abonnement Unibet Coolblue
pi_176565724


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
pi_176565728
Ik ga all in op ripple.
Lambo of Rekt
pi_176565735
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:08 schreef Kyran het volgende:

[..]

Als dit een bear market is maak ik me geen zorgen hoor :P 1 januari begonnen, nog steeds dikke vette winst. Afgelopen week wat ingeleverd in USD/EUR, maar BTC blijft stabiel. No worries.

Mensen verwachten iedere dag 100% ofzo, ik weet het niet ...
In BTC +50%, in USD +0% tov inleg :').
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:13:15 #4
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176565746
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:05 schreef wattel het volgende:
Heb ook het vermoeden dat grote handelaren begin 2017 erin gestapt zijn en een jaar lang bitcoin hebben lopen kopen omdat ze wisten dat de futures eraan zaten te komen en in december een pump en dump gedaan hebben op bitcoin en nu de koers laten crashen om hun futures te cashen, maar kan het mis hebben natuurlijk.
lijkt me niet
pi_176565759
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:13 schreef hugecooll het volgende:

[..]

lijkt me niet
[ afbeelding ]
Deze kennen we nu wel. :P
Lambo of Rekt
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:13:55 #6
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176565767
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:13 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Deze kennen we nu wel. :P
oh ok ok
de vraag blijft wel terugkomen
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:14:06 #7
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176565778
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:08 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

:')
Geen leugen :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176565785
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:13 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Deze kennen we nu wel. :P
En verder is het appels met peren
pi_176565791
Trend omdraai.
Officieel beer markt.
$5000 weldra.
Verkoop alles snel of huil later.
pi_176565808
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:14 schreef craziness het volgende:
Trend omdraai.
Officieel beer markt.
$5000 weldra.
Verkoop alles snel of huil later.
Ik ben van steen, ik hodl alles tot de oneindigheid.
Lambo of Rekt
pi_176565818
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:14 schreef craziness het volgende:
Trend omdraai.
Officieel beer markt.
$5000 weldra.
Verkoop alles snel of huil later.
want?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176565831
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:15 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

want?
Want niks. Iedereen heeft eigen definitie dus kan van alles uitroepen tot beer of stier markt.
pi_176565832
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:13 schreef hugecooll het volgende:

[..]

lijkt me niet
[ afbeelding ]
Gaat wel over net iets andere bedragen.
Het is vooral het laatste jaar een speculantenmarkt geworden waardoor panicsales alleen maar toe zullen nemen als er zich voor de markt minder prettige dingen afspelen.
blablablabla
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:17:00 #14
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_176565845
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 13:59 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Is wel duidelijk in welke groep jij valt :D

grapje
gelukkig in de groep met "domme" mensen. de groep die veel geld verdient bestaat namelijk uit meer domme mensen dan uit slimme.

Ron wayne behoorde ook niet tot de gelovigen in het project. en je weet!

you got to have faith in the project to see the end and get rich!

p.s. ik denk niet dat bitcoin de holy grail is. maar wel dat er een bedrijf komt dat dit kan vermarkten naar het zakenleven en consumentenmarkt. dat bedrijf moet je zien te vinden.
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
pi_176565862
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:15 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

want?
Niet naar hem luisteren, dat BTC onder de 7500/8000 usd gaat komen is zeer onwaarschijnlijk vanwege oude support levels.
Lambo of Rekt
pi_176565877
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:17 schreef FCsuarez het volgende:

[..]

gelukkig in de groep met "domme" mensen. de groep die veel geld verdient bestaat namelijk uit meer domme mensen dan uit slimme.

Ron wayne behