abonnement Unibet Coolblue
pi_177018383
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 19:03 schreef Montelly het volgende:

[..]

^O^
Stamppot vandaag! Jouw gerecht ziet er ook geweldig goed uit. Wil je recept nog van zalm gratin. :D
  woensdag 7 februari 2018 @ 19:09:31 #277
204320 Montelly
-|||-------|||-
pi_177018516
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 19:03 schreef Maghrebijnse het volgende:

[..]

Stamppot vandaag! Jouw gerecht ziet er ook geweldig goed uit. Wil je recept nog van zalm gratin. :D
Thx scheetje, heb ik je gegeven :)
Vergeet niet te liken en te abonneren op mijn vlog:
https://youtu.be/oavMtUWDBTM?t=25s
pi_177018522
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 19:09 schreef Montelly het volgende:

[..]

Heb ik je gegeven :)
Waar? Dan heb ik erover heen gelezen.
  woensdag 7 februari 2018 @ 19:11:16 #279
204320 Montelly
-|||-------|||-
pi_177018559
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 19:09 schreef Maghrebijnse het volgende:

[..]

Waar? Dan heb ik erover heen gelezen.
Ergens op 3de pagina, post 72
Vergeet niet te liken en te abonneren op mijn vlog:
https://youtu.be/oavMtUWDBTM?t=25s
pi_177018585
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 19:11 schreef Montelly het volgende:

[..]

Ergens op 3de pagina, post 72
Thanks! Even opslaan dan.
pi_177018647
Tomatensoep

2 bruine Boterhammen belegd met kaas en daar 2 spiegeleieren

en een glas melk erbij

en nu koffie
pi_177018769
Pizza :9
  woensdag 7 februari 2018 @ 19:17:06 #283
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_177018785
Soort van luxe broodjeszaak binnengelopen in het winkelcentrum hier, omdat het allemaal weer veel te lang duurde (tickets, minisetje en een boek, ik was 1,5 uur verder). Ga ik zitten, pik 2 krantjes mee, begin te lezen en nadat ik krant 1 uit had (ok, zo´n flutkrantje maar toch een minuut of 15) was er nog steeds niemand even komen informeren of ik iets wilde bestellen. Terwijl er zeker 6 mensen rondliepen (waarvan er 2 zeker 10 minuten over de kat zijn kut stonden te kletsen met 2 klanten). Ben opgestaan, vriendelijk gegroet en weggelopen...

Dus on topic :D Thuis broodje met leverworst en als toetje "slechts" 4 blokken chocola. Dus niet de hele reep, ik ben trots op mezelf :P
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_177019007
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 19:17 schreef flipsen het volgende:

Dus on topic :D Thuis broodje met leverworst en als toetje "slechts" 4 blokken chocola. Dus niet de hele reep, ik ben trots op mezelf :P
Het voedingscentrum is ook trots op je.
pi_177019361
Vandaag gezondigd met McDonalds in plaats van de leftover pasta die thuis op me wachtte :@ .

Frietjes, kipnuggets en hamburger.

Straks drie gold kiwi's ter compensatie.
pi_177019441
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 09:26 schreef realAIVD het volgende:
vanavond couscous met kikkererwten (en ui, paprika, chilipepertje, gember, rozijnen, bouillon, sinaasappelzest en -sap en een lente-uitje) met op de huid gebakken makreelfilet
nu met foto:

  woensdag 7 februari 2018 @ 19:37:53 #287
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_177019559
Verse braadworst, honing rozemarijn saus, bloemige aardappels en verse boontjes met citroenboter
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_177019893
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 19:34 schreef realAIVD het volgende:

[..]

nu met foto:

[ afbeelding ]
Ziet er mooi uit, hoewel ik me afvraag hoe de couscous smaakt. Ik weet dat anderen de couscous koken en klaar, hetgeen me niks lijkt. Smaakt voor geen meter ( heb het een keer geprobeerd bij een Nederlander).
pi_177020239
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 19:47 schreef Maghrebijnse het volgende:

[..]

Ziet er mooi uit, hoewel ik me afvraag hoe de couscous smaakt. Ik weet dat anderen de couscous koken en klaar, hetgeen me niks lijkt. Smaakt voor geen meter ( heb het een keer geprobeerd bij een Nederlander).
Thanks!
En het was lekker en enigszins pittig, want behalve de eerdergenoemde "couscous met kikkererwten en ui, paprika, chilipepertje, gember, rozijnen, bouillon, sinaasappelzest en -sap en een lente-uitje", zat er ook nog wat chilipoeder door.

Btw, ik kook de couscous niet, maar laat het wellen. Het vocht dat door de couscous opgenomen wordt is vnl sinaasappelsap en bouillon, inclu kooksappen van de overige ingredienten.

Couscous maak ik regelmatig op deze manier, de makreelfilet was nieuw...en gelukkig goed te doen :-)

Hoe maak jij couscous klaar?
  woensdag 7 februari 2018 @ 20:37:28 #290
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_177021750
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 19:03 schreef Montelly het volgende:

Ziet er lekker uit.
Was ook erg smakelijk. Heb het recept opgeslagen om in de toekomst vaker te maken. (als de skrei uit het seizoen is kan het natuurlijk ook met gewone kabeljauw).
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_177022242
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 19:56 schreef realAIVD het volgende:

[..]

Thanks!
En het was lekker en enigszins pittig, want behalve de eerdergenoemde "couscous met kikkererwten en ui, paprika, chilipepertje, gember, rozijnen, bouillon, sinaasappelzest en -sap en een lente-uitje", zat er ook nog wat chilipoeder door.

Btw, ik kook de couscous niet, maar laat het wellen. Het vocht dat door de couscous opgenomen wordt is vnl sinaasappelsap en bouillon, inclu kooksappen van de overige ingredienten.

Couscous maak ik regelmatig op deze manier, de makreelfilet was nieuw...en gelukkig goed te doen :-)

Hoe maak jij couscous klaar?
Stomen de couscous, heeeeeel lang. Urenlang met van dat special boter, smida noemen we het. Vervolgens stomen we de couscous opnieuw samen met de groeten. Gaat zeker 2 uur over heen.
pi_177022332
Ah, ik dacht dat smida brood was, weer wat geleerd!
Ik zal het zeker eens in een restaurant gaan proeven als ze het zo klaarmaken, ben benieuwd.
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:01:15 #293
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_177022502
Bak kwark met een schep kandijsuiker... knasperd zo lekker O+
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_177022579
Boerenkool en een filetlapje kentucky style :')
pi_177024809
Thee en plak snijkoek
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_177026176
Avondeten:


Niks bijzonders, gewoon Cantonees: Grote sui kau soep i.c.m. Koe Low Haa
(zoetzure licht gefrituurde gamba's zonder schil)


Opvolgend as *I* speak:


Paffert i.c.m. een biertje. Tis tenslotte woensdagavond :7 .
  woensdag 7 februari 2018 @ 23:25:19 #297
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_177026351
nootjes met een glaasje wijn
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  woensdag 7 februari 2018 @ 23:51:50 #298
16918 flipsen
Argentinie-specialist!
pi_177026763
Amandelen (kut, stop net de laatste in mijn mond) met een biertje
Ik hou me bezig met het organiseren van reizen naar Argentinie, Chili en Peru voor Tipica Reizen.
pi_177027222
B:)B
Ik zwaai naar dieren.
pi_177027279
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 19:34 schreef realAIVD het volgende:

[..]

nu met foto:

[ afbeelding ]
Hoe maak je zo'n met op de huid gebakken makreelfilet? :@

zit er lekker uit, ik moet meer vis eten zegt de dokter :P
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')