abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_177701253
registreer om deze reclame te verbergen
image?span=6m&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

gd_5f2pyoZ8gxwrYhBap_OI50bVaAb1LHOFosDdFyfI.gif?w=320&s=c91eed716989331dbc88262dc07ca9b2
groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]


Persoonlijke touch van TS:
AC4-MtnSDIM5XV8KpnNFyhf0BAGOkL7Xx7byxyk5MgQ.png?w=944&s=3fe65187386218e4c21b5071f3be63b2
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177701262
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 09:51 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Komt in orde. Gewoon blijven hodlen. Nog maar ¤ 1 aan waarde over? hodlen! Al duurt het nog 7 jaar. Je wil toch zeker geen Weak Hand genoemd worden. :N :P

Enne, never sell your Waves! Mensen die winst pakken en op tijd uitstappen. :')

why you should never sell your waves
June 27, 2017

My day today (just a normal day)

chronologically:

met a big VC fund (100 mil) that wants to do an ICO for a subfund for online home services
met a VR project that wants to do an ICO, working prototype.
Had negotiations with national depositary regarding a project of verifying digital assets ownership. Certificates of ownership for blockchain tokens, that could be a groundbreaking project connecting corporate world to the world of crypto
Set up a call with top security audit firm (Kudelski) regarding Waves code audit
Talked to another ICO project (chat bots, working marketplace with revenue)
Went to the top Russian Business TV channel to talk about crypto and ICO's, with Vitalik participating on Skype
Met another ICO project (payment system, guys own an offshore bank)
met a lawyer who is building the legal structure for tokenomica.com
had a talk with the most famous HR specialist in Russia, set up another interview for CMO position.
played with my kid for an hour
had another call regarding PR and international promotion

Besides, Primalbase.com raised around 5 mil in the first day of their ICO,

and two new members joined our team: Max (CBDO) and Anna (my PA)

Just a normal day.

Guys never sell your waves, we're gonna nail it.

Cheers.

Zo zie je maar, het komt altijd goed, als je maar blijft geloven en uiteraard fiat erin blijft pompen. Het is de ontwerpers echt niet om het geld te doen hoor. Het is allemaal een beetje uit de hand gelopen hobby en iedereen met een beetje whitepaper heeft het beste met iedereen voor. :+
Prijs van Waves staat iig nog $0,20 hoger dan op 7 juni 2017 :P
pi_177701267
Ik heb ook even wat dukaten in BTC gepompt
  vrijdag 9 maart 2018 @ 09:57:57 #4
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177701323
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 09:53 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Prijs van Waves staat iig nog $0,20 hoger dan op 7 juni 2017 :P
:D Met Waves komt het wel goed. Dat duurt niet zo lang. Zodra alles uit het dal klimt staat Waves binnen de kortste keren in de top 10. Je ziet het nu al klimmen. Waves. _O_
pi_177701341
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 09:57 schreef Greys het volgende:
Leuk trouwens dat deze inzending ook voor mensen in ESF zorgt die er normaal niet (vaak) posten :P ^O^
Kom op jongens, allemaal even hoi zeggen daar :D

ESF / [2018] Nederland: Waylon - Outlaw in 'Em - #33
pi_177701403
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 09:59 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Kom op jongens, allemaal even hoi zeggen daar :D

ESF / [2018] Nederland: Waylon - Outlaw in 'Em - #33
Opzouten mey Gaylon. Polder rockstar wannabe. Die vent is een karikatuur van zichzelf, acteert alles om maar rockstar te lijken. Zelfs zijn coke gebruik.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:04:13 #7
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177701406
registreer om deze reclame te verbergen
TT. _O-
  Moderator vrijdag 9 maart 2018 @ 10:06:21 #8
163650 crew  Greys
Nee.
pi_177701435
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 09:59 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Kom op jongens, allemaal even hoi zeggen daar :D

ESF / [2018] Nederland: Waylon - Outlaw in 'Em - #33
_O-
Koutist in opleiding.
pi_177701453
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:06 schreef Greys het volgende:

[..]

_O-
Shit, dat moest jij dus nog niet lezen.
DM's waren achteraf toch beter :P
  Moderator vrijdag 9 maart 2018 @ 10:09:53 #10
163650 crew  Greys
Nee.
pi_177701477
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:07 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Shit, dat moest jij dus nog niet lezen.
DM's waren achteraf toch beter :P
Het was iets te opvallend dat hodlwave ineens in ESF postte. :P :D
Koutist in opleiding.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 10:10:30 #11
416575 crew  Kyran
pi_177701489
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:09 schreef Greys het volgende:

[..]

Het was iets te opvallend dat hodlwave ineens in ESF postte. :P :D
Jij post hier ook nooit meer. We misten je, dus komen wij wel daar posten.
  Moderator vrijdag 9 maart 2018 @ 10:12:07 #12
163650 crew  Greys
Nee.
pi_177701511
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:10 schreef Kyran het volgende:

[..]

Jij post hier ook nooit meer. We misten je, dus komen wij wel daar posten.
Het songfestival is in deze tijd dat alle nummers bekend worden nogal allesoverheersend voor me maar je hebt gelijk, ik mag jullie niet verwaarlozen 8-) O+
Koutist in opleiding.
pi_177701513
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:10 schreef Kyran het volgende:
post hier ook nooit meer. We misten je, dus komen wij wel daar posten.
ahhhhh O+
pi_177701567
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:03 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Opzouten mey Gaylon. Polder rockstar wannabe. Die vent is een karikatuur van zichzelf, acteert alles om maar rockstar te lijken. Zelfs zijn coke gebruik.
Het is bekend dat mannen die negatief reageren op een populaire artiest vaak onzeker zijn over hun voorkomen en dat meestal ook ontkennen.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:19:02 #15
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177701619
J8Vb5o4.png

Heb m'n droom waar kunnen maken jongens!
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177701620
Ik durf te wedden dat MzS wel eens zijn darmen laat spoelen door een volwassen Marokkaanse man

Romig
pi_177701853
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:19 schreef Weissmania het volgende:
Ik durf te wedden dat MzS wel eens zijn darmen laat spoelen door een volwassen Marokkaanse man

Romig
_O- _O- _O-
pi_177701875
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:19 schreef TimKuik het volgende:
[ afbeelding ]

Heb m'n droom waar kunnen maken jongens!
Ben je bij Leepu geweest?
pi_177701955
quote:
10s.gif Op donderdag 8 maart 2018 21:50 schreef pnxsinned het volgende:
Dat is een feit, google het maar of wtf dan ook.
Valuta's zoals euro's, dollar's, of wtf dan ook, nee dat wordt het op het einde niet.
Denken dat de eigenaren van de USD zonder slag of stoot op gaan geven. :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177701974
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:37 schreef ITrade het volgende:

[..]

Denken dat de eigenaren van de USD zonder slag of stoot op gaan geven. :')
Denken dat ik dat denk. :')
Leer begrijpend lezen.
Dank
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:39:19 #21
131603 Afwazig
Serious business
pi_177701981
Gewoon je seed uit je hoofd leren jongens. Of encrypten en veilig opslaan.

Of gewoon gerekt worden natuurlijk.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:44:12 #22
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702075
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:09 schreef Greys het volgende:

[..]

Het was iets te opvallend dat hodlwave ineens in ESF postte. :P :D
Moest van meneer MaGNet. :@
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:49:34 #23
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177702186
Er zijn van die dagen dat je je ontzettend druk maakt. Je wilt volwassen zijn, maar het lukt niet. Je wilt eerlijk zijn, maar het wordt je niet in dank afgenomen. En dan zie je daar de met liefde gemaakte boterhammen, wat biologische pinda's en heerlijke stukjes avocado. Weet je wat ik dan denk: "Je mag er zijn! Je kunt de hele wereld aan. Wees jezelf. Maak het waar."

Clyde.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:50:35 #24
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177702208
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:03 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Opzouten mey Gaylon. Polder rockstar wannabe. Die vent is een karikatuur van zichzelf, acteert alles om maar rockstar te lijken. Zelfs zijn coke gebruik.
hmm lekker cokesnuiven
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177702219
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:39 schreef Afwazig het volgende:
Gewoon je seed uit je hoofd leren jongens. Of encrypten en veilig opslaan.

Of gewoon gerekt worden natuurlijk.
En dan moet je weer je pass voor de encryptie onthouden....
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:53:09 #26
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177702254
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:51 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En dan moet je weer je pass voor de encryptie onthouden....
qr-code van maken en tattoeatie van maken
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177702302
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:53 schreef fathank het volgende:

[..]

qr-code van maken en tattoeatie van maken
De QR code op je lul laten tatoeëren _O-
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:56:35 #28
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_177702320
Komt wel allemaal goed dit, toch?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_177702331
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:56 schreef de_boswachter het volgende:
Komt wel allemaal goed dit, toch?
Gewoon hodl vriend
pi_177702339
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:56 schreef de_boswachter het volgende:
Komt wel allemaal goed dit, toch?
Nooit meer
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 9 maart 2018 @ 10:58:34 #31
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_177702369
Pfff ik blijf maar geld pompen in Universa omdat ik telkens denk dat het laagste punt bereikt is :')
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:00:12 #32
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177702402
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 10:56 schreef de_boswachter het volgende:
Komt wel allemaal goed dit, toch?
Ga biologisch eten! Maak je niet te veel druk om de minder belangrijke zaken in het leven. Het is maar geld.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177702403
ik wacht nog wel even wat het weekend gaat brengen
maar ik ga wel wat fiat erin zetten weer om de gemiddeld prijs naar beneden te krijgen :D
pi_177702414
Gaan gewoon verder downwards B:)B
pi_177702415
Ach, de schwung is wel uit de crash nu. Nog even wat doormodderen in het weekend en dan weer up!

Bron: m'n bips.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:02:22 #36
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702444
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:00 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ach, de schwung is wel uit de crash nu. Nog even wat doormodderen in het weekend en dan weer up!

Bron: m'n bips.
Dat idee heb ik ook met precies dezelfde bron.
pi_177702460
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:02 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Dat idee heb ik ook met precies dezelfde bron.
Moet wel waar zijn dan.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:03:49 #38
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702474
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:03 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Moet wel waar zijn dan.
Precies. :P
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:04:02 #39
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177702480
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:00 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ach, de schwung is wel uit de crash nu. Nog even wat doormodderen in het weekend en dan weer up!

Bron: m'n bips.
Beetje talkpoeder er over geen en je bent weer als nieuw.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:04:43 #40
131603 Afwazig
Serious business
pi_177702493
Ik kijk gewoon naar BTC waarde. Niks aan de hand

giphy.gif
pi_177702517
Komt er nog een weekenddip? :D
pi_177702518
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:04 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Beetje talkpoeder er over geen en je bent weer als nieuw.

:{²
Wat doet dat talkpoeder nu precies? Ik hoor je er vaak over.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:08:57 #43
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177702545
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:07 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Wat doet dat talkpoeder nu precies? Ik hoor je er vaak over.
Haalt de oneffen plekjes weg en je voelt je frisser. Denk ik.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177702557
Wat doet een nier van een gezonde 31-jarige man tegenwoordig qua prijs?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:10:58 #45
416575 crew  Kyran
pi_177702583
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:04 schreef Afwazig het volgende:
Ik kijk gewoon naar BTC waarde. Niks aan de hand

[ afbeelding ]
Die is voor het eerst bij mij ook naar de klote aan het gaan. Al mag ik eigenlijk niet klagen, x4 sinds ik ben begonnen.

Nu in BTC waarde nog net geen x4 en in USD ruim boven x2. Op hoogste punt stond ik respectievelijk x6 en x5.
pi_177702588
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:09 schreef Weissmania het volgende:
Wat doet een nier van een gezonde 31-jarige man tegenwoordig qua prijs?
-40%, btc trekt alle alts leeg men...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:13:12 #47
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702616
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:10 schreef Kyran het volgende:

[..]

Die is voor het eerst bij mij ook naar de klote aan het gaan. Al mag ik eigenlijk niet klagen, x4 sinds ik ben begonnen.

Nu in BTC waarde nog net geen x4 en in USD ruim boven x2. Op hoogste punt stond ik respectievelijk x6 en x5.
Wanneer ben je begonnen?
pi_177702657
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

-40%, btc trekt alle alts leeg men...
Ik hoor dit vaker, wat houdt dit in? :)
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:19:43 #49
416575 crew  Kyran
pi_177702723
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:13 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Wanneer ben je begonnen?
1 januari :P
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:19:51 #50
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177702724
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:09 schreef Weissmania het volgende:
Wat doet een nier van een gezonde 31-jarige man tegenwoordig qua prijs?
Hoezo gezond? Drink je niet dan?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177702728
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:15 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ik hoor dit vaker, wat houdt dit in? :)
Probleem dat we denk ik zien is dat als Bitcoin omlaag gaat alle alts automatisch ook in prijs dalen
pi_177702730
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:19 schreef Kyran het volgende:

[..]

1 januari :P
je moet niet zo zeiken ....ik sta gewoon -30% weer
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:21:13 #53
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702746
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:19 schreef Kyran het volgende:

[..]

1 januari :P
Dan deed je het absoluut niet slecht.
pi_177702753
M'n glazen bol geeft nog steeds $12.000 voor volgende week :@
pi_177702767
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:21 schreef MaGNeT het volgende:
M'n glazen bol geeft nog steeds $12.000 voor volgende week :@
je glazen bips :D
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:22:37 #56
416575 crew  Kyran
pi_177702773
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:20 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Probleem dat we denk ik zien is dat als Bitcoin omlaag gaat alle alts automatisch ook in prijs dalen
Als BTC daalt dalen de alts automatisch in USD door de pairing + verliezen vaak ook nog eens aan BTC waarde.

Als BTC stijgt stijgen de alts autmatisch in USD door de pairing + verliezen vaak alsnog aan BTC waarde omdat veel mensen naar BTC switchen in verwachting van een bull run.

Dat is wat de vorige paar keer is gebeurd voor mijn portfolio in ieder geval. DIt gedlt niet voor alle alts en niet voor alle pieken en dalen, maar over het algemeen klopt het wel aardig.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:23:25 #57
416575 crew  Kyran
pi_177702786
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:21 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Dan deed je het absoluut niet slecht.
Beetje meegelift op wat hypes en geluk gehad met daytraden bij dip naar 6k begin februari. Ben toen in Tether gaan zitten :') Je weet dat je gewoon geluk heb gehad als je vooral in de plus staat door Tether en Tron _O-
  Moderator vrijdag 9 maart 2018 @ 11:23:25 #58
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_177702787
Ik krijg een slappe lul van de markt, en ik ga ook maar ff mn parasol neerzetten in de desert of despair.
Lambo of Rekt
pi_177702807
Maar jongens, BUY THE DIP!!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:24:31 #60
416575 crew  Kyran
pi_177702812
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:24 schreef BakkenKappen het volgende:
Maar jongens, BUY THE DIP!!
Dip op je neus met die bottomless bags van je ...
  Moderator vrijdag 9 maart 2018 @ 11:24:35 #61
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_177702814
what-it-feels-like-to-hodl-meme-animation.gif
Lambo of Rekt
pi_177702822
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:24 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dip op je neus met die bottomless bags van je ...
Fiat free since 93
pi_177702841
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:22 schreef Kyran het volgende:

[..]

Als BTC daalt dalen de alts automatisch in USD door de pairing + verliezen vaak ook nog eens aan BTC waarde.

Als BTC stijgt stijgen de alts autmatisch in USD door de pairing + verliezen vaak alsnog aan BTC waarde omdat veel mensen naar BTC switchen in verwachting van een bull run.

Dat is wat de vorige paar keer is gebeurd voor mijn portfolio in ieder geval. DIt gedlt niet voor alle alts en niet voor alle pieken en dalen, maar over het algemeen klopt het wel aardig.
Dat zie ik inderdaad ook ja, wat ik er ook bij ziet is dat de alts steeds verder wegzakken bij elke bitcoin daling en minder sterk terugkomen. Langzame leegloop lijkt het wel bij mij
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:26:52 #64
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702864
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:23 schreef Kyran het volgende:

[..]

Beetje meegelift op wat hypes en geluk gehad met daytraden bij dip naar 6k begin februari. Ben toen in Tether gaan zitten :') Je weet dat je gewoon geluk heb gehad als je vooral in de plus staat door Tether en Tron _O-
Dat je dat durfde als beginner. :o
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:27:06 #65
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702868
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:24 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:27:21 #66
416575 crew  Kyran
pi_177702875
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:25 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Dat zie ik inderdaad ook ja, wat ik er ook bij ziet is dat de alts steeds verder wegzakken bij elke bitcoin daling en minder sterk terugkomen. Langzame leegloop lijkt het wel bij mij
Denk dat wij eerst een sterke / stabiele BTC nodig hebben voor een fatsoenlijke alt bull run.

Eerst moet BTC stijgen naar 12k+ en dan stabiel blijven voordat wij iets met onze alts kunnen verwacht ik, maar goed het is allemaal koffiedik kijken.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:27:47 #67
131603 Afwazig
Serious business
pi_177702886
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:20 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Probleem dat we denk ik zien is dat als Bitcoin omlaag gaat alle alts automatisch ook in prijs dalen
Veel mensen verkopen alts voor BTC -> nog sterkere daling alts ten opzichte van bitcoin.

De uitzondering lijkt momenteel Waves. Die stijgt voor mij de laatste dagen in BTC waarde :D
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:32:01 #68
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177702964
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:25 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Dat zie ik inderdaad ook ja, wat ik er ook bij ziet is dat de alts steeds verder wegzakken bij elke bitcoin daling en minder sterk terugkomen. Langzame leegloop lijkt het wel bij mij
Dat is nu zo vaak voorgekomen dat sommige alts een aantal keer over de kop moeten om weer op het oude niveau terug te komen. Veel van de altcoins zie je over een jaar niet meer terug, maar is het waarschijnlijk door de aanwas van veel meer nieuwe munten nog moeilijker om de juiste beslissing te maken.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:33:56 #69
416575 crew  Kyran
pi_177703007
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:26 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Dat je dat durfde als beginner. :o
Denk juist omdat ik als beginner nog net iets meer risico durfde te nemen. Nu ben ik te voorzichtig geworden.

Aan de andere kant weet ik ook dat ik echt niet de markt constant kan timen. Ging de vorige keer goed en kan de volgende twee keer ook goed gaan, maar misschien ga ik wel keihard op mijn bek bij een vierde keer en dan ben je weer bij af.

Dan maar lekker hodlen met munten waar je vertrouwen in hebt en afromen als ze redelijk in de plus staan.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:34:02 #70
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703009
Als BTC king blijft is de keuze makkelijk: geen altcoins aanschaffen, maar Bitcoin en een paar jaar niet naar omkijken. Wie het weet mag het zeggen.
pi_177703070
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:34 schreef hodlwave het volgende:
Als BTC king blijft is de keuze makkelijk: geen altcoins aanschaffen, maar Bitcoin en een paar jaar niet naar omkijken. Wie het weet mag het zeggen.
BTC kopen
Wachten op een bullrun
Volledig in alts gaan
Wachten op een alts bullrun
Volledig in BTC gaan

En zo door blijven gaan.

Unlimited profit.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:37:52 #72
416575 crew  Kyran
pi_177703072
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:34 schreef hodlwave het volgende:
Als BTC king blijft is de keuze makkelijk: geen altcoins aanschaffen, maar Bitcoin en een paar jaar niet naar omkijken. Wie het weet mag het zeggen.
Dat is het nou net ja, is BTC king? Ik denk van wel, maar ik denk ook dat er nog genoeg ruimte is voor alts. Gaan de komende twee jaar wel heel veel alts sneuvelen, dat wel.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:39:16 #73
416575 crew  Kyran
pi_177703097
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:37 schreef dimmak het volgende:

[..]

BTC kopen
Wachten op een bullrun
Volledig in alts gaan
Wachten op een alts bullrun
Volledig in BTC gaan

En zo door blijven gaan.

Unlimited profit.
Dit is denk ik wel een goed idee ja. Mijn probleem is nu dat behalve VEN en ICX alles in het rood staat sinds aankoop (ENJ, LSK, MAN, CPC), dus wil die niet met verlies verkopen om in BTC te gaan zitten :D

Verlies nemen en BTC pakken en hopen op een bull run of gewoon hodlen en wachten op de alt run.
pi_177703143
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:39 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit is denk ik wel een goed idee ja. Mijn probleem is nu dat behalve VEN en ICX alles in het rood staat sinds aankoop (ENJ, LSK, MAN, CPC), dus wil die niet met verlies verkopen om in BTC te gaan zitten :D

Verlies nemen en BTC pakken en hopen op een bull run of gewoon hodlen en wachten op de alt run.
heb je nou echt 2 supply chain coins joh ? :D
pi_177703144
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:39 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit is denk ik wel een goed idee ja. Mijn probleem is nu dat behalve VEN en ICX alles in het rood staat sinds aankoop (ENJ, LSK, MAN, CPC), dus wil die niet met verlies verkopen om in BTC te gaan zitten :D

Verlies nemen en BTC pakken en hopen op een bull run of gewoon hodlen en wachten op de alt run.
Wachten op de alts bullrun en dan mijn cyclus herhalen.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_177703146
hodl op alts en btc bijkopen.

INKAKKEN IS BIJPAKKEN
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:43:40 #77
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703192
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:33 schreef Kyran het volgende:

[..]

Denk juist omdat ik als beginner nog net iets meer risico durfde te nemen. Nu ben ik te voorzichtig geworden.

Aan de andere kant weet ik ook dat ik echt niet de markt constant kan timen. Ging de vorige keer goed en kan de volgende twee keer ook goed gaan, maar misschien ga ik wel keihard op mijn bek bij een vierde keer en dan ben je weer bij af.

Dan maar lekker hodlen met munten waar je vertrouwen in hebt en afromen als ze redelijk in de plus staan.
Je hebt gelijk. Zo dacht ik ook dat het heel simpel werkte door hoger te verkopen dan je aanschaf was. Maar het ligt er uiteraard aan wat je er daarna mee doet. Als je de ene munt weg doet voor een andere in de veronderstelling winst te maken, kan dat ook ineens een waardevermindering geven en fout uitpakken.

Zoals ik het nu zie is het het beste om coins die hun waarde al hebben bewezen te hodlen tot je een aardige winst kan pakken en alle wazige verhalen links te laten liggen.

Alle alts die ik vorig jaar gekocht heb doen het slecht. :P

Zit braaf te wachten in de hoop dat er nog iets te halen valt over een tijdje en het eindelijk naar iets fatsoenlijks omgezet kan worden.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:44:09 #78
20403 Komakie
That's Gnarly!
pi_177703209
Tot nu toe alles nog in de + t.o.v. toen ik het gekocht heb, maar het gaat wel pijnlijk hard achteruit allemaal :')
Terje Haakonsen: "Snowboarding is about fresh tracks, carving powder, being yourself and not being judged by others"
Komakie: "Van sneeuwballen gooien komt boemsen!"
Shaun Farmer: "That's gnarly"
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:45:22 #79
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703231
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:37 schreef dimmak het volgende:

[..]

BTC kopen
Wachten op een bullrun
Volledig in alts gaan
Wachten op een alts bullrun
Volledig in BTC gaan

En zo door blijven gaan.

Unlimited profit.
Winst pakken met alleen BTC en "goedkoop" weer inkopen, of alles tijdelijk in fiat kwakken lijkt me veiliger. :@
pi_177703238
quote:
9s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:41 schreef Blaatje38 het volgende:
hodl op alts en btc bijkopen.

INKAKKEN IS BIJPAKKEN
Geen geld meer om bij te pakken. Dus dat wordt inkakken.
pi_177703247
Ik heb nog een screenshot van Blockfolio uit december.
Die open ik nu telkens, niets aan de hand.
pi_177703259
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:46 schreef MaGNeT het volgende:
Ik heb nog een screenshot van Blockfolio uit december.
Die open ik nu telkens, niets aan de hand.
_O-
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:47:15 #83
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703262
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:37 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dat is het nou net ja, is BTC king? Ik denk van wel, maar ik denk ook dat er nog genoeg ruimte is voor alts. Gaan de komende twee jaar wel heel veel alts sneuvelen, dat wel.
Nou, ik dacht dat het een aflopende zaak was, maar nu denk ik dat BTC king blijft. Ze timmeren net als vele anderen aardig aan de weg. Fees zijn al flink goedkoper en er zijn meer problemen die opgelost gaan worden.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 11:49:25 #84
416575 crew  Kyran
pi_177703320
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:41 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wachten op de alts bullrun en dan mijn cyclus herhalen.
Yup, dat is waar ik op hoop :P Aangezien dit mijn eerste cyclus is heb ik geen BTC stash, maar ik wil straks een groot deel van mijn winst in BTC houden aangezien BTC king is :) Dan doet het ook minder pijn als het zoals nu gaat :D
pi_177703399
quote:
9s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:41 schreef Blaatje38 het volgende:
hodl op alts en btc bijkopen.

INKAKKEN IS BIJPAKKEN
Dat roept iedereen maar niemand doet het, anders zou de boel omhoog vliegen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177703438
quote:
9s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:52 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat roept iedereen maar niemand doet het, anders zou de boel omhoog vliegen.
Net nog wat shitcoins bijgekocht >:)
  vrijdag 9 maart 2018 @ 11:55:12 #87
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703448
Dat is ook zo iets. Je kan wel aan het bijkopen blijven, maar ergens houdt het op als het blijft zakken.
pi_177703472
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:55 schreef hodlwave het volgende:
Dat is ook zo iets. Je kan wel aan het bijkopen blijven, maar ergens houdt het op als het blijft zakken.
Hoezo?
pi_177703486
Het zou ook eens mooi zijn als we met dezelfde snelheid omhoog gaan als dat die spikes omlaag gaan. Omlaag= hoog volume. Omhoog= laag volume. ;(
pi_177703507
Overigens bijna alles mooi groen afgelopen uur. Moon! _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177703573
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:57 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Overigens bijna alles mooi groen afgelopen uur. Moon! _O_
Het gras buiten zeker, waar zie jij groen dan
  vrijdag 9 maart 2018 @ 12:03:11 #92
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703623
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:56 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Hoezo?
Voor mijn doen heb ik aardig wat Waves bijgekocht toen de boel dalende was. Het stelt in vergelijking met sommige anderen weinig voor, maar als het nóg verder blijft zakken en je zou in blijven kopen, waar trek je de grens dan? In theorie zou de hele zooi naar nul kunnen zakken, al lijkt me dat een onwaarschijnlijk scenario.
pi_177703699
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:03 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Voor mijn doen heb ik aardig wat Waves bijgekocht toen de boel dalende was. Het stelt in vergelijking met sommige anderen weinig voor, maar als het nóg verder blijft zakken en je zou in blijven kopen, waar trek je de grens dan? In theorie zou de hele zooi naar nul kunnen zakken, al lijkt me dat een onwaarschijnlijk scenario.
Ah ja klopt :)
pi_177703709
Ff mijn crypto apps verwijderd, ik hodl die rotzooi toch dus waarom elke dag meerdere keren moeten kijken hoe het eruit ziet?

Tevens begint het toch wel op een verslaving te lijken, waardoor ik nu in een afkickperiode terecht ga komen.
Zouden sigaretten helpen om af te kicken van crypto? :7
pi_177703731
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:07 schreef DrSnuggle het volgende:
Ff mijn crypto apps verwijderd, ik hodl die rotzooi toch dus waarom elke dag meerdere keren moeten kijken hoe het eruit ziet?

Tevens begint het toch wel op een verslaving te lijken, waardoor ik nu in een afkickperiode terecht ga komen.
Zouden sigaretten helpen om af te kicken van crypto? :7
Pep en halve liters Schultenbrau.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 12:09:35 #96
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177703741
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:07 schreef DrSnuggle het volgende:
Ff mijn crypto apps verwijderd, ik hodl die rotzooi toch dus waarom elke dag meerdere keren moeten kijken hoe het eruit ziet?

Tevens begint het toch wel op een verslaving te lijken, waardoor ik nu in een afkickperiode terecht ga komen.
Zouden sigaretten helpen om af te kicken van crypto? :7
Omdat het zo'n leuke hobby is, waar je ook nog flink aan zou kúnnen verdienen. _O_
pi_177703769
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:09 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Omdat het zo'n leuke hobby is, waar je ook nog flink aan zou kúnnen verdienen. _O_
Ja wat zit ik eigenlijk te klagen, ik sta nog in een puike plus sinds vorig jaar. Ff mijn nier verkopen, waar kon dat ook alweer?

Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig.
pi_177703782
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:00 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Het gras buiten zeker, waar zie jij groen dan
Mijn Delta watchlist.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177703818
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:07 schreef DrSnuggle het volgende:
Ff mijn crypto apps verwijderd, ik hodl die rotzooi toch dus waarom elke dag meerdere keren moeten kijken hoe het eruit ziet?

Ik hou dat niet lang vol.

Inderdaad raar, want ik heb het voor de lange termijn, en koersuitslagen op korte termijn veranderen niks aan mijn doel.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 12:18:14 #100
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_177703870
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:14 schreef DSVM het volgende:

[..]

Ik hou dat niet lang vol.

Inderdaad raar, want ik heb het voor de lange termijn, en koersuitslagen op korte termijn veranderen niks aan mijn doel.
We zullen zien hoe lang ik het volhoud, ik zal het bijhouden, vandaag is dag 1!

Nu reageer ik niet elke dag en lees ik absoluut niet alles terug, maar ik zal eerlijk vermelden hoe lang het heeft geduurd voordat ik weer een crypto app op mijn telefoon heb.
pi_177703883
INKAKKEN IS BIJPAKKEN
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177703919
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:18 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

We zullen zien hoe lang ik het volhoud, ik zal het bijhouden, vandaag is dag 1!

Nu reageer ik niet elke dag en lees ik absoluut niet alles terug, maar ik zal eerlijk vermelden hoe lang het heeft geduurd voordat ik weer een crypto app op mijn telefoon heb.
Ja zo werkt het dus niet he!

Maak smart contract waarin we vastleggen dat wanneer jij die app opent de helft van je coins naar ons toegaat.
pi_177703943
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:21 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ja zo werkt het dus niet he!

Maak smart contract waarin we vastleggen dat wanneer jij die app opent de helft van je coins naar ons toegaat.
Kost dat nou, zo'n smart contract opzetten?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177703962
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 11:32 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Dat is nu zo vaak voorgekomen dat sommige alts een aantal keer over de kop moeten om weer op het oude niveau terug te komen. Veel van de altcoins zie je over een jaar niet meer terug, maar is het waarschijnlijk door de aanwas van veel meer nieuwe munten nog moeilijker om de juiste beslissing te maken.
Daarom wegblijven van ICO's
pi_177703996
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:23 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Kost dat nou, zo'n smart contract opzetten?
32000 gas op de Ethereum blockchain meen ik. Komen nog wat kosten bij overigens.

Geen idee wat dat in euro/usd is. Kan je vast wel ergens omrekenen.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 12:32:09 #106
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177704069
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:24 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Daarom wegblijven van ICO's
Lastig, want met name door een paar van die ICO's is het leed nog wat te overzien.

Het is ook zo grappig om ergens 100.000 stuks van te hebben ondanks dat het (nog) geen lor waard is.

En zo modderen we een beetje voort. _O-
  vrijdag 9 maart 2018 @ 12:33:31 #107
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_177704094
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:21 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ja zo werkt het dus niet he!

Maak smart contract waarin we vastleggen dat wanneer jij die app opent de helft van je coins naar ons toegaat.
Ja en wat gaan jullie met mijn 500 Dogecoins doen dan? :’)
pi_177704166
Zeg wat nou als die ICO's op een gegeven moment teveel regelgeving krijgen, zullen we dan afspreken dat de hele wereld weer geld pompt in de echte coins met een eigen blockchain? dank u
  vrijdag 9 maart 2018 @ 12:42:52 #109
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_177704240
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:38 schreef metallicelmo het volgende:
Zeg wat nou als die ICO's op een gegeven moment teveel regelgeving krijgen, zullen we dan afspreken dat de hele wereld weer geld pompt in de echte coins met een eigen blockchain? dank u
Goed punt, dan zal er minder geld naar scam gaan en meer naar de al goed presterende coins. Nu alleen nog geen zak van te zien.

Nogmaals, als ik de laatste jaren op na sla, ziet het er naar uit dat tussen mei en juni de grootste kans op een bullrun is. (Of nog breder tussen april en juli)
  vrijdag 9 maart 2018 @ 12:43:43 #110
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177704253
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:38 schreef metallicelmo het volgende:
Zeg wat nou als die ICO's op een gegeven moment teveel regelgeving krijgen, zullen we dan afspreken dat de hele wereld weer geld pompt in de echte coins met een eigen blockchain? dank u
Ik pomp niets meer, zet alleen nog om naar BTC. Grens is allang bereikt. Het wachten is op een stel figuren die dezelfde fouten maken als ik deed met altcoins.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 12:44:14 #111
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_177704260
Ik volg het de laatste tijd helemaal niet meer op de voet, frustrende getallen tov de laatste bullrun.

Alleen wanneer ik kijk eens in de zo veel tijd staat het nog lager. Zo kut, maarja nogmaals, laten we de zomer afwachten.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 12:45:02 #112
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_177704272
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:43 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Ik pomp niets meer, zet alleen nog om naar BTC. Grens is allang bereikt. Het wachten is op een stel figuren die dezelfde fouten maken als ik deed met altcoins.
Welke fouten
pi_177704359
JA JA JA JA JA, MOOOOOON!!!

LAMBOOO!!!
pi_177704450
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:43 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Ik pomp niets meer, zet alleen nog om naar BTC. Grens is allang bereikt. Het wachten is op een stel figuren die dezelfde fouten maken als ik deed met altcoins.
Als iedereen dat doet verliest bitcoin zijn belangrijktste use case: het kopen van andere crypto's. Gevolg: alts leeg, bitcoin leeg, crypto de moeder geneukt.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177704727
zo, genoeg in gekocht

bitcoin naar 6 figures pls
pi_177705178
WEEKENDDDDDDDD :D
pi_177705398
Is er een app waar je mee kan zien of je in de plus of min staat?
Ik had blockfolio, maar die klopt niet meer, omdat ik sommige ben vergeten in te vullen.
pi_177705451
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 13:55 schreef woxxel het volgende:
Is er een app waar je mee kan zien of je in de plus of min staat?
Ik had blockfolio, maar die klopt niet meer, omdat ik sommige ben vergeten in te vullen.
Voor de meeste apps zul je moeten weten wat je hebt betaald en hoeveel stuks en wanneer etc om in te vullen.
Kan je het niet terug zoeken op de blockchain?
pi_177705504
When moon sir?
pi_177705507
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 13:55 schreef woxxel het volgende:
Is er een app waar je mee kan zien of je in de plus of min staat?
Ik had blockfolio, maar die klopt niet meer, omdat ik sommige ben vergeten in te vullen.
Ik vind Delta een stuk fijner.
pi_177705526
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:01 schreef Manzonderschouders het volgende:
When moon sir?
Zeg jij het maar

Jij bent de kenner hier
pi_177705600
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:01 schreef Manzonderschouders het volgende:
When moon sir?
Alles staat weer in het groen, meer kunnen we momenteel niet voor u doen!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 14:08:34 #123
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177705634
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:07 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Alles staat weer in het groen, meer kunnen we momenteel niet voor u doen!
Dat is mooi. Want meer geld betekent meer biologische eieren op mijn brood! Vrouwtje doet er ook nog maagdelijke olijfolie bij. Ik mag er zijn.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177705664
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:08 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Dat is mooi. Want meer geld betekent meer biologische eieren op mijn brood! Vrouwtje doet er ook nog maagdelijke olijfolie bij. Ik mag er zijn.

:{²
Hoelang ben jij en wat weeg je?
pi_177705681
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:01 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

Ik vind Delta een stuk fijner.
Die vind ik eigenlijk ook kut. Verwend denk ik. :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 14:11:34 #126
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177705696
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:10 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Hoelang ben jij en wat weeg je?
Ik zal de rekensom voor je maken. ik ben 2 kg te zwaar. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177705699
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:10 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Hoelang ben jij en wat weeg je?
Banshee is niet op die manier geïnteresseerd in mannen dus bespaar je de moeite.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177705747
quote:
3s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Banshee is niet op die manier geïnteresseerd in mannen dus bespaar je de moeite.
Nog nooit iemand zo vaak horen zeggen dat ie een 'vrouwtje' heeft, dus gewoon een kasthomo :Y
pi_177705843
quote:
3s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:11 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Banshee is niet op die manier geïnteresseerd in mannen dus bespaar je de moeite.
Het feit dat je daaraan begint te denken met deze vraag, zet me wel wat vraagtekens bij je neer.
pi_177705866
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:18 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Het feit dat je daaraan begint te denken met deze vraag, zet me wel wat vraagtekens bij je neer.
Kom veel in R&P, dan krijg je dat soort associaties....
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 14:27:01 #131
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177706010
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:14 schreef D. het volgende:

[..]

Nog nooit iemand zo vaak horen zeggen dat ie een 'vrouwtje' heeft, dus gewoon een kasthomo :Y
Dan heb je mijn literatuur hierover nooit gelezen. :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177706083
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 14:27 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Dan heb je mijn literatuur hierover nooit gelezen. :{

:{²
Héél conservatief van je broeder. Ook de homoseksuele medemens mag er zijn.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 9 maart 2018 @ 14:34:32 #133
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177706159
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:09 schreef dimmak het volgende:

[..]

Pep en halve liters Schultenbrau.
Beter Klok halve liters. Dat is tenminste nog te zuipen.

Schultenbrau is voor mensen die onder de brug wonen.

Duikplank
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 9 maart 2018 @ 15:00:11 #134
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177706624
Iemand een tip tegen rappende darmen?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177706639
Dubbele rode cijfers trekken langzaam weg, gaan we misschien nog mooi t weekend in, en dan zondag nog ff lekker maximaal duiken.
pi_177706651
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:00 schreef BansheeBoy het volgende:
Iemand een tip tegen rappende darmen?

:{²
loperamide?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Moderator vrijdag 9 maart 2018 @ 15:18:35 #137
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_177706930
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:00 schreef BansheeBoy het volgende:
Iemand een tip tegen rappende darmen?

:{²
ff op de wc gaan zitten, bradder.
Lambo of Rekt
pi_177707018
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 13:58 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Voor de meeste apps zul je moeten weten wat je hebt betaald en hoeveel stuks en wanneer etc om in te vullen.
Kan je het niet terug zoeken op de blockchain?
Per je echt helemaal terug gaan en alles wat je gedaan hebt invullen?
Stel dat je al een jaar bezig bent, dan moet je wel heel ver terug.
pi_177707035
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:01 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

loperamide?
idd od Norit
heeft het "vrouwtje" je vergiftigd?!
pi_177707046
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:23 schreef woxxel het volgende:

[..]

Per je echt helemaal terug gaan en alles wat je gedaan hebt invullen?
Stel dat je al een jaar bezig bent, dan moet je wel heel ver terug.
Jij hebt het zelf niet goed bijgehouden, als je dat wel wil gaan doen vanaf nu zou je dat moeten doen ja..
  vrijdag 9 maart 2018 @ 15:27:54 #141
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177707116
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:24 schreef Predator38 het volgende:

[..]

idd od Norit
heeft het "vrouwtje" je vergiftigd?!
Dat sluit ik uit. Ik ben vredelievend.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177707121
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:24 schreef Typisch het volgende:

[..]

Jij hebt het zelf niet goed bijgehouden, als je dat wel wil gaan doen vanaf nu zou je dat moeten doen ja..
Ok
pi_177707433
Of je rekent gewoon uit hoeveel je hebt ingelegd en hoeveel het nu waard is? :P
pi_177707471
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:28 schreef woxxel het volgende:

[..]

Ok
Als je het goed wilt bijhouden moet je het echt zelf doen. Persoonlijk doe ik het gewoon in Excel, dat is simpel en het zijn geen gegevens die ik graag in een app invul.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  vrijdag 9 maart 2018 @ 15:44:24 #145
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177707483
Jongens, hoe handelen jullie het altijd af met de kapper als ie het volledig verpest? :{

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177707526
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:44 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens, hoe handelen jullie het altijd af met de kapper als ie het volledig verpest? :{

:{²
Die kapper zijn vingers breken om mee te beginnen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177707541
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:44 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens, hoe handelen jullie het altijd af met de kapper als ie het volledig verpest? :{

:{²
Koop een tondeuze. Neem het heft in eigen hand.

Zwaardvis.

:{
pi_177707579
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:44 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens, hoe handelen jullie het altijd af met de kapper als ie het volledig verpest? :{

:{²
Wat heeft de kapper verpest?
pi_177707598
Kan me niet voorstellen dat zo'n bcashkop te verpesten is.

Maar ik sluit niets uit.

[ Bericht 4% gewijzigd door Typisch op 09-03-2018 15:50:19 ]
  Moderator vrijdag 9 maart 2018 @ 15:50:31 #150
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_177707630
quote:
7s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:49 schreef Blaatje38 het volgende:
Kan me niet voorstellen dat zo'n bcashkop te verpesten is.

Maar ik sluit niets uit.
;(

[ Bericht 0% gewijzigd door Typisch op 09-03-2018 15:50:48 ]
Lambo of Rekt
pi_177707644
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:44 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens, hoe handelen jullie het altijd af met de kapper als ie het volledig verpest? :{

:{²
laten we wel wezen: je loopt gewoon weg en zegt dankjewel
  vrijdag 9 maart 2018 @ 16:40:21 #152
61320 TwztId
ja toch..
pi_177708882
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 15:51 schreef Typisch het volgende:

[..]

laten we wel wezen: je loopt gewoon weg en zegt dankjewel
Zeggen dat het goed is als ze met de spiegel achter je staan, afrekenen en thuis voor de spiegel een diepe zucht doen.
pi_177709124
De koersen op rood, de koersen op groen. In cryptoland, is altijd wel wat te doen...
pi_177709171
WE GAAN DE TREND VOLGEN.

is even kijken wat er vandaag rond klokslag 18:00 uur gaat gebeuren

weer een klap net als de afgelopen 2 dagen?
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  vrijdag 9 maart 2018 @ 17:05:05 #155
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177709194
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:03 schreef klaasweetalles het volgende:
WE GAAN DE TREND VOLGEN.

is even kijken wat er vandaag rond klokslag 18:00 uur gaat gebeuren

weer een klap net als de afgelopen 2 dagen?
Net zon wegtrekker als t seizoen van feyenoord

Gauw vergeten in augustus maar weer kijken hoe de boel er voor staat
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 9 maart 2018 @ 17:06:48 #156
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_177709214
Gaan mods hier nog een keer ingrijpen? SC staat toch niet voor ONZ?
Op zaterdag 30 december 2017 14:19 schreef -jos- het volgende:
Deze man heeft wel een goede glazen bol. Alweer goed gegokt. _O_
pi_177709219
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:06 schreef Roellie80 het volgende:
Gaan mods hier nog een keer ingrijpen? SC staat toch niet voor ONZ?
Alles mag in SC. Helaas.
pi_177709229
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:05 schreef fathank het volgende:

[..]

Net zon wegtrekker als t seizoen van feyenoord

Gauw vergeten in augustus maar weer kijken hoe de boel er voor staat
grand-big-mac-img.jpg
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177709236
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:06 schreef Roellie80 het volgende:
Gaan mods hier nog een keer ingrijpen? SC staat toch niet voor ONZ?
Om die redenen post ik hier tegenwoordig amper meer..

Tweakers.net doet het wat dat betreft beter :)
Is het niveau ook wat hoger.
pi_177709248
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:08 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Om die redenen post ik hier tegenwoordig amper meer..

Tweakers.net doet het wat dat betreft beter :)
Is het niveau ook wat hoger.
hier is het wat realistische dan die domme prietpraat dat er met crypto nog wat geld te verdienen is
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177709264
When earthcore?
pi_177709325
Mijn alts zijn bij elkaar nu evenveel waard als toen BTC op 6000 USD stond. Niet goed dit. :{
pi_177709390
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:09 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

hier is het wat realistische dan die domme prietpraat dat er met crypto nog wat geld te verdienen is
Gast jij bent juist het voorbeeld van het trieste niveau.
pi_177709411
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:22 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Gast jij bent juist het voorbeeld van het trieste niveau.
je post hier toch zogenaamd niet meer.....

doei doei
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177709490
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:23 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

je post hier toch zogenaamd niet meer.....

doei doei
nu jij nog... oh ja boven de 10k ben je weer weg
  vrijdag 9 maart 2018 @ 17:28:06 #166
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177709495
Jongens jongens. Kom je thuis, zie je moeder de vrouw bezig in the kitchen. Bezig met heerlijke biologische self made hamburgers. Net zo selfmade als ik.

Smakelijk Clyde!

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177709568
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:23 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

je post hier toch zogenaamd niet meer.....

doei doei
Het woord amper zegt je niks? Dat bedoel ik nou, niveau hoor :')
pi_177709697
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:06 schreef Roellie80 het volgende:
Gaan mods hier nog een keer ingrijpen? SC staat toch niet voor ONZ?
Blockchain Technology & Cryptocurrencies

Kijk eens verder dan de slow chat
pi_177709699
Eergisteren: rond 17:00 spike omlaag. Gisteren rond 17:00 spike omlaag. Vandaag rond 17:00 spike omlaag.

Deze markt wordt zoooo zwaar gemanipuleerd.
pi_177709706
twee dagen... jawel... bijna 2 volle dagen was de sc goed te doen.... ik wilde zelfs aan de mods vragen of er structuur of beleid was ingevoerd....

totdat ik vandaag met frisse moed een bezoekje bracht... nou de frisse moed die heb ik net in de kleine kamer maar doorgetrokken!

ontopic:
wat is de reden van de huidige daling?

valt het woord regulering bij de meeste onder ons zo verkeerd dat dit altijd maar weer tot paniek(zaaien) leidt?

quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:38 schreef DSVM het volgende:
Eergisteren: rond 17:00 spike omlaag. Gisteren rond 17:00 spike omlaag. Vandaag rond 17:00 spike omlaag.

Deze markt wordt zoooo zwaar gemanipuleerd.
bedoel je met name BTC en dat daardoor de rest altijd maar mee omlaag wordt getrokken?
pi_177709756
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:38 schreef DSVM het volgende:
Eergisteren: rond 17:00 spike omlaag. Gisteren rond 17:00 spike omlaag. Vandaag rond 17:00 spike omlaag.

Deze markt wordt zoooo zwaar gemanipuleerd.
Heb je er naar gehandeld? Blijkbaar is het te voorspellen.
pi_177709834
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:38 schreef DSVM het volgende:
Eergisteren: rond 17:00 spike omlaag. Gisteren rond 17:00 spike omlaag. Vandaag rond 17:00 spike omlaag.

Deze markt wordt zoooo zwaar gemanipuleerd.
Manipulatie gebeurd alleen op gezette tijden?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177709862
Ik constateer alleen feiten.
pi_177709877
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:45 schreef ITrade het volgende:

[..]

Manipulatie gebeurd alleen op gezette tijden?
scheduled task op een pc'tje ergens
  vrijdag 9 maart 2018 @ 17:47:15 #175
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177709885
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:28 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens jongens. Kom je thuis, zie je moeder de vrouw bezig in the kitchen. Bezig met heerlijke biologische self made hamburgers. Net zo selfmade als ik.

Smakelijk Clyde!

:{²
Zo lekker! Maar 1 probleem. Dat spul gaat op.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177709901
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:46 schreef DSVM het volgende:
Ik constateer alleen feiten.
Waar is het feit dat wanneer twee spikes omlaag gaan rond dezelfde tijd manipulatie betekend?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177709953
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:47 schreef ITrade het volgende:

[..]

Waar is het feit dat wanneer twee spikes omlaag gaan rond dezelfde tijd manipulatie betekend?
Daar is het feit.
pi_177709989
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:47 schreef het_fokschaap het volgende:

[..]

scheduled task op een pc'tje ergens
Het zou kunnen ja. Een geavanceerde algoritme die de hele crypto markt doet trillen, helaas werkt hij alleen rond 17 uur (voorheen 23 uur). Die tijdsklok doet wat moeilijk.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177710015
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:51 schreef ITrade het volgende:

[..]

Het zou kunnen ja. Een geavanceerde algoritme die de hele crypto markt doet trillen, helaas werkt hij alleen rond 17 uur (voorheen 23 uur). Die tijdsklok doet wat moeilijk.
Hi hi hi ha ha ha
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 17:55:31 #180
416575 crew  Kyran
pi_177710052
quote:
99s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:41 schreef Typisch het volgende:

[..]

Heb je er naar gehandeld? Blijkbaar is het te voorspellen.
Nou ja, je kan er grapjes over maken, maar het is wel waar als je naar de afgelopen 3 dagen kijkt. Of je er naar durft te handelen is een tweede.

7 maart 17:00 dikke kaars naar beneden -$900
8 maart 17:00 dikke kaars naar beneden -$500
9 maart 17:00 dikke kaars naar beneden -$300

Wordt wel steeds minder :P

Edit: Nu ik net even naar die kaarsen aan het kijken was valt het mij op dat het 17:00 en 02:00 lijkt te zijn :D

8 maart 02:00 dikke kaars naar beneden -$300
9 maart 02:00 dikke kaars naar beneden -$400
10 maart 02:00 dikke kaars naar beneden -$???
pi_177710056
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:51 schreef ITrade het volgende:

[..]

Het zou kunnen ja. Een geavanceerde algoritme die de hele crypto markt doet trillen, helaas werkt hij alleen rond 17 uur (voorheen 23 uur). Die tijdsklok doet wat moeilijk.
dat komt door die storing in Zuid-Europa, gingen de klokken achter lopen
pi_177710089
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:50 schreef DSVM het volgende:

[..]

Daar is het feit.
Het zou die mtgox trustee kunnen zijn natuurlijk, die na een lange werkdag wat pintjes gaat drinken in een Otaku bar. Nadat hij rond 1 uur eindelijk thuis komt dumpt hij nog wat van zijn 160k BTC stack.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177710128
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:57 schreef ITrade het volgende:

[..]

Het zou die mtgox trustee kunnen zijn natuurlijk, die na een lange werkdag wat pintjes gaat drinken in een Otaku bar. Nadat hij rond 1 uur eindelijk thuis komt dumpt hij nog wat van zijn 160k BTC stack.
Ja, want dat zou hij niet met een bot doen :')
pi_177710241
Pure manipulatie dit.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 9 maart 2018 @ 18:07:54 #185
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177710269
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 18:06 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Pure manipulatie dit.
Kan mij het schelen, ik lig op de bank. Wel verdiend als je het mij vraagt.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 9 maart 2018 @ 18:11:41 #186
61320 TwztId
ja toch..
pi_177710351
Iedereen gaat nu elke dag shorten om 17.00/18.00 neem ik aan, aangezien de Bitcoin code is gekraakt :')
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 9 maart 2018 @ 18:13:33 #187
416575 crew  Kyran
pi_177710396
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 18:11 schreef TwztId het volgende:
Iedereen gaat nu elke dag shorten om 17.00/18.00 neem ik aan, aangezien de Bitcoin code is gekraakt :')
Zoals hierboven al aangegeven denk ik niet dat het slim is om er op in te spelen. Het is gewoon een simpele constatering dat het nu al drie dagen op rij gebeurt om 17:00 en twee dagen op rij om 02:00. Kan morgen opeens anders zijn en +$500 gaan om 17:00.

Het zijn gewoon feiten van de afgelopen paar dagen. Wat je er mee kan of wil of moet doen is iets heel anders.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 18:18:56 #188
61320 TwztId
ja toch..
pi_177710520
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 18:13 schreef Kyran het volgende:

[..]

Zoals hierboven al aangegeven denk ik niet dat het slim is om er op in te spelen. Het is gewoon een simpele constatering dat het nu al drie dagen op rij gebeurt om 17:00 en twee dagen op rij om 02:00. Kan morgen opeens anders zijn en +$500 gaan om 17:00.

Het zijn gewoon feiten van de afgelopen paar dagen. Wat je er mee kan of wil of moet doen is iets heel anders.
Ik heb random ,de grafiek van ETH erbij gepakt op 2H, daar is ook laatste 3 dagen om 7.00 uur een rode candle..

Het zegt echt werkelijkwaar helemaal niks en zo kan je bij elke coin op elke tijd wel wat vinden.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 18:22:30 #189
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177710571
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:45 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Welke fouten
Niet in BTC, maar in altcoins investeren.
quote:
4s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 12:58 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Als iedereen dat doet verliest bitcoin zijn belangrijktste use case: het kopen van andere crypto's. Gevolg: alts leeg, bitcoin leeg, crypto de moeder geneukt.
Sorry, dan koop ik nog wel wat. :P
pi_177710675
Zou mooi als die 1001 erc20 tokens eens afsterven, samen met btc.
pi_177710748
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 18:30 schreef Jed1Gam het volgende:
Zou mooi als die 1001 erc20 tokens eens afsterven, samen met btc.
Oh, sweet summer child..
pi_177710761
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:03 schreef klaasweetalles het volgende:
WE GAAN DE TREND VOLGEN.

is even kijken wat er vandaag rond klokslag 18:00 uur gaat gebeuren

weer een klap net als de afgelopen 2 dagen?
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177710809
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 18:37 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Klaas, wat zeggen de economische modellen van Harvard over Bitcoin? Waar gaat het heen? Wil heel graag een nieuwe forecast van het oracle van Harvard!
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  vrijdag 9 maart 2018 @ 18:49:07 #194
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_177710929
quote:
14s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 17:38 schreef Typisch het volgende:

[..]

Blockchain Technology & Cryptocurrencies

Kijk eens verder dan de slow chat
De meeste topics leven niet, de kracht van een forum als deze zijn de continue updates.

Maar volgens de policy mag ik hier dus ook complete topics vullen met de meest random bullshit. Omdat slowchat, dus dan mag alles?

Het onderwerp hier is toch duidelijk of niet?
Op zaterdag 30 december 2017 14:19 schreef -jos- het volgende:
Deze man heeft wel een goede glazen bol. Alweer goed gegokt. _O_
pi_177710963
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 18:49 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

De meeste topics leven niet, de kracht van een forum als deze zijn de continue updates.

Maar volgens de policy mag ik hier dus ook complete topics vullen met de meest random bullshit. Omdat slowchat, dus dan mag alles?

Het onderwerp hier is toch duidelijk of niet?
Ja, daarom is het ook een cryptoforum. In een slow chat mag je op de foks echter ook over andere dingen praten. Dat is in Voetbal, Games of BNW ook zo. Dus ook hier.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 18:53:42 #196
61320 TwztId
ja toch..
pi_177710991
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 18:49 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

De meeste topics leven niet, de kracht van een forum als deze zijn de continue updates.

Maar volgens de policy mag ik hier dus ook complete topics vullen met de meest random bullshit. Omdat slowchat, dus dan mag alles?

Het onderwerp hier is toch duidelijk of niet?
Misschien dat een vergelijking met VI in de buurt komt, het topic is voetbal maar daar gaat het niet de hele show lang over.

Hier ist ook: Onzin -> Crypto -> onzin -> Crypto onzin -> Crypto ...etc etc..
  vrijdag 9 maart 2018 @ 18:56:20 #198
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177711030
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 18:49 schreef Roellie80 het volgende:

[..]

De meeste topics leven niet, de kracht van een forum als deze zijn de continue updates.
Voel je vrij om een steentje bij te dragen. Wordt echt gewaardeerd.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 9 maart 2018 @ 18:58:53 #199
61320 TwztId
ja toch..
pi_177711078

Voor de mensen die nog geloven in FUN :P
  vrijdag 9 maart 2018 @ 19:01:48 #200
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_177711128
Het zal aan mij liggen.

Ik snap dat er ruimte moet zijn voor puberale grappen. Maar en om het dan weken lang te blijven herhalen is ronduit vervelend. Hierdoor zijn veel users met potentieel nuttige informatie al lang afgehaakt.

Jammer, crypto zou zo’n mooi onderwerp kunnen zijn hier op fok
Op zaterdag 30 december 2017 14:19 schreef -jos- het volgende:
Deze man heeft wel een goede glazen bol. Alweer goed gegokt. _O_
pi_177711149
users bannen doen ze niet meer op fok

ze kunnen elke user elke post hard gebruiken :')
pi_177711165
neotracker is wel lang down zo :')
  vrijdag 9 maart 2018 @ 19:05:43 #203
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177711177
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 19:04 schreef Weissmania het volgende:
neotracker is wel lang down zo :')
Ik weet het niet, doe weinig met ze.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 9 maart 2018 @ 19:07:11 #204
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_177711200
Op zaterdag 30 december 2017 14:19 schreef -jos- het volgende:
Deze man heeft wel een goede glazen bol. Alweer goed gegokt. _O_
  vrijdag 9 maart 2018 @ 19:16:33 #205
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_177711346
Wtf is er met Paccoin gebeurd? Nu op 3 in marketcap! :D
Op woensdag 9 juni 2010 09:38 schreef n3z het volgende: Nee. Ik vindt immigranten niet erg, maar aub alleen hoogopgeleide.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 19:18:14 #206
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_177711363
Oh wacht, ze gebruiken blijkbaar oude circulation numbers. :')
Op woensdag 9 juni 2010 09:38 schreef n3z het volgende: Nee. Ik vindt immigranten niet erg, maar aub alleen hoogopgeleide.
pi_177711468
Hoe kan het dat btc en bijna alle coins dalen, maar een klein aantal gaat zelfs omhoog.ripple en trx
Ven gaat ook niet zo hard naar beneden.
pi_177711495
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 19:18 schreef Zwansen het volgende:
Oh wacht, ze gebruiken blijkbaar oude circulation numbers. :')
Volgens mij was er een moment dat je zin kon ruilen 1000 voor 1. :+
Dus deel de marketcap maar door 1000
pi_177712399
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 18:40 schreef ITrade het volgende:

[..]

Klaas, wat zeggen de economische modellen van Harvard over Bitcoin? Waar gaat het heen? Wil heel graag een nieuwe forecast van het oracle van Harvard!
5000 binnen 2 maanden
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  vrijdag 9 maart 2018 @ 20:26:39 #210
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_177712500
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 20:19 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

5000 binnen 2 maanden
Welk economisch model heb je gebruikt? Heb je een bron voor deze 5000btc?
pi_177712506
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 20:19 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

5000 binnen 2 maanden
euro of dollar?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177712522
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 20:27 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

euro of dollar?
dollar
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177712536
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 20:26 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Welk economisch model heb je gebruikt? Heb je een bron voor deze 5000btc?
Mijn eigen modellen, net als de vorige keer he...... :)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177712569
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 20:27 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

dollar
gewaagde voorspelling
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 20:47:15 #215
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_177712886
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 20:28 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Mijn eigen modellen, net als de vorige keer he...... :)
Wil je die modellen delen met ons zodat wij van jouw wijsheid mogen genieten?
pi_177713656
1
2
3
4
5
if ( btcvalue < 10000 ) {                  
        printf ("Yep, klaasweetalles!\n" ); 
    }
    else if ( btcvalue > 10000 ) {            
        printf( "Nope, klaasweetnix!\n" );
pi_177713846
Ik zal mijn modellen ook delen voor een keertje:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wie kan daar TA op loslaten?
pi_177713964
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 20:47 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Wil je die modellen delen met ons zodat wij van jouw wijsheid mogen genieten?
article-image.cid_.jpg?auto=format&fit=max&h=1080&ixlib=php-1.1.0&q=65&w=1920&s=b5c970a569e1b370c6327ff221679d89
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177714128
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 21:40 schreef MaGNeT het volgende:
Ik zal mijn modellen ook delen voor een keertje:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wie kan daar TA op loslaten?
Daar kan ik wel een pump and dump op.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177714146
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 21:40 schreef MaGNeT het volgende:
Ik zal mijn modellen ook delen voor een keertje:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wie kan daar TA op loslaten?
We gaan voor een uptrend!
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  vrijdag 9 maart 2018 @ 21:59:28 #221
92989 ..-._---_-.-
alike minds think great
pi_177714167
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 21:40 schreef MaGNeT het volgende:
Ik zal mijn modellen ook delen voor een keertje:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wie kan daar TA op loslaten?
Het volume is in ieder geval prima.
pi_177714200
Universaa
Jaaaaaahaaaahhaaaaaa
Vakman pur sang
  vrijdag 9 maart 2018 @ 22:02:09 #223
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_177714213
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 21:46 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Wow! Wat briljant! Ik snap direct wat je bedoelt. Dank voor de heldere uitleg alleswetende. :)
  vrijdag 9 maart 2018 @ 22:10:21 #224
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177714332
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 22:02 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Wow! Wat briljant! Ik snap direct wat je bedoelt. Dank voor de heldere uitleg alleswetende. :)
Maak je niet druk. Extra hamburger onderweg nu. Lekker!!!

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 9 maart 2018 @ 22:16:10 #225
61320 TwztId
ja toch..
pi_177714414
9K GoGoGo iedereen kopen!
pi_177714418
fomo
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177714494
IK ZIE WEER GROENE CIJFERS _O_
  vrijdag 9 maart 2018 @ 22:37:24 #228
291799 TwenteFC
Red is the color.
pi_177714714
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 21:40 schreef MaGNeT het volgende:
Ik zal mijn modellen ook delen voor een keertje:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wie kan daar TA op loslaten?
Ik voorspel een moonshot op zeer korte termijn.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 22:38:03 #229
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_177714728
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 22:23 schreef BakkenKappen het volgende:
IK ZIE WEER GROENE CIJFERS _O_
Na 2,5 maand eindelijk weer? :P

Hier Cardano nog op -5,5% en XRP nog op -,1,6%.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 22:40:32 #230
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_177714766
Ow hier nu ook groen :D
pi_177714779
zGZg56.gif
  vrijdag 9 maart 2018 @ 22:48:04 #232
131603 Afwazig
Serious business
pi_177714889
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 22:38 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Na 2,5 maand eindelijk weer? :P

Hier Cardano nog op -5,5% en XRP nog op -,1,6%.
Cardano en Ripple :'(
  vrijdag 9 maart 2018 @ 22:50:05 #233
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_177714914
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 22:48 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Cardano en Ripple :'(
Cardano is een grote gok. Of het wordt helemaal niets of het wordt top. Beetje all-in op rood af zwart in het casino. Ripple heb ik wel goede verwachtingen van op de lange termijn.
pi_177715006
Gaan we nog een keer moonen of is het allemaal over met crypto?
  vrijdag 9 maart 2018 @ 22:59:37 #235
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_177715062
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 22:55 schreef BadVlad het volgende:
Gaan we nog een keer moonen of is het allemaal over met crypto?
Het is bijzonder rustig aan het worden. Misschien ook wel goed. Hopelijk geeft dat wat rust in de koers.
pi_177715066
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 22:55 schreef BadVlad het volgende:
Gaan we nog een keer moonen of is het allemaal over met crypto?
correctie is over, omhoog vanaf hier.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  vrijdag 9 maart 2018 @ 23:01:26 #237
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_177715091
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 22:59 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

correctie is over, omhoog vanaf hier.
Dat zei ik afgelopen 2,5 maand ook iedere dag :P
pi_177715126
quote:
15s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 22:55 schreef BadVlad het volgende:
Gaan we nog een keer moonen of is het allemaal over met crypto?
BadVlad, broeder.

Heb geloof in het plan van onze lieve Heer
pi_177715595
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 23:01 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Dat zei ik afgelopen 2,5 maand ook iedere dag :P
En moet je kijken waar het je gebracht heeft: mooie groene cijfertjes!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177715877
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 23:32 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

En moet je kijken waar het je gebracht heeft: mooie groene cijfertjes!
Exact! Wat is er nou mooier dan dat _O_
pi_177715966
Kijk ripple op de lange termijn, een van de weinige gestegen dukaten
Vakman pur sang
pi_177716260
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 22:50 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Cardano is een grote gok. Of het wordt helemaal niets of het wordt top. Beetje all-in op rood af zwart in het casino. Ripple heb ik wel goede verwachtingen van op de lange termijn.
:')

We hebben weer een nieuwe expert hoor!
pi_177716278
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 maart 2018 22:59 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

correctie is over, omhoog vanaf hier.
:')
En nog eentje. Jongens, de correctie is over! Niets aan de hand we gaan gewoon weer nieuwe ATHs aantikken!

:')14.gif
pi_177716319
we zijn al weer bijna $1000 gestegen. dit gaat lekker.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177716326
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 00:13 schreef kthxbye het volgende:

[..]

:')
En nog eentje. Jongens, de correctie is over! Niets aan de hand we gaan gewoon weer nieuwe ATHs aantikken!

:')[ afbeelding ]
Gewoon hodl G. No spang broeder.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177716410
Het lek is nog lang niet boven. We gaan naar de $7500. :{
pi_177716486
quote:
15s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 00:22 schreef BadVlad het volgende:
Het lek is nog lang niet boven. We gaan naar de $7500. :{
Lekker man, op 4K ga ik groots inkopen,
Vakman pur sang
pi_177716525
Als we volgende week niet op $12.000 staan dan gaat deze glazen bol ook in de glasbak.
  zaterdag 10 maart 2018 @ 00:35:15 #249
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177716616
Zal nog wel een aantal maanden duren vrees ik, voor er echt iets gebeurt waar niet alleen een paar klapjosti's blij van worden.
pi_177716704
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177716743
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 00:28 schreef MaGNeT het volgende:
Als we volgende week niet op $12.000 staan dan gaat deze glazen bol ook in de glasbak.
Pas week 3 toch?
  zaterdag 10 maart 2018 @ 00:46:12 #252
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177716786
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 00:43 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Pas week 3 toch?
Maakt 't uit? Ik lig in bed nu.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177716797
quote:
15s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 00:46 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Maakt 't uit? Ik lig in bed nu.

:{²
Pics?
  zaterdag 10 maart 2018 @ 00:47:43 #254
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177716814
quote:
15s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 00:46 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Maakt 't uit? Ik lig in bed nu.

:{²
Komt je vrouwtje je insmeren met pindakaas in bed?
pi_177716853
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 00:43 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Pas week 3 toch?
Dat is volgende week toch? :P

Het is maar net hoe je telt ;)
pi_177716895
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 00:50 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dat is volgende week toch? :P

Het is maar net hoe je telt ;)
Nog eerder dan ik had gedacht. *O*

Tijd voor altseason. >:)
  zaterdag 10 maart 2018 @ 00:54:24 #257
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177716920
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 00:47 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Komt je vrouwtje je insmeren met pindakaas in bed?
Genoeg pinda's op deze week. Je wordt er zo krols van.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177717976
Dag 2: het valt mij al zwaar om niet naar crypto te kijken. :’( ik krijg zo nu en dan wel wat mee (via dit forum bijvoorbeeld) maar het zal een grote verrassing worden als ik weer ga kijken.
  zaterdag 10 maart 2018 @ 08:30:05 #259
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177718256
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 05:47 schreef DrSnuggle het volgende:
Dag 2: het valt mij al zwaar om niet naar crypto te kijken. :’( ik krijg zo nu en dan wel wat mee (via dit forum bijvoorbeeld) maar het zal een grote verrassing worden als ik weer ga kijken.
Bibberen en alles?
  zaterdag 10 maart 2018 @ 08:31:27 #260
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_177718260
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 00:12 schreef kthxbye het volgende:

[..]

:')

We hebben weer een nieuwe expert hoor!
??
  zaterdag 10 maart 2018 @ 08:32:30 #261
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177718269
Van een stuk of 10 coins terug naar 3 voor de hodl. Maakt het lekker overzichtelijk :P
  zaterdag 10 maart 2018 @ 08:35:00 #262
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_177718282
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 08:32 schreef leolinedance het volgende:
Van een stuk of 10 coins terug naar 3 voor de hodl. Maakt het lekker overzichtelijk :P
Waar zit je in?
  zaterdag 10 maart 2018 @ 08:35:17 #263
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177718286
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 08:35 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Waar zit je in?
ETH, VEN en AE
En nog een beetje HST trouwens, maar die gaan er ook nog wel een keer uit.
pi_177718288
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 08:32 schreef leolinedance het volgende:
Van een stuk of 10 coins terug naar 3 voor de hodl. Maakt het lekker overzichtelijk :P
Moet ik eigenlijk ook doen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  zaterdag 10 maart 2018 @ 08:39:41 #265
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177718308
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 08:35 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Moet ik eigenlijk ook doen.
edit: foutje
pi_177718340
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 08:30 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Bibberen en alles?
Één groot leeg gevoel, dat ik op de bank zit en denk: “wat moet ik nu met mijn leven doen”
pi_177718362
Nog maar +25% en ik sta weer op mijn inleg _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  zaterdag 10 maart 2018 @ 08:54:43 #268
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177718378
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 08:52 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Nog maar +25% en ik sta weer op mijn inleg _O_
:o
  zaterdag 10 maart 2018 @ 09:00:29 #269
61320 TwztId
ja toch..
pi_177718406
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 08:52 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Nog maar +25% en ik sta weer op mijn inleg _O_
Ik heb +38.9% nodig :@
pi_177718416
Hoe kort zitten veel mensen er hier de laatste tijd in dat je onder water kan staan dan. Of extra romige dukaten in de "dip" gekocht?
[i]No temptation has overtaken you that is not common to man. God is faithful, and he will not let you be tempted beyond your ability, but with the temptation he will also provide the way of escape, that you may be able to endure it.[/i]
  zaterdag 10 maart 2018 @ 09:11:21 #271
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177718494
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 08:47 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Één groot leeg gevoel, dat ik op de bank zit en denk: “wat moet ik nu met mijn leven doen”
Het is een optie om het tegen elkaar af te wegen of dat het wel waard is.
  zaterdag 10 maart 2018 @ 09:11:57 #272
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177718500
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 09:02 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Hoe kort zitten veel mensen er hier de laatste tijd in dat je onder water kan staan dan. Of extra romige dukaten in de "dip" gekocht?
Maand of zeven en ja, dat laatste ook.
pi_177718521
PantosIO twitterde op vrijdag 09-03-2018 om 16:00:02 We are proud to announce our partnership with the @LiskHQ, @Wavesplatform & @KomodoPlatform for Pantos. An open-source, open-innovation driven research project, bringing all major blockchain platforms closer together. Find out more on https://t.co/z6T4Q6jc62 #Pantos $PAN #ico https://t.co/XLOTaekDIM reageer retweet
  zaterdag 10 maart 2018 @ 09:20:29 #274
317039 Printerkabel
Hello darkness, my old friend
pi_177718574
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 08:52 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Nog maar +25% en ik sta weer op mijn inleg _O_
Ik ook
Hallon
pi_177718716
Groene coins, mooie kleur
pi_177718759
quote:
11s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 09:11 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Het is een optie om het tegen elkaar af te wegen of dat het wel waard is.
Zonder gekkigheid, het is het wel waard en, je zal het niet verwachten maar, ik overdrijf wel een beetje... 😅
Blijft erbij dat ik wel wil proberen om het continu kijken te verminderen, want het op de uur weten wat de prijs van crypto is slaat totaal nergens op.
En dan vind ik ook dat dit alsnog een betere verslaving is dan sigaretten. :)
  zaterdag 10 maart 2018 @ 09:50:22 #277
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177718817
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 09:43 schreef DrSnuggle het volgende:
want het op de uur weten wat de prijs van crypto is slaat totaal nergens op.
Wel als je zonder sell order een plotselinge stijging mist die de moeite waard was om te cashen. :P
pi_177718823
Max. 5x per dag kijken, gelijk stoppen is een erg lastige opgave. :/
  zaterdag 10 maart 2018 @ 09:53:50 #279
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_177718851
Zo kocht ik laatst LTC toen het rond ¤ 150 stond. Verder niet op gelet, maar vanaf het moment dat ik het kocht steeg het binnen de kortste keren tot rond de ¤ 200. Uiteraard veel te vroeg omgezet naar Waves.
pi_177719118
Kutzooi gisteren alles verkocht op aanraden van Klaas ik ben er mooi ingetrapt
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177719135
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 10:16 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Kutzooi gisteren alles verkocht op aanraden van Klaas ik ben er mooi ingetrapt
Gisteren alles omgezet in Fiat, nu wil dat kreng niet starten ;(
pi_177719167
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 10:17 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Gisteren alles omgezet in Fiat, nu wil dat kreng niet starten ;(
Denk dat ik maar een nieuwe hypotheek afsluit en alles in ripple knal die staat lekker laag en gaat echt wel een keer 10000 euro worden !
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177719197
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 10:16 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Kutzooi gisteren alles verkocht op aanraden van Klaas ik ben er mooi ingetrapt
Weaky boy
pi_177719683
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 10:16 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Kutzooi gisteren alles verkocht op aanraden van Klaas ik ben er mooi ingetrapt
REKT door klaas......ai ai
pi_177719797
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 09:14 schreef MaGNeT het volgende:
PantosIO twitterde op vrijdag 09-03-2018 om 16:00:02 We are proud to announce our partnership with the @LiskHQ, @Wavesplatform & @KomodoPlatform for Pantos. An open-source, open-innovation driven research project, bringing all major blockchain platforms closer together. Find out more on https://t.co/z6T4Q6jc62 #Pantos $PAN #ico https://t.co/XLOTaekDIM reageer retweet
Dat is leuk.

Moet sowieso eigenlijk wat Komodo gaan halen.
pi_177720064

Blijf em geweldig vinden :D
pi_177720279
quote:
10s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 11:14 schreef pnxsinned het volgende:

Blijf em geweldig vinden :D
Deze krijg ik de rest van de dag niet meer uit mn hoofd
pi_177720400
Ik post het hier maar nog een keertje: https://www.eligma.io/.

Kan natuurlijk nooit zeggen of het een succesvol product wordt, maar via via ken ik wat mensen achter dit project. En die kunnen bewerkstelligen wat ze van plan zijn, dat weet ik vrij zeker.

quote:
Eligma will be an AI-driven and blockchain-based cognitive commerce platform that will change the way people discover, purchase, track
and resell items online. Its unique features will offer users a “one-place”, from where they can shop in all the online stores anywhere in the
world, check the value of items in their household and learn the best time to sell them. Eligma will offer users a completely decentralized
universal loyalty program and help transform every household into a business
Ik moet alleen nog even vragen naar de onderzoeken die er zijn gedaan om te bepalen of dit is wat mensen daadwerkelijk willen. Wil je wel shoppen op één plek? Is het niet juist lekker en leuk om een beetje het internet of (lekker oldskool) de winkelstraat af te struinen?

ICO'tje om in de gaten te houden voor mij in ieder geval.
pi_177720565
quote:
14s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 11:32 schreef Typisch het volgende:
Ik post het hier maar nog een keertje: https://www.eligma.io/.

Kan natuurlijk nooit zeggen of het een succesvol product wordt, maar via via ken ik wat mensen achter dit project. En die kunnen bewerkstelligen wat ze van plan zijn, dat weet ik vrij zeker.

[..]

Ik moet alleen nog even vragen naar de onderzoeken die er zijn gedaan om te bepalen of dit is wat mensen daadwerkelijk willen. Wil je wel shoppen op één plek? Is het niet juist lekker en leuk om een beetje het internet of (lekker oldskool) de winkelstraat af te struinen?

ICO'tje om in de gaten te houden voor mij in ieder geval.
Interessant :). Ik begrijp eruit dat het dus een soort van verzamelbak gaat worden van allerlei andere webshops en marktplaatsen. Het leukste lijkt me dat je met crypto's producten kan aanschaffen.

[ Bericht 0% gewijzigd door anoniem_280520181216 op 10-03-2018 11:40:03 ]
  zaterdag 10 maart 2018 @ 11:43:09 #290
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177720638
Jongens, lekker ontbijtje gehad?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177720689
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 11:39 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Interessant :). Ik begrijp eruit dat het dus een soort van verzamelbak gaat worden van allerlei andere webshops en marktplaatsen. Het leukste lijkt me dat je met crypto's producten kan aanschaffen.
Ik vind het idee leuk klinken, maar denk dat het pas toepasbaar is over 5-10 jaar

Winkels willen zekerheid, mensen willen koop bescherming/veiligheid, zie hoeveel juridisch gedoe Paypal voor elkaar heeft gekregen
pi_177720765
quote:
14s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 11:32 schreef Typisch het volgende:
Ik post het hier maar nog een keertje: https://www.eligma.io/.

Kan natuurlijk nooit zeggen of het een succesvol product wordt, maar via via ken ik wat mensen achter dit project. En die kunnen bewerkstelligen wat ze van plan zijn, dat weet ik vrij zeker.

[..]

Ik moet alleen nog even vragen naar de onderzoeken die er zijn gedaan om te bepalen of dit is wat mensen daadwerkelijk willen. Wil je wel shoppen op één plek? Is het niet juist lekker en leuk om een beetje het internet of (lekker oldskool) de winkelstraat af te struinen?

ICO'tje om in de gaten te houden voor mij in ieder geval.
Internet afstruinen word ik zelf eigenlijk nooit zo vrolijk van.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177720778
quote:
15s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 11:43 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens, lekker ontbijtje gehad?

:{²
Ik moet nog beginnen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  zaterdag 10 maart 2018 @ 12:07:00 #294
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177721015
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 11:49 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ik moet nog beginnen.
Ok, ik hoor wel wat het wordt.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177721054
quote:
14s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 11:32 schreef Typisch het volgende:
Ik post het hier maar nog een keertje: https://www.eligma.io/.

Kan natuurlijk nooit zeggen of het een succesvol product wordt, maar via via ken ik wat mensen achter dit project. En die kunnen bewerkstelligen wat ze van plan zijn, dat weet ik vrij zeker.

[..]

Ik moet alleen nog even vragen naar de onderzoeken die er zijn gedaan om te bepalen of dit is wat mensen daadwerkelijk willen. Wil je wel shoppen op één plek? Is het niet juist lekker en leuk om een beetje het internet of (lekker oldskool) de winkelstraat af te struinen?

ICO'tje om in de gaten te houden voor mij in ieder geval.
Hoe kom je aan zo'n ico ?
pi_177721059
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 12:09 schreef woxxel het volgende:

[..]

Hoe kom je aan zo'n ico ?
Dit soort? Tips van vrienden.. :+
pi_177721354
quote:
14s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 11:32 schreef Typisch het volgende:
Ik post het hier maar nog een keertje: https://www.eligma.io/.

Kan natuurlijk nooit zeggen of het een succesvol product wordt, maar via via ken ik wat mensen achter dit project. En die kunnen bewerkstelligen wat ze van plan zijn, dat weet ik vrij zeker.

[..]

Ik moet alleen nog even vragen naar de onderzoeken die er zijn gedaan om te bepalen of dit is wat mensen daadwerkelijk willen. Wil je wel shoppen op één plek? Is het niet juist lekker en leuk om een beetje het internet of (lekker oldskool) de winkelstraat af te struinen?

ICO'tje om in de gaten te houden voor mij in ieder geval.
red flags, red flags everywhere!!
pi_177721368
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 12:30 schreef kthxbye het volgende:

[..]

red flags, red flags everywhere!!
Elk project heeft red flags hé.

Ik vertrouw in deze op gasten die er tonnen in stoppen. :+

Met een beetje speelgeld vind ik het een prima optie.
pi_177721409
quote:
14s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 12:31 schreef Typisch het volgende:

[..]

Elk project heeft red flags hé.

Ik vertrouw in deze op gasten die er tonnen in stoppen. :+

Met een beetje speelgeld vind ik het een prima optie.
Nee, niet elk project heeft red flags hoor. Ja, 95% van de ICOs.
  Moderator zaterdag 10 maart 2018 @ 12:34:51 #300
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_177721426
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 maart 2018 12:33 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Nee, niet elk project heeft red flags hoor. Ja, 95% van de ICOs.
Ja maar dat riep je ook over ICX.
Lambo of Rekt
  Moderator zaterdag 10 maart 2018 @ 12:35:05 #301
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_177721429
Red flags everywhere.
Lambo of Rekt
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')