Stamppot vandaag! Jouw gerecht ziet er ook geweldig goed uit. Wil je recept nog van zalm gratin.quote:
Thx scheetje, heb ik je gegevenquote:Op woensdag 7 februari 2018 19:03 schreef Maghrebijnse het volgende:
[..]
Stamppot vandaag! Jouw gerecht ziet er ook geweldig goed uit. Wil je recept nog van zalm gratin.
Ergens op 3de pagina, post 72quote:Op woensdag 7 februari 2018 19:09 schreef Maghrebijnse het volgende:
[..]
Waar? Dan heb ik erover heen gelezen.
Het voedingscentrum is ook trots op je.quote:Op woensdag 7 februari 2018 19:17 schreef flipsen het volgende:
Dus on topic Thuis broodje met leverworst en als toetje "slechts" 4 blokken chocola. Dus niet de hele reep, ik ben trots op mezelf
nu met foto:quote:Op woensdag 7 februari 2018 09:26 schreef realAIVD het volgende:
vanavond couscous met kikkererwten (en ui, paprika, chilipepertje, gember, rozijnen, bouillon, sinaasappelzest en -sap en een lente-uitje) met op de huid gebakken makreelfilet
Ziet er mooi uit, hoewel ik me afvraag hoe de couscous smaakt. Ik weet dat anderen de couscous koken en klaar, hetgeen me niks lijkt. Smaakt voor geen meter ( heb het een keer geprobeerd bij een Nederlander).quote:
Thanks!quote:Op woensdag 7 februari 2018 19:47 schreef Maghrebijnse het volgende:
[..]
Ziet er mooi uit, hoewel ik me afvraag hoe de couscous smaakt. Ik weet dat anderen de couscous koken en klaar, hetgeen me niks lijkt. Smaakt voor geen meter ( heb het een keer geprobeerd bij een Nederlander).
Was ook erg smakelijk. Heb het recept opgeslagen om in de toekomst vaker te maken. (als de skrei uit het seizoen is kan het natuurlijk ook met gewone kabeljauw).quote:
Stomen de couscous, heeeeeel lang. Urenlang met van dat special boter, smida noemen we het. Vervolgens stomen we de couscous opnieuw samen met de groeten. Gaat zeker 2 uur over heen.quote:Op woensdag 7 februari 2018 19:56 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Thanks!
En het was lekker en enigszins pittig, want behalve de eerdergenoemde "couscous met kikkererwten en ui, paprika, chilipepertje, gember, rozijnen, bouillon, sinaasappelzest en -sap en een lente-uitje", zat er ook nog wat chilipoeder door.
Btw, ik kook de couscous niet, maar laat het wellen. Het vocht dat door de couscous opgenomen wordt is vnl sinaasappelsap en bouillon, inclu kooksappen van de overige ingredienten.
Couscous maak ik regelmatig op deze manier, de makreelfilet was nieuw...en gelukkig goed te doen :-)
Hoe maak jij couscous klaar?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |