abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_176854636
Topic om alle ervaringen over de zwangerschap en het leven met een tweeling (of meer...) te delen!
pi_176854644
Kyara, wel praktisch met kleding als ze zo dichtbij elkaar liggen!

Shivo, leuk weer eens van je te lezen. Vanaf wanneer ging het opvallen dat ze achter liepen met taalontwikkeling?
pi_176855180
kan deze gereekst worden?

Zometeen de termijn echo :%
pi_176855627
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 08:21 schreef Cassandra87 het volgende:
kan deze gereekst worden?

Zometeen de termijn echo :%
Ik heb heb hem gereekst :)

Succes straks met de termijnecho!
pi_176855662
Shivo, wat leuk om weer wat van jou te lezen. Mijn meiden zijn ook net 5 geworden.

Madivi, ja is zeker handig met kleding. Zeker broeken zijn hier inwisselbaar. Andere kleding ook wel maar dat wordt steeds meer echt van 1 kind. Mijn hoofd trekt het niet als de andere ineens in de kleding van haar zus loopt. Net zoals ik nu ook kortsluiting in mijn hoofd krijg nu de een ineens zwaarder is dan de ander. Terwijl ik voor haar juist de smallere kleding uitzocht.

Wij zijn nu wel op het punt dat we ze heel graag een eigen kamer willen geven. Iets teveel gekeet s avonds. Vooral J wil ook wel graag haar eigen plekje. Maar nu dus nog een huis met genoeg kamers om dat mogelijk te maken :X
pi_176856101
Succes straks Cassandra!...

We wachten hier gewoon af, ze zei al dat met tweelingen er vaak eentje kleiner is. Maar de zwangerschap was al spannend, begon net een beetje te ontspannen zovan ‘nu ben ik al zover, nu gaat t vast goed komen’. Maar dat gevoel is nu wel weer ieeetsjes minder geworden :@

Handig Kyara, inwisselbare kleding! Dat heb ik straks niet haha. Maar lijkt me idd gek als de een dan een kledingstuk aan heeft wat de ander meestal draagt. En goed om te weten dat ik nog vier jaar heb om een huis te vinden met minstens 4 slaapkamers :+
pi_176856182
Hier ook twee vijfjarigen. Even groot maar de jongste is een kilo zwaarder. Super gespierde dame met ronde billen. Haar zus is echt een spriet.
Ze hebben n kast en delen alle kleding. Ik koop ook amper iets voor ze (wij zijn een dump punt voor iedereen en ik gebruik alles) dus ze hebben ook geen mix match dingen. Zolang ik geen protesten krijg gaan er door met een garderobe. Wordt nu al gek van kleding sorteren.

Succes met je echo Cassandra!

Eigen kamer zou leuk zijn voor ze Kyara, als ze dat zo graag willen. Zit er bij ons niet in totdat oudste het huis uit gaat :)
Hoe is het op de huizenmarkt?

Mijn meiden slapen sinds we hier wonen samen in een tweepersoonsbed.
Met een meidenkwartet
pi_176856186
Ik vind het hier ook maar raar als m'n man opeens het shirtje van de een bij de ander aantrekt. Dan ga ik meestal wel de mist in met wie wie is :@ ik doe vaste kleding vooral vanwege het weten wie wie is op foto's later, dus zo'n shirtwissel gooit dan alles door de war!

En hier wel een huis met 4 (+1) slaapkamers, maar die extra kamer hebben we vooralsnog wel echt nodig voor alle zooi. En dat wordt de speelkamer straks (ook voor ons :@) dus het zou erg fijn als die in gebruik kan blijven.

Succes vandaag Cass!
¸¸.´`.¸¸.´`.¸><(((>
pi_176856610
Wij hebben hier heel lang een kleurcode gehad FF. J heeft een O in haar naam en droeg dus roze en rood. D heeft aan A en kreeg dan blauw en paars. Het fijne vond ik ook dat anderen hen aan de hand van hun kleding direct bij hun naam konden noemen zonder eerst te vragen wie nou wie was. Zeker rond dreumes/peuter leeftijd waarbij ze sws zelf al amper een idee hebben wie ze nou zijn.

Toen ze naar school gingen werd het was lastiger om die code te handhaven aangezien D's lievelingskleur roze is.... maar nog steeds vind ik het verwarrend als ze de "verkeerde" kleur aan hebben terwijl ik ze toch prima uit elkaar kan houden.

Er gaat trouwens ook nog wel het eea over van grote broer naar de meiden. Van die leuke unisex shirts en zo O+ En laatst heb ik ook een van de meiden gematcht met grote broer. Was ook weer eens wat anders.

Wat schattig Cathmar. Hier staan de bedden tegen elkaar aan. Laatst is D wel 2x bij M in bed gekropen s nachts O+ okey, midden in de nacht was hij het zat en heeft hij haar weer uit bed gestuurd :') De huizenmarkt is niet zo best. We hebben ook wel erg specifieke eisen/wensen dus er komt maar heel weinig vrij.
  woensdag 31 januari 2018 @ 16:46:58 #10
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_176864076
Hier begon L van de week al grapjes te maken over dan ze N was. Dat wordt wat als ze naar school gaan 😂.
Hier ook even groot en even zwaar. Alle kleding is uitwisselbaar, maar ook ik heb vaak bepaalde shirts in mijn hoofd voor 1 van de 2. Als J ze dan kleren aantrekt matcht het niet in mijn hoofd 🙈.
pi_177223204
Nou, gister weer een groeiecho gehad bij 28wk en alles was dikke prima. Meisje is idd wat kleiner, werd nu geschat op 1100g en jongetje 1300g. Dusss, niks aan 't handje *O*

Merk wel dat liggen en omdraaien in bed, en er vervolgens drie keer in de nacht uit kunnen om te plassen, echt niet tof zijn. Arm bekken ;( Al is er overdag niks aan de hand qua pijn, dus mag niet klagen denk ik. Nog maar een week of 9 te gaan :o
pi_177224466
Fijn SE!! Lekker doorgroeien de komende weken dat duo.
Met een meidenkwartet
pi_177225920
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 08:27 schreef SupremeEvil het volgende:
Nou, gister weer een groeiecho gehad bij 28wk en alles was dikke prima. Meisje is idd wat kleiner, werd nu geschat op 1100g en jongetje 1300g. Dusss, niks aan 't handje *O*

Merk wel dat liggen en omdraaien in bed, en er vervolgens drie keer in de nacht uit kunnen om te plassen, echt niet tof zijn. Arm bekken ;( Al is er overdag niks aan de hand qua pijn, dus mag niet klagen denk ik. Nog maar een week of 9 te gaan :o
Fijn dat alles er goed uitzag! ^O^
Moeten ze ondanks dat het goed gaat alsnog eerder gehaald worden?
pi_177228246
Nou, de gyn heeft 't steeds over bevallen bij 36/37 weken, omdat tweelingen gemiddeld 3 a 4 weken eerder komen. Maar ze worden niet per se sowieso eerder gehaald. Maar denk dat ik er tegen die tijd ook wel klaar voor (mee) ben. Mijn buik is nu al vergelijkbaar met een 36 weken eenling buik :+
pi_177228292
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 12:25 schreef SupremeEvil het volgende:
Nou, de gyn heeft 't steeds over bevallen bij 36/37 weken, omdat tweelingen gemiddeld 3 a 4 weken eerder komen. Maar ze worden niet per se sowieso eerder gehaald. Maar denk dat ik er tegen die tijd ook wel klaar voor (mee) ben. Mijn buik is nu al vergelijkbaar met een 36 weken eenling buik :+
Wacht maar de komende weken... Die buik kan vl groter :p

2x 3+ kilo bij 38 weken. Geen idee hoe ik dat heb gedaan toen met een kind op school en een peuter thuis.
Met een meidenkwartet
pi_177232041
Oh my, dat klinkt groot :D en idd hoe heb je dat gedaan!

Ik denk dat 'bevallen bij 36/37 weken' bij mij ook misschien gebaseerd is op de vorige zwangerschap waar ik met 38w5d ben bevallen van 3 kilo kind? En ik ben wel benieuwd waar dit lijf toe in staat is, meestal ben ik niet zo blij met mn lijf, maar dit doet het dan wel weer goed (tot nu toe ;))

[ Bericht 1% gewijzigd door SupremeEvil op 16-02-2018 22:51:22 ]
pi_177239503
Hahah, herkenbaar hoor qua buik. Ik heb een vergelijkingsfoto van mijn 20 weken buik van mijn tweeling en mijn 40 weken buik van mijn eenling. Bijna identiek. Over 38 weken buiken kan ik helaas niet meepraten maar ik vond het met 33 weken ook al huge.
pi_177239616
Ik ben met 13 weken al gigantisch :') gaat echt bizar snel.

SE fijn dat het er zo goed uit zag! *O*
pi_177531621
Cassandra las dat je twee jongetjes verwacht, leuk zeg O+ Hoe gaat t verder?

Ik ben vandaag weer goedgekeurd bij de vk, 30w1d! Bloeddruk en gewicht prima. Buik loopt iets voor op groei (geen idee wat dat betekent) maar verder alles prima. Ik krijg, vanwege mn hoge bmi, alvast 'n consult voor eventuele ruggenprik.

Vorige keer had ik n pompje remifentanil maar ze raadde nu een ruggenprik aan omdat een tweeling bevalling wel eens langer kan duren. Mag zelf keuze maken, wat zijn jullie ervaringen met de ruggenprik? Blijkbaar voel je wel gewoon je benen en kun je je benen nog wel bewegen of er mee lopen, alleen minder stabiel?

Vanaf 34 weken remmen ze een bevalling niet meer af (weet niet of dat landelijk protocol is) maar jongens, DAS AL BIJNA! WAAHH :+ (Al hoop ik, ondanks mn lichamelijke ongemakken, dat ze lekker blijven zitten tot 37 weken.)
pi_177535869
Geen ervaring met een meerling, maar wel met een ruggenprik ;)

In mijn geval voelde m'n linkerbeen normaal en kon ik deze bewegen, maar m'n rechter voelde verdoofd en kon ik niet zelf optillen (ben niet opgestaan, maar lopen was vast niet goed gegaan :P ) M'n vriend stond aan de rechterkant en vergat steeds dat ik em echt niet kon bewegen, waardoor ik een paar keer "nee, laat dat been nou niet ineens los!!" heb moeten roepen :')

Geloof dat het kan verschillen hoe een ruggenprik uitpakt, misschien dat je er soms wel mee kan lopen, maar dat hoeft dus niet.

Spannend allemaal hoor, hoop dat ze nog een poosje willen blijven zitten!
pi_177535990
Hier ook alleen maar ervaring met een ruggenprik bij de oudste. Vond het hemels. Maar rondlopen was er niet bij hoor. Dat ging niet werken. Hier moest ie bij het persen trouwens wel uit maar die protocollen schijnen ook weer te verschillen.
pi_177536525
Fijn dat het goed gaat SE. Nog nooit een ruggenprik gehad. Wilde op zich wel bij de laatste twee maar lukte niet meer om op tijd naar anesthesie te gaan. En ook zonder ruggenprik ging dat goed.

Hier in Afrika kijken mensen met vol ongeloof aan als ze horen dat er een half uur verschil tussen de twee zit.
>90% KS hier. Zo'n cultuur verschil.
Met een meidenkwartet
pi_177536801
Hmm, dan is ‘t maar net hoe het uitpakt dus. Ik vind het een beetje eng idee, dat je je benen niet voelt of kunt bewegen :@ Kyara en Cathmar, welke andere pijnstilling hebben jullie toen gekregen?

En interessant ja, die cultuurverschillen. In Amerika is een inleiding of keizersnede bij 1 kindje al vrij standaard geloof ik.
pi_177537082
Ik kon nog wel mijn benen bewegen hoor. Alleen erop staan zou niet werken denk ik.

Bij de meiden had ik wel een ruggeprik maar dan net even anders want voor een keizersnede.
pi_177537751
Rondlopen lukte trouwens ook zonder ruggenprik niet
meer hoor. Met die hartslag registratie dingen/slangetjes.

Ik ging er vooral heel open in, in de bevallingen. Alles liep anders dan ooit gedacht en toch kijk ik er heel positief op terug.
Met een meidenkwartet
pi_177548327
Ik wacht t consult wel even af dan :D. Probeer er ook zo open mogelijk in te gaan (vind ik wel moeilijk), hoe dit gaat verlopen kun je toch niet weten. Dus dan is het voor mij denk ik beter om geen plan te hebben zodat er ook niet van afgeweken kan worden ;).

Het enige wat ik qua bevalplan in het systeem heb staan is dat een infuus geprikt moet worden door een ervaren prikker, ik ben nogal lastig te prikken. Vorige keer bij de bevalling zat t scheef en eindigde ik met een plek opgehoopt vocht.

Verder heb ik nu mn tweede dag verlof, straks maar wat babykleding wassen ofzo 8-)
pi_177618184
Ok, tweeling voor dummies vraag: een tweelingvoedingskussen, is dat een must of niet? Ik weet nog niet hoe ik ze ga voeden, allebei tegelijk of niet... Of is het sowieso handig een normaal voedingskussen in huis te hebben?
pi_177618412
quote:
5s.gif Op maandag 5 maart 2018 12:05 schreef SupremeEvil het volgende:
Ok, tweeling voor dummies vraag: een tweelingvoedingskussen, is dat een must of niet? Ik weet nog niet hoe ik ze ga voeden, allebei tegelijk of niet... Of is het sowieso handig een normaal voedingskussen in huis te hebben?
Ik ben van team must! Ik heb deze:In het begin vaak gebruikt om ze tegelijk een flesje te geven (ik kolfde alle voedingen), of even te laten liggen als ze wakker zijn. Zelfs nu met bijna 2 jaar vinden ze het nog lekker om hem als kussen te gebruiken.
  maandag 5 maart 2018 @ 21:21:25 #29
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_177629265
quote:
5s.gif Op maandag 5 maart 2018 12:05 schreef SupremeEvil het volgende:
Ok, tweeling voor dummies vraag: een tweelingvoedingskussen, is dat een must of niet? Ik weet nog niet hoe ik ze ga voeden, allebei tegelijk of niet... Of is het sowieso handig een normaal voedingskussen in huis te hebben?
Hier geen tweelingvoedingskussen gehad. Maar hoor wel hele goede verhalen over het my breastfriend tweeling kussen. Maar met kussens ging het ook best goed vond, zo'n gevaarte om je heen vond ik ook wat onpraktisch met nog een mini dreumes in de buurt.
pi_177629543
Ik heb een my brest friend. Erg stevig soort van zacht tafeltje. Hier was tegelijkertijd voeden te lastig vanwege de slechte start daarvan en een rondlopende peuter, maar mocht je ze tegelijk borstvoeding willen geven af en toe zou ik hem wel aanraden. Voor 1 kind overigens ook prima te gebruiken maar dan voldoet een gewoon voedingskussen ook imo. Mocht je interesse hebben, de mijne mag weg voor 50. Voor flesvoeding zou ik het kussen van Madivi aanraden. Die heb ik zelf niet maar de moeders uit mijn tweelinggroepje zijn daar heel enthousiast over en daarin kunnen ze redelijk snel zelfstandig drinken als je er een knuffelbeest onder legt.
¸¸.´`.¸¸.´`.¸><(((>
pi_177631422
Wat fijn dat ze het zo goed doen SE!

Hier met de oudste een ruggenprik, naar de prik toe kreeg ik volledige ontsluiting (6cm in 10 minuten, onverwacht dus) en uiteindelijk kwam peuter in nood. Ze hebben mij op mijn zij gedraaid en dat vond ik doodeng want ik voelde totaal niets meer. Leek alsof ik elk moment van het bed kon vallen :') uiteindelijk ook geperst onder verdoving. Ik zou er toch zo weer voor kiezen, als het zkh het aandurft. Alleen het idee aan een ruggenprik zorgt blijkbaar voor totale ontspanning :')

Hier helemaal gewend aan het idee van een echt jongens gezin. Namen zijn zelfs al bedacht. Ik leef nog wel van mijlpaal naar mijlpaal en ben best bang voor een vroeggeboorte. Misschien moet ik de tweeling pagina's maar ontvolgen tot na de bevalling..

Oh ik heb nu best Friend gekocht via mp. Peuter is tzt ruim 2,5 of bijna 3 en vrij communicatief, begrijpt ook veel dus ik ga er half van uit dat ik m kan uitleggen even geduld te hebben tijdens een voeding haha
pi_177668289
Thanks voor de kussen tips :) Ik koop er nu nog even geen (prijzigggg!)... Heb een kleine van Doomoo te leen, als die niet voldoet is het alsnog zo besteld.

En ook super bedankt voor 't aanbod FF, maar ik vrees dat ik 'm niet pas met mijn plussize (tenzij je de plussize versie hebt).

Tof Cassandra, al gewend...en al namen bedacht joh! Das mooi op tijd :) En vroeggeboorte angst heb ik ook nog enigszins hoor! Zeker nu ik af en toe een soort kramp heb en flink wat harde buiken, maar trekt steeds nog weg bij 't rustig liggen of bankhangen. Maar ik ben nu dan ook 31 weken, leef wel echt toe naar de mijlpaal van 32 weken.

Was vandaag bezig met m'n vluchttas :D, voor elk kindje maar een setje in maatje 44 en een een maat 50 erin gestopt (Alles in aparte zakjes als setje, had ik ergens gelezen als tip) Heb al setje kleding voor vriend, nachthemd en ochtendjas voor mij, ondergoed en sokken... Iets van douchespul moet nog...Nog tips voor wat er nog meer in moet?
  woensdag 7 maart 2018 @ 21:41:27 #33
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_177673500
Zorg dat opladers, camera en telefoons binnen handbereik liggen zodat je ze zo erbij kunt gooien in de tas.
pi_177677786
Late reactie maar de eerste keer dat we doorkregen dat de jongens achterlopen met taal was denk ik met hun 'annual' toen ze net drie waren. Voorlopig hebben ze in hun kleine dagopvang (pre-K) sociaal geen enkele moeite. Ik maak me wel eens wat zorgen over hoe dat volgend jaar gaat wanneer ze met school beginnen en naar een aparte klas gaan.

Hoe doen anderen dat eigenlijk: aparte klas of samen? Ik heb een voorkeur voor apart want ze zijn nu altijd samen behalve 's nachts.
Jesus saves but death prevails.
pi_177678904
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 04:42 schreef Shivo het volgende:


Hoe doen anderen dat eigenlijk: aparte klas of samen? Ik heb een voorkeur voor apart want ze zijn nu altijd samen behalve 's nachts.
Bij mij (groep 2) nu nog samen. Ik wil ze eigenlijk ook samen houden. Mijn meiden zijn zo verschillend en gaan in het leven en dus ook op school volledig hun eigen weg. Hebben ook hun eigen vriendjes. Zoals ik er nu over denk zou ik ze alleen uit elkaar halen als er bv een groot verschil zit in leer niveau en dat zou ze frustreren.

Volg vooral je eigen gevoel.
Met een meidenkwartet
pi_177688133
Hier ook samen. Omdat ik zelf een goed idee vond en omdat ze op een kleine school zitten met maar 1 klas per leerjaar. Gaat eigenlijk heel goed. Ze bemoeien zich verder weinig met elkaar en spelen ook niet veel samen op school (muv in de pauze). Wel hebben ze dezelfde vriendinnetjes.

Eigenlijk wil ik ze liever 's nachts uit elkaar halen maar daarvoor hebben we eerst een ander huis nodig.
pi_177688865
quote:
0s.gif Op donderdag 8 maart 2018 16:52 schreef Kyara het volgende:
Hier ook samen. Omdat ik zelf een goed idee vond en omdat ze op een kleine school zitten met maar 1 klas per leerjaar. Gaat eigenlijk heel goed. Ze bemoeien zich verder weinig met elkaar en spelen ook niet veel samen op school (muv in de pauze). Wel hebben ze dezelfde vriendinnetjes.

Eigenlijk wil ik ze liever 's nachts uit elkaar halen maar daarvoor hebben we eerst een ander huis nodig.
Hoop dat dat jullie snel lukt!
Wij zouden een huis met 5 kamers moeten hebben om ze apart te leggen. Eigenlijk 6 want ook een werkkamer nodig. Maar denk dat ze zullen moeten wachten tot hun zus het huis uit gaat. Nog een jaar of 7-8-9 :)
Met een meidenkwartet
pi_177690001
quote:
1s.gif Op donderdag 8 maart 2018 17:29 schreef Cathmar het volgende:

[..]

Hoop dat dat jullie snel lukt!
Wij zouden een huis met 5 kamers moeten hebben om ze apart te leggen. Eigenlijk 6 want ook een werkkamer nodig. Maar denk dat ze zullen moeten wachten tot hun zus het huis uit gaat. Nog een jaar of 7-8-9 :)
Wij zoeken ook naar een huis met 5 kamers want eigenlijk ook wel een werkkamer nodig. Man en ik werken nog wel eens thuis en als de kinderen dan ook thuis zijn dan zit ik op bed met laptop op schoot. Schiet niet echt op zeg maar.
pi_177869592
Een huis met 5 kamers, dat is voor ons nu op termijn ook de bedoeling... De baby’s komen nu samen op een kamer, en dan zijn de kamers op. Werkplek is opgeofferd voor een slaapkamer voor grote zus. Maar we kijken ondertussen alvast rond voor een wat ruimere woning...

Nog bedankt voor de ziekenhuistas tips, ik moet nog een reminder briefje erop leggen voor de opladers en camera e.d. Verder staat ie klaar!

Hier blij met de 32 weken mijlpaal. Het wordt wel zwaar zeg :@ (bekken auw, slapen ruk, snel huilerig) Ik zie eruit alsof ik elk moment kan bevallen, mensen staren naar m’n buik als ik langsloop. Joehoe ik heb ook een hoofd?

Maar verder gaat alles prima, met de baby’s sowieso, jongetje nog steeds groter dan meisje en zelfs een p99 buik, maar was geen reden zorgen. Hij is alleen ook gedraaid, in stuit, de boef }:| Over twee weken weer een groei echo. Jongetje werd nu geschat op +-2300g en meisje 1700g. Volgende mijlpaal wordt week 34, mocht er dan iets gebeuren houden ze een bevalling niet meer tegen. Oh en, anesthesie consult was een lachertje, maar ik heb wel meer info nu en ga voor de ruggenprik. Remifentanil kan altijd nog... Al met al, niks om over te klagen, we hobbelen nog even door :)

Luiertassen, daar gaat voor twee kids aan spul in. Moet je dan twee tassen, of een extra grote :+ Of voldoet een normale ook gewoon :D
  vrijdag 16 maart 2018 @ 20:14:04 #40
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_177869993
SE, ik had gewoon een normale luiertas. Maar ik was sws niet zo van alles meeslepen. Luiers, doekjes, minipotje sudo, hydrofiel, spuugdoekjes en extra setje kleding. Dat paste makkelijk. Als we echt een hele dag weggingen met z'n allen en er dus ook spullen voor grote broer mee moesten dan gooide ik gewoon alles in een rugzak.

Succes met de laatste loodjes!
pi_177875038
Ik heb ook een normale, voor drie kinderen die nog in de luiers zijn. En ik neem hem ook alleen mee als ik langer weg ga, hou niet van gesleep met tassen. Bij zoon ook eigenlijk nooit gebruikt, alleen bij logeren.

Flink verschil wel tussen de twee. Ligt de onderste nu in stuit of is dat de bovenste?
¸¸.´`.¸¸.´`.¸><(((>
pi_177876751
Nr 1, de onderste is t meisje, die lag al vibi. Jongetje is nr 2 en ligt er boven, in stuit dus...
En idd flink verschil qua gewicht, maar daar is niks over gezegd. Komt omdat z'n buik ineens flink gegroeid is denk ik. De rest van hem was wel gewoon gemiddeld en volgens eigen lijntje gegroeid. Meisje was ook volgens haar eigen curve gegroeid.

En gewone luiertas dus! Check :)
  zaterdag 17 maart 2018 @ 08:18:56 #43
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_177877013
Keurige gewichten hoor SupremeEvil.
Hier was bij 31,2 het grootste meisje 1770 en dat is p80-p90 voor die termijn. Jongens zijn vaak sowieso wat groter.
Hier een luiertas gehad, maar weinig gebruikt. Tussen 1 en 2,5 jaar vooral een rugzak gebruikt voor uitjes. Vond ik handiger.

Hoera. Onze kleine meisjes zijn vandaag 3 🎉. Wat gaat het toch ontzettend snel allemaal.
pi_177877050
Van harte gefeliciteerd Shop!
pi_177878158
Gefeliciteerd Shop. O+
pi_177878557
Gefeliciteerd *O*
Met een meidenkwartet
pi_177886178
Een luierrugzak bestaat blijkbaar ook! :D

*O* Gefeliciteerd Shopaholic! Hoe heb je de laatste drie jaar ervaren? *O*
  zaterdag 17 maart 2018 @ 20:05:07 #48
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_177891615
De laatste 3 jaar. Leuk, vermoeiend, verrassend, genieten. Ik heb niet echt moeilijke meiden gelukkig. (Ok, wie weet komt dit nog 😂, ze zijn het huis voorlopig nog niet uit.)
Ik vind hun verbond zo leuk om te zien. Echt hecht zijn ze, maar ze kunnen ook prima zichzelf goed vermaken zonder de ander.
  woensdag 4 april 2018 @ 14:34:52 #49
4756 Kyara
1 + 1 = 3
pi_178302003
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 07:16 schreef SupremeEvil het volgende:
lokquote
Hoe gaat het SE?
pi_178304337
Goede vraag :).

Het gaat met ups en downs, 35 weken vandaag! Daar ben ik blij mee. Verder is t lichamelijk prut. De grens is bereikt... Bekken heeft ‘t begeven, dikke opgezwollen enkels en voeten, slapen is hel (van zij naar zij draaien :( auw!). Autorijden gaat niet meer, past niet. Dus ben een beetje aan huis gekluisterd...

Kindjes doen het verder wel goed, werden vorige week op 2800 (j) en 2100 (m) gram geschat, elk kindje volgt nog prima de eigen curve. Ze hebben wel steeds minder ruimte dus bewegingen van ze worden ook minder hard (meer geschuif, minder schoppen), dus soms zit ik in mn buik te porren om te checken of ze t nog wel doen.

20 april weer een afspraak bij de gyn, met groeiecho... En dan zal er ook gesproken worden over een inleiding... Van mij mogen ze volgende week al komen, maar ja elke dag in de buik is beter voor ze.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')