abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 13 februari 2018 @ 16:12:27 #1
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_177154630
registreer om deze reclame te verbergen
image?span=6m&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

gd_5f2pyoZ8gxwrYhBap_OI50bVaAb1LHOFosDdFyfI.gif?w=320&s=c91eed716989331dbc88262dc07ca9b2
groeten

Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_177154700
Zijn het de futures? Die dikke smerige sell wall op 9k. Dacht ergens gelezen te hebben dat we zo rond de 8375 moeten uitkomen voor de volgende close date. Wordt al aardig die kant op gemanipuleerd dus
pi_177154967
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 15:22 schreef Idlerrr9292 het volgende:

[..]

Ik had ethereum overgemaakt, duurde niet lang, maar werkt wel. Waarschijnlijk duurt btc dan wat langer.
Held geld is inmiddels binnen dus heb ik BTC op mijn Cobinhood account. Nu wil ik Universa daarvan kopen. Ik kom er alleen niet achter hoe het moet. Zou iemand me daarmee kunnen helpen?
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_177155107
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:28 schreef satecl het volgende:

[..]

Held geld is inmiddels binnen dus heb ik BTC op mijn Cobinhood account. Nu wil ik Universa daarvan kopen. Ik kom er alleen niet achter hoe het moet. Zou iemand me daarmee kunnen helpen?
nee, als je hier zelf niet achter kan komen ben je te dom voor crypto gebleken
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 februari 2018 @ 16:38:21 #5
416575 crew  Kyran
pi_177155176
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:28 schreef satecl het volgende:

[..]

Held geld is inmiddels binnen dus heb ik BTC op mijn Cobinhood account. Nu wil ik Universa daarvan kopen. Ik kom er alleen niet achter hoe het moet. Zou iemand me daarmee kunnen helpen?
Met alle respect, als je dit moet vragen dan heb je nog veel huiswerk te doen. Als je niet eens kan uitzoeken (of snapt) hoe dit moet dan vraag ik mij serieus af of je wel in crypto moet stappen.
pi_177155264
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:38 schreef Kyran het volgende:

[..]

Met alle respect, als je dit moet vragen dan heb je nog veel huiswerk te doen. Als je niet eens kan uitzoeken (of snapt) hoe dit moet dan vraag ik mij serieus af of je wel in crypto moet stappen.
Binance, Bitrrex en Kucoin. Ik heb overal genoeg op staan en het is me allemaal duidelijk. Alleen bij CobinHood lukt het me niet.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_177155308
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:34 schreef r3gi3boy het volgende:

[..]

nee, als je hier zelf niet achter kan komen ben je te dom voor crypto gebleken
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:38 schreef Kyran het volgende:

[..]

Met alle respect, als je dit moet vragen dan heb je nog veel huiswerk te doen. Als je niet eens kan uitzoeken (of snapt) hoe dit moet dan vraag ik mij serieus af of je wel in crypto moet stappen.
Je kan 'm ook doorverwijzen naar het noob topic. Dat is er niet voor niets en net wat vriendelijker.
pi_177155323
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:45 schreef Scrummie het volgende:

[..]

[..]

Je kan 'm ook doorverwijzen naar het noob topic. Dat is er niet voor niets en net wat vriendelijker.
Thnx ik zal het daar vragen. Ik dacht: Ik doe het hier even, lekker snel.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_177155436
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:38 schreef Kyran het volgende:

[..]

Met alle respect, als je dit moet vragen dan heb je nog veel huiswerk te doen. Als je niet eens kan uitzoeken (of snapt) hoe dit moet dan vraag ik mij serieus af of je wel in crypto moet stappen.
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:34 schreef r3gi3boy het volgende:

[..]

nee, als je hier zelf niet achter kan komen ben je te dom voor crypto gebleken
Ik ben er inmiddels achter. Evengoed bedankt toppers!
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
pi_177155483
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:50 schreef satecl het volgende:

[..]

[..]

Ik ben er inmiddels achter. Evengoed bedankt toppers!
Success met de fok chill coin!
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 februari 2018 @ 16:52:54 #11
416575 crew  Kyran
pi_177155489
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:50 schreef satecl het volgende:

[..]

[..]

Ik ben er inmiddels achter. Evengoed bedankt toppers!
Netjes :) Met info dat je Binance etc. wel snap klinkt het al heel anders. Mooi dat het gelukt is, have fun ^O^ al snap ik niet wat je in Universa ziet :P
pi_177155497
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:50 schreef satecl het volgende:

[..]

[..]

Ik ben er inmiddels achter. Evengoed bedankt toppers!
nee JIJ bent de topper!
pi_177156147
quote:
14s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 16:50 schreef satecl het volgende:
[..]
[..]
Ik ben er inmiddels achter. Evengoed bedankt toppers!
ohoh... nog een universaa maffiosi erbij...
het rijtje wordt steeds groter :)
pi_177156919
Het kort vraagje, ben een klein detail vergeten.
Waar kan ik ETH kopen, zonder teveel poespas.
pi_177157301
Etc bedoel je
pi_177157365
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 17:56 schreef Dwaalboy het volgende:
Etc bedoel je
Nee,weg met je kut ETC.
Help me met ETH, zonder verificatie shit. Heb voor 2k euro nodig.

Edit: 1220 eur nu. HELP :D

[ Bericht 11% gewijzigd door anoniem_250520181709 op 13-02-2018 18:00:09 ]
pi_177157427
Haha eth is ook goed...

Heb alleen eth en etc
pi_177157450
Maar etc is nu leuker!
pi_177157700
ZCL gaat lekker 👌🏻
  dinsdag 13 februari 2018 @ 18:13:48 #20
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_177157703
Is handig om je eerst ergens te verifiren. Dan kan je de volgende keer ETH kopen.
pi_177157740
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 18:13 schreef SugeLucky het volgende:
Is handig om je eerst ergens te verifiren. Dan kan je de volgende keer ETH kopen.
Klopt, maar het duurt al weken -,-
Maar ben er al. Morgen kan ik resterende zelf fixen :)
pi_177158838
When lambo?
pi_177158921
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 19:02 schreef Manzonderschouders het volgende:
When lambo?
Eind april.
Even wachten nog.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 19:15:20 #24
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_177159212
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 19:05 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Eind april.
Even wachten nog.
When moon?
pi_177159246
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 19:15 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

When moon?
Echt moon?
april dus.

Oh, heb het over mijn portfolio ;p geen idee die van jullie

[ Bericht 7% gewijzigd door anoniem_250520181709 op 13-02-2018 19:16:57 ]
pi_177159378
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 19:16 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Echt moon?
april dus.

Oh, heb het over mijn portfolio ;p geen idee die van jullie
Ik heb ook veel Universa, TOPPER!
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177159525
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 19:21 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Ik heb ook veel Universa, TOPPER!
Puin. Wat jullie shillen koop ik niet meer.
Heb ervan geleerd ;p
pi_177159568
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 19:27 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Puin. Wat jullie shillen koop ik niet meer.
Heb ervan geleerd ;p
Joke is on them, ik heb ook helemaal geen Universa joh.
Shitcoin to the max met Mcafee :')
pi_177159617
quote:
99s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 19:29 schreef Typisch het volgende:

[..]

Joke is on them, ik heb ook helemaal geen Universa joh.
Shitcoin to the max met Mcafee :')
Jij had hem dus ook door ;)
Ik wil na morgenavond een hele mooie shillen... nog in ICO fase dan zelfs ;)

[ Bericht 10% gewijzigd door anoniem_250520181709 op 13-02-2018 19:31:28 ]
  dinsdag 13 februari 2018 @ 19:34:53 #30
152283 totalvamp
Tell your world!
pi_177159766
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 19:02 schreef Manzonderschouders het volgende:
When lambo?
liever een mclaren!
pi_177160393
quote:
99s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 19:29 schreef Typisch het volgende:

[..]

Joke is on them, ik heb ook helemaal geen Universa joh.
Shitcoin to the max met Mcafee :')
UNIVERSENNEEEEEEEE
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177160828
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 19:53 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

UNIVERSENNEEEEEEEE
PUINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
pi_177160878
Een nieuw toetsenbord hoeft niet duur te zijn.
pi_177161221
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 20:07 schreef MaGNeT het volgende:
Een nieuw toetsenbord hoeft niet duur te zijn.
Ik verwacht lange leveringstijden met al die kapotte capslocks die dit topic op gaat leveren....
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  Eindredactie Games dinsdag 13 februari 2018 @ 20:26:35 #35
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_177161593
a6oQgwR_700b.jpg
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_177161627
haha grappig man

jij bent zeker de leukste thuis
  Eindredactie Games dinsdag 13 februari 2018 @ 20:27:58 #37
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_177161647
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 20:27 schreef Weissmania het volgende:
haha grappig man

jij bent zeker de leukste thuis
zeker
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_177161679
zal ik je ook wat grappigs vertellen

UNIVERSAAA is een geheime coin
  Eindredactie Games dinsdag 13 februari 2018 @ 20:30:17 #39
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_177161752
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 20:28 schreef Weissmania het volgende:
zal ik je ook wat grappigs vertellen

UNIVERSAAA is een geheime coin
b60b906bf58d4d3d85a12aab185045615ccbbc24e70f1e16ed29709dd43bd36a.jpg
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 februari 2018 @ 20:36:59 #40
416575 crew  Kyran
pi_177162042
POE leuke CEO aangetrokken zie ik. Misschien toch maar eens in verdiepen.

Edit: Ik bedoel als iemand bij Washington Post met een redelijk hoge functie weggaat om bij POE te gaan dan zal het vast wel een beetje toekomst hebben verwacht ik, dus maar eens in verdiepen.
pi_177162044
https://twitter.com/icowid

icowid twitterde op woensdag 07-02-2018 om 20:18:30 I am a liberal minded white male who wants to wager on the outcomes of events, after the events occur reageer retweet
476.gif
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177162175
Wat een stilte hier. Oase van rust
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 februari 2018 @ 20:43:07 #43
416575 crew  Kyran
pi_177162289
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 20:40 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Wat een stilte hier. Oase van rust
Mja het stijgt niet echt dus geen moonboys en het daalt niet echt dus geen Klaas en LXIV.
pi_177162420
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 20:40 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Wat een stilte hier. Oase van rust
HODLers zijn altijd stil.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  dinsdag 13 februari 2018 @ 21:03:33 #46
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_177163308
Nou dan zal het wel waar zijn!!11!!!11eins1
pi_177163340
https://t.co/Hfc0km2eLw?amp=1

Gelukkig! We gaan moooon!
pi_177163742
quote:
Jammer dat ie de koers niet ff noemt, al zou dat door die paradoxen natuurlijk ook anders kunnen lopen...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177163787
moenshot!! breakout
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177163841
quote:
4s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 20:26 schreef Oscar. het volgende:
[ afbeelding ]
Zo grappig
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 februari 2018 @ 21:25:25 #51
416575 crew  Kyran
pi_177164143
Gewoon 600BTC wall op Binance bij 9k.
  dinsdag 13 februari 2018 @ 21:31:34 #52
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177164417
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 20:40 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Wat een stilte hier. Oase van rust
Er gebeurt te weinig. ontzettend saai verloop van mijn portfolio. :N

:{
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177164562
quote:
15s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 21:31 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Er gebeurt te weinig. ontzettend saai verloop van mijn portfolio. :N

:{
Ben je al aan het plussen?

:X
pi_177164697
Nog een paar weken wachten op maart Wavesmaand. :)
  dinsdag 13 februari 2018 @ 21:39:17 #55
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177164738
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 21:34 schreef SMS303 het volgende:

[..]

Ben je al aan het plussen?

:X
Helaas :')

:{
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  dinsdag 13 februari 2018 @ 21:39:59 #56
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177164769
"Dukaten, chest, China wordt wakker, Chinees nieuwjaar." :')

:{
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177164773
quote:
15s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 21:39 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Helaas :')

:{
Ik voel je broeder...
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177164798
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 21:38 schreef BadVlad het volgende:
Nog een paar weken wachten op maart Wavesmaand. :)
Dat schijnt deze keer een heuse tsunami te worden.
pi_177164853
quote:
15s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 21:39 schreef BansheeBoy het volgende:
"Dukaten, chest, China wordt wakker, Chinees nieuwjaar." :')

:{
Ja, heel China ligt nu plat. Die Chinese dukaten gaan nu naar de Ping en Pong ipv in crypto. :)
pi_177164887
quote:
15s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 21:42 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Ja, heel China ligt nu plat. Die Chinese dukaten gaan nu naar de Ping en Pong ipv in crypto. :)
En nog maak ik winst. :D
pi_177165170
Geen etc dus in je potfolio
pi_177165206
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 21:38 schreef BadVlad het volgende:
Credits.com scam...
Ik heb een halve ETH in de pre-ico van Credits gestoken. Dit was zonder whitelist en KYC. In de telegram groep ben ik al een paar weken niet geweest. Weet niet hoe er nu aan toegaat. In het begin werd door het team of de mod van de groep snel gereageerd. Wel wist ik dat ze de ico hadden verplaatst naar 1 feb. Waarom de ico nu tot half feb is uitgesteld zou ik echt niet weten.

Via bestebank.org ben ik bij Credits beland. Hij is 1 van de adviseurs. Op zijn site stonden ook foto's van hem en een gedeelte van het team tijdens conferenties en presentaties. Hierdoor dat het op mij als n00b enigszins vertrouwd overkwam en ik er aan heb meegedaan.

quote:
geschreven op 4 december 2017:
Het CREDITS protocol is nog niet af wordt op dit moment ontwikkeld door een team van 10 ontwikkelaars die in dienst staan van een bedrijf in Singapore. Dit is CREDITS.COM PTE. LTD. (Reg. No.: 201725929C) en zal volgen de wetten van Singapore opereren en de leiding van het bedrijf zal in samenwerking met het Ministerie van Financin en de Centrale Bank van Singapore dit nieuwe blokketen project en de ICO uitvoeren. CREDITS.COM wil alles netjes volgens de wet en de richtlijnen van de financile autoriteiten uitvoeren.
Het steemit bericht waarin de ico als scam wordt bestempeld vind ik een hoog FUD gehalte hebben. Maar we zullen het over een paar weken/maanden pas met zekerheid weten.

Announcements uit het official credits channel
quote:
Arseny Myakotnikov, [13.02.18 20:33]
The Alpha-version release

We are developing a serious product that demands a big amount of resources. The current team working on the project includes about 90 employees including 50 technical staff. The platform must be at most secure and implemented in accordance with specified technical characteristics - public decentralized blockchain, smart contracts and internal cryptocurrency.

Due to unexpected technical difficulties we have to postpone Alpha-version release of the platform, which affects the ICO dates.

Starting from February 17 everyone will be able to test the Alpha-version of the platform. That's why the ICO dates will be slightly changed.

Whitelist
Whitelist will be closed on February 15, 6pm UTC

ICO dates
Round 1 - Feb 17, one day for collecting funds from strategic partners. Total amount approx. 10%

Round 2 - Feb 18-20, two days for collecting funds from all wallets registered and approved in whitelist. Individual cap for round 2 will be determined after closing the whitelist. Round 3 will take place if hard cap isn't collected in Round 2.

Round 3 - Feb 20, the start of public ICO with individual cap about 1eth.

Token Distribution

We made initial planning of token distribution in October 2017. At this point we have to make slight corrections since there appeared some important issues which we haven't taken into account previously.

Operation - 10% - locked for 1 year for next operation
Operation - 10% - locked for 2 year for next operation
Bounty - 2%
Bug bounty - 2%
Founders and team - 15% - locked for 1 years
Advisors - 2% - locked for 6 month
Marketing - 1%. Some tokens we spent for Pre-ICO and ICO promotion
ICO - 55%
Market making - 3%

Escrow

To involve all ICO participants in escrow we have decided to create a new escrow scheme.

As we previously announced 20% of collected funds will be kept in a special wallet. They will be locked until 50% of our ERC 20 tokens are exchanged to internal coin of our platform. New platform with its own cryptocurrency is a confirmation that obligations for developments of the platform are fulfilled.

Attention
Thank you for your consideration. Please be patient, attentive and beware of scammers. There has recently appeared a big amount of individuals using CREDITS name for their fraudulent activities.


[ Bericht 12% gewijzigd door SMS303 op 13-02-2018 22:47:16 ]
pi_177165540
https://lotos.network

Boeddhisme op de blockchain :')
pi_177165824
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 22:00 schreef Xrenity het volgende:
https://lotos.network

Boeddhisme op de blockchain :')
Bhagwan 2.0? Elke dag in een andere Rolls Royce rijden :P
pi_177166098
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 22:08 schreef SMS303 het volgende:

[..]

Bhagwan 2.0? Elke dag in een andere Rolls Royce rijden :P
Elke dag andere Lambo bedoel je.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177166216
Eind van dit jaar, zeker lambo. 8-)
pi_177166699
Voor wie Bhagwan en zijn beweging niet kennen....

Opkomst en ondergang van....
quote:
Rajneesh ging zich steeds meer profileren als goeroe van de rijken: hij droeg kostbare exotische gewaden, diamanten en gouden Rolexhorloges. Zijn collectie Rolls Royces breidde zich snel uit. In 1984 had hij er al 93.
terwijl zn volgers volledig in het rood gekleed moesten zijn, bijna al hun materiele bezittingen en een groot gedeelte van het salaris moesten doneren.....
pi_177167094
7oOdvtZ.png

_O_
pi_177167533
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 22:39 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

_O_
Deze toch maar even gekocht, je weet nooit of er opeens een hoop christen gekkies in de trein stappen om naar de moon te gaan.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  dinsdag 13 februari 2018 @ 23:00:20 #71
138120 Yozzz
ireann go Brach
pi_177167720
De Chinezers zijn wakker!
pi_177167746
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 23:00 schreef Yozzz het volgende:
De Chinezers zijn wakker!
Die romen weer lekker af O+
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177167749
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 22:53 schreef ITrade het volgende:

[..]

Deze toch maar even gekocht, je weet nooit of er opeens een hoop christen gekkies in de trein stappen om naar de moon te gaan.
Moon? Hemel natuurlijk!
pi_177167758
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 22:53 schreef ITrade het volgende:

[..]

Deze toch maar even gekocht, je weet nooit of er opeens een hoop christen gekkies in de trein stappen om naar de moon te gaan.
Check die whitepaper: https://jesuscoin.network(...)epaper_JESUSCoin.pdf
pi_177167793
quote:
''For too long, money-grabbing churches have attempted to ‘own’ and ‘sell’ Jesus. It’s time that someone took back Jesus for all of us, and Jesus Coin is our way of bringing back Jesus to the masses.''

:') _O-
pi_177167824
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 23:03 schreef Weissmania het volgende:

[..]

''For too long, money-grabbing churches have attempted to ‘own’ and ‘sell’ Jesus. It’s time that someone took back Jesus for all of us, and Jesus Coin is our way of bringing back Jesus to the masses.''

:') _O-
If you don’t immediately buy Jesus Coin after reading this whitepaper, you’re going to hell.
pi_177167833
Q: Can Jesus Coin actually make miracles?

A: We’re in early talks with churches to provide miracles exclusively to Jesus Coin owners.


IK ZEG MOOOONNNN

[ Bericht 10% gewijzigd door anoniem_280520182207 op 13-02-2018 23:04:43 ]
pi_177167897
quote:
Nieuwe vorm van aflaat?!?!?!?
Ik voorzie snel een (digitale) Beeldenstorm :D
  dinsdag 13 februari 2018 @ 23:07:22 #79
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177167911
Check die stabiele koersen. Crypto is mainstream aan het worden!!!
pi_177167914
Gary, a Jew, buys Jesus Coin due to confusion.

Waarom moet ik aan South Park denken _O-
pi_177167915
quote:
Check dat team man, hun doen het echt niet voor het geld! Wat die CEO geceerd heeft daar kan Alexander alleen maar van dromen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177167925
Wel frappant eigenlijk dat er nog geen ISIS coin is.
pi_177167961
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 23:07 schreef Gehrman het volgende:
Wel frappant eigenlijk dat er nog geen ISIS coin is.
shitcoin, nu al
pi_177167991
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 23:07 schreef Gehrman het volgende:
Wel frappant eigenlijk dat er nog geen ISIS coin is.
Wie zegt dat die er nog niet is?

https://coinmarketcap.com/currencies/isiscoin
pi_177168035
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 23:07 schreef Gehrman het volgende:
Wel frappant eigenlijk dat er nog geen ISIS coin is.
die is onderkoffer onder de naam bitcoin en bitcoin cash :D
pi_177168658
Frequently Asked Questions:
6
Q:
This all sounds ridiculous, is it a scam?
A:
The church is not a scam! Jesus Coin will fulfill all of the functions on this
whitepaper (which is not very many functions). It will be a fully traceable
asset on cryptocurrency exchanges imminently after the ICO.
Q:
Is this whole thing a joke?
A:
Christianity has survived 2000 years so if it’s a joke, it’s a good one.
Q:
Can Jesus Coin actually make miracles?
A:
We’re in early talks with churches to provide miracles exclusively to Jesus
Coin owners.
Q:
IIsn’t it highly unlikely that Jesus Coin can gain a $5bn market cap and
become a top-10 digital currency?
A:
Wasn’t it highly unlikely that Jesus would be resurrected?
Q:
Wouldn’t it be illegal to crowdfund an actual Crusade using Jesus Coin?
A:
Almost definitely. Don’t do it.
pi_177168702
Azie wakker hier, confirmed.
pi_177168745
quote:
99s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 19:29 schreef Typisch het volgende:

[..]

Joke is on them, ik heb ook helemaal geen Universa joh.
Shitcoin to the max met Mcafee :')
Hahahaha you got me too!!
pi_177168911
DV8AOHcVAAAPD3P.jpg

Dit keer is de euro daud.

quote:
_O-
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177168935
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 februari 2018 23:46 schreef kthxbye het volgende:
Azie wakker hier, confirmed.
おはようございますクリトリ・サムヒシさん
pi_177169056
Ik heb in de wandelgangen gehoord dat Bitcoin weer richting $16k gaat na Chinees nieuwjaar. Bijna weer moon dus! *O*
pi_177169209
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 00:01 schreef ITrade het volgende:
[ afbeelding ]

Dit keer is de euro daud.

[..]

_O-
oeh, is dat Banksy?
pi_177169217
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 00:04 schreef SMS303 het volgende:

[..]

おはようございますクリトリ・サムヒシさん

おはようございます!クリトリ・サムヒシはだれですか?
pi_177169262
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 00:45 schreef kthxbye het volgende:

[..]

おはようございます!クリトリ・サムヒシはだれですか?
私はそれがあなただと思った。助言を求められたこの同義語の下にトピックが作成されました。すべて翻訳して別々の手紙を作るのですか?私は日本語の手紙が1つの単語に追加されたと思った。

Translate maakt er een zooitje van....
Ik dacht dat in het Japans letters werden samengevoegd tot 1 woord, 1 symbool per woord zeg maar.
pi_177169298
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 00:51 schreef SMS303 het volgende:

[..]

私はそれがあなただと思った。助言を求められたこの同義語の下にトピックが作成されました。すべて翻訳して別々の手紙を作るのですか?私は日本語の手紙が1つの単語に追加されたと思った。
日本語のなかで外来語は表音文字を使いますよ!『kthxbye』 は『ケーテンクスバイ』になります。かもしれません 笑 ( ^ω^ )
pi_177169333
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 00:51 schreef SMS303 het volgende:

[..]

私はそれがあなただと思った。助言を求められたこの同義語の下にトピックが作成されました。すべて翻訳して別々の手紙を作るのですか?私は日本語の手紙が1つの単語に追加されたと思った。

Translate maakt er een zooitje van....
Ik dacht dat in het Japans letters werden samengevoegd tot 1 woord, 1 symbool per woord zeg maar.
Nope, dat is Chinees!

In het Japans zijn er 3 schriften:
kanji (de ingewikkelde karakters, die idd 1 "woord/gevoel/betekenis" per karakter hebben, bijv. simpel 人 = persoon). Helaas hebben deze meerdere lezingen (vanuit het Chinees en Japans) per karakter, minimaal 2, soms wel 5.
hiragana: de krulletjes, vooral voor grammatica bijv. です = het is.
katakana: hoekiger, gebruikt voor leenwoorden en namen uit het buitenland, bijv. マクドナルド = McDonalds.

hiragana en katakana zijn zo'n 30 per stuk en zijn fonetisch (a, i, u, e, o). kanji zijn er duizenden, mijn eerste doel is om de belangrijkste 2000 te leren.

ハイ!ヾ(@⌒ー⌒@)ノ
pi_177169336
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 00:56 schreef kthxbye het volgende:

[..]

日本語のなかで外来語は表音文字を使いますよ!『kthxbye』 は『ケーテンクスバイ』になります。かもしれません 笑 ( ^ω^ )
Ik hou het maar bij Nederlands... dat is al moeilijk genoeg. Metaforen, synoniemen en consorten komen niet altijd binnen :P
pi_177169337
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 00:44 schreef kthxbye het volgende:

[..]

oeh, is dat Banksy?
Geen idee, het is ergens in Parijs.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177169379
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 01:00 schreef SMS303 het volgende:

[..]

Ik hou het maar bij Nederlands... dat is al moeilijk genoeg. Metaforen, synoniemen en consorten komen niet altijd binnen :P
Tis een hele mooie taal, vol met nuance, heel beleefd, respectvol en indirect. Klinkt ook heel fijn (in tegenstelling tot bijvoorbeeld het Chinees).

Daardoor is het heel anders dan het Nederlands. Maar het is wel een gedoe hoor. Maarja ik doe m'n best :)
pi_177169415
Hoelang woon je er al?
pi_177169417
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 01:05 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Tis een hele mooie taal, vol met nuance, heel beleefd en indirect. Klinkt ook heel fijn (in tegenstelling tot bijvoorbeeld het Chinees).

Daardoor is het heel anders dan het Nederlands. Maar het is wel een gedoe hoor. Maarja ik doe m'n best :)
Persoonlijk vind ik Nederlands net als Duits een (harde) blaf-taal.... vaak wordt het ook nog es in dwingende vorm uitgesproken of zo komt het imo over.

Even iets anders...... Dit komt uit de telegram group van Shipchain (zetten in op logistiek via de zee):
Date: March 6-7, 2018
Logistics CIO Forum EU
AMSTERDAM
Novotel City Hotel
Europaboulevard 10,
1083 HH Amsterdam, Netherlands
Team: Sami Rusani
Twitter: @eyefortransport
Website: https://events.eft.com/cioeu

Vanaf 14:30u
quote:
Debating the benefits of blockchain
Blockchain is widely considered to have effective applications for the logistics industry, although the full scope of its potential is as yet unknown.
Embrace new services through blockchain: Use blockchain to offer new levels of transparency to help build trust with the customer
Build a blockchain network: Explore the cost benefits of building your very own blockchain and find out which applications in your organization might benefit most from the technology
Invest in smart contracts: Automate elements of contract execution to enhance visibility, lower costs, improve connectivity and protect against fraud.


Graham Parker
CEO
Kontainers
Havenbedrijf Rotterdam en een aantal lokale grote spelers zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om een eigen blockchain op te zetten. Gelet het overslagvolume en Europese dominantie van de Rdamse haven zou de uitrol ervan als olievlek over de Europese havens kunnen gaan. Mits de tokens op de vrije markt komen en koers onderhevig zijn, ook interessant voor ons .
pi_177169505
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 01:16 schreef xaban06 het volgende:
Hoelang woon je er al?
Bijna 2 jaar nu.
pi_177169507
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 01:16 schreef SMS303 het volgende:

Havenbedrijf Rotterdam en een aantal lokale grote spelers zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om een eigen blockchain op te zetten. Gelet het overslagvolume en Europese dominantie van de Rdamse haven zou de uitrol ervan als olievlek over de Europese havens kunnen gaan. Mits de tokens op de vrije markt komen en koers onderhevig zijn, ook interessant voor ons .
Waarom denk je dat er dan coins van komen? Soort van aandelen zijn het dan.
pi_177169593
quote:
5s.gif Op woensdag 14 februari 2018 02:03 schreef sig000 het volgende:

[..]

Waarom denk je dat er dan coins van komen? Soort van aandelen zijn het dan.
Als onderling betaalmiddel voor een te verrichten havendienst. Het kan zijn dat er een vaste dollar/euro waarde aan de coin hang, uitsluitend op het eigen platform bruikbaar en niet verhandelbaar is op een exchange. De partijen die er aan meedoen hoeven niet met een ico geld op te halen. Zie het artikel op AD.nl

https://www.ad.nl/rotterd(...)echnologie~a2bda56a/
pi_177169602
https://www.bloomberg.com(...)n-cyberwarfare-video

Prima praatje wel hoor! Helaas alleen geen kritische vraag over de valuatie/usecase van de coin XRP vs. hun technologie.
pi_177169607
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 02:36 schreef SMS303 het volgende:

[..]

Als onderling betaalmiddel voor een te verrichten havendienst. Het kan zijn dat er een vaste dollar/euro waarde aan de coin hang, uitsluitend op het eigen platform bruikbaar en niet verhandelbaar is op een exchange. De partijen die er aan meedoen hoeven niet met een ico geld op te halen. Zie het artikel op AD.nl

https://www.ad.nl/rotterd(...)echnologie~a2bda56a/
Onderling tussen bedrijven is blockchain zeker goed toepasbaar, scheelt heleboel in factuur gedoe.
Denk niet dat die zitten te wachten op kapitaal van buitenaf, dat geeft nogal wat complicaties.
pi_177169731
Het mag bijna weer.
W3Jxad3.gif
pi_177169748

"Blockchain" :')
pi_177169774
quote:
3s.gif Op woensdag 14 februari 2018 02:39 schreef sig000 het volgende:

[..]

