abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_178615220
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:29 schreef Mrs.Peel het volgende:
Zojuist hebben we bij de verloskundige voor het eerst het hartje gehoord O+ Dat was zo'n opluchting voor mij, die bevestiging had ik weer even nodig. Mijn man is juist heel zeker van zijn zaak: het is goed, het blijft goed en in oktober komt ons tweede kindje. Ik hoop dat ik dat ook zo ga voelen.

De nipt was nog niet bekend, morgen is het dag 10, dus ik verwacht nog wel voor het weekend de uitslag. Spannend!
O+ wat fijn Peel :* Ik merk dat het bij mij ook enorm heeft moeten groeien. Nu ik me beter voel, echt een buikje krijg en de baby af en toe voel begint het iets te landen en begin ik er meer op te vertrouwen dat er straks echt een kindje komt.

Sillie, ik heb vandaag een probleem met mijn sportkleding. Datgene wat ik nog pas zit in de was. Dus ik geef gym vandaag in kleding dat niet helemaal past in de gymzaal, maar jammer dan. Ik moet wat aan :') Lekker in die jurk gaan!
pi_178615294
Wat fijn mrspeel! Ik duim voor een goede nipt uitslag :Y.

Ik werk in zo’n kantooromgeving waar de temperatuur altijd constant is dus een hele dunne zomerjurk is wat koud wss :’). Maar idd gewoon aantrekken die jurk sillie.

Oh herkenbare struggles met sportkleding Peace. Ik moet ook echt plannen dat ik het op tijd gewassen heb, die paar dingen die ik nog pas. Ik zit op een mama sportlegging te azen bij de hennes maar ze zijn elke keer uitverkocht ;(. En bij andere partijen zijn ze zo duur.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_178615356
Mrs Peel: wat fijn! Ik duim voor een goede nipt.

Sillie, heb jij vandaag niet de SEO? Of zit ik mis? Succes!

Helsinki, hoe was de controle?

Sacre Coeur, geen rozijntjes meer voor een elfjarige? Haha, snap ik!

Vita, babywasjes zijn O+!

Jagar, hoe gaat het met je?

Sportkleding tijdens de zwangerschap, ineens zie ik de voordelen van een sonde en een aan bed gekluisterde zwangerschap. Geen sportkleding-issues hier ;) .
pi_178615424
Als je een sportlegging zo vroeg mogelijk koopt, heb je er ook lang plezier van. Trust me! Ik heb er een van Mamalicious en een van Noppies (geloof ik). Zitten heeeerlijk. O+ Waren alle euro’s waard wat mij betreft. Mijn eigen broeken begonnen te knellen en bij pull ups kwam m’n blote buik tevoorschijn en dat vond ik irritant.

Mrs Peel wat een goed nieuws!!! O+ :* Ben enorm blij voor je!

Pinq wat een deugniet! Je bent er gelukkig wel relaxed onder of niet?

Malteser, respect dat je nog zin had om te knutselen! Maar dat zal ook wel weer zo’n nesteldrangachtig-ding zijn of niet? ;) Mijn lijstje is zo goed als af en alsnog lig ik ‘s avonds in bed te malen wat ik nog moet. Las laatst een verhaal van een vrouw die zelfs tijdens de bevalling har man nog nesteldrangorders gaf :D Dat wil ik dus niet. :+

Helsinki, helemaal geen gekke gedachten! Ik had twee weken terug nog een soort paniekmoment van aahhh kunnen we dit wel en gaat m’n relatie er niet aan onderdoor etc etc.

Meer heb ik even niet onthouden... :@

Oh ja, Tink hoe is het?? Ik zag van de week een zwangere dame in de Prenatal in rolstoel en sondevoeding. Moest aan jou en Malteser denken. :*

Meld dus met el bebe nog in de buik. Vandaag een van de laatste Centering-bijeenkomsten. Ben benieuwd wie allemaal de laatste gaan halen.
Dit, dat, alles.
pi_178615898
Idd niet altijd fijn gevoel qua zwangerschap lijkt me alleen maar normaal.. Ik was er gisteren even heel erg klaar mee :@ Lijf die niet doet wat je wilt; kleren die niet meer passen.. hormonen die het irritant vinden dat iedereen lekker aan de alcohol zit op terras (en schijnbaar moet iedereen mij hierover appen incl. foto :') ) en gisteren was ik er klaar mee. Gewoon echt bam geen zin meer in zwanger zijn met een 'word jij dan zwanger!!'-uitbarsting naar mijn vriend als gevolg :@ Het duurde niet heel lang; maar even flink janken luchtte toch wel even op :')

Mrs. Peel wat fijn dat je het hartje gehoord hebt O+ En dat het enigszins wat opluchting biedt :Y

Malteser; Klinkten leuk die traktaties! Nog iets wat je kan afstrepen van je lijstje :D *O*

En sillie hier ook gewoon zomerjurk aan hoor :@ Veel te warm... en onze airco op het werk doet het nog steeds niet je van het (lees: Of het waait hier ontzettend en iedereen bevriest; of hij doet het niet :') We zitten in de periode van: hij doet het niet :X )

Nog een dagje en dan weten we het geslacht ieeek :D O+
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_178616844
Goed nieuws, Mrs Peel! Hopelijk straks ook goed NIPTnieuws :)

Sportkleding, ik heb een sportlegging van Esprit, die ik gebruik voor yoga en ik ben er echt heel blij mee. Had er ook een sporttop bij gekocht, maar die heb ik maar 1 keer aan gehad :') Dus ik denk dat ik die maar weer een keer probeer te verkopen ofzo.

Klinkt als een leuke traktatie Malteser!

Vita, babywasjes O+ daar kijk ik ook echt naar uit, om dat te gaan doen. En ben benieuwd naar jullie babykamer! Bij ons komt de muurschildering er aanstaande maandag op. Zal een foto maken als het klaar is :)

Spannend Priem, heb je een voorgevoel?
pi_178617077
Oja babywasjes... klinkt nog heel ver weg en is maar goed ook want onze wasmachine is stuk... Iets met verhuis niet helemaal goed gegaan; en wel op zijn plek gezet en heeft een paar wasjes gedraaid; en toen kukkelde hij van het verhoog af. Ik in paniek; janken; vriend niet kunnen bereiken; trommel die alle kanten op schudde; gat in de muur; uiteindelijk stekker uitgetrokken :')
Afgelopen maandag alles gecheckt maar zagen niet echt schade ofzo; tot mijn vriend hem aanzette en hij aan het lekken ging huuuu.... ;( Ahja gelijk een nieuwe besteld maar dat duurt dus nog 2 weken -O- gelukkig hele lieve schoonmoeder die nu voor ons de was aan het doen is :D

@Aure: Iedereen vraagt het; maar echt echt echt totaaaal geen voorgevoel :@ Is dat raar? :D Ik vind het overigens wel leuk dat iedereen wél iets van voorgevoel heeft en het meteen kenbaar maakt (schrijf ik ook allemaal in mn boek) en vriend die gaat volop voor een jongen; maar volgens mij is dat niet gek als man zijnde _O- O+
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_178617151
Mrs Peel wat super fijn O+ Ik duim voor een goede nipt. :* En vertrouwen moet groeien, heeft hier ook een poos geduurd en met ups & downs.

Leuk je knutsel Malteser!

Die hormonen zijn toch ook wat en angsten over geen goede moeder of hoe het gaat doen zijn heel logisch, maar wel heftig af en toe. Hier weet ik ook heel regelmatig niet hoe ik het moet gaan bolwerken.

Vita aan de babywasjes *O*

Ik had het gister helemaal niet echt warm, vond het prima te doen in mijn spijkerbroek en t-shirt. Maar zomerjurk kan toch ook prima. Genieten van het weer als het zo is, want voordat je het weet is het weer voorbij..
Ik heb al goed zomerkleding ingeslagen trouwens, omdat ik over een paar weken op vakantie ga, dus heb nu gelukkig niet echt een probleem dat ik niet weet wat ik aan moet doen. Dat veranderde lijf vind ik wel een dingetje. Ik schrok van mijn eigen spiegelbeeld afgelopen week :+

Leuk Priem, lekker babyspieken! En fijn dat het janken opluchtte :*
pi_178617867
Balen van de wasmachine, Priem! Ik heb ook geen enkel voorgevoel trouwens. Je hebt toch 50/50 kans dat je er naast zit. :P
pi_178618525
Haha nee hoor Priem dat is niet raar, maar je kan soms iets denken of verwachten. Maar inderdaad, je hebt 50% kans dat je goed of fout zit :D zelf had ik vooral dat ik heel erg in hij-vorm over de baby nadacht en mezelf daardoor heel erg instelde op een jongen.

En wat shit van de wasmachine zeg. Gelukkig zijn twee weken zo voorbij!
pi_178621462
Priem; mijn man was bij de eerste overtuigt van een jongen (en kreeg gelijk) en nu van een meisje (en weer gelijk..). Dus ze kunnen er ook goed mee zitten.

Ik zit te zweten in mijn zomerjurk en kan gelukkig zo naar huis. Ik kan niet zo goed tegen warmte in zwangere toestand geloof ik.

Oh. En ik ontdekte dat mijn goede vriend “Aambei” na 2,5 jaar afwezigheid terug is van weggeweest -O- . Die had ik dus niet gemist. Dat is echt zo’n zwangerschapskwaal die ze moeten afschaffen gewoon..
pi_178622564
Ja haha wie weet klopt het wel. Maar idd altijd 50/50 kans, best veel eigenlijk :)

En ik heb ook ontzettend veel last van de hitte... normaal kan ik dat best goed hebben; maar krijg het nu zo snel benauwd -O- En collega's hebben hier de ramen open gezet...................... lijkt me absoluut niet handig met deze hitte/benauwdheid }:|
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
  donderdag 19 april 2018 @ 16:21:21 #263
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_178623033
Bedankt voor alle reacties op mijn 'zeurpost' O+. Ik ben lekker op tijd gaan slapen en voelde me vanmorgen eigenlijk al stukken beter. De hitte trok ik eigenlijk ook vrij goed (rustig aan gedaan, flesje water bij me) totdat ik wéér naar winkel moest omdat ik iets was vergeten. Blijkt dat je salade niet zo'n succes wordt als je geen sla in huis hebt gehaald :').

En toen ik daar in de rij stond belde L. om te zeggen dat hij de sla al had gekocht en onderweg naar huis was, maar ik stond potdorie al in die veel te lange rij }:|. Dat viel niet goed, terwijl het uiteindelijk hartstikke lief was dat hij daar aan had gedacht. Straks maar weer even heul lief doen.

Vandaag mezelf ook maar vast aangemeld voor een borstvoedingscursus in augustus. Je kunt er maar op tijd bij zijn :P.

Vita, goed om te horen dat het wat beter gaat! Oooh en wat heerlijk, van die babywasjes! Ik kijk er ook heel erg naar uit.

Klinkt goed, Malteser! :). Er waren geen bijzonderheden tijdens de controle. Hartje klonk goed, de baarmoeder was mooi gegroeid en ook m'n gewichtstoename verloopt tot nu toe goed! Dit was de eerste keer bij deze VK en ik voelde op dat moment niet echt een klik zoals bij de anderen, maar dat zal waarschijnlijk ook wel hebben gelegen aan hoe ik me voelde. Ik heb namelijk al vaker met haar gebeld (toen ik in het begin zo van slag was en vol twijfels zat) en heb de gesprekken toen als heel prettig ervaren.

Mrs.Peel, wat fijn! Ik duim voor een goede NIPT O+.

Loj, heb je dan de SEO? Hier hetzelfde ook. Heb me nu gewoon echt ingesteld op een klein jochie. De druk om te genieten, daar kan ik me iets bij voorstellen. Het valt ook op hoe anderen daar toch de druk steeds op leggen. 'Geniet ervan, voor je het weet is het voorbij' hoor je dan. Maar niet genieten is ook oké!

Hoe was de bijeenkomst, Philo?

Priem, ik had een heel sterk voorgevoel. L. eigenlijk niet zo, maar als hij er dan toch iets over moest zeggen: een meisje :D. Uiteindelijk is het 50/50. Ben benieuwd en wens jullie vast veel plezier morgen!
pi_178623285
Oei sillie. Hopenlijl gauw weer afscheid nemen van je vriend!

Helsinki even van je af schrijven is soms ook gewoon even heel lekker! En zwanger zijn is soms ook gewoon even niet leuk!

En idd geslacht raden 50% kans dat je de goede raad. Kleuter zegt nu dat ze een broertje en een zusje krijgt. Ben benieuwd of ze gelijk gaat krijgen!

Hier gaat alles zn gangetje, nog 4 nachtjes werken en dan lekker twee weken vakantie met zn alle! Bijna 10 weken jeej!
pi_178625457
* Malteser meldt zich als mama van 2 jongens! O+
pi_178625484
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 18:32 schreef Malteser het volgende:
* Malteser meldt zich als mama van 2 jongens! O+
WoW!!!
Jeej!!!
Gefeliciteerd O+
Twee jongens O+ Je gaat zo genieten O+
Alles goed gegaan?
pi_178625533
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 18:32 schreef Malteser het volgende:
* Malteser meldt zich als mama van 2 jongens! O+
gefeliciteerd! *O*
  donderdag 19 april 2018 @ 18:40:40 #268
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_178625611
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 18:32 schreef Malteser het volgende:
* Malteser meldt zich als mama van 2 jongens! O+
Oooooh Malteser! Van harte gefeliciteerd! Hoe voel je je?
Geniet lekker van je mannen O+.
  donderdag 19 april 2018 @ 18:42:26 #269
56471 pinquit
oh my lama!
pi_178625647
Wauw Malteser wat een geweldig nieuws! O+ twee jongens, oooh geniet ervan! Heel veel geluk O+ *O*
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_178625681
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 18:32 schreef Malteser het volgende:
* Malteser meldt zich als mama van 2 jongens! O+
Gefeliciteerd!! *O*
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178625808
Gefeliciteerd Malteser! O+
pi_178625853
Malteser gefeliciteerd ! *O*
pi_178625888
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 18:32 schreef Malteser het volgende:
* Malteser meldt zich als mama van 2 jongens! O+
Daar is ‘ie dan! O+ Gefeliciteerd! O+ Hopelijk gaat alles goed met jullie!
Protège moi de mes désirs.
pi_178626008
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 18:32 schreef Malteser het volgende:
* Malteser meldt zich als mama van 2 jongens! O+
Oooh lieve Malteser, allereerst gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje!
Ik hoop dat alles naar wens verlopen is en het een prachtige ontmoeting was.
Verder hoop ik zo dat je vanaf vandaag of morgen kunt genieten van alle voeding die je hebt gemist de afgelopen maanden. In ieder geval een lekkere frisse groene appel!
pi_178626065
Oohhhhh Malteser wat een geweldig nieuws!!! Heerlijk genieten van je jongens *; word er toch een beetje emotioneel van :D dat je idd gauw je appel kan eten (en veeeeeeel meer) :9 O+
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_178626122
Gefeliciteerd Malteser! *O* Wat leuk, een broertje voor Twix. O+ Veel sterkte met het herstel en ik hoop dat je snel weer van lekker eten mag genieten! O+
pi_178626165
Gefeliciteerd Malteser en gezin, wat heerlijk dat hij er nu echt is! Veel geluk, en hopelijk herstel je gauw :*

De nipt was goed!!
pi_178626183
Van harte gefeliciteerd Malteser! O+ O+ *O*

En nu die bingokaart de deur uit en keihard genieten als gezinnetje van 4 O+
pi_178626194
Malteser, wat tof! Gefeliciteerd met jullie tweede zoon! *O* (Ik had sterke meisjesvibes bij jou, dat was eigenlijk wel een zekerheidje dat het een knul moest zijn :'))

Hopelijk is alles goed gegaan én kun je gauw je tanden in die bruine boterham met kaas zetten ^O^
pi_178626202
Peel, feli met de goede nipt! Weer een stapje dichterbij jullie heuse tweede :Y
  donderdag 19 april 2018 @ 19:17:25 #281
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_178626292
Malteser! O+ gefeliciteerd!!! Geniet van je mannen en straks hopelijk ook van je appel ;) :*.
KuikenGuppy
pi_178626377
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2018 18:32 schreef Malteser het volgende:
* Malteser meldt zich als mama van 2 jongens! O+
Ohh een broertje!! Van harte gefeliciteerd O+! Ik hoop dat je een mooie ontmoeting gehad hebt, dat je snel van die sonde af bent nu en bovenal dat je lekker in je bubbel zit en met volle teugen geniet nu O+.

Ben wel heel benieuwd hoe Twix op z’n broertje reageerde! Die ontmoeting lijkt me prachtig :).
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_178626379
Ooh Malteser, gefeliciteerd! O+ Een broertje voor Twix. O+ O+ Ik hoop zo op een übergoede babytijd voor jullie, weg met die bingokaart! *O*
  donderdag 19 april 2018 @ 19:24:04 #284
149959 SQ
snelle trees
pi_178626394
Van harte gefeliciteerd lieve malteser! Wauw, je marathon zit er eindelijk op. Vanaf nu kan alles alleen beter worden! Eet smakelijk, en geniet! O+
disclaimer
  donderdag 19 april 2018 @ 19:24:36 #285
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_178626402
Van harte gefeliciteerd Malteser! *G*
  donderdag 19 april 2018 @ 19:29:24 #286
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_178626475
Gefeliciteerd Malteser!! Broertjes O+
pi_178626642
Dank jullie!! O+

Een wolk van een baby hebben we, op Fok heet hij Mars maar PM gerust voor zijn echte naam.
We maken het goed! En ja, hij is de marathon en bingokaart meer dan waard O+!
pi_178626738
Ooooh Malteser O+ O+ O+ Twee zonen, dat is echt fantastisch!!
Geniet ervan :* *O*
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_178626874
Gefeliciteerd lieve Malteser, Twix en Malteserman!
pi_178626886
Malteser gefeliciteerd!! *O* *O*

Mrs.Peel fijn van de goede uitslag!
pi_178626899
Malteser. Gefeliciteerd O+
pi_178626981
Wauw Malteser, van harte gefeliciteerd met jullie zoon!! *O* O+ Ik hoop op een knalblauwe wolk voor jullie en dat je snel weer kunt genieten van eten! O+
  donderdag 19 april 2018 @ 20:01:12 #293
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_178627043
Gefeliciteerd!!!!! *O* *O* *O*
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_178627053
Van harte gefeliciteerd met jullie Marsje Malteser! *G* Hoop zo dat je snel weer wat kan eten!
pi_178627332
Gefeliciteerd Malteser! *O* Ik heb enorme bewondering voor hoe je ondanks alles, Meestal, zo positief kon blijven. Nou eindelijk lekker genieten. :*
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_178627360
Van harte gefeliciteerd Malteser! O+
pi_178627378
Gefeliciteerd Malteser! Hopelijk is alles goed gegaan en maken jullie het goed! O+
pi_178627467
Gefeliciteerd met jullie zoon en broertje Malteser! En dat je nu maar de zoetste en makkelijkste baby ever mag hebben!!! Veel geluk voor jullie gezin
pi_178627495
Jaaaa lieve Malteser, hij is er O+ gefeliciteerd met jullie Mars O+
pi_178627824
Gefeliciteerd Malteser!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')