abonnement Unibet Coolblue
pi_178608746


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_178608972
Geen gezeik iedereen rijk.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178609028
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:25 schreef Kyran het volgende:
Door PoA kan je "authorities" aanwijzen waardoor je misschien wel minder decentralisatie hebt, maar wel aantrekkelijk blijft voor bedrijven. Complete decentralisatie is een utopie en daar is de wereld nog lang niet klaar voor.

Dat het minder innovatief is doet er niet toe. VeChain gaat voor bruikbaarheid/inzetbaarheid en probeert niet opnieuw een wiel uit te vinden of interessant te doen door te zeggen dat VeChain wiel 10 miljoenmiljard keer sneller draait dan alle andere wielen in de wereld.
En dat is prima, genoeg plek voor elke coin/token/wat dan ook. Ik vind PoA gewoon niks omdat je dan nog steeds terugvalt op third party verificatie/assurance.

En over je laatste alinea dit staat letterlijk op hun site:

quote:
The PoA consensus allows us to have a higher scalability for the VeChainThor blockchain than PoW blockchain. Based on our test, the maximum TPS could be 10,000 transactions per second. But the VeChainThor blockchain will have 50 TPS based on our estimation of the transaction volume at the launch of the platform.
Project nummer zoveel dat interessant doet met TPS (los van de herhaling van TPS ... transactions per second in de tweede zin).

Ik heb niks tegen VEN hoor, en het kan makkelijk 12 USD EOY zijn (hi ha ho) maar om nou te zeggen dat het alle andere projecten gaat "vernietigen" vind ik wat ver gaan :P.
pi_178609159
Vechain _O_


Ik denk eraan om stellar bij te kopen. Zou dit nu nog zin hebben @glazenbol kijkers?
Vakman pur sang
pi_178609189
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:34 schreef Lospedrosa het volgende:
Vechain _O_
ja waarom?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 21:35:29 #6
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178609190
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:32 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

En dat is prima, genoeg plek voor elke coin/token/wat dan ook. Ik vind PoA gewoon niks omdat je dan nog steeds terugvalt op third party verificatie/assurance.

En over je laatste alinea dit staat letterlijk op hun site:

[..]

Project nummer zoveel dat interessant doet met TPS (los van de herhaling van TPS ... transactions per second in de tweede zin).

Ik heb niks tegen VEN hoor, en het kan makkelijk 12 USD EOY zijn (hi ha ho) maar om nou te zeggen dat het alle andere projecten gaat "vernietigen" vind ik wat ver gaan :P.
Oh, dat vernietigen had ik ook gemist. Sommige users hier lopen iets te hard van stapel. Ik verwacht veel van VeChain, in mijn ogen een top 5 coin, maar niemand gaat niemand vernietigen :P

Edit: Trouwens VeChain kan je best over zeiken, maar als er één coin is die juist steeds heeft gezegd "het boeit niet hoeveel TPS wij kunnen in een test omgeving, het gaat er om wat de vraag is en of wij dat aankunnen" dan is het VeChain wel :P
pi_178609198
Univechain _O_
pi_178609222
Stiekem heb ik zelf ook wat VEN op mijn chest liggen :@
pi_178609241
Groeslcoin _O_
Bat _O_
Vakman pur sang
pi_178609247
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:36 schreef KappenBakken het volgende:
Stiekem heb ik zelf ook wat VEN op mijn chest liggen :@
Ik heb ze reeds verkocht op ATH, en op andere dingen winst geboekt. :)
pi_178609267
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Oh, dat vernietigen had ik ook gemist. Sommige users hier lopen iets te hard van stapel. Ik verwacht veel van VeChain, in mijn ogen een top 5 coin, maar niemand gaat niemand vernietigen :P

Edit: Trouwens VeChain kan je best over zeiken, maar als er één coin is die juist steeds heeft gezegd "het boeit niet hoeveel TPS wij kunnen in een test omgeving, het gaat er om wat de vraag is en of wij dat aankunnen" dan is het VeChain wel :P
met die 101 trudheim nodes halen ze genoeg tps....
pi_178609281
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Oh, dat vernietigen had ik ook gemist. Sommige users hier lopen iets te hard van stapel. Ik verwacht veel van VeChain, in mijn ogen een top 5 coin, maar niemand gaat niemand vernietigen :P

Edit: Trouwens VeChain kan je best over zeiken, maar als er één coin is die juist steeds heeft gezegd "het boeit niet hoeveel TPS wij kunnen in een test omgeving, het gaat er om wat de vraag is en of wij dat aankunnen" dan is het VeChain wel :P
Kun je eens wat nieuws chillen?
Kyran _O_

Ps wie rookt hier nog?
Marlboro _O_
Vakman pur sang
pi_178609315
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:37 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik heb ze reeds verkocht op ATH, en op andere dingen winst geboekt. :)
Maar ik ben niet zo'n zieke trader als jou lullo, en dat weet je best :(
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 21:39:08 #14
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178609317
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:38 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Kun je eens wat nieuws chillen?
Kyran _O_
Mijn hele portfolio? Behalve NCASH, daar is nu wat FUD :P
pi_178609354
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:34 schreef Lospedrosa het volgende:
Vechain _O_

Ik denk eraan om stellar bij te kopen. Zou dit nu nog zin hebben @glazenbol kijkers?
Stellar is altijd goed. Ik ga die bag binnenkort verkopen om meer VECHAIN _O_ te kopen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178609373
Kan aan mij liggen, maar volgens mij gaan we moen?
pi_178609379
Goed werk Kyran. Je mag er zijn. Weg met die trollen.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 21:42:35 #18
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178609418
quote:
14s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:41 schreef BadVlad het volgende:
Goed werk Kyran. Je mag er zijn. Weg met die trollen.
Doe jij even wat dukaten in mijn chest stoppen dan?
pi_178609425
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:39 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mijn hele portfolio? Behalve NCASH, daar is nu wat FUD :P
Yep shoot

http://bestanimations.com/Military/Weapons/gun-animated-gif-7.gif
Vakman pur sang
pi_178609430
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:39 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Maar ik ben niet zo'n zieke trader als jou lullo, en dat weet je best :(
Is nietieens ziek.. vrij lang hodl.
Maar je moet nooit telang bij 1 iets blijven, de X factor is er dan uit, en denk toch dat 99% hier is uiteindelijk om de winst.
Niets aantrekken van die hypetrain hiero. :D
pi_178609449
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:42 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Is nietieens ziek.. vrij lang hodl.
Maar je moet nooit telang bij 1 iets blijven, de X factor is er dan uit, en denk toch dat 99% hier is uiteindelijk om de winst.
Niets aantrekken van die hypetrain hiero. :D
X factor is al best wel lang niet uit BTC gegaan man.
pi_178609474
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:42 schreef Kyran het volgende:

[..]

Doe jij even wat dukaten in mijn chest stoppen dan?
Als Dragonchain op 20 USD staat krijg je van mij 1000 USD aan Verge.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 21:44:53 #23
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178609487
quote:
7s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:44 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Als Dragonchain op 20 USD staat krijg je van mij 1000 USD aan Verge.
Wat moet ik met een miljoen verge .....
pi_178609506
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:25 schreef KappenBakken het volgende:
Innovatie > adoptie imo. En dat zijn dan ook de projecten die ik echt tof vind, die iets nieuws proberen.
10.gif
pi_178609513
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:44 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wat moet ik met een miljoen verge .....
Leven lang premium porno kijken.
pi_178609523
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:44 schreef Kyran het volgende:

[..]

Wat moet ik met een miljoen verge .....
Inruilen... voor iets beters? :p
pi_178609537
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:45 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Goede inhoudelijke reactie, 5/7.
pi_178609542
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:00 schreef neo2000 het volgende:

[..]

Hangt er vanaf denk ik voor welke termijn je er in zit. Einddoel is uiteraard zoveel mogelijk btc scoren en deze uitcashen als btc lekker hoog staat. Ik verwoorde het allicht wat krom. Crypto markt draait een beetje om vertrouwen. Meestal, als BTC en ETH redelijk stijgen, is de altcoin markt ook redelijk te noemen. De laatste tijd is de boel over de hele linie wat.. Rood geweest. Om dan als alt coin ontwikkelaar met groot nieuws te komen zoals een partnership kan er voor zorgen dat de waarde van desbetreffende altcoin wel stijgt, maar niet zo hard dan in een bull market. Juist vanwege gebrek aan vertrouwen in de markt op dat moment.
Je kunt er wel omheen lullen, maar je zegt gewoon dat het niet interessant is te investeren in een moonende coin als de BTC koers niet lekker staat. ;) Dat slaat gewoon nergens op, dat is mijn enige punt. Tenzij je denkt dat BTC nooit meer omhoog gaat.
pi_178609564
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:32 schreef KappenBakken het volgende:
Project nummer zoveel dat interessant doet met TPS (los van de herhaling van TPS ... transactions per second in de tweede zin).
Vechian boast helemaal niet met hun tps.
quote:
However, a future built on blockchain is not just the functionality of its smart contracts, or the scale of its TPS, it is also the way it governs itself, changes, and produces a healthy economy.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 21:47:28 #30
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178609587
quote:

Dat is wat ik heb, have fun :P

Cijfers zijn van april, niet all time.

en DYOR etc
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 21:49:07 #31
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178609644
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:45 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Leven lang premium porno kijken.
_O-
pi_178609659
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:46 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Goede inhoudelijke reactie, 5/7.
Nou vooruit, je kan niet nieuwe techniek de wereld ingooien en het bedrijfsleven het maar laten uitzoeken wat ze ermee moeten.

quote:
VeChain has conducted interviews and surveys with hundreds of major corporations and government bodies around the world about the challenges of blockchain adoption through their eyes. The results of this work proved that there are three areas that blockchain technology must deliver:

A healthy governance model that protects the low-level users while adapting for the high level
An economic model that empowers day to day use and stability
A proper development ecosystem, with accessible SDK, features and functions provided by public blockchains that enable individual use case and adoption
Dat innovatieve/superieure gedoe moet eens ophouden bij al die cryptonoobs. Het bedrijfsleven zit daar helemaal niet op te wachten.

Dat JIJ PoA niks vind, prima. Het bedrijfsleven denkt dat anders over, en de vechain foundation. :9

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2018 21:50:03 ]
pi_178609672
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:47 schreef Kyran het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dat is wat ik heb, have fun :P

Cijfers zijn van april, niet all time.

en DYOR etc
Wat een exoten zitten daarbij O_
Vakman pur sang
pi_178609723
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:32 schreef KappenBakken het volgende:
En dat is prima, genoeg plek voor elke coin/token/wat dan ook. Ik vind PoA gewoon niks omdat je dan nog steeds terugvalt op third party verificatie/assurance.
Jij vind het niks, bedrijfsleven vind het een vereiste voor adoptie.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 21:51:19 #35
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178609729
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:49 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Wat een exoten zitten daarbij O_
Enige echte exotische is TFD toch?
pi_178609755
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:46 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Vechian boast helemaal niet met hun tps.

[..]

Mwauh, als je op je website zet dat je in theorie 10.000 TPS aankan doe je wel enigszins interessant met TPS. Maar daarover kunnen we dan van mening verschillen he :P

quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:49 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Nou vooruit, je kan niet nieuwe techniek de wereld ingooien en het bedrijfsleven het maar laten uitzoeken wat ze ermee moeten.

[..]

Dat innovatieve/superieure gedoe moet eens ophouden bij al die cryptonoobs. Het bedrijfsleven zit daar helemaal niet op te wachten.

Dat JIJ PoA niks vind, prima. Het bedrijfsleven denkt dat anders over, en de vechain foundation. :9
Ik geef toch ook gewoon alleen mijn mening over PoA enzo? Nergens zeg ik dat er geen adoptie zal plaatsvinden of dat het niks wordt :P.

Daarnaast heeft een survey en interview van VeChain over VeChain zijn usecase wel een hoge 'wij van wc eend gehalte' maar allicht.
pi_178609825
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:32 schreef KappenBakken het volgende:
En dat is prima, genoeg plek voor elke coin/token/wat dan ook. Ik vind PoA gewoon niks omdat je dan nog steeds terugvalt op third party verificatie/assurance.
Jij vind het niks, bedrijfsleven vind het een vereiste voor adoptie.
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Oh, dat vernietigen had ik ook gemist. Sommige users hier lopen iets te hard van stapel. Ik verwacht veel van VeChain, in mijn ogen een top 5 coin, maar niemand gaat niemand vernietigen :P

Edit: Trouwens VeChain kan je best over zeiken, maar als er één coin is die juist steeds heeft gezegd "het boeit niet hoeveel TPS wij kunnen in een test omgeving, het gaat er om wat de vraag is en of wij dat aankunnen" dan is het VeChain wel :P
Top 5? Denk je zo laag over vechain ja?


_O-

Top 2 moet te doen zijn.
pi_178609842
Echt erg hier, als je eens maar iets van kritiek hebt op Vechain.
Heren, Vechain is niet de wereld :D
pi_178609878
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:53 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Jij vind het niks, bedrijfsleven vind het een vereiste voor adoptie.

[..]

Top 5? Denk je zo laag over vechain ja?

[ afbeelding ]
_O-

Top 2 moet te doen zijn.
Prima pik, jij weet exact wat het bedrijfsleven wil :P

Blijf vooral lekker kritisch op de projecten waar je in zit alsjeblieft, dat is in ieder geval altijd goed ^O^
pi_178609888
quote:
Moon weet ik niet.
Zou wellicht kunnen betekenen dat de waarde van crypto coins fors omhoog schiet en we rijk worden jahahahahaaahahaha
Vakman pur sang
pi_178609909
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:51 schreef KappenBakken het volgende:
Mwauh, als je op je website zet dat je in theorie 10.000 TPS aankan doe je wel enigszins interessant met TPS. Maar daarover kunnen we dan van mening verschillen he

Dat ze het op hun website zetten betekent niet dat het hun selling point is hè. Ze schrijven nu ook een whitepaper voor jullie cryptonoobs.
pi_178609913
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:55 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Prima pik, jij weet exact wat het bedrijfsleven wil :P

Blijf vooral lekker kritisch op de projecten waar je in zit alsjeblieft, dat is in ieder geval altijd goed ^O^
Ik moest lachen. :D
pi_178609947
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:51 schreef KappenBakken het volgende:
Daarnaast heeft een survey en interview van VeChain over VeChain zijn usecase wel een hoge 'wij van wc eend gehalte' maar allicht.
Niet bepaald daar het resulteert in concrete projecten en dapps.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 18 april 2018 @ 21:56:58 #45
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178609959
Waarom kunnen sommige users niet gewoon discussiëren zonder meteen te gaan gooien met scheldwoorden of iedereen noob te noemen. Is het zo moeilijk om gewoon één of twee woorden weg te laten uit je post? Ik snap niet wat je er mee probeert te bereiken.
pi_178609960
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:54 schreef pnxsinned het volgende:
Echt erg hier, als je eens maar iets van kritiek hebt op Vechain.
Heren, Vechain is niet de wereld :D
Het is een beetje domme kritiek.
pi_178609965
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:55 schreef Dimachaerus het volgende:
voor jullie cryptonoobs.
Nergens voor nodig dit. Hielden het volgens mij best beleefd tot nu toe.
Laten we er maar over ophouden en agree to disagree :P
pi_178610013
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:57 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Het is een beetje domme kritiek.
Nou ja, vind van niet... 10k TPS geven ze toch aan?
Ik weet, het is vooral NEO based, en zij geven dat ook aan, maar niemand heeft het nog ooit gezien.
Mag dat niet aangegeven worden?
pi_178610044
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:57 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Nergens voor nodig dit. Hielden het volgens mij best beleefd tot nu toe.
Laten we er maar over ophouden en agree to disagree :P
je sry je kan blijkbaar niet echt begrijpend lezen (gros van mensen in crypto)daar sunny lu herhaaldelijk heeft gezegd dat tps niks boeit en dan jij hier komt zeggen dat vechain stoer zit te doen met 10k tps omdat het op hun website staat _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2018 22:00:34 ]
pi_178610082
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:58 schreef pnxsinned het volgende:
Nou ja, vind van niet... 10k TPS geven ze toch aan?
ze geven het aan ja

ze komen niet net als universa met hun 20k tps als usp
pi_178610089
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:58 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Nou ja, vind van niet... 10k TPS geven ze toch aan?
Ik weet, het is vooral NEO based, en zij geven dat ook aan, maar niemand heeft het nog ooit gezien.
Mag dat niet aangegeven worden?
Mwauh, mijn kritiek spitse zich meer toe op centralisatie vs decentralisatie. Ik vind VeChain nogal gecentraliseerd met hun PoA. Dat heeft voordelen, maar ook nadelen. Zoals elk consensus protocol dat heeft... alleen het benoemen van de nadelen valt altijd wat slechter dan de voordelen :P
pi_178610103
Niet gelezen maar ik ben #teamDima in deze

hij is de toekomst
pi_178610114
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:59 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

je sry je kan blijkbaar niet echt begrijpend lezen (gros van mensen in crypto)daar sunny lu herhaaldelijk heeft gezegd dat tps niks boeit en dan hier komt zeggen dat vechain stoer zit te doen met 10k tps omdat het op hun website staat _O-
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 22:00 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ze geven het aan ja

ze komen niet net als universa met hun 20k tps als usp
Nou, walk the talk.... oh wacht.
En zolang dat niet er niet is, kan er kritiek op zijn.
En dat mag gewoon.
pi_178610147
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 22:00 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Mwauh, mijn kritiek spitse zich meer toe op centralisatie vs decentralisatie. Ik vind VeChain nogal gecentraliseerd met hun PoA. Dat heeft voordelen, maar ook nadelen. Zoals elk consensus protocol dat heeft... alleen het benoemen van de nadelen valt altijd wat slechter dan de voordelen :P
ik vind dat vechain een goede balans heeft tussen centraal/decentraal

bitcoin/eth is pas centraal imo, alles in handen van een handjevol groepje miners en als ze het er niet mee eens zijn hup een fork
pi_178610154
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 22:00 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Mwauh, mijn kritiek spitse zich meer toe op centralisatie vs decentralisatie. Ik vind VeChain nogal gecentraliseerd met hun PoA. Dat heeft voordelen, maar ook nadelen. Zoals elk consensus protocol dat heeft... alleen het benoemen van de nadelen valt altijd wat slechter dan de voordelen :P
I see, klopt ook wel deels.
Maar elke vorm van kritiek, op dit specifiek onderdeel, brand je helemaal af hier. En dat mag weleens stoppen, er zijn veel goede projecten in omloop.
pi_178610156
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 22:00 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

[..]

Nou, walk the talk.... oh wacht.
En zolang dat niet er niet is, kan er kritiek op zijn.
En dat mag gewoon.
?
pi_178610192
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 22:00 schreef Weissmania het volgende:
hij is de toekomst
amk _O-
pi_178610195
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 22:01 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ik vind dat vechain een goede balans heeft tussen centraal/decentraal

bitcoin/eth is pas centraal imo, alles in handen van een handjevol groepje miners en als ze het er niet mee eens zijn hup een fork
Dat mag pikkebaas, ik ga je er geen cryptonoob voor noemen die domme kritiek uit en niet begrijpend kan lezen.

En mining wordt inderdaad ook gecentraliseerd. Dat is dus een van de nadelen van PoW.
  Eindredactie Games woensdag 18 april 2018 @ 22:09:03 #59
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178610378
BCH _O_
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  woensdag 18 april 2018 @ 22:18:10 #60
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_178610655
Verge is echt een topcoin, broeders. Geef me er meer van.
pi_178610657
Als we nu toch bezig zijn met kritiek op onze projecten. Ik vond de Tour The Office bij vechain wel interessant.
Alleen als ze dan langs de machine lopen die alle chips moet printen moest ik een beetje lachen :')

Zie 2:47:

Vakman pur sang
pi_178610774
Verge -12.95%
pi_178610777
Het enige goede wat ik tot nu toe van Vechain gezien heb is de effectieve marketingmachine.

* duikt weg
pi_178610846
Pundi X is al een week moon aan het gaan; +550%.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 18-04-2018 22:27:02 ]
  woensdag 18 april 2018 @ 22:29:39 #65
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178611012
Wat een fijne BAT (Basic Attention Token)- dag is dit: Super degelijk project (werkende clients (browser), founders Mozilla + Java in het team, maanden geen fuck gedaan en komt ineens uit z'n winterslaap :D

Dit soort projecten gun ik het ^O^
The best firms advertise the least...
pi_178611182
pi_178611216
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 22:29 schreef edcetera het volgende:
Wat een fijne BAT (Basic Attention Token)- dag is dit: Super degelijk project (werkende clients (browser), founders Mozilla + Java in het team, maanden geen fuck gedaan en komt ineens uit z'n winterslaap :D

Dit soort projecten gun ik het ^O^
BAT vind ik ook een mooi project ja :)
  woensdag 18 april 2018 @ 22:52:15 #68
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178611755
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 22:34 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

BAT vind ik ook een mooi project ja :)
Ik ben een beetje alles aan het opruimen/herstructureren, maar juist projecten als BAT, Siocoin en nog wat PAY/xTen en WeTrust hou ik vast. Lisk, Omise en Waves (niet WCT,OCL binnen dat platform, die hou ik) eruitgeflikkerd: Vakantie komt eraan + buy buffer.

Stellar Lumen als "Real XRP" blijven ook staan uiteraard ;).
The best firms advertise the least...
pi_178611984
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 22:33 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]
savage ;(

maar LTC ... *O*
pi_178612214
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 22:18 schreef Lospedrosa het volgende:
Als we nu toch bezig zijn met kritiek op onze projecten. Ik vond de Tour The Office bij vechain wel interessant.
Alleen als ze dan langs de machine lopen die alle chips moet printen moest ik een beetje lachen :')

Zie 2:47:

Lego Porsche op 2:12, Partnership confirmed??
  woensdag 18 april 2018 @ 23:18:34 #71
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178612331
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 23:12 schreef Rijpie het volgende:

[..]

Lego Porsche op 2:12, Partnership confirmed??
Partnership met LEGO komt eraan *O*

Ik zie de ads al komen: Blockchain was never so easy: LEGO ;)
The best firms advertise the least...
pi_178612350
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 23:18 schreef edcetera het volgende:

[..]

Partnership met LEGO komt eraan *O*
Lego blokjeschain
pi_178612530
BAT *O*

Ik ben eigenlijk best tevreden met deze markt. Bijna weer op Bitcoin ATH, in Ethereum zit ik op ATH, in dollars helaas nog niet (op de helft van ATH ong). :)
pi_178612583
quote:
10s.gif Op woensdag 18 april 2018 23:12 schreef Rijpie het volgende:

[..]

Lego Porsche op 2:12, Partnership confirmed??
Zag je aan het eind de foto's van bedrijfsuitjes. Als je inzoemt zie je alleen huisdieren.
Vechain is bezig om alle dieren te voorzien van tracking chips en IOT.
Je kun dan de hele chain bekijken, van geboorte, opvoeding door mens en bereiding tot in de bami.
Vakman pur sang
pi_178612637
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 22:52 schreef edcetera het volgende:

[..]

Ik ben een beetje alles aan het opruimen/herstructureren, maar juist projecten als BAT, Siocoin en nog wat PAY/xTen en WeTrust hou ik vast. Lisk, Omise en Waves (niet WCT,OCL binnen dat platform, die hou ik) eruitgeflikkerd: Vakantie komt eraan + buy buffer.

Stellar Lumen als "Real XRP" blijven ook staan uiteraard ;).
Omise had je moeten houden, gaat ws. veel mee gebeuren
pi_178612988
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 23:32 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Omise had je moeten houden, gaat ws. veel mee gebeuren
Mei wordt Omise maand!!!!!!!

Wat is Omise? :@
pi_178613045
All-in op Waves voor Wavemaand.
  donderdag 19 april 2018 @ 00:00:14 #78
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178613090
quote:
7s.gif Op woensdag 18 april 2018 23:30 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zag je aan het eind de foto's van bedrijfsuitjes. Als je inzoemt zie je alleen huisdieren.
Vechain is bezig om alle dieren te voorzien van tracking chips en IOT.
Je kun dan de hele chain bekijken, van geboorte, opvoeding door mens en bereiding tot in de bami.
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 23:28 schreef kthxbye het volgende:
BAT *O*

Ik ben eigenlijk best tevreden met deze markt. Bijna weer op Bitcoin ATH, in Ethereum zit ik op ATH, in dollars helaas nog niet (op de helft van ATH ong). :)
Uiteindelijk moet je het op Dollar/Euro niveau bekijken en dan zit ik nu op 50% t.o.v. als ik eind december alles had uitgecashed: Niet gedaan (ok 2000 euro
) omdat "crypto addicted" :Y :{

Ik snap allang niet meer waarom mensen aan een loterij meedoen: Lotto Millionairs viel op: XVG,XRP, voor de rest kreeg iedereen een leuke winst ^O^ : Ik hou nog wat geld aan de kant/ in cryptos als meest efficiente spaarrekening/pensioenfonds ^O^
The best firms advertise the least...
pi_178613110
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 22:01 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ik vind dat vechain een goede balans heeft tussen centraal/decentraal

bitcoin/eth is pas centraal imo, alles in handen van een handjevol groepje miners en als ze het er niet mee eens zijn hup een fork
Dat klopt toch niet helemaal, want als de miners alle macht hadden was segwit2x er gewoon doorheen gedrukt.
“Being second is to be the first of the ones who lose.”
pi_178613127


_O-
  donderdag 19 april 2018 @ 00:10:21 #82
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178613201
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 23:53 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Mei wordt Omise maand!!!!!!!

Wat is Omise? :@
Van rond $20 naar $9 gegaan en met revive naar $14,xx eruitgeflikkerd, want andere coins interessanter. Ik hou het bij Stellar Lumen, Siocoin (persoonlijk bezig met een storage node via een RaspberryPi, disks is wel een investering maar hou het bij oude laptop disks) en BAT (Facebook fail/drama bedankt _O_ ).
The best firms advertise the least...
pi_178613216
quote:
Het wordt de hoogste tijd dat er eens een paar van die scammers in een uitgebrande auto worden teruggevonden, dan hebben we die periode ook weer gehad en kan de markt weer wat volwassener worden.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_178613237
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 00:11 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Het wordt de hoogste tijd dat er eens een paar van die scammers in een uitgebrande auto worden teruggevonden, dan hebben we die periode ook weer gehad en kan de markt weer wat volwassener worden.
Eens.

Ik lees nu dat het wellicht een PR stunt is. Dat zou nog triester zijn.
pi_178613291
De stieren zijn los, coins zijn weer maximaal aan t vlammen hier. _O_
pi_178613410
Sasha ziet er niet zo goed uit.
pi_178613472
quote:
15s.gif Op donderdag 19 april 2018 00:39 schreef BadVlad het volgende:
Sasha ziet er niet zo goed uit.
Voorheen wel dan? :P
pi_178613479
quote:
1s.gif Op donderdag 19 april 2018 00:49 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Voorheen wel dan? :P
Volgens mij werkt hij 24/7. :P
pi_178613485
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 00:49 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Volgens mij werkt hij 24/7. :P
24/7/365.25

:P
  donderdag 19 april 2018 @ 01:02:55 #90
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178613569
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 23:32 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Omise had je moeten houden, gaat ws. veel mee gebeuren
Heb er met pijn afstand van genomen, wil ze best terug kopen, maar waarom?

Enig reden waarom ik Omise + Lisk has was omdat zeze het goed deden: Lisk heeft me 2x teleurgesteld (eerste keer met verlies verkocht, vorig jaar tussen EUR 1,80-3,xx gekocht, maar van 30+ naar 9 euro is niet iets, waar je blij van wordt: Omise + Lisk zaten 2 weken gelijk rondom EUR 9, Omise gaat naar 14-15$ verkocht (had Lisk omgezet in Omise op het juiste moment op $9.xx), maar heb gekozen voor andere prioriteiten ;) (BAT,Lumen, Siocoin)

[ Bericht 17% gewijzigd door edcetera op 19-04-2018 01:20:34 ]
The best firms advertise the least...
pi_178613650
Mijn Ncash wat doe je :'(
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
  donderdag 19 april 2018 @ 01:22:40 #92
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178613663
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 23:28 schreef kthxbye het volgende:
BAT *O*

Ik ben eigenlijk best tevreden met deze markt. Bijna weer op Bitcoin ATH, in Ethereum zit ik op ATH, in dollars helaas nog niet (op de helft van ATH ong). :)
En in euro's? Want ik neem aan dat je die uiteindelijk wil cashen?
pi_178613667
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 00:11 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Het wordt de hoogste tijd dat er eens een paar van die scammers in een uitgebrande auto worden teruggevonden, dan hebben we die periode ook weer gehad en kan de markt weer wat volwassener worden.

Let me tell you something we are really changing the world as we know it! The world is not anymore the way it used to be!
  donderdag 19 april 2018 @ 02:18:19 #94
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178613781
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 01:22 schreef leolinedance het volgende:

[..]

En in euro's? Want ik neem aan dat je die uiteindelijk wil cashen?
Waar denk je, dat Google winst uit maakt? Je geloof niet in een betere verdeling van de winst tussen adverteerders, publishers en consumenten EN minder irritante ads via debiele crypts die jou/provider onnodige data kosten.
The best firms advertise the least...
  donderdag 19 april 2018 @ 02:26:56 #95
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_178613787
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 01:22 schreef leolinedance het volgende:

[..]

En in euro's? Want ik neem aan dat je die uiteindelijk wil cashen?
Gedeelte wel, maar wat is je punt: Ik kan nu een transactie maken: Staat morgenmiddag op mijn bankrekening ^O^

Tjja, crypto transacties gaan helaas sneller, banken zijn nog steeds traag. :)

[ Bericht 2% gewijzigd door edcetera op 19-04-2018 02:33:33 ]
The best firms advertise the least...
pi_178613847
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 02:26 schreef edcetera het volgende:

[..]

Gedeelte wel, maar wat is je punt: Ik kan nu een transactie maken: Staat morgenmiddag op mijn bankrekening ^O^

Tjja, crypto transacties gaan helaas sneller, banken zijn nog steeds traag. :)
Traag? Bl3P is zo snel dat als ik terug kom van boodschappen dat het geld al bijgeschreven is.
pi_178614289
Vraag me toch af wanneer AdBlock Plus dieVerge announcement eens opneemt in z'n programma. Ejaculeert toch minder lekker.
pi_178615108
The first IOTA charging station is going live today in the Netherlands! - https://www.reddit.com/r/(...)ation_is_going_live/


Mooie real life usecase voor IOTA..
pi_178615309
Goeie nacht geweest.
Dikke +10% weer.

BTC dominance <41

[ Bericht 27% gewijzigd door #ANONIEM op 19-04-2018 07:16:40 ]
pi_178615572
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:39 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mijn hele portfolio? Behalve NCASH, daar is nu wat FUD :P
Wat is er aan de hand met NCASH?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178615590
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:05 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat is er aan de hand met NCASH?
Logo van niet bestaande partnership gebruikt
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178615596
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:08 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Logo van niet bestaande partnership gebruikt
Partnerships :')
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 19 april 2018 @ 08:14:39 #103
131603 Afwazig
Serious business
pi_178615625
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:09 schreef dimmak het volgende:

[..]

Partnerships :')
Ja dit. Ik heb veel liever dat mensen gewoon aan een goed product werken.

Dan heb je dus heel veel partnerships maar nog geen main net, geen fatsoenlijke wallet, en 95% van je roadmap en whitepaper is nog puur theoretisch. MAAR WEL EEN PARTNERSHIP (insert bedrijf) wat dan later ook weer afgezwakt wordt naar 'We hebben wel eens gemaild'. :D _O-
pi_178615646
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:14 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Ja dit. Ik heb veel liever dat mensen gewoon aan een goed product werken.

Dan heb je dus heel veel partnerships maar nog geen main net, geen fatsoenlijke wallet, en 95% van je roadmap en whitepaper is nog puur theoretisch. MAAR WEL EEN PARTNERSHIP (insert bedrijf) wat dan later ook weer afgezwakt wordt naar 'We hebben wel eens gemaild'. :D _O-
Dit is ongeveer 90% van de top 100 op CMC.

Zie Groestlcoin, alles op orde en dan groeit het zelf wel op een gegeven moment. Daarom ben ik ook heel content met mijn Viacoin bag. Heeft voldoende potentie om een goede groei door te maken.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 08:21:01 #105
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178615668
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:05 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat is er aan de hand met NCASH?
FUD of misschien waarheid, nog niet tijd gehad om er in te duiken. Waren wat partnerships die niet bestonden ofzo, maar wel op hun site stonden.
pi_178615682
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:21 schreef Kyran het volgende:

[..]

FUD of misschien waarheid, nog niet tijd gehad om er in te duiken. Waren wat partnerships die niet bestonden ofzo, maar wel op hun site stonden.
Was dit niet al bekend voordat NCASH überhaupt op een exchange stond?
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 19 april 2018 @ 08:22:59 #107
131603 Afwazig
Serious business
pi_178615685
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:17 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dit is ongeveer 90% van de top 100 op CMC.

Zie Groestlcoin, alles op orde en dan groeit het zelf wel op een gegeven moment. Daarom ben ik ook heel content met mijn Viacoin bag. Heeft voldoende potentie om een goede groei door te maken.
Helaas wel. Vooral IOTA is hier echt een koning in.
pi_178615718
https://medium.com/crypto(...)ullshit-6ad11ad2b2b3

Dit is wel een aardige analyse van wat er aan de hand is I guess?
pi_178615740
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:22 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Helaas wel. Vooral IOTA is hier echt een koning in.
Je weet dat IOTA vandaag het eerste laadstation in Nederland gaat opleveren? Lijkt me een prima voorbeeld van een real-world case.
https://twitter.com/iotatokennews/status/986646922420277248

Ik zou eerder ADA noemen. Veel hype, maar alles nog in theorie

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 19-04-2018 08:29:55 ]
  donderdag 19 april 2018 @ 08:30:37 #110
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178615746
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 02:26 schreef edcetera het volgende:

[..]

Gedeelte wel, maar wat is je punt: Ik kan nu een transactie maken: Staat morgenmiddag op mijn bankrekening ^O^

Tjja, crypto transacties gaan helaas sneller, banken zijn nog steeds traag. :)
Punt is dat BTC nog direct aan de euro is gekoppeld bij aankopen. Dat houdt in dat wanneer jij een Lambo wil kopen, de BTC prijs wordt bepaald door BTC/EUR. Als de bitcoin minder waard wordt t.o.v. de euro, moet je gewoon meer BTC betalen voor je Lambo.

In feite heb je dus alleen maar iets aan de waarde in euro (tenzij je niet in een euroland woont).
pi_178615843
Utrust alweer dikke 3 cnt omhoog, 16.30 presentatie in adam, wat doet zoiets na een succesvol event?
Mass dump weer?
  donderdag 19 april 2018 @ 08:54:43 #112
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178615926
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:44 schreef pnxsinned het volgende:
Utrust alweer dikke 3 cnt omhoog, 16.30 presentatie in adam, wat doet zoiets na een succesvol event?
Mass dump weer?
meestal wel ja.

Iedereen is hyped van te voren, en het maakt niet uit wat er bekend gemaakt wordt na afloop komt de dump
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_178616454
quote:
14s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:54 schreef fathank het volgende:

[..]

meestal wel ja.

Iedereen is hyped van te voren, en het maakt niet uit wat er bekend gemaakt wordt na afloop komt de dump
Zou balen zijn, flink undervalued atm vind ik :(

https://cryptoglobalist.c(...)ve-possible-in-2018/

Live feed - Zero conference in Amsterdam vanmiddag:
  donderdag 19 april 2018 @ 09:39:30 #114
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_178616496
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:29 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Je weet dat IOTA vandaag het eerste laadstation in Nederland gaat opleveren? Lijkt me een prima voorbeeld van een real-world case.
https://twitter.com/iotatokennews/status/986646922420277248

Ik zou eerder ADA noemen. Veel hype, maar alles nog in theorie
Maar als de theorie ook werkelijk gaat werken van ADA dan staat er een kanon van een product.
pi_178616505
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 01:22 schreef leolinedance het volgende:

[..]

En in euro's? Want ik neem aan dat je die uiteindelijk wil cashen?
:')
pi_178616519
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 23:28 schreef kthxbye het volgende:
BAT *O*

Ik ben eigenlijk best tevreden met deze markt. Bijna weer op Bitcoin ATH, in Ethereum zit ik op ATH, in dollars helaas nog niet (op de helft van ATH ong). :)
Al 2 weken lang bereik ik elke dag een nieuwe ATH in BTC. Ik ben ook best content. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178616563
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 09:42 schreef dimmak het volgende:

[..]

Al 2 weken lang bereik ik elke dag een nieuwe ATH in BTC. Ik ben ook best content. :)
Goed teken toch?
Wellicht bull incoming?
Like vorig jaar? :D
pi_178616664
quote:
1s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:30 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Punt is dat BTC nog direct aan de euro is gekoppeld bij aankopen. Dat houdt in dat wanneer jij een Lambo wil kopen, de BTC prijs wordt bepaald door BTC/EUR. Als de bitcoin minder waard wordt t.o.v. de euro, moet je gewoon meer BTC betalen voor je Lambo.

In feite heb je dus alleen maar iets aan de waarde in euro (tenzij je niet in een euroland woont).
Ja klopt, ik weet ook niet waarom hier vooral gekeken wordt naar dollar en BTC (oké dat laatste kan ik nog wel begrijpen).

Kijk bijvoorbeeld naar goud, het kan voorkomen dat goud in $ 20% stijgt maar in ¤ 5% verliest. Dan kan je natuurlijk blij zijn met een +20% maar in werkelijkheid verlies je flink in echte koopkracht.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  donderdag 19 april 2018 @ 09:57:34 #119
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178616723
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 09:42 schreef dimmak het volgende:

[..]

Al 2 weken lang bereik ik elke dag een nieuwe ATH in BTC. Ik ben ook best content. :)
Op ATH zit ik nog niet (nog 14% ofzo te gaan) maar wel vrijwel elke dag een goede stap weer richting die koers sinds begin deze maand :Y
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 19 april 2018 @ 10:05:04 #120
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178616806
quote:
1s.gif Op donderdag 19 april 2018 09:40 schreef kthxbye het volgende:

[..]

:')
Inhoudelijk goed
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 10:05:51 #121
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178616817
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 09:53 schreef ITrade het volgende:

[..]

Ja klopt, ik weet ook niet waarom hier vooral gekeken wordt naar dollar en BTC (oké dat laatste kan ik nog wel begrijpen).

Kijk bijvoorbeeld naar goud, het kan voorkomen dat goud in $ 20% stijgt maar in ¤ 5% verliest. Dan kan je natuurlijk blij zijn met een +20% maar in werkelijkheid verlies je flink in echte koopkracht.
Dollar wordt gebruikt omdat het gewoon makkelijker is en alle sites/informatie/TA etc. in USD zijn.

BTC wordt gebruikt door iedereen met vetrouwen in crypto en BTC. Als je verwacht dat BTC weer flink gaat stijgen en een nieuwe ATH gaat aantikken dit jaar (of volgend jaar ...) dan is het toch alleen maar handig om zoveel mogelijk satoshi te hebben. Dan wordt het vanzelf meer waard als BTC stijgt.

Als je eerder wil cashen en niet voor een langere termijn in crypto zit dan kan je het beste kijken naar EUR waarde ja, anders is BTC echt enige wat telt.
pi_178616880
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:05 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dollar wordt gebruikt omdat het gewoon makkelijker is en alle sites/informatie/TA etc. in USD zijn.

BTC wordt gebruikt door iedereen met vetrouwen in crypto en BTC. Als je verwacht dat BTC weer flink gaat stijgen en een nieuwe ATH gaat aantikken dit jaar (of volgend jaar ...) dan is het toch alleen maar handig om zoveel mogelijk satoshi te hebben. Dan wordt het vanzelf meer waard als BTC stijgt.

Als je eerder wil cashen en niet voor een langere termijn in crypto zit dan kan je het beste kijken naar EUR waarde ja, anders is BTC echt enige wat telt.
Dit omschrijft het inderdaad wel. Aangezien ik voor de long haul erin zit, vind ik momenteel mijn BTC waarde belangrijker.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178616979
quote:
1s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:05 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Inhoudelijk goed
👆

daar heb ik Kyran voor

♥ Kyran
pi_178617069
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:29 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Je weet dat IOTA vandaag het eerste laadstation in Nederland gaat opleveren? Lijkt me een prima voorbeeld van een real-world case.
https://twitter.com/iotatokennews/status/986646922420277248
Ik ben wel benieuwd hoe dat laden met IOTA gaat werken.

"Can't connect to node" en dan een speciale knop om net zolang met andere nodes te verbinden tot het werkt? En na dat half uur nog een half uur laden.
pi_178617111
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:20 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ik ben wel benieuwd hoe dat laden met IOTA gaat werken.

"Can't connect to node" en dan een speciale knop om net zolang met andere nodes te verbinden tot het werkt? En na dat half uur nog een half uur laden.
"Please re-attach to charge"

Dan sta je er 6u later nog.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_178617134
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:22 schreef dimmak het volgende:

[..]

"Please re-attach to charge"

Dan sta je er 6u later nog.
Ga ik toch liever naar de Tango dan naar de Tangle.
pi_178617161
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:23 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ga ik toch liever naar de Tango dan naar de Tangle.
_O-
Uitvinder van de biersmiley.
  † In Memoriam † donderdag 19 april 2018 @ 10:26:29 #128
230491 Zith
pls tip
pi_178617169
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:23 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ga ik toch liever naar de Tango dan naar de Tangle.
LOL 😎
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  donderdag 19 april 2018 @ 10:28:25 #129
131603 Afwazig
Serious business
pi_178617205
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 08:29 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Je weet dat IOTA vandaag het eerste laadstation in Nederland gaat opleveren? Lijkt me een prima voorbeeld van een real-world case.
https://twitter.com/iotatokennews/status/986646922420277248

Ik zou eerder ADA noemen. Veel hype, maar alles nog in theorie
Leuk hobbyproject. Serieus respect voor die lui maar dit een real-world usecase noemen gaat me veel te ver. Dit gaat nooit gebruikt worden.
  donderdag 19 april 2018 @ 10:28:43 #130
131603 Afwazig
Serious business
pi_178617207
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:23 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ga ik toch liever naar de Tango dan naar de Tangle.
:D :')
pi_178617277
It takes two (hours) to tangle.
pi_178617296
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:33 schreef MaGNeT het volgende:
It takes two (hours) to tangle.


Tangle puppy
[P]otverdorie
  donderdag 19 april 2018 @ 10:38:29 #133
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178617337
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:33 schreef MaGNeT het volgende:
It takes two (hours) to tangle.
Was een leuk nummer. Sommige mensen hebben geen idee om welk lied het gaat, volgens mij. :D

  donderdag 19 april 2018 @ 10:39:03 #134
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178617349
Wat een geitenkop, die vent.
  donderdag 19 april 2018 @ 10:39:59 #135
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_178617366
GoatCoin (GOAT) ftw.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 10:42:34 #136
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178617411
quote:
1s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:16 schreef kthxbye het volgende:

[..]

👆

daar heb ik Kyran voor

♥ Kyran
_O-

Ik reageer te inhoudelijk merk ik al weer ;P
  donderdag 19 april 2018 @ 10:44:48 #137
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178617447
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:05 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dollar wordt gebruikt omdat het gewoon makkelijker is en alle sites/informatie/TA etc. in USD zijn.

BTC wordt gebruikt door iedereen met vetrouwen in crypto en BTC. Als je verwacht dat BTC weer flink gaat stijgen en een nieuwe ATH gaat aantikken dit jaar (of volgend jaar ...) dan is het toch alleen maar handig om zoveel mogelijk satoshi te hebben. Dan wordt het vanzelf meer waard als BTC stijgt.