Onderling tussen bedrijven is blockchain zeker goed toepasbaar, scheelt heleboel in factuur gedoe.
Wat versta je onder blockchain? Ik zie totaal niet hoe het factuur "gedoe" zou moeten schelen. Bedrijven kunnen al facturen digitaal aan elkaar versturen zonder dat daar een "blockchain" voor ingezet wordt.
pi_177169784
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 03:07 schreef up7 het volgende:

[..]

Wat versta je onder blockchain? Ik zie totaal niet hoe het factuur "gedoe" zou moeten schelen. Bedrijven kunnen al facturen digitaal aan elkaar versturen zonder dat daar een "blockchain" voor ingezet wordt.
Bedrijven betalen elkaar nu via de bank, dat kan dan rechtstreeks.
pi_177169818
quote:
3s.gif Op woensdag 14 februari 2018 03:09 schreef sig000 het volgende:

[..]

Bedrijven betalen elkaar nu via de bank, dat kan dan rechtstreeks.
Zolang bedrijven niet rapporteren in cryptocurrency maar in dollars en euro's is dat zelden een voordeel. Het risico dat een bedrijf dan loopt moet dan goed met bijvoorbeeld futures worden dichtgetimmerd. Ik denk niet dat de meeste bedrijven daar aan willen beginnen.
pi_177169831
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 03:17 schreef up7 het volgende:

[..]

Zolang bedrijven niet rapporteren in cryptocurrency maar in dollars en euro's is dat zelden een voordeel. Het risico dat een bedrijf dan loopt moet dan goed met bijvoorbeeld futures worden dichtgetimmerd. Ik denk niet dat de meeste bedrijven daar aan willen beginnen.
Je begrijpt het niet helemaal, er komt dan geen cryptomunt met vage waarde bij kijken.
pi_177170164
Western Union Says It's Testing Transactions With Ripple
https://www.bloomberg.com(...)sactions-with-ripple
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_177170166
Erg betrouwbaar ook dat Western Union.
  Redactie Frontpage / Weblog / FoBo woensdag 14 februari 2018 @ 04:50:31 #116
393632 crew  Fylax
Multitalent
pi_177170188
Hopelijk morgen wakker worden met nog hogere waarde van LTC
Ik had jou als mijn zoon willen hebben. ~ Djeez
  woensdag 14 februari 2018 @ 06:42:31 #117
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177170740
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 04:50 schreef Fylax het volgende:
Hopelijk morgen wakker worden met nog hogere waarde van LTC
:')
  woensdag 14 februari 2018 @ 06:43:14 #118
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177170743
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 04:32 schreef sig000 het volgende:
Erg betrouwbaar ook dat Western Union.
Uhh ja? Wat is er mis met WU?
  woensdag 14 februari 2018 @ 06:47:25 #119
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177170753
quote:
6s.gif Op woensdag 14 februari 2018 03:02 schreef up7 het volgende:
Het mag bijna weer.
[ afbeelding ]
Wat mag weer
pi_177170796
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 06:47 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Wat mag weer
Over 9000
  woensdag 14 februari 2018 @ 07:15:43 #121
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177170828
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 07:03 schreef Xrenity het volgende:

[..]

Over 9000
Sowieso
pi_177170964
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 00:56 schreef kthxbye het volgende:

[..]

日本語のなかで外来語は表音文字を使いますよ!『kthxbye』 は『ケーテンクスバイ』になります。かもしれません 笑 ( ^ω^ )
Jammer van de kanji, toen volgde ik het niet meer :(
pi_177171001
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 07:40 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Jammer van de kanji, toen volgde ik het niet meer :(
:(
pi_177171027
Leuk relletje op Twitter weer met Shapeshift en Bcash.

ShapeShift_io twitterde op dinsdag 13-02-2018 om 23:24:25 📣ShapeShift PSA: There was a miscommunication in our latest partner announcement with @BitcoinCom Wallet. Although we are happy to offer our API integration services for the wallet, we strongly stand by the stance that Bitcoin should be referred to as Bitcoin, not Bitcoin Core. reageer retweet
Alle voor en tegenstanders weer op hun achterste poten. :P
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  woensdag 14 februari 2018 @ 07:52:39 #125
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_177171034
Saaie cryptodagen
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_177171071
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 07:52 schreef de_boswachter het volgende:
Saaie cryptodagen
Dit blijft de rest van het jaar zo doorsukkelen. Hodl.
pi_177171148
Nou.. het is zo stabiel de laatste dagen.. het lijkt wel een betaalmiddel
pi_177171157
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 07:52 schreef de_boswachter het volgende:
Saaie cryptodagen
Valt genoeg te verdienen hoor :)
pi_177171187
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 08:07 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Valt genoeg te verdienen hoor :)
Wat doe jij nu dan? Gezien de flinke korting op fees bij binance deze week nog is heel veel heen en weer ping pongen wel lucratiever dan normaal, maar mijn portfolio staat redelijk vast nu. Laatste paar dagen maar minimale schommelingen.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 08:50:54 #131
416575 crew  Kyran
pi_177171542
Die resistance op 8.9k is wel goed aanwezig zijn al een paar dagen. Niet doorheen te komen.
pi_177171543
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 08:11 schreef WanyeKest het volgende:

[..]

Wat doe jij nu dan? Gezien de flinke korting op fees bij binance deze week nog is heel veel heen en weer ping pongen wel lucratiever dan normaal, maar mijn portfolio staat redelijk vast nu. Laatste paar dagen maar minimale schommelingen.
Genoeg kansen idd, beetje heen en weer schuiven :)
pi_177171550
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 07:57 schreef cunial het volgende:

[..]

Dit blijft de rest van het jaar zo doorsukkelen. Hodl.
Niks mis mee hoor. Iedere dag een aantal procent erbij, prima.
pi_177171551
quote:
Oud nieuws, was al weken bekend dat ze geswitched waren naar ING. Ik word een beetje moe van die zogenaamde Tether-fraude gezeik.
pi_177171571
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 08:52 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Oud nieuws, was al weken bekend dat ze geswitched waren naar ING. Ik word een beetje moe van die zogenaamde Tether-fraude gezeik.
IK WORD MOE VAN ALLES, ALLESCHHHHHHN!!!
  woensdag 14 februari 2018 @ 08:54:02 #136
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177171572
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 08:52 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Oud nieuws, was al weken bekend dat ze geswitched waren naar ING. Ik word een beetje moe van die zogenaamde Tether-fraude gezeik.
Echt transparant is het echter niet :')
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 08:54:32 #137
416575 crew  Kyran
pi_177171575
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 08:52 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Oud nieuws, was al weken bekend dat ze geswitched waren naar ING. Ik word een beetje moe van die zogenaamde Tether-fraude gezeik.
Dat stukje is echt zo sturend geschreven als het maar kan. Eigenlijk bestaat er volgens de auteur geen mogelijkheid dat er geen fraude is en heeft hij gewoon alles aangepakt om het als bewijs te laten gelden.

Echt clean zou Tether misschien niet zijn, maar denk ook niet dat $19.000 puur gebaseerd was op fraude met Tether.
pi_177171852
quote:
De enorme groei van de tether-voorraad kan eigenlijk maar op twee manieren verklaard worden. Het eerste scenario: er is tijdens de recente instorting van de cryptokoersen 800 miljoen dollar bijgestort op de rekening van Tether door nieuwe instappers of investeerders in Bitfinex.

In dat geval is er niets aan de hand: de nieuwe tethers worden gedekt met geld op een bankrekening. Dit scenario klinkt echter zeer onwaarschijnlijk: welke belegger investeert 800 miljoen dollar in een markt die op n dag 25 procent van zijn waarde verloor en in vrije val lijkt te verkeren? Dat is als investeren in de Titanic toen de ijsschotsen al door de romp van het schip staken.

Scenario nummer twee is dan ook geloofwaardiger: Bitfinex en Tether belazeren de boel door ongedekte tether-tokens uit te geven aan mensen die hun bitcoins of andere cryptomunten verkochten.
:')

buy the dip enzo. Wat een tendentieus kutartikel dit.

:')14.gif
pi_177171934
Wat is het verdienmodel van Tether eigenlijk?
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 09:44:12 #140
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177172084
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 09:31 schreef Manzonderschouders het volgende:
Wat is het verdienmodel van Tether eigenlijk?
Rente vangen op ontvangen kapitaal, fee's bij het kopen/verkopen, en ik gok dat exchanges tether betalen om mee te doen zodat ze meer volume en aantrekkingskracht krijgen..
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177172132
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 08:50 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Genoeg kansen idd, beetje heen en weer schuiven :)
Wat schuif jij heen en weer dan? Als ik terug kijk naar de afgelopen weken zou het heel rendabel zijn geweest om volledig naar BTC te gaan en dat heen en weer ping pongen met Tether. Blijft alleen wel spannend, ook gezien alle ophef rondom Tether natuurlijk. Maar de meeste alts doen op dit moment niet zoveel dus is het ook zonde om daarin vast te blijven zitten als er ergens anders wel kansen zijn. Kun je daarna weer terug naar alts.

Wat zijn nog meer interessante ping pong kansen?
pi_177172509
weer dat gelul over Tether:

overleven de banken het bij een bankrun op dit moment ?
nee, ze zullen stuk voor stuk failliet zijn

is de 1400 miljard aan bijgedrukt geld van de afgelopen jaren allemaal gebacked ?!
volgens mij is niet 1 dollar gedekt daarvan

De economie op dit moment is een veel grotere bubbel dan 629x Tether bij elkaar.
pi_177172556
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:13 schreef Predator38 het volgende:
weer dat gelul over Tether:

overleven de banken het bij een bankrun op dit moment ?
nee, ze zullen stuk voor stuk failliet zijn

is de 1400 miljard aan bijgedrukt geld van de afgelopen jaren allemaal gebacked ?!
volgens mij is niet 1 dollar gebacked daarvan

De economie op dit moment is een veel grotere bubbel dan 1000000x Tether bij elkaar.
Daar gaat het niet om, als ze opereren als een fractional reserve hebben ze een banklicentie nodig. Een Amerikaanse welteverstaan. Dat, en dat de prijs van een bitcoin dus kunstmatig hoog is, omdat het gekocht is met nepdollars.
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177172627
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:15 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Daar gaat het niet om, als ze opereren als een fractional reserve hebben ze een banklicentie nodig. Een Amerikaanse welteverstaan. Dat, en dat de prijs van een bitcoin dus kunstmatig hoog is, omdat het gekocht is met nepdollars.
vragen ze toch een bank licentie aan of ze hevelen het over naar een bank, dan mag alles.
probleem opgelost _O_ _O-
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 10:21:24 #145
416575 crew  Kyran
pi_177172676
Weer niet door de 8.9 :( Zie het wel flink dippen binnenkort als het er maar niet doorkomt.
pi_177172707
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:21 schreef Kyran het volgende:
Weer niet door de 8.9 :( Zie het wel flink dippen binnenkort als het er maar niet doorkomt.
Ach, zodra weer er doorheen zijn kunnen we het telraam er weer bij pakken. Even geduld.
pi_177172812
We gaan weer lekker omhoog. Je zou maar uitgestarpt zijn op 5000k$ en niet meer ingestapt ;)
Love is in the air!
pi_177172826
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:21 schreef Kyran het volgende:
Weer niet door de 8.9 :( Zie het wel flink dippen binnenkort als het er maar niet doorkomt.
Rustig aan, rustig aan. We schieten vanzelf weer richting de 10 - 15k.
Love is in the air!
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 10:27:03 #149
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177172836
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:13 schreef Predator38 het volgende:
volgens mij is niet 1 dollar gedekt daarvan

Tether heeft genoeg kapitaal om tethers op te kopen -zelfs bij grote crashes- wanneer het onder de 1$ gaat.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 10:27:21 #150
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177172846
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:15 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Daar gaat het niet om, als ze opereren als een fractional reserve hebben ze een banklicentie nodig. Een Amerikaanse welteverstaan. Dat, en dat de prijs van een bitcoin dus kunstmatig hoog is, omdat het gekocht is met nepdollars.
Waarom een amerikaanse?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 14 februari 2018 @ 10:28:52 #151
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177172878
Wat zijn nepdollars? :?

:{
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 10:29:18 #152
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177172887
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:26 schreef Landgeld het volgende:
We gaan weer lekker omhoog. Je zou maar uitgestarpt zijn op 5000k$ en niet meer ingestapt ;)
Heb mn stash (100% btc) verdubbeld in de afgelopen maand, als het nu naar 15k zou gaan hoef ik niet meer te werken, bij $9500 zit ik op ATH :7
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177172913
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:29 schreef Zith het volgende:

[..]

Heb mn stash (100% btc) verdubbeld in de afgelopen maand, als het nu naar 15k zou gaan hoef ik niet meer te werken, bij $9500 zit ik op ATH :7
^O^
pi_177172953
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:29 schreef Zith het volgende:

[..]

Heb mn stash (100% btc) verdubbeld in de afgelopen maand, als het nu naar 15k zou gaan hoef ik niet meer te werken, bij $9500 zit ik op ATH :7
Slim. Door alles om te zetten in BTC?
Love is in the air!
  woensdag 14 februari 2018 @ 10:35:30 #155
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177172998
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:29 schreef Zith het volgende:

[..]

Heb mn stash (100% btc) verdubbeld in de afgelopen maand, als het nu naar 15k zou gaan hoef ik niet meer te werken, bij $9500 zit ik op ATH :7
Het is je gegund!

:{
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177173015
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:29 schreef Zith het volgende:

[..]

Heb mn stash (100% btc) verdubbeld in de afgelopen maand, als het nu naar 15k zou gaan hoef ik niet meer te werken, bij $9500 zit ik op ATH :7
Wordt tijd om een "FOK! vroegpensioen club" op te richten.

Dan komen we eens per jaar met onze Tesla's bijeen en delen we onze ervaringen over het kweken van geraniums.
pi_177173032
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:27 schreef Zith het volgende:

[..]

Waarom een amerikaanse?
Omdat het om USD gaat? Buitenlandse banken morgen wel USD houden, maar niet meedoen aan geldschepping; dan kunnen ze de rente benvloeden etc; dit heeft invloed op monetair beleid van de FED
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 10:39:46 #158
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177173051
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 07:57 schreef cunial het volgende:

[..]

Dit blijft de rest van het jaar zo doorsukkelen. Hodl.
Bron?
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 10:39:51 #159
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177173054
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:32 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Slim. Door alles om te zetten in BTC?
Ja (zie o.a. hier BTC / [SC] Cryptocurrencies #652 Bull/bear/bier?, ook afgelopen week gepost toen ik ze weer terugkocht maar kan die post niet meer vinden...). Heb ook een sell order staan voor net boven de gekochte prijs, zodat ik iig nooit minder kan hebben dan ik had.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 10:40:47 #160
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177173070
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:38 schreef Nappeklapperapper het volgende:
Omdat het om USD gaat? Buitenlandse banken morgen wel USD houden, maar niet meedoen aan geldschepping;
Ze creeeren geen USD, ze creeeren tether.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177173092
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:40 schreef Zith het volgende:

[..]

Ze creeeren geen USD, ze creeeren tether.
Waarvan wordt gezegd dat het 1:1 is gebackuped, daar ontleent die hele munt zijn waarde aan. Mocht blijken dat 1 tether gebacked is door 0,5 USD, is 1 theter 0,5 USD, anders is het dus fraude
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 10:45:04 #162
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177173133
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:42 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Waarvan wordt gezegd dat het 1:1 is gebackuped, daar ontleent die hele munt zijn waarde aan. Mocht blijken dat 1 tether gebacked is door 0,5 USD, is 1 theter 0,5 USD, anders is het dus fraude
Klopt, maar ze creeren geen USD en hoeven geen US banking licence.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177173149
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:42 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Waarvan wordt gezegd dat het 1:1 is gebackuped, daar ontleent die hele munt zijn waarde aan. Mocht blijken dat 1 tether gebacked is door 0,5 USD, is 1 theter 0,5 USD, anders is het dus fraude
hetzelfde gebeurd op veel grotere schaal met dollars...... _O- :D
eigenlijk is de 1400 miljard extra van de afgelopen jaren alleen maar de productiekosten en de waarde van het papier waard hahahaha
pi_177173187
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:29 schreef Zith het volgende:

[..]

Heb mn stash (100% btc) verdubbeld in de afgelopen maand, als het nu naar 15k zou gaan hoef ik niet meer te werken, bij $9500 zit ik op ATH :7
Netjes baas ^O^
pi_177173256
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 08:52 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Oud nieuws, was al weken bekend dat ze geswitched waren naar ING. Ik word een beetje moe van die zogenaamde Tether-fraude gezeik.
Het zaakje stinkt toch echt aan alle kanten.

Alleen al het feit dat ze transparantie claimen en het vervolgens niet geven doet bij mij alle alarmbellen afgaan.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177173295
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:45 schreef Zith het volgende:

[..]

Klopt, maar ze creeren geen USD en hoeven geen US banking licence.
Wel, als blijkt dat ze minder in kas hebben. Ze zeggen 1:1, maar hebben het misschien niet, terwijl mensen het 1:1 kunnen omwisselen. Het aantal USD wat ze niet hebben is dan kunstmatig gecreerd, dat is alleen voorbehouden aan bevoegde instanties.
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:01:49 #167
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177173402
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:54 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Wel, als blijkt dat ze minder in kas hebben. Ze zeggen 1:1, maar hebben het misschien niet, terwijl mensen het 1:1 kunnen omwisselen. Het aantal USD wat ze niet hebben is dan kunstmatig gecreerd, dat is alleen voorbehouden aan bevoegde instanties.
Nee hoor, want wat ze creeeren zijn geen dollars.

Je zou gelijk hebben als ze voor elke USD, tien USDs zouden uitgeven. Maar in dit geval (mochten ze fractional reserve aanhouden) maken ze 10 Tethers aan voor elke USD. Tethers zijn geen USD, je kan niet met Tethers aankloppen bij de overheid of bij banken.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177173497
Is Tether in basis niet zoals elke andere coin waarvan we met z'n allen door vraag en aanbod de waarde bepalen, wat in feite ook 'lucht' is?

Alleen van Tether vinden we dat die altijd 1 dollar waard moet zijn.
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:07:26 #169
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177173501
quote:
15s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:28 schreef BansheeBoy het volgende:
Wat zijn nepdollars? :?

:{
Dingen waar je je zuurverdiende dukaten niet aan wilt spenderen.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_177173504
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:01 schreef Zith het volgende:

[..]

Nee hoor, want wat ze creeeren zijn geen dollars.

Je zou gelijk hebben als ze voor elke USD, tien USDs zouden uitgeven. Maar in dit geval (mochten ze fractional reserve aanhouden) maken ze 10 Tethers aan voor elke USD. Tethers zijn geen USD, je kan niet met Tethers aankloppen bij de overheid of bij banken.
een eenheid van iets die altijd kan omruilen voor 1 USD voldoet volgens mij gewoon aan de definitie van een (fiat) dollar. Maar volgens mij gaan we hier niet uit komen :p
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:07:42 #171
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177173505
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:37 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Wordt tijd om een "FOK! vroegpensioen club" op te richten.

Dan komen we eens per jaar met onze Tesla's Lambo's bijeen en delen we onze ervaringen over het kweken van geraniums.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:15:07 #173
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177173688
quote:
Zo'n Teslaatje wint het ook niet van een Vauxhall.

Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  woensdag 14 februari 2018 @ 11:15:26 #174
131603 Afwazig
Serious business
pi_177173701
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:29 schreef Zith het volgende:

[..]

Heb mn stash (100% btc) verdubbeld in de afgelopen maand, als het nu naar 15k zou gaan hoef ik niet meer te werken, bij $9500 zit ik op ATH :7
Verkocht voor de crash / op tijd en laag terug gekocht?

Gefeliciteerd :)
pi_177173723
Ik hoop eigenlijk dat de Tether bubbel knapt, niet omdat het echt slecht is voor de bitcoin. Maar ik zal wel op de bodem Bitcoins naar binnen staan scheppen van iedereen die in zware paniek verkoopt. *O*
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:17:22 #176
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177173740
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:07 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

een eenheid van iets die altijd kan omruilen voor 1 USD voldoet volgens mij gewoon aan de definitie van een (fiat) dollar. Maar volgens mij gaan we hier niet uit komen :p
Je kan het alleen omruilen bij 1 privaat bedrijf. Je kan niet je belastingen betalen door tethers om te ruilen, je kan er niet mee naar een bank. Het zijn geen dollars, de overheid ziet het niet als dollars of nepdollars.

quote:
Legal status
Tether is not a legal tender currency or a financial instrument. The ownership of Tether has no contractual rights, other legal claims, or guarantees against losses.

Tether Limited is not a bank and is not required to, and does not, hold its reserves at the Federal Reserve. Tether tokens are not legal tender currency and are not covered by deposit insurance.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177173752
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:54 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Wel, als blijkt dat ze minder in kas hebben. Ze zeggen 1:1, maar hebben het misschien niet, terwijl mensen het 1:1 kunnen omwisselen. Het aantal USD wat ze niet hebben is dan kunstmatig gecreerd, dat is alleen voorbehouden aan bevoegde instanties.
"bevoegde instanties" _O-
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:19:35 #178
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177173777
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:17 schreef Zith het volgende:

[..]

Je kan het alleen omruilen bij 1 privaat bedrijf. Je kan niet je belastingen betalen door tethers om te ruilen, je kan er niet mee naar een bank. Het zijn geen dollars, de overheid ziet het niet als dollars of nepdollars.

[..]

Verander tethers eens in bitcoins.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:21:05 #179
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177173811
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:19 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Verander tethers eens in bitcoins.
Waarom? ;(
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177173854
Voor het eerst sinds enige tijd dat mijn EUR waarde van de portefeuille toeneemt, maar SAT daalt. Ven, Icx en Lisk doen vreemd. Dalen terwijl btc stijgt.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:24:03 #181
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177173877
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:21 schreef Zith het volgende:

[..]

Waarom? ;(
Min of meer het zelfde laken en pak toch :)
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:25:52 #182
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_177173912
Wavesmaand in het chinees.
Lambo of Rekt
pi_177173922
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:22 schreef Skv het volgende:
Voor het eerst sinds enige tijd dat mijn EUR waarde van de portefeuille toeneemt, maar SAT daalt. Ven, Icx en Lisk doen vreemd. Dalen terwijl btc stijgt.
Dit dus. Schiet niet zo op.
Love is in the air!
pi_177173945
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:26 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Dit dus. Schiet niet zo op.
Het was meestal btc up, alts mee up. Nu zijn ze wel mee down gegaan, maar gaan ze ook down nu btc stijgt. :')

Stom spul.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:27:56 #185
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177173946
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:26 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Dit dus. Schiet niet zo op.
Lisk naar de maan dinsdag :9~
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  woensdag 14 februari 2018 @ 11:28:27 #186
131603 Afwazig
Serious business
pi_177173954
Die rebrand van Lisk is zo gehyped dat wordt niks. U hoorde het hier eerst.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 11:29:02 #187
416575 crew  Kyran
pi_177173965
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:22 schreef Skv het volgende:
Voor het eerst sinds enige tijd dat mijn EUR waarde van de portefeuille toeneemt, maar SAT daalt. Ven, Icx en Lisk doen vreemd. Dalen terwijl btc stijgt.
Heb zelfde probleem VEN LSK ICX en WTC dalen allemaal in sat waarde :(
pi_177173975
Die rebrand hoeft van mij ook niet super veel te doen. Met alles wat op het programma staat, ben ik zeer positief naar eind 2018 toe. :)
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:30:29 #189
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177173984
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:28 schreef Afwazig het volgende:
Die rebrand van Lisk is zo gehyped dat wordt niks. U hoorde het hier eerst.
Bedankt. Ik noteer het even.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:31:11 #190
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177173992
2e kwartaal 2018 wordt sowieso genot.

Aeternity _O_ 8-)
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_177174121
Litecoin heeft er zin in!
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:42:57 #192
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177174217
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:38 schreef ITrade het volgende:
Litecoin heeft er zin in!
giphy.gif
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_177174240
quote:
14s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:31 schreef onlogisch het volgende:
2e kwartaal 2018 wordt sowieso genot.

Aeternity _O_ 8-)
Wat doet het ? :)
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:46:17 #194
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177174283
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:43 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Wat doet het ? :)
Dat kunnen zij natuurlijk oneindig veel beter uitleggen dan ik :)

Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_177174325
quote:
14s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:46 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dat kunnen zij natuurlijk oneindig veel beter uitleggen dan ik :)

Dat is wel echt de standaard reactie hier als ik vraag wat een project doet :P

Maar ik zal is kijken :)
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 11:51:56 #196
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_177174418
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:48 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Dat is wel echt de standaard reactie hier als ik vraag wat een project doet :P

Maar ik zal is kijken :)
eens kijken.

Maar doe dat ja.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_177174457
Jeez litecoin!!

Dikke breakout bij ltc/btc!
  woensdag 14 februari 2018 @ 11:53:57 #198
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177174464
Die zgn. roadmaps. :')

Wie trapt daar nog in. Een coin die weer het wiel uitvindt. Oh nee, deze keer kan de blockchain technologie ook gebruikt worden voor contracten. :')

Standaard riedel, doen ze nog een paar fancy wiskundige logo's en tekeningen op de website en een team van medewerkers uit India. :')

En deze woorden injecteren ze in willekeurige volgorde op de website:


• Anoniem
• Blockchain
• Snelle transacties

Op de planning:


• Eigen Wallet
• Samenwerking met Bank in Australi en Venezuela (totaal niet te checken)


Wat een vocht zeg.

:{
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177174559
quote:
15s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:53 schreef BansheeBoy het volgende:
Die zgn. roadmaps. :')

Wie trapt daar nog in. Een coin die weer het wiel uitvindt. Oh nee, deze keer kan de blockchain technologie ook gebruikt worden voor contracten. :')

Standaard riedel, doen ze nog een paar fancy wiskundige logo's en tekeningen op de website en een team van medewerkers uit India. :')

Wat een vocht zeg.

:{
_O- _O-

Deels wel mee eens.
pi_177174938
quote:
15s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:53 schreef BansheeBoy het volgende:
Die zgn. roadmaps. :')

Wie trapt daar nog in. Een coin die weer het wiel uitvindt. Oh nee, deze keer kan de blockchain technologie ook gebruikt worden voor contracten. :')

Standaard riedel, doen ze nog een paar fancy wiskundige logo's en tekeningen op de website en een team van medewerkers uit India. :')

En deze woorden injecteren ze in willekeurige volgorde op de website:


• Anoniem
• Blockchain
• Snelle transacties

Op de planning:


• Eigen Wallet
• Samenwerking met Bank in Australi en Venezuela (totaal niet te checken)


Wat een vocht zeg.

:{
Je weet dat er iets mis is als de topictroll spot on analyses gaat geven.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177174949
quote:
9s.gif Op woensdag 14 februari 2018 10:39 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Bron?
Mijzelf :') ik doe ook maar eens een ongefundeerde uitspraak, dat past wel in dit topic.
pi_177175031
:D
pi_177175223
BTC moet vandaag wel nog eventjes naar de 10k, anders klopt mijn 'gut feeling' van vorige week niet meer. :(
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177175482
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 12:14 schreef Grrrrrrrr het volgende:
BTC moet vandaag wel nog eventjes naar de 10k, anders klopt mijn 'gut feeling' van vorige week niet meer. :(
Gaat niet gebeuren.
pi_177175543
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 12:20 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Gaat niet gebeuren.
Morgen is ook goed #movingthegoalposts
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_177175721
Iedereen zit klaar om te knallen na futures
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 12:29:36 #207
416575 crew  Kyran
pi_177175776
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 12:20 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Gaat niet gebeuren.
Ik zie ook niet hoe BTC door die 8.9 moet knallen.
  Redactie Frontpage / Weblog / FoBo woensdag 14 februari 2018 @ 12:32:23 #208
393632 crew  Fylax
Multitalent
pi_177175884
LTC O+
Ik had jou als mijn zoon willen hebben. ~ Djeez
pi_177175971
-4% +4% :O

Ltc pompje?
pi_177175981
-10 +10
pi_177176026
Litecoin gaat wel lekker zo.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_177176181
juichen voor LTC *O*
pi_177176204
522f2fbeada2d-Gaaljuichen.gif
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 12:52:36 #214
416575 crew  Kyran
pi_177176452
Poging 10 voor 8.9k :P
pi_177176540
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 12:52 schreef Kyran het volgende:
Poging 10 voor 8.9k :P
het zijn de whales !!
pi_177176623
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 12:56 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

het zijn de whales !!
Oh no! Whales fud Lambo moon fomo bagholder :'( :D
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 13:00:05 #217
416575 crew  Kyran
pi_177176633
Ben benieuwd nu, door de 8.9k, kjken of het vol te houden is :D
pi_177176686
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:00 schreef Kyran het volgende:
Ben benieuwd nu, door de 8.9k, kjken of het vol te houden is :D
OH DIT GAAN WE VOLHOUDEN!
pi_177176701
#Moon
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 13:03:58 #220
416575 crew  Kyran
pi_177176726
hoppa 9k :D
pi_177176753
Yay BTC #KoningCoin
జ్ఞ‌ా
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 13:05:09 #222
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177176758
Mensen die sell walls op 9k doen van honderden BTC :r paupers zijn het :7
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177176766
Pompen met die handel !

Alsof het Gronings gas is !
pi_177176767
Denk dat btc nog wel moet crashen trouwens (zeg, een -50% binnen een week of twee).
జ్ఞ‌ా
pi_177176782
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:05 schreef BakkenKappen het volgende:
Pompen met die handel !

Alsof het Gronings gas is !
Ik moest lachen. _O-
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 13:06:13 #226
416575 crew  Kyran
pi_177176790
quote:
2s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:05 schreef het volgende:
Denk dat btc nog wel moet crashen trouwens (zeg, een -50% binnen een week of twee).
Waarom?
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 13:06:23 #227
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177176793
quote:
2s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:05 schreef het volgende:
Denk dat btc nog wel moet crashen trouwens (zeg, een -50% binnen een week of twee).
Maar hij was al 70% gecrashed van 20k naar 6k ;(
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177176817
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:06 schreef Zith het volgende:

[..]

Maar hij was al 70% gecrashed van 20k naar 6k ;(
Te weinig ;(
pi_177176823
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:06 schreef Kyran het volgende:

[..]

Waarom?
Als ik TA's lees dan zijn supports nog niet helemaal goed.
జ్ఞ‌ా
pi_177176831
Over 9000!
జ్ఞ‌ా
pi_177176852
quote:
2s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:07 schreef het volgende:

[..]

Als ik TA's lees dan zijn supports nog niet helemaal goed.
_O- _O- _O- _O-

Dit is zo'n flauwekul. Als de EC morgen besluit crypto te verbieden flikkert de prijs in elkaar, wel of geen TA.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 13:08:36 #232
416575 crew  Kyran
pi_177176859
quote:
2s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:07 schreef het volgende:

[..]

Als ik TA's lees dan zijn supports nog niet helemaal goed.
TA's zijn self fulfulling prophecies in mijn ogen, dus als er straks massaal nieuwe TA's worden gedeeld met MOOOON dan is iedereen de TA van 4.5k vergeten.

Daarnaast houden TA's geen rekening met de markt en alle informatie er omheen. Dat werkt gewoon niet.
pi_177176861
Een coin-scam opzetten is volgens mij echt simpel; fancy websiteje, 1 pagina is genoeg paar random fotos van mensen van internet trekken. Jointje roken; star trek opzetten en hoppa een wit papiertje erdoorheen rammen.

Blockchain disruptive advanced revolution, generating smart-contracttransportation service using advanced databeam formatting technology.

Minimal investment ICO 100eth. We are only looking for serious investors.
pi_177176903
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:08 schreef Jed1Gam het volgende:
Een coin-scam opzetten is volgens mij echt simpel; fancy websiteje, 1 pagina is genoeg paar random fotos van mensen van internet trekken. Jointje roken; star trek opzetten en hoppa een wit papiertje erdoorheen rammen.

Blockchain disruptive advanced revolution, generating smart-contracttransportation service using advanced databeam formatting technology.
Klinkt goed, waar kan ik investen?
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 13:11:04 #235
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177176926
B-b-bitcorn?
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 13:11:41 #236
416575 crew  Kyran
pi_177176944
FOK Coin zou het ook wel goed doen. Iemand iets opzetten? :P Idee voor Danny, meteen nooit meer financile problemen voor FOK!
pi_177176960
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:11 schreef Kyran het volgende:
FOK Coin zou het ook wel goed doen. Iemand iets opzetten? :P
Laat ze nou maar eerst die search functie fixen :')
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 13:13:07 #238
416575 crew  Kyran
pi_177176976
Alts worden leeggezogen nu _O-
pi_177176977
quote:
2s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:07 schreef het volgende:

[..]

Als ik TA's lees dan zijn supports nog niet helemaal goed.
Als ik zoiets lees moet ik altijd denken aan:

“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177176981
giphy.gif
pi_177177004
Wel lekker volume nu :)
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 13:14:42 #242
416575 crew  Kyran
pi_177177025
BTC daalt, alts dalen minstens net zo hard.
BTC stijgt, alts dalen want iedereen gaat in BTC zitten.

Verder is BTC geen koning ofzo ...
pi_177177046
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:14 schreef Kyran het volgende:
BTC daalt, alts dalen minstens net zo hard.
BTC stijgt, alts dalen want iedereen gaat in BTC zitten.

Verder is BTC geen koning ofzo ...
Er zijn toch genoeg alts die nu harder stijgen dan BTC? Waar komt die tweede stelling vandaan :P
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 13:16:01 #244
416575 crew  Kyran
pi_177177057
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:15 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Er zijn toch genoeg alts die nu harder stijgen dan BTC? Waar komt die tweede stelling vandaan :P
Mijn portfolio :P

VEN WTC ICX LSK dalen allemaal op dit moment
pi_177177104
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:16 schreef Kyran het volgende:

[..]

Mijn portfolio :P

VEN WTC ICX LSK dalen allemaal op dit moment
Oh op die fiets. Ja dat ligt natuurlijk aan je portfolio. Komt wel gucci.
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 13:18:30 #246
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_177177112
UNIVERESAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAA MOOON OEOEOEOEOE OE OE OE MOOON YESSSSSSS
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 13:19:51 #247
416575 crew  Kyran
pi_177177144
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:18 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Oh op die fiets. Ja dat ligt natuurlijk aan je portfolio. Komt wel gucci.
Dat sowieso :P
pi_177177159
its over 9000!!!!!!!!
pi_177177193
Universa _O- _O- _O-

Grootste shitcoin die er is.

DAG, tangle :') :') :')
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 13:23:11 #250
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_177177215
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:22 schreef BakkenKappen het volgende:
Universa _O- _O- _O-

Grootste shitcoin die er is.

DAG, tangle :') :') :')
OE OE OE OE
Lambo of Rekt
pi_177177232
quote:
2s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:18 schreef EggsTC het volgende:
UNIVERESAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAA MOOON OEOEOEOEOE OE OE OE MOOON YESSSSSSS
Sws Universa op BINANCE UNIVERSA MAAND [email protected]@@@

https://www.binance.com/vote.html

O, nee, toch niet.

Het zijn de Raiblocks mensen die geen exchange hebben waar ze iets met hun coin kunnen, wtf man, hij staat ook niet meer op CMC


:')
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_177177330
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:24 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Sws Universa op BINANCE UNIVERSA MAAND [email protected]@@@

https://www.binance.com/vote.html

O, nee, toch niet.

Het zijn de Raiblocks mensen die geen exchange hebben waar ze iets met hun coin kunnen, wtf man, hij staat ook niet meer op CMC

:')
PIVX is onlangs ook toegevoegd op Binance zonder aan een vote meegedaan te hebben.
Als Universa met voldoende geld over de brug komt, staan ze volgende maand op Binance.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 13:29:46 #253
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_177177343
Wat maakte Universa ook al weer zo goed? Behalve de dingen die Waves doet.
<a href="https://i.imgur.com/sEV71xG.png" target="_blank" rel="nofollow">100.000 katjes</a>
Maakte de 100.000e post in <a href="http://forum.fok.nl/forum/215" target="_blank" >BIT</a>
<a href="http://forum.fok.nl/topicchain/328" target="_blank" >Er eens op uit?</a>
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 13:30:49 #254
416575 crew  Kyran
pi_177177366
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:29 schreef Nattekat het volgende:
Wat maakte Universa ook al weer zo goed? Behalve de dingen die Waves doet.
CEO staat met een Russische minister op de foto en die minister heeft een Universa shirt aan.

Moon, guaranteed.
pi_177177388
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:29 schreef Nattekat het volgende:
Wat maakte Universa ook al weer zo goed? Behalve de dingen die Waves doet.
Het gebruikt een tangle in combinatie met een blockchain !
pi_177177394
Wat een moon. Wat is er aan de hand?
pi_177177418
En straks op de top wel allemaal afromen he, zoals afgesproken.
pi_177177436
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:33 schreef BakkenKappen het volgende:
En straks op de top wel allemaal afromen he, zoals afgesproken.
En dan dikke crash, dacht het niet. Gewoon hodlen.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 13:37:18 #259
416575 crew  Kyran
pi_177177507
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:33 schreef BakkenKappen het volgende:
En straks op de top wel allemaal afromen he, zoals afgesproken.
Maar wat is de top :D
pi_177177584
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 11:27 schreef Skv het volgende:

[..]

Het was meestal btc up, alts mee up. Nu zijn ze wel mee down gegaan, maar gaan ze ook down nu btc stijgt. :')

Stom spul.
Nope, was te verwachten. Ik hoop dat jullie geen grote posities hebben ingenomen de laatste tijd. Wordt weer even BTC bull tijd en daarna hopelijk weer een retest van de low.
pi_177177585
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:29 schreef Nattekat het volgende:
Wat maakte Universa ook al weer zo goed? Behalve de dingen die Waves doet.
Er zit juist heel veel verschil in projecten als Waves, Lisk, Ethereum en Universa.

Ethereum richt zich vooral op het uitvoeren van applicaties op de blockchain, door de nodes. Dat is complex, omslachtig, duur en langzaam maar wel heel decentraal.

Lisk richt zich op webapplicaties in JavaScript met registratie op eigen side-chains en wil daar een complete SDK voor aanbieden om het toegankelijk te maken voor ontwikkelaars.

Waves richt zich op de regulatie van startups met eigen tokens op de blockchain en biedt daarbij een gentegreerde DEX en een scripttaal die eenvoudige smart contracts en multisig wallets (handig bij ICO's) mogelijk maakt. Het heeft dus zeker geen ambitie om een 2e Ethereum te zijn.

