uniekhoorn | donderdag 1 maart 2018 @ 14:59 |
[ Bericht 63% gewijzigd door uniekhoorn op 01-03-2018 15:15:05 ] | |
Perrin | donderdag 1 maart 2018 @ 15:04 |
uniekhoornwanius | |
golfer | donderdag 1 maart 2018 @ 17:08 |
Straks: in roomboter gebakken skreifilets, gegrilde groene asperges en gegrilde grote gamba's. | |
FutureFairytale | donderdag 1 maart 2018 @ 23:04 |
Zoetzoute pinda's | |
FutureFairytale | vrijdag 2 maart 2018 @ 10:10 |
Breaker perzik/passievrucht, 2 mandarijnen en thee. Vanmiddag KFC. Vanavond hapjesavond en iedereen maakt wat. Ik maak caprese salade (sla, buffelmozzarella, tomaat, pesto, kappertjes). | |
#ANONIEM | vrijdag 2 maart 2018 @ 11:49 |
Lunch *burb Opvolgend Heerlijk "GinMare" gin tonic i.c.m.mijn sigaar alvorens we verder trekken. | |
FutureFairytale | vrijdag 2 maart 2018 @ 12:06 |
Ooh jaaam! Hainan chicken | |
Muck | vrijdag 2 maart 2018 @ 15:34 |
Een geroosterde boterham met boeren gatenkaas | |
Karzai | vrijdag 2 maart 2018 @ 16:29 |
een glaasje rum, havana club vanavond spaghetti carbonara toe perzik-maracuja? yoghurt | |
Karzai | vrijdag 2 maart 2018 @ 16:31 |
maracuja het zusje van de passievrucht even gegoogled | |
Colafles63 | vrijdag 2 maart 2018 @ 16:48 |
Vies vet snackbarvoedsel. | |
Karzai | vrijdag 2 maart 2018 @ 17:11 |
ik had vanmiddag ook een frikandel heb je nodig met die kou | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | vrijdag 2 maart 2018 @ 17:35 |
Een borrelglaasje Wodka Dat heb ik wel verdiend dacht ik zo | |
_Hestia_ | vrijdag 2 maart 2018 @ 17:36 |
Pasta restjes dag haha. Even de koelkast leegmaken met groenten die ik nog heb liggen. Dus sperziebonen, rode paprika, champignons, cherrytomaatjes, ui. Beetje knoflook en kruiden erbij, lekker makkelijk [ Bericht 2% gewijzigd door _Hestia_ op 02-03-2018 17:46:09 ] | |
Colafles63 | vrijdag 2 maart 2018 @ 17:47 |
Inderdaad | |
#ANONIEM | vrijdag 2 maart 2018 @ 17:54 |
Hutspot. Past goed bij deze kou. | |
flipsen | vrijdag 2 maart 2018 @ 19:38 |
Hou eens op met dat gemiep over kou? Het vriest amper een paar graden. Hier vallen de mussen van het dak, dat is veel erger Hoe zou gebraden mus smaken | |
maily | vrijdag 2 maart 2018 @ 19:39 |
#MeToo | |
RobinOok | vrijdag 2 maart 2018 @ 19:56 |
Chili con carne. | |
Myraela | vrijdag 2 maart 2018 @ 20:18 |
Ik ook. | |
#ANONIEM | vrijdag 2 maart 2018 @ 20:28 |
Tjap Tjoi uit eigen keuken en nu té lekkere bonbons van v. Wely | |
#ANONIEM | zaterdag 3 maart 2018 @ 02:01 |
En smaakte goed! Avond ( of goedemorgen) Laat avondhapje = saoto soepje met witte rijst,onderwijl tv kijkend in de zaak. [ Bericht 4% gewijzigd door Lucky_Strike op 03-03-2018 08:14:33 ] | |
FutureFairytale | zaterdag 3 maart 2018 @ 09:34 |
Boterham gebakken ei met ham en kaas, banaan en thee. In de middag, na schaatsen, krijg ik stevige snert met varkenskrabbetjes, spek en worst | |
Hallojo | zaterdag 3 maart 2018 @ 10:20 |
Twee kaiserbroodjes forelfilet en een hamkaascroissant | |
kipje1234 | zaterdag 3 maart 2018 @ 10:55 |
ontbijt was bak havermout met banaan, cacao, rozijnen en honing nu net twee mandarijntjes | |
#ANONIEM | zaterdag 3 maart 2018 @ 11:08 |
(vroege) Lunch Maar weer eens dit heerlijk lekkerbekje met dit weer. Opvolgend En met dit weer maar weer eens bijpraten met een goede vrind onderwijl acclimatiserend. Tis tenslotte zaterdagochtend. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-03-2018 11:08:29 ] | |
#ANONIEM | zaterdag 3 maart 2018 @ 11:51 |
Lekkerbekkie en een Westmalle op zaterdagochtend. Ik ga zo ook eens een biertje opentrekken. | |
RobinOok | zaterdag 3 maart 2018 @ 12:12 |
Geroosterde boterham met rillettes en sriracha (die met gele dop, dus gembersmaak) | |
bloodymary1 | zaterdag 3 maart 2018 @ 12:14 |
Snee donker brood besmeerd met stroop, balkenbrij er op en currysaus. Heerlijke combi. | |
maily | zaterdag 3 maart 2018 @ 12:56 |
Cracottes met kaas en plakjes stemgember | |
Karzai | zaterdag 3 maart 2018 @ 13:05 |
koffie, gekookt eitje glaasje topvit limoen, ham/kaas croissant en een handje rode druiven vanavond chilibonen met rijst | |
flipsen | zaterdag 3 maart 2018 @ 14:16 |
Gewoon koffie met boterham met jam en boterham met dulce de leche | |
Atak | zaterdag 3 maart 2018 @ 14:22 |
Lijkt wel tonijn. | |
RobinOok | zaterdag 3 maart 2018 @ 14:44 |
Ja, op die foto wel he? Maar in/uit de verpakking ziet het er zo uit: | |
Molo | zaterdag 3 maart 2018 @ 14:50 |
Rilettes | |
Karzai | zaterdag 3 maart 2018 @ 14:52 |
pics of moet ik googelen? | |
RobinOok | zaterdag 3 maart 2018 @ 15:01 |
Ik zet net een foto neer! Maar goed, normaal gesproken, in Frankrijk scheppen/snijden ze een plak uit een grote pot. Net als pate. | |
Karzai | zaterdag 3 maart 2018 @ 15:03 |
ik zie het ja, varkensvlees? | |
Karzai | zaterdag 3 maart 2018 @ 15:15 |
meestal varkensvlees en gevogelte of konijn en tonijn of zalm, naja weer wat geleerd kende het niet | |
RobinOok | zaterdag 3 maart 2018 @ 15:28 |
Ja, eigenlijk altijd wel met varken. Ook in de rillettes van konijn of eend gebruiken ze het vet van het varken om het smeuig te maken. | |
Molo | zaterdag 3 maart 2018 @ 15:43 |
Waar heb je deze gekocht Robin? | |
Maikuuul | zaterdag 3 maart 2018 @ 16:57 |
Wifi weer kut in de Airbnb in Macau kan weer geen pics uploaden Ontbijt in Hong Kong; scrambled eggs met zwarte truffel en een krokant broodje. Het eigeel liep nog uit het ei heerlijk Lunch in Macau: Japanse gebakken rijst+noodles met een eitje erbovenop. Bo (dame waarmee ik ben) vond het een rare combinatie. Smaakte prima alleen jammer dat er vrij veel mayo op zat Avond gegeten in The Sands casino: Sizzling hot plate met porkribs, pittige aardappel, paprika+ui, rijst bijbesteld. Vlees was lekker gemarineerd alleen de rijst droog :/ Een smakelijk dagje | |
golfer | zaterdag 3 maart 2018 @ 17:00 |
Ik koop onze rilette vaak gewoon bij de AH: | |
#ANONIEM | zaterdag 3 maart 2018 @ 17:47 |
(vroeg) Avondeten Maar weer eens deze aloude combo van weleer genomen. Maleisisch dus. Opvolgend Relaxen met een top sigaartje en een Fernandez groen. Tis immers zaterdagnamiddag. | |
Atak | zaterdag 3 maart 2018 @ 18:54 |
Lijkt wel dinges. Bah. | |
HaverMoutKoekje | zaterdag 3 maart 2018 @ 18:57 |
Ik had stamppot boerenkool gemaakt met gepofte zoete aardappels. | |
uniekhoorn | zaterdag 3 maart 2018 @ 19:11 |
Eet alleen: halve gegrilde kip v.d. markt, aardappelkroketjes uit de oven een pak diepvries doperwten/wortelen | |
flipsen | zaterdag 3 maart 2018 @ 19:25 |
Zult? Dat was mijn associatie | |
manny | zaterdag 3 maart 2018 @ 19:52 |
taco met z’n zessen. gezellig ! | |
Zo-is-dat | zaterdag 3 maart 2018 @ 19:55 |
Stamppot mix van de Lidl met rucola, paprika en courgette, erdoor ook nog geraspte kaas en zongedroogde tomaatjes. Verrassend lekker! | |
Atak | zaterdag 3 maart 2018 @ 20:41 |
Nee. Iets anders. | |
#ANONIEM | zaterdag 3 maart 2018 @ 20:51 |
Biertje | |
DeHovenier | zaterdag 3 maart 2018 @ 21:24 |
Biertje en een volkorencracker met sesam en lijnzaad. | |
FutureFairytale | zaterdag 3 maart 2018 @ 21:48 |
Popcorn in de bios. Net McKroket en nuggets. | |
RobinOok | zondag 4 maart 2018 @ 00:24 |
Die was het ook ja. Van appie. | |
#ANONIEM | zondag 4 maart 2018 @ 04:53 |
Koffie | |
Dr.Mikey | zondag 4 maart 2018 @ 04:59 |
Vlaflip met ananas en rozijnen | |
mascara-klodder | zondag 4 maart 2018 @ 06:15 |
Beschuitje met jam, thee en multivitamine-sap | |
manny | zondag 4 maart 2018 @ 06:33 |
Buiten BBQ vandaag. Zin an ! | |
mascara-klodder | zondag 4 maart 2018 @ 06:55 |
Hoe laat kan ik aanschuiven? | |
manny | zondag 4 maart 2018 @ 08:21 |
ik woon in noorwegen. maar mocht je daar ook wonen (en dan in de buurt van Kragerø): om 12 uur trekken we met ski's, hond, bbq spullen, vlees en andere meuk richting bos. Daar ontmoeten we wat andere dorpsbewoners bij een jachthutje.. | |
Molo | zondag 4 maart 2018 @ 08:22 |
Niet verkeerd | |
mascara-klodder | zondag 4 maart 2018 @ 08:26 |
Noorwegen en het is hier in Delft al zo koud Ik sla even over | |
#ANONIEM | zondag 4 maart 2018 @ 11:09 |
Morgen (bijna middag) Zondag pre-lunch hapje. Altijd lekker zo een basis voor het 'echte' werk later. | |
flipsen | zondag 4 maart 2018 @ 11:36 |
Ook al vallen de mussen hier weer van het dak, een kom snert daar kan je me zelfs ´s nachts voor wakker maken Zeker met een plak roggebrood met katenspek ernaast | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zondag 4 maart 2018 @ 13:01 |
Mango lang geleden dat ik ze op heb erg lekker | |
RobinOok | zondag 4 maart 2018 @ 13:51 |
Gebakken shimeji paddenstoelen met sjalot, knoflook en wat Indiase specerijen. Lekker, maar niet briljant. Dat kan beter. | |
golfer | zondag 4 maart 2018 @ 14:31 |
Straks: Zelgemaakte Joodse kibbesoeb met matzeballen. | |
maily | zondag 4 maart 2018 @ 14:33 |
Daar heb ik vorige week meer over gelezen. Smakelijk! | |
uniekhoorn | zondag 4 maart 2018 @ 15:55 |
Pizzatje eten bij onze vast Italiaan Al het uit eten en ouder worden is niet goed voor het gewicht | |
realAIVD | zondag 4 maart 2018 @ 18:00 |
Gezellig voor een mezze schotel bij Comptoir Libanais gegaan. de foto kwam wat laat, bij de start lag er baba ghanuj, hummus, tabbouleh, falafel, freekeh salade, gegrilde halloumi, wat ingelegde groenten en (een hogere stapel van) wat ze pitabrood noemen, maar volgens mij gewoon in punten gesneden Libanees brood is. Was lekker en gezellig. Vanavond wat kliekjes opmaken...en dan weer beginnen met een verse week | |
Pietverdriet | zondag 4 maart 2018 @ 18:27 |
Porterhouse steak met gebakken aardappels en koolsla Jummie | |
Lucky_Strike | zondag 4 maart 2018 @ 18:47 |
Hele Provencaalse kip met in dezelfde schaal aardappels, pompoen, erwten, ui en knof | |
#ANONIEM | zondag 4 maart 2018 @ 21:11 |
Smaakte ook weer eens. Avondeten Met de eigenaar van de toko wat van zijn beste gerechten bestelt (3x uitgevraagd dus) en uiteraard flesje Dom Ruinart 2002 bubbels erbij ter completering. Opvolgend En vervolgens gewoon buiten acclimatiseren als voortzetting van het gebeuren hiervoor. Tis tenslotte zondagavond, waar we afscheid nemen van de Koning "winter" [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-03-2018 21:12:32 ] | |
FutureFairytale | zondag 4 maart 2018 @ 22:57 |
Een boel lekkere tapas vanavond in Scheveningen | |
uniekhoorn | zondag 4 maart 2018 @ 23:04 |
Oooh, dat doe ik zo regelmatig... Echt zo heerlijk en zo vreselijk makkelijk. NOM | |
LPFAN | zondag 4 maart 2018 @ 23:13 |
Als avondeten een hot sandwich veggie deluxe gehad van Domino's. | |
Tim86 | zondag 4 maart 2018 @ 23:38 |
Schijnt de eerste keer te zijn geweest dat ze er daar eentje van verkocht hebben. | |
flipsen | zondag 4 maart 2018 @ 23:44 |
| |
LPFAN | zondag 4 maart 2018 @ 23:46 |
Haha | |
FutureFairytale | maandag 5 maart 2018 @ 09:09 |
Yoghurt, mango en thee. | |
#ANONIEM | maandag 5 maart 2018 @ 09:38 |
Koffie | |
Maikuuul | maandag 5 maart 2018 @ 10:19 |
Terug in Hong Kong met fatsoenlijk wifi. Genoten van Macau, deze eggtarts als desert genomen in The Sands Na het inchecken in mijn hostel met Bo heerlijk lokaal gegeten in Hongkong. L: haar gerecht porkskin & beef R: porkbelly met porkballs+paksoy in soya. Was een oud zaakje met heerlijke smaken. Deze wilde ik jullie niet onthouden scrambled egg met zwarte truffel. Puur genieten | |
AMAR420 | maandag 5 maart 2018 @ 10:25 |
kroket. | |
FutureFairytale | maandag 5 maart 2018 @ 12:27 |
Heeerlijk Maikuul!! Ik heb als lunch champignonsoep en 3 speltcrackers met brie | |
maily | maandag 5 maart 2018 @ 12:33 |
Bruine boterham met haring | |
FutureFairytale | maandag 5 maart 2018 @ 16:25 |
Flamin' hot cheetos | |
mascara-klodder | maandag 5 maart 2018 @ 17:10 |
Totaal inspiratieloos van Aviko een kippannetje oid gekocht. Ben benieuwd Nu dubbeldrank sinaasappel-perzik | |
#ANONIEM | maandag 5 maart 2018 @ 17:14 |
Bovenstaande foto's staan weer scheef (naar links gedraaid) Voor de rest: (vroege) Avondeten Tis maandag, dus opnieuw op de Gamba toer, spicy style. Opvolgend Frisje i.c.m. een sigaartje alvorens we verder trekken. | |
golfer | maandag 5 maart 2018 @ 17:23 |
Straks: grote portie dürum kalfsvlees van de Turkse stal. | |
Maikuuul | maandag 5 maart 2018 @ 18:07 |
Ja scheve fotos blijven maar komen helaas. Vanavond had Bo me getrakteerd op een steakhouse. Jammer dat ze er zon grote hoeveelheid saus op gooien. Want de T-bone was prima gegaard en zonder de saus ook zeer smaakvol (heerlijke vetrand ) | |
#ANONIEM | maandag 5 maart 2018 @ 19:00 |
Zelfgemaakte aardappelsalade en zahlouk. | |
Ama | maandag 5 maart 2018 @ 19:05 |
Kipschnitzel en een salade. | |
mascara-klodder | maandag 5 maart 2018 @ 19:08 |
Cola en Lay’s Naturel | |
Atak | maandag 5 maart 2018 @ 19:08 |
Is dat je chick op de laatste foto? Dat doe je goed, ouwe. Ik had het kunnen weten.. vrouwen zijn onder indruk van je grote bruine sigaretten. | |
uniekhoorn | maandag 5 maart 2018 @ 19:14 |
Rode bieten, broccoli, gekookte aardappelen met draadjesvllees incl. jus | |
Perrin | maandag 5 maart 2018 @ 19:16 |
Zuurkoolstamppot | |
RobinOok | maandag 5 maart 2018 @ 20:02 |
Boerenkoolstamp. Niet weer, maar nog. Want het kwam er alsmaar niet van. Ook vandaag wilde ik eigenlijk niet, maar mijn lief was streng. Dus gemaakt en fuck, wat was het lekker. Ik kan echt lekkere boerenkoolstamp maken. | |
Postbus100 | maandag 5 maart 2018 @ 20:06 |
Wat doe je voor speciaals met je stamp? En welke verhoudingen? | |
maily | maandag 5 maart 2018 @ 21:05 |
Nasi; rijst met uitje, knofje, prei, omelet in stukjes, vlees van een paar overgebleven spareribs, trassi, pindakaas en sojasaus (uit een containertje ). | |
Lucky_Strike | maandag 5 maart 2018 @ 21:07 |
Nasi met sparerib-restjes, interessant idee | |
RobinOok | maandag 5 maart 2018 @ 21:13 |
Ik bak eerst 2 geperste knoflookjes in wat boter. Blus af met shaoxing rijstwijn. Dan de 450g diepvries boerenkool erbij om te stoven. Onderwijl 700 gram iets kruimige aardappelen met wat zout stomen. Als die gaar zijn door de pureeknijper. Daar 200ml (gok ik) warme melk door en de uitgeknepen boerenkool. Dan flinke scheut notenazijn (Maille), versgemalen peper en wat zout. Serveren met Gelderse rookworst. En om het af te maken lekker veel sichuanpeperzout. | |
FutureFairytale | maandag 5 maart 2018 @ 21:38 |
Pittige gebakken noedels met gebakken ei | |
maily | maandag 5 maart 2018 @ 21:48 |
| |
mascara-klodder | maandag 5 maart 2018 @ 21:48 |
Noedelsoep special chicken | |
Molo | maandag 5 maart 2018 @ 21:49 |
Kat van de buren? | |
maily | maandag 5 maart 2018 @ 22:01 |
| |
golfer | maandag 5 maart 2018 @ 22:09 |
Verse sashimi met soja en wasabi. | |
RobinOok | maandag 5 maart 2018 @ 22:35 |
En een vork. | |
Postbus100 | maandag 5 maart 2018 @ 22:40 |
Oef, dat is wel wat meer moeite dan aardappels, boerenkool en een snuf zout bij elkaar flikkeren, gaar koken (met een worst er bovenop), spekjes en evt. een uitje apart bakken, aardappels en boerenkool stampen, en spekjes er doorheen scheppen. Wat overigens ook lekker is | |
RobinOok | maandag 5 maart 2018 @ 22:49 |
Echt ámper meer moeite hoor. Maar goed, ik maak sowieso altijd eerst puree voor het stamppot wordt. Dus dat tel ik niet mee. Maar dan nog vind ik dat amper moeite. Stampen met een stamper is zwaarder werk. | |
flipsen | maandag 5 maart 2018 @ 22:53 |
Ik durf het bijna niet te zeggen... Maar gisteren haalde ik bij een soort veredelde bakker (!) een bakje sushi om eens te proberen of het wat was. Maar helemaal vergeten dat ik bij de verhuizing de stokjes heb weggegooid. Dus zaten we opeens sushi met een vork te eten De sushi van de bakker was overigens verdomd goed | |
FutureFairytale | dinsdag 6 maart 2018 @ 08:49 |
Breaker en thee. | |
FutureFairytale | dinsdag 6 maart 2018 @ 08:49 |
apart! Sushi van de bakker | |
#ANONIEM | dinsdag 6 maart 2018 @ 08:53 |
Koffie | |
Muck | dinsdag 6 maart 2018 @ 09:31 |
Een IKEA-ontbijtje | |
#ANONIEM | dinsdag 6 maart 2018 @ 09:48 |
Deze week is de restaurantweek heb ik begrepen? Mooi..dan weet ik dus waar niet te gaan eten deze week. Moggu Tis dinsdagmorgen, dus visjes dag zo ver voor de lunch. | |
Ole | dinsdag 6 maart 2018 @ 10:01 |
Nu heb ik zin in haring | |
anndb | dinsdag 6 maart 2018 @ 10:06 |
Hier ook zin gekregen door de foto van Iwanius, zometeen dus even langs de visboer. [ Bericht 0% gewijzigd door anndb op 06-03-2018 10:15:19 ] | |
Maikuuul | dinsdag 6 maart 2018 @ 10:10 |
Heerlijk een van de eerste dingen die ik ga eten als ik terug ben in NL. Ontbijt in Filipijnen een hotdog | |
FutureFairytale | dinsdag 6 maart 2018 @ 10:25 |
(2) Snack a Jacks. Vanmiddag crackers met brie en selderijsalade + een appel. | |
FutureFairytale | dinsdag 6 maart 2018 @ 15:38 |
Stukje brownie en appel. | |
anndb | dinsdag 6 maart 2018 @ 15:50 |
Vanavond spaghetti, vanmiddag gebakken visje dus naar aanleiding van Iwanius. | |
realAIVD | dinsdag 6 maart 2018 @ 17:17 |
bruine bonen (en lap cheung) met rijst | |
manny | dinsdag 6 maart 2018 @ 18:30 |
omelet. sla. brood. bier. | |
RobinOok | dinsdag 6 maart 2018 @ 18:32 |
Zometeen een eendenborstje, spinazie en aardappelen. Als ik fut kan vinden de keuken in te gaan. Eet net zo lief een zak chips.... | |
Karzai | dinsdag 6 maart 2018 @ 18:34 |
ik had gister een off day menu was 5 snickers gekookt eitje en een zak bali kroepoek vanavond rib karbonaadjes, tuinerwten en gebakken aardappeltjes toe aardbeien kwark | |
mascara-klodder | dinsdag 6 maart 2018 @ 19:03 |
Sushi. | |
minilot | dinsdag 6 maart 2018 @ 19:18 |
Versgemaakte tomatensoep, broodjes en een druipend heet camembertkaasje uit de oven. | |
Cat-astrophe | dinsdag 6 maart 2018 @ 19:33 |
Royaal belegd broodje gezond ham van mijn bakker. Hele treincoupé onder de kruimels | |
LPFAN | dinsdag 6 maart 2018 @ 19:44 |
Net pas thuis van werk, geen zin in koken dus wordt een patatje oorlog en een eierbal | |
#ANONIEM | dinsdag 6 maart 2018 @ 20:36 |
Hoe zijn die daar? Avondeten: Extra grote portie gesneden ossenhaas met pepers en basilicum Thai style. Heerlijk spicy! Opvolgend Afkoelen met veel drank en ijs. Tis tenslotte dinsdag CL avond. | |
uniekhoorn | dinsdag 6 maart 2018 @ 20:42 |
Was meh.. Spitskool met veel kerrie, zoetzure komkommersalade, nasi en varkenshaas | |
Axia | dinsdag 6 maart 2018 @ 21:31 |
Sloppy joe, oftewel gehakt in saus op brood | |
Maikuuul | woensdag 7 maart 2018 @ 00:39 |
Prima hotdog, was alleen vergeten een pic te maken. Gister voor wat bbq streetfood gegaan. Koos voor dat stuk varkensvlees ipv kip. Heerlijk gemarineerd, lekker sappig ook! | |
#ANONIEM | woensdag 7 maart 2018 @ 10:17 |
Lekker. Morgen Hapje in de Markthal [= kip 'piripiri'/gehaktballetjes met snijbonen en krieltjes & 'waldorf'salade] doen alvorens we verder trekken. Nog geen nieuws vanuit de EUR over onze 'vriend.' [ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 07-03-2018 10:19:35 ] | |
Plompzakker | woensdag 7 maart 2018 @ 10:18 |
Bitterballen | |
FutureFairytale | woensdag 7 maart 2018 @ 10:42 |
Stevig ontbijt/brunch! Ik had een appel, stukje nougat en thee. Vanmiddag shin ramyun of crackers met brie en selderijsalade met soep. | |
Karzai | woensdag 7 maart 2018 @ 10:52 |
3 dubbele espresso's bakkie yoghurt met banaan, glaasje topvit aardbei/kersen smaak saucijzenbroodje voor de lunch waarschijnlijk een boterham met gebakken ei en spek en eentje met pittige kip salade vanavond een visje met patat en een salade [ Bericht 0% gewijzigd door Karzai op 07-03-2018 11:04:19 ] | |
FutureFairytale | woensdag 7 maart 2018 @ 11:32 |
Snack a Jacks bbq. Verslavend. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | woensdag 7 maart 2018 @ 12:35 |
Nom nom nom!! avocado En ik smeer mijn handen in met wat er aan de schil blijft plakken goed voor je huid https://goedetengezondleven.nl/huidmasker-van-avocado/ | |
manny | woensdag 7 maart 2018 @ 14:13 |
Pasta met zelfgemaakte gehaktballen en heb wat inspiratie uit deze gehaald. Dat "huilen" ook aan het eind.... och och och | |
FutureFairytale | woensdag 7 maart 2018 @ 15:42 |
Merci (puur met marsepein) Vnv hutspot met spek en gehaktballetjes. | |
realAIVD | woensdag 7 maart 2018 @ 17:49 |
Straks extra pittige pitjel maken zonder taugé, en daarnaast nog een restje bruine bonen met rijst | |
FutureFairytale | woensdag 7 maart 2018 @ 18:47 |
Toetje is dubbelvla | |
Bienelientjee | woensdag 7 maart 2018 @ 20:39 |
Gemarineerd stukje zalm filet, groene asperges en zoete aardappel patatjes | |
maily | woensdag 7 maart 2018 @ 21:12 |
Spaghetti met garnalen, veel knof en veel peterselie, sjalotje, vissaus, cayennepeper en scheutje witte wijn | |
#ANONIEM | woensdag 7 maart 2018 @ 21:17 |
Jah...en het was niet slecht zo voor een eerste keer. Avondeten Beetje op de 'dimsum' toer geweest vanavond. Opvolgend Champie (Veuvel C.) i.c.m.een sigaartje en uiteraard aansteker met 4 pits | |
Duveldrinker | woensdag 7 maart 2018 @ 21:19 |
Dim Sum lkr | |
FutureFairytale | donderdag 8 maart 2018 @ 12:42 |
Vanmorgen breaker, maïswafels en thee. Lunch 2 gekookte eitjes en kaiserbroodje met boerenkaas. Nu een klein zakje skittles. | |
JaafkeJunior | donderdag 8 maart 2018 @ 14:08 |
Maaltijd salade garnaal | |
AMAR420 | donderdag 8 maart 2018 @ 16:21 |
Hete vleesjes.. | |
Karzai | donderdag 8 maart 2018 @ 17:00 |
vanavond een visje en pasta salade toe een bakje vanille rijst nu kaasknabbels en een biertje | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | donderdag 8 maart 2018 @ 17:53 |
Bieten met gesnipperde ui en gebraden kip | |
LPFAN | donderdag 8 maart 2018 @ 18:32 |
Plaattaart met bietjes, ui, brie en cashewnoten [ Bericht 6% gewijzigd door LPFAN op 08-03-2018 18:50:36 ] | |
realAIVD | donderdag 8 maart 2018 @ 18:34 |
salade van andijvie, spitskool en wortel met daarbij gebakken tempeh. (dressing en sausje op basis van gochujang ) | |
Colafles63 | donderdag 8 maart 2018 @ 20:01 |
Wegens griep en weinig eetlust, veel tomaten-creme cup a soups. | |
flipsen | donderdag 8 maart 2018 @ 20:06 |
Schijnt dat kippenbouillon dan beter helpt | |
Colafles63 | donderdag 8 maart 2018 @ 20:16 |
Klopt, maar ik vind dit lekkerder | |
FutureFairytale | donderdag 8 maart 2018 @ 21:10 |
Beterschap Colafles! Ik had zojuist verse tortellini met gegrilde groenten in kaassaus. Toe dubbelvla. | |
cherrycoke | donderdag 8 maart 2018 @ 21:12 |
realAIVD | donderdag 8 maart 2018 @ 21:24 |
Hier een halve liter Paulaner Alkoholfrei Natürlich, isotonisch und kalorienarm tja, eigenlijk opmerkelijk lekker | |
#ANONIEM | donderdag 8 maart 2018 @ 21:47 |
Avond Vanavond andermaal vlees genomen= nasi-moksi met extra veel kip. Dat zal die veggie idioten leren met hun dwingelandij van week van "geen vlees." . Opvolgend Thee i.c.m.een vers sigaartje. Tis tenslotte donderdagavond de avond waar we op de uitkijk zijn naar mijn'fok vriendin' . [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2018 21:50:05 ] | |
Molo | donderdag 8 maart 2018 @ 21:56 |
Verdomme, Iwanius!!!! Nu heb ik zin in gebakken kip en pekingeend als ik die snijwijze van die kip zo zie | |
Montelly | donderdag 8 maart 2018 @ 22:00 |
Maar dan echt dat krokant laagje hé, delish.. | |
Molo | donderdag 8 maart 2018 @ 22:05 |
Yes Liefst niet zo afgelakt, maar gewoon krokant, goddelijk dat | |
Muck | donderdag 8 maart 2018 @ 22:08 |
Omg, ja | |
Montelly | donderdag 8 maart 2018 @ 22:26 |
Binnenkort jongens | |
FutureFairytale | donderdag 8 maart 2018 @ 22:52 |
Mark Wiens Leuk Montelly! Zie graag foto's van Indonesisch en Maleisisch eten. Zo heerlijk!! | |
flipsen | vrijdag 9 maart 2018 @ 02:23 |
Ha, eindelijk ontdekt waarom ik aubergine niet lekker vind: de schil die ik er altijd omheen laat zitten! Net zoals vandaag, maar in een stoofpotje met wat andere groentes en kip, viel het me eindelijk op. Want de stukjes zonder schil waren goed te eten | |
De_cameraman_uit_Colombia | vrijdag 9 maart 2018 @ 02:25 |
Gisteren heerlijk Argentijns gegeten flipsen, de Argentijnse kok (met Colombiaanse vrouw) kwam zelfs even vragen hoe het was en bood me een Mate aan. Aan Mata, niet slecht. Hoest in Bariloche? | |
flipsen | vrijdag 9 maart 2018 @ 02:43 |
Je loopt nogal achter Mata KAA / Foto's van je mooie buitenlandse optrekje deeltje 3 https://forum.fok.nl/topic/2422684/1/999 | |
De_cameraman_uit_Colombia | vrijdag 9 maart 2018 @ 02:45 |
Lage kwaliteit foto's, maar wat een HEERLIJKE living! Als je een salsalesje zoekt, ik ben je man. | |
flipsen | vrijdag 9 maart 2018 @ 02:55 |
Ik ben dan ook geen camaraman_uit_Argentinie Salsalesjes had ik genomen voor ons trouwen. En het blijft niet aan mij besteed, wat dat betreft ben ik een echte Hollandse Houten Klaas Maar weer on topic! | |
De_cameraman_uit_Colombia | vrijdag 9 maart 2018 @ 02:57 |
Matambre, nou gisteren dan. Geen houten Klaas hier. Colombiaanser dan de lokalen, zowel in dance skills, als in laksheid als in meedoen met het verkeer (in mijn bantijd een heerlijk wagentje gekocht dat ik dagenlijks gebruick)... | |
Lucky_Strike | vrijdag 9 maart 2018 @ 09:07 |
Leuk dat jullie een continent delen. Verder graag over het eten van de dag Edit: o, jullie waren een paar uur geleden al klaar. | |
FutureFairytale | vrijdag 9 maart 2018 @ 11:14 |
Vanmorgen breaker, appel en thee. Vanmiddag snacklunch. Heb nu al trek. | |
#ANONIEM | vrijdag 9 maart 2018 @ 11:17 |
Morgen Bij een afslag op weg naar de provincies een warm lekkerbekje nuttigen i.c.m.een redbull. Opvolgend Geriefelijk een glas 'koffie' i.c.m. een sigaartje nuttigen alvorens we de reis verder vervolgen. Tis tenslotte vrijdagmorgen. [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 09-03-2018 11:20:34 ] | |
minilot | vrijdag 9 maart 2018 @ 13:09 |
Vanavond het kippensoeprecept onderaan dit artikel: https://www.google.nl/amp(...)perfect-chicken-soup ..want mijn lief is grieperig. | |
golfer | vrijdag 9 maart 2018 @ 15:20 |
Kibbesoeb. | |
FutureFairytale | vrijdag 9 maart 2018 @ 16:53 |
Chips van Mackie's Vnv pasta met gegrilde groenten deel 2. | |
Muck | vrijdag 9 maart 2018 @ 17:05 |
Je visje was wel érg vet, of niet? Edit: Ik eet straks een stukje gegrilde kip, wat gebakken krieltjes en spinazie met knoflook en pijnboompitjes uit de wok | |
kipje1234 | zaterdag 10 maart 2018 @ 08:19 |
sojayoghurt met muesli, banaan en mandarijn | |
#ANONIEM | zaterdag 10 maart 2018 @ 09:49 |
Koffie | |
Helsinki | zaterdag 10 maart 2018 @ 10:46 |
Een geroosterde boterham met een gekookt ei en Sriracha, en een geroosterde boterham met hummus. Daarna een sinaasappel . | |
FutureFairytale | zaterdag 10 maart 2018 @ 11:06 |
Kwark met bramen. | |
marcb1974 | zaterdag 10 maart 2018 @ 11:28 |
Een nog warme appelflap | |
Karzai | zaterdag 10 maart 2018 @ 11:31 |
saucijzenbroodje vanmiddag voor bij de voetbal guacamole gemaakt zakje tortilla chips erbij en een biertje natuurlijk | |
kipje1234 | zaterdag 10 maart 2018 @ 12:39 |
paar zeeuwse wafeltjes | |
golfer | zaterdag 10 maart 2018 @ 12:41 |
Een matze met scrambled ei. | |
uniekhoorn | zaterdag 10 maart 2018 @ 14:26 |
Heldere paddestoelensoep (kastanje champignons, shi-take, oesterzwammen en lamsoren | |
Karzai | zaterdag 10 maart 2018 @ 14:49 |
, ook een soepje vanavond maar niet zelf gemaakt, keuze uit uien, kippen of tomaten soep denk dat het tomatensoep word met kippenpootjes en stokbrood [ Bericht 0% gewijzigd door Karzai op 10-03-2018 15:04:37 ] | |
RobinOok | zaterdag 10 maart 2018 @ 15:35 |
Hmmm, ik ben dol op heldere soepjes én op paddenstoelen. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zaterdag 10 maart 2018 @ 15:47 |
Banaan | |
Muck | zaterdag 10 maart 2018 @ 16:50 |
Sinaasappelbananensmoothie | |
FutureFairytale | zaterdag 10 maart 2018 @ 17:32 |
Nu thee. Vanavond penne formaggi | |
LPFAN | zaterdag 10 maart 2018 @ 18:01 |
Kipstukjes van vivera in satesaus met zoetzure komkommer en kroepoek. | |
#ANONIEM | zaterdag 10 maart 2018 @ 18:08 |
Net een HEMA rookworst op met twee witte puntjes. | |
Cat-astrophe | zaterdag 10 maart 2018 @ 18:18 |
Dadelijk vismix van de visboer wokken met airfryer krieltjes en broccoli. | |
golfer | zaterdag 10 maart 2018 @ 18:33 |
Gebakken aardappeltjes, gebraden ossenhaas en gestoomde aspergepunten. | |
#ANONIEM | zaterdag 10 maart 2018 @ 18:51 |
Enchiladas gemaakt. En glaasje ranja, lekker fris. | |
RobinOok | zaterdag 10 maart 2018 @ 19:51 |
Zuurkool met worst. Gewoon van Unox, maar ongewoon met zwarte en chilipeper. Is goedgekeurd hier. | |
Soury | zaterdag 10 maart 2018 @ 20:00 |
Unox gadverdamme. Haal ze dan bij de Aldi die zijn lekker | |
RobinOok | zaterdag 10 maart 2018 @ 20:18 |
Ik was niet bij de Aldi. | |
ChilllayD | zaterdag 10 maart 2018 @ 22:45 |
Hema rookworst!!! Anyway, eerder vanavond zelf een hamburger gemaakt en zometeen een bakkie shoarma | |
drakin | zaterdag 10 maart 2018 @ 23:26 |
rijst met groene curry en koffie na | |
FutureFairytale | zondag 11 maart 2018 @ 00:24 |
Rookworst van de slager! Limo en half bakje popcorn in de bios vnv | |
Karzai | zondag 11 maart 2018 @ 10:15 |
gebakken eitje met spek en een banaantje | |
Molo | zondag 11 maart 2018 @ 10:16 |
Koffie en de witte bonen in tomatensaus staan warm te worden | |
#ANONIEM | zondag 11 maart 2018 @ 10:25 |
Koffie. | |
Karzai | zondag 11 maart 2018 @ 10:29 |
que? witte bonen in tomatensaus, engels ontbijtje? | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zondag 11 maart 2018 @ 12:48 |
te grote omelet | |
maily | zondag 11 maart 2018 @ 12:54 |
met bastogne. | |
FutureFairytale | zondag 11 maart 2018 @ 13:14 |
Kwark met bramen en thee. Verder weet ik nog niet maar vanavond tapas | |
Prego | zondag 11 maart 2018 @ 14:23 |
wraps met oa sla, olijven, kikkererwten, tzatziki, ui, falafel, pinda's, avocado. pils erbij | |
kipje1234 | zondag 11 maart 2018 @ 16:26 |
zeeuwse wafeltjes en 3 bonbons | |
uniekhoorn | zondag 11 maart 2018 @ 18:07 |
Het is al op... Boerenkool met hema rookworst en knapperig gebakken spekjes. Daarbij natuurlijk mosterd, augurk, zilveruien en azijn | |
Dr.Mikey | zondag 11 maart 2018 @ 18:09 |
Macaroni | |
4EverBlackEyed | zondag 11 maart 2018 @ 18:37 |
Zelfgemaakte Matcha Latte Voor vanavond staat er op het menu: schouderkarbonade, spruitjes en krieltjes | |
manny | zondag 11 maart 2018 @ 18:47 |
hamburger torentje gemaakt: broodje, sla, kaas, burgert, augurk, eitje, sauzen, ui en bovenkant broodje. | |
Metalfrost | zondag 11 maart 2018 @ 18:53 |
Ik ga zo op een erg onconventionele manier, soep maken. | |
maily | zondag 11 maart 2018 @ 18:55 |
Waarom niet gewoon piccalilly? | |
maily | zondag 11 maart 2018 @ 18:56 |
Hou ons op de hoogte. Wij hadden nasi met gehaktballetjes, pindasaus, augurkjes en kroepoek. | |
Metalfrost | zondag 11 maart 2018 @ 18:59 |
Ik denk dat het er zo uit komt te zien: - 1,5 liter water in een pan laten koken - bouillon erbij doen - macaronimaantjes plat stampen, flinke hand vol (want geen vermicelli in huis) - gehakt kruiden, kneden, balletjes van maken, erin gooien - als gehakt wat klaar is, groente erbij - 15-20 min op half vuur laten pruttelen eet smakelijk | |
maily | zondag 11 maart 2018 @ 19:24 |
Ik zou beginnen met die gehaktballetjes Smakelijk alvast! | |
drakin | zondag 11 maart 2018 @ 19:45 |
Bami met satésaus en een gebakken banaantje erbij | |
uniekhoorn | zondag 11 maart 2018 @ 19:55 |
Dat vind ik nou net helemaal niks Moet het allemaal apart kunnen proeven. Nu vla met versgesneden peer | |
Spanky78 | zondag 11 maart 2018 @ 20:00 |
Pita's met Grieks gekruide kip, zaziki, Griekse salade (komkommer, paprika, tomaat, feta, olijf, rode ui met verse kruiden en olijfolie). I love zaziki. | |
#ANONIEM | zondag 11 maart 2018 @ 20:00 |
Avondeten Terug in Rotterdam na een weekend in de provincie, en eventjes ons zelf verwennen op weg naar huis. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 11-03-2018 20:00:57 ] | |
FutureFairytale | zondag 11 maart 2018 @ 22:33 |
Radler citroen & limoen | |
flipsen | maandag 12 maart 2018 @ 01:38 |
Oei, heb ik nou opeens de smaak te pakken van de aubergine, nadat ik erachter ben gekomen dat het de schil is die ik niet te pruimen vind? Uitjes en teentje knof gefruit, beetje ingedikte balsamico+curry erdoor heen. Aubergines in plakken met zout, later gedept. Tijdje gebakken in een klein beetje olie, daarna op een ovenplaat, het ui+knof mengsel aangevuld met wat gerapste kaas, dat op de plakken aubergine, walnoot erop, stuk kaas erover om het af te maken, minuut of 10 in de oven, daarna nog 5 minuten onder de gril, hm... Lekkah! Kwam natuurlijk met name door de walnoot met kaas, maar toch Met boontjes en rijst met wat ketjap | |
RobinOok | maandag 12 maart 2018 @ 08:58 |
Misschien ook eens op zoek gaan naar Chinese aubergines, die hebben een dunnere schil. | |
FutureFairytale | maandag 12 maart 2018 @ 09:25 |
3 kopjes thee Straks fruit (mango en mandarijn). Vanmiddag speltcrackers met brie. Vanavond hutspot met spek en gehaktbal. | |
#ANONIEM | maandag 12 maart 2018 @ 10:22 |
Morgen Zonnetje, bubbels en sigaartje. Tis tenslotte maandagmorgen. | |
Baconator | maandag 12 maart 2018 @ 10:23 |
Proost! | |
Plompzakker | maandag 12 maart 2018 @ 10:55 |
Acclimatiseren met rochefort 10 en bitterballen om de nieuwe werkweek in te luiden | |
RobinOok | maandag 12 maart 2018 @ 14:23 |
Nuggets. Met kewpie en ]okonomiyakisaus | |
Molo | maandag 12 maart 2018 @ 14:26 |
Is het wat? | |
Myraela | maandag 12 maart 2018 @ 14:29 |
Alles ziet er lekker uit met saus zo, maar was het dat ook? | |
RobinOok | maandag 12 maart 2018 @ 14:31 |
Ja, ik vond het lekker. Ga ik zeker nog eens maken! Alleen dan op iets andere wijze. Ik had ze nu bebloemd zoals je met karaage zou doen, maar karaage is kip en moet dus langer frituren om gaar te worden. De temperatuur van de olie moet omhoog om het toch bruin te krijen. Maar ik denk ook dat ik volgende keer een knapperiger laagje wil. Even iets beter voorbereiden. Maar als test is het helemaal geslaagd. | |
RobinOok | maandag 12 maart 2018 @ 14:33 |
Heb je wel eens zwezerik op? Daar lijkt het verdacht veel op. Ik ga binnenkort even door mijn kookboeken, kijken naar recepten met zwezerik die ik voorheen standaard oversloeg wegens te duur, teveel werk en teveel. | |
RobinOok | maandag 12 maart 2018 @ 14:42 |
Lamsbal Nuggets Weken in melk sla ik volgende keer over. Is niet nodig. Of misschien als er tijd tussen pellen/voorbereiden en bereiden zit. Maar verder is het dus heel makkelijk. Beginnetje maken met een scherp mes. Pellen. In plakjes snijden. Coaten met bloem of jasje of tempura of zo. Twee of drie minuten frituren. Klaar. | |
Molo | maandag 12 maart 2018 @ 14:50 |
Zou het best proberen, want zwezerik is lekker Is dat pellen lastig? | |
RobinOok | maandag 12 maart 2018 @ 14:53 |
Nee, viel best mee. Heb je wel eens boter onder de borsthuid van een kip willen smeren? Nou, zoals je daar een beetje frot met een vinger om het vel los te krijgen, zo doe je dat met die bal ook. Sneetje en dan vinger erin en de bal aaien. :-) Misschien kan het ook anders hoor. Ik zag Amerikanen ze eerst 1,5 uur koken (!) en daarna schillen (dat leek op zoals je een rundertong pellt). En een Brit ze doormidden snijden, maar dan niet helemaal door en dat dan verder los trekken. | |
uniekhoorn | maandag 12 maart 2018 @ 15:30 |
Ik neem zo voor het eerst een frikandelbroodje afgebakken door de winkel. Koud eten? Opwarmen in de oven, wat is lekkerder? Vanavond halve kip uit de oven met in vet gebakken krieltjes en groente (heerlijk handige ovenschotel zo alleen) | |
uniekhoorn | maandag 12 maart 2018 @ 15:33 |
Jammer dat je geen proef tv/internet hebt (zonder de calorieen natuurlijk) want dat had ik wel willen proberen | |
RobinOok | maandag 12 maart 2018 @ 16:58 |
Dat lijkt me de hel! Alles kunnen eten wat je voorbij ziet komen! | |
flipsen | maandag 12 maart 2018 @ 17:55 |
Bij gebrek aan fatsoenlijk internet thuis en hoognodig Windows en Office moeten updaten... Dan maar zo: Het is tenslotte maandag rond lunchtijd en 30 graden | |
#ANONIEM | maandag 12 maart 2018 @ 17:57 |
Soep staat net klaar! Harrira it is. Mijn lievelingssoep. | |
mascara-klodder | maandag 12 maart 2018 @ 18:47 |
Biefstuk met tomatensalade | |
golfer | maandag 12 maart 2018 @ 18:59 |
Koreaanse gefrituurde kip met een frisse salade. | |
#ANONIEM | maandag 12 maart 2018 @ 19:53 |
Avond Heerlijk Gamba's weer,alleen jammer van de luidruchtige studenten op de achtergrond die dachten dat ze in een studenten-eetcafe waren. Iets wat ze trouwens snel werd afgeleerd door de eigenaresse van de zaak. Opvolgend Biertje/watertje en sigaartje. Tis tenslotte acclimatiseringstijd en maandagavond. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-03-2018 19:54:03 ] | |
FutureFairytale | maandag 12 maart 2018 @ 20:02 |
Nee fantastisch! Waarom lijkt je dat niks? Al die gerechten van bv Masterchef of MKR kunnen proeven | |
Montelly | maandag 12 maart 2018 @ 20:05 |
| |
RobinOok | maandag 12 maart 2018 @ 20:05 |
Dan eet ik 24/7... Of nou, niet als ik slaap... | |
Thezappa | maandag 12 maart 2018 @ 20:08 |
sun la tang soep en bord nazi met 3 gebakken eitjes en sambal | |
#ANONIEM | maandag 12 maart 2018 @ 20:09 |
Bsaha, schatje! | |
banaantjeEE | maandag 12 maart 2018 @ 20:20 |
Frietjes met frikandelln | |
Ama | maandag 12 maart 2018 @ 21:33 |
FutureFairytale | maandag 12 maart 2018 @ 21:46 |
Klinkt als een mooi leven Nu pombär | |
mascara-klodder | maandag 12 maart 2018 @ 23:06 |
Thee en wat blokjes butterscotch chocolade | |
flipsen | dinsdag 13 maart 2018 @ 01:15 |
Boterkots Niet echt mijn favoriete smaak dus Hier na een paar chips met "Serrano ham" smaak. Na 10 chips was ik misselijk, goed spul | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | dinsdag 13 maart 2018 @ 08:06 |
#ANONIEM | dinsdag 13 maart 2018 @ 08:27 |
Koffie | |
realAIVD | dinsdag 13 maart 2018 @ 08:34 |
Ontbijt: havermout, gebroken lijnzaad, amandelen, blauwe bessen en frambozen, amandelmelk. Nu: koffie | |
#ANONIEM | dinsdag 13 maart 2018 @ 08:59 |
Drie eieren gekookt, brood erbij en Aromat. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 13-03-2018 08:59:14 ] | |
maily | dinsdag 13 maart 2018 @ 09:13 |
Aromat ... doe ik ook altijd op mijn zachtgekookt eitje ... | |
#ANONIEM | dinsdag 13 maart 2018 @ 09:16 |
Ik vind het heerlijk. Had vorige week pas weer gekocht, had het al jaren niet in huis. Zit nu weer koffie te drinken. | |
mascara-klodder | dinsdag 13 maart 2018 @ 10:57 |
Haha smaken verschillen Had het zeker al 10 jaar niet gegeten. Nu: thee en 2 beschuitjes met bosvruchtenjam | |
FutureFairytale | dinsdag 13 maart 2018 @ 11:32 |
Vanmorgen breaker, snack a jack en appel. Vanmiddag lunch bij VdValk. Vanavond diner bij VdValk. | |
#ANONIEM | dinsdag 13 maart 2018 @ 12:06 |
Lunch Turkse daghappen (2 = kipfilet en kippenwings) i.c.m rijst,frisje.,salade Heerlijk! Opvolgend Glaasje bubbels Veuve C. nummer.... i.c.m.een sigaartje. Tis tenslotte dinsdagmiddag. | |
AMAR420 | dinsdag 13 maart 2018 @ 15:01 |
Broodjes knakworst met Unox saus. | |
Karzai | dinsdag 13 maart 2018 @ 16:00 |
banaantje, paasbroodje en leftover koude pizza slices vanavond shoarma | |
Duveldrinker | dinsdag 13 maart 2018 @ 16:05 |
Vanavond, Gebakken Vis, spitskool met aardappels. | |
#ANONIEM | dinsdag 13 maart 2018 @ 17:30 |
Thee | |
Karzai | dinsdag 13 maart 2018 @ 17:50 |
wat voor thee? | |
FutureFairytale | dinsdag 13 maart 2018 @ 20:18 |
Heerlijk buffet. Haring, kabeljauw, sliptong, lamskotelet, paddenstoelen, carpaccio, brood met boter en groenten voor mij | |
golfer | dinsdag 13 maart 2018 @ 20:24 |
Vanavond hadden we gekonfijte aardappeltjes, Indische frikadel goreng en geroosterde bloemkool uit de oven. | |
#ANONIEM | dinsdag 13 maart 2018 @ 20:41 |
Avond Maar weer eens een saoto soep i.c.m.een wat 'kale' moksi-meti met witte rijst en extra jus en een coke classic. Opvolgend Leffe met een sigaartje. Tis tenslotte dindagavond . [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 13-03-2018 20:41:24 ] | |
mascara-klodder | dinsdag 13 maart 2018 @ 21:09 |
Cola en Doritos nacho cheese met salsa | |
realAIVD | dinsdag 13 maart 2018 @ 21:54 |
Bij de Turkse groenteboer verkochten ze zoete truffelaardappels, dus nu zit ik paarse zoete aardappelfriet uit de oven te eten. | |
RobinOok | dinsdag 13 maart 2018 @ 22:12 |
Dat zijn dus geen truffelaardappelen, schat. | |
realAIVD | dinsdag 13 maart 2018 @ 22:16 |
Nee, mijn Turkse groentenboer verkoopt ze als "zoete truffelaardappels"...maar die verkopen adjuma's ook glashard als madame jeanettes. Hoe dan ook, ik heb een stel paarse zoete aardappels | |
flipsen | woensdag 14 maart 2018 @ 00:43 |
Deze? | |
mascara-klodder | woensdag 14 maart 2018 @ 08:26 |
Thee, beschuitjes met jam en een gekookt eitje. | |
realAIVD | woensdag 14 maart 2018 @ 08:34 |
Nee, deze: best lekker trouwens en die kleur is natuurlijk grappig. Ik heb toch het liefst die met het oranje vruchtvlees, had het idee dat deze iets meliger waren (wel minstens even zoet). | |
#ANONIEM | woensdag 14 maart 2018 @ 08:58 |
Koffie, water, Sertraline, vitamine B1 (thiamine), vitamine D. En om de 10 minuten een sjekkie om die vieze smaak uit mijn mond te krijgen. Gisteravond boerenkool gemaakt met spekjes, uitjes, jus en HEMA rookworst. Vanavond staat er precies hetzelfde op het menu. | |
#ANONIEM | woensdag 14 maart 2018 @ 09:00 |
Kliekjes? | |
#ANONIEM | woensdag 14 maart 2018 @ 09:01 |
Had grote pan gemaakt. Ik probeer altijd zo min mogelijk eten weg te gooien. | |
#ANONIEM | woensdag 14 maart 2018 @ 09:01 |
Koffie | |
#ANONIEM | woensdag 14 maart 2018 @ 09:02 |
| |
FutureFairytale | woensdag 14 maart 2018 @ 10:00 |
Kwarg met gemixt vers fruit en thee. Vanmiddag en vanavond alles eten op een voedselbeurs. | |
Bienelientjee | woensdag 14 maart 2018 @ 10:17 |
Boterham en koffie | |
larry_flynt | woensdag 14 maart 2018 @ 10:32 |
Zo pauze. Dan maar eens een appeltje eten! | |
Magica | woensdag 14 maart 2018 @ 10:56 |
Boterham met leverkaas en energiedrankje | |
#ANONIEM | woensdag 14 maart 2018 @ 10:58 |
Koffie | |
Cat-astrophe | woensdag 14 maart 2018 @ 11:00 |
Thee met bonbon. | |
#ANONIEM | woensdag 14 maart 2018 @ 12:04 |
Lunch Maar weer eens deze aloude gamba combo met gebakken rijst. Heerlijk! Opvolgend Lekker ijsje bij mijn favoriete ijstoko. en Rustig genieten van een sigaartje en wat drank.Tis tenslotte woensdagmiddag. | |
Karzai | woensdag 14 maart 2018 @ 14:50 |
banaan, mandarijn, handje rode druiven saucijzenbroodje vanavond kip madras met knoflooknaan | |
Karzai | woensdag 14 maart 2018 @ 14:56 |
doe er ook nog wat kikkererwten doorheen | |
golfer | woensdag 14 maart 2018 @ 15:07 |
vol |