Als je eerder wil cashen en niet voor een langere termijn in crypto zit dan kan je het beste kijken naar EUR waarde ja, anders is BTC echt enige wat telt.
De reden waarom je naar BTC is simpel. Als je waarde in BTC daalt, dan had je beter je geld in BTC kunnen investeren dan in altcoins. Stijgt je waarde in BTC dan heb je de juiste keuze gemaakt om altcoins in je portfolio te hebben.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_178617457
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:35 schreef NatteBever het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Tangle puppy
Teckels O+
pi_178617518
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:28 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Leuk hobbyproject. Serieus respect voor die lui maar dit een real-world usecase noemen gaat me veel te ver. Dit gaat nooit gebruikt worden.
Eens. Maar het is een product. Je noemde IOTA indirect de koning in het ontbreken van een product. Ik denk dat er in de top100 veel munten achterlopen op IOTA. Maargoed, dat is mijn gevoel

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-04-2018 10:49:11 ]
  donderdag 19 april 2018 @ 10:54:56 #140
131603 Afwazig
Serious business
pi_178617630
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 10:48 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

Eens. Maar het is een product. Je noemde IOTA indirect de koning in het ontbreken van een product. Ik denk dat er in de top100 veel munten achterlopen op IOTA. Maargoed, dat is mijn gevoel
Niet zozeer het ontbreken van een product maar meer de focus op hype. Partnership hier, partnership daar. Maar wel een wallet hebben die niet of nauwelijks werkt.
pi_178617751
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:38 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Kun je eens wat nieuws chillen?
Kyran _O_

Ps wie rookt hier nog?
Marlboro _O_
Marlboro _O_
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 11:13:57 #142
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178617953
quote:
6s.gif Op donderdag 19 april 2018 11:00 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Marlboro _O_


Gamers die dit herkennen? :P (niet spieken in URL!)
pi_178618094
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 11:13 schreef Kyran het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Gamers die dit herkennen? :P (niet spieken in URL!)
Final fantasy.. weet niet meer welk deel tho
Of Metroid?
Pff haal alles door elkaar met games en monsters :D

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 19-04-2018 11:24:31 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 11:25:39 #144
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178618108
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 11:23 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Final fantasy.. weet niet meer welk deel tho
Of Metroid?
Pff haal alles door elkaar met games en monsters :D
Volgens mij vanaf II in alle delen :D
pi_178618132
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 11:25 schreef Kyran het volgende:

[..]

Volgens mij vanaf II in alle delen :D
Deel 2... is deel 4 in EU of hoe zat dat alweer? :D
Wist niet dat ze same monsters vaker hadden used, of ik herken deze iig niet.
Ook al meer dan 10 jaar geleden -,-
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 11:35:18 #146
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178618230
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 11:27 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Deel 2... is deel 4 in EU of hoe zat dat alweer? :D
Wist niet dat ze same monsters vaker hadden used, of ik herken deze iig niet.
Ook al meer dan 10 jaar geleden -,-
Ja joh, FF is juist een serie waarin heel heel heeeel veel dingen terugkomen.

Marlboro, Cid, Wedge, Jess, Biggs, Moogles, Chcobos, Highwind etc. :D

FF11 Online beste spel ooit nog steeds wat mij betreft _O_ Wekker om 04:00 zetten om met Amerikanen te spelen.

#nolifegenot
#studentenlevengenot
pi_178618304
Portfolio is aardig aan het knallen op dit moment :D
De betere dagen!
pi_178618375


Kan zijn dat het een repost is.
pi_178618379
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 11:44 schreef KappenBakken het volgende:
[ afbeelding ]

Kan zijn dat het een repost is.
_O-
pi_178618383
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 11:40 schreef pnxsinned het volgende:
Portfolio is aardig aan het knallen op dit moment :D
De betere dagen!
Ja, ik zit in Euro's alweer bijna op de helft van wat het in december was :P
pi_178618391
Blijft toch vet zo'n Gallardo, old school en tweedehands best leuk als je geld teveel hebt
pi_178618400
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 11:45 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ja, ik zit in Euro's alweer bijna op de helft van wat het in december was :P
Beter dan hier... op 1/5 van ATH nu.. Euro's dan he :)
pi_178618415
Gaat de BTC dominance vandaag nog onder de 40% ?
pi_178618441
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 11:46 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Beter dan hier... op 1/5 van ATH nu.. Euro's dan he :)
Ik heb in december natuurlijk een hoop verkocht, ik doel dan ook op het moment van net na de verkoop tot nu :P
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 11:52:53 #155
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178618497
in BTC bijna weer op een nieuwe ATH

in USD nog een stijging van 25% nodig voor een nieuwe ATH

Vandaag gaat het bij mij niet heel snel moet ik zeggen. Wel een stijging, maar niet gek veel (2% in USD en BTC afgelopen 24h) . Niks te klagen in april hoor :D
pi_178618700
Ik ben nog ver weg van mijn ATH :')
Vorig jaar in juni begonnen en op het hoogste punt ik op zo'n 500% winst (in euro's) :+

Maargoed, heb nog niet op verlies gestaan en ondertussen de helft van mijn inleg er al een keertje uitgehaald. Mag ook niet klagen, het is alleen op papier een stuk meer geweest o|O
pi_178618772
Na maanden te hebben meegelezen besloten ook maar eens posten.

Ik ben op 20 dec ingestapt en sta inmiddels in BTC op ATH, in euros heb ik nog n kleine 20% nodig voor ATH, wel 180% van mijn inleg op het moment.

Mij portfolio bestaat op het moment uit; WAN, ICX, Ethos, Nano, Aion, POWR en BTC
pi_178618784
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:10 schreef terelax het volgende:
Na maanden te hebben meegelezen besloten ook maar eens posten.

Ik ben op 20 dec ingestapt en sta inmiddels in BTC op ATH, in euros heb ik nog n kleine 20% nodig voor ATH, wel 180% van mijn inleg op het moment.

Mij portfolio bestaat op het moment uit; WAN, ICX, Ethos, Nano, Aion. POWR en BTC
Welkom ^O^

Veel vertrouwen in interoperability zo te zien, met WAN, ICX en Aion :)
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 12:18:04 #159
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178618912
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:10 schreef terelax het volgende:
Na maanden te hebben meegelezen besloten ook maar eens posten.

Ik ben op 20 dec ingestapt en sta inmiddels in BTC op ATH, in euros heb ik nog n kleine 20% nodig voor ATH, wel 180% van mijn inleg op het moment.

Mij portfolio bestaat op het moment uit; WAN, ICX, Ethos, Nano, Aion, POWR en BTC
Welkom _O_

Hier ook o.a. in WAN ICX en AION. Lets go interoperability alliance!
pi_178619009
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:10 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Welkom ^O^

Veel vertrouwen in interoperability zo te zien, met WAN, ICX en Aion :)
Thnx! Ja zeker, ik denk dat er voor ieder "specialisme" op het moment wel een blockchain oplossing is. Alleen schort het nog aan het uitwisselen van data tussen al deze verschillende chains, naar mijn mening word 2018 het jaar van interoperability en is hier dan ook het meeste te 'halen'.
pi_178619179
Ik heb het idee dat veel bedrijven tegenwoordig "iets" met blockchain doen en daarvoor een coin verzinnen. Echter zie ik bij 99% van de coins alleen het nut als een betaalmiddel. Dit zal dan misschien nog de periode zijn waarin we in zitten. Men heeft wel ideeën maar echte implementatie van iets dacht echt heel handig is moet ik nog zien
pi_178619214
https://www.reddit.com/r/(...)the_bull_run_to_end/

Dat zou mooi zijn, of wishfull thinking van iemand die het e.e.a gemist heeft? :P
pi_178619220
Ik heb bijvoorbeeld nog een coin genaamd DeepOnion waarbij ze nu een functie hebben ingebouwd in de wallet waarmee je filehashes kunt opslaan in de blockchain. Je kan dan een document verifieren, de (MD5?) hash wordt dan opgeslagen in de blockchain. De ontvangende partij kan dan gratis via de DeepOnion wallet het bestand checken of hij echt origineel is en niet onderweg is besmet met een virus of op andere manier is aangepast. Dat leek me dan wel handig
  † In Memoriam † donderdag 19 april 2018 @ 12:35:19 #164
230491 Zith
pls tip
pi_178619240
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:33 schreef pnxsinned het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)the_bull_run_to_end/

Dat zou mooi zijn, of wishfull thinking van iemand die het e.e.a gemist heeft? :P
Is sarcasme:

I have calculated a Market Momentum p-value of 1.07. This is not a joke and I have double-checked my calculations at least three times. Those of you who understand this know what this means - it is typically mathematically impossible for p-values to exceed 1.00 yet these are the results I am getting.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_178619332
Ik ben zelf ook van mening dat die 20k nog maar het eerste teken was wat Bitcoin heeft laten zien. Als je kijkt naar de hele wereld en hoeveel geld er omgaat in andere markten dan kunnen we nog heel wat verwachten. Als de Bitcoin markt ook maar een deel van dat geld erbij zou krijgen dan kijk je makkelijk naar 100k Bitcoin.
Daarom ben ik een alt hodler. Ja ze zijn afgelopen maanden flink in prijs gezakt, zoveel zelfs dat ik eigenlijk wel had moeten verkopen en later opnieuw instappen maar daar heb ik in het verleden qua timing veel pech mee gehad dus niet gedaan.

Veel diverse goede altcoins zoeken en gewoon wachten totdat Bitcoin er voor zorgt dat ook deze coins daarvan profiteren.
pi_178619364
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:41 schreef metallicelmo het volgende:
Ik ben zelf ook van mening dat die 20k nog maar het eerste teken was wat Bitcoin heeft laten zien. Als je kijkt naar de hele wereld en hoeveel geld er omgaat in andere markten dan kunnen we nog heel wat verwachten. Als de Bitcoin markt ook maar een deel van dat geld erbij zou krijgen dan kijk je makkelijk naar 100k Bitcoin.
Daarom ben ik een alt hodler. Ja ze zijn afgelopen maanden flink in prijs gezakt, zoveel zelfs dat ik eigenlijk wel had moeten verkopen en later opnieuw instappen maar daar heb ik in het verleden qua timing veel pech mee gehad dus niet gedaan.

Veel diverse goede altcoins zoeken en gewoon wachten totdat Bitcoin er voor zorgt dat ook deze coins daarvan profiteren.
Als we dezelfde run zouden krijgen als vorig jaar... Dan denk ik dat veel mensen hier er straks goed bijzitten. c_/
  donderdag 19 april 2018 @ 12:57:53 #167
125915 Dribbel_
Who Needs Guitars Anyway?
pi_178619606
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:33 schreef pnxsinned het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)the_bull_run_to_end/

Dat zou mooi zijn, of wishfull thinking van iemand die het e.e.a gemist heeft? :P
Jij leest je nieuws ook op de Speld en Facebook?
pi_178619623
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:41 schreef metallicelmo het volgende:
Ik ben zelf ook van mening dat die 20k nog maar het eerste teken was wat Bitcoin heeft laten zien. Als je kijkt naar de hele wereld en hoeveel geld er omgaat in andere markten dan kunnen we nog heel wat verwachten. Als de Bitcoin markt ook maar een deel van dat geld erbij zou krijgen dan kijk je makkelijk naar 100k Bitcoin.
Daarom ben ik een alt hodler. Ja ze zijn afgelopen maanden flink in prijs gezakt, zoveel zelfs dat ik eigenlijk wel had moeten verkopen en later opnieuw instappen maar daar heb ik in het verleden qua timing veel pech mee gehad dus niet gedaan.

Veel diverse goede altcoins zoeken en gewoon wachten totdat Bitcoin er voor zorgt dat ook deze coins daarvan profiteren.
Als je denkt dat BTC naar 100K kan, waarom stap je dan in alts ipv BTC?
pi_178619630
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:57 schreef Dribbel_ het volgende:

[..]

Jij leest je nieuws ook op de Speld en Facebook?
Ik lees overal een beetje, hoewel niet op FB / Speld. Heb ik nieteens een account van oid.
Maar snap de opmerking verder even niet. :) Ik neem niet het 1e en beste aan voor waarheid als dat wellicht je suggestie is.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 19-04-2018 13:00:09 ]
pi_178619765
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:59 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Als je denkt dat BTC naar 100K kan, waarom stap je dan in alts ipv BTC?
Uhm je bent bekend met Alt - BTC pairing ?
pi_178619892
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:59 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Als je denkt dat BTC naar 100K kan, waarom stap je dan in alts ipv BTC?
Omdat alts momenteel BTC aan het outperformen zijn :P
  donderdag 19 april 2018 @ 13:21:12 #172
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_178619977
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:59 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Als je denkt dat BTC naar 100K kan, waarom stap je dan in alts ipv BTC?
dat is maar 12x de huidige waarde, en 5x ath.

low-cap alts kunnen 100x gaan. Neem bijv. Verge, die is pas 6 cent ofzo. Kan makkelijk x100 en dan zit je pas op 6 euro. Kun je nagaan
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 19 april 2018 @ 13:21:12 #173
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178619979
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:59 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Als je denkt dat BTC naar 100K kan, waarom stap je dan in alts ipv BTC?
Omdat als BTC naar 100k gaat je niet 1 BTC wil hebben, maar zo veel mogelijk BTC. Enige manier waarop dat kan zonder er meer euro's in te pompen is inzetten op alts die harder stijgen dan BTC zelf.

Wanneer BTC op 100k staat hoop ik er toch een stuk of vijf te hebben :P
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_178619993
VEN _O_
Lambo of Rekt
pi_178620129
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 13:21 schreef EggsTC het volgende:
VEN _O_
Sealkiller

Oh wacht Seal is nog niet eens live ahahahha hahah ahahahaha hahahaha hahahhahahhaha
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178620154
Sealkiller _O- _O-

Daar is Partij voor de Dieren niet blij mee.

Dit is trouwens geen commentaar op het project seal maar meer op de naam zeehondjes doder.

[ Bericht 16% gewijzigd door KappenBakken op 19-04-2018 13:35:09 ]
pi_178620246
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:59 schreef ..-._---_-.- het volgende:

[..]

Als je denkt dat BTC naar 100K kan, waarom stap je dan in alts ipv BTC?
Omdat ik heb gezien dat de meeste alts harder stijgen dan Bitcoin zelf. Is wel meer risicovol maar zijn genoeg coins waar ik zoveel meer rendement mee hebt gemaakt dan simpel weg Bitcoin kopen en verkopen
pi_178620448
quote:
14s.gif Op donderdag 19 april 2018 13:27 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Sealkiller

Oh wacht Seal is nog niet eens live ahahahha hahah ahahahaha hahahaha hahahhahahhaha
Germ.
https://ibb.co/hckSHS

Zoiets wil je toch niet killen. :'(
pi_178620595
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 13:40 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Germ.
https://ibb.co/hckSHS

Zoiets wil je toch niet killen. :'(
Nee maar ja, ik wil ook een bondjas dragen he :P

Dit is een grapje. Ik draag/koop geen bont.
pi_178620708
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 13:40 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Germ.
https://ibb.co/hckSHS

Zoiets wil je toch niet killen. :'(
Knuppel dood die visdieven!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178620788
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 13:31 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Omdat ik heb gezien dat de meeste alts harder stijgen dan Bitcoin zelf. Is wel meer risicovol maar zijn genoeg coins waar ik zoveel meer rendement mee hebt gemaakt dan simpel weg Bitcoin kopen en verkopen
Maar dat rendement wordt dan weer gedrukt door coins die minder presteren. Ik heb daarom naast een verzameling alt ook wat bitcoin. Als BTC inderdaad naar 100k gaat heb ik daar genoeg van om blij te worden. Als de alts dan ook nog gaan knallen wordt het een hele grote blij :)
pi_178620814
quote:
1s.gif Op donderdag 19 april 2018 13:52 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Knuppel dood die visdieven!
:'(
pi_178621135
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:41 schreef metallicelmo het volgende:
Ik ben zelf ook van mening dat die 20k nog maar het eerste teken was wat Bitcoin heeft laten zien. Als je kijkt naar de hele wereld en hoeveel geld er omgaat in andere markten dan kunnen we nog heel wat verwachten. Als de Bitcoin markt ook maar een deel van dat geld erbij zou krijgen dan kijk je makkelijk naar 100k Bitcoin.
Keiharde Lambos voor alle cryptonerds in dit topic.
_O_
pi_178621288
quote:
1s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:15 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Keiharde Lambos voor alle cryptonerds in dit topic.
_O_
Voordat ik hier een Lambo uit kan halen moeten we de Grandmother of the Grandmother of the Mother of all Bull Runs hebben vrees ik. _O-
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 14:26:25 #185
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178621293
Een mooie Mustang en hypotheek aflossen is genoeg. Fuck de Lambo :D
pi_178621337
Een kekke Batavus ben ik al blij mee.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178621369
Ik weet eigenlijk niet wat ik wil en waar ik dit voor doe. :')
Snel maar eens wat doelen maken I guess.
Hypotheek is een goed begin.
  donderdag 19 april 2018 @ 14:34:02 #188
62913 Blik
The one and Only!
pi_178621410
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:26 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Voordat ik hier een Lambo uit kan halen moeten we de Grandmother of the Grandmother of the Mother of all Bull Runs hebben vrees ik. _O-
Ik ook hoor, het is voor mij alleen mogelijk als Universa naar 200 dollar zou gaan :')

Dus bij mij is het als volgt:

- aflossing hypotheek (5000 euro voor maximale inleg van bankspaarhypotheek)
- wereldreis
- volledige aflossing hypotheek
- Aston Martin Db12 (voor de 11 ben ik te laat ;) )

[ Bericht 9% gewijzigd door Blik op 19-04-2018 14:49:06 ]
pi_178621524
Ik denk ook dat het belangrijk is om een soort doel voor jezelf te maken en af en toe eens wat winst te pakken ofzo bij bizarre stijgingen ofzo
pi_178621603
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:40 schreef metallicelmo het volgende:
Ik denk ook dat het belangrijk is om een soort doel voor jezelf te maken en af en toe eens wat winst te pakken ofzo bij bizarre stijgingen ofzo
Ja, dat is voor mij zeker belangrijk.
Wel volgens een plan, dus niet in emotie handelen. Dat voorkom je niet altijd maar in grote lijnen moet je wel een "exit strategy" hebben, denk ik.

Er op terugkijkend had ik in december meer moeten cashen, 2/3e ipv 1/3e.

Maar het vertrouwen is er ook nog wel dat het goedkomt.

De aanpassingen aan m'n woning (o.a. warmtepomp) ga ik uit m'n Lisk, Waves of Universa halen in juni.
Hopelijk is de prijs dan goed.
  donderdag 19 april 2018 @ 14:46:13 #191
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178621630
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:26 schreef Kyran het volgende:
Een mooie Mustang en hypotheek aflossen is genoeg. Fuck de Lambo :D
Dit _O_ Al heb ik dan wel meer nodig dan een lambo uberhaupt waard is :P
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 19 april 2018 @ 14:47:34 #192
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178621658
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:34 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik ook hoor, het is voor mij alleen mogelijk als Universa naar 200 dollar zou gaan :')

Dus bij mij is het als volgt:

- aflossing hypotheek (zou mooi zijn als dat eind dit jaar kan)
- wereldreis
- volledige aflossing hypotheek
- Aston Martin Db12 (voor de 11 ben ik te laat ;) )
Twee keer je hypotheek aflossen? :D Daar zal de bank wel blij van worden
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_178621676
quote:
14s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:28 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Een kekke Batavus ben ik al blij mee.
Daar was ik nou ook net naar aan het kijken. Zo een met een riemaandrijving lijkt me wel mooi.
pi_178621692
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:48 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Daar was ik nou ook net naar aan het kijken. Zo een met een riemaandrijving lijkt me wel mooi.
Is dat niet... gewoon een fiets?
pi_178621702
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:49 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Is dat niet... gewoon een fiets?
Mooi toch. Zo'n lambo is maar ordinair.
pi_178622124
Die domme Utrust mensen, dumpen al voordat event begint. :'(
  donderdag 19 april 2018 @ 15:15:02 #197
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178622133
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:14 schreef pnxsinned het volgende:
Die domme Utrust mensen, dumpen al voordat event begint. :'(
Sell the news, is altijd zo
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_178622161
Ik zie het gewoon als een leuke game, tegelijkertijd is mijn 250 EUR uit augustus nu zo'n 50k à 55k EUR waard.
Specifieke doelen moet ik nog bedenken.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_178622168
quote:
3s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:15 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Sell the news, is altijd zo
Ik begrijp dit gegeven niet helemaal.. Kan er na het event niet een flinke pump ontstaan dan? Of willen de heren die dumpen, dalijk cheaper inkopen?
Ik mis de logica hierin :(
pi_178622173
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:16 schreef chroestjov het volgende:
Ik zie het gewoon als een leuke game, tegelijkertijd is mijn 250 EUR uit augustus nu zo'n 50k à 55k EUR waard.
Specifieke doelen moet ik nog bedenken.
Doe je voornamelijk hodl of trade?
pi_178622190
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:17 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Doe je voornamelijk hodl of trade?
Trade, voornamelijk arbitrage, en met de winst accumuleren voor de hold.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_178622587
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:26 schreef Kyran het volgende:
Een mooie Mustang en hypotheek aflossen is genoeg. Fuck de Lambo :D
Hoeveel heb je ingelegd?

Hoef je overigens niet te delen hoor, zou ik niet doen. Maar je vraagt nu wel voor een vrij fors rendement op je 'investering' :P Dat is eigenlijk onhoudbaar.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 15:50:00 #203
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178622635
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:17 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik begrijp dit gegeven niet helemaal.. Kan er na het event niet een flinke pump ontstaan dan? Of willen de heren die dumpen, dalijk cheaper inkopen?
Ik mis de logica hierin :(
Geen logica zoeken in crypto. Deed ik ook maanden lang, opgegeven.

Je hebt heel veel mensen die x weken voor een event een coin kopen met als doel om net voor event weer te verkopen. Ze kunnen dan van alles bekend maken, maar meestal begint de dump al een dag van te voren en dan blijft het even doorgaan.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 15:50:53 #204
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178622646
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:46 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Hoeveel heb je ingelegd?

Hoef je overigens niet te delen hoor, zou ik niet doen. Maar je vraagt nu wel voor een vrij fors rendement op je 'investering' :P Dat is eigenlijk onhoudbaar.
Het is ook utopie hoor :P Mijn inleg is echt niet groot genoeg om dat te halen als er geen wonder gebeurt en daar ben ik mij goed van bewust :D
pi_178622674
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:50 schreef Kyran het volgende:

[..]

