overal lawaai.quote:Op zaterdag 21 april 2018 16:02 schreef Myraela het volgende:
Ik lig naast de Markthal in de zon. met mn ogen dicht was het alsof het op het strand lag, tot er een draaiorgel begon. :’)
Wat een joekel!quote:Op zaterdag 21 april 2018 17:20 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik zag net echt een énorme rups! Zeker 10 cm lang, dik worstje. Deze:
https://photos.google.com(...)YmVfZk9pcF9LclFkY2F3
Wordt een wilgenhoutvlinder en best algemeen in Nederland. Hoe kan het dan dat ik in mijn hele leven nog nooit zo'n rups heb gezien.
Hij was echt enorm! Zoiets zie je toch niet je hele leven al over het hoofdquote:
Leeft de rups misschien onder bladeren of zo?quote:Op zaterdag 21 april 2018 17:28 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Hij was echt enorm! Zoiets zie je toch niet je hele leven al over het hoofd
De vlinder is overigens bruin/grijs als een mot, jammer dat die niet ook prachtig is Gevalletje rups mooier dan de vlinder.
Dat is vaak zo. Saaie motten waren mooie rupsenquote:Op zaterdag 21 april 2018 17:28 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Hij was echt enorm! Zoiets zie je toch niet je hele leven al over het hoofd
De vlinder is overigens bruin/grijs als een mot, jammer dat die niet ook prachtig is Gevalletje rups mooier dan de vlinder.
Ja, wie weet. Deze kroop over het voetpad en was bij het maken van de foto net aan de rand gekomen. Kort daarop ook bijna foetsie.quote:Op zaterdag 21 april 2018 17:32 schreef Kaatje1 het volgende:
Leeft de rups misschien onder bladeren of zo?
Hoe maak je die avocadosaus?quote:Op zaterdag 21 april 2018 17:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij zetten de barbecue maar weer eens aan. Weinig zin om er veel van te maken dus lamsburger met avocadosaus, gegrilde aubergine, gebakken aardappelsalade.
En dat noemt ze niet veel :’)quote:Op zaterdag 21 april 2018 17:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij zetten de barbecue maar weer eens aan. Weinig zin om er veel van te maken dus lamsburger met avocadosaus, gegrilde aubergine, gebakken aardappelsalade.
Ik weet het nog niet precies. Sowieso avocado, creme fraiche en munt in de staafmixbeker. Daarna eens kijken hoe het smaakt.quote:Op zaterdag 21 april 2018 18:10 schreef Citizen.Erased het volgende:
[..]
Hoe maak je die avocadosaus?
Nou ja, weinig werk.quote:
Echt welquote:Op zaterdag 21 april 2018 13:20 schreef minilot het volgende:
[..]
Ooo, kersenbloesem! Mooi!
Ik kan me best voorstellen dat de Japanners een feestweek omtrent ernaar staren hebben.
Recept?quote:Op zaterdag 21 april 2018 19:11 schreef Isabeau het volgende:
Ik ben notenrepen aan het maken en omg wat was het mengsel al lekker Staat nu in de oven.
#geengeduld
quote:Op zaterdag 21 april 2018 19:16 schreef Kreator het volgende:
[..]
https://bolletje.nl/produ(...)andel-%26-havermout/
.
Heu, klinkt goedquote:Op zaterdag 21 april 2018 19:16 schreef minilot het volgende:
Zo. Ingrediënten besteld voor enkele batches geitenboterfudge binnenkort. Ik denk dat ik tzt in de SC vraag wie van jullie er zin heeft om wat samples te testen (die ik dan uiteraard kostenloos opstuur), om vervolgens een paar vragen erover te beantwoorden. #miniatuurmarktonderzoekje
Kritisch consument en ervaren mysteryshopper meldt zich alvast voor de voorinschrijvingquote:Op zaterdag 21 april 2018 19:16 schreef minilot het volgende:
Zo. Ingrediënten besteld voor enkele batches geitenboterfudge binnenkort. Ik denk dat ik tzt in de SC vraag wie van jullie er zin heeft om wat samples te testen (die ik dan uiteraard kostenloos opstuur), om vervolgens een paar vragen erover te beantwoorden. #miniatuurmarktonderzoekje
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |