golfer | woensdag 4 april 2018 @ 18:40 |
Ik2 | woensdag 4 april 2018 @ 18:42 |
Lekker! Potato wedges en kipshoarma met broccoli en sambasaus hier Ook lekker! | |
_Hestia_ | woensdag 4 april 2018 @ 18:56 |
Gemarineerde kipfilet, aardappelgratin, Mexicaanse groentenschotel | |
maily | woensdag 4 april 2018 @ 19:17 |
Spinaziesalade met pijnboompitjes, spekjes, tomaat en ei, met een mosterdbalsamicogembersiroopolijfoliedressing | |
Zo-is-dat | woensdag 4 april 2018 @ 19:27 |
https://smittenkitchen.com/2018/03/sweet-potato-tacos/ Met álles erop en er aan | |
kipje1234 | woensdag 4 april 2018 @ 19:27 |
2 wraps met hummus en gegrilde groente en pompoenpitten | |
#ANONIEM | woensdag 4 april 2018 @ 19:50 |
(vroeg) Avondeten Maar weer eens die aloudegGesneden ossenhaas met pepers en basilicum en witte rijst en bijbehorende drank. Lekker! Opvolgend ] Acclimatiseren met 2 Caipirinha's en een latte M. Tis tenslotte woensdagavond. | |
AMAR420 | woensdag 4 april 2018 @ 21:12 |
Braadworsten. | |
Baconator | woensdag 4 april 2018 @ 21:16 |
Snickers ijsje | |
FutureFairytale | woensdag 4 april 2018 @ 22:37 |
Had vanavond macaroni. En zojuist halve bak kwark met bramen | |
Lucky_Strike | woensdag 4 april 2018 @ 22:41 |
Die heb ik opgeslagen | |
Molo | woensdag 4 april 2018 @ 22:41 |
Hoe had jij nou laatst mac and cheese gemaakt? | |
#ANONIEM | donderdag 5 april 2018 @ 03:04 |
Koffie | |
uniekhoorn | donderdag 5 april 2018 @ 03:35 |
Biertje en een gevulde koek op Schiphol | |
FutureFairytale | donderdag 5 april 2018 @ 09:23 |
waar ben je heengevlogen? Hele fijne vakantie Nu thee en een breaker banaan-bosbes. | |
#ANONIEM | donderdag 5 april 2018 @ 10:27 |
(vroege) Lunch Maar weer eens deze aloude en bekende combo: Boeuf Bourguignon R'dam style i.c.m. wat ik noem een "vispotje" en een flesje wijn. | |
JaafkeJunior | donderdag 5 april 2018 @ 11:13 |
Respect hoor dat je dat nu al kan eten.. Speltbolletje met asperges kipfilet en een bakkie | |
FutureFairytale | donderdag 5 april 2018 @ 12:22 |
Char mee spicy (Myojo, Singapore) Vanavond bami. Nogal een noedel dag vandaag | |
Maikuuul | donderdag 5 april 2018 @ 17:48 |
Overheerlijk. Qua eten is Hong Kong echt top. Porkbelly | |
Ik2 | donderdag 5 april 2018 @ 18:26 |
lekker hoor aardappelstamp met verse spinazie en lams chipolata worstjes
| |
Molo | donderdag 5 april 2018 @ 18:34 |
Melanzane alla parmigiana in de oven Niet mijn foto, maar lijkt hierop | |
golfer | donderdag 5 april 2018 @ 18:39 |
Op de huid gebakken skrei met gewokte groentes. | |
foodlover | donderdag 5 april 2018 @ 21:30 |
Bami met lekker veel knapperige paksoi, paprika, taugé, lente-ui en kip. Pindasaus erbij en zelf kroepoek gebakken. Nu een tripel biertje. | |
RobinOok | donderdag 5 april 2018 @ 21:45 |
Ieniemini bakje of gigantische basilicum. | |
Mip1988 | donderdag 5 april 2018 @ 22:03 |
Kimchi-omelet op een bolletje en met wat rijst on the side Voor het eerst zelf kimchi 'gemaakt', goed geslaagd dus vaker doen! Oja ennnnn.. Een bolletje met dit vreemde product : had ik een keertje als uitprobeersel gratis gehad bij de AH. Zou het niemand aanbevelen. Was niet smeris maar echt smullen is anders | |
#ANONIEM | donderdag 5 april 2018 @ 22:29 |
Vind het wel meevallen hoor qua hoeveelheid. Precies genoeg vullend voor mij geweest i.c.m.die wijn. Begrijp ook nooit waarom mensen op de dag (ochtend/middag) haast niks eten terwijl je juist overdag de meeste energie verbruikt i.p.v. in de avond. Avondeten Mixed avondbowl bij de enige echte nacht-Chinees van Rotterdam. Opvolgend Grote Paulaner i.c.m. een paffert. Tis tenslotte "studenten" donderdagavond. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-04-2018 22:30:07 ] | |
FutureFairytale | donderdag 5 april 2018 @ 22:50 |
Hot crackers | |
Sunshine1982 | donderdag 5 april 2018 @ 22:53 |
Wat moet ik me hierbij voorstellen? | |
FutureFairytale | donderdag 5 april 2018 @ 22:58 |
Die oranje hoekige rijstzoutjes die bij de Japanse mixen staan. | |
realAIVD | donderdag 5 april 2018 @ 23:00 |
Hier ook een uitprobeersel van de AH: "Mexicaanse wrap saus" uit de vriezer. In plaats van met een wrap heb ik het met rijst gegeten, en wat jalapeno schijfjes uit een potje en een bergje lente-ui. De inhoud van de zak bleek een berg geperste langwerpige blokjes te zijn...makkelijk te verdelen en snel en gelijkmatig te verwarmen, maar het resultaat was precies wat de verpakking al aangaf: een saus, dus zeer weinig structuur. Het oordeel: qua ingrediënten zit het wel goed, ik heb het ook niet bij hoeven kruiden, maar het was mild zurig met een overheersende komijnsmaak, en laat ik nu niet zo heel erg van komijn houden. Al met al beter dan ik van zo'n product had verwacht. | |
Sunshine1982 | donderdag 5 april 2018 @ 23:00 |
Ahhhh. Ik was al bang dat je sambal op crackers had gesmeerd | |
schoonmams | donderdag 5 april 2018 @ 23:01 |
knijtertje duur als je het vergelijkt met de omringende landen. heb daar twee weken op fastfood geleefd... mac was het enige goedkope | |
RobinOok | donderdag 5 april 2018 @ 23:04 |
Yeah, sure. | |
DavetheNL | vrijdag 6 april 2018 @ 07:30 |
Dan heb je niet goed gekeken.. Elke wijk in HK is anders. | |
JaafkeJunior | vrijdag 6 april 2018 @ 08:38 |
Broodje ossenworst met een espresso | |
Baconator | vrijdag 6 april 2018 @ 09:14 |
Gebakken ei met geitenkaas en avocado op brood. Straks koffie. | |
Fretwork | vrijdag 6 april 2018 @ 09:27 |
Fantastisch gerecht! Ik top hem altijd af met broodkruim in olijfolie en een beetje mozzarella. Godenvoer | |
#ANONIEM | vrijdag 6 april 2018 @ 09:39 |
Tostones als ontbijt. | |
FutureFairytale | vrijdag 6 april 2018 @ 09:51 |
Thee en yoghurt met perzik. | |
dodoria | vrijdag 6 april 2018 @ 10:00 |
Ik heb toheroafritters op. Was weer eens iets anders! Toheroa zijn schelpdieren die maar op 4 stranden in de wereld voorkomen. Ze leven onder de grond in het natte strandzand. En nu hadden wij een vergunning om er een aantal te vangen en op te eten. Het was al met al een hele leuke ervaring, je moet de schelpen uitgraven op ongeveer 20 cm diep en dan moet je ze losworstelen, omdat ze zich met hun 15cm lange tong vastzuigen in het zand. Dan is daarna het schoonmaken nog een hele klus, omdat in werkelijk elk orgaan zand zit, en de toheroa blijven leven en bewegen terwijl je ze dus opensnijdt en schoonmaakt *ril*. Het heeft de naam een van de lekkerste schelpdieren ter wereld te zijn. Ze waren erg romig van smaak, met een soort olijf-achtig smaakje, helemaal niet visachtig. Voor de beeldvorming een plaatje: schelpen zijn ongeveer 11 cm (of kleiner, maar die mag je niet opeten), met twee zuigers aan een uiteinde en een lange vleesachtige tong aan de andere kant. https://www.flickr.com/photos/27964828@N02/6745172769 | |
Myraela | vrijdag 6 april 2018 @ 10:24 |
Ei met broccoli en bloemkool. | |
#ANONIEM | vrijdag 6 april 2018 @ 11:04 |
Morgen "oh..oh..den hag..mooie stad achter de Duine. Gin tonic i.c.m.bitterballen zo vlak voor de lunch. Lekkel. | |
FutureFairytale | vrijdag 6 april 2018 @ 11:53 |
Bitterballen Net een appel. Lunch vanmiddag van de Mc. McKroket en Cheeseburger denk ik. | |
Magica | vrijdag 6 april 2018 @ 14:11 |
2 boterhammen met tonijnsalade, vanavond pizza | |
Prego | vrijdag 6 april 2018 @ 14:43 |
groene thee | |
Mortaxx | vrijdag 6 april 2018 @ 15:14 |
waar ben je kom ik even acclimatiseren met haags | |
Karzai | vrijdag 6 april 2018 @ 15:23 |
nee dat ziet er niet echt smakelijk uit dan besteed ik liever 10 minuten langer uit aan wat snijwerk bitterballen en een grolsch vanavond homemade quarterpounders en patat | |
Helsinki | vrijdag 6 april 2018 @ 15:48 |
Shakshuka . | |
tralalala | vrijdag 6 april 2018 @ 17:58 |
Picanha, dat moet wel heet meest teleurstelde stukje vlees ooit zijn. | |
Ama | vrijdag 6 april 2018 @ 18:25 |
Broodjes hamburger. | |
FutureFairytale | vrijdag 6 april 2018 @ 19:22 |
Pannenkoeken (met kaas, salami, stroop) | |
uniekhoorn | vrijdag 6 april 2018 @ 19:33 |
Zoveel soorten vis, vlees, kip.. Kan niet kiezen van buffet en live coocking | |
foodlover | vrijdag 6 april 2018 @ 21:24 |
Voor mij lasagne met gehaktsaus, ui, broccoli, bechamelsaus en veel kaas. Voor meneer F. spirelli pasta met gehaktsaus en paprika. Stokbroodje en rode wijn erbij. | |
Molo | vrijdag 6 april 2018 @ 21:26 |
Ik ook, heerlijk! Oh nee, niet een beetje mozzarella, veel mozzarella | |
dodoria | vrijdag 6 april 2018 @ 21:58 |
Lekker! Had ik ook gemaakt afgelopen weekend. Ik zag een recept in de guardian vorige week en het viel in de smaak bij de brunchers thuis. | |
Prego | vrijdag 6 april 2018 @ 22:22 |
sorry maar ik vind het klinken als een vreetschuur OT: bier, Ninkasi IPA | |
#ANONIEM | vrijdag 6 april 2018 @ 22:23 |
Bier | |
uniekhoorn | vrijdag 6 april 2018 @ 22:56 |
Is het ook.. Vandaag was het extra chevichi. Zout! Gegrilde zalm en Octopus was heerlijk. | |
FutureFairytale | vrijdag 6 april 2018 @ 23:19 |
Waar ben je nou-ou? | |
AMAR420 | zaterdag 7 april 2018 @ 03:20 |
Broodje worst. | |
#ANONIEM | zaterdag 7 april 2018 @ 11:41 |
Gekookt eitje | |
Sigaartje | zaterdag 7 april 2018 @ 11:56 |
Boterham met pindakaas. Koffie. | |
golfer | zaterdag 7 april 2018 @ 12:03 |
Matze met een gebakken eitje. | |
realAIVD | zaterdag 7 april 2018 @ 12:03 |
Inderdaad. Een dergelijke hap kan ik in 10 minuten bereiden en dan wél naar mijn smaak. Geen enkele reden om dat nog eens in huis te halen dus. Maar voor mensen die bij het woord koken al weerstand voelen, is dit product wel geschikt. Er zitten geen vreemde zaken in en de voedingswaarden en het zoutgehalte zijn prima. | |
Sigaartje | zaterdag 7 april 2018 @ 12:06 |
Dit weekend weer vleesloos. Vanavond vegetarische hamburgers en morgen bami met groente en een eitje. Ik wil steeds meer die kant op. | |
RobinOok | zaterdag 7 april 2018 @ 12:25 |
Ik heb honger maar weet niet wat ik zal/wil eten..... | |
#ANONIEM | zaterdag 7 april 2018 @ 13:40 |
Lunch Bonjour! Paybas. [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 07-04-2018 13:42:00 ] | |
nogeenoudebekende | zaterdag 7 april 2018 @ 13:44 |
Groenteschijven dus. Noem het dan ook zo. Hier zelfgemaakte hamburgers, uiteraard op de BBQ. | |
FutureFairytale | zaterdag 7 april 2018 @ 14:02 |
Aspergesoep en pistolet gezond Nu wandelen en daarna koffie/thee met taart | |
Sigaartje | zaterdag 7 april 2018 @ 14:07 |
Eh burgers heten ze. De bami maak ik met oosterse wokgroenten, gesneden pepertjes en ik mix er ei doorheen. | |
mascara-klodder | zaterdag 7 april 2018 @ 14:55 |
Ontbijt: English breakfast, thee en jus d’orange Lunch: puntje tortilla gamba’s pil pil (pittige gamba’s met knoflook) stukje manchego berenjenas con miel (aubergine met honing) Cola en een tinto de la casa erbij Denk dat ik zo’n 3 kilo zwaarder volgende week weer in Nederland ben | |
FutureFairytale | zaterdag 7 april 2018 @ 14:56 |
Heerlijk. Waar zit je? Geniet ervan! | |
mascara-klodder | zaterdag 7 april 2018 @ 15:18 |
Tnx Benalmadena. Eerste keer Spanje, eerste keer vliegen, eerste keer alleen op vakantie. Als ik het dan doe, dan doe ik het gelijk maar goed ook Ohhh en die aubergine was echt to die for Die ga ik thuis zeker weten ook een keer maken. | |
#ANONIEM | zaterdag 7 april 2018 @ 15:27 |
Koffie | |
maily | zaterdag 7 april 2018 @ 15:42 |
Trappistje in de zon .... | |
uniekhoorn | zaterdag 7 april 2018 @ 15:46 |
Biertje, popcorn en pikante nootjes op terras | |
FutureFairytale | zaterdag 7 april 2018 @ 16:35 |
Dat is heel stoer van je Hoop dat je het erg naar je zin hebt. Heb de aubergine gegoogled en ziet er heerlijk uit. | |
golfer | zaterdag 7 april 2018 @ 17:02 |
Straks de eerste Nederlandse asperges (duur...) met een beenhammetje, gepocheerd ei, fondant aardappeltjes en een botersausje. | |
Karzai | zaterdag 7 april 2018 @ 17:05 |
ik eet zo een salade met rucola en bietenblad, uitgebakken spekjes, geitenkaas met honing, tomaat en komkommer later op de avond nog een hamburger | |
Molo | zaterdag 7 april 2018 @ 17:16 |
Welke aubergine? -edit- oh ik lees het nu. Heerlijk gerechtje dat Met balsamico ipc honing ook heel erg lekker | |
maily | zaterdag 7 april 2018 @ 17:17 |
Drie op een rij ... wat goed van jou! | |
FutureFairytale | zaterdag 7 april 2018 @ 18:29 |
Nasi, saté en kroepoek. | |
Molo | zaterdag 7 april 2018 @ 18:30 |
Lamsspareribs en gegrilde groenten | |
Blues | zaterdag 7 april 2018 @ 18:47 |
En dat zag er zo uit | |
emmyemmy2 | zaterdag 7 april 2018 @ 18:52 |
Zelfgemaakte gezonde 'kapsalon' | |
Molo | zaterdag 7 april 2018 @ 19:02 |
| |
Molo | zaterdag 7 april 2018 @ 19:30 |
Lekker | |
minilot | zaterdag 7 april 2018 @ 19:30 |
Soep met knolselderij en blauwe kaas. Stokbroodje erbij. | |
#ANONIEM | zaterdag 7 april 2018 @ 19:33 |
Wijntje | |
nogeenoudebekende | zaterdag 7 april 2018 @ 19:34 |
Dit ga ik even ongegeneerd op het menu zetten voor morgen. . | |
FutureFairytale | zaterdag 7 april 2018 @ 20:02 |
Zowel de aspergemaaltijd als de lamsribs zien er heerlijk uit!! | |
Bienelientjee | zaterdag 7 april 2018 @ 21:00 |
Magnum Praline ijs | |
FutureFairytale | zaterdag 7 april 2018 @ 21:31 |
Thee en dun plakje paasstol | |
maily | zaterdag 7 april 2018 @ 21:44 |
| |
Sunshine1982 | zaterdag 7 april 2018 @ 21:46 |
Starbucks cappuccino en een stuk Multivlaai vlaai. | |
mascara-klodder | zaterdag 7 april 2018 @ 21:48 |
Nice! Ik had diner met mijn nieuwe beste Spaanse vrienden die ik vannacht had gemaakt Spaanse naam weet ik even niet meer maar het waren varkenshaasmedaillons in een whiskey-jus oid en frietjes. Cola erbij want ik heb straks afgesproken met mijn nieuwe beste Britse vrienden in de pub waar ik later die nacht ben beland. Dus dat worden een paar pints Ik hoor mezelf gisteren nog zo zeggen tegen de taxichauffeur die me naar het hotel bracht: ik hou niet van uitgaan en de kroeg 😂 | |
Duveldrinker | zaterdag 7 april 2018 @ 21:52 |
Ziet er goed uit. | |
mascara-klodder | zaterdag 7 april 2018 @ 21:53 |
Tnx! Het heeft me de nodige stress bezorgt en ook voor mijn vrienden en familie aangezien ik met enige regelmaat in de verkeerde bus/tram/trein/metro stap en nu opeens in mijn uppie vliegen Ik ga in juni weer denk ik Eerst nog een weekendje Parijs in mei | |
maily | zaterdag 7 april 2018 @ 21:57 |
Je hebt de smaak te pakken 👍👍👍 | |
foodlover | zaterdag 7 april 2018 @ 21:59 |
Kippenvleugels Indisch gekruid van Kippie. Gado gado erbij gemaakt met diverse groenten, tempeh kering, lontong en vers gebakken kroepoek. Weizenbiertje erbij en daarna Kasteel Tripel. | |
maily | zaterdag 7 april 2018 @ 22:06 |
Wijntje ... | |
uniekhoorn | zaterdag 7 april 2018 @ 22:24 |
Wij hadden o.a. octopus, vers gesneden hele gegrilde kippen, inktvisringen, gegrilde kalf, kebap, gegrilde zalm, gegrilde geit | |
Molo | zaterdag 7 april 2018 @ 22:26 |
Hmmm Heb je foto's? | |
RobinOok | zaterdag 7 april 2018 @ 22:29 |
Versgesneden, hele kippen? Wat is er gesneden aan een hele kip? | |
Molo | zaterdag 7 april 2018 @ 22:35 |
Gewoon kip, gegrild, en dan in stukken gesneden gok ik | |
RobinOok | zaterdag 7 april 2018 @ 22:48 |
Euh, okay. Ik schuif mijn gegrilde kippen altijd heel naar binnen. Sorry, flauw, maar toch. | |
Geralt | zaterdag 7 april 2018 @ 22:50 |
Vanmorgen 4 boterhammen en 2 eien, vanmiddag een broodje hamburger, halve zak bolognese chips, zoete drop, halve liter 7 up, zojuist afbakbroodjes en tomatensoep en nu een cornetto. Dalijk bier. | |
Sigaartje | zaterdag 7 april 2018 @ 22:52 |
Jij komt er wel met je eien | |
Geralt | zaterdag 7 april 2018 @ 22:53 |
Zit niet zo te zeiken knaker | |
FutureFairytale | zondag 8 april 2018 @ 12:17 |
Thee, gekookt eitje en koffiebroodje | |
RobinOok | zondag 8 april 2018 @ 12:19 |
Ik ga zo mango eten, denk ik. | |
manny | zondag 8 april 2018 @ 13:02 |
vanavond aardappels, bosui, mozzarella, knoflook, spekjes ovenschotel. Volgens mij een keer in een Jamie Oliver gelezen. Simpel edoch lekker ! | |
uniekhoorn | zondag 8 april 2018 @ 14:07 |
Nu een halve liter Tachers Gold cider op terras | |
FutureFairytale | zondag 8 april 2018 @ 16:41 |
Klein bakje salade met o.a. wat pasta. Vanavond patat en snacks en chocotaartje met ijs toe. | |
uniekhoorn | zondag 8 april 2018 @ 18:02 |
Strongbow, pikante nootjes en knoflookolijven. | |
FranticDJ | zondag 8 april 2018 @ 18:04 |
Een eclair en een jam carré | |
Prego | zondag 8 april 2018 @ 18:15 |
een Leffe Royale Cascade straks zelfgemaakte hamburgers | |
FutureFairytale | zondag 8 april 2018 @ 18:35 |
Zojuist besteld: Patat oorlog, Van Dobben kroket en kaassoufflé | |
Arizona | zondag 8 april 2018 @ 18:38 |
Wij hadden kippendij-sateetjes... van de bbq Stokbrood, pindasaus, knoflooksaus en meloen erbij. | |
Sigaartje | zondag 8 april 2018 @ 19:01 |
Bami goreng zonder vlees met groenten, pepertjes en ei. Net klaar. Zo valt een vegetarisch dieet goed te doen. | |
stavromulabeta | zondag 8 april 2018 @ 19:15 |
Gecarameliseerde venkel met geitenkaas en dille a la Ottolenghi. Daarbij een glas Rotgipfler van Johanneshof Rheinisch. | |
Sigaartje | zondag 8 april 2018 @ 19:29 |
Dat ziet er erg ingewikkeld uit. | |
Questular | zondag 8 april 2018 @ 19:51 |
Een coolstick vrieslollie smaak citroen | |
Lucky_Strike | zondag 8 april 2018 @ 21:01 |
Dat ziet er lekker en simpel uit zeg. | |
foodlover | zondag 8 april 2018 @ 21:08 |
Paardenbiefstukje met champignons, brood om te soppen. Gefrituurde krieltjes, kropsla met ei, sjalotje en dressing. Rood wijntje erbij. | |
Prego | zondag 8 april 2018 @ 21:17 |
een vleesorgie dat klinkt als een vreetschuur OT: nog een Leffe | |
RobinOok | zondag 8 april 2018 @ 21:31 |
Lussik! | |
H0D3NPYL | zondag 8 april 2018 @ 22:06 |
Nice, recept? | |
FutureFairytale | maandag 9 april 2018 @ 10:46 |
Yoghurt met perzik en thee. Vanmiddag speltcrackers met selderijsalade. | |
#ANONIEM | maandag 9 april 2018 @ 12:23 |
Lunch Tis maandag, dus prima dag voor deze aloude moksi combo. Opvolgend Relaxing tijd. | |
Sigaartje | maandag 9 april 2018 @ 12:24 |
Cool asbakje. | |
golfer | maandag 9 april 2018 @ 15:18 |
Vanavond: Tagliatelle met Ragú alla Bolognese volgens het traditionele recept. Staat nu lekker te pruttelen. | |
FutureFairytale | maandag 9 april 2018 @ 15:21 |
lekker!! Ik had net liga fruitkick en cup-a-soup. Vanavond laat flink pittige zwarte bonen noedels. | |
mascara-klodder | maandag 9 april 2018 @ 16:31 |
Vanmiddag fajita’s beef met zure room, guacamole en salsa. Cola erbij. Nu chorizo en een cola. Vanavond weet ik nog niet | |
H0D3NPYL | maandag 9 april 2018 @ 17:26 |
quiche met broccoli gemaakt en staat in de oven | |
stavromulabeta | maandag 9 april 2018 @ 18:24 |
o.a. hier | |
foodlover | maandag 9 april 2018 @ 22:12 |
Laat thuis. Mijn avondeten: heel potje witte bonen in tomatensaus. | |
FutureFairytale | dinsdag 10 april 2018 @ 09:45 |
Vind dat nog flauw ook. Net een breaker en zo 3e kopje thee en liga fruitkick. Vanmiddag speltcrackers met filet americain en selderijsalade. | |
#ANONIEM | dinsdag 10 april 2018 @ 09:47 |
Koffie | |
mascara-klodder | dinsdag 10 april 2018 @ 11:04 |
Vanochtend: scrambled eggs, gebakken eitje, 2 worstjes, bacon, tomaat, toast met ham, toast met kaas, mandarijntje en 2 thee en een jus d’orange | |
Prego | dinsdag 10 april 2018 @ 12:49 |
dat gebeurt mij ook weleens OT: ik had pasta met groenteballen, linzen en tomatensaus nu groene thee | |
uniekhoorn | dinsdag 10 april 2018 @ 13:05 |
Ik ook zoiets. Lekker he ontbijtbuffet. Wij op Lanzarote | |
FutureFairytale | dinsdag 10 april 2018 @ 13:35 |
heerlijk! Geniet ervan | |
flipsen | dinsdag 10 april 2018 @ 13:54 |
Ook B&B ontbijt hier nog een weekje. Alleen niet zo uitgebreid, maar wel lekker. Cruesli met melk, medialunas (zoete croisantjes), soort cake en koffie, meer heb ik niet nodig (er is uiteraard ook gewoon brood en ham en kaas enzo). | |
#ANONIEM | dinsdag 10 april 2018 @ 14:44 |
Lunch Tis dinsdag, dus aloude mixed bowl maar weer. Opvolgend | |
anndb | dinsdag 10 april 2018 @ 15:10 |
Net kibbeling op, vanavond zelf pizza maken. Morgen burgers van de BBQ met zelfgemaakte broodjes. | |
manny | dinsdag 10 april 2018 @ 15:32 |
Piepers. Boontjes. Gehaktbal. Zo simpel edoch zo lekker Mooi man. | |
manny | dinsdag 10 april 2018 @ 15:34 |
Die ga ik dit weekend proberen. | |
Karzai | dinsdag 10 april 2018 @ 15:43 |
veel koffie 2 bruine boterhammen met kaas en komkommer thee 2 bruine boterhammen met gekookte worst en mosterd bakkie kippensoep uit de automaat vanavond salade met ui tomaat komkommer vinaigrette dressing, 2 ribkarbonaadjes en gebakken gekruide(oregano, tijm, rozemarijn) aardappel partjes | |
Magica | dinsdag 10 april 2018 @ 16:06 |
Vanavond sperziebonen, speklapjes en aardappels. | |
golfer | dinsdag 10 april 2018 @ 16:16 |
Vanavond: kippendijen in curry madras met allerlei groentes en basmatirijst. | |
FutureFairytale | dinsdag 10 april 2018 @ 16:46 |
Vnv snijbonen, krieltjes en angus burger. | |
FutureFairytale | dinsdag 10 april 2018 @ 18:47 |
I.p.v. Snijbonen heb ik maïskolf | |
Karzai | dinsdag 10 april 2018 @ 18:49 |
lekkah met roomboter en zout | |
FutureFairytale | dinsdag 10 april 2018 @ 19:09 |
ik heb gesmeerd met mayo en met parmezaan en chilipeper bestrooid (the Mexican way) | |
foodlover | dinsdag 10 april 2018 @ 20:09 |
Klinkt goed! Hie pasta met champignon, ui, kaassaus. Natuurlijk met extra parmezaan erover. Glas witte Portugese wijn erbij. | |
RobinOok | dinsdag 10 april 2018 @ 21:54 |
Wij aten bij bij nieuw fastfood seafood restaurant Sylt. Was best leuk, alleen mijn mosselen iets te lang en daarom droog to my liking. Van mij mogen ze net dood. Ipv doodgekookt. | |
FutureFairytale | dinsdag 10 april 2018 @ 22:45 |
Limo en kaasknabbels | |
uniekhoorn | dinsdag 10 april 2018 @ 23:27 |
Had 2 hele krabben, paar kleine octopussen. Aantal inktvisringen, grote garnalen en aantal mosselen. Gegrilde kabeljauw en een lamshaas. Dit al te samen met wat friet, Canarische krieltjes met rode en groene mojo saus. Verschillende warme groente en ruim salade. | |
golfer | woensdag 11 april 2018 @ 00:01 |
Jummie. Zit je op een Canarisch eiland? | |
#ANONIEM | woensdag 11 april 2018 @ 03:00 |
Koffie | |
Haags | woensdag 11 april 2018 @ 06:03 |
Koffie | |
#ANONIEM | woensdag 11 april 2018 @ 07:16 |
Ontbijtkoek met boter... | |
realAIVD | woensdag 11 april 2018 @ 07:45 |
havermout, amandelmelk, amandelen en blauwe bessen en Great British Menu kijken op Netflix! [ Bericht 31% gewijzigd door realAIVD op 11-04-2018 08:37:13 ] | |
FutureFairytale | woensdag 11 april 2018 @ 08:24 |
Nu thee en een breaker. Vanmiddag 4 speltcrackers met filet en een appel. | |
Baconator | woensdag 11 april 2018 @ 08:43 |
Koffie en toast met avocado, tomaat en een gepocheerd eitje. | |
govie | woensdag 11 april 2018 @ 09:58 |
Tomaten paprika soep met geroosterde kikkererwten. | |
#ANONIEM | woensdag 11 april 2018 @ 10:59 |
(vroege) Lunch Tis woensdag, dis soepdag - sui kau thong met choi sam en sambal. Menukaart waarvan we sowieso schaaldieren gaan bestellen. | |
JaafkeJunior | woensdag 11 april 2018 @ 11:54 |
Wok bakje Kipfilet - rode peper - baby mais - paksoi - champignons - boontjes - pittige saus + siriacha sausHmmm cocquiles | |
cherrycoke | woensdag 11 april 2018 @ 15:26 |
+ + = | |
#ANONIEM | woensdag 11 april 2018 @ 15:34 |
Die werden het niet. Wel de kreeft en de tarbot. Heerlijke "lichte" lunch. Opvolgend: Beetje snacken, bieren en sigaartje roken. Leven is prima zo voor een woensdag. | |
JaafkeJunior | woensdag 11 april 2018 @ 15:36 |
Heerlijk! hoop dat het gesmaakt heeft! :-) Helaas is mijn tentje in eindhoven al een tijdje dicht (Nieuw Nan King) Kam po blijft toch wat minder.. En in hoofddorp hebben we al helemaal geen 'goede' | |
FutureFairytale | woensdag 11 april 2018 @ 16:01 |
Zakje gemixt snoep (spekjes, rolletje kleine snoepjes, manna, kauwsnoepjes) | |
realAIVD | woensdag 11 april 2018 @ 16:41 |
Corona | |
Karzai | woensdag 11 april 2018 @ 16:53 |
Biertje en wat cashewnootjes vanavond runderwokpuntjes met paprika, spaanse peper knoflook en ui Toe sinaasappel kwark | |
#ANONIEM | woensdag 11 april 2018 @ 17:43 |
Avondeten Maar weer eens de aloude combo van weleer. Lichte trek. | |
Magica | woensdag 11 april 2018 @ 17:53 |
Nasi met saté kroepoek gebakken ei | |
FutureFairytale | woensdag 11 april 2018 @ 18:21 |
Hutspot met spek en gehaktballen. Toe beetje chocoladevla. | |
golfer | woensdag 11 april 2018 @ 18:32 |
Gehaktballen van de Librije met wat extra toevoegingen van mijzelf (uit, knoflook, sambal) met daarbij kort geroerbakken courgettini met gekaremeliseerde zoete uit. | |
Baconator | woensdag 11 april 2018 @ 20:11 |
Kippendijen, ras el hanout, sinaasappel, kaneel. Met couscoussalade. | |
foodlover | woensdag 11 april 2018 @ 20:46 |
Spitskool in witte saus, gekookte aardappels en krokante kipschnitzel. Zo een moezelwijntje. | |
uniekhoorn | woensdag 11 april 2018 @ 22:19 |
Zalm met roomkaas op vers stokbrood. Salade met mossele, garnalen en sardientjes. Gebakken lever. Gegrilde sardientjes. Gegrilde kippenpoten. Gebakken heek en gegrilde stuk heel grote vis waarvan ik de naam niet weet. Gegrilde groene asperges en zo | |
derLudolf | woensdag 11 april 2018 @ 22:29 |
bami met saté, had vanavond overgewerkt. Vind de chinees waar ik zlef heen ga beter. | |
#ANONIEM | donderdag 12 april 2018 @ 02:43 |
Koffie | |
FutureFairytale | donderdag 12 april 2018 @ 09:21 |
Breaker en thee. Straks pakje Lu crackers. Vanmiddag Hwa Ramyun (Koreaanse noedelsoep) | |
JaafkeJunior | donderdag 12 april 2018 @ 09:39 |
Bakje protein green (apple, spinazie, lemon) | |
minilot | donderdag 12 april 2018 @ 10:06 |
Ontbijt: volkoren toast met mayo en pittige paprikaworst. Tevens handje witte druiven, een mok sterke koffie en wat kokosfudge | |
FutureFairytale | donderdag 12 april 2018 @ 12:28 |
Vruchtengebakje van een goede bakker | |
H0D3NPYL | donderdag 12 april 2018 @ 14:23 |
Net de restjes op van gisteren: een curry van linzen, spinazie, ui en kip | |
minilot | donderdag 12 april 2018 @ 15:24 |
Laaaaate lunch. Tomatenbrood met kruidenroomkaas en verse bieslook uit de tuin. Volle yoghurt met honing en veel pure hagelslag. Koffie. Avondeten weet ik nog niet. | |
Karzai | donderdag 12 april 2018 @ 15:35 |
ontbijt een banaantje Lunch romige groentesoep, saucijzenbroodje en een appel vanavond thaise bief salade | |
Baconator | donderdag 12 april 2018 @ 16:18 |
Als lunch de couscoussalade van gisteren, in combinatie met een frisje | |
MissGiraffe | donderdag 12 april 2018 @ 17:54 |
Jouw nick is echt geweldig. Love it! Anyway, heb mij vanmiddag als een halve sloeber gedragen..... heb eerst een haring gegeten (is wel betaald dus).. maar erna wezen winkelen en ook bij bijvoorbeeld Marqt en ook bakker en kaaswinkel: allemaal 'samples' gegeten. Zat er aardig vol van. Lekker vijgen bij Marqt en bananenbroodje, bij de kaaswinkel oude kaas (grote brokken), bij de viswinkel een gamba, bij de bakker een rozijnencakeje en een Weesper mop.... Anyway... en toe dus een ijsje: is wel betaald caramel-zeezout. Jum! En voor t avondeten zit er een preischotel in de oven. Lekker met de lekkerste verse sambal badjak van Den Haag en omstreken. | |
#ANONIEM | donderdag 12 april 2018 @ 18:13 |
Lunch Vietnamese noodle bowl met kip. Heerlijk! Opvolgend Biertje, sigaartje...tis tenslotte donderdagmiddag. (vroeg)Avondeten Maar weer op de aloude spicy Gamba-kousenband toer.. | |
Ik2 | donderdag 12 april 2018 @ 18:15 |
Hete hele kip, uit de oven. En friet, van de Chinees. | |
#ANONIEM | donderdag 12 april 2018 @ 18:17 |
Paella kip en garnalen! | |
Karzai | donderdag 12 april 2018 @ 18:22 |
zal ook even een pic doen van mijn zojuist gebrouwen salade [ Bericht 2% gewijzigd door Karzai op 12-04-2018 18:34:15 ] | |
golfer | donderdag 12 april 2018 @ 18:22 |
Gebakken tongscharfilets met geroosterde coquilles en 'steak tartaar' van tomaat met een kwartel spigeleitje. Het resultaat van dat laatste gerecht: | |
MissGiraffe | donderdag 12 april 2018 @ 18:33 |
Wow! Dat is pas een lekker gerecht! Kwaliteit foto niet super, maar de lekkerheid spat er vanaf iig! Wow! | |
golfer | donderdag 12 april 2018 @ 18:36 |
Losse hand telefoonfoto inderdaad. Maar zeker voor herhaling vatbaar. Erg lekker en fris. | |
FutureFairytale | donderdag 12 april 2018 @ 18:39 |
Waarom friet van de Chinees? | |
FutureFairytale | donderdag 12 april 2018 @ 18:39 |
Salade zonder sla. Dat zijn de lekkerste salades | |
Ik2 | donderdag 12 april 2018 @ 18:40 |
Alle friettenten zijn tegenwoordig toch van Chinezen? | |
FutureFairytale | donderdag 12 april 2018 @ 18:41 |
Ik ga vanavond nieuwe verse sushi van mijn supermarkt proberen. Mocht proeven en alles zag er goed uit. Heb een pokebowl zalm en een doosje sushi met 4 stuks nigiri zalm en 6 maki (tonijn en komkommer). | |
FutureFairytale | donderdag 12 april 2018 @ 18:41 |
Oooh zoo haha. Dacht dat je naar de afhaalchinees ging en een patatje had besteld | |
Ik2 | donderdag 12 april 2018 @ 18:48 |
lekker hoor | |
minilot | donderdag 12 april 2018 @ 20:27 |
Avondeten door mijn lief gemaakt: hete kip, gebakken paksoi en jasmijnrijst. Plus een biertje. | |
foodlover | donderdag 12 april 2018 @ 21:52 |
We aten Nasi Rames maaltijd van de Chinees aan de overkant. Vullend maar niet echt lekker gegeten. Nu Melba toastjes met gekookt ei en mayo. Tripel Pater Lieven erbij. | |
FutureFairytale | donderdag 12 april 2018 @ 22:39 |
Thee en oreo | |
uniekhoorn | donderdag 12 april 2018 @ 23:51 |
Pekingeend, sushi, tongfilet' zoetzure kippenpoten, shi takes in zwarte bonensaus. Sashims van tonijn en zalm. Mosselen en hele garnalen | |
minilot | donderdag 12 april 2018 @ 23:59 |
Uniekies vakantie-eten! | |
FutureFairytale | vrijdag 13 april 2018 @ 10:39 |
Lekker veel vis Uniek Luxe buffetten daar! Vanmorgen had ik weer paar koppen thee en breaker. Lunch wordt van KFC: Een Alabama Cheese menu. | |
Karzai | vrijdag 13 april 2018 @ 17:08 |
zo een homemade pizza maken de helft met roquefort, goudse kaas en mantovano de andere helft met goudse kaas olijven kappertjes en ansjovis eind resultaat lekker een paar stukjes pizza [ Bericht 12% gewijzigd door Karzai op 14-04-2018 14:00:18 ] | |
FutureFairytale | vrijdag 13 april 2018 @ 18:31 |
Eet smakelijk Karzai! Zo'n pizza is voor 2 pers. Of eet je deze alleen? | |
Sigaartje | vrijdag 13 april 2018 @ 18:33 |
Patat met een broodje hamburger. | |
Helsinki | vrijdag 13 april 2018 @ 18:33 |
Wraps met gehakt en groenten . | |
Karzai | vrijdag 13 april 2018 @ 18:42 |
is net te weinig voor twee vind ik, ik eet wel 4 stukken die twee andere later, ja dus ik eet hem alleen [ Bericht 4% gewijzigd door Karzai op 13-04-2018 18:50:32 ] | |
Sigaartje | vrijdag 13 april 2018 @ 19:41 |
Waarom zitten er op stukken rechts veel meer ingedrienten? | |
Tim86 | vrijdag 13 april 2018 @ 19:43 |
Andere..niet meer.
| |
RobinOok | vrijdag 13 april 2018 @ 20:00 |
Zo fijn, thuis komen en dat er lekker gekookt is voor je. Vooral na zo'n dag als vandaag dat je kutkapotmoe bent. Aardappelpartjes uit de oven, salade en zeeduivel met chorizo uit de (andere) oven. | |
FutureFairytale | vrijdag 13 april 2018 @ 20:19 |
Japanse ramen soep met o.a. maïs, spek, krab en grote champignons bij Amazing Oriental | |
#ANONIEM | vrijdag 13 april 2018 @ 20:50 |
BIER | |
foodlover | vrijdag 13 april 2018 @ 21:25 |
Oh heerlijk! Ben nog nooit geweest bij Amazing O. Ypenburg. Wel destijds in Delft Noord en ga nu regelmatig naar de vestiging in DH Centrum. | |
FutureFairytale | vrijdag 13 april 2018 @ 23:31 |
Zeker aanrader om naar Ypenburg te gaan! Groot, alles ruim opgesteld, opgeruimd, geen 'vreemde' geuren.. Alleen heerlijke kruiden uit o.a. het restaurant. En leuk dat er een restaurant bij zit waar je voor 3,95 uit 3 soorten noedelsoepen kunt kiezen en voor 5,95 je een hele maaltijd hebt van Indonesisch vlees, groenten en bami/nasi. | |
Blues | zaterdag 14 april 2018 @ 01:56 |
Dit is zoooo fijn en elke dag van mijn werk, kutkapotmoe, dat ik thuiskom maak ik dit mee. Trouwens ook mijn vrije dagen g : dit en | |
FutureFairytale | zaterdag 14 april 2018 @ 13:04 |
Had pittige satay ramen als ontbijt | |
#ANONIEM | zaterdag 14 april 2018 @ 13:13 |
Bakje thee | |
RobinOok | zaterdag 14 april 2018 @ 13:19 |
IJskast-opmaak-omelet: eimengsel van ei, room, shaoxing rijstwijn, peper, zout, peterselie, lente-ui. Uitje bakken met 2 in stukjes gesneden Taiwanese worstjes shang tang), beetje knoflook. Roeren en als mengsel begint te stollen paar handjes geraspte kaas erop. Dan even wachten en dubbelvouwen als een franse omelet. Omkiepen op een bord, beetje vergeten kaasrasp erop en opeten. *burp* [ Bericht 11% gewijzigd door RobinOok op 14-04-2018 13:41:56 ] | |
Karzai | zaterdag 14 april 2018 @ 13:26 |
ontbijt was een gekookt eitje en een banaan lunch een ham/kaas tosti en een boterham met pure hagelslag vanavond eet ik nog een keertje thais bief salade | |
golfer | zaterdag 14 april 2018 @ 15:28 |
Avocado-mousse met bietenchips. | |
#ANONIEM | zaterdag 14 april 2018 @ 15:46 |
Lunch Sui kau thong soep & nasi met gamba's en redbull maar weer. Opvolgend Sigaartje, cognacje ( Hennesy XO) en koffie "verkeerd". Tis tenslotte zaterdagmiddag. | |
Karzai | zaterdag 14 april 2018 @ 15:47 |
wat tapas voor barcelona - valencia olijven, mantovano en toastjes met roquefort | |
#ANONIEM | zaterdag 14 april 2018 @ 15:55 |
Thee (groen) | |
Sigaartje | zaterdag 14 april 2018 @ 16:06 |
Spaghetti met ui, knoflook, pesto, salami, gehaktballetjes, pepertjes en een gekookt ei.En een scheutje maggi. Een beetje van maggi en een beetje van jezelf. | |
#ANONIEM | zaterdag 14 april 2018 @ 16:08 |
Speculaasje... | |
FutureFairytale | zaterdag 14 april 2018 @ 16:19 |
Ziet er heeerlijk uit! Ik zit met een Radler en een kaassoufflé in de zon | |
LPFAN | zaterdag 14 april 2018 @ 16:44 |
Straks mac and cheese | |
Citizen.Erased | zaterdag 14 april 2018 @ 18:06 |
Kaassoufflé De lasagne mag hier zo uit de oven | |
Baconator | zaterdag 14 april 2018 @ 18:50 |
Courgette, paprika, tomaat, pancetta, geitenkaas. Uit de oven. Met stokbrood. Ook uit de oven. | |
Phone8 | zaterdag 14 april 2018 @ 18:53 |
Vandaag entrecote met frieten en rauwkost. | |
FutureFairytale | zaterdag 14 april 2018 @ 19:47 |
2 zelfgemaakte (broodjes) burgers met verse cheddar, gegrilde uienringen, chiliketchup en mayo. Beker yoki erbij. Zo toe een ijsje. | |
Bienelientjee | zaterdag 14 april 2018 @ 19:51 |
Zelf in elkaar gezet. Kip wrap, met sla, tomaat, komkommer | |
#ANONIEM | zaterdag 14 april 2018 @ 19:57 |
Spaghetti | |
4EverBlackEyed | zaterdag 14 april 2018 @ 20:29 |
Preischotel | |
marcb1974 | zaterdag 14 april 2018 @ 20:54 |
Viskoekjes, Massaman curry Mangoijsje | |
Ruislip | zaterdag 14 april 2018 @ 22:48 |
Geschilde appel met kaneel en een beetje stroop er over, half minuutje in de magnetron Gezond maar toch ook weer niet. | |
uniekhoorn | zaterdag 14 april 2018 @ 23:07 |
Voor de laatste keer te veel eten. Octopus, zalm, tonijn, tong, mosselen, kalfsfilet, stukken hele kippen, kipkebab, pita's, mini broodje hamburgers | |
RobinOok | zaterdag 14 april 2018 @ 23:12 |
Weer stukken hele kippen. | |
maily | zaterdag 14 april 2018 @ 23:16 |
| |
Ama | zaterdag 14 april 2018 @ 23:17 |
M&M's (pinda) | |
#ANONIEM | zondag 15 april 2018 @ 02:30 |
Late night De welbekende mixed bowl met pekingeens,sui kau thong & mihoen. Opvolgend Sigaartje & Leffe blond als "toetje". Tis tenslotte zaterdagavond laat. | |
Duveldrinker | zondag 15 april 2018 @ 02:36 |
Lekker ouwe reus | |
Sigaartje | zondag 15 april 2018 @ 08:18 |
Vanmorgen boterham met kaas en gisteren heb ik verse groentesoep gemaakt met zelf gedraaide gehaktballetjes voor deze week als voorgerecht. Net een kommetje gegeten, heerlijk! Voel me weer mens! | |
Questular | zondag 15 april 2018 @ 09:09 |
Koffie | |
Zo-is-dat | zondag 15 april 2018 @ 09:43 |
Een havermout, amandel, cranberry, witte chocolade koekje | |
Bienelientjee | zondag 15 april 2018 @ 10:18 |
Koffie | |
#ANONIEM | zondag 15 april 2018 @ 10:43 |
Koffie | |
#ANONIEM | zondag 15 april 2018 @ 10:44 |
