Oooh, dat doe ik zo regelmatig... Echt zo heerlijk en zo vreselijk makkelijk. NOMquote:Op zondag 4 maart 2018 18:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
Hele Provencaalse kip met in dezelfde schaal aardappels, pompoen, erwten, ui en knof
Schijnt de eerste keer te zijn geweest dat ze er daar eentje van verkocht hebben.quote:Op zondag 4 maart 2018 23:13 schreef LPFAN het volgende:
Als avondeten een hot sandwich veggie deluxe gehad van Domino's.
quote:Op zondag 4 maart 2018 23:38 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Schijnt de eerste keer te zijn geweest dat ze er daar eentje van verkocht hebben.
Hahaquote:Op zondag 4 maart 2018 23:38 schreef Tim86 het volgende:
[..]
Schijnt de eerste keer te zijn geweest dat ze er daar eentje van verkocht hebben.
Bovenstaande foto's staan weer scheef (naar links gedraaid) Voor de rest:quote:Op maandag 5 maart 2018 10:19 schreef Maikuuul het volgende:
Terug in Hong Kong met fatsoenlijk wifi.
Genoten van Macau, deze eggtarts als desert genomen in The Sands
Na het inchecken in mijn hostel met Bo heerlijk lokaal gegeten in Hongkong.
L: haar gerecht porkskin & beef
R: porkbelly met porkballs+paksoy in soya.
Is dat je chick op de laatste foto? Dat doe je goed, ouwe. Ik had het kunnen weten.. vrouwen zijn onder indruk van je grote bruine sigaretten.quote:Op maandag 5 maart 2018 17:14 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Bovenstaande foto's staan weer scheef (naar links gedraaid) Voor de rest:
(vroege) Avondeten
[ afbeelding ]
Tis maandag, dus opnieuw op de Gamba toer, spicy style.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Frisje i.c.m. een sigaartje alvorens we verder trekken.
Wat doe je voor speciaals met je stamp?quote:Op maandag 5 maart 2018 20:02 schreef RobinOok het volgende:
Boerenkoolstamp. Niet weer, maar nog. Want het kwam er alsmaar niet van.
Ook vandaag wilde ik eigenlijk niet, maar mijn lief was streng.
Dus gemaakt en fuck, wat was het lekker. Ik kan echt lekkere boerenkoolstamp maken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |