abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zaterdag 14 april 2018 @ 12:01:00 #201
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_178506849
registreer om deze reclame te verbergen
Het volgende dat ik ga doen is "irrelevante informatie" uit de 39 pagina's tellende McCabe rapport van de OIG compileren. Daar ben ik mee bezig, maar ik krijg dit vanwege de omstandigheden niet af. Misschien vanavond of morgen heb ik hierover een bericht. Voor nu andere besognes die prioriteit hebben.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  zaterdag 14 april 2018 @ 16:07:40 #202
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_178510769
Mag ik jou een echt oprechte vraag stellen?

Zo ja: Doe je dit allemaal zelf?

Zo niet: Kom op man laat mij gewoon een vraag stellen!! (Begin weer bivenaan)
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  dinsdag 17 april 2018 @ 20:02:35 #203
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_178585407
Rondom de presidentsverkiezingen van 2016 werd er diverse malen gelekt naar de pers over het bestaan van een onderzoek naar de Clinton Foundation dat door de FBI werd uitgevoerd.
Andrew McCabe nam op 12 augustus 2016 een telefoontje van de hoofdassistent procureur-generaal van de DoJ (PADAG) Matthew Axelrod, die in deze zaak het aanspreekpunt was.
Het was volgens McCabe een verhit gesprek waarin de PADAG zijn zorgen uitten over zichtbare stappen die in het onderzoek door FBI-agenten genomen werden met het oog op de presidentiŽle campagne. Naar verluidt vroeg hij op de man af of de DoJ aan de FBI vroeg om een legitieme en deugdelijke zaak stop te zetten.

1zyqn6.jpg

Interne Zaken van de FBI, de FBI Inspection Division (ISND) was bezig met een onderzoek naar de lekken. Er werd gelekt naar journalist Devlin Barret van de Wall Street Journal (WSJ). Barret had 23 oktober 2016 een artikel geschreven dat onthulde dat de vrouw van Andrew McCabe, Jill McCabe, bijna $ 700.000 van Terry McCauliffe had ontvangen voor haar verkiezingsrun voor de senaat in de tijd dat McCabe twee onderzoeken van de Clinton's onder beheer had en McCauliffe zelf ook onderwerp was van een FBI-onderzoek.
McCabe maakte zich zorgen over de publieke discussie die uit de publicatie was ontstaan en hij droeg zijn persoonlijke advocaat (SC) Lisa Page en het hoofd van de FBI Public Affairs Office (AD/OPA), Micheal Kortan op, om contact op te nemen met de Barret om zijn narratief te proberen te veranderen.
Ze kregen de opdracht mee om het telefoongesprek van 12 augustus tussen McCabe en de PADAG te lekken naar Barret.
De journalist schreef hier vervolgens een artikel over dat op 30 oktober 2016 werd gepubliceerd.
McCabe gebruikte bewust zijn SC en FBI Public Affairs om ongeautoriseerd naar de WSJ te lekken om zijn belangenverstrengeling te verbergen.
Vervolgens liegt hij echter over deze zaken en legt hij verdenkingen op aan de FBI’s New York (NYFO) en Washington DC (WFO) Field Offices.
Het gaat zelfs zover dat hij deze kantoren opbelt en tegen de Assistent Director in Charge (ADIC) schreeuwt dat ze incompetent zijn en dat ze hun zaakjes op orde moeten maken.
Beschuldigingen van misdrijven waar hij zelf verantwoordelijk voor was.

243ht2b.jpg

Dit alles zet een jacht naar de verantwoordelijke voor het lekken in gang door de INSD. Zij richt zich op de hele Counter Intelligence Division die zowel het onderzoek leidde naar de e-mail controverse als de Clinton Foundation.
Dit onderzoek is later overgedragen aan de DoJ Office of Inspector General (OIG), Micheal Horowitz, maar de ISND bleef bij de zaak betrokken.
McCabe werd door de ISND en de OIG ondervraagd en loog tegen beiden. Zijn eerste verhoor was niet onder ede, maar hij loog tegen de onderzoekers. Latere ondervragingen werden onder ede afgelegd. Ook bij deze loog hij. Zijn getuigenverklaringen veranderde herhaaldelijk.

Dit is een beschrijving van ongeveer de eerste helft van het rapport. In de eerste gedeelte hiervan wordt een duidelijk beeld geschetst dat Andrew Mccabe persoonlijk de opdracht heeft gegeven aan zijn SC en Public Affairs om uit te zoeken op welke manier Devlin Barret kon worden bewogen om artikelen te schrijven die minder schadelijk voor McCabe zouden zijn. In het tweede gedeelte wordt de nasleep van dit alles omschreven.
De manier waarop het ministerie van Justitie in deze kwestie met handen en voeten gebonden was kom ik later op terug.
Vervolgens laat het rapport de discrepantie zien tussen de verklaringen van McCabe en het relaas van James Comey op bladzijde 12 sectie B. Het rapport laat zien dat Comey de bewering van McCabe dat hij op de hoogte is gebracht van het lekken en dat hij de onthulling van het FBI-onderzoek heeft goedgekeurd weerlegt.

25j89bq.jpg

James Comey houdt een staf-meeting op 27 oktober 2016 over het onderzoek van de Clinton e-mail controverse, vier dagen nadat Devlin Barret in zijn artikel de belangenverstrengeling van McCabe bloot legt.
McCabe belt zich in deze meeting in. James Comey en General Counsel James A. Baker vertellen hem dat ze bezorgd zijn over deze belangenconflicten.
De McCabes's en de Clinton's woonden in dezelfde buurt in Chappaqua, New York, en waren jarenlange bevriend met elkaar. Hiervan was de FBI, de OIG en de Office of Professional Responsibility (OPR) niet op de hoogte. Voeg daaraan toe de campagnedonatie die hij verborgen hield en het werpt zich sterk het beeld op dat McCabe belangen behartigde voor de Clinton's.
Vermoedelijk is het daarom belangrijk dat er geprobeerd wordt om Devlin Barret's narratief te verleggen.
Comey en Baker zeggen tegen McCabe dat hij het telefoongesprek moet verlaten. McCabe is hierover woedend en het is niet ondenkbaar dat juist dit voorval het kantelpunt is geweest voor het lekken.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  dinsdag 17 april 2018 @ 20:05:20 #204
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_178585484
registreer om deze reclame te verbergen
Er was geen belangenverstrengeling.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_178585574
Heb zo'n idee dat TS zijn teksten letterlijk overneemt uit een of ander Reddit-topic voor Trump-aanhangers die wanhopig op zoek zijn naar manieren om alle onderzoeken naar de POTUS richting de Democraten/Trumps tegenstanders te draaien.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  dinsdag 17 april 2018 @ 20:17:06 #206
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_178585784
Wanneer zich dit alles voltrekt zijn de NYFO en de New York Police Departement (NYPD) bezig met de laptop van de man van Huma Abedin, Anthony Wiener die in beslag is genomen vanwege sexting met een minderjarige.
Op 28 september is McCabe zich ervan bewust geworden dat er vernietigende informatie op deze laptop is gevonden . Hij doet echter een maand niets met deze informatie.
Agenten en ander personeel van de NYPD zijn erg verontrust over wat er op de computer staat en het feit dat het in de doofpot gestopt lijkt te worden.

Op 24 oktober 2016 wisselt procureur-generaal Loretta Lynch het onderzoeksteam dat de zaak Eric Garner behandelt. Deze zaak werd initieel onderzocht door de FBI en het Openbaar Ministerie van New York, maar het werd overgenomen door een civil rights onderzoeksteam van de DoJ.
Deze move lijkt inzet te zijn om het onderzoek door te zetten, aanklachten in te stellen en de agenten die in dit incident betrokken waren te veroordelen.
In het rapport is er een referentie naar de Garner-zaak in de context van een conference call op 26 oktober 2016 die nogal haastig was opgezet met Loretta Lynch, McCabe en de New York Assistant Director in Charge (NY-ADIC) William F. Sweeney waar Lynch dezelfde boodschap meegeeft over het lekken naar de media met de focus op de Garner-zaak.

24m8cxy.jpg

Opmerkelijk is dat Lynch bij dit gesprek aanwezig is en dat ze de NYFO speciaal terecht wijst over deze lekken, omdat het gesprek zou gaan over het WSJ-artikel van Devlin Barret.
Twee dagen, 28 oktober 2016, later stuurt James Comey zijn brief naar het Congres waarin hij aankondigt zaak van de Clinton e-mail controverse te heropenen.
Op 1 november verschoont McCabe zich van alle onderzoeken die betrekking hebben op de Clinton's.
Op 4 november geeft de oprichter van Blackwater en oud Navy Seal Eric Prince een interview bij Breitbart News waarin hij opmerkelijke uitspraken doet.

o7lyli.jpg

2zxqnfk.jpg

Loretta Lynch zet de NYPD onderdruk met de Eric Garner-zaak om te zorgen dat de informatie van de Wiener-laptop niet wordt onthuld, maar tegelijkertijd gaf de NYPD de NYFO een ultimatum dat wanneer ze geen actie ondernamen dit via de media (via Eric Prince en Rudy Guiliani) naar buiten zouden brengen.
Hierdoor is James Comey genoodzaakt de brief over de heropening van de Clinton e-mail controverse naar het Congres te sturen.
Zowel Eric Prince als Rudy Guiliani bespreken details over de e-mails van Huma Abedin die op de laptop van Anthony Wiener zijn gevonden.

2v8280o.jpg

Vanwege de vertrouwelijke informatie op de laptop en als onderdeel van het onderzoek van de e-mail controverse neemt de NYFO de laptop in beslag. Andrew McCabe weigert stelselmatig zich van de zaak te verschonen en verbergt de laptop totdat Prince en Guiliani het bestaan ervan en de inbeslagname door de FBI onthullen, waardoor Comey, die op geen enkel moment door McCabe over dit alles is ingelicht, gedwongen wordt in actie te komen.
Zowel Eric Prince als het OIG-rapport verwijzen naar de Garner-zaak. Prince heeft blijkbaar een goede bron binnen de NYPD , omdat hij in het interview met Breitbart deze zaak als chantagemiddel benoemt. Het rapport bevestigt op haar beurt dat de DoJ gesproken heeft met de FBI in New York over de Garner-zaak.
In feite lijkt het erop dat de procureur-generaal het ministerie van Justitie heeft gebruikt om de FBI en de NYPD te chanteren het bewijsmateriaal van alle criminele activiteiten in onder de pet te houden om Hillary Clinton cum suis te beschermen.
De weaponization of government.

Credits: T B

[ Bericht 0% gewijzigd door dellipder op 18-04-2018 08:06:13 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  dinsdag 17 april 2018 @ 20:18:54 #207
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_178585833
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 april 2018 20:08 schreef KoosVogels het volgende:
Heb zo'n idee dat TS zijn teksten letterlijk overneemt uit een of ander Reddit-topic voor Trump-aanhangers die wanhopig op zoek zijn naar manieren om alle onderzoeken naar de POTUS richting de Democraten/Trumps tegenstanders te draaien.
Hoe het eigenlijk gegaan is kun je hier lezen.

https://www.vanityfair.co(...)-fbi-director-letter
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  dinsdag 17 april 2018 @ 20:27:00 #208
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_178586077
Vanaf bladzijde 14 gaat het rapport wat dieper in op het onderzoek van de FBI Inspection Division (INSD).
In mei 2017 opent de ISND formeel het onderzoek. McCabe wordt op 9 mei in de privacy van zijn kantoor, volgens protocollen, ondervraagd. Mccabe, de afdelingshoofd (INSD SC) en een supervisor van ISND (SSA1) zijn de aanwezigen bij dit verhoor, dat onder ede wordt gehouden.
McCabe wordt ondervraagd over het WSJ-artikel van 30 oktober 2016. In zijn getuigenis verklaart McCabe geen idee te hebben waar het verhaal vandaan is gekomen en geen idee te hebben wat de bron zou kunnen zijn.
Hij liegt hier twee keer onder ede tegen senior FBI-officials. De ISND laat McCabe het document van het artikel, dat hij herkent, paraferen. Deze details komen overeen met de afzonderlijke 302's van de SSA1 & INSD SC.
Op dit punt was McCabe niet bereid enige aanwijzingen over het lekken te geven, dus hij beschermt hiermee SC Lisa Page en AD/OPA Micheal Kortan.

Op 12 mei verstuurt de INSD per e-mail een ondertekende beŽdigde verklaring van het interview om McCabe dit te laten controleren, te ondertekenen en te retourneren.
Mccabe neemt hierop geen actie. ISND verstuurt de e-mail opnieuw op 23 juni. Nu klaagt McCabe dat de e-mail naar een verkeerde ontvanger is verstuurd en weigert nog steeds de verklaring te ondertekenen.
Op 7 juli verhoort de ISND Lisa Page onder ede.
Op 28 juli ondervraagt de OIG McCabe en dit gesprek wordt opgenomen. Hij verklaart wederom dat hij niet bewust is dat zijn SC toestemming heeft gekregen om met journalisten te praten, dat hij rond 27-28 oktober 2016 niet in Washington D.C. was en niet kon zeggen waar ze was of wat ze op dat moment aan het doen was.
McCabe werd ook door de OIG onder ede ondervraagd over de review van FBI en DoJ gerelateerde zaken in de aanloop naar de presidentsverkiezingen van 2016 (de klapper, die in mei wordt verwacht).
De primaire focus van dit verhoor lag bij het bepalen van McCabe's bewustzijn over het bestaan van bepaalde sms-berichten tussen Lisa Page en de Deputy Assistant Director for Counterintelligence Division (DAD) Peter Strzok die de OIG recentelijk had ontdekt.
In de loop van het verhoor liet de OIG McCabe de sms-berichten van 27, 28 en 30 oktober van SC aan de DAD zien die weergeven dat SC contact had gehad met WSJ-journalist Barrett en een bron bleek te zijn voor 30 oktober WSJ-artikel. Op het moment van het interview was de OIG niet op de hoogte van het 9 mei interview van de ISND met McCabe.
Op 1 augustus 2017 telefoneert McCabe naar de OIG om zijn eerdere verklaring aan te passen.

jzwjdf.jpg

Op 18 augustus 2017 verhoort de ISND McCabe opnieuw. In het licht van de getuigenverklaring van SC Lisa Page vraagt men McCabe nogmaals of hij toestemming gaf om te lekken.
Hij antwoordt dat hij het gedaan heeft.
In mijn opinie de meest verbijsterende onthulling van het rapport is onderstaande;

w227up.jpg

2ypkk8n.jpg

Op 31 augustus 2017 opent de OIG een onderzoek naar Andrew McCabe na een doorverwijzing van de ISND. De OIG neemt de verantwoordelijkheid voor het onderzoek op zich omdat de INSD hun baas niet kan onderzoeken.
Op 7 september 2017 wordt SC Lisa Page verhoord door de OIG en vertelt hen de waarheid over het WSJ-verhaal - inclusief dat ze door McCabe de opdracht had gekregen om te lekken.

Op 29 november 2017 wordt McCabe verhoord door de OIG en hij herinnert zich het gesprek met SC op dezelfde manier. Volgens McCabe's getuigenis bespraken hij en James Comey het artikel en vertelt hij tegen Comey dat hij de discussie met Devlin Barrett had goedgekeurd.
Comey reageerde hierop niet negatief, maar accepteerde het gewoon en vond het goed dat er informatie werd verstrekt om het eenzijdige verhaal te weerleggen, aldus McCabe.
Comey werd hierover ondervraagd en hij vertelde de OIG dat het hem zorgen baarde omdat hiermee het bestaan van een onderzoek naar de Clinton Foundation bevestigde en dat hij hierover geen gesprekken had gevoerd met McCabe.
Ook verklaarde hij dat McCabe zijn best deed te verzekeren dat hij niet degen was die had gelekt.
McCabe wordt op 29 november 2017 onder ede ondervraagd door OIG-officials en hij bestrijdt de feiten van het 9 mei-verhoor.

McCabe vertelt dat de ISND simpelweg de concept-verklaring verkeerd heeft opgesteld. Hij zegt ook dat hij niet wist en niet kon uitleggen hoe INSD de indruk had gekregen dat hij dacht dat het een ongeautoriseerde lek was, omdat hij niet gelooft dat hij dit de INSD had verteld.
Hij zegt onder ede tegen de OIG dat de INSD een heel andere voorstelling heeft gehad dan hij en dat de verhoorprotocollen waren geschonden, omdat ze hem op de gang over het 30 oktober WSJ-artikel ondervroegen.
Op 29 november 2017 interviewde de OIG McCabe opnieuw onder ede. Deze keer wordt er uitvoerig ingegaan op lekken naar de WSJ. McCabe werd tijdens het verhoor bijgestaan door een advocaat en het gesprek werd opgenomen.
Op 17 maart 2018, twee dagen voor het ingaan van zijn pensioen, wordt Andrew Mccabe ontslagen door procureur-generaal Jeff Sessions op basis van het advies van de FBI's Office of Professional Responsibility gebaseerd op het rapport van de OIG Micheal Horowitz, nadat hij eerder door FBI-directeur Christopher Wray eind januari op een zijspoor was gezet.

[ Bericht 0% gewijzigd door dellipder op 18-04-2018 08:06:53 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 18 april 2018 @ 08:29:02 #209
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_178593186
Artikel over de coŲrdinatie tussen de diverse Amerikaanse inlichtingendiensten -zelfs die van het Verenigd Koninkrijk- en het ministerie van Justitie met als doel Donald Trump en de Trump campagne in de val te lokken om zodoende de presidentsverkiezingen in het voordeel va Hillary Clinton zeker te stellen.
Het is beslist geen baanbrekend nieuws zoals de chocoladeletter headline laat zien, als je dit topic hebt gevolgd. Ik schat in dat ongeveer 90% van de inhoud in dit topic al is behandeld, maar het is wel gemakkelijk om nog eens alles onder elkaar te zien.

quote:
FEDS DROP BOMBSHELL: Comey & Lynch Colluded with Clinton Campaign to Entrap, Wiretap Trump; Illegal Scheme Involved Entire U.S. Intel Community

Loretta Lynch’s Justice Department and James Comey’s FBI worked together with the Hillary Clinton campaign to entrap Donald Trump and associates — including his eldest son — prior to the 2016 presidential election, according to records and testimony of federal law enforcement insiders.
One high ranking official in the Justice Department called it a sweeping “highly illegal” scheme to ensure Hillary Clinton’s election to the White House.
“This was clearly a scheme using Justice (Department) resources and State (Department) resources to get the Russian lawyer into the United States,” one Justice Department insider said. “Who has the power to do this? Only the people at the very top.”
Lynch. Comey. Andrew McCabe. Preet Bhahara. Sally Yates.

And according to high ranking FBI sources, the Bureau played a definitive role in plotting this sweeping privacy breach. But the FBI had much help from the NSA, CIA, the Office of of the Director of National Intelligence, Treasury financial crimes division under DHS, and the Justice Department, federal law enforcement sources confirmed.
John Brennan. James Clapper. Jeh Johnson.

That places the Barack Obama administration directly into this illegal soup, led by Lynch, Yates, Comey and the FBI’s McCabe and associates.
In fact, Hillary Clinton along with the DNC bankrolled Fusion GPS to set up Donald Trump Jr. in the large scheme to undercut his father’s path to the presidency, sources said.
The Russian lawyer who set up Donald Trump Jr. — Natalia Veselnitskaya — was paid by Fusion GPS. Fusion GPS was paid by Hillary Clinton and the DNC.
Veselnitskaya and Fusion GPS worked together on another caper in 2014, two years before the Trump Jr. operation. In Russia.

Veselnitskaya was barred from entering the United States. Federal law enforcement sources said Lynch and Comey — using Preet Bhahara’s clout in the U.S. Attorney’s Office in the southern district of New York — ensured she was granted a special visa for entry, just to set up the Trump inner circle.
A Justice Department official said Clinton likely never expected her campaign’s role and finances to be uncovered and broke a host of federal laws while trying to get elected in 2016, including bringing Veselnitskaya — who was previously barred from entering the United Stated — into Manhattan for the Trump sit down.

Using research firm Fusion GPS as a buffer, Clinton and associates are now linked to financing a scheme to set up the controversial Trump Jr. meeting at Trump Tower before the 2016 presidential election.
Fusion GPS is already on the legal hot seat for commissioning the Dodgy Dossier on Trump, hiring former British spy Christopher Steele to compile the bogus manifesto with the financial backing of the DNC and Hillary Clinton campaign, as well as the FBI.
But these new revelations — that Fusion GPS played a key role in setting up President Trump’s elder son to make it look like he was colluding with the Russians to beat Hillary — pushes this scandal into a new and more troubling orbit.

Soon after the meeting, Clinton and her campaign flunkies began slamming Trump for his links to Russia and Vladimir Putin, a chorus that continues to this day.
But it appears now this loud chorus was a manufactured arrangement of lies from a paid choir.
Especially since this scheme was backed by Hillary-Clinton dollars which implicates Clinton and her campaign in helping orchestrate the Russian sit down to entrap members of the Trump family.
Perhaps even more alarming, it is now alleged Barack Obama’s Justice Department and FBI helped sneak the Russian lawyer into the United States for the Trump Tower meeting, the insider said. She was previously banned from entering the country (more on that below).

If you are paying attention, this scandal is shaping up into a serious and disturbing criminal plot.
The Democrats and Clinton herself lambasted Trump Jr. for meeting with Russian lawyer The Democrats alleged Trump Jr. was working a backroom and illegal deal at the behest of his father. The meeting has been part of U.S. Special Counsel Robert Mueller’s criminal investigation and Trump Jr. has testified at the Senate level to explain the meeting. Trump Jr., corroborated by evidence since the investigation began, met with the Russian delegation for anything but illegal reasons.

No collusion, as the Democrats have cried out for, has been proven on Trump Jr.’s part or that of his father. Nor does it appear it ever will be.
Fusion GPS has been fighting Congress in federal court to keep its banking records private, battling a federal subpoena to turn over the details of money coming in and flowing out of the Virginia-based research firm.
Following the Trump Tower sit down with Russian lawyer Natalia Veselnitskaya, investigators began digitally wiretapping Paul Manafort, Trump Jr., and Jared Kushner who were also at the meeting.

Federal agents previously disclosed to True Pundit that after the concocted Russian meeting, the British spy agency GCHQ could officially justify wiretapping Trump associates as an intelligence front for NSA because Russian lawyer Veselnitskaya was considered an international security risk and prior to the June sit down was not even allowed entry into the United States or the UK, federal sources said.
Veselnitskaya, the Russian lawyer who spearheaded the Trump Tower meeting with the Trump campaign trio, was previously barred from entering the United Sates due to her alleged connections to the Russian FSB (the modern replacement of the cold-war-era KGB).

Yet mere days before the June meeting, Veselnitskaya was granted a rare visa to enter the United States from Preet Bharara, the then U.S. Attorney for the southern district of New York. Bharara could not be reached for comment and did not respond the a Twitter inquiry on the Russian’s visa by True Pundit.
Now, according to new Intel gems from a White House insider, Fusion GPS may have played a role in paying Veselnitskaya’s way into the United States as well as a possible stipend, travel expenses and accommodations.
Veselnitskaya returned to Russia after the meeting, sources confirmed.

Federal law enforcement sources said Bharara was simply following the orders of Attorney General Loretta Lynch, who lobbied the State Department to issue the disavowed Russian a B1/B2 non-immigrant visa. This permitted Veselnitskaya entry into the United States for the sole purpose of entrapping Trump associates to use as fuel to commission wiretaps, federal sources said.
Veselnitskaya may have been paid as well by the U.S. government, FBI sources said. It was reported previously by True Pundit that Steele, who compiled the Trump dossier was paid at least $100,000 from FBI funds as well. But that came later, after the wiretapping was well underway.

The illegal eavesdropping started long before Steele’s dossier. Federal sources said the wiretaps on Trump insiders began in late 2015, almost a year before the 2016 election. The targets then were Flynn and Page, sources confirmed. When no smoking gun was recovered from those initial taps, U.S. intelligence agencies moved to broaden the scope through their newly-formed alliance.
Intelligence garnered from the British eavesdropping, which again was merely a front for the NSA, was then used in August 2016 to secure a legitimate FISA warrant on Manafort, Trump Jr. and Kushner. That warrant was issued on or about September, 2016, federal sources confirm.
It was the third time the cabal of U.S. intelligence agencies sought a FISA warrant for the Trump associates and this time it was approved.

FBI sources said finally obtaining the FISA warrant was important because it provided the agencies cover for previous illegal wiretapping which they believed would never be discovered.
Here is what we now know, per intelligence gleaned form federal law enforcement sources with insider knowledge of what amounts to a plot by U.S. intelligence agencies to secure back door and illegal wiretaps of President Trump’s associates:

• Six U.S. agencies created a stealth task force, spearhead by CIA’s Brennan, to run domestic surveillance on Trump associates and possibly Trump himself.
• To feign ignorance and to seemingly operate within U.S. laws, the agencies freelanced the wiretapping of Trump associates to the British spy agency GCHQ.
• The decision to insert GCHQ as a back door to eavesdrop was sparked by the denial of two FISA Court warrant applications filed by the FBI to seek wiretaps of Trump associates.
• GCHQ did not work from London or the UK. In fact the spy agency worked from NSA’s headquarters in Fort Meade, MD with direct NSA supervision and guidance to conduct sweeping surveillance on Trump associates.
• The illegal wiretaps were initiated months before the controversial Trump dossier compiled by former British spy Christopher Steele.
• The Justice Department and FBI helped set up the meeting at Trump Tower between Trump Jr., Manafort and Kushner with controversial Russian officials to make Trump’s associates appear compromised.
• Following the Trump Tower sit down, GCHQ began digitally wiretapping Manafort, Trump Jr., and Kushner.
• After the concocted meeting by the Deep State, the British spy agency could officially justify wiretapping Trump associates as an intelligence front for NSA because the Russian lawyer at the meeting Veselnitskaya was considered an international security risk and prior to the June sit down was not even allowed entry into the United States or the UK, federal sources said.
• By using GCHQ, the NSA and its intelligence partners had carved out a loophole to wiretap Trump without a warrant. While it is illegal for U.S. agencies to monitor phones and emails of U.S. citizens inside the United States absent a warrant, it is not illegal for British intelligence to do so. Even if the GCHQ was tapping Trump on U.S. soil at Fort Meade.
• The wiretaps, secured through illicit scheming, have been used by U.S. Special Counsel Robert
Mueller’s probe of alleged Russian collusion in the 2016 election, even though the evidence is considered “poisoned fruit.”

Manafort was wiretapped. Cater Page was wiretapped. Trump Jr. was wiretapped. Kushner was wiretapped. Gen. Michael Flynn was wiretapped. And likely there were others.
And none of it was very legal.
In fact, most of it was very illegal, according to federal law enforcement sources who are blowing the whistle on a sweeping scheme to undermine the Executive branch and the electorate’s choice for president of the United States.
Perhaps this all helps explain the nervous Tweets and public tantrums from the compromised former leaders of the U.S. intelligence agencies.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 18 april 2018 @ 08:57:56 #210
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_178593446
Ik ga het je nog een keer vragen. Zoek je dit allemaal zelf uit?
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  woensdag 18 april 2018 @ 19:05:18 #211
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_178605177
Een brief van het Congres voor procureur-generaal Jeff Sessions, FBI-directeur Christopher Wray en officier van Justitie John Huber die verwijst naar James Comey, Hillary Clinton, Loretta Lynch, Andrew McCabe, Peter Strzok, Lisa Page en alle overigen binnen de FBI en DoJ die betrokken waren bij het Steele dossier (onder andere Sally Yates en Dana Boente) om hen te onderwerpen aan strafrechtelijk onderzoek in verband met "violation of Federal Statues".

wa1qo2.jpg

28jlmjb.jpg

[ Bericht 0% gewijzigd door dellipder op 18-04-2018 19:32:08 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 18 april 2018 @ 19:08:09 #212
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_178605224
Ah, een verzameling loonies, wingbats en wingnuts. Geweldig weer.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
pi_178606192
Zozo, elf handtekeningen. Clinton en Coney zijn nu echt de lul.

Ik heb TS al wat schokkende momenten zien aankondigen, maar tot dusver blijven de Democraten buiten schot en wordt Team Trump verder in het nauw gedreven. Hoe werkt dat precies?
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 18 april 2018 @ 19:57:51 #214
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_178606374
quote:
0s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:51 schreef KoosVogels het volgende:
Zozo, elf handtekeningen. Clinton en Coney zijn nu echt de lul.

Ik heb TS al wat schokkende momenten zien aankondigen, maar tot dusver blijven de Democraten buiten schot en wordt Team Trump verder in het nauw gedreven. Hoe werkt dat precies?
You can't stump the Trump.
pi_178606538
quote:
6s.gif Op woensdag 18 april 2018 19:57 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

You can't stump the Trump.
De kring om hem heen wordt anders aardig gestumpt, wat de fuck dat ook betekent.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  woensdag 18 april 2018 @ 20:39:46 #216
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_178607254
quote:
1s.gif Op woensdag 18 april 2018 20:02 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

De kring om hem heen wordt anders aardig gestumpt, wat de fuck dat ook betekent.
Ik weet het ook niet.
  woensdag 18 april 2018 @ 21:51:50 #217
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_178609750
Bij een criminal referral is het aantal personen niet echt van belang. Er kunnen ook minder dan deze elf personen zoiets steunen. En men moet deze brief niet zien als startsein voor onderzoek. Voor degenen die deze topic volgen moet het geen nieuws zijn dat John Huber een grand jury heeft geÔnstalleerd in Washington DC, in Little Rock is een grand jury geÔnstalleerd door Cody Hiland, in de zaak van de Awan Brothers is er een grand jury ingesteld en er lopen sowieso drie afzonderlijke onderzoeken naar de Clinton's.

Deze criminal referral is eigenlijk te beschouwen als notificatie voor het publiek. Net zoals alle overige documenten die ik hier heb gepost is dit de manier waarop via het Congres het publiek wordt geÔnformeerd over de verhalen en namen (bijvoorbeeld de unmasking van Samantha Powers, de familie Ohr en hun connectie met Fusion GPS, het advies van de OPR bij ontslag van McCabe, de backchannel van Mark Warner, de FISA-misbruik, et cetera).

Verder gaat het hier niet over instant aanklachten en veroordelingen. De aankondigingen die ik heb gedaan zijn belangrijk vanwege de informatie die op dat moment kan worden gewonnen, bijvoorbeeld de memorandum opinion and order, de brieven van Chuck Grassley, de HPSCI majority memo en McCabe OIG-rapport.
De informatie is belangrijk, omdat het theorieŽn staaft of gaten in verhalen dicht.
Het laat onverlet dat er mensen uit deze saga aangeklaagd en veroordeeld gaan worden. Dit lijkt mij onvermijdelijk, maar voor dit topic is de backstory natuurlijk het meest interessante.
Het is een hoop werk om het allemaal bij te houden, maar alle personen, hun verhalen, de verschillende connecties, et cetera is razend intrigerend.
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  woensdag 18 april 2018 @ 22:01:57 #218
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_178610149


[ Bericht 100% gewijzigd door ChrisCarter op 18-04-2018 22:13:33 (Persoonlijke aanval, +1 note) ]
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  woensdag 18 april 2018 @ 22:28:30 #219
258333 Vis1980
Veni Vidi Vissie
pi_178610958
Hoi, mag ik je nogmaals vragen hoe of je dit allemaal zelf doet?

En verder zou ik het leuk vinden als je mij dit keer niet persoonlijk aan wilt vallen via pm. Ik stel je een simpele vraag en heb geen idee waarom je die vraag ontwijkt.
"Evil Alien Conquerers....They Rule!"
  woensdag 18 april 2018 @ 22:54:21 #220
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_178611799
quote:
2s.gif Op woensdag 18 april 2018 21:51 schreef dellipder het volgende:

Het is een hoop werk om het allemaal bij te houden,
Nee, het is een hoop werk om te cherrypicken en alles te spinnen. Je concentreert je bijvoorbeeld enorm op de vermeende belangenverstrengeling van McCabe terwijl daar juist totaal geen sprake van was en ook niets te maken had met zijn ontslag. Het feit dat hij lekte had niets met hemzelf te maken, maar eerder met het tegenspreken van lekken uit het anti-Clinton kamp in NYC. Maar daarover zul je in dit topic niets over lezen omdat dat niet overeenkomt met je verhaal.

Dat is ook waarom dit allemaal zo makkelijk te weerleggen is, overigens.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 19 april 2018 @ 00:12:30 #221
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_178613223
Andrew McCabe heeft bijna een jaar lopen liegen over acties die hij ondernam via de SC en de AD/OPA over het Devin Barrret-artikel dat ging over belangenverstrengeling. Dit is wat er gebeurd is. Dit staat letterlijk in de introductiepagina van het OIG-rapport.
Het ontslag is vanzelfsprekend gekoppeld aan dit liegen. Dit wordt in het rapport omschreven als Lack of Candor.
In dit topic heb ik in de laatste berichten me geconcentreerd op het McCabe OIG-rapport. Hier staan beŽdigde verklaringen in die afgenomen zijn door officials van de OIG en de ISND
"Het tegenspreken van het anti-Clinton kamp" als motief voor het lekken staat niet in het rapport.

2zokvp2.jpg
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  donderdag 19 april 2018 @ 01:29:42 #222
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_178613681
quote:
2s.gif Op donderdag 19 april 2018 00:12 schreef dellipder het volgende:
Andrew McCabe heeft bijna een jaar lopen liegen over acties die hij ondernam via de SC en de AD/OPA over het Devin Barrret-artikel dat ging over belangenverstrengeling. Dit is wat er gebeurd is. Dit staat letterlijk in de introductiepagina van het OIG-rapport.
Het artikel ging over belangenverstrengeling. Een valse aantijging. Dat probeer je leuk te spinnen maar waar het artikel over ging was eigenlijk niet relevant; daar is hij ook niet voor ontslagen.

https://www.usatoday.com/(...)il-probe/1007672001/

Van belangenverstrengeling was zoals gezegd totaal geen sprake. Dus dat kun je gewoon weglaten.

quote:
"Het tegenspreken van het anti-Clinton kamp" als motief voor het lekken staat niet in het rapport.
https://thehill.com/polic(...)edia-to-help-himself

quote:
According to the Horowitz report, the disclosures were in part designed “to rebut a narrative that … questioned McCabe’s impartiality in overseeing FBI investigations involving former Secretary of State Hillary Clinton, and claimed that McCabe had ordered the termination of the [Clinton Foundation] Investigation due to Department of Justice pressure.
Wel dus. En nog een keer:

quote:
The disclosure to Barrett, the report states, “effectively confirmed the existence” of the Clinton Foundation investigation — something then-Director James Comey was at that point refusing to do.

According to the report, McCabe said that he did not view the disclosures to Barrett as confirming the existence of the investigation because the purpose was to demonstrate the FBI’s independence and “there really wasn’t any discussion of the case, of the merits of the case, the targets and subjects of the case.”

At the time, Republicans were concerned that the Obama-era Justice Department, led by then-Attorney General Loretta Lynch, was putting pressure on the bureau to shut down the Clinton probes. Barrett, according to the report, had sources who were telling him McCabe had given an order to “stand down” on the investigation.
Oftewel, McCabe wilde het 'narratief' dat gespind werd in bepaalde media tegenspreken dat de FBI onder druk van Lynch gestopt was met het onderzoeken van Clinton. Het probleem was alleen het volgende:
quote:
The IG found McCabe’s rationale for the disclosure unpersuasive.

“Had McCabe’s primary concern actually been to reassure the public that the FBI was pursuing the [Clinton Foundation] investigation despite the anonymous claims in the article, the way that the FBI and the Department would usually accomplish that goal is through a public statement reassuring the public that the FBI is investigating the matter,” it reads.
Oftewel, zijn methode was fout. Hij had niet moeten lekken en ook daarover niet moeten liegen.

Belangenverstrengeling an sich is geen onderwerp van het rapport.

Zie je hoe makkelijk het is? Overigens vind ik het oordeel van Horowitz dat McCabe maar een press release had moeten uitvaardigen ook nogal raar, het hele idee is juist dat de FBI zich niet uitspreekt over lopende zaken. Dat is precies waar Comey zo bekritiseerd over werd/wordt :D!
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 19 april 2018 @ 01:40:09 #223
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_178613715
Overigens kostte me dit zeer weinig moeite, als je een beetje een artikel hier en daar leest ben je prima op de hoogte. Het wordt pas ingewikkeld als je overal wanhopig moet zoeken naar een manier om alles te draaien zodat het lijkt alsof iedereen die ook maar iets te maken heeft met de FBI of DoJ pro-Clinton en anti-Trump is.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
  donderdag 19 april 2018 @ 10:44:24 #224
469602 dellipder
Unwashed brains
pi_178617436
Even samenvatten waar dze kwestie precies over gaat.
De genesis van de Andrew McCabe-kwestie begint bij de campagnedonatie van Terry McCauliffe. Hierover publiceert Devlin Barett een artikel. Als gevolg van dit artikel geeft McCabe zijn persoonlijke assistent en iemand van PR de opdracht met Barett te praten om te zorgen dat zijn narratief verandert. Barett op zijn beurt wilde een vervolgartikel over de lopende onderzoeken die in McCabe's beheer waren. In een van de gesprekken die de mensen van McCabe met de journalist voeren vertellen ze over een telefoongesprek dat eerder (12 augustus 2016) had plaatsgevonden tussen McCabe en de DoJ. Hiermee onthullen ze het bestaan van een lopend onderzoek (van de CF). Barett publiceert over deze onthulling 30 oktober 2016 met de kop “FBI in Internal Feud Over Hillary Clinton Probe.”

De ISND gaat vervolgens onderzoeken of dit een ongeautoriseerde lek was en wie de bron is. De OIG neemt dit onderzoek uiteindelijk over, omdat de ISND niet hun baas kan onderzoeken. Deze kwestie sleept zich dan al ruim een jaar voort. McCabe liegt over de gebeurtenissen rondom de publicatie van de 30 oktober WSJ-artikel tegen de FBI-directeur, liegt onder ede tegen twee FBI-agenten en liegt tweemaal onder ede tegen DOJ-OIG onderzoekers. Er zijn ruim een jaar inspanningen gedaan, middelen aangewend, verschillende departementen en diverse mensen bezig geweest om deze kwestie te ontrafelen.
McCabe heeft niet alleen gelogen, het onderzoek gefrustreerd maar ook andere afdelingen en collega's de schuld geeft van iets dat hij zelf heeft gedaan.

Het zwaartepunt van jouw bezwaar ligt bij jouw opvatting dat ik te diep inga op de belangenverstrengeling. Ik heb hierover inderdaad een extra alinea geschreven. Wat ik niet heb gedaan is gesteld dat het OIG-rapport specifiek gaat over de belangenverstrengeling of dat Andrew McCabe primair hiervoor is ontslagen.
De extra alinea is onderdeel van de backstory, omdat ik dit relevant acht. De Clinton e-mail controverse was een van de meest prominente onderwerpen en talking points gedurende de campagne van de presidentsverkiezingen van 2016.
In mijn beleving is het journalistiek volstrekt legitiem om, gelet de periode waarin zich dit alles voltrekt en alle belangen die op het spel staan, artikelen in de context hiervan te schrijven en te publiceren. Ik begrijp dat gedurende verkiezingen, in campagnetijd de verdeeldheid wat dieper is dan off-election season, maar ik heb me niet bezig gehouden met de politieke affiliatie van Devlin Barrett.
Jij bestempelt zijn pennenvrucht als anti-Clinton en ik heb kennis genomen van dit standpunt.

Meer belangrijk vond ik dat het artikel over de belangenverstrengeling niet uit een dikke duim gezogen was. Jill McCabe had campagnedonaties ontvangen van een Clinton-bondgenoot in de periode dat McCabe aan het hoofd stond van twee onderzoeken met betrekking tot de Clintons; de e-mail controverse en de vermeende fraude en het witwassen van geld rondom de Clinton Foundation.
Inmiddels is bekend dat in de eerste kwestie de Clinton's vrijpleitingsbrief al geschreven was voordat de belangrijkste getuigen verhoord waren, inclusief het hoofdonderwerp Hillary Clinton zelf. Ook is nu bekend dat McCabe verantwoordelijk was dat de verklaring van FBI-directeur James Comey, van 5 juli 2016, een aantal keer werd aangepast door Peter Strzok (onder andere de "gross negligence" veranderd naar "extreme carelessness").

Verder betreft de kwestie van belangenverstrengeling een lopend onderzoek. Ik heb al een aantal keer in dit topic een verwijzing gemaakt naar de brief van 12 januari 2017 van Micheal Horowitz waarin hij zijn review aankondigt naar de manier waarop de FBI het onderzoek van de Clinton e-mail controverse heeft aangepakt.

25rftrn.jpg

Ik weet niet precies op basis van welke informatie jij de conclusie met betrekking tot belangenverstrengeling trekt “zoals gezegd totaal geen sprake”, want de bevindingen van dit onderzoek zijn nog niet openbaar gemaakt en het is duidelijk te zien bij bullet point 1 dat de vraag omtrent verschoning onderdeel is van onderzoek.
Mijn opvatting hierover is dat om zelfs de schijn van belangenverstrengeling tegen te gaan McCabe zich had moeten verschonen, maar deze ontboezeming heb ik niet in de eerdere berichten gezet.
Die is ook niet zo heel erg belangrijk in deze. Elke belangstellende kan dit topic lezen en dan nog steeds tot zijn of haar conclusies komen.

In het OIG-rapport valt te lezen dat in de meeting van 27 oktober 2016 tussen James Comey en het team onderzoekers van de zaak e-mail controverse wanneer McCabe inbelt hem wordt gevraag het gesprek te verlaten. De relazen hierover verschillen, maar die van James Comey en de special counsel (James A. Baker) zijn consistent met elkaar.

2pr7nkg.jpg

Ook in de hogere echelons van de FBI waren er zorgen over op zijn minst de schijn van belangenverstrengeling. Dit komt een aantal keer terug in het OIG-rapport. Tel daarbij op dat de McCabes en de Clinton's bij elkaar in de buurt wonen in New York en dat ze heel lang bevriend zijn met elkaar. Deze informatie vind ik in de context van de informatie die het OIG-rapport biedt relevant en ik hoef deze ook niet weg te laten, omdat er nog geen oordeel over deze kwestie is geveld.

Dan het laatste punt waar het lijkt dat bij jou verwarring is, gaat over FBI-communicatie naar het publiek toe in de context van lopende onderzoeken en lekken.
Ik wil je graag verwijzen naar bladzijde 3, hoofdstuk II, punt B van het McCabe OIG-rapport.

fyeq21.jpg

Hier worden standaard protocollen en procedures omschreven. Daarin worden twee voorbeelden gegeven waar het toelaatbaar is om selectief en niet vertrouwelijke informatie aan het publiek vrij te geven als dit wordt afgestemd met het hoofdkantoor van de FBI en Public Affairs.
Er is vast komen te staan dat McCabe hiervan heeft afgeweken.
Verder is het belangrijk dat in de verklaringen die door de verschillende onderzoekers zijn afgenomen de FBI-directeur James Comey hierover het volgende heeft gezegd.

w15u6w.jpg

Er is naast de vaste procedures ook een werkbare situatie dat in het bovenstaande stukje door de FBI-directeur James Comey aan OIG-onderzoekers wordt omschreven. Ook hier heeft Andrew McCabe het vertrouwen geschaad.

Ik ben het overigens eens met het gedeelte “een beetje een artikel hier en daar leest”.
In de context van het McCabe OIG-rapport kwam ik gisteren een artikel tegen met de interessante kop;

Comey says McCabe lied, confirms he kick-started probe that led to his firing

a5cffr.jpg

Dit is de opdracht van James Comey naar de ISND.

30rtzsm.jpg

Als je als een van de hoogste FBI-bazen -uit eigenbelang- ondergeschikten de opdracht geeft acties te verrichten buiten de geaccepteerde protocollen en procedures om en je gaat vervolgens anderen daarvan de schuld geven, vraag ik het me af of je dan werkelijk een “good people' of een “good person” bent.

Om jou er nog aan te herinneren zou ik graag willen weten op welke informatie jij jouw statement baseert, dat er "totaal geen sprake" is van belangenverstrengeling en dit een "valse aantijging" betreft. Welke official heeft hierover een oordeel geveld of vanuit welke departement?
Graag citaten en linkjes naar deze citaten, alstublieft!

[ Bericht 0% gewijzigd door dellipder op 20-04-2018 19:33:04 ]
Crooked Hillary
“Political correctness is tyranny with manners"-- Charlton Heston (1999)
"If Fascism Ever Comes To America, It Will Come In The Name Of Liberalism" -- Ronald Reagan (1975)
"Socialsm...feeling hungry and misrable with a friend" -- Common sense (2018)
  donderdag 19 april 2018 @ 11:26:16 #225
128155 Fir3fly
Goodnight everybody!
pi_178618118
And if you listen very hard
The tune will come to you at last
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')