Nou, ik heb het boekje er dus wel uitgehaald, en tot de conclusie gekomen dat dat boekje niet geweldig is.quote:Op zondag 6 januari 2019 19:09 schreef junkiexp het volgende:
[..]
Ja hoor, alleen ik moet het boekje nog uit het plastic halen (want man ) dus ik weet niet of ik je kan helpen
Lol, die vraag heb ik dus ook.quote:Op zondag 6 januari 2019 19:13 schreef CoolGuy het volgende:
[..]
Nou, ik heb het boekje er dus wel uitgehaald, en tot de conclusie gekomen dat dat boekje niet geweldig is.
Hoe kun je dat ding 'normaal' voorverwarmen? Ik weet dat je die knop op het front hebt voor het 'snel voorverwarmen', maar stel nou dat ik dat niet wil, stel nou dat ik 'gewoon' wil voorverwarmen...hoe de fuck gaat dat?
Want je kiest een programma, laten we zeggen 4D-warmte, of hoe dat ook heet. Nou, prima, je stelt het aantal graden in, je drukt op start...en dan? Want je ziet dat balkje wel vol lopen, allemaal prima, maar ik zou verwachten dat op het moment dat dat balkje de 'voorverwarmen-indicator' is, er dan een piepje klinkt ofzo. Dat is dus niet zo.
Ik heb hem alleen nog maar aangezet omdat dat volgens het boekje moet, dus dat heb ik gedaan, maar niks er in klaar gemaakt zeg maar.
Ik zou verwachten dat je moet voorverwarmen, de oven geeft aan ik ben er klaar voor, gerecht erin, tijd instellen, en gaan met die banaan. Maar dat 'normaal' voorverwarmen, hoe de fuck doe ik dat? Dat staat nl niet in het boekje, of ik begrijp het gewoon niet
Wij hebben de Siemens HB632GBS1S.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Verdomme, ik had gehoopt dat jij het zou wetenquote:Op zondag 6 januari 2019 19:21 schreef junkiexp het volgende:
[..]
Lol, die vraag heb ik dus ook.
Ik denk gewoon via de normale manier, dus verwarmingsmode aanklikken en dan de temperatuur instellen en wachten tot het balkje helemaal vol is.
Zo heb ik het toch nog toe gedaan.
Want als je het via gerechten doet krijg je een temperatuur en tijd ingesteld, alleen ik weet niet of die tijd inclusief voorverwarmen is
Maar ik heb de oven nog maar 3x gebruikt en er valt nog veel te leren dus lol.
Wij hebben ongeveer dezelfde, met het verschil dat wij dan Pyrolyse reiniging hebben.
Ik mis wel heel erg de telescopische rails die ons vorige oven wel had, die ga ik nog nabestellen.
Zeker omdat de oven laag staat is het dan makkelijk om de bakplaat even snel uit de over te trekken om iets om te draaien oid.
Ik heb er in het vorige huis bewust niet voor gekozen, vind het simpelweg niet mooi.quote:Op zondag 6 januari 2019 19:53 schreef Fietsertje70 het volgende:
Waarom nemen jullie een aanrechtblad zonder waterkering? Het keukentje op mijn vorige werk had ook geen waterkering en dat was niet echt fijn zeg maar.
Volgens mij is dat snel voorverwarmen schijt aan het milieu, en knallen met die stroomquote:Op zondag 6 januari 2019 19:29 schreef CoolGuy het volgende:
[..]
Verdomme, ik had gehoopt dat jij het zou weten
Want onze vorige oven was stuk, dat was de oven die in dit huis zat toen ik het kocht, en dat was een heel makkelijk te gebruiken ding. Daar was het:
Programma instellen (4d-warmte ook) met de ene draaiknop, en dan de temperatuur instellen met de andere draaiknop. Dan begon ie voor te verwarmen en ging er een lampje aan. Als dat lampje uit ging, was de oven voorverwarmd.
Gerecht er in, en dan kon je met het 'klokje' de kooktijd instellen, start, en dat was het.
Bij deze weet ik het dus niet, en het staat ook alles behalve duidelijk aangegeven in de handleiding. We hebben ook nog een magnetron-oven (niet ingebouwd) en als je die laat voorverwarmen klinkt er dus daadwerkelijk een piepje als ie voorverwarmd is.
Maar bij die Siemens heb je dus een balkje, en als dat balkje is volgelopen dan...ja....dan niets eigenlijk, je hoort niets, er gebeurd niets, dus ik vind het een beetje apart om dan aan te nemen dat ie dan voorverwarmd is, al lijkt het wel logisch
Daarnaast, wat is dan het verschil met 'snel voorverwarmen', en waarom krijgt dat 'snel voorverwarmen' dan een aparte sneltoets?
Overigen,s wat ik me nu besef, je moet ook vrij lang wachten als je dus 'normaal' voorverwarmd, want het duurde gisteren volgens mij bijna 8 minuten voor dat balkje vol was, dat lijkt me niet heel logisch?
Die rails ken ik wel, maar hebben we (nog) niet, wellicht wel handig om te bestellen, maar zó vaak gebruiken wij de oven dan weer niet
quote:Op zondag 6 januari 2019 19:28 schreef Leandra het volgende:
Die rails zijn idd briljant, ik snap niet dat ik ooit zonder gekund heb.Me too, mis het nu al.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vandaag had ik 4u lang stoofvlees op 160 graden in de oven, en dat doe ik in een gietijzeren braadpan met deksel in de oven.
Af en toe ff checken natuurlijk, maar die bakplaat gaat heel rot over zijrooster naar voren.
Met die rails trek je er zachtjes aan, even het deksel omhoog en omlaag en je heeft het weer een zwiepert naar achter.
Dus ik ga dat snel bestellenR.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
Dat is ff de vraag inderdaad, maar daarvoor moeten we nog even afwachten .quote:Op zondag 13 januari 2019 19:20 schreef monsterd. het volgende:
Ziet er tof uit! Ben benieuwd hoe het eruit ziet als het wat meer weerkaatst idd.
Anders wij wel, even wachten op de tegels, ik moet eerst de achterwand doen en dan de zijwanden.quote:Op maandag 14 januari 2019 21:29 schreef Vonkenboer het volgende:
Ben benieuwd naar het uiteindelijke effect ! Mooie tegels, maar god wat een prijs
Precies, het is maar voor tijdelijk.quote:Op zondag 20 januari 2019 10:55 schreef monsterd. het volgende:
Ach als je zeker weet dat je het gaat vervangen dan kan het geen kwaad zo toch? Ik zou er persoonlijk wel een gordijn overheen doen, maar dat is ook omdat je zo'n grote raampartij hebt in de slaapkamer.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |