abonnement Unibet Coolblue
  maandag 16 april 2018 @ 00:50:14 #201
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_178543949
Word ik net "geroepen" door Larf, ligt ze heel zielig in haar bedje.
Dus ik vraag of ze eten wilde, "NEE", of ze wilde drinken, "NEE".
Wat ze dan wilde? "BED BED!!!" (dekbed), dus ik haar flink toegestopt en toen ging ze echt direct weer tukken :D

Het is ook geheel niet duidelijk dat we een peuterdictator en meisjesmiepje in huis hebben hier hoor _O- _O- _O-

(ze kan prima dekbed over zich heen trekken namelijk, muts _O- )
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_178553539
Maar het is toch veel fijner als mama dat doet O+.
pi_178554049
Haha die Larf

Emmy's stopwoordje is "oh nee!".
En ze zegt dat op zeer dramatische toon als er een stukje brood, kaas, worst op de grond valt, als haar handjes vies zijn, als ze zich stoot, als een programma is afgelopen, als ze vast zit met haar fietsje etc.

Gister ging mijn man het grasveld maaien, maar die grasmaaier had zijn beste tijd gehad. De hele tuin stond blauw. Emmy komt naar het raam gerend, aanschouwt de boel: Oooh nee!
  maandag 16 april 2018 @ 14:54:28 #204
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_178554335
Hehehehe, prachtig dat ja, die kleine dramaqueens :D

Hallo wordt hier ook op geloof ik twintig verschillende manieren uitgesproken, allemaal net weer anders bij andere situaties.
Mooi man

Ik ben godzijdank vrij vandaag, mevrouw heeft namelijk niet meer geslapen na een uur of 1... Gewoon niet. Viel om 9 uur in slaap op de bank, dus toen ben ik haar slapende weg gaan leggen en er zelf ook maar ingekropen.
Gedoe :+

Ze jat trouwens ook steeds mijn make up en kan o.a. het woord 'eyeliner' beter uitspreken dan de naam van papa _O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  maandag 16 april 2018 @ 14:55:14 #205
73386 Fazz
onderweg
pi_178554360
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 april 2018 21:30 schreef Crumpette het volgende:
Fazz :* lastig is dat he. Ik herken het wel, gelukkig in fases, maar die kunnen rustig een paar weken duren ja }:|. Heeft F weinig last gehad van tandjes? Wie weet komen er wel kiezen aan voor O, die zijn voor sommige kinderen ook gewoon nasty. En niet willen eten?.. nouja het zou kunnen. En het gaat over!
Ik kan echt niets bedenken waarom ze zo piept :) Tanden heb ik wel aan gedacht maar niets te zien, de vorige 4 waren er ook opeens.
Misschien zijn het nog de naweeën van het ziek zijn, ze heeft wel echt moeten aansterken.

Afgelopen weekend heeft ze veel geslapen, weer 3 slaapjes overdag en 2 nachten doorgeslapen ( *O* ) Misschien dat die slaap haar humeur ook goed zal doen :9
pi_178561247
Heerlijk al die dreumes verhalen en praatjes O+

Fazz zou ze misschien gefrustreerd zijn omdat ze meer wil dan kan?
Ik snap dat het voor jou heel vermoeiend is om de hele dagen met een jengelend kind te zitten. Helemaal omdat je biet weet wat je voor haar kan doen. Hopelijk slaat het snel om.
Maar heey een door slaap kind _O_ heerlijk hoor

Molo :o gelukkig dat je vrij was idd. Je zult nu wel veel make up nodig hebben om je wallen te verbergen ;) ellendige waterpokken.

Quoi hoe staat het met de sollicitaties?

Mijn dreumes is ook al zo leuk O+ wat een heerlijk mannetje is het toch.
Zijn jullie kindjes ook zo graag buiten? S wil het liefst helemaal niet meer naar binnen en rent de hele dag rond in de tuin of we gaan een rondje wandelen waarbij hij uitbundig naar elke auto of fietser zwaait. Zelfs de meest chagrijnige mensen moeten om hem lachen en zwaaien dan terug. Zo mooi om te zien O+
pi_178562375
L. vindt het buiten ook heerlijk Ikke! Ze komt nu ook echt mee in de speeltuin, en in onze eigen tuin is het speelhuisje met werkende deurbel grote favoriet. Een beetje jammer dat wij knettergek worden van dat continue gedingdong, maar ach, zij heeft dikke pret. :D

Wat groeien ze toch dit jaar! Ik ben zaterdag teruggekomen van een week buitenland, doet ze ineens een koe, bij, hond, beer, leeuw, tijger (oké, die laatste drie zijn allemaal hetzelfde :+ ) na en lijkt ze ineens alles wat we aan simpele dingen tegen haar zeggen te snappen. :o
pi_178562618
Hahaha eyeliner zeggen.

Sel ja dat gaat ineens zo snel dan he!

Emmy is ook hele dagen buiten en we kunnen nu ook in de tuin werken als ze wakker is. Ze ging op de nieuwe grasmaaier zitten en liet zich rondrijden. En onkruid in de kliko gooien en regenwormpjes ontdekken en met een takje krassen in de aarde O+

Maar wat is ze tegenwoordig vaak vies op een dag :D . Ik geloof dat we maar wat oude buitenspeelkleding moeten aantrekken als we naar buiten gaan.
pi_178563999
Mijn tip voor rondkruipende dreumes/peuter; een overal!
Broer had er een en daar hebben we zoveel plezier van gehad dat zij nu haar eigen heeft met naam achterop.
Geen kleren die kapot worden gekropen en viesworden ga je gang!

Nah ploatje bie t proatje werkt niet :')

[ Bericht 7% gewijzigd door BlueEyes op 16-04-2018 21:41:28 ]
  maandag 16 april 2018 @ 22:20:53 #210
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_178565960
Jammer dat het plaatje niet werkt. Ik vind het een goed idee! Zodra het hier ook kan, gaat de deur open. Heerlijk, zo'n mannetje dat een beetje in en uit huis banjert.

Vandaag hebben mijn ouders weer opgepast. Vanaf morgen is de gastouder weer beschikbaar (en de week erna weer niet :{ ), dus zijn we nu weer even uit de brand.

Ik kijk voor de 2e keer De Opvoeders op NPO1. Vermakelijk wel. Al is het alleen maar de 3-jarige drieling die onze issues met slechts 1 eigenwijze dreumes in het niet doet vallen. Hoog EO-gehalte, maar ik vind het leuk om te zien hoe elke ouder het weer anders aanpakt: grenzen stellen en loslaten.

[ Bericht 0% gewijzigd door Quoi op 16-04-2018 22:38:34 ]
  maandag 16 april 2018 @ 22:30:39 #211
73386 Fazz
onderweg
pi_178566184
Grappig programma hè Quoi, hier staat het ook aan.

Zijn de waterpokken weer op z’n retour Molo?

En buitenspelen O+ Ik ben benieuwd hoe dat gaat zijn met O. Ze stopt nog veel in haar mond dus ik zal flink moeten blijven vegen rond de blauwe regen vrees ik :X
  dinsdag 17 april 2018 @ 11:51:28 #212
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_178573872
Oeps, ik vrees dat hier het rompertijdperk snel tot een eind komt :o Nu het kortemouwenseizoen weer is begonnen heb ik eigenlijk wat kortemouwenspul nodig, maar hema 98/104 en zeeman 86/92 (grootste maten) zijn echt te klein/smal aan het worden. En misschien is een hemdje en broekje wel handiger ook? Geen idee eigenlijk. Ik ga het maar eens proberen. Mijlpaaltje.
pi_178574052
Blauwe regen moet idd niet in de mond belanden. Lijkt me niet heel relaxt buiten spelen als je weet dat alles in de mond gaat. Maar ja binnen zitten met dit weer is ook niet te doen. Het is wel een prachtige plant.

Quoi hoe doet je go dat dan als ze op vakantie gaat? Moet je dan zelf vervanging regelen?
Lastig allemaal zeg. Hoe staat het met de optie kdv?

Blue lukt het al met de foto? O-)
Waar heb jij die overalletjes vandaan?

S eet liever geen brood. Nou heb ik gisteren beschuit gehaald en dat gaat er heel goed in. Had ik eerder moeten bedenken :D en ook fruit smoothies vindt hij helemaal de bom. Zo gaat er nog eens anders fruit in dan alleen maar appel en banaan.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zijn er nog mensen die een tip hebben voor een vakantie bestemming naar de zon? Iemand al wat geboekt of pas weg geweest?
pi_178574230
Q, voor beren met brede schouders kun je beter de mouwloze hemas pakken!
  dinsdag 17 april 2018 @ 12:08:54 #215
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_178574331
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 april 2018 12:05 schreef Crumpette het volgende:
Q, voor beren met brede schouders kun je beter de mouwloze hemas pakken!
Die optie was nog niet in me opgekomen. 98/104 gaat namelijk nog wel, maar die armen krijg ik er no way doorheen! :D Dank voor je beer-met-brede-schouders ervaring ^O^

Ikke, wat is hij groot! Ik ga ook eens beschuit proberen. Max is ook in boterham-staking en eet momenteel alleen maar krentenbollen met boter. Prima wel, maar niet heel gevarieerd. Het zal vast een fase zijn, maar misschien lukt beschuit.

Tot nu toe was ik 'flexibel genoeg' (ofwel: ik werkte en zorgde) tijdens de 4 weken vakantie in de zomer. Als alles goed loopt werk ik alleen weer vaste dagen vanaf juni en zal er of een andere afspraak moeten worden gemaakt met de gastouder/ouders moeten bijspringen of we gaan naar een kdv. Ik ben al wat kdv's aan het vergelijken. Max heeft daar alleen zo'n fijne groep kindjes en is gek op de gastouder O+ ;(

Wij gaan naar midden Frankrijk. Geen zongarantie, maar ook zonder zon redden we ons wel prima, wij hele/halve gingers ;-)
pi_178575984
W droeg als baby exclusief mouwloze rompers om die reden :') maar als ze eenmaal de hele dag lopen blijven ze langer in 1 maat zitten hoor, aan het eind van 86/92 kon hij de korte mouwen ook aan (maar hij liep iets eerder denk ik). Zolang ze rompers accepteren laat ik het zo, want wel stukken handiger met luiers op de plaats houden :P. W wou het op een goed moment niet meer aan maar dat was wel na 2,5 geloof ik.
pi_178577198
Ikke wat is hij groot! En leuk O+
Ik stel het boeken van de vakantie uit, want weet gewoon niet wat ik wil. We willen begin juni dus hebben niet zoveel tijd meer. We hebben nu een paar opties; campings met zwembaden waar M. lekker in kan spelen terwijl wij toekijken en campings zonder zwembad, maar wel met veel dieren en daar is ze dol op. Op die campings kunnen we een badje bij de tent zetten maar dan zit je ernaast ipv lekker op een ligbed. En de campings met zwembad zijn grootschalig terwijl ik beter functioneer op iets kleinschaligs maar daar heb je bijv ook geen restaurant of iets. Dus nou ja, durf geen knoop door te hakken, bang voor verveling als we voor kleinschalig gaan. Meh.

Quoi, met recht een beer die van jou zeg :D

Fazz, 3 slaapjes? :o dat is lang geleden. Doet ze dat vaker?

Ik vind dit toch zo’n heerlijke leeftijd! Iedere dag ondernemen we wel iets, vandaag naar de kinderboerderij gefietst en M. vindt het allemaal even prachtig. Onderweg wijst ze van alles aan en herhaalt ze wat ik zeg dat het is en ze zwaait naar iedereen en iedereen krijgt kusjes (zelfs vrachtwagens en graafmachines zonder mensen erin :') ) ze is zo ondernemen en stapt de wijde wereld in om alles te ontdekken, genieten! O+
Ze heeft wel een nieuw trucje en dat is slaan, hoort erbij maar hopelijk leert ze het snel af.
  dinsdag 17 april 2018 @ 15:06:59 #218
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_178578634
Wow, 3 slaapjes. Hier zijn de overdagslaapjes verleden tijd, helaas ;(. Maar jongens wat is dit toch een leuke leeftijd, ik geniet me suf O+.
KuikenGuppy
pi_178580356
Pfff nou die van mij weigert ook steeds vaker om te slapen in de middag }:| zoals vandaag... daar gaat mijn middag rust

Mies dilemma's hè
Wij gaan met hemelvaart op vakantie maar nog geen idee waarheen. Misschien wel gewoon Texel als het daar mooi weer is. Ik vind het in het buitenland wel moeilijk om wat te vinden wat geschikt is voor 2 kleine kinderen.

Frankrijk is wel mijn favoriet O+
Misschien dat we kort voor de vakantie pas boeken en dan toch ergens in Frankrijk eindigen.

Bij onze oudste ben ik rond 2.5 jaar over gegaan op boxer en hemdje. Hij zat toen in maat 92/98.
Ik vind juist dat een boxer de luier beter op zijn plek houdt dan een romper dat doet. Onderbroeken heb ik geen ervaring mee
pi_178580990
Fotootjes van overal, krijg het niet anders voor elkaar :')

<weg>

En zijn te koop bij stoerensterk.nl of chick-a-dees.nl

[ Bericht 31% gewijzigd door BlueEyes op 18-04-2018 13:14:22 ]
  dinsdag 17 april 2018 @ 20:48:33 #221
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_178586555
Wat een leuke websites en overalls O+
  woensdag 18 april 2018 @ 09:59:20 #222
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_178594509
Omg! Ze sliep vannacht de hele nacht in d'r eigen bedje! *O*

Ook als het de komende nachten niet meer lukt.. Het kan dus wel! *O*
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
  woensdag 18 april 2018 @ 10:01:45 #223
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_178594543
Oh, en ik wilde nog zeggen: leuke overall, maar vooral de mooie dreumes erin is tof! O+
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_178597954
Wij hebben gisteren schoentjes gekocht voor M.
En hij is er zo blij mee, loopt de hele dag door het huis te stampen. O+
Oh, I wish I could, but I don't want to.
  woensdag 18 april 2018 @ 13:12:53 #225
73386 Fazz
onderweg
pi_178598076
Wat schattig Blue O+ F had toch ook zo'n overall als dreumes?

Hoera voor slapen in haar eigen bed Sylver *O*

Helemaal geen slaapjes meer Burd :o 3 is wel een uitzondering hoor, meestal zijn het er 2. Ik hoop dat ze het nog lang volhoud zodat als peuter straks naar school is ik weer eens wat O+ tijd voor mezelf O+ zal hebben!

Foto van de schoenen RF :s)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')