Het is ook utopie hoor :P Mijn inleg is echt niet groot genoeg om dat te halen als er geen wonder gebeurt en daar ben ik mij goed van bewust :D
Nou ja, je outperformed wel flink de markt de laatste tijd volgens mij :P Lekker vol houden en kijken waar het schip strandt.
pi_178622700
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:30 schreef pnxsinned het volgende:
Ik weet eigenlijk niet wat ik wil en waar ik dit voor doe. :')
FOMO :Y
pi_178622703
quote:
14s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:28 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Een kekke Batavus ben ik al blij mee.
maar dan wel een groene
pi_178622713
Komt iets leuks aan voor VeChain.
pi_178622714
Ik zet me dadelijk lekker de BBQ aan :D

ijskoud pilsje, en genieten maar!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 15:58:32 #210
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178622730
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:53 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Nou ja, je outperformed wel flink de markt de laatste tijd volgens mij :P Lekker vol houden en kijken waar het schip strandt.
Beetje geluk, beetje wijsheid. Kan over een paar dagen weer totaal anders zijn. Dat maakt het eigenlijk ook wel leuk. Vooral als je er met geld in zit dat je kan missen.

Heb in april geen enkele keer getrade. Enige wat ik heb gedaan is 20% van mijn WAN verkocht verder echt niks. Denk dat ik met iets meer traden tijdens flinke stijgingen iets meer rendement kan halen, maar weet niet of het het waard is om er dan constant bovenop te moeten zitten.

Even iets anders: NCASH FUD was dus nep blijkbaar. Iemand die wilde laten zien hoe makkelijk je markt kunt beinvloeden en dit is opgepakt door een paar grote Twitter-accounts die het allemaal tegelijk hebben geretweet. NCASH heeft er op gereageerd dat de samenwerkingen echt zijn en dat zij hier de komende dagen uitgebreid op in zouden gaan.
pi_178622734
Zit hier verder nog iemand in Quantstamp? Heb ik hier geloof ik nog niet zien langskomen maar ik denk dat het wel eens flink groter kan worden. Ze komen van YC en hebben net hun demo day gehad, beta van hun product staat al online. De YC achtergrond zou ook een vrij snelle listing op Coinbase (ook YC) kunnen betekenen zodra coinbase ERC20 tokens list :)
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 16:00:16 #212
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178622751
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:16 schreef chroestjov het volgende:
Ik zie het gewoon als een leuke game, tegelijkertijd is mijn 250 EUR uit augustus nu zo'n 50k à 55k EUR waard.
Specifieke doelen moet ik nog bedenken.
Damn :D Nette rendement hoor, dan maak ik nog kans op mijn doelen :P
  donderdag 19 april 2018 @ 16:02:26 #213
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178622773
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:57 schreef Faeroer het volgende:
Komt iets leuks aan voor VeChain.
Alles rondom Vechain is soberso hastikke leuk _O_

Volgende week de details van de BMW partnership, en als dan even later ook nog de Circle/Poloniex-megaton valt dan wordt ik een heel blij man O+
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_178622796
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:58 schreef robbietobbie het volgende:
Zit hier verder nog iemand in Quantstamp? Heb ik hier geloof ik nog niet zien langskomen maar ik denk dat het wel eens flink groter kan worden. Ze komen van YC en hebben net hun demo day gehad, beta van hun product staat al online. De YC achtergrond zou ook een vrij snelle listing op Coinbase (ook YC) kunnen betekenen zodra coinbase ERC20 tokens list :)
Ik zit in QSP :) Mooi uniek iets, met een goed team.
Heb wel vertrouwen erin dat er nog flinke stijging komt voor eoy :D
pi_178622811
Oh ja Coinbase met hun ERC20 tokens listen, dat wordt nog wat :P
pi_178622825
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 16:04 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik zit in QSP :) Mooi uniek iets, met een goed team.
Heb wel vertrouwen erin dat er nog flinke stijging komt voor eoy :D
Ik ook! Heb er ook een groter % van mijn portfolio naartoe geschoven dan misschien verstandig is maar daar heb ik tot nu toe geen spijt van :). Alleen dat Proof of Caring systeem voor airdrops ben ik niet echt fan van..
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 16:11:53 #217
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178622884
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:57 schreef Faeroer het volgende:
Komt iets leuks aan voor VeChain.
zeg even wat dan, desnoods in DM, kunnen wij extra inkopen ;P
pi_178622894
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:55 schreef het_fokschaap het volgende:

[..]

maar dan wel een groene
Ouderwets Batavusgroen?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178622960
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:14 schreef pnxsinned het volgende:
Die domme Utrust mensen, dumpen al voordat event begint. :'(
LOL FUCKING CRYPTO NOOBS SELLING B4 EVENT!!1!1

Niet hoog buyen en laag verkopen :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_178622977
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 11:47 schreef KappenBakken het volgende:
Gaat de BTC dominance vandaag nog onder de 40% ?
Ja dus.
pi_178623316
Ltc gaat straks pump pakken! Meedoen
pi_178623429
Hoppate
pi_178624867
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 15:57 schreef Faeroer het volgende:
Komt iets leuks aan voor VeChain.
Ohja??
Vakman pur sang
pi_178624895
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 16:05 schreef KappenBakken het volgende:
Oh ja Coinbase met hun ERC20 tokens listen, dat wordt nog wat :P
Dat kon weleens het losbreken betekenen van de betere coins van bitcoin.
Aandeel Fiat/crypto is hoe hoog in coinbase?
Vakman pur sang
pi_178625113
Is er iemand die mycryptostats.com gebruikt? je kan daar vrij makkelijk je coins volgen. Best handig, zeker voor coins die je op dit moment 24/7 laat staken. Je kan het zo gek niet verzinnen, je kan echt alles wat je zou willen via die site volgen.
Nadeel is alleen wel dat je dan je wallet address moet opgeven (public) om die dan te koppelen aan je account zodat je live updates ontvangt van je balance. Nou ben ik zelf niet zo'n fan van het koppelen van één of meerdere adressen in zo'n website die dan toch weer te traceren zijn naar je emailadres. :)
pi_178625683
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 18:14 schreef metallicelmo het volgende:
Is er iemand die mycryptostats.com gebruikt? je kan daar vrij makkelijk je coins volgen. Best handig, zeker voor coins die je op dit moment 24/7 laat staken. Je kan het zo gek niet verzinnen, je kan echt alles wat je zou willen via die site volgen.
Nadeel is alleen wel dat je dan je wallet address moet opgeven (public) om die dan te koppelen aan je account zodat je live updates ontvangt van je balance. Nou ben ik zelf niet zo'n fan van het koppelen van één of meerdere adressen in zo'n website die dan toch weer te traceren zijn naar je emailadres. :)
Mij niet gezien, ben daar heel wantrouwend in.

Vanochtend dik ingekocht op iota, goede keus gebleken.
Iota _O_
Vakman pur sang
pi_178625715
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:40 schreef metallicelmo het volgende:
Ik denk ook dat het belangrijk is om een soort doel voor jezelf te maken en af en toe eens wat winst te pakken ofzo bij bizarre stijgingen ofzo
Welke winsten? Over 5 jaar betalen we die lambo's direct met cryptos. :7
pi_178625772
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 18:45 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Welke winsten? Over 5 jaar betalen we die lambo's direct met cryptos. :7
Kan nu al wel:
https://www.google.nl/amp(...)newport-beach/amp/Ik

Wel eerst een goede scam op Twitter beginnen voor voldoende muntjes :P
Vakman pur sang
pi_178625795
quote:
10s.gif Op donderdag 19 april 2018 14:26 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Voordat ik hier een Lambo uit kan halen moeten we de Grandmother of the Grandmother of the Mother of all Bull Runs hebben vrees ik. _O-
Dan toch maar die golf met sportief pookje.

pi_178625880
quote:
6s.gif Op donderdag 19 april 2018 18:47 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Kan nu al wel:
https://www.google.nl/amp(...)newport-beach/amp/Ik

Wel eerst een goede scam op Twitter beginnen voor voldoende muntjes :P
Is zelfs al een hele Crypto winkel voor.

https://www.cryptoemporiu(...)orbikes/lamborghini/

Kan hier binnenkort ook met COLX betalen alst goed is.
pi_178625983
Na een aantal weken ben ik toch weer overstag gegaan, een crypto app op mijn telefoon... Ik heb een paar weken meer rust gehad door echt niet te kijken maar de verslaving is terug en ik begon continu CMC website op mn telefoon te openen en als ik thuis was op mijn laptop, dus uiteindelijk besloten om de crypto apps weer terug te halen, of in ieder geval eentje zodat ik het goed kan volgen.

Oh, en MCO doet het wel lekker vandaag!! *O*
  donderdag 19 april 2018 @ 18:58:09 #232
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178625999
BCH is goed aan het pompen vandaag :D

Lijkt een prima swingtrade te worden O+
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_178626192
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 18:14 schreef metallicelmo het volgende:
Is er iemand die mycryptostats.com gebruikt? je kan daar vrij makkelijk je coins volgen. Best handig, zeker voor coins die je op dit moment 24/7 laat staken. Je kan het zo gek niet verzinnen, je kan echt alles wat je zou willen via die site volgen.
Nadeel is alleen wel dat je dan je wallet address moet opgeven (public) om die dan te koppelen aan je account zodat je live updates ontvangt van je balance. Nou ben ik zelf niet zo'n fan van het koppelen van één of meerdere adressen in zo'n website die dan toch weer te traceren zijn naar je emailadres. :)
liever cryptocompare.com
pi_178626332
ICX VEN CPC XLM _O_
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178626346
Waar is Greys ?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 19 april 2018 @ 19:20:52 #236
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_178626360
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 19:19 schreef JeSuisDroppie het volgende:
ICX VEN CPC XLM _O_
VEN en CPC maken me vandaag heel gelukkig ja. O+
Please sir. When moon? When Mustang?
  Eindredactie Games donderdag 19 april 2018 @ 19:24:08 #237
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178626395
RISE _O_
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Eindredactie Games donderdag 19 april 2018 @ 19:27:47 #238
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178626456
quote:
1s.gif Op donderdag 19 april 2018 19:20 schreef Rossdale het volgende:

[..]

VEN en CPC maken me vandaag heel gelukkig ja. O+
Blij zijn met 8 procent :')
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_178626675
Kut KuCoin!!! :(

M'n withdraw (TRAC) naar me Wallet staat op "Succeeded" maar er is geen TxID beschikbaar en geen tokens in me wallet.. :(

Hopen dat die helpdesk daar een beetje vlot en behulpzaam zijn.. zal wel niet. |:(
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 20:10:28 #240
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178627231
TFD ook lekker vandaag _O_
  donderdag 19 april 2018 @ 20:21:49 #241
62913 Blik
The one and Only!
pi_178627463
Ik ben erg blij met WPR en ETH vandaag, en eigenlijk ook wel met VEN en ICX

Wat minder met UTN, maar dat komt wel goed
pi_178627724
10% up joepie de poepie *O*
  Eindredactie Games donderdag 19 april 2018 @ 20:39:42 #243
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178627846
Na een half jaar eindelijk verified op GateHub _O_
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  donderdag 19 april 2018 @ 20:41:42 #244
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_178627893
Mooi moment om alles te verkopen. Kwestie van tijd dat alles weer in elkaar dondert. Lekker goedkoop terugkopen. :9
pi_178628022
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 20:41 schreef Zwansen het volgende:
Mooi moment om alles te verkopen. Kwestie van tijd dat alles weer in elkaar dondert. Lekker goedkoop terugkopen. :9
Nee joh, het Moonseizoen is geopend. c_/
pi_178628023
Was een geslaagd event in Amsterdam voor Utrust.

https://medium.com/@UTRUS(...)19-2018-dade65daaa63

To the moooon! :D
pi_178628231
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 20:47 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

Nee joh, het Moonseizoen is geopend. c_/
Zitten nog steeds meer dan 50% van de ATH market cap maar ja :')
pi_178628367
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 20:54 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Zitten nog steeds meer dan 50% van de ATH market cap maar ja :')
Das maar goed ook. Verschiet niet direct al je kruid, het moet gestaag oplopen en hypen einde vh jaar (vechain 12 dollar Sunny suck _O_ )
Vakman pur sang
pi_178628417
quote:
1s.gif Op donderdag 19 april 2018 20:59 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Das maar goed ook. Verschiet niet direct al je kruid, het moet gestaag oplopen en hypen einde vh jaar (vechain 12 dollar Sunny suck _O_ )
Ja mij boeit het niet zoveel :P

Ik schiet al mijn kruid.
pi_178628882
Ven 19,63$ End of year confirmed by very untrustable website !

VeChain is currently trading around $ 6.03. By the end of this calendar year, it is slated to trade around $ 19.63. Within a five-year timeframe, it can reach as high as $ 75. Thus, when you look at the kind of return which it can provide, it is enormous. This is the reason why many of the cryptocurrency investors are looking to invest in this token.

https://smartereum.com/34(...)thor-vet-thu-apr-19/
Vakman pur sang
pi_178629149
Wanneer ?
pi_178629266
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 21:25 schreef BadVlad het volgende:
Wanneer [ afbeelding ]?
Duidelijk.
  Eindredactie Games donderdag 19 april 2018 @ 21:33:35 #253
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_178629435
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 21:17 schreef Lospedrosa het volgende:
Ven 19,63$ End of year confirmed by very untrustable website !

VeChain is currently trading around $ 6.03. By the end of this calendar year, it is slated to trade around $ 19.63. Within a five-year timeframe, it can reach as high as $ 75. Thus, when you look at the kind of return which it can provide, it is enormous. This is the reason why many of the cryptocurrency investors are looking to invest in this token.

https://smartereum.com/34(...)thor-vet-thu-apr-19/
mijn cavia zegt dat ie 50 cent wordt!
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_178630053
Zojuist Switcheo DEX gebruikt voor de aanschaf van wat APEX. Werkt best goed.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 22:01:28 #255
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178630229
NIeuwe ATH in BTC genot _O_
  donderdag 19 april 2018 @ 22:04:57 #256
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178630334
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 21:17 schreef Lospedrosa het volgende:
Ven 19,63$ End of year confirmed by very untrustable website !

VeChain is currently trading around $ 6.03. By the end of this calendar year, it is slated to trade around $ 19.63. Within a five-year timeframe, it can reach as high as $ 75. Thus, when you look at the kind of return which it can provide, it is enormous. This is the reason why many of the cryptocurrency investors are looking to invest in this token.

https://smartereum.com/34(...)thor-vet-thu-apr-19/
Nog meer all-in gegaan
pi_178630495
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 22:01 schreef Kyran het volgende:
NIeuwe ATH in BTC genot _O_
Jij bent op een goed moment ingestapt? :)
  donderdag 19 april 2018 @ 22:13:04 #258
43165 t-8one
flesh is the fever
pi_178630583
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 12:34 schreef metallicelmo het volgende:
Ik heb bijvoorbeeld nog een coin genaamd DeepOnion waarbij ze nu een functie hebben ingebouwd in de wallet waarmee je filehashes kunt opslaan in de blockchain. Je kan dan een document verifieren, de (MD5?) hash wordt dan opgeslagen in de blockchain. De ontvangende partij kan dan gratis via de DeepOnion wallet het bestand checken of hij echt origineel is en niet onderweg is besmet met een virus of op andere manier is aangepast. Dat leek me dan wel handig
Daar is toch helemaal geen specifieke coin voor nodig?

https://stampd.io/
ok, lets go again
m'n eigen fantopic :') *t-8one fan-topic*
danku lieve fans
  Moderator / Redactie Sport donderdag 19 april 2018 @ 22:20:42 #259
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178630787
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 22:10 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Jij bent op een goed moment ingestapt? :)
1 jan

Twee dingen die mij geholpen hebben om niet te hard onderuit te gaan.

1) Meeliften op shitcoin succes (TRX) en gelukkig op juiste moment uitstappen.

2) Toen BTC die dip had naar 6k was ik uitgestapt rond 7.8k en weer ingestapt op 6.1k. Ook aardig wat opgeleverd in BTC.

Was toen echt een nieuweling, dus ook meer geluk dan wijsheid. In maart schade beperkt gehouden door juiste keuzes, in april gaat het prima :)
  donderdag 19 april 2018 @ 22:24:21 #260
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_178630892
Paar weken geleden wat LISK gekocht om een beetje mee te daytraden. Gaat waarschijnlijk deze of volgende week pas weer op het niveau komen waarop ik het had gekocht (rond de $12,40). Daarna maar eens wat actiever worden met traden :)
pi_178631121
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 22:01 schreef Kyran het volgende:
NIeuwe ATH in BTC genot _O_
Nice...moet nog 30% bijpakken om weer op een ATH te komen.

Laatste weken aan een bot gewerkt..die heeft de laatste weken boven de markt gepresteerd en binnenkort maar voorzichtig met echt btc proberen.

Eens zien of die me aan een nieuwe ATH kan helpen
pi_178631452
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 21:17 schreef Lospedrosa het volgende:
Ven 19,63$ End of year confirmed by very untrustable website !

VeChain is currently trading around $ 6.03. By the end of this calendar year, it is slated to trade around $ 19.63. Within a five-year timeframe, it can reach as high as $ 75. Thus, when you look at the kind of return which it can provide, it is enormous. This is the reason why many of the cryptocurrency investors are looking to invest in this token.

https://smartereum.com/34(...)thor-vet-thu-apr-19/
Waar?? :9
pi_178632121
19+ dollar? Laat het die schouderloze niet horen...
pi_178632802
Rustig hier. Iedereen aan het genieten van het mooie weer? :)
pi_178632804
Die is al weken gebanned joh.
pi_178632879
When Yugo?
pi_178632906
quote:
9s.gif Op donderdag 19 april 2018 23:55 schreef BadVlad het volgende:
Rustig hier. Iedereen aan het genieten van het mooie weer? :)
Net nog stiekem wat Factom in mijn boodschappentas laten glijden en ben weggelopen zonder af te rekenen.

Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  vrijdag 20 april 2018 @ 00:14:24 #268
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178632984
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2018 00:05 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Net nog stiekem wat Factom in mijn boodschappentas laten glijden en ben weggelopen zonder af te rekenen.

lekker nummertje
  vrijdag 20 april 2018 @ 00:17:53 #270
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178633017
quote:
Die is nice ja. Kun je deze vast ook wel waarderen:

pi_178633038
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2018 00:14 schreef leolinedance het volgende:

[..]

lekker nummertje

Ik was eigenlijk deze aan het luisteren, maar de titel van die andere past beter bij de inhoud van mijn post.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  vrijdag 20 april 2018 @ 00:28:17 #272
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_178633089
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2018 00:21 schreef chroestjov het volgende:

[..]


Ik was eigenlijk deze aan het luisteren, maar de titel van die andere past beter bij de inhoud van mijn post.
Kende hem niet. Beetje in het straatje van:

pi_178633106
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2018 00:17 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Die is nice ja. Kun je deze vast ook wel waarderen:

Ook fijn. Toegevoegd aan mijn auto-playlist.
pi_178633391
quote:
Deze raakt mij wel inderdaad.
  vrijdag 20 april 2018 @ 01:02:11 #276
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_178633404
Valt er hier nog wat te neuken?
pi_178633420
Iemand nog een paar Netflix filmtips?
pi_178633980
Komen we langzaam toch weer dicht bij de 9K.
  Moderator vrijdag 20 april 2018 @ 06:58:20 #280
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_178635614
quote:
1s.gif Op donderdag 19 april 2018 22:31 schreef descon het volgende:

[..]

Nice...moet nog 30% bijpakken om weer op een ATH te komen.

Laatste weken aan een bot gewerkt..die heeft de laatste weken boven de markt gepresteerd en binnenkort maar voorzichtig met echt btc proberen.

Eens zien of die me aan een nieuwe ATH kan helpen
net zoiets als haasbot?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_178635647
EUROPA IS WAKKER!
Vakman pur sang
pi_178635810
X R P T H E S T A N D A R D
pi_178635877
Ripple.. Hoe snel zal die weer in elkaar schijten?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 20 april 2018 @ 08:12:21 #284
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178635926
Mogguh!
  vrijdag 20 april 2018 @ 08:16:16 #285
286575 Roces18
Chef de party
pi_178635949
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2018 08:03 schreef Blaatje38 het volgende:
Ripple.. Hoe snel zal die weer in elkaar schijten?
wat een negativiteit
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_178635959
Laten we het zo bekijken, volgens de "economen" zou alles al op 0 moeten staan.
Hoor het die flapdrol van RTL z nog zo zeggen.
Als bitcoin op 1 Jan 2019 nog $10000 is, zeg ik mijn baan op.
Vakman pur sang
pi_178635963
Goedemorgen trouwens😅
Vakman pur sang
pi_178635968
Crypto knalt wel door, alleen zullen er wel wat coins afsterven tijdens de reis.
  vrijdag 20 april 2018 @ 08:19:49 #289
286575 Roces18
Chef de party
pi_178635975
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2018 08:17 schreef Lospedrosa het volgende:
Laten we het zo bekijken, volgens de "economen" zou alles al op 0 moeten staan.
Hoor het die flapdrol van RTL z nog zo zeggen.
Als bitcoin op 1 Jan 2019 nog $10000 is, zeg ik mijn baan op.
mensen die rtl z kijken :')
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_178635993
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2018 08:19 schreef Roces18 het volgende:

[..]

mensen die rtl z kijken :')
Jij moet gewoon je muil houden
Vakman pur sang
pi_178636042
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2018 08:17 schreef Lospedrosa het volgende:
Laten we het zo bekijken, volgens de "economen" zou alles al op 0 moeten staan.
Hoor het die flapdrol van RTL z nog zo zeggen.
Als bitcoin op 1 Jan 2019 nog $10000 is, zeg ik mijn baan op.
Kunnen we hem twitteren ?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178636155
Wie was dat dan? Bouman of Veenstra?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 20 april 2018 @ 08:44:00 #293
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178636182


Tip van Flip.
pi_178636269
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2018 08:44 schreef Kyran het volgende:
[ afbeelding ]

Tip van Flip.
Matrix AI?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_178636338
Tokenpay laat een leuke groei zien *O*
pi_178636362
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 april 2018 09:00 schreef 1299 het volgende:
Tokenpay Iedere coin in m'n portfolio laat een leuke groei zien *O*
Aangepast.
pi_178636370
Bitcoin cash vandaag over de 1000 dollar.. En door!
pi_178636379
Heerlijke investering dat IOTA. Check die koers vanaf 1 april, constante lijn om hoog.
Vakman pur sang
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 20 april 2018 @ 09:05:49 #299
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_178636400
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 april 2018 08:53 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Matrix AI?
Yup
pi_178636476
quote:
Voor echte privacy moet je ook niet bij Bitcoin zijn maar natuurlijk bij... Verge!

Zo, grap van de dag is weer gemaakt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')