Universa werkt met smart contracts die hun uitvoer opslaan op side chains en wil door middel van toegewezen nodes naar een hoge TPS werken. Ook hoeven contracten niet op de blockchain te staan maar is er toch een controle of ze geldig zijn. Dat is minder decentraal en lijkt daardoor wat meer op NEO (Antshares).

Al met al zoeken al deze projecten hun eigen doelgroep, werken ze met verschillende oplossingen en zie ik zowel voor- als nadelen bij iedere oplossing.

[ Bericht 7% gewijzigd door MaGNeT op 14-02-2018 13:47:32 ]
pi_177177668
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 13:41 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Er zit juist heel veel verschil in projecten als Waves, Lisk, Ethereum en Universa.

Ethereum richt zich vooral op het uitvoeren van applicaties op de blockchain, door de nodes. Dat is complex, omslachtig, duur en langzaam maar wel heel decentraal.

Lisk richt zich op webapplicaties in JavaScript op eigen side-chains en wil daar een complete SDK voor aanbieden om het toegankelijk te maken voor ontwikkelaars.

Waves richt zich op de regulatie van startups met eigen tokens op de blockchain en biedt daarbij een gentegreerde DEX en een scripttaal die eenvoudige smart contracts en multisig wallets (handig bij ICO"s) mogelijk maakt.

Universa werkt met smart contracts die hun uitvoer opslaan op side chains en wil door middel van toegewezen nodes naar een hoge TPS werken. Ook hoeven contracten niet op de blockchain te staan maar is er toch een controle of ze geldig zijn. Dat is minder decentraal en lijkt daardoor wat meer op NEO (Antshares).

Al met al zoeken al deze projecten hun eigen doelgroep, werken ze met verschillende oplossingen en zie ik zowel voor- als nadelen bij iedere oplossing.
_O_ goeie post!
pi_177177808
Bitcoin doet ook weer even leuk mee. Mooi moment om in een opwaartse trend terecht te komen.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_177177939
Ik heb gisteren een stuk hiervan gekeken, best wel een goede video hoor over crypto in het algemeen. Aanrader wat mij betreft, duurt wel 2 uur :)

pi_177178389
Dank voor al het shillen, ook ik nu trotse bezitter van 5k Universa haha
pi_177178411
universa.... dan zou ik nog eerder investeren in Ripple, die heeft tenminste al iets wat werkt.
Maar dat is niet populair om hier te zeggen dus komt u maar met het gezeik...

https://www.bloomberg.com(...)sactions-with-ripple
pi_177178452
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:15 schreef noobcrypto het volgende:
universa.... dan zou ik nog eerder investeren in Ripple, die heeft tenminste al iets wat werkt.
Maar dat is niet populair om hier te zeggen dus komt u maar met het gezeik...

https://www.bloomberg.com(...)sactions-with-ripple
Ripple :')
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_177178528
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:14 schreef CryptoEekhoorn het volgende:
Dank voor al het shillen, ook ik nu trotse bezitter van 5k Universa haha
Dat shillen was voor de grap he...
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 14:21:11 #269
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177178541
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177178542
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:15 schreef noobcrypto het volgende:
universa.... dan zou ik nog eerder investeren in Ripple, die heeft tenminste al iets wat werkt.
Maar dat is niet populair om hier te zeggen dus komt u maar met het gezeik...

https://www.bloomberg.com(...)sactions-with-ripple
Zeikerd. Niet populair, je vergeet erbij te melden dat Ripple ook uit het niets is begonnen en bitcoin, en ethereum en en en...
  Moderator woensdag 14 februari 2018 @ 14:21:56 #271
230491 crew  Zith
pls tip
pi_177178560
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:14 schreef CryptoEekhoorn het volgende:
Dank voor al het shillen, ook ik nu trotse bezitter van 5k Universa haha
Dude.... :{
Man+dont+get+mad+_26eccea1f8e800206c24fd7646e082fd.jpg
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_177178573
quote:
1s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:20 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Dat shillen was voor de grap he...
Experiment wel geslaagd hier.
pi_177178634
WELK EXPERIMENT?
pi_177178637
Volgens mij is er vandaag weer een CBOE futures contract afgelopen

http://cfe.cboe.com/cfe-products/xbt-cboe-bitcoin-futures
pi_177178681
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:25 schreef BakkenKappen het volgende:
WELK EXPERIMENT?
Willekeurig project shillen op de foks.. Mensen happen graag en kopen het dus blijkbaar vrij snel omdat ''iemand om het internet het zegt''.
pi_177178687
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:27 schreef Typisch het volgende:

[..]

Willekeurig project shillen op de foks.. Mensen happen graag en kopen het dus blijkbaar vrij snel omdat ''iemand om het internet het zegt''.
Net als toen met Waves en Vechain ha ha
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_177178688
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 14:28:49 #278
416575 crew  Kyran
pi_177178693
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:22 schreef Typisch het volgende:

[..]

Experiment wel geslaagd hier.
Experiment om te kijken hoeveel mensen meegaan in een hype als je maar vaak genoeg een coin shilled? Lijkt mij wel geslaagd ja.

Prima als je echt iets ziet in een shill coin, maar minstens de helft verdiept zich nergens in en gaan gewoon mee zonder te weten waar ze eigenlijk hun geld in stoppen.
pi_177178697
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:27 schreef Typisch het volgende:

[..]

Willekeurig project shillen op de foks.. Mensen happen graag en kopen het dus blijkbaar vrij snel omdat ''iemand om het internet het zegt''.
Nou je had mij er ook mee :P

Heb niks gekocht of verkocht maar ik dacht wel echt dat het hele forum hier in Universa zat.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 14 februari 2018 @ 14:29:30 #280
416575 crew  Kyran
pi_177178706
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:29 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Nou je had mij er ook mee :P

Heb niks gekocht of verkocht maar ik dacht wel echt dat het hele forum hier in Universa zat.
Zit het volgens mij ook :D
pi_177178712
quote:
14s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:28 schreef Typisch het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
JA WAT MOET IK NOU GELOVEN HE.

Ik ga een Typisch tracker bouwen.
pi_177178714
Ik zit er voor alsnog alleen in omdat zo'n relatief grote ICO coin nog wel eens de weg kan vinden naar de echt grote exchanges. Ik zie kansen
pi_177178721
Tevens ETH weer boven de $900 USD _O_
pi_177178723
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:29 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

JA WAT MOET IK NOU GELOVEN HE.

Ik ga een Typisch tracker bouwen.
:D
pi_177178728
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:30 schreef BakkenKappen het volgende:
Tevens ETH weer boven de $900 USD _O_
Ooit 40-45 ETH verloren doordat ik niet wist wat ik deed. Toen waren ze wel nog 5 per stuk

[ Bericht 2% gewijzigd door anoniem_151220181643 op 14-02-2018 14:31:11 ]
pi_177178746
quote:
9s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:30 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ooit 40-45 ETH verloren doordat ik niet wist wat ik deed. Toen waren ze wel nog 5 per stuk

ach ja, zo verkocht ik 1200 Litecoin voor $ 2 dollar per stuk ofzo, was toen vet duur
pi_177178770
KOM OP BTC GA DOOR LEKKER POMPEN MET DIE HANDEL GAAN GAAN GAAN
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  woensdag 14 februari 2018 @ 14:34:15 #288
92989 ..-._---_-.-
alike minds think great
pi_177178773
De domeinnaam universa.com is vorige week voor slecht 8500 van eigenaar verwisseld.
pi_177178775
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:32 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

ach ja, zo verkocht ik 1200 Litecoin voor $ 2 dollar per stuk ofzo, was toen vet duur
Maar dan heb je ze nog verkocht, ik wist gewoon niet eens wat een private key was.
En toen overleed mijn hdd.
pi_177178782
Is dit het moment dat BTC gaat knallen en alts massaal hun btc-waarde verliezen?
pi_177178788
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:34 schreef ChickenMan het volgende:
Is dit het moment dat BTC gaat knallen en alts massaal hun btc-waarde verliezen?
Zou ik prima vinden.
pi_177178825
UNIVERSAAAAJAAAAA
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177178830
quote:
6s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:35 schreef Typisch het volgende:

[..]

Zou ik prima vinden.
Ik haat dit. Nu met een deel in btc gaan zitten of toch nog even wachten :')
pi_177178868
itsover1000.jpg
pi_177178871
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:34 schreef ChickenMan het volgende:
Is dit het moment dat BTC gaat knallen en alts massaal hun btc-waarde verliezen?
Neehoor, mijn portfolio loopt lekker met Bitcoin mee. Of dat een goed iets is vraag ik me af maar toch
pi_177178894
Zojuist mijn iPhone X binnengekomen. Hopelijk staat alles nog netjes in Blockfolio na het terugzetten van de update, en Google Auth natuurlijk. :D
pi_177178899
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:39 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

Neehoor, mijn portfolio loopt lekker met Bitcoin mee. Of dat een goed iets is vraag ik me af maar toch
Ja nog wel, ja. Als btc op 20k staat ben je de helft van je satoshi's kwijt hoor.
pi_177178904
quote:
10s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:34 schreef Typisch het volgende:

[..]

Maar dan heb je ze nog verkocht, ik wist gewoon niet eens wat een private key was.
En toen overleed mijn hdd.
Ik heb ze ook verassend lang alleen op mijn laptop opgeslagen, ook toen het al wel om een iets serieuzer bedrag ging.

Nu gewoon papieren wallet jwz whola.
pi_177178954
Op reddit worden ze ook ongeduldig omdat wavesmaand er nooit gaat komen.

https://www.reddit.com/r/(...)have_some_questions/
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177178967
quote:
0s.gif Op woensdag 14 februari 2018 14:44 schreef ITrade het volgende:
Op reddit worden ze ook ongeduldig omdat wavesmaand er nooit gaat komen.

https://www.reddit.com/r/(...)have_some_questions/
Wel mooi dat elke kritisch vraag altijd moet beginnen met "I love coin X" of "I have faith in project Y"
pi_177178985
.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')