koop om te hodl-en hoeft het ook niet perse te stijgen en misschien doet ie dat wel nooit of gaat ie naar 0 ja dan maak ik verlies. Maar of ik die coin nou kocht voor een trade of voor de hodl, ik ben in beide gevallen dan de lul. Dus ik heb het idee dat die risico hetzelfde blijft?

OF zie ik nu iets over het hoofd?
In dit geval niet, maar ik heb het idee dat veel day traders niet in coins stappen om fundamentals of inlezen wat ze kopen.. Meeste gaan uit van grafieken, TA etc. Daarom zou ik nooit kunnen day traden, want daar ben ik een te grote control freak voor :D

Daarnaast denk ik niet dat ik de kennis, kunde of tijd heb om de mark te verslaan op korte termijn.
pi_178774484
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:55 schreef Kyran het volgende:

[..]

In dit geval niet, maar ik heb het idee dat veel day traders niet in coins stappen om fundamentals of inlezen wat ze kopen.. Meeste gaan uit van grafieken, TA etc. Daarom zou ik nooit kunnen day traden, want daar ben ik een te grote control freak voor :D

Daarnaast denk ik niet dat ik de kennis, kunde of tijd heb om de mark te verslaan op korte termijn.
Ik hoef de markt ook niet te verslaan. Maar ik heb gewoon het idee dat ik er op wekelijkse basis toch wel wat geld mee kan verdienen. Zeker omdat deze markt zo schommelt.

Als je hodled is het de ene dag +10% en de volgende dag -10%. Het kost je niks maar het levert je ook niks op. Zo kan het wel een jaar doorgaan en gemiddeld genomen blijf je dan een beetje hangen op dezelfde prijs. Ga je traden dan kan je door die schommelingen verdienen.

Ik zie het een beetje zo, ik heb handelswaar wat de ene week meer in trek is dan de andere week. Ik kan het heel lang bewaren en hopen dat het uit eindelijk veel waard wordt of ik verkoop steeds wat en koop weer nieuwe in.

Maar nogmaals, wellicht zie ik het te makkelijk en verkijk ik mij op wat zaken. Echter denk ik toch dat ik er dit weekend wat nieuwe fiat tegen in pomp en daar mee ga traden.
pi_178774518
Watskeburt met icx?
pi_178774543
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 14:02 schreef Klaphark het volgende:
Watskeburt met icx?
je kan straks bij hun ico's opstarten toch? Dat gaat binnenkort live? meende iets van 30 april.

Daar wordt volgens mij wel veel van verwacht, mag van mij ook wel is 1 van de 3 coins waar ik een grote bag van heb en waar ik sowieso niet mee wil traden maar puur hodl.
ICX is een coin waar ik af en toe wat van bij koop in de dip.
pi_178774591
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:15 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

anders doe je de trade niet toch?
_O-
pi_178774598
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 14:07 schreef kthxbye het volgende:

[..]

_O-
want als je aan traden doet MOET je perse verkopen he? :')
pi_178774651
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 14:07 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

want als je aan traden doet MOET je perse verkopen he? :')
Dat is toch day traden, lullo.
Anders ben je aan het swingtraden of hodlen. Wat wil je nou precies zeggen? :)
pi_178774728
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 14:10 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Dat is toch day traden, lullo.
Anders ben je aan het swingtraden of hodlen. Wat wil je nou precies zeggen? :)
Lees dan even de rest van de discussie ipv zo simpel te reageren wat eigenlijk niks toevoegt. ik zeg nog bewust in die laatste reactie, TRADEN dus niet DAYtraden maar gewoon TRADEN.
pi_178774805
Jonges :')
pi_178775120
Rentberry gaat lekker vandaag.
pi_178775389
Gevaar vab daytraden is dat je een paar keer musgokt en -10 op -10% pakt.
Maar probeer maar en we horen het wel ;)
Vakman pur sang
pi_178775420
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 14:57 schreef Lospedrosa het volgende:
Gevaar vab daytraden is dat je een paar keer musgokt en -10 op -10% pakt.
Maar probeer maar en we horen het wel ;)
Daytraden in een bear market....daar worden de jongentjes van de mannen gescheiden.

In een bullmarket is iedereen een pro :+
pi_178775438
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 14:57 schreef Lospedrosa het volgende:
Gevaar vab daytraden is dat je een paar keer musgokt en -10 op -10% pakt.
Maar probeer maar en we horen het wel ;)
NOGMAALS.

Jij schetst iets anders dan wat ik wil.
Als ik in de - sta dan hodl ik..
  vrijdag 27 april 2018 @ 15:04:53 #256
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178775465
Inkoop verkoop dit dat zus zo
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_178775544
profit? verkopen! verlies? hodlen!

tel uit je winst! :')
pi_178775593
en oooh wat zijn we weer zinvol aan het bijdragen, maar geeft niet, kleuters hou je altijd op het internet.
pi_178775602
Altijd profits pakken jongens.
pi_178776009
ICX
Lambo of Rekt
pi_178776377
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 10:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Nee, jij leent geld aan het platform, en hun gebruiken dat zogenaamd om te traden. Ze kunnen zo goed traden dat ze elke maand iedereen ~50% rente kunnen betalen. Gewoon een herhaling van de HYIP bullshit die je in de tijd van e-gold had.

Prachtige tijd overigens toen e-gold en Liberty Reserve nog de dienst uitmaakten. Beetje de voorgangers van Bitcoin eigenlijk.
Oh wauw, hopen dat de beurswaakhond maar snel een bezoekje gaat brengen bij zulke coins/mensen..

quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 14:07 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

want als je aan traden doet MOET je perse verkopen he? :')
In welke coins wil je dat gaan doen dan? Of gewoon random in elk interessant grafiekje wat je tegen komt? Want blijven zitten als je op verlies staat is natuurlijk "makkelijk" maar dat werkt alleen in een bull markt en als je de juiste coins bezit. Iets zegt mij dat je binnen no time alleen nog maar met coins zit die onder je inleg staat en de markt ondertussen richting maan vertrekt.

[ Bericht 18% gewijzigd door ITrade op 27-04-2018 16:03:19 ]
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178776573
MTgox coins zijn weer verplaatst.

https://blockchain.info/a(...)gaafs7H5695xs5dVXqA5

Uiteindelijk naar:
https://blockchain.info/a(...)NT9CdETeE26uWxmNbBnD

Zou dit een exchange zijn? Het is best een actieve wallet.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 16:15:14 #263
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178776679
ICX zorgt even voor een ATH in BTC _O_
pi_178776688
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 16:15 schreef Kyran het volgende:
ICX zorgt even voor een ATH in BTC _O_
Je naam zwart :o
Lambo of Rekt
pi_178776699
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 16:06 schreef ITrade het volgende:
MTgox coins zijn weer verplaatst.

https://blockchain.info/a(...)gaafs7H5695xs5dVXqA5

Uiteindelijk naar:
https://blockchain.info/a(...)NT9CdETeE26uWxmNbBnD

Zou dit een exchange zijn? Het is best een actieve wallet.
als dat een exchangewallet is; incoming dump.
Lambo of Rekt
pi_178776740
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 16:15 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Je naam zwart :o
Dacht ik ook, maar iedereen is Oranje vandaag *O* Het werkt echter niet wanneer je updates aanhebt, de nieuwe posts blijven zwart, zelfs de mods... :')
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 16:22:24 #267
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178776797
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 16:18 schreef Rijpie het volgende:

[..]

Dacht ik ook, maar iedereen is Oranje vandaag *O* Het werkt echter niet wanneer je updates aanhebt, de nieuwe posts blijven zwart, zelfs de mods... :')
Dit :D
pi_178776886
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 16:16 schreef EggsTC het volgende:

[..]

als dat een exchangewallet is; incoming dump.
Kut Mt. Gox.
Ik had 3 BTC :(

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-04-2018 16:27:10 ]
pi_178777032
https://steemit.com/crypt(...)ump-and-dump-schemes

Al langsgekomen? Geeft een interessante en verontrustende blik in whale manipulatie :D
pi_178777095
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 16:33 schreef ChickenMan het volgende:
https://steemit.com/crypt(...)ump-and-dump-schemes

Al langsgekomen? Geeft een interessante en verontrustende blik in whale manipulatie :D
Heb hem gister gelezen, maar eigenlijk staat er ook weer niets nieuws in... :) Althans voor mij, zo werkt dat :P
pi_178777168
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 16:37 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Heb hem gister gelezen, maar eigenlijk staat er ook weer niets nieuws in... :) Althans voor mij, zo werkt dat :P
Ja is wel zo, maar toch, het is interessant om dat soort gesprekken mee te kunnen lezen :P
pi_178777408
REQ partnership met Wikimedia en REQ heeft nu een WooCommerce plugin.
https://blog.request.netw(...)-plugin-c598372e9b58

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 27-04-2018 16:59:51 ]
  vrijdag 27 april 2018 @ 17:15:18 #273
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178777758
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 15:02 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

NOGMAALS.

Jij schetst iets anders dan wat ik wil.
Als ik in de - sta dan hodl ik..
Succes
  vrijdag 27 april 2018 @ 17:16:18 #274
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178777769
AE :D
pi_178778095
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 15:37 schreef EggsTC het volgende:
ICX
Gaat weer lekker omlaag, weet jij hier meer van??
pi_178778205
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 17:27 schreef Rijpie het volgende:

[..]

Gaat weer lekker omlaag, weet jij hier meer van??
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 13:46 schreef Gehrman het volgende:
ICX GAAT MOON WANT KIM JONG UN EN MOON HEBBEN ELKAAR DE HAND GESCHUD!!!1
pi_178778216
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 17:27 schreef Rijpie het volgende:

[..]

Gaat weer lekker omlaag, weet jij hier meer van??
iedereen stapt over op Universa…
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_178778388
Jeetje wat lekker die winsten vandaag
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 18:27:38 #279
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178779267


Interoperability Alliance genot _O_ (april cijfers in USD)
pi_178779315
Weet iemand nog iets leuks on 1/3 ETH in te stoppen?
pi_178779322
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 18:30 schreef Rijpie het volgende:
Weet iemand nog iets leuks on 1/3 ETH in te stoppen?
UNIVERSAAAAAA JAAAAA
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178779338
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 18:31 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

UNIVERSAAAAAA JAAAAA
kheb geen account op cobinhood }:|
pi_178779345
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 18:32 schreef Rijpie het volgende:

[..]

kheb geen account op cobinhood }:|
AANMAKEN JAAAAA
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178779356
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 18:30 schreef Rijpie het volgende:
Weet iemand nog iets leuks on 1/3 ETH in te stoppen?
Utrust, 10 mei gaat er store online :p

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 27-04-2018 18:34:13 ]
  vrijdag 27 april 2018 @ 19:23:34 #285
61320 TwztId
ja toch..
pi_178780040
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 14:57 schreef Lospedrosa het volgende:
Gevaar vab daytraden is dat je een paar keer musgokt en -10 op -10% pakt.
Maar probeer maar en we horen het wel ;)
Wat is tight stop loss.
pi_178780312
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 18:30 schreef Rijpie het volgende:
Weet iemand nog iets leuks on 1/3 ETH in te stoppen?
Apex
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 19:44:50 #287
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178780413
Monero met een mooie cup & handle op 6h chart trouwens :)
pi_178780543
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 19:23 schreef TwztId het volgende:

[..]

Wat is tight stop loss.
Je moeder was wel tight
Vakman pur sang
pi_178780610
Ripple met al zijn goede nieuws blijft wel slecht presteren... hele tas vol van. Maar mooi afwachten
pi_178780624
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 15:56 schreef ITrade het volgende:

[..]

Oh wauw, hopen dat de beurswaakhond maar snel een bezoekje gaat brengen bij zulke coins/mensen..

[..]

In welke coins wil je dat gaan doen dan? Of gewoon random in elk interessant grafiekje wat je tegen komt? Want blijven zitten als je op verlies staat is natuurlijk "makkelijk" maar dat werkt alleen in een bull markt en als je de juiste coins bezit. Iets zegt mij dat je binnen no time alleen nog maar met coins zit die onder je inleg staat en de markt ondertussen richting maan vertrekt.
Oke, alles vertrekt richting de maan maar ik zit onder mijn inleg?

Logisch..
pi_178780675
Nieuw record met fortnite! 18 kills :P
pi_178780772
quote:
10s.gif Op vrijdag 27 april 2018 20:08 schreef pnxsinned het volgende:
Nieuw record met fortnite! 18 kills :P
haha nice, ik zal vanavond ook nog ff wat potjes spelen, we moeten wat tot 03:00 vannacht..
pi_178781304
AE :D
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178781399
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 20:02 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Oke, alles vertrekt richting de maan maar ik zit onder mijn inleg?

Logisch..
Welke garantie heb jij dat jou coins wel weer gaan stijgen dan? Met welke coins wil je uberhaupt gaan traden?

Ik wil alleen maar aangeven dat als je winstgevende coins verkoopt bij +10% en je houdt al je coins totdat ze winstgevend zijn er uiteindelijk wel een aardige mogelijkheid is dat je alleen nog maar verliesgevende coins overhoudt op lange termijn.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_178781720
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2018 20:56 schreef ITrade het volgende:

[..]

Welke garantie heb jij dat jou coins wel weer gaan stijgen dan? Met welke coins wil je uberhaupt gaan traden?

Ik wil alleen maar aangeven dat als je winstgevende coins verkoopt bij +10% en je houdt al je coins totdat ze winstgevend zijn er uiteindelijk wel een aardige mogelijkheid is dat je alleen nog maar verliesgevende coins overhoudt op lange termijn.
Ik heb nergens de garantie. Maar jij geeft een voorbeeld aan dat ALLES naar de maan vertrekt maar toch dat ik onder de inleg blijf.

Wat klopt daar niet aan?

Ga de vorige reacties maar terug lezen, staat het wel uitgelegd..
  vrijdag 27 april 2018 @ 22:06:01 #296
61320 TwztId
ja toch..
pi_178782319
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 april 2018 19:54 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Je moeder was wel tight
Ja kan je van die van jou niet meer zeggen.
pi_178782733
BTC weer onder 9K.
pi_178782760
Rustig hier.
pi_178782763
3
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 27 april 2018 @ 22:47:26 #300
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178782786
2
pi_178782792
.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')