Ja. We kochten van die kratten met snijrestanten in en zakken rundvlees voor in de molen. De kruiden voor braadworst zijn vrij grof. Het vlees ging 2 keer door de molen en een minuut of 10 door de menger met kruiden. Het wordt vaak wel echt droge brij/brei (wat is het?).quote:Op dinsdag 20 februari 2018 04:54 schreef devzero het volgende:
[..]
Zat er wel voldoende vet je vleesmengsel?
Worst maak ik vrnl met varken en dan doe ik er vaak ook nog een speklapje bij voor extra vet. Ik kan me niet herinneren dat het ooit te droog was. Rund gebruik ik bijna nooit of 1 op 3 met varken.quote:Op dinsdag 20 februari 2018 05:00 schreef Monopoly het volgende:
[..]
Ja. We kochten van die kratten met snijrestanten in en zakken rundvlees voor in de molen. De kruiden voor braadworst zijn vrij grof. Het vlees ging 2 keer door de molen en een minuut of 10 door de menger met kruiden. Het wordt vaak wel echt droge brij/brei (wat is het?).
Ik heb heerlijk geslapen hexxquote:Op dinsdag 20 februari 2018 06:55 schreef Hexx. het volgende:
Goedemorgen, Haagsieeeeee. Heb je goed geslapen? Van mij gedroomd? Nat wakker geworden van het zweet?
Hopelijk denk je nu niet dat ik iets met die puntjes bedoelquote:
dat weet ik.quote:Op dinsdag 20 februari 2018 07:04 schreef Hexx. het volgende:
[..]
Hopelijk denk je nu niet dat ik iets met die puntjes bedoel
Is gewoon een post om puntjes binnen te halen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |