abonnement Unibet Coolblue
pi_177393280


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 14:50:06 #2
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177393309


Jason _O_


Edit: BTC komt maar niet door die $10.200 lijkt het, dus zal me niet verbazen als we dan maar weer naar de $10.000 of $9.800 gaan.
  vrijdag 23 februari 2018 @ 14:52:07 #3
62913 Blik
The one and Only!
pi_177393364
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 14:46 schreef Kyran het volgende:

[..]

Funds optellen?
mijn bags zijn meer waard dan wat de totale portfolio waarde weergeeft. Je kan blijkbaar ook in de min staan qua BTC en ETH. Dus als je instelling ergens niet helemaal klopt dan klopt je portfolio-waarde niet meer
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 14:53:21 #4
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177393395
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 14:52 schreef Blik het volgende:

[..]

mijn bags zijn meer waard dan wat de totale portfolio waarde weergeeft. Je kan blijkbaar ook in de min staan qua BTC en ETH. Dus als je instelling ergens niet helemaal klopt dan klopt je portfolio-waarde niet meer
Sowieso is Delta soms heel vaag met berekeningen.

Ik kan op portfolio pagina +50% staan en op graphics pagina +40% of andersom. Snap nog steeds niet hoe dat werkt :P
pi_177393885
en weer boven de 200 day MA !!!!
pi_177393888
MOON!
LAMBO!
NIEUW HUIS!
pi_177393917
JUIST, UNIVERSAAAAAAAAAAAA HAHAHAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAA MOON OE OE OE
Lambo of Rekt
pi_177393981
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:13 schreef EggsTC het volgende:
JUIST, UNIVERSAAAAAAAAAAAA HAHAHAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAA MOON OE OE OE
When Lambo Sir ?
pi_177394002
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:15 schreef Predator38 het volgende:

[..]

When Lambo Sir ?
4 maanden 2 weken en 5 dagen.
Lambo of Rekt
pi_177394014
GEEN GEZEIK IEDEREEN STEENRIJK JAAA
pi_177394020
quote:
6s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:15 schreef EggsTC het volgende:

[..]

4 maanden 2 weken en 5 dagen.
:7 :7 :7
pi_177394031
Universa doet geen fuck, shitcoin man niet binnen 2 weken op $1
pi_177394092
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:16 schreef Predator38 het volgende:
Universa doet geen fuck, shitcoin man niet binnen 2 weken op $1
Sterker nog, 10% in de min tov 2 weken geleden
  vrijdag 23 februari 2018 @ 15:19:06 #15
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177394095
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:15 schreef Predator38 het volgende:

[..]

When Lambo Sir ?
Staat niet in de lijst, dus shitcoin en geen lambo

https://when-lambo.com
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177394099
Elastos :D

dat was een mooie ICO :D
pi_177394101
Maar waarom gaat Nano ineens moon?
pi_177394109
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:16 schreef Predator38 het volgende:
Universa doet geen fuck, shitcoin man niet binnen 2 weken op $1
:(

Verkopen dus maar weer.
Lambo of Rekt
pi_177394125
Universeneeeeeeeee
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177394153
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:19 schreef DazlerNL het volgende:
Maar waarom gaat Nano ineens moon?
Maximaal $12, let op mijn woorden, ik heb dit uit betrouwbare bron vernomen.
pi_177394162
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:19 schreef DazlerNL het volgende:
Maar waarom gaat Nano ineens moon?
Moon? Nano bevindt zich nog ergens halverwege de marianentrog joh.
Koning.
pi_177394225
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:19 schreef DazlerNL het volgende:
Maar waarom gaat Nano ineens moon?
Nano is in deze niche markt echt niet meer dan 12$ waard. Gaat nooit meer worden.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177394254
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:23 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Nano is in deze niche markt echt niet meer dan 12$ waard. Gaat nooit meer worden.
bitcoin ook op weg naar $12
  vrijdag 23 februari 2018 @ 15:26:27 #24
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177394279
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:21 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Maximaal $12, let op mijn woorden, ik heb dit uit betrouwbare bron vernomen.
komt dat door de beperkte niche waar ze zich in begeven?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177394285
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:25 schreef Predator38 het volgende:

[..]

bitcoin ook op weg naar $12
Ik hoorde in de telegram 300$
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177394316
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:26 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ik hoorde in de telegram 300$
Ja? Universa naar 300 usd?
Lambo of Rekt
pi_177394362
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:26 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ik hoorde in de telegram 300$
dus jij zegt $300 ? >:) _O-
pi_177394371
Iedereen aan de zoete olijfolie.

Mike.
pi_177394383
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:27 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja? Universa naar 300 usd?
quote:
Aljaz Sukljan
Universa 1000¤ 2020 lets go :)
  † In Memoriam † vrijdag 23 februari 2018 @ 15:30:09 #30
230491 Zith
pls tip
pi_177394399
Universa gaat echt boven de 12$
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177394405
quote:
6s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:29 schreef Typisch het volgende:

[..]

[..]

Hahaha tuurlijk :')
Lambo of Rekt
  FOK!fotograaf vrijdag 23 februari 2018 @ 15:30:58 #32
200114 Mascleta
Non me ne frega un cazzo!
pi_177394423
Komt Universa ook op Binance beschikbaar? Ik wil ook een Lambo!
Canon EOS 5D MkII | Canon 24-70 F/2.8 | | Canon 70-200 F/2.8 | Canon 580EX
-----
1500m: 5.55.4 | 3000m: 12:02:05 | 5km: 20:59 | 10km: 47:21 | Halve Marathon: 1:51:03 | Marathon: 4:09:57
-----
pi_177394428
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:30 schreef Zith het volgende:
Universa gaat echt boven de 12$
~ 47 miljard marketcap
makkie
pi_177394430
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:30 schreef Mascleta het volgende:
Komt Universa ook op Binance beschikbaar? Ik wil ook een Lambo!
Dan moet je vooral wachten tot het op binance komt :P
Lambo of Rekt
pi_177394442
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:31 schreef Typisch het volgende:

[..]

~ 47 miljard marketcap
makkie
Ik denk dat dat voor volgend jaar niet eens meer zo gek is idd... in 2019 is dat net top 20.
Lambo of Rekt
pi_177394457
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik denk dat dat voor volgend jaar niet eens meer zo gek is idd... in 2019 is dat net top 20.
meh...2020 :P
pi_177394465
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik denk dat dat voor volgend jaar niet eens meer zo gek is idd... in 2019 is dat net top 20.
Hoe groot denk je dat de totale crypto market cap in 2019 is? :P
pi_177394473
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik denk dat dat voor volgend jaar niet eens meer zo gek is idd... in 2019 is dat net top 20.
dat is wel erg hoopvol

denk eerder dat er een groepje verder los komt, niet de gehele top mee naar de moon
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 15:32:48 #39
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177394484
Iemand anders problemen met Binance desktop app? Loopt vast op 2FA.
pi_177394491
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:32 schreef Predator38 het volgende:

[..]

meh...2020 :P
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:32 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Hoe groot denk je dat de totale crypto market cap in 2019 is? :P
Nouja als je kijkt naar begin 2017... nu wil ik niet zeggen dat we een evenredige sprong maken naar 2019, maar ik denk dat 40+ MLD marketcap niet erg bizar meer is volgend jaar.
Lambo of Rekt
pi_177394514
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:32 schreef Typisch het volgende:

[..]

dat is wel erg hoopvol

denk eerder dat er een groepje verder los komt, niet de gehele top mee naar de moon
Universa naar 12 usd, dat is pas zeer hoopvol :+
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 15:33:49 #42
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177394520
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:33 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Universa naar 12 usd, dat is pas zeer hoopvol :+
$12? FUD! /ban
pi_177394533
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:33 schreef Kyran het volgende:

[..]

$12? FUD! /ban
:(
Lambo of Rekt
  vrijdag 23 februari 2018 @ 15:34:23 #44
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177394537
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:23 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Nano is in deze niche markt echt niet meer dan 12$ waard. Gaat nooit meer worden.
:'( :')
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177394545
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:33 schreef EggsTC het volgende:

[..]

[..]

Nouja als je kijkt naar begin 2017... nu wil ik niet zeggen dat we een evenredige sprong maken naar 2019, maar ik denk dat 40+ MLD marketcap niet erg bizar meer is volgend jaar.
Ik denk echt dat dat irreëel is.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 15:35:10 #46
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177394559
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:34 schreef TimKuik het volgende:

[..]

:'( :')
Hij meent het niet he, voor als je het niet door hebt :P
pi_177394566
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:34 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ik denk echt dat dat irreëel is.
Ja, dat zeiden ze ook begin 2017 over een 700mld marketcap overall.
Lambo of Rekt
  FOK!fotograaf vrijdag 23 februari 2018 @ 15:35:23 #48
200114 Mascleta
Non me ne frega un cazzo!
pi_177394567
Iets heel anders, sorry voor mijn beginnersvraag, maar als ik op Binance een altcoin verkoop dan blijven er in mijn balance kleine restjes van die coin over. Echt maar hele kleine restjes (0.00000699 BTC) bijvoorbeeld.
Hoe kan ik dit voorkomen en gewoon alles verkopen?
Canon EOS 5D MkII | Canon 24-70 F/2.8 | | Canon 70-200 F/2.8 | Canon 580EX
-----
1500m: 5.55.4 | 3000m: 12:02:05 | 5km: 20:59 | 10km: 47:21 | Halve Marathon: 1:51:03 | Marathon: 4:09:57
-----
pi_177394578
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:35 schreef Mascleta het volgende:
Iets heel anders, sorry voor mijn beginnersvraag, maar als ik op Binance een altcoin verkoop dan blijven er in mijn balance kleine restjes van die coin over. Echt maar hele kleine restjes (0.00468239 BTC) bijvoorbeeld.
Hoe kan ik dit voorkomen en gewoon alles verkopen?
Niet.
Lambo of Rekt
pi_177394606
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:35 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, dat zeiden ze ook begin 2017 over een 700mld marketcap overall.
Klopt. Is van ons beide ook gewoon koffiedik kijken hoor.
pi_177394625
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:35 schreef Mascleta het volgende:
Iets heel anders, sorry voor mijn beginnersvraag, maar als ik op Binance een altcoin verkoop dan blijven er in mijn balance kleine restjes van die coin over. Echt maar hele kleine restjes (0.00000699 BTC) bijvoorbeeld.
Hoe kan ik dit voorkomen en gewoon alles verkopen?
als je je rekningnummer geeft, maak ik je wel de 0,1 cent over die je misloopt
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  vrijdag 23 februari 2018 @ 15:37:37 #52
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177394632
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Hij meent het niet he, voor als je het niet door hebt :P
Klopt. Volgens mij heeft droppie zelf ook een berg Nano.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177394636
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:36 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Klopt. Is van ons beide ook gewoon koffiedik kijken hoor.
Klopt, maar ik denk dat het nog gekker word dan wat het nu is, en dat is puur vanwege de producten die uit gaan komen. Er zal behoorlijk wat gaan falen, maar dat wat overblijft, zal nog gekkere dingen gaan laten zien dan wat we nu kennen, voorspel ik.
Lambo of Rekt
pi_177394653
Wat een golden move! Je zou maar Nano hebben!
pi_177394667
groen :9
pi_177394673
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:38 schreef Manzonderschouders het volgende:
Wat een golden move! Je zou maar Nano hebben!
Ja, je zou maar nano op bitgrail hebben staan.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 15:39:17 #57
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177394676
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:37 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Klopt. Volgens mij heeft droppie zelf ook een berg Nano.
Die $12 komt van onze grote vriend die beweert dat VEN nooit meer gaat worden en dat het een niche markt is :D
pi_177394686
Zo, heb het vrouwtje weer vol gejasond
pi_177394689
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:35 schreef Mascleta het volgende:
Iets heel anders, sorry voor mijn beginnersvraag, maar als ik op Binance een altcoin verkoop dan blijven er in mijn balance kleine restjes van die coin over. Echt maar hele kleine restjes (0.00000699 BTC) bijvoorbeeld.
Hoe kan ik dit voorkomen en gewoon alles verkopen?
BNB kopen en daarmee je fee's betalen.

Met de restjes nu kun je niks
  vrijdag 23 februari 2018 @ 15:39:48 #60
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177394691
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:39 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, je zou maar nano op bitgrail hebben staan.
For ever HODL. ;(
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177394702
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:39 schreef Weissmania het volgende:
Zo, heb het vrouwtje weer vol gejasond
Hebbie weer een nieuwe?
Lambo of Rekt
pi_177394708
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:39 schreef TimKuik het volgende:

[..]

For ever HODL. ;(
Jij had ze net op tijd weg he smiecht. :7
Lambo of Rekt
  FOK!fotograaf vrijdag 23 februari 2018 @ 15:40:35 #63
200114 Mascleta
Non me ne frega un cazzo!
pi_177394718
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:37 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

als je je rekningnummer geeft, maak ik je wel de 0,1 cent over die je misloopt
In dit geval ging het om een coin die maar paar dollar kost, maar zijn die restantjes die overblijven bij een duurdere coin van $100+ niet een stuk groter?
Canon EOS 5D MkII | Canon 24-70 F/2.8 | | Canon 70-200 F/2.8 | Canon 580EX
-----
1500m: 5.55.4 | 3000m: 12:02:05 | 5km: 20:59 | 10km: 47:21 | Halve Marathon: 1:51:03 | Marathon: 4:09:57
-----
pi_177394721
We gaan allemaal onze bevroren dukaten tot een smeltend hoogtepunt brengen.

Mumcu.
Lambo of Rekt
  vrijdag 23 februari 2018 @ 15:41:00 #65
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177394728
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jij had ze net op tijd weg he smiecht. :7
Ik heb mensen hier nog gewaarschuwd een week voor de bekendmaking van de hack.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177394741
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:41 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Ik heb mensen hier nog gewaarschuwd een week voor de bekendmaking van de hack.
Ja, ik heb toen mijn ID ingeleverd, nooit verified..... funds gone.
Lambo of Rekt
pi_177394753
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:37 schreef EggsTC het volgende:

[..]

en dat is puur vanwege de producten die uit gaan komen.
Wat bedoel je hiermee? :)
  vrijdag 23 februari 2018 @ 15:43:39 #68
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177394793
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, ik heb toen mijn ID ingeleverd, nooit verified..... funds gone.
;(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177394799
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:41 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Wat bedoel je hiermee? :)
Dat de blockchains gebruikt gaan worden waarvoor ze bedoelt zijn, 99,9% heeft nu nog niet eens een werkend product. Zodra die blockchains echt gaan draaien en ze gebruikt gaan worden zoals beoogd, dan zal t nog verder gaan stijgen.
Lambo of Rekt
pi_177394812
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:37 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Klopt. Volgens mij heeft droppie zelf ook een berg Nano.
Vuistdiep
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177394819
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:43 schreef TimKuik het volgende:

[..]

;(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik weet niet of 81 nano de moeite is...

Bedankt, ik ga het wel even doorlezen.
Lambo of Rekt
pi_177394843
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:39 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ja, je zou maar nano op bitgrail hebben staan.
Dat zou dom zijn ja. Maar wat heeft dat met Nano zelf te maken?
pi_177394866
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:43 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat de blockchains gebruikt gaan worden waarvoor ze bedoelt zijn, 99,9% heeft nu nog niet eens een werkend product. Zodra die blockchains echt gaan draaien en ze gebruikt gaan worden zoals beoogd, dan zal t nog verder gaan stijgen.
Ah oke :)
pi_177394900
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:46 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Dat zou dom zijn ja. Maar wat heeft dat met Nano zelf te maken?
Waarom zou dat dom zijn? Achteraf bedoel je, ja zo ben je ook dom als je niet 50K btc gemined hebt in 2009.

Naja NANO zie ik nog wel een keer hard onderuit gaan zodra heel dat gestolen bedrag op de markt gaat komen door Franscesco.
Lambo of Rekt
pi_177394917
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:39 schreef Kyran het volgende:

[..]

Die $12 komt van onze grote vriend die beweert dat VEN nooit meer gaat worden en dat het een niche markt is :D


[ Bericht 20% gewijzigd door Zith op 23-02-2018 15:53:34 ]
pi_177394930
quote:
Je beseft toch ook dat je gewoon kan reageren zonder iemand persoonlijk aan te vallen? :P

[ Bericht 20% gewijzigd door Zith op 23-02-2018 15:53:25 ]
pi_177394937
Zo misschien even wat Nano verkopen en wachten op de dip.
Koning.
pi_177394938


[ Bericht 100% gewijzigd door Zith op 23-02-2018 15:53:51 ]
pi_177394969


[ Bericht 100% gewijzigd door Zith op 23-02-2018 15:53:58 ]
  vrijdag 23 februari 2018 @ 15:52:34 #80
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177394982
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:50 schreef tha_dark het volgende:
Zo misschien even wat Nano verkopen en wachten op de dip.
Nu verkopen is morgen huilen :7
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177394984
pi_177394990
Kappen met die shit kinders.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 15:54:22 #83
163650 Greys
pi_177395017
quote:
Pssst, je kunt anderen beter geen dommerd noemen als je zelf 'is' in plaats van 'eens' schrijft enzo.

Hou het gewoon bij inhoudelijke tegenargumenten ipv die persoonlijke aanvallen. Anders moeten de BTC-mods wéér gaan opruimen en noten. Doe jezelf en anderen een lol.

[ Bericht 18% gewijzigd door Zith op 23-02-2018 15:54:41 ]
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177395031
Alles groen *O* *O* *O*
pi_177395056
quote:
3s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:54 schreef Greys het volgende:

[..]

Pssst, je kunt anderen beter geen dommerd noemen als je zelf 'is' in plaats van 'eens' schrijft enzo.

Hou het gewoon bij inhoudelijke tegenargumenten ipv die persoonlijke aanvallen. Anders moeten de BTC-mods wéér gaan opruimen en noten. Doe jezelf en anderen een lol.
Moet jij niet naar de huishoudbeurs, die is dit weekend

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lambo of Rekt
pi_177395066
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:55 schreef BadVlad het volgende:
Alles groen *O* *O* *O*
Gratis bier voor iedereen!!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 15:57:54 #87
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177395078
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:56 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Gratis bier voor iedereen!!
#TeamBBQ present
pi_177395123
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

#TeamBBQ present
Nu heb ik honger _O_
pi_177395186
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:56 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Gratis bier voor iedereen!!
Shultenbrauuuuuu
pi_177395188
Icx moet toch ook wel weer eens herstellen binnenkort zou je zeggen.
pi_177395197
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:04 schreef Klaphark het volgende:
Icx moet toch ook wel weer eens herstellen binnenkort zou je zeggen.
Ja, nu is kooptijd.
Lambo of Rekt
pi_177395219
Mijn volgend projectje is greys

Die is over 3 jaar toch rijk

Als ik al zelf niet rijk ben tegen die tijd
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 16:06:50 #93
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177395230
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:04 schreef Klaphark het volgende:
Icx moet toch ook wel weer eens herstellen binnenkort zou je zeggen.
Ja, die heeft bodem volgens mij wel bereikt. Zal hopelijk binnenkort weer wat herstel laten zien.
pi_177395238
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:06 schreef Weissmania het volgende:
Mijn volgend projectje is greys

Die is over 3 jaar toch rijk

Als ik al zelf niet rijk ben tegen die tijd
succes ^O^ , en Greys een project noemen ..... :'(
pi_177395260
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:07 schreef Predator38 het volgende:

[..]

succes ^O^ , en Greys een project noemen ..... :'(
Greys is de cryptomilf
Lambo of Rekt
pi_177395291
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:52 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Nu verkopen is morgen huilen :7
Nah, voor 3,- gekocht. Anders knal ik de ETH die ik nu heb wel ergens anders in. :+
Koning.
pi_177395292
denken dat er vrouwen op het internet bestaan :')
pi_177395304
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:09 schreef Typisch het volgende:
denken dat er vrouwen op het internet bestaan :')
Das t zelfde als denken dat vrouwen poepen :')
Lambo of Rekt
pi_177395310
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:08 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Greys is de cryptomilf
ik weet het, en een lekkere ook.....maar dan nog noem je het geen project ;)
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 16:11:06 #100
163650 Greys
pi_177395328
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:56 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Moet jij niet naar de huishoudbeurs, die is dit weekend

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Er worden weer songfestivalinzendingen bekend dit weekend, da's nóg belangrijker dan de huishoudbeurs. :6
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 16:11:39 #101
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177395337
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:11 schreef Greys het volgende:

[..]

Er worden weer songfestivalinzendingen bekend dit weekend, da's nóg belangrijker dan de huishoudbeurs. :6
Oh ja, ben toch ziek thuis, ik ga ook eens even lurken, guilty pleasure.
pi_177395343
Ben ik de enige hier die het songfestival echt helemaal niks vindt? :')
pi_177395354
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:11 schreef BakkenKappen het volgende:
Ben ik de enige hier die het songfestival echt helemaal niks vindt? :')
je bent nooit de enige
pi_177395357
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:10 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ik weet het, en een lekkere ook.....maar dan nog noem je het geen project ;)
Hij bedoelt het niet zo slecht als dat hij eruit ziet, ik ken die weiss al wat langer dan vandaag, dat is een hele degelijke jongeman.
Lambo of Rekt
pi_177395385
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:12 schreef Typisch het volgende:

[..]

je bent nooit de enige
:@ :@ :@
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 16:13:50 #106
163650 Greys
pi_177395393
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:11 schreef Kyran het volgende:

[..]

Oh ja, ben toch ziek thuis, ik ga ook eens even lurken, guilty pleasure.
Vanavond bij DWDD doet Waylon het eerste lied van totaal vijf (rest ma-do). En een ervan wordt 'ons' ESF lied. Oh kijk even naar de inzending van Denemarken, een brute langharige viking met een zeemanslied. En stiekem best tof :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 16:14:21 #107
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177395401
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:11 schreef BakkenKappen het volgende:
Ben ik de enige hier die het songfestival echt helemaal niks vindt? :')
Prachtig toch man, heerlijk fout _O_
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 16:14:55 #108
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177395412
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:13 schreef Greys het volgende:

[..]

Vanavond bij DWDD doet Waylon het eerste lied van totaal vijf (rest ma-do). En een ervan wordt 'ons' ESF lied. Oh kijk even naar de inzending van Denemarken, een brute langharige viking met een zeemanslied. En stiekem best tof :@
Meer metal in ESF zou ik toejuichen _O_

Lordigoden _O_
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 16:15:23 #109
163650 Greys
pi_177395422
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:11 schreef BakkenKappen het volgende:
Ben ik de enige hier die het songfestival echt helemaal niks vindt? :')
Sterker nog, ik denk dat degenen die het wel leuk vinden de uitzondering zijn. Dus vrees niet :P

Maar het esf is de laatste tien jaar wel echt toffer geworden. Gewoon totaal geen oostblokfeestje meer en veel meer echt best goede nummers.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177395451
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:14 schreef Kyran het volgende:

[..]

Prachtig toch man, heerlijk fout _O_
Blegh. Die Cornald Maas ofzo vind ik alleen echt al irritant _O-
Ja sorry, hier heb ik echt weinig positiefs over te melden :P


Beterschap trouwens
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 16:16:38 #111
163650 Greys
pi_177395452
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:14 schreef Kyran het volgende:

[..]

Meer metal in ESF zou ik toejuichen _O_

Lordigoden _O_
Er is aardige kans dat er dit jaar weer metal meedoet. En volgens een metalliefhebber in ESF forum is het ook nog écht goede metal :D Ik heb daar geen verstand van. Zal het ff opzoeken en linkje dm'en.
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177395464
ja, ik ben even sporten, anders kan ik geen romige dukaten over die body meer laten glijden met Marokkaanse olijfolie ....
  † In Memoriam † vrijdag 23 februari 2018 @ 16:21:22 #113
230491 Zith
pls tip
pi_177395556
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177395580
Als iets kansloos is dan is het ESF wel. Een freakshow vol engnekken. Leuk feest voor de homosensuele boys en huismoeders. Knappe mannen spotten, lachen om travestieten (hij is gewoon zichzelf, iedereen is zoals die is blabla)...diepgaander gaat deze ongein gaat het niet. Ijdeltuiterij voor een stel engnekken. Bleh
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 16:23:25 #115
163650 Greys
pi_177395601
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:22 schreef Manzonderschouders het volgende:
Als iets kansloos is dan is het ESF wel. Een freakshow vol engnekken. Leuk feest voor de homosensuele boys en huismoeders. Knappe mannen spotten, lachen om travestieten (hij is gewoon zichzelf, iedereen is zoals die is blabla)...diepgaander gaat deze ongein gaat het niet. Ijdeltuiterij voor een stel engnekken. Bleh
Je bent het toonbeeld van iemand die duidelijk al tien jaar niet gekeken heeft. :D
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177395648
Waylon... ook zo’n engnek. Gaat die niet zingen dit jaar haha

Neigh, niks voor mij die onzin. Waylon, zogenaamd rock n roll. In feite een kolderiek mannetje die het moet doen met een oh cherso sterretje en coke afkomstig van dezelfde dealer als die van Martijn Krabbe.
pi_177395653
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:23 schreef Greys het volgende:

[..]

Je bent het toonbeeld van iemand die duidelijk al tien jaar niet gekeken heeft. :D
Ik heb het niet meer gezien sinds dat anouk er stond, hoe lang is dat geleden, 3 jaar ofzo? :@
Lambo of Rekt
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 16:27:14 #118
163650 Greys
pi_177395674
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:21 schreef Zith het volgende:
Raubtier doet mee voor Zweden?

Dat dan weer niet. :P

Maar dit heeft grote kans om voor Hongarije mee te gaan doen. Winnaar van hun tweede semi final.

IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177395681
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:26 schreef Manzonderschouders het volgende:
en coke afkomstig van dezelfde dealer als die van Martijn Krabbe.
_O- _O- _O-

En we weten allemaal dat die puntjes van mindere kwaliteit zijn!
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 16:28:04 #120
163650 Greys
pi_177395697
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:26 schreef Manzonderschouders het volgende:
Waylon... ook zo’n engnek. Gaat die niet zingen dit jaar haha

Neigh, niks voor mij die onzin. Waylon, zogenaamd rock n roll. In feite een kolderiek mannetje die het moet doen met een oh cherso sterretje en coke afkomstig van dezelfde dealer als die van Martijn Krabbe.
Oh, ik begin ineens te vermoeden van wie jij een kloon bent. :7
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177395730
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:39 schreef Kyran het volgende:

[..]

Die $12 komt van onze grote vriend die beweert dat VEN nooit meer gaat worden en dat het een niche markt is :D
"Niche markt", inderdaad:

pi_177395732
quote:
3s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:28 schreef Greys het volgende:

[..]

Oh, ik begin ineens te vermoeden van wie jij een kloon bent. :7
Do tell :7
Lambo of Rekt
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 16:32:21 #123
163650 Greys
pi_177395755
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:29 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Do tell :7
Even eea nazoeken. :P
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177395788
Ik ben meer van de muziek van de nachtegaal van het zuiden, Snollebollekes.
pi_177395798
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:32 schreef Greys het volgende:

[..]

Even eea nazoeken. :P
Ben ook benieuwd
  vrijdag 23 februari 2018 @ 16:36:43 #126
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177395825
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 16:34 schreef BakkenKappen het volgende:
Ik ben meer van de muziek van de nachtegaal van het zuiden, Snollebollekes.

Doe mij maar Carlos
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177395854
quote:
Carlos > iedereen.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 16:39:53 #128
163650 Greys
pi_177395874
Carlos douze points w/
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177396462
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 17:14 schreef vigen98 het volgende:
als Barrie Batsbak het zegt moet het wel kloppen
pi_177396611
lol white knights over de zeik hier omdat ik een opmerking maak over GreysGodin _O_
pi_177396678
quote:
_O- _O-

Beetje langdradig, maar wel grappig.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 17:29:25 #134
163650 Greys
pi_177396679
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 17:25 schreef Weissmania het volgende:
lol white knights over de zeik hier omdat ik een opmerking maak over GreysGodin _O_
Had ik jou nou al eens irl gezien? Jaren geleden? In de kroeg in Rdam?
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177396710
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 17:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Had ik jou nou al eens irl gezien? Jaren geleden? In de kroeg in Rdam?
_O_

Geheugen als een Denise
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 17:33:21 #136
163650 Greys
pi_177396729
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 17:31 schreef Weissmania het volgende:

[..]

_O_

Geheugen als een Denise
:D ja dus toch!

Wat is een Denise? :@
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177396740
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:57 schreef Kyran het volgende:

[..]

#TeamBBQ present
Spareribs _O_
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177396746
Greys is gewoon een lekker ding.

Gr gr
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177396757
kan ik vanavond thuis blijven? Kan ik gvd al ontslag nemen???!
pi_177396765
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 17:34 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Greys is gewoon een lekker ding.

Gr gr
Pica or it did’nt happen
Vakman pur sang
  vrijdag 23 februari 2018 @ 17:36:37 #141
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177396771
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 17:34 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Greys is gewoon een lekker ding.

Gr gr
Slijmbal, alleen omdat de persoon mod is doe je dat :6
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177396781
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 17:36 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Slijmbal, alleen omdat de persoon mod is doe je dat :6
Ik heb een foto van dr gezien.

Dr hond mag er ook wezen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 17:37:40 #143
163650 Greys
pi_177396786
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 17:37 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ik heb een foto van dr gezien.

Dr hond mag er ook wezen.
_O- O+
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177396787
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 17:37 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Ik heb een foto van dr gezien.
Nooit meer in je ogen wrijven! Dan blijft de afbeelding hangen.
pi_177396788
Alles dondert weer als vanouds in elkaar
pi_177396816
Ik kijk eind maart wel weer voor een eventueel ontslag.

tabee
pi_177396833
Niet uit een rijke familie komen :')

#bornrich
#wealthyalldayeveryday
pi_177397029
when moon
pi_177397154
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 17:52 schreef Manzonderschouders het volgende:
when moon
Zeg jij het maar, je hebt het wel vaker goed voorspelt!
pi_177397279
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 17:29 schreef Greys het volgende:

[..]

Had ik jou nou al eens irl gezien? Jaren geleden? In de kroeg in Rdam?
Ik ook een keer, _O_ WEISSGOD
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 18:11:19 #151
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177397313
Crypto bbq/borrel @ Magnet mansion dan maar?

Doen we daarna even rondje racen met onze lambos.


.... ik neem wel een PS4 mee met Need for Speed ...
pi_177397330
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:11 schreef Kyran het volgende:
Crypto bbq/borrel @ Magnet mansion dan maar?

Doen we daarna even rondje racen met onze lambos.

.... ik neem wel een PS4 mee met Need for Speed ...
Dan neem ik wel Speed mee, als je dan toch need.
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 18:14:35 #153
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177397359
quote:
6s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:12 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dan neem ik wel Speed mee, als je dan toch need.
_O-
pi_177397519
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:11 schreef Kyran het volgende:
Crypto bbq/borrel @ Magnet mansion dan maar?

Doen we daarna even rondje racen met onze lambos.

.... ik neem wel een PS4 mee met Need for Speed ...
Hmm. En dan plegen we daarna als een sekte allemaal collectief zelfmoord? :'(
pi_177397527
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:24 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Hmm. En dan plegen we daarna als een sekte allemaal collectief zelfmoord? :'(
I see what you did there >:)

Alleen als de markten rood zijn ;(
Lambo of Rekt
  vrijdag 23 februari 2018 @ 18:25:14 #156
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177397533
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:35 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niet.
Wel.

Bnb kopen en daar je fees van betalen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177397553
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:25 schreef fathank het volgende:

[..]

Wel.

Bnb kopen en daar je fees van betalen.
HIj had het toch over dat je die kleine shit wegwerkt en 0 overhoud? 0 overhouden gaat niet altijd.
Lambo of Rekt
pi_177397557
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:24 schreef EggsTC het volgende:

[..]

I see what you did there >:)

Alleen als de markten rood zijn ;(
Ik las Magnet Manson. _O-
  vrijdag 23 februari 2018 @ 18:28:35 #159
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177397592
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:24 schreef EggsTC het volgende:

[..]

I see what you did there >:)

Alleen als de markten rood zijn ;(
Dan drink ik wel de placebo. Kan ik naderhand met de overgebleven cryptos een Lambo kopen :)
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177397593
quote:
11s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:26 schreef EggsTC het volgende:

[..]

HIj had het toch over dat je die kleine shit wegwerkt en 0 overhoud? 0 overhouden gaat niet altijd.
Wel met BNB.
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 18:29:30 #161
163650 Greys
pi_177397596
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:26 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ik las Magnet Manson. _O-
Godsamme _O- _O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_177397600
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:28 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Wel met BNB.
Ja?
Lambo of Rekt
pi_177397615
Gaan we nu trouwens weer omhoog? :)
pi_177397618
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:31 schreef BadVlad het volgende:
Gaan we nu trouwens weer omhoog? :)
Hopelijk Jason, hopelijk.
Lambo of Rekt
pi_177397619
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hopelijk Jason, hopelijk.
Wel leuk dat moderne Assassins Creed logo als UI.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-02-2018 18:32:36 ]
pi_177397632
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:31 schreef BadVlad het volgende:
Gaan we nu trouwens weer omhoog? :)
Hmm no no no


Sell sell sell
pi_177397645
Stem Elastos, of ga je voor WePower?
http://lifeofcrypto.nl/strijd-elastos-en-wepower/
pi_177397656
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:34 schreef Willem_Hodler het volgende:
Stem Elastos, of ga je voor WePower?
http://lifeofcrypto.nl/strijd-elastos-en-wepower/
Lifeofcrypto.nl :')

De tyfus zeg hoe bedenken mensen dit.
pi_177397657
Behalve Carlos, die gaat altijd WASUUU WASUuuu Wasss UPPPP.


B-connect.
pi_177397675
Maar we gaan nog niet omhoog, maandag gaat er pas weer gepompt worden. En hoe.

Pieter.
pi_177397680
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:36 schreef BakkenKappen het volgende:
Maar we gaan nog niet omhoog, maandag gaat er pas weer gepompt worden. En hoe.

Pieter.
zieke pomp
pi_177397683
pompen of verzuipen
pi_177397684
Ja futures, shorten, longenn, allesss.
pi_177397687
Deze is wel aardig:

pi_177397696
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:36 schreef Typisch het volgende:

[..]

zieke pomp
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:36 schreef Typisch het volgende:
pompen of verzuipen
Ja ik weet ook niet hoe ik bij die term kom _O- Volgens mij van dat filmpje over gronings gas *O*

quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:36 schreef BadVlad het volgende:
Deze is wel aardig:

"Wel aardig" voor een filmpje met Carlos. Ga je schamen.
pi_177397698
Jooooo, WEEKEENDDDDDD

Nog iemand een biertje? :D
pi_177397699
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:35 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Lifeofcrypto.nl :')

De tyfus zeg hoe bedenken mensen dit.
Wanneer je buy high doet en weer een week aan de vieze diepvries pizza's moet: Life Of Crypto hahaha
  vrijdag 23 februari 2018 @ 18:38:50 #178
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177397709
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:38 schreef Willem_Hodler het volgende:

[..]

Wanneer je buy high doet en weer een week aan de vieze diepvries pizza's moet: Life Of Crypto hahaha
Webmaster van lifeofcrypto.nl gespot.
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177397716
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:38 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Webmaster van lifeofcrypto.nl gespot.
Ban voor reclame + spam
Lambo of Rekt
pi_177397720
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:38 schreef Willem_Hodler het volgende:

[..]

Wanneer je buy high doet en weer een week aan de vieze diepvries pizza's moet: Life Of Crypto hahaha
gewoon poffertjes toch
pi_177397721
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:38 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Webmaster van lifeofcrypto.nl gespot.
nah, was het maar zo een feest. Haal er wel mijn nieuws vandaan. Ze hadden bijvoorbeeld al nieuws over elastos paar weken geleden
pi_177397723
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:38 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Webmaster van lifeofcrypto.nl gespot.
Webmaster, zijn er nog mensen die zich zo noemen? _O-
pi_177397727
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:39 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Webmaster, zijn er nog mensen die zich zo noemen? _O-
:')

Net als WEBDESIGNER

Ze bedoelen; ik ben een prutser in wordpress
Lambo of Rekt
  vrijdag 23 februari 2018 @ 18:40:28 #184
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177397731
Hoe heet dat dan tegenwoordig? :@
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177397734
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:39 schreef Willem_Hodler het volgende:

[..]

nah, was het maar zo een feest. Haal er wel mijn nieuws vandaan. Ze hadden bijvoorbeeld al nieuws over elastos paar weken geleden
Dat is toch niet zo gek? Die ICO was al een tijd terug :P
pi_177397738
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:40 schreef EggsTC het volgende:

[..]

:')

Net als WEBDESIGNER
Meest raped functie titel is consultant
pi_177397746
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:40 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Dat is toch niet zo gek? Die ICO was al een tijd terug :P
Heb je ze gekocht?
pi_177397750
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:40 schreef Willem_Hodler het volgende:

[..]

Meest raped functie titel is consultant
Met als tweede Vice-President. Dat is echt iedereen die iets doet boven(op een) secretaresse bij een US organisatie.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 18:41:50 #189
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177397751
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:26 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ik las Magnet Manson. _O-
_O-
pi_177397752
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:38 schreef Willem_Hodler het volgende:

[..]

Wanneer je buy high doet en weer een week aan de vieze diepvries pizza's moet: Life Of Crypto hahaha
pi_177397756
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:41 schreef Typisch het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O_

Een Trayder
Lambo of Rekt
  vrijdag 23 februari 2018 @ 18:42:19 #192
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177397757
Jongens, ik ben weer van de partij. Heb zojuist 2 ambachtelijk gebakken hamburgers naar binnen gelift. Ik ben weer ontzettend solide.

Jason.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177397769
Volwassen van je.

:{
pi_177397774
pi_177397782
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:42 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens, ik ben weer van de partij. Heb zojuist 2 ambachtelijk gebakken hamburgers naar binnen gelift. Ik ben weer ontzettend solide.

Jason.

:{²
Lekkerpik.

Ismail.

:{98
Lambo of Rekt
pi_177397813
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:42 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens, ik ben weer van de partij. Heb zojuist 2 ambachtelijk gebakken hamburgers naar binnen gelift. Ik ben weer ontzettend solide.

Jason.

:{²
fijn man!

Fred :{ 10
pi_177397814
Lekkere jodenkoek naar binnen gewerkt.
pi_177397834
Im now making a $100 no i mean $1400 on an every day bases. Bitconneeeect!
Vakman pur sang
pi_177397854
:')

.B
pi_177397857
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:47 schreef Lospedrosa het volgende:
Im now making a $100 no i mean $1400 on an every day bases. Bitconneeeect!
wasawasaawasaaaaaa
pi_177397889
Dacht vanavond chestgewijs wat extra verse digimunten in te kunnen slaan, staat alles vet in het groen.

KUDTHMARKT!

Von Klinkerhoffen.
pi_177398020
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:51 schreef hodlwave het volgende:
Dacht vanavond chestgewijs wat extra verse digimunten in te kunnen slaan, staat alles vet in het groen.

KUDTHMARKT!

Von Klinkerhoffen.
Het kan verkeren ja.

Adolf.
pi_177398047
Kan mij het schelen net nog ff flink wat ven op mijn chest gebounced.
Vanavond rond 23:00 afromen.
Vakman pur sang
  vrijdag 23 februari 2018 @ 19:15:59 #204
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177398304
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:41 schreef Typisch het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Met z'n 3000 USDT op Poloniex :')
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177398371
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 19:01 schreef Lospedrosa het volgende:
Kan mij het schelen net nog ff flink wat ven op mijn chest gebounced.
Vanavond rond 23:00 afromen.
Als je de VEN trend kan vertrouwen dan gaat ie vannacht inderdaad weer een beetje zakken.. als dat zo is ga ik morgen ochtend gelijk bijkopen denk ik..
  vrijdag 23 februari 2018 @ 19:24:52 #206
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177398499
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 19:19 schreef TwztId het volgende:

[..]

Als je de VEN trend kan vertrouwen dan gaat ie vannacht inderdaad weer een beetje zakken.. als dat zo is ga ik morgen ochtend gelijk bijkopen denk ik..
Ik heb een stuk of 30 van die devices op stock. Ik hoop dat ze eens gaan fermenteren man.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177398569
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 19:00 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Het kan verkeren ja.

Adolf.
_O-
  vrijdag 23 februari 2018 @ 19:28:41 #208
131603 Afwazig
Serious business
pi_177398578
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 19:15 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Met z'n 3000 USDT op Poloniex :')
Kwam van de week ook een blockchain en cryptocurrency specialist op LinkedIn tegen. Dat zijn wij hier ook allemaal waarschijnlijk.

Met uitzondering van de mensen die investeren in verge en Ripple dan :')
  vrijdag 23 februari 2018 @ 19:31:09 #209
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177398644
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 19:28 schreef Afwazig het volgende:

Met uitzondering van de mensen die investeren in verge en Ripple dan :')
Check!

:')

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177398645
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 19:24 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Ik heb een stuk of 30 van die devices op stock. Ik hoop dat ze eens gaan fermenteren man.

:{²
Nee joh fermenteren gaat niet gebeuren. Hoogstens als je geluk hebt een bounce, dubbelbounce of een gistingsproces als vinificatie. Maar dat is dus wel afhankelijk van maanstand en ovulatiecyclus van onze Aziatische vrienden.
Vakman pur sang
pi_177398656
Hallo luitjes!

Staan jullie shitcoins nog steeds onder Ripple?

Dat dacht ik al!

Tot ziens maar weer.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  vrijdag 23 februari 2018 @ 19:32:25 #212
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177398684
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 19:31 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Nee joh fermenteren gaat niet gebeuren. Hoogstens als je geluk hebt een bounce, dubbelbounce of een gistingsproces als vinificatie. Maar dat is dus wel afhankelijk van maanstand en ovulatiecyclus van onze Aziatische vrienden.
Ja, die gastjes hebben een hele andere eisprong.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 23 februari 2018 @ 19:33:43 #213
163650 Greys
pi_177398719
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 18:51 schreef hodlwave het volgende:
Dacht vanavond chestgewijs wat extra verse digimunten in te kunnen slaan, staat alles vet in het groen.

KUDTHMARKT!

Von Klinkerhoffen.
_O-
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  vrijdag 23 februari 2018 @ 19:38:42 #214
131603 Afwazig
Serious business
pi_177398836
Ik ga morgen op wintersport. Daarna maar even kijken of ik wat tochtige dukaten over mijn romige manboobs kan wrijven. Als ik die -35 in Östenreich ga overleven dan.

Gruss Gott.

- Joseph Fritzl
pi_177399003
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 19:38 schreef Afwazig het volgende:
- Joseph Fritzl
Ouwe _O- _O- _O- _O-
pi_177399330
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:53 schreef Typisch het volgende:
Kappen met die shit kinders.
quote:
3s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 15:54 schreef Greys het volgende:
[..]
Pssst, je kunt anderen beter geen dommerd noemen als je zelf 'is' in plaats van 'eens' schrijft enzo.
Hou het gewoon bij inhoudelijke tegenargumenten ipv die persoonlijke aanvallen. Anders moeten de BTC-mods wéér gaan opruimen en noten. Doe jezelf en anderen een lol.
Van de $12 meme om elke keer maar weer MzS te provoceren/voeden is de lol nu ook wel af....

@Mods: Kunnen de posts om MzS uit zn tent te lokken ook ge-edit worden en niet alleen de reactie van MzS?
pi_177399355
Afwazig al aan de drank? Lekker man!
pi_177399435
quote:
5s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 19:58 schreef SMS303 het volgende:

[..]


[..]

Van de $12 meme om elke keer maar weer MzS te provoceren/voeden is de lol nu ook wel af....

@Mods: Kunnen de posts om MzS uit zn tent te lokken ook ge-edit worden en niet alleen de reactie van MzS?
Niks mis met 12 dollar posts ouwe reus. Laat lekker gaan:)

Zolang die geen 12 dollar is lijkt mij dat de grappen sowieso al misplaatst zijn.

Als die meer dan 12 wordt zal ik de eerste zijn om mijn ongelijk hier te erkennen. Wel met eeen gevulde wallet, want deze jongen is groot VEN bezittet
  vrijdag 23 februari 2018 @ 20:06:05 #219
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177399486
FUN wordt ook ineens dik gepumpt trouwens :o

Veel te hoge supply voor pump en dump groepjes zou ik toch zeggen. Wat is er gaande? :o
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177399500
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 20:06 schreef Rossdale het volgende:
FUN wordt ook ineens dik gepumpt trouwens :o

Veel te hoge supply voor pump en dump groepjes zou ik toch zeggen. Wat is er gaande? :o
Kan nooit meer dan 12$ worden.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177399589
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 20:06 schreef Rossdale het volgende:
FUN wordt ook ineens dik gepumpt trouwens :o

Veel te hoge supply voor pump en dump groepjes zou ik toch zeggen. Wat is er gaande? :o
Ik heb een vrind die viel laatst zo van z’n polo paard. Hij viel neder, en zijn halve gezicht onder de kaviaar!
Vakman pur sang
pi_177399775
Ik zit stabiel
pi_177399813
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 20:06 schreef Rossdale het volgende:
FUN wordt ook ineens dik gepumpt trouwens :o

Veel te hoge supply voor pump en dump groepjes zou ik toch zeggen. Wat is er gaande? :o
wat heeft een 'hoge supply' te maken met het wel of niet kunnen uitvoeren van een pump en dump? :?
  vrijdag 23 februari 2018 @ 20:36:10 #224
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177400054
Jongens, lekkere ingrediënten voor het weekend:

• Talkpoeder
• Etc.
• Laxeermiddelen
• Blockfolio openen

Ik kom het weekend wel door! Lekkere zalmmoot op mijn chest grillen.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  vrijdag 23 februari 2018 @ 20:39:26 #225
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_177400117
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 20:22 schreef Typisch het volgende:

[..]

wat heeft een 'hoge supply' te maken met het wel of niet kunnen uitvoeren van een pump en dump? :?
Niets, ik bedoelde volume. :X
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_177400433
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 20:36 schreef BansheeBoy het volgende:
Jongens, lekkere ingrediënten voor het weekend:

• Talkpoeder
• Etc.
• Laxeermiddelen
• Blockfolio openen

Ik kom het weekend wel door! Lekkere zalmmoot op mijn chest grillen.

:{²
vergeet de Marokkaanse olijfolie niet maat !
fijne weekend

Fred
pi_177400507
we gaan weer naar de 10k
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  vrijdag 23 februari 2018 @ 21:02:30 #228
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177400526
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 20:56 schreef Predator38 het volgende:

[..]

vergeet de Marokkaanse olijfolie niet maat !
fijne weekend

Mee eens. Ik zit te denken aan een maagspoeling morgen.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177400589
Gast :')
pi_177400616
helaas niet door de 200 dat moving avarage gebroken en nu gaan we ook nog eens onder de 50 day moving avarage.

voorlopig gaan we naar beneden voor wie (deels) in TA geloven
pi_177400687


ben benieuwd of ie nu weer zo hard daalt als gister toen ie tegen de MA's stuiterde.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177400760
Deze gaat diep
pi_177400811
weekend dip INCOMINGGGGGGGGGGGG
inkakken is bijpakken he
pi_177401601
Wat is die Jason coin waarover gesproken wordt in de TT? Zit daar nog enige moonpotentie in of is het weer zo'n vochtige dukaat voor op je chest.
  vrijdag 23 februari 2018 @ 22:00:39 #235
131603 Afwazig
Serious business
pi_177401671
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 21:57 schreef Gehrman het volgende:
Wat is die Jason coin waarover gesproken wordt in de TT? Zit daar nog enige moonpotentie in of is het weer zo'n vochtige dukaat voor op je chest.
Carlos Matos is advisor.
pi_177401707
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:00 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Carlos Matos is advisor.
HEY HEY HEEEEYYYY
  vrijdag 23 februari 2018 @ 22:04:32 #237
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177401750
It has begun. De battle van de altcoins is ingezet. Fancy namen met dito logo en een wat foto's van random indiërs op je spacey website. Meer lijkt er niet nodig.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177401754
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:00 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Carlos Matos is advisor.
Carlos heeft ze eigen coin

http://carlosco.in
pi_177401776
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:04 schreef TwztId het volgende:

[..]

Carlos heeft ze eigen coin

http://carlosco.in
no way dat ik die link ga klikken mate :D
  vrijdag 23 februari 2018 @ 22:07:14 #240
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_177401803
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:04 schreef TwztId het volgende:

[..]

Carlos heeft ze eigen coin

http://carlosco.in
Wanneer moon?
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
pi_177401842
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:05 schreef Predator38 het volgende:

[..]

no way dat ik die link ga klikken mate :D
Dan mis je wat, ik ging helemaal stuk.. :D
pi_177401896
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:08 schreef TwztId het volgende:

[..]

Dan mis je wat, ik ging helemaal stuk.. :D
oke, toch geklikt!!!
ik moest lachen :D :D :D
pi_177401942
quote:
Wat voor % is crypto in verhouding met fiat wat rondgaat in Japan?

Om een enigszins eerlijke vergelijking te maken moet je kijken of er relatief vaker witwassen bij crypto plaatsvind dan bij fiat. En dan nog zie ik de waarde er niet zo van in.
  vrijdag 23 februari 2018 @ 22:16:28 #245
131603 Afwazig
Serious business
pi_177402024
WHAT AM I GONNA DOOOOO
pi_177402082
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 21:57 schreef Gehrman het volgende:
Wat is die Jason coin waarover gesproken wordt in de TT? Zit daar nog enige moonpotentie in of is het weer zo'n vochtige dukaat voor op je chest.
Marokkaans dev team met pittige kruiden. Romig.

Laxeert als een Jeffrey

:{
pi_177402157
Mijn voorspelling van 10$ op ven vanavond gaat m denk ik niet worden 😂
Vakman pur sang
pi_177402193
Gaan we ooit nog de $10K halen? :{
pi_177402208
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:24 schreef BadVlad het volgende:
Gaan we ooit nog de $10K halen? :{
Stel dat dat niet zo is....

WHAT AM I GONNA DOOO?
pi_177402218
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:25 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Stel dat dat niet zo is....

WHAT AM I GONNA DOOO?
Liever failliet dan Ajacied. :{
pi_177402242
stelletje stresskippen :')
pi_177402283
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:26 schreef Weissmania het volgende:
stelletje stresskippen :')
Denken dat dit serieus is :')
pi_177402294
idd, je kan altijd nog Thor stacken....en als dat dan $5 waard is over 5 jaar verkopen.
niks aan het handje !!!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 23 februari 2018 @ 22:33:45 #254
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177402394
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:28 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Denken dat dit serieus is :')
Denken dat dit niet serieus is, mijn auto, mijn huis, mijn vrouw, first born ... alles zit in de crypto. Hoe serieus wil je het hebben man.

Heb straks alleen nog maar een chest, zonder dukaten en een busje talkpoeder }:|
pi_177402429
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:26 schreef Weissmania het volgende:
stelletje stresskippen :')
Heel mijn studentenlening zit in crypto. Dus wel een beetje stressen soms.
pi_177402449
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:28 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Denken dat dit serieus is :')
ja goffer wat is dan wel serieus in deze SC?

:')
pi_177402487
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:37 schreef Weissmania het volgende:

[..]

ja goffer wat is dan wel serieus in deze SC?

:')
romige dukaten....
pi_177402489
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:38 schreef Predator38 het volgende:

[..]

romige dukaten....
honing
pi_177402491
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:37 schreef Weissmania het volgende:

[..]

ja goffer wat is dan wel serieus in deze SC?

:')
Ik ondernam recent een vrij sneue poging met wat kritiek op de hele token economie die nu ontstaat. Daar had je even op moeten inhaken.

Nu is het vooral talkpoeder op de dips en dukaten op de chest.
pi_177402500
Moest lachen :D
pi_177402510
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:35 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Heel mijn studentenlening zit in crypto. Dus wel een beetje stressen soms.
Yolo
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177402512
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:40 schreef Weissmania het volgende:
Moest lachen :D
Jason ook.
pi_177402518
Wat is die Jason meme
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177402529
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:41 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Wat is die Jason meme
Niemand weet het echt

iedereen doet er aan mee

komt van die banshee
pi_177402541
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:41 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Wat is die Jason meme
Jason is de nieuwe Carlos.
pi_177402544
Ik weet ook nog steeds niet wat dat Jason gedoe is :')

Doe gewoon mee. Beetje zoals met crypto.
  vrijdag 23 februari 2018 @ 22:42:35 #267
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177402545
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:39 schreef Weissmania het volgende:

[..]

honing
Eucalyptushoning hier in de kast. Voor het slapen gaan ben ik geneigd een theelepel bovenop de vochtige tong te leggen. Ik heb weinig vertrouwen in Ripple. Daarom.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177402596
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:42 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Eucalyptushoning hier in de kast. Voor het slapen gaan ben ik geneigd een theelepel bovenop de vochtige tong te leggen. Ik heb weinig vertrouwen in Ripple. Daarom.

:{²
LEG NOU UIT WIE JASON IS.
  vrijdag 23 februari 2018 @ 22:45:51 #269
131603 Afwazig
Serious business
pi_177402597
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:42 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Eucalyptushoning hier in de kast. Voor het slapen gaan ben ik geneigd een theelepel bovenop de vochtige tong te leggen. Ik heb weinig vertrouwen in Ripple. Daarom.

:{²
Wat jij eens moet doen is een stuk kipfilet insmeren met Zwitsal en dat langs je romige kloppende lid laten bouncen. Een kipfilet a day keeps the cancer away :{ :{ :{.
pi_177402604
Wanneer financially independently ?

Wowowoow
pi_177402606
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:42 schreef BakkenKappen het volgende:
Ik weet ook nog steeds niet wat dat Jason gedoe is :')

Doe gewoon mee. Beetje zoals met crypto.
vergeet niet af en toe een andere naam er door heen te gooien
  vrijdag 23 februari 2018 @ 22:46:55 #273
131603 Afwazig
Serious business
pi_177402623
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:46 schreef TwztId het volgende:
Wanneer financially independently ?

Wowowoow
Ja godverdomme. Dit dus heh.
pi_177402646
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:46 schreef TwztId het volgende:
Wanneer financially independently ?

Wowowoow
Hangt dat af van je Crypto ja? Meh
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177402655
Niet gewoon wachten totdat je ouders de pijp uit gaan :')
  vrijdag 23 februari 2018 @ 22:48:52 #276
131603 Afwazig
Serious business
pi_177402669
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:47 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Hangt dat af van je Crypto ja? Meh
Hmmmm no no no
  vrijdag 23 februari 2018 @ 22:50:07 #277
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177402688
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:45 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Wat jij eens moet doen is een stuk kipfilet insmeren met Zwitsal en dat langs je romige kloppende lid laten bouncen. Een kipfilet a day keeps the cancer away :{ :{ :{.
Weet je, als je straks veel geld hebt gemaakt en je bent op zoek op naar een echt goed stukje stoute baguette, dan kan ik je de Boulangerie aan Rue LeTort in Paris aanraden. Je bent jezelf, je mag er zijn.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177402693
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:48 schreef BakkenKappen het volgende:
Niet gewoon wachten totdat je ouders de pijp uit gaan :')
Niet je ouders kidnappen voor losgeld :')
pi_177402722
Met Lindacoin oftewel shitcoin gaat het ook niet best. Management uit elkaar gevallen



https://bitcointalk.org/i(...)30880972#msg30880972
  vrijdag 23 februari 2018 @ 22:52:34 #281
131603 Afwazig
Serious business
pi_177402723
Ik zet de wijn weg. Ik heb zojuist mijn eigen posts gelezen en heb nu accute oogkanker.
pi_177402741
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:52 schreef Afwazig het volgende:
Ik zet de wijn weg. Ik heb zojuist mijn eigen posts gelezen en heb nu accute oogkanker.
Oh, that reminds me! Heb nog een Hertog Jan in de koelkast :o

edit: nu niet meer :+
pi_177402758
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:52 schreef Afwazig het volgende:
Ik zet de wijn weg. Ik heb zojuist mijn eigen posts gelezen en heb nu accute oogkanker.
Carlos altijd goed..
pi_177402761
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:53 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Oh, that reminds me! Heb nog een Hertog Jan in de koelkast :o

edit: nu niet meer :+
de vodka is op :'(
pi_177402786
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:54 schreef TwztId het volgende:

[..]

Carlos altijd goed..
pi_177402809
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:56 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O- _O- _O- _O-
  vrijdag 23 februari 2018 @ 22:58:24 #287
131603 Afwazig
Serious business
pi_177402824
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:54 schreef TwztId het volgende:

[..]

Carlos altijd goed..
Een chateau d'carlos uit 2017. Fruitige wijn met een pittige afdronk. Gerijpt in eikenhouten vaten bij een wijngaard in het pittoreske dorpje les Rekt in Frankrijk.
pi_177402837
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:58 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Een chateau d'carlos uit 2017. Fruitige wijn met een pittige afdronk. Gerijpt in eikenhouten vaten bij een wijngaard in het pittoreske dorpje les Rekt in Frankrijk.
Dat geeft toch wat cachet aan je levensstijl.
  vrijdag 23 februari 2018 @ 23:00:57 #289
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177402869
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:58 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Een chateau d'carlos uit 2017. Fruitige wijn met een pittige afdronk. Gerijpt in eikenhouten vaten bij een wijngaard in het pittoreske dorpje les Rekt in Frankrijk.
Ik heb 2 woorden voor je: pasteitjes!

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177402902
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 23:00 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Ik heb 2 woorden voor je: pasteitjes!

:{²
serieus kerel...word jij niet heel dik met al dat eten ? :D
is je vrouw een feeder ?
pi_177402918
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 23:00 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Ik heb 2 woorden voor je: pasteitjes!

:{²
Ik heb 2 pittige pasteitjes voor je, die kun je eens lekker in de mond nemen. Moet je eens zien wie er dan romig is.

:')14.gif
pi_177402923
Reminder: binnenkort weer eens naar Liquorstore The Pint in A'dam B:)B
pi_177402926
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 23:02 schreef Predator38 het volgende:

[..]

serieus kerel...word jij niet heel dik met al dat eten ? :D
is je vrouw een feeder ?
Niks mis met het tonen van je welvaart.
pi_177402928
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 23:03 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Ik heb 2 pittige pasteitjes voor je, die kun eens lekker in de mond nemen. Moet je eens zien wie er dan romig is.

:')[ afbeelding ]
mmmmmm lekker hoor :7
pi_177402934
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 23:03 schreef MaGNeT het volgende:
Reminder: binnenkort weer eens naar Liquorstore The Pint in A'dam B:)B
Wanneer wil je eraan herinnert worden? Ik ga het regelen. :P
pi_177402960
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 23:03 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Wanneer wil je eraan herinnert worden? Ik ga het regelen. :P
:P

Moet nodig weer eens wat vreemde biertjes inchecken in de Untappd App :P
  vrijdag 23 februari 2018 @ 23:08:53 #297
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177403010
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 23:02 schreef Predator38 het volgende:

[..]

serieus kerel...word jij niet heel dik met al dat eten ? :D
is je vrouw een feeder ?
We zijn Bourgondiërs in de bloei van ons leven. Maar we eten gezond. Veel groente en fruit. Veel vis.

Jason.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177403020
quote:
15s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 23:08 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

We zijn Bourgondiërs in de bloei van ons leven. Maar we eten gezond. Veel groente en fruit. Veel vis.

Jason.

:{²
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 februari 2018 22:45 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

LEG NOU UIT WIE JASON IS.
pi_177403022
Hallow mag het weer over chest en nazi namen gaan? Ok bedankt!
Vakman pur sang
pi_177403043
Ik heb gehoord dat dit deeltje zo dicht gaat ;(
pi_177403051
vol
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')