abonnement Unibet Coolblue
pi_176888487
Ik weet niet, hoor, maar volgens mij is Bella gewoon aan het genieten van haar meisje. O+

@ LuDann: ik had hier laatst het zeiltje al neergelegd.. in het kader van “je weet maar nooit”. Heb hem die nacht verscheurd. _O- Het kraakt en het is warm, pff.
Protège moi de mes désirs.
pi_176888681
Jee!!!
Gefeliciteerd Helsinki!
pi_176888784
Wat goed van de knipper helsinki jeej!! O+.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_176890014
Ben ook heel benieuwd naar Bella!!

Met mij gaat het goed! Nog steeds griep dus ik klink als een blaffende hond, maar zwangerschapstechnisch gaat het perfect. Ik heb vanmorgen dus de overdracht van het ziekenhuis naar de reguliere verloskundige geregeld :D Het zijn verloskundigen die ik van mijn vorige zwangerschap ken dus hoewel ik niet lang meer bij hun onder controle zal zijn, is er genoeg persoonlijks aan het contact. Voelt goed om dit laatste stukje als 'gewone zwangere' in te gaan en om straks te bevallen in een ander ziekenhuis (hopelijk in bad!). We hebben echt alleen maar lieve mensen getroffen in het vorige ziekenhuis, maar het voelt voor ons heel goed om herinneringen te maken op een nieuwe plek, waar een stuk minder geschiedenis ligt.
pi_176895776
Wat geweldig, OIT! Doei medische indicatie, hallo normale zwangerschap!
pi_176896945
Ik vind Bella toch wel opvallend stil!

Jeuj OIT wat fijn dat je dat zo hebt kunnen regelen. Nieuwe herinneringen op een nieuwe plek, heel mooi :Y

CassE: fijn dat je bubbel je goed deed en je zoveel geregeld hebt! Dat je er nu even klaar mee bent mag toch ook best? Je hebt nou niet echt een roze wolk zwangerschap..Het duurt hoe dan ook niet lang meer :*

Ik kan weer eens niet slaaaaapen. Tintelende benen, maagzuur, hard trappend babytje, kortademigheid en soms gewoon zomaar. Ik weet niet wat het is maar elke avond lig ik helemaal moe en rustig in bed en dan lukt t gewoon niet om in slaap te vallen om een of meerdere redenen. Zit er momenteel serieus over na te denken nog even onder de douche te stappen..
pi_176897617
Ben ook benieuwd hoe het met BellaaElisa gaat. Ze is nu wel lang stil, nadat ze woensdagavond in bad ging met een boel gerommel.

Songeur ben je nog gaan douchen of gewoon weer in slaap gevallen.

Fijn OIT dat je nu nog over kan stappen en de kans krijgt om in een ander ziekenhuis, nieuwe herinneringen op kan gaan bouwen. Hopelijk gaat je griep ook snel weg.

CassElliot fijn dat alles in gereedheid is voor de komst van de kleine. Ik hoop voor je dat de bevalling snel inzet, want die laatste loodjes klinken wel heel zwaar zo voor je. :*
pi_176897747
Zo, even bijgelezen :s)

Noa, gefeliciteerd met de contractverlenging en de goede NIPT *O*

Wat naar om te lezen over je situatie Philomijn. Dat er zo iets ingrijpends is gebeurd dat je hele leven overhoop ligt… Heel veel sterkte :*

Fijn dat alles okee was met de groei-echo Donna :)

Beterschap Sillie, hoop dat je je intussen wat beter voelt!

Nog even een dikke knuffel voor Malteser. Wat een zwangerschap ‘from hell’ heb je toch. Gelukkig lijdt je kleintje er helemaal niet onder, maar het lijkt mij echt loodzwaar.

Wow LuDann… wat heerlijk dat je zoveel in huis hebt kunnen doen! En dat je man ook nog eens meewerkte. Ik krijg dat kledingpassen hier ook moeilijk gedaan :D
Wat goed om nog even van te horen Aventura. :* Zo te lezen doet je kleine meid het prima en hopelijk kan ze snel naar een streekziekenhuis. Logistiek klinkt het inderdaad als een enorme puzzel.

Gefeliciteerd met de echo Helsinki *O*

DUMAN, de pan! Ik moest echt hardop lachen.. zooo grappig.. _O-

Klinkt alsof je helemaal klaar bent voor de bevalling CassElliot, goed geregeld allemaal!
OT; wat fijn dat je aan het einde toch nog een normale zwangerschap. En bij een reguliere verloskundige is sowieso warmer en helemaal als je ze kent :)

26 weken vandaag *O*

Vanochtend ga ik met mijn moeder op pad voor babykleertjes- en spulletjes. Ook wij weten niet wat het wordt, ik ben benieuwd of ik iets leuks kan vinden op unisesgebied. Blijf wel in de buurt van huis want ik merk wel dat het fysiek al zwaarder wordt. Heb dan best al een grote buik en volgens anderen is hij ENORM. Het werd gister op mijn werk wel errug vermoeiend om dit de hele tijd aan te horen :{ Sommigen kunnen er niet over uit :')

Volgend weekend (van vrijdag t/m maandag) gaan we naar Manchester. Mijn schoonzus heeft dan haar vrijgezellenfeest en als verrassing komen wij ook. Superveel zin in! We logeren eerst bij vrienden van hun en zij halen ons ook op van de luchthaven. Erg luxe.

Voor de rest gaat het hier prima, ik mag niet klagen. Alleen oprispingen, urineverlies en een aambei die alweer vetrokken is. Slapen gaat ook wel okee, in ieder geval laadt ik wel elk weekend op. Ben erg warrig de laatste tijd. Zo zat ik gister op mijn werk helemaal klaar met mijn presentatie in de verkeerde ruimte waar blijft toch iedereen :{ en stonden we op de verkeerde locatie van de kinderopvang. Het was de BSO in plaats van dagopvang. Ik vond de vraag 'waar is jullie kind' al zo vreemd. Nou.. in mijn buik :D
pi_176898670
Niet helemaal bijgelezen nog maar bedankt voor de geruststellende woorden. Ik moet zeggen dat het niet helpt dat ik afgelopen dinsdag helderrood bloedverlies heb gehad, en nu weer.

Mijn vk praktijk zit op vrijdag dicht (echt he..) en ik zit nu te twijfelen of ik voor zoiets het “spoednr” mag bellen voor overleg? Zeker gezien ik a.s. woensdag al de intake heb.. onzekerheid I hatez you.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_176898933
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 08:59 schreef Feyre het volgende:
Niet helemaal bijgelezen nog maar bedankt voor de geruststellende woorden. Ik moet zeggen dat het niet helpt dat ik afgelopen dinsdag helderrood bloedverlies heb gehad, en nu weer.

Mijn vk praktijk zit op vrijdag dicht (echt he..) en ik zit nu te twijfelen of ik voor zoiets het “spoednr” mag bellen voor overleg? Zeker gezien ik a.s. woensdag al de intake heb.. onzekerheid I hatez you.
bellen meid. Het is geen spoed nummer maar een dienstnummer!

Bloedverlies is vreselijk, ik ga voor je duimen dat het goed gaat :*
pi_176899778
Ik kom toch weer even hier.. voor wie het niet heeft meegekregen even kort.

Gisteren afspraak bij de gyn om de miskraam te bespreken, eerst echo dan de opties bekijken.
Echo aan heel vlot een duidelijke regelmatige knipper! Gyn verbaasd wij hyper. Een slag om de arm nog het kan nog een vat zijn dat we zagen in de pril aangelegde placenta, embryo kreeg de gyn moeilijk in beeld dus geen termijnmeting.
Niemandsland ik zit erin. Woensdag terug met hopelijk een duidelijke baby in beeld!

Ik ben wel echt sinds een dag of 4 echt weer zwanger, veel symptomen waren weg nu weer misselijk en zulks dat geeft een hoop moed. Nou ja uhm! Hoi weer O+ Hopelijk blijf ik nog even hangen!
♥ J & S
pi_176899870
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 09:17 schreef DagenNachtdromer het volgende:

[..]

bellen meid. Het is geen spoed nummer maar een dienstnummer!

Bloedverlies is vreselijk, ik ga voor je duimen dat het goed gaat :*
Zolang het niet op een menstruatie lijkt was vk niet heel ongerust, geen garanties natuurlijk maar ik ben weer enigszins gerustgesteld :).

Klap :o whatzehfuck! Pff rollercoaster much! Hard duimen nu O+.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
pi_176899935
Wow, wat een rollercoaster klap! De duimen draaien overuren hoor. O+

Fijn dat je weer een beetje gerustgesteld bent, Feyre. :*

CassE, die laatste loodjes zijn ook gewoon ruk. Hoop dat het snel op gang komt voor je en je weer lekker kan babysnuffelen. O+

Helsinki een knipper *O*

Ik vind dit toch wel de stomste periode van zwanger zijn (oké en die laatste loodjes dan). Nog ruim een week voordat we de eerste echo hebben, dus tikje onzeker en eigenlijk nog niks 'leuks', maar wel constant kotsmisselijk en een nare blafhoest waar ik dus niks tegen mag nemen. Bleh.
pi_176900033
Klap wtf!!?? :D
Protège moi de mes désirs.
pi_176900151
Huh klap hoe dan?? :D Ik duim dat je knippertje blijft zitten waar ie zit!
pi_176900175
Hoestdrankje met broomhexine mag wel toch zon_sterren? Volgens mij mogen codeine tabletjes in lage dosering ook. Overleg ff met huisarts anders!

Ik ben in slaap gevallen uiteindelijk *O* sethiwe ook aan het nachtbraken zag ik!

Feyre ook dit weekend als jij ze zorgen maakt of stopt niet kan je gewoon dat nummer bellen hoor! Daar zijn ze voor :Y

Klap het blijft een bijzonder verhaal. Wel heel fijn! Nu hopen dat t gewoon goed zit en je hier heel lang mag blijven plakken O+
  vrijdag 2 februari 2018 @ 10:51:42 #42
146480 Spees_Eend
in mijn nopjes
pi_176900355
Huh Klap wat is dat nou voor wending :o wat spannend, ik duim heel hard mee voor het beste scenario!
pi_176900376
Klap! :o Wat is dit? :D

Oh ik hoop toch zo dat het een plakkertje is. O+
:)
pi_176900621
Uitslag van de suikertest was helemaal goed *O* nuchtere waarde was 4,8 en na 2u 7,2 *O* rest van de bloedtest ook alles goed gelukkig.

Pretecho ook meteen gepland over 3 weekjes *O* dan is het toch alweer bijna 10 weken sinds ik haar voor het laatst gezien heb :o
  vrijdag 2 februari 2018 @ 11:29:25 #45
409579 LuDann
All the way
pi_176900913
OIT, wat ontzettend fijn dat je nu de medische molen uit kan en dat je op een nieuwe plek straks een mooie geboorte herinnering kan gaan maken. Ik kan me goed indenken dat dat met wat jullie meegemaakt hebben echt een veel minder dubbel gevoel geeft.

Klap, wow wtf. Hoe kan dat nou? Jeetje, dat is wel een bizarre omslag zeg! De duimen draaien!

CassE, nou hopelijk voelt je baby ook dat het tijd wordt dan en heeft ´ie er binnenkort zin in. O+ Fijn dat alles klaar is joh.

Vita een goede suikertest. *O*

Zon_sterren, gewone keelsnoepjes een optie misschien? Had je het al bij de apotheek nagevraagd?

@Sethiwe: ik was niet ver over tijd ofzo met Wolk, ik beviel bij 40+2. Maar toen was ik er echt al weken helemaal klaar mee. Ik ben er nu mentaal gewoon nog niet klaar voor ofzo, van mij mag deze baby nog even lekker blijven zitten. En omdat ik me zo anders voel heb ik het idee dat deze later komt maar dat is eigenlijk nergens op gebaseerd verder. :P

Heeft iemand hier nog kruiken nodig? Het is goed speuren naar die dingen, bij de HEMA zijn ze gewoon overal uitverkocht (ook online) en bij de Prenatal was het schap ook leeg. We zijn uiteindelijk helemaal omgereden naar een Babydump gisterenavond.

Crosspost over mijn vader:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176901121
Fijn dat het beter met je vader lijkt te gaan, LuDann. Elke positieve stap is er vast een.

En jeej voor Vita's goede suikertest *O* Ik moet ook nog voor die test, wegens babysaurus bij de oudste en suikerziekte bij zo'n beetje iedereen aan mijn vaders kant van de familie.

Ik voel de baby sinds een week ineens veel sterker dan voorheen. Echt gezellig, en ook bijzonder omdat er na haar zeker geen kindje meer bij komt. (En dat vind ik helemaal prima, maar toch is het wel een gek idee :).)

Ik weet dat hier wel vaker over dromen gaat, maar mên, wanneer houdt dat op? Ik droom echt de gekste dingen waarin ik leerlingen van me in een taxi achtervolg door Carcassonne enzo. Echt, waarom :') ?
pi_176901781
Wauw Ludan! Wat een stap in de goede richting!!

Over dromen: ik droomde gisteren dat de baby geboren werd terwijl mijn vriend op zijn werk was. En toen hij me zomaar belde om te vragen hoe het ging zei ik: 'ohja! De baby is geboren!' :')

En toen lag ze naast me, en ik dacht ohh gelukkig kunnen baby's van een dag nog niet omrollen en toen rolde ze zich dus precies om zo 'flop' van het bed op de grond :o
En toen ze 2 dagen was kon ze al staan en mij vertellen dat ze haar naam (Cato, de werknaam die mijn moeder en tante hebben bedacht is catootje :')) niet zo mooi vond en dat ik mocht kiezen uit Emily en Fenne _O-

Ik werd echt met een wtf gevoel wakker :D
pi_176902224
Bedankt voor de lieve reacties, allemaal, we zijn ook heel blij voor onszelf :D Voelt zo goed!

CassE, ik hoop dat of de baby snel komt, of dat het snel wat minder zwaar wordt voor je. :*

Klap, ik las het al in het andere topic, te bizar!

Vita, knappe baby heb je al ;)

Lu, wow, dat klinkt heel positief! Hoe heerlijk zou het zijn als deze lijn doorzet en hij zich zo goed blijft voelen, ook voor jullie tijdens de kraamweek. Dat scheelt een hoop zorgen, kan ik me voorstellen.

En... ik blijf benieuwd naar Bella!!
pi_176902650
Klap wat doe je :o :D O+ Ik ga zo vreselijk hard hopen voor je :* :* :*
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_176902864
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 10:21 schreef Feyre het volgende:

[..]

Zolang het niet op een menstruatie lijkt was vk niet heel ongerust, geen garanties natuurlijk maar ik ben weer enigszins gerustgesteld :).

Klap :o whatzehfuck! Pff rollercoaster much! Hard duimen nu O+.
wat fijn dat je bent gerustgesteld!

Klap!!!!! Wauw! Kreeg kippenvel van je nieuws! Ik duim

[ Bericht 0% gewijzigd door DagenNachtdromer op 02-02-2018 13:18:14 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')