Croissant. Straks biertjes en daarna Thüringer Rostbratwurst in een grote braadpan bakken met broodjes en currysaus. | |
marcb1974 | zondag 15 april 2018 @ 12:15 |
Carnitas vanavond, vlees staat in de marinade | |
#ANONIEM | zondag 15 april 2018 @ 13:23 |
Thee | |
kipje1234 | zondag 15 april 2018 @ 13:53 |
vers gebakken brood met pindakaas en met roomboter en jam | |
Karzai | zondag 15 april 2018 @ 16:08 |
moest ik even opzoeken, eet smakelijk Vanavond chillibonen met rijst toe stukjes ananas | |
Ik2 | zondag 15 april 2018 @ 18:36 |
Kung po kai ting van mijn Chinese vrienden, en nu pisang goreng mmmmmmmmm...met poedersuiker | |
FutureFairytale | zondag 15 april 2018 @ 18:57 |
Geweldig eten weer bij Full Moon in Den Haag Sui kau soep, zoete eigeelbroodjes, garnalen en korianderpastei, gebakken garnaal met kaaspastei, tsa sieuw en bami | |
Ik2 | zondag 15 april 2018 @ 19:00 |
tsa sieuw!!! | |
RobinOok | zondag 15 april 2018 @ 19:09 |
Pardon? Garnaal met kaaspastei? | |
#ANONIEM | zondag 15 april 2018 @ 19:43 |
Avondeten Yup..zondag en dus maar weer deze aloude spicy Gamba-kousenband schotel van weleer met witte rijst. Opvolgend 1 van mijn favoriete rums i.c.m.het "bentleymerk" onder de sigaren, Opus X, en een foute koffie. | |
Sigaartje | zondag 15 april 2018 @ 19:45 |
Bentleymerk? Waar heb je dat ding nou weer vandaan? | |
foodlover | zondag 15 april 2018 @ 19:45 |
Gisteravond zelfgemaakte pizza. Vanavond tomatensoep en sate met brood op een feestje. | |
#ANONIEM | zondag 15 april 2018 @ 19:48 |
Soep met stokbrood | |
FutureFairytale | zondag 15 april 2018 @ 20:17 |
Heerlijk! Nam andere dimsum dan normaal om dingen uit te proberen. De garnalen'bal' was groot en heel sappig, met gesmolten kaas in het midden dus nog sappiger. Zou het zelf niet bedenken maar ik vond het onwijs lekker. | |
uniekhoorn | zondag 15 april 2018 @ 21:48 |
Picnic tasje van het hotel met flesje water, flesje jus, 2 appels een heerlijk erg groot brood met teveel kaas en ham... echt te lekker vies. Gekookt eitje, veel dropjes, vliegtuigbroodje met kaas/tomaat/sla Pas 17.30 thuis, snel nog naar de Lidl want anders geen ontbijt.... Troep opruimen, post doornemen.,, Ach toch maar lekker uit wezen eten bij mijn favo pizzeria | |
FutureFairytale | zondag 15 april 2018 @ 23:10 |
Lekker blijven genieten | |
hemarookworst | maandag 16 april 2018 @ 00:18 |
welke supermarkt en is het beetje goede prijs? die verse van de AH vind ik best goed, maar toch wel prijzig | |
Woelwater | maandag 16 april 2018 @ 00:32 |
Pizza | |
FutureFairytale | maandag 16 april 2018 @ 10:14 |
Thee Straks maiswafels met smeerkaas. Vanmiddag crackers met brie. | |
Cat-astrophe | maandag 16 april 2018 @ 11:10 |
Pimm’s met kopje thee. | |
#ANONIEM | maandag 16 april 2018 @ 11:17 |
Pitt Bier | |
Perrin | maandag 16 april 2018 @ 11:18 |
Zo, je bent vroeg wakker | |
#ANONIEM | maandag 16 april 2018 @ 11:19 |
Ik was al om 2 uur 's nachts wakker. Kreeg last van ontwenning. Ben nu weer relaxt. Thüringer Rostbratwursten waren heerlijk trouwens. Ik heb er nog 2 over voor vanavond. | |
#ANONIEM | maandag 16 april 2018 @ 11:28 |
Koffie | |
hemarookworst | maandag 16 april 2018 @ 15:04 |
| |
#ANONIEM | maandag 16 april 2018 @ 15:05 |
Kippensoep | |
Cat-astrophe | maandag 16 april 2018 @ 15:13 |
| |
FutureFairytale | maandag 16 april 2018 @ 15:34 |
Stuk Tony. Straks een opkikker. Vanavond pittige garnalencurry. | |
#ANONIEM | maandag 16 april 2018 @ 16:02 |
Lunch Tis maandag dus maar weer op de aloude Sichuanese keuken toer, hoek China Town Rotterdam - sizzling beef met chilipepers,witte rijst, sui kau thong soep en buikspek en een frisje. Opvolgend Ijsje bij mijn favoriete Italiaan. en Gin-tonics! met Z-millennials voor mij die schijnbaar vrij zijn. | |
golfer | maandag 16 april 2018 @ 18:29 |
Avondeten: gewokte toemis-boontjes, fondantaardappeltjes, gebakken ribeye en geroosterde grote gamba's. | |
Molo | maandag 16 april 2018 @ 19:40 |
Reuzebonen in tomatensaus, bloemkoolsoep en broodje pepermakreel | |
Zo-is-dat | maandag 16 april 2018 @ 20:07 |
Risotto met spinazie en gebakken champignons met citroentijm uit de tuin. Veel te lang geen risotto meer gegeten | |
mascara-klodder | maandag 16 april 2018 @ 20:27 |
Thee en paaseitjes | |
foodlover | maandag 16 april 2018 @ 21:25 |
Spinazie, aardappels. Daarna paar toastjes met zelfgemaakte kipkerriesalade. | |
minilot | maandag 16 april 2018 @ 21:30 |
Zalm + salade van botersla, venkel, bosui, dressing en parmezaan. Biertje erbij. | |
Sigaartje | maandag 16 april 2018 @ 21:32 |
Godver Iwanius | |
FutureFairytale | maandag 16 april 2018 @ 22:33 |
Lekker zeg! | |
#ANONIEM | dinsdag 17 april 2018 @ 02:54 |
Koffie | |
Woelwater | dinsdag 17 april 2018 @ 06:37 |
Glas thee. | |
#ANONIEM | dinsdag 17 april 2018 @ 07:01 |
Koffie | |
Helsinki | dinsdag 17 april 2018 @ 07:36 |
Een dubbele boterham met kipfilet en zometeen nog een kop thee. | |
mascara-klodder | dinsdag 17 april 2018 @ 08:26 |
Thee en beschuitje met kersenjam | |
habitue | dinsdag 17 april 2018 @ 08:40 |
Magere yoghurt, rood fruit, schep eiwit en havermout met honing en handvol noten. | |
Baconator | dinsdag 17 april 2018 @ 09:18 |
Koffie |