Ziet er goed uit! Honing er ook bij?quote:Op vrijdag 17 mei 2019 19:38 schreef clixplicity het volgende:
Terug, en het koken weer opgepakt. Vandaag een recept uit de fitness app die ik aan het uitproberen ben (8fit): salade met rucola, peer, geitenkaas, rauwe ham en walnoten. In 10 minuten op tafel.
[ afbeelding ]
Ja, dressing met olijfolie, balsamico, honing en een snufje peper en zoutquote:
Zou aanschuiven en etenquote:Op vrijdag 17 mei 2019 19:38 schreef clixplicity het volgende:
Terug, en het koken weer opgepakt. Vandaag een recept uit de fitness app die ik aan het uitproberen ben (8fit): salade met rucola, peer, geitenkaas, rauwe ham en walnoten. In 10 minuten op tafel.
[ afbeelding ]
Hij viel erg in de smaak. Nadeel voor jou: alles is op!quote:
Net asperges en een stuk entrecote op dus ik ben voorlopig gelukkig voldaanquote:Op vrijdag 17 mei 2019 20:07 schreef clixplicity het volgende:
[..]
Hij viel erg in de smaak. Nadeel voor jou: alles is op!
quote:Op vrijdag 17 mei 2019 20:11 schreef Molo het volgende:
[..]
Net asperges en een stuk entrecote op dus ik ben voorlopig gelukkig voldaan
Dat scheelt in deze teleurstelling
Mooie foto juist, ik denk dat de Engelsen door deze foto het woord cozy hebben uitgevonden.quote:Op woensdag 16 oktober 2019 15:07 schreef Myraela het volgende:
Okay, het is niet de spannendste foto of het bijzonderste gerecht. Maar aangezien het een miljoen jaar is geleden dat ik mijn camera heb gepakt om een foto van eten te maken, wil ik deze toch graag delen. Misschien komt mijn blog-zin langzaam weer een beetje terug.
Dit is een vegetarische erwtensoep
[ afbeelding ]
Ziet er erg lekker uit!!quote:Op zaterdag 19 oktober 2019 19:19 schreef Myraela het volgende:
Thanks, RealAIVD!
Morgen nog een blogje schrijven, dit keer over de noodles van vanavond. Supersimpel, maar wel lekker met biefstuk, paksoi en taugé.
[ afbeelding ]
Dankjewel! Blog inspiratie komt hier ook een beetje terug.quote:Op zondag 20 oktober 2019 12:43 schreef Myraela het volgende:
Lekker! Zag laatst op Facebook ook je brioche voorbij komen, zag er ook top uit.
Ziet er prachtig uit!quote:Op maandag 21 december 2020 14:10 schreef vinnypassy het volgende:
Er werd mij gevraagd of ik het na 427 dagen zonder post nuttig vond hier te posten. Ik vind van wel. :-) Ik kom hier niet veel meer, maar ik kook nog wel - alleen vergeet ik vaak foto's te maken. Dit weekend heb ik weer eens uitgepakt met een driegangenmenu. Vooral het voorgerecht was waanzinnig lekker: gekonfijte tomaat, barstte van de smaak. Heerlijk met bieslookolie en balsamico (niet op de foto) en de zacht burrata.
TOMATENTARTAAR | gekonfijte tomaat | geroosterde knoflook | basilicum | burrata | balsamico
SHORT RIB | gesmoorde short rib | gekarameliseerde ui | mais | zoetzuur | pinda
ANANAS | sous vide ananas | rozemarijn | passievrucht | banaan | limoen | kokos | pistache
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Ik werk bij een horecagroothandel, dus ik kan ze gewoon elke dag meenemen.quote:Op maandag 21 december 2020 14:22 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Ziet er prachtig uit!
Waar heb je al die bloemetjes vandaan, in deze tijd van het jaar en met gesloten horeca?
Jumbo heeft ze ook gewoonquote:Op maandag 21 december 2020 14:22 schreef stavromulabeta het volgende:
[..]
Ziet er prachtig uit!
Waar heb je al die bloemetjes vandaan, in deze tijd van het jaar en met gesloten horeca?
Tartaar van Bavette en de oester lag daar los bij. Manlief zei dit is de eerste keer dat ik oester lekker vond (ik had dit bij een workshop gegeten dus wist dat dit heel lekker was).quote:Op maandag 28 december 2020 19:31 schreef FutureFairytale het volgende:
Wow SV
Wat ben jij bezig geweest zeg! Prachtig
Waar heb je die tartaar van gemaakt? Toch niet alleen oester?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |