Baconator | dinsdag 17 april 2018 @ 09:18 |
Hier weer verder. OT: Koffie! | |
robijntjestralendwit | dinsdag 17 april 2018 @ 09:20 |
Net een heerlijke dubbele Ristretto op uit onze automaat. Kunnen we er in ieder geval weer even tegenaan. | |
#ANONIEM | dinsdag 17 april 2018 @ 09:42 |
Koffie | |
FutureFairytale | dinsdag 17 april 2018 @ 09:53 |
Vanmorgen thee en bakje yoghurt. Nu een sultana. | |
Skoap | dinsdag 17 april 2018 @ 10:21 |
koffie! | |
JaafkeJunior | dinsdag 17 april 2018 @ 11:07 |
Proteine shake met haver, kopje koffie, glas water en een pruim | |
FutureFairytale | dinsdag 17 april 2018 @ 12:36 |
Kippensoep en 3 crackers brie. | |
H0D3NPYL | dinsdag 17 april 2018 @ 13:41 |
Net een avocado met olijfolie, zout en peper op als snack. | |
#ANONIEM | dinsdag 17 april 2018 @ 13:51 |
Lunch Tis dinsdag dus Indonesische toer qua eten. Lekker met die extra kom bouillon erbij. Opvolgend Daarna Dessertwijntje i.c.m.een koffie en m'n paffert. | |
Karzai | dinsdag 17 april 2018 @ 15:25 |
ontbijt waren 2 bruine boterhammen met ham/kaas en komkommer lunch 2 boterhammen met gekookte worst en een mandarijntje nu een haring en een biertje vanavond andijvie stamp toe caramel ijsje | |
Woelwater | dinsdag 17 april 2018 @ 17:24 |
Pizza tonijn | |
uniekhoorn | dinsdag 17 april 2018 @ 17:41 |
Aardappelen uit de oven, gekookte wortels met verse kaneel en peterselie, hele dorade uit de oven, beetje gewokte paksoi | |
Molo | dinsdag 17 april 2018 @ 17:42 |
Verse kaneel? Op wortels? | |
Bienelientjee | dinsdag 17 april 2018 @ 17:43 |
Jacket potato met salade | |
Baconator | dinsdag 17 april 2018 @ 17:44 |
Ik maak vanavond penne met een tomatensaus met paprika, venkel, chorizo en verse basilicum | |
uniekhoorn | dinsdag 17 april 2018 @ 17:53 |
Wortels gekookt met kaneelstokje... Nooit gehad? Lekker hoor | |
Molo | dinsdag 17 april 2018 @ 18:00 |
Nee is me compleet onbekend Eet smakelijk! | |
realAIVD | dinsdag 17 april 2018 @ 18:32 |
Grappig, wortel met kaneel kende ik ook nog niet Hier straks weer eens aan de curry madras met kippendij, rijst en brinjal pickle. De curry staat al klaar, rijstkokertje mag straks voor de rijst zorgen Nu eerst een wijntje | |
MissGiraffe | dinsdag 17 april 2018 @ 18:34 |
Indonesische bouillon? Vreemd. Ik heb net een kaassouffleetje op. | |
#ANONIEM | dinsdag 17 april 2018 @ 19:05 |
Nee, gewoon een kippenbouillon. (vroeg)Avondeten Maleisisch = Laksa bowl. Heerlijk! Opvolgend Verse sigaar i.c.m.een gin-tonic. Tis tenslotte dinsdagavond alweer. | |
MissGiraffe | dinsdag 17 april 2018 @ 19:11 |
Eh ok. | |
FutureFairytale | dinsdag 17 april 2018 @ 19:37 |
Dan dan noodles | |
DeHovenier | dinsdag 17 april 2018 @ 19:41 |
Aviko Aardappelschotel Spaans, plus zelf toegevoegde chorizo, een paprika, een ui en een blikje mais. En water. | |
foodlover | dinsdag 17 april 2018 @ 21:39 |
Lunch: 4 boterhammen met zelfgemaakte kipkerriesalade. Avondeten: 2 boterhammen met pindakaas en sambal. | |
RobinOok | dinsdag 17 april 2018 @ 23:20 |
Ha, great minds think euh eat alike. Dinner! Alleen weet ik niet of dit authentiek Maleisische eettentje er blij mee is dat jij ze Indonesisch noemt. | |
#ANONIEM | woensdag 18 april 2018 @ 03:33 |
Glas water | |
Haags | woensdag 18 april 2018 @ 06:06 |
Koffie | |
#ANONIEM | woensdag 18 april 2018 @ 07:01 |
Koffie | |
realAIVD | woensdag 18 april 2018 @ 08:52 |
Koffie, vanmiddag ws gewoon 2 boterhammen met kaas, vanavond broccolirijst met gochujang-gehakt en een eitje. | |
FutureFairytale | woensdag 18 april 2018 @ 09:23 |
Yoghurt en thee. Vanmiddag soep, crackers brie en appel. Vanavond eenvoudige bbq met ribs, quarter pounders, aardappelsalade, maïskolven en stokbrood met aïoli Met chocolavataartje toe. | |
larry_flynt | woensdag 18 april 2018 @ 12:02 |
Raketijsje! | |
realAIVD | woensdag 18 april 2018 @ 14:14 |
| |
Patapon | woensdag 18 april 2018 @ 14:17 |
#metoo | |
Ron.Jeremy | woensdag 18 april 2018 @ 14:22 |
Roti | |
Karzai | woensdag 18 april 2018 @ 14:54 |
pizza broodje en een kaas uien broodje fruitsalade met ananas appel en mandarijn vanavond nasi | |
#ANONIEM | woensdag 18 april 2018 @ 15:55 |
Ohhh man, ik krijg honger!! Ben verdomme op dieet mehhhh | |
#ANONIEM | woensdag 18 april 2018 @ 16:31 |
Thee | |
maily | woensdag 18 april 2018 @ 16:31 |
En dat is dan een eenvoudige BBQ ... | |
Bienelientjee | woensdag 18 april 2018 @ 17:44 |
Tonijnspiesjes, met gemarineerde tonijn, cherry tomaatjes, parma ham. Erbij nog geen idee. | |
realAIVD | woensdag 18 april 2018 @ 17:49 |
Rijst en avocado? Iets fris, rode uien uit het zuur, meloen? sausje, dressing? Hoe dan ook: maak een fotootje, oké? Het klinkt heerlijk | |
golfer | woensdag 18 april 2018 @ 18:50 |
Provincaalse roerbakgroente van onze dorpspoelier. | |
#ANONIEM | woensdag 18 april 2018 @ 18:51 |
Patat | |
stavromulabeta | woensdag 18 april 2018 @ 19:22 |
Op de huid gebakken zeebaars op een bedje van zeekraal, met gembersnippers, kaviaar van lichte sojasaus en een schuim van mierikswortel. | |
uniekhoorn | woensdag 18 april 2018 @ 21:07 |
Oeh! Njammie! FFT, jou "eenvoudige" bbq is juist superlekker Wij hadden spinazie, macoroni met room en veel kaas, zalm Net 250 gram kwark met bruine suiker en verse mango | |
H0D3NPYL | woensdag 18 april 2018 @ 21:49 |
Ribs op de bbq | |
#ANONIEM | woensdag 18 april 2018 @ 22:43 |
Avondeten Yup, maar weer die aloude heerlijke Gamba's met kousenband in een spicy saus.en witte rijst. Opvolgend Watertje, biertje en sigaartje op deze zachte 'zomer'avond. | |
maily | woensdag 18 april 2018 @ 23:22 |
Moest je die gamba's nog zelf pellen? | |
RobinOok | woensdag 18 april 2018 @ 23:32 |
| |
Woelwater | woensdag 18 april 2018 @ 23:49 |
Biertje (Desperados) | |
JaafkeJunior | donderdag 19 april 2018 @ 10:38 |
Proteine shake met haver en magere melk, pruim, en een glas water. | |
FutureFairytale | donderdag 19 april 2018 @ 12:35 |
Italiaanse bol filet americain met peper | |
maily | donderdag 19 april 2018 @ 12:46 |
Paar tomaten met 'n beetje knoflookmayo. | |
#ANONIEM | donderdag 19 april 2018 @ 13:42 |
Lunch Wat CUL collega RobinOok kan eten, kan ik ook maar weer eens bestellen en eten. Tis tenslotte donderdag *burb*. Daarna: Deze lekkere kleurencombo aan ijsbolletjes maar weer eens genomen. Tot slot: Gin tonic i.c.m.vers sigaartje. | |
Karzai | donderdag 19 april 2018 @ 14:38 |
ontbijt een halve ananas en een appel lunch boterhammen met ham, kaas en komkommer zo een biertje en wat toastjes met garnalensalade en chavroux en een twents boeremetworstje vanavond nasi deel 2 | |
golfer | donderdag 19 april 2018 @ 15:55 |
Harinkje op het strand van IJmuiden. | |
#ANONIEM | donderdag 19 april 2018 @ 17:11 |
Salade met scampi’s, groene pesto, augurk en gekookte krieltjes. Geen honger meer met dit weer! | |
uniekhoorn | donderdag 19 april 2018 @ 17:47 |
Hutspot op de warmste 19 april ooit | |
Sarabi | donderdag 19 april 2018 @ 17:49 |
Kippensoep met tortellini | |
foodlover | donderdag 19 april 2018 @ 19:03 |
Bloemkool met bechamelsaus en runderchipolata. Rode wijn erbij. | |
mascara-klodder | donderdag 19 april 2018 @ 19:34 |
Uitsmijter met spek en kaas. | |
uniekhoorn | donderdag 19 april 2018 @ 20:36 |
250 gram kwark met verse mango en wat kristalsuiker | |
FutureFairytale | donderdag 19 april 2018 @ 20:36 |
Tagliatelle met truffelroomsaus, rucola en parmezaan | |
golfer | donderdag 19 april 2018 @ 20:44 |
*burb* Dat was de eerste BBQ van dit jaar. | |
foodlover | donderdag 19 april 2018 @ 20:44 |
Yum! Nu wat Croky bolognese chips en rood wijntje! | |
mascara-klodder | donderdag 19 april 2018 @ 21:02 |
Kwark met banaan en wat rozijnen | |
realAIVD | donderdag 19 april 2018 @ 21:06 |
Het geplande avondeten in de vriezer gegooid en een en ander in huis gehaald om lekker te borrelen en te knabbelen, het werd: -msemen gevuld met kip en paprika (met dank aan de plaatselijke Marokkaanse bakker) -Libanees brood -baba ganoush (met dank aan de plaatselijke Perzische supermarkt) met wat granaatappelpitten (met dank aan AH, omdat ik zelf te lui ben om zo'n ding te openen) -hummus (met dank aan mezelluf) -bulgur-quinoa salade (met tomaat, lente-ui en een appelciderazijn dressing) -groene pepers uit het zuur (met dank aan een AH potje) -komkommer en -olijven vrijwel alleen boodschappen doen, minimaal werk en maximaal genieten. met een wijntje natuurlijk. | |
FutureFairytale | vrijdag 20 april 2018 @ 12:19 |
2 Kiploempia's met hete chilisaus | |
#ANONIEM | vrijdag 20 april 2018 @ 14:45 |
Straks zelfgemaakte wedges, zelfgemaakte KFC (nou ja, soort van) fried chicken en appelcompote! [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-04-2018 14:45:44 ] | |
#ANONIEM | vrijdag 20 april 2018 @ 16:52 |
Lunch Heerlijke mixed bowl met hofan, choi sam,pekingeend en sui kau thong.. Opvolgend Maar weer eens deze aloude combo van weleer: Weizen bier en sigaartje. | |
#ANONIEM | vrijdag 20 april 2018 @ 17:19 |
Buiten zitten met een biertje, het is tenslotte weekend | |
Woelwater | vrijdag 20 april 2018 @ 17:23 |
Cornetto. | |
Prego | vrijdag 20 april 2018 @ 18:23 |
Een fles rosé (sainte roseline), straks salade, brood met tarama en humus. | |
Sarabi | vrijdag 20 april 2018 @ 18:25 |
Tequila biertje, straks een pastasalade met tonijn | |
Magica | vrijdag 20 april 2018 @ 18:44 |
Biertje, zo iets met garnalen | |
#ANONIEM | vrijdag 20 april 2018 @ 18:54 |
Avondeten Jezelf verwennen op deze fraaie vrijdagavond. Blikje nr.2 alweer alvorens we verder gaan met de gangen. Laters! | |
Baconator | vrijdag 20 april 2018 @ 19:28 |
Welk restaurant ben je? | |
golfer | vrijdag 20 april 2018 @ 20:18 |
Zo te zien bij Joelia. | |
RobinOok | vrijdag 20 april 2018 @ 20:28 |
Maar niet gisteren toch? Eerder al. | |
foodlover | vrijdag 20 april 2018 @ 21:19 |
In onze volkstuin: Simpele BBQ met kipsate, lontong, gado gado, gemarineerd varkensfiletlapje en gehaktspies. Nu thuis en aan de rosé met toastjes brie en paté. | |
FutureFairytale | vrijdag 20 april 2018 @ 22:29 |
Lay's mix Avondeten was curry met rijst, kimchi en zalm | |
Woelwater | vrijdag 20 april 2018 @ 22:32 |
Festini aardbei. | |
#ANONIEM | zaterdag 21 april 2018 @ 09:02 |
en genoten! Goedemorgen Lekker ontbijtje alvorens we de rest van de dag gaan invullen. | |
Helsinki | zaterdag 21 april 2018 @ 09:19 |
2 crackers met grillworst 2 crackers met jam 1 banaan Flesje water | |
#ANONIEM | zaterdag 21 april 2018 @ 10:05 |
Koffie | |
Baconator | zaterdag 21 april 2018 @ 11:36 |
Broodje kaas met sambal en een sloot koffie. Weekend! | |
golfer | zaterdag 21 april 2018 @ 12:08 |
Maak je ook weer een verslag ervan in je eigen topic? CUL / Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #10 Laatste Ronde | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zaterdag 21 april 2018 @ 13:37 |
Grote omelet Koningsontbijt | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zaterdag 21 april 2018 @ 13:38 |
lol 13:37 Wel wat laat maar ja weekend en zo | |
Vimbavimba | zaterdag 21 april 2018 @ 14:25 |
Als ontbijt? Vind het meer avondeten. | |
emmyemmy2 | zaterdag 21 april 2018 @ 17:38 |
Banh Xeo, Pho, Gestoomd bananencakeje en limoenmuntijs. 2 GT's en een limoensap | |
_Hestia_ | zaterdag 21 april 2018 @ 17:54 |
Quinoasalade met rode kidneybonen, mais, komkommer, rozijntjes en een mayo-yoghurt-knoflookdressing | |
foodlover | zaterdag 21 april 2018 @ 18:01 |
Rummetje cola en bakje Croky Bolognesechips omdat het kan. Straks zelfgemaakte pizza! | |
ChilllayD | zaterdag 21 april 2018 @ 18:10 |
Lekker hamburgertje gemaakt. Vanavond bestel ik lekker een flinke bak shoarma, gewoon omdat het kan 😎 | |
Sigaartje | zaterdag 21 april 2018 @ 18:42 |
Haha! Barbecue vanavond!!! Bij vrienden. Iedereen moet wat meenemen. Ik heb een aardappelsalade gemaakt en hamburgers gemaakt. Gaat helemaal goed komen. Pak zo de bus, dan kan ik ook een pilsje drinken. Wens me maar veel succes! | |
#ANONIEM | zaterdag 21 april 2018 @ 19:10 |
Vind ik van niet. Avondeten Maar weer eens genomen sedert lange tijd. Blijft lekker. Opvolgend Sigaartje en biertje alvorens we verder trekken. | |
maily | zaterdag 21 april 2018 @ 19:15 |
Vooral smakelijk en veel plezier! | |
FutureFairytale | zaterdag 21 april 2018 @ 19:44 |
aardappelsalade Eet smakelijk en veel plezier! Ik had vanmiddag nachos op t terras (met alles erop en eraan). Nu met een sinaasappelslush op balkon en straks wordt het pasta met spinazie, boursin en pijnboompitten. | |
FutureFairytale | zaterdag 21 april 2018 @ 19:46 |
Waar at je dit? Ik heb net een filmpje gezien van iemand in Szechuan die op verschillende plaatsen dit heerlijke gerecht at | |
emmyemmy2 | zaterdag 21 april 2018 @ 19:48 |
Net dus vietnamees gegeten met megaveel cocktails en het cocktailfeestje gaat thuis door met Whisky sours, Mint juleps en gewoon bourbon/sprite | |
RobinOok | zaterdag 21 april 2018 @ 20:41 |
Heb je je hamster wel eerst in veiligheid gebracht? | |
emmyemmy2 | zaterdag 21 april 2018 @ 20:50 |
Die zat in de Banh Xeo | |
foodlover | zaterdag 21 april 2018 @ 21:08 |
Pizza verplaatst naar morgen zodat Meneer F. ook mee kan eten. Ik heb wat verse friet gemaakt met speciaalsaus. | |
Karzai | zondag 22 april 2018 @ 08:44 |
koffie en een saucijzenbroodje vanmiddag een fruitsalade met ananas, mango en sinaasappel vanavond een hele kip met patatjes | |
#ANONIEM | zondag 22 april 2018 @ 09:02 |
Koffie | |
Sigaartje | zondag 22 april 2018 @ 09:27 |
Is dat Surinaamse bami? | |
#ANONIEM | zondag 22 april 2018 @ 09:31 |
Cake | |
Woelwater | zondag 22 april 2018 @ 09:32 |
Thee | |
FutureFairytale | zondag 22 april 2018 @ 09:51 |
Hele kip met patat, zo lekker! Ik begin straks met kwark met bramen. Gisteren pas 21.30u avond gegeten. | |
FutureFairytale | zondag 22 april 2018 @ 09:52 |
Surinaamse bami is dun, wordt van spaghetti gemaakt. Dit ziet eruit alsof er mie nestjes zijn gebruikt. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zondag 22 april 2018 @ 10:52 |
Eerst | |
#ANONIEM | zondag 22 april 2018 @ 10:59 |
Yup. Erg lekker en goed vullend zo vroeg in de ochtend als het net uit de keuken komt. Morgen +/- 34 min.geleden: ] Broodje steak en tofoe curry. Erg lekker die laatste. Opvolgend Lekker weg van Rotjeknor waar je vandaag niet moet zijn. Kopje thee, ijsje en sigaartje. Kortom een rustige zondag. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2018 11:03:13 ] | |
#ANONIEM | zondag 22 april 2018 @ 12:12 |
Tosti | |
Woelwater | zondag 22 april 2018 @ 12:38 |
Brood met gebakken eieren ham kaas. Nu een glas melk. | |
#ANONIEM | zondag 22 april 2018 @ 12:43 |
Broodje kaas | |
FutureFairytale | zondag 22 april 2018 @ 13:24 |
Eh het werd thee met een chocolaatje en net een bakje zalm maki's Straks een ijsje pakken | |
Sigaartje | zondag 22 april 2018 @ 13:30 |
Heel soms eet ik 's morgens dingen die van de avond er voor over zijn. Zoals pizza en hamburger. Je kunt er de hele dag tegenaan. | |
#ANONIEM | zondag 22 april 2018 @ 14:27 |
maily | zondag 22 april 2018 @ 15:00 |
| |
FutureFairytale | zondag 22 april 2018 @ 15:57 |
Wow LUXE!! Ik ruik de zee al als ik naar de foto kijk Bbq vanavond (tenminste, er wordt nu een rooster gehaald als die er is). | |
FutureFairytale | zondag 22 april 2018 @ 17:55 |
Stokbrood met aïoli en hummus, knoflookgarnalen en pistachenootjes. Straks hamburgers, speklappen en chipolata's van de bbq, rode bieten met hüttenkase en een salade. | |
Sigaartje | zondag 22 april 2018 @ 18:54 |
Er was gisternacht aardig wat over bij de bbq. Dat hebben we verdeeld. Ik heb nog een biefstukje, een hamburger en een kippepoot met wat saus. De salade was clean op. Ik maak er wat ovenfriet bij. | |
#ANONIEM | zondag 22 april 2018 @ 20:17 |
Je afbeelding is naar links gedraaid als .tmp file. Avondeten Maar weer eens deze aloude combo genomen op Thais gebied = Gamba salade, Gamba's in knoflook met zware pittige saus en een pittige vissioep. Heerlijk! Daarna ouderwets ontspannen. alvorens terug te reizen naar Rotjeknor. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-04-2018 20:17:40 ] | |
RobinOok | zondag 22 april 2018 @ 20:18 |
Eet jij je seafood platter met bestek? | |
RobinOok | zondag 22 april 2018 @ 20:59 |
Iwanius, als je FG spreekt, vraag even of hij mijn tweet beantwoordt. @KokRobin: @FrancoisGeurds ik lees in het NRC dat jij je okonomiyaki van rijstbloem maakt. Dat zal toch niet? Gewoon tarwebloem toch zeker, met nagaimo? http://www.aziatische-ingredienten.nl/nagaimo/ Met rijstbloem krijg je volgens mij iets dat op Thaise pannenkoek lijkt, niet op Japanse pannenkoek. Voor ik voor niks weer ruzie zoek met Frank van Dijl. | |
#ANONIEM | zondag 22 april 2018 @ 21:16 |
Er lag bestek, krabhamer en kreeftentang | |
#ANONIEM | zondag 22 april 2018 @ 21:17 |
Ja, genieten! | |
#ANONIEM | maandag 23 april 2018 @ 08:50 |
Will do. Maar hem kennende zal hij of niet reageren of omdat hij er niet van houdt dat iemand iets beter weet ( of zoals in deze hem betrapt) dan hij, en al helemaal niet publiekelijk of hij komt met zijn eigen versie om die van jou tegen te spreken zodat hij toch gelijk heeft. Oh..laat dat nou degene zijn met wie ik juist wel door 1 deur kan als het De Buik (ex) betreft. i.p.v.Gijsbregt Brouwer. Goedemorgen trouwens Met Mieppie een bakkie en wat knabbels erbij doen , alvorens onze wegen weer scheiden. [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2018 08:50:58 ] | |
Helsinki | maandag 23 april 2018 @ 09:33 |
Dubbele boterham met kipfilet, 2 kiwi's en een groot glas water. | |
FutureFairytale | maandag 23 april 2018 @ 09:51 |
2 Kopjes thee en een breaker. Tussendoor wat dropjes. Vanmiddag brood/crackers met roomkaas en een appel. | |
#ANONIEM | maandag 23 april 2018 @ 09:53 |
Koffie | |
#ANONIEM | maandag 23 april 2018 @ 11:07 |
Yoghurt, banaan en glas water. | |
#ANONIEM | maandag 23 april 2018 @ 11:12 |
Een reep puur chocolade. Moest de honger stillen... | |
#ANONIEM | maandag 23 april 2018 @ 11:43 |
(pre)Lunch Maar weer eens dit Turks ratjetoe aan daghappen genomen. Heerlijk! Opvolgend Mooie fles Whisky i.c.m.1 vd top 3? sigaren van vorig jaar die in de prijzen viel. Tis tenslotte maandag. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-04-2018 11:44:08 ] | |
golfer | maandag 23 april 2018 @ 11:49 |
Geen verslag gezien van Joelia? Doe je dat niet meer? | |
Questular | maandag 23 april 2018 @ 11:54 |
Stukje kaas-ui stokbrood | |
RobinOok | maandag 23 april 2018 @ 12:55 |
Ik ga er eigenlijk blind vanuit dat van Dijl zich vergist. Of dat hij verkeerd is voorgelicht en het gewoon heeft overgeschreven. Net zoals de vorige keer. Want je zou als journalist eens checken wat je verteld wordt. | |
Molo | maandag 23 april 2018 @ 13:09 |
Waar heb je dat Turks gegeten? Ziet er lekker uit! Hier bruine broodjes met oude kaas, walnoten en spinazie | |
Muck | maandag 23 april 2018 @ 13:31 |
Ik kom eraan | |
Molo | maandag 23 april 2018 @ 13:33 |
Ik veeg de krummels net op een bordje Zal ze bewaren! | |
LPFAN | maandag 23 april 2018 @ 14:57 |
Straks weer mijn favoriete gerecht op het moment, plaattaart met bietjes, brie en cashewnoten | |
#ANONIEM | maandag 23 april 2018 @ 15:11 |
Soepje...kip | |
FutureFairytale | maandag 23 april 2018 @ 16:34 |
Mackie's chips (Schotland); smaak haggis & crushed black pepper. Best lekkere chips | |
_Hestia_ | maandag 23 april 2018 @ 18:43 |
Rode curry met paprika, sperziebonen, kastanjechampignons en rijst | |
#ANONIEM | maandag 23 april 2018 @ 20:55 |
Sterker nog, ik heb er maar 1 foto gemaakt, gewoon omdat ik natuurlijk de zaak ken en de gerechten ook en ik de tijd met Miep 2.0 veel interessanter vond dan plaatjes te schieten. Tis ook de steeds mee oprukkende luiheid van mij.
Avondeten Eigen bereidt avondhapje. Altijd lekker. Opvolgend Ijsje | |
Woelwater | dinsdag 24 april 2018 @ 06:09 |
Koffie | |
#ANONIEM | dinsdag 24 april 2018 @ 07:03 |
Koffie | |
realAIVD | dinsdag 24 april 2018 @ 07:47 |
Gisteravond een bulgur-quinoa salade met tomaat, lente-ui en een apelciderazijndressing, twee groene pepers uit het zuur, baba ganoush met granaatappelpitten en een Libanees brood gegeten: Vanavond varkenshaas waar ik ws char siu van ga maken met rijst en kimchisalade van shanghai paksoi. Maar nu effe gewoon een bakkie koffie ;-) | |
#ANONIEM | dinsdag 24 april 2018 @ 10:54 |
Moggu Uurtje of anderhalf geleden Redbull, haringen en lekkerbekje. Opvolgend Bootje... Aangekomen en de lunch i.c.m. de nodige drank.Tis tenslotte dinsdagochtend. [ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 24-04-2018 10:55:54 ] | |
FutureFairytale | dinsdag 24 april 2018 @ 12:17 |
Wat een sloot (dunne) saus Ik lunch met een salade met ei, komkommer, romatomaatjes en feta. | |
Maikuuul | dinsdag 24 april 2018 @ 12:51 |
Mango Mochi favoriete zoete snack in Hongkong. De textuur van het soort deeg om de mango voelt bijna aan als een mensenhuid met poeder Net aangekomen in Manilla dus kan weer genieten goed Filipijns eten | |
realAIVD | dinsdag 24 april 2018 @ 16:20 |
Lekker! Taro mochi is mijn favoriet, maar ik geloof niet dat ik hier wel eens zulke mooie mochi heb gezien als die in je foto! Hier als lunch rijstnoedelsalade honey pork en "fish lemongrass" op van de plaatselijke Vietnamees (Kimmade), beiden geweldig lekker. Wat een top-tentje is dat toch. | |
Karzai | dinsdag 24 april 2018 @ 16:39 |
vanavond kabeljauwburger, friet en tuinerwtjes toe chocomousse later op de avond kaasknabbels en vedett extra bond biertjes [ Bericht 0% gewijzigd door Karzai op 24-04-2018 17:35:35 ] | |
Myraela | dinsdag 24 april 2018 @ 17:24 |
Wat een treurig bord pasta. | |
Sigaartje | dinsdag 24 april 2018 @ 17:36 |
Inderdaad. Het ziet er niet uit.... De kok dacht, laat ik er maar wat peterselietakjes bij doen, het ziet er niet best uit. De vergiet is al stuk, en de lepel met gaatjes is kwijt, dus tja je moet wat. Ook het vlees is op. En de kelner die die paraplu's open moest klappen is ziek. We geven die jongen maar een gratis biertje. | |
Karzai | dinsdag 24 april 2018 @ 17:39 |
spaghetti met een flesje tomatensap, waar was dat iwanius? daar willen wij nooit eten | |
Karzai | dinsdag 24 april 2018 @ 17:40 |
wel moedig dat hij het postte | |
Achterhoker | dinsdag 24 april 2018 @ 18:25 |
Gekruide krieltjes, worteltjes en rundvlees. | |
golfer | dinsdag 24 april 2018 @ 18:33 |
Fondant aardappels, asperges, ham, eitje en botersaus. | |
#ANONIEM | dinsdag 24 april 2018 @ 19:06 |
Pizza | |
anndb | dinsdag 24 april 2018 @ 19:38 |
Hier het zelfde maar dan met hollandaise. | |
Cat-astrophe | dinsdag 24 april 2018 @ 19:39 |
Snoeptomaatjes | |
FutureFairytale | dinsdag 24 april 2018 @ 20:05 |
Champignon-prei-zalm ovenschotel | |
sacha | dinsdag 24 april 2018 @ 20:07 |
oudewijvenkoek | |
manny | dinsdag 24 april 2018 @ 20:54 |
pasta salade. top ! | |
#ANONIEM | dinsdag 24 april 2018 @ 21:29 |
Thee | |
Baconator | dinsdag 24 april 2018 @ 21:52 |
Eerder op de avond frittata met courgette, paprika, ui en geitenkaas gemaakt (met salade en stokbrood). Nu groene thee. | |
Haags | woensdag 25 april 2018 @ 05:56 |
Koffie | |
#ANONIEM | woensdag 25 april 2018 @ 06:43 |
Koffie | |
Woelwater | woensdag 25 april 2018 @ 06:50 |
Glaasje thee met stukje zelf gemaakte hazelnoot-slagroomtaart | |
#ANONIEM | woensdag 25 april 2018 @ 08:09 |
Ik had juist om veel saus gevraagd. Heb ook 2 bordjes ervan weggezet. En dan te bedenken dat dit de beste en meest populaire horeca zaak was van waar ik was volgens de locals. Zie achtergrond horecazaak. Morgen Bakje pleur met een whisky en wat water i.c.m.een vers sigaartje alvorens we verder trekken. Tis tenslotte woensdagmorgen. | |
Sigaartje | woensdag 25 april 2018 @ 08:10 |
Het leven van een pensionado! En wij maar werken en pleur drinken uit de automaat van de baas. | |
Lucky_Strike | woensdag 25 april 2018 @ 08:21 |
Dus toch, ik dacht al dat je bij Babylon was. Tja. Ze hebben geloof ik weer nieuwe eigenaren dus wie weet is het dit keer ok daar. | |
#ANONIEM | woensdag 25 april 2018 @ 09:16 |
Koffie en straks HEMA rookworst als ontbijt. | |
anndb | woensdag 25 april 2018 @ 10:24 |
Ziet er lekker uit! | |
#ANONIEM | woensdag 25 april 2018 @ 10:54 |
Koffie | |
Maikuuul | woensdag 25 april 2018 @ 12:10 |
Een vrij goede Ramen voor de prijs van 2 Euro Alvorens ik een gokje ga plegen in het casino | |
#ANONIEM | woensdag 25 april 2018 @ 12:14 |
Wat is dat zwarte ding? Gebakken bloed misschien? | |
FutureFairytale | woensdag 25 april 2018 @ 12:46 |
Lekker! Jammer dat het ei hardgekookt is. Ik had zojuist salade van kipfilet, sambalkaas, tomaat, komkommer en wat hot sauce. | |
FutureFairytale | woensdag 25 april 2018 @ 12:46 |
Plakjes nori (zeewier) | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | woensdag 25 april 2018 @ 13:09 |
Avocado met limoensap | |
#ANONIEM | woensdag 25 april 2018 @ 13:20 |
Ow. We hadden een keer kippenbloed gebakken en het zag er bijna net zo uit | |
Woelwater | woensdag 25 april 2018 @ 14:16 |
Thx, is ook heel goed te doen Volgens dit recept, alleen iets minder suiker gebruikt. | |
#ANONIEM | woensdag 25 april 2018 @ 16:11 |
Tortilla wrap met gerookte zalm, sour cream, rode ui, sla en komkommer. | |
Baconator | woensdag 25 april 2018 @ 17:12 |
Restjes groente opmaken. Rijst, linzen, zwarte bonen, mais, tomaten, courgette, ui. Beetje geraspte kaas en koriander erover en smullen maar! | |
#ANONIEM | woensdag 25 april 2018 @ 17:56 |
Leef je uit en geen geld voor deze opnieuw gedraaide (links) ramenbowl foto. Lunch bestaande uit 2 lekkere Maestro burgers van Mc Donalds en aansluitend verder snacken met ossenworst en een lekker Beiers biertje i.c.m.een sigaar. (vroeg) Avondeten Frisje en Thais en wel rode curry met gebakken vis, spinazie en witte rijst. Lekker. | |
FranticDJ | woensdag 25 april 2018 @ 18:16 |
Die mag je uitleggen.. Ik deel je mening niet iig Zelfs Herman den Blijker kon de Filipijnse keuken niet definiëren.. | |
golfer | woensdag 25 april 2018 @ 18:37 |
Stamppot van pastinaak met veldsla en mierikswortel, uitgebakken spekjes en een gehaktbal van de Librije. | |
Maikuuul | woensdag 25 april 2018 @ 19:05 |
De Filipijnse keuken niet kunnen definieren? Meest voorkomende gerechten zijn Chicken Adobo, Pancit (soort noodles) en dan nog Cicik (vooral vettig vlees niet mijn favoriet). Een typisch desert/koud gerecht is Alo Alo. Een paars soort ijsje met snoepjes en iets wat fruit moet voorstellen. Toevallig vanmiddag de Pancit nog gehad voor minder dan een euro Dus niet kunnen definieren is een apart woord. Niet kunnen waarderen is weer een ander verhaal | |
FutureFairytale | woensdag 25 april 2018 @ 19:15 |
dat fruit is Ube. En je hebt lekkere pancit palabok gehad zo te zien Ik had net Szechuan kip met groenten en rijst. Zo als toetje een mars ijsje (zoute karamel). | |
foodlover | woensdag 25 april 2018 @ 19:16 |
Frietje met pindasaus op Kijkduin. Ik vond het aardig aan de prijs: 3,50 EUR en niet eens lekker | |
FranticDJ | woensdag 25 april 2018 @ 19:23 |
Ik eet bijna 6 maanden per jaar 'Filipijns' ik vind 't niks Al zijn onze koks dan ook wel matrozen die 't koud hebben gekregen.. | |
FranticDJ | woensdag 25 april 2018 @ 19:25 |
Frangipane vers van de bakker Zo'n uur geleden uit de oven gekomen | |
Maikuuul | woensdag 25 april 2018 @ 19:25 |
Nee dit was zeewier wat nog aardig knapperig was voor de tijd die het in de soep had gelegen vaak is het (gestold) eendenbloed wat ze serveren in de soep. Heerlijk en veel voorkomend in Taiwan De baas van deze japanse tent was dan ook een japanner die de tent vrij strak in de gaten hield. Een had het gesmaakt meneer? Toen ik de zaak uit ging, verbaasde me dan ook voor die prijs. | |
RobinOok | woensdag 25 april 2018 @ 22:19 |
Ja, duhuh, op een boot! Ik denk dat ik alle keukens vies zou vinden, op een boot. Gekookt voor simpel werkvolk dat vooral veul wil. | |
FutureFairytale | woensdag 25 april 2018 @ 22:49 |
Lay's sensations paprika. Lekker maar niet slim met kriebelhoest | |
#ANONIEM | donderdag 26 april 2018 @ 03:11 |
Koffie | |
Maikuuul | donderdag 26 april 2018 @ 08:06 |
Een erg kleine pizza voor het bedrag wat je ervoor betaald maar had wel een lekker dunne korst | |
Woelwater | donderdag 26 april 2018 @ 08:40 |
Glaasje thee met puntje appeltaart. | |
Bienelientjee | donderdag 26 april 2018 @ 09:38 |
Tijd voor koffie | |
#ANONIEM | donderdag 26 april 2018 @ 10:55 |
Logisch want zijn enige kennis van de Chinese keuken was de Cantonese keuken dankzij wijlen Jennie (asian glories) waar hij in het begin vaak kwam. Kan je niet verwachten dat hij enige sjoege heeft van andere keukens.Interesseert hem ook niet zolang hij maar gratis kan komen eten vanwege zijn naam. Morgen trouwens en: lunchtijd Tis tenslotte donderdagochtend. . [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-04-2018 10:56:07 ] | |
Bienelientjee | donderdag 26 april 2018 @ 11:14 |
Chili con carne vanavond uit de slowcooker, staat nu te pruttelen | |
FutureFairytale | donderdag 26 april 2018 @ 11:41 |
Westers eten is relatief duur ja in Azië. Een pakje met plakjes Old Amsterdam ligt in 7 Eleven voor 9 euro Omdat pittig eten goed voor m'n keel schijnt te zijn neem ik vanmiddag een cup van de allerheetste noodles ter wereld (Koreaanse Nuclear Fire Noodles). Vaarwel mocht ik er daarna niet meer zijn | |
Molo | donderdag 26 april 2018 @ 11:45 |
Pittig eten is niet goed voor je keel Wel lekker soms, ben benieuwd naar je review wel Roereitje met worstjes hier | |
FutureFairytale | donderdag 26 april 2018 @ 12:21 |
hete peper verzacht de keel heb ik gelezen. Handig voor als je veel hoest zoals ik nu. Heb net gegeten maar eerst de gewone Fire versie (nog niet de nuclear). Deze smaakt zoetig, brand alleen lekker op m'n lip Mijn tolerantie ligt nu wel echt heel hoog. | |
Maikuuul | donderdag 26 april 2018 @ 12:22 |
Idioot wat ze soms vragen ja. Maarja tis wel lekker af en toe wat Westers eten tussen alle rijst en noodles door Pittig eten goed voor je keel? Misschien, zelf gember thee maken met honing | |
LPFAN | donderdag 26 april 2018 @ 12:28 |
3 pistoletjes met cottage cheese en vegetarische pate met tuinkruiden van de ah. | |
JaafkeJunior | donderdag 26 april 2018 @ 12:57 |
Bruin broodje ossenworst met komkommer, sla, tomaat en augurk | |
#ANONIEM | donderdag 26 april 2018 @ 15:06 |
Soepje (rundvlees) | |
FutureFairytale | donderdag 26 april 2018 @ 15:13 |
Net alsnog de heetste noodles gedeeld met een collega. Achter elkaar eten gaat goed, zit nog een zoet smaakje aan. Daarna beetje water gedronken en toen na 3 min kwam de hitte ineens nogal door. Met kwark m'n mond geblust. En nu niks meer aan de hand. Leuke challenge | |
FutureFairytale | donderdag 26 april 2018 @ 15:13 |
Om zacht te blijven eten ga ik vnv pannenkoeken eten. Mooie smoes | |
Maikuuul | donderdag 26 april 2018 @ 15:21 |
Filipijnse franchise, kip smaakte goed | |
FutureFairytale | donderdag 26 april 2018 @ 21:28 |
Pannenkoeken met salami en heeeel veeeel kaas Toe een mars salted caramel ijsje | |
#ANONIEM | vrijdag 27 april 2018 @ 01:31 |
Fijn dat het je smaakt maar ziet er wat droogjes uit. Late avondhap Maar weer eens deze aloude combo van weleer bij de beste nacht-Chinees van Rotterdam genuttigd. Opvolgend Drankjes en een sigaartje. Tis tenslotte vrijdagmorgen | |
RobinOok | vrijdag 27 april 2018 @ 06:07 |
Gember is fijn ja. Ik zuig altijd op gembersnoepjes. Werkt superverzachtend en dus hoestprikkeldempend. | |
#ANONIEM | vrijdag 27 april 2018 @ 06:58 |
Koffie | |
#ANONIEM | vrijdag 27 april 2018 @ 09:33 |
Same | |
Karzai | vrijdag 27 april 2018 @ 10:12 |
koffie en een saucijzenbroodje vanavond wraps met kipfilet, paprika ui peper en tomaat | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | vrijdag 27 april 2018 @ 10:15 |
Ga zo eitjes bakken | |
Achterhoker | vrijdag 27 april 2018 @ 10:19 |
Oranje Tompouce | |
#ANONIEM | vrijdag 27 april 2018 @ 10:20 |
Frambozen chocoladetaart. Best lekker! | |
#ANONIEM | vrijdag 27 april 2018 @ 11:38 |
Enige aan gember wat ik af en toe neem is: On topic/ Morgen Eerder in de ochtend, zo rond 09:00 uur. Lekker. Opvolgend lunch Yup.maar weer de aloude.moksi-meti met witte rijst. Tis tenslotte vrijdag. | |
FutureFairytale | vrijdag 27 april 2018 @ 11:49 |
Jumbol | |
Myraela | vrijdag 27 april 2018 @ 11:54 |
Oranje tompouce van de Aldi. Ik had het niet verwacht, maar ze zijn eigenlijk best lekker. | |
#ANONIEM | vrijdag 27 april 2018 @ 11:56 |
Haring, lekker! Persoonlijk eet ik ze het liefst zonder uitjes maar dat is allemaal smaak. Ik krijg geen eten naar binnen sinds gister. Straks maar biertje openmaken. | |
Sarabi | vrijdag 27 april 2018 @ 12:06 |
Proost! Hier een oranje tompouce van de Hema | |
#ANONIEM | vrijdag 27 april 2018 @ 12:39 |
Jij ook proost! Net eerste opengemaakt maar ik doe rustig aan. Hmmm Hema tompouce. Lekker. | |
Molo | vrijdag 27 april 2018 @ 12:40 |
Holtkamp tompoes, immer Vanmorgen gegeten Nu eitje bakken | |
Magica | vrijdag 27 april 2018 @ 12:51 |
Beschuit met kaas | |
Maikuuul | vrijdag 27 april 2018 @ 14:13 |
Jeetje in de ochtend al de Redbull? Krijg er altijd zon plakkerig gevoel in mijn mond van | |
Tim86 | vrijdag 27 april 2018 @ 14:40 |
niet standaard ontbijten met Red Bull en haring..tsjongejonge | |
Maikuuul | vrijdag 27 april 2018 @ 19:07 |
Geen Amnesia joint klappen als je wakker wordt | |
RobinOok | vrijdag 27 april 2018 @ 23:49 |
We kregen bezoek en aten Nasi kuning met haricot verts in kokossaus, ajam pedis, rendang van eieren, empal pedis, zoetzure komkommer en seroendeng. Niet om op te scheppen, maar er werd 3 keer opgeschept. | |
golfer | zaterdag 28 april 2018 @ 00:17 |
Ziet er yummie uit om op te scheppen. | |
FutureFairytale | zaterdag 28 april 2018 @ 00:24 |
Is pedis bij jou ook echt pedis? Vanmiddag bij de foodhallen een zakje gefrituurde groenten (broccoli,artisjok en wortel) Vnv bij mijn favo Szechuan restaurant Dan Dan Noodles en Chengdu Family Beef gegeten | |
RobinOok | zaterdag 28 april 2018 @ 00:28 |
Ik denk dat het bij jou niet door de keuring komt nee. | |
#ANONIEM | zaterdag 28 april 2018 @ 03:09 |
Late avondhap "Dimsummen is the name" Opvolgend Glaasje bubbels i.c.m.een verse 'toeter op rookgebied. | |
maily | zaterdag 28 april 2018 @ 10:19 |
Thee, cracottes met sandwich spread en marmite. | |
#ANONIEM | zaterdag 28 april 2018 @ 10:19 |
Koffie | |
RobinOok | zaterdag 28 april 2018 @ 10:27 |
Serieus? Of is dit een test om te kijken of iemand hier ooit wel echt leest? | |
Haags | zaterdag 28 april 2018 @ 10:27 |
Koffie | |
maily | zaterdag 28 april 2018 @ 10:28 |
Serieus. Niet met allebei tegelijk natuurlijk. Waarom vraag je dat? | |
RobinOok | zaterdag 28 april 2018 @ 10:34 |
Omdat cracotte vies is, sandwich spread nog viezer en ik me niet kon voorstellen dat je dan dan ook nog marmite overheen doet. Want dat schreef je. | |
Haags | zaterdag 28 april 2018 @ 10:34 |
Krentenbol | |
maily | zaterdag 28 april 2018 @ 10:51 |
Jij vindt dat vies blijkbaar ..... | |
Baconator | zaterdag 28 april 2018 @ 10:55 |
Nee, het ís vies, want de mening van anderen is inferieur aan die van RobinOok | |
FutureFairytale | zaterdag 28 april 2018 @ 10:58 |
Ik vind cracottes niks vies aan. Zolang dat en sandwichspread nog in de winkels ligt (beide ook nog eens in meerdere varianten) zijn er blijkbaar veel mensen die dit lekker vinden. | |
FutureFairytale | zaterdag 28 april 2018 @ 10:59 |
Met oude kaas of met knisperende basterdsuiker | |
maily | zaterdag 28 april 2018 @ 11:00 |
Met jongekaas EN appelstroop | |
Woelwater | zaterdag 28 april 2018 @ 11:01 |
Dat "vies" is dan ook uiterst subjectief waarbij je er in haar geval 0,0 waarde aan hoeft te hechten. Nu een glaasje thee. | |
RobinOok | zaterdag 28 april 2018 @ 11:03 |
Eten jullie toch lekker een cracotte met marmite en sandwich spread. Vooral doen! Ik kon me niet voorstellen dat iemand dat eet. En dat was juist, want dat was niet wat ze at. | |
govie | zaterdag 28 april 2018 @ 11:10 |
Middag : Garam Masala groentesoep (indiase budget groentesoep) Avond : Eigengemaakte pindasaus + nasi van kokkieslomo.nl en satetje [ Bericht 2% gewijzigd door govie op 28-04-2018 11:19:17 ] | |
FutureFairytale | zaterdag 28 april 2018 @ 11:12 |
Ah ik dacht dat het je ook om de losse producten ging. Zelf nooit marmite geprobeerd maar zou ik weleens willen. | |
RobinOok | zaterdag 28 april 2018 @ 11:15 |
Marmite is lekker! Ben ik groot mee geworden. Boterham met minamina. Zo heette dat bij ons thuis, want zo noemde ik het toen ik Marmite nog niet uit kon spreken en zo is het blijven heten, MinaMina. Comfortfood. | |
Questular | zaterdag 28 april 2018 @ 11:36 |
Clubsandwich, koffie en verse jus. | |
#ANONIEM | zaterdag 28 april 2018 @ 12:29 |
Middag Lunch Pizza! Tis tenslotte zaterdagmiddag. Opvolgend Koffie & Cognac en rusttijd. | |
Haags | zaterdag 28 april 2018 @ 12:34 |
Gebakken eitje | |
RobinOok | zaterdag 28 april 2018 @ 14:25 |
Broodje gerookte makreelsalade met komkommer. | |
Karzai | zaterdag 28 april 2018 @ 16:07 |
Nomz ik begon de dag met een bakkie yoghurt met banaan daarna twee gekookte eitjes en een kaas/uien broodje een appeltje nu pistachenootjes en een biertje vanavond thaise biefstuksalade | |
FutureFairytale | zaterdag 28 april 2018 @ 19:55 |
Vanmiddag een Jumbol Nu tapas | |
kipje1234 | zaterdag 28 april 2018 @ 20:28 |
rodekool met appeltjes, gekookte aardappeltjes met boterjus, vegaburger | |
#ANONIEM | zaterdag 28 april 2018 @ 20:35 |
Biertje | |
Molo | zaterdag 28 april 2018 @ 20:49 |
Een Jumbol?? Wantansoep hier, mochi als toetje | |
Woelwater | zaterdag 28 april 2018 @ 21:09 |
Dit volgens google: https://www.jumbo.com/content/jumbol-koningsdag/ Qua datum zou het kunnen kloppen. | |
Molo | zaterdag 28 april 2018 @ 21:24 |
ah, moorkop idee? | |
Woelwater | zaterdag 28 april 2018 @ 21:29 |
Bossche bol denk ik | |
Molo | zaterdag 28 april 2018 @ 21:32 |
Soes, slagroom en chocolade, works for me | |
FutureFairytale | zaterdag 28 april 2018 @ 22:37 |
Jep! Ben geen fan van slagroom maar vind zo'n doosje eens per jaar echt heerlijk! Vooral vanwege de lekkere laag chocolade. | |
Haags | zondag 29 april 2018 @ 00:32 |
Biertje | |
Molo | zondag 29 april 2018 @ 00:40 |
weet je zeker dat het er maareentje was? | |
Haags | zondag 29 april 2018 @ 00:42 |
nee 2. | |
Molo | zondag 29 april 2018 @ 00:43 |
fles witte wijn hier, hakt er nu wat in, dus tukkn | |
Haags | zondag 29 april 2018 @ 00:44 |
slaap lekker dan. Morgen chateau de migraine | |
Maikuuul | zondag 29 april 2018 @ 05:20 |
Broodje met ei en een halal mango juice als ontbijt. Hoe kan een mango nou halal zijn? Geplukt door moslim vingers of met de steel naar het oosten doorgeknipt? Rare jongens die halal keurmeesters | |
Haags | zondag 29 april 2018 @ 07:58 |
Koffie | |
HaverMoutKoekje | zondag 29 april 2018 @ 08:00 |
Alpro nepkwark met framboosjes en havercrunchy | |
#ANONIEM | zondag 29 april 2018 @ 08:03 |
Pancakes als ontbijt vandaag! | |
#ANONIEM | zondag 29 april 2018 @ 10:33 |
Koffie | |
dodoria | zondag 29 april 2018 @ 11:08 |
Iedere mango is halal, zo lang je er maar geen bacon om heen doet natuurlijk. Maar dat verkoopt misschien beter, als je t benoemt? Voor de onnadenkende moslim of zo? | |
kipje1234 | zondag 29 april 2018 @ 11:29 |
ik heb wel eens gelezen dat veganisten geen helder appelsap drinken omdat dat met dierlijke gelatine geklaard wordt? misschien dat hier ook zo iets speelt? | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zondag 29 april 2018 @ 12:09 |
komkommer | |
#ANONIEM | zondag 29 april 2018 @ 12:31 |
Stokbrood en tomaten crèmesoep. Ik vind het niet lekker. | |
#ANONIEM | zondag 29 april 2018 @ 12:44 |
Appeltaart | |
#ANONIEM | zondag 29 april 2018 @ 13:02 |
Lunch Groentensoep en een roti en een Coke classic en sambal,veel sambal. Opvolgend Relaxen met deze aloude combo."Koffie", sigaartje en cognacje. | |
RobinOok | zondag 29 april 2018 @ 14:05 |
Thaise pannenkoek obv rijstmeel en maizena met mosselen, lente-ui, koriander en een sausje van sriracha & zoete chilisaus. Ik had geen taugè in huis en had geen zin daarvoor naar de winkel te gaan, maar het was zo ook erg lekker. | |
Karzai | zondag 29 april 2018 @ 17:08 |
aardappelsalade tartaartje en tuinerwtjes | |
#ANONIEM | zondag 29 april 2018 @ 17:15 |
Ha! "Hoi Tod", mij erg bekend. En dan nu in je eigen versie. Toch wel jammer van het gemis van tauge wat dat beetje extra geeft vind ik altijd. (vroeg) Avondeten Thaise toer maar weer. aloude rode curry met visfilet en spinazie en witte rijst. [ Bericht 50% gewijzigd door #ANONIEM op 29-04-2018 17:16:18 ] | |
FutureFairytale | zondag 29 april 2018 @ 17:54 |
Net wat borrelnootjes Vanavond bij een oud-collega. Ze staat in de keuken iets met 3 soorten (shoarma)vlees, patat, groenten en salade te bereiden. Volgens mij wordt dit een soort mega kapsalon | |
Sigaartje | zondag 29 april 2018 @ 17:57 |
Zelfgemaakte pizza van oud brood. Ik heb nog ui over, salami, knoflook en nog een potje sambal, heerlijk. | |
Sigaartje | zondag 29 april 2018 @ 17:58 |
Waar is de sigaar? | |
emmyemmy2 | zondag 29 april 2018 @ 18:32 |
Hamburgerbroodjes aan het bakken. Dus straks hamburgers met veel kaas en fijngesneden habanero met krulfrietjes. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zondag 29 april 2018 @ 18:37 |
groentesoep | |
mascara-klodder | zondag 29 april 2018 @ 21:07 |
Gourmet eerder vanavond Nu thee en koekjes | |
FutureFairytale | zondag 29 april 2018 @ 21:10 |
Dit was em Waren met 5 maar er was nog wat over. | |
Molo | zondag 29 april 2018 @ 21:13 |
Die sla | |
Molo | zondag 29 april 2018 @ 21:14 |
Wij hadden dit, let niet op de kansloze poging tot voedsel fotograferen Naar recept van: http://www.aziatische-ingredienten.nl/aubergines-boerenstijl/ | |
FutureFairytale | zondag 29 april 2018 @ 21:17 |
Niet gedacht maar vond het niet eens storend. Ben stiekem trots omdat ik heb geholpen de toren te bouwen | |
Molo | zondag 29 april 2018 @ 21:20 |
LOL | |
Bienelientjee | maandag 30 april 2018 @ 09:30 |
Boterham met hagelslag Toch altijd wel lekker zo nu en dan, zo'n Nederlands type ontbijtje in Engeland | |
Baconator | maandag 30 april 2018 @ 09:48 |
Koffie | |
#ANONIEM | maandag 30 april 2018 @ 12:15 |
Goed kijken Harry. En ik zal niet altijd een sigaar op de foto hebben want soms rook ik ook gewoon niet of heb ik deze al opgerookt en is er dus niks om te tonen op sigaargebied. Lunch Veel drank en een Vietnamese bowl met noedels en vlees. Opvolgend Acclimatiseren...tis tenslotte maandag. | |
#ANONIEM | maandag 30 april 2018 @ 12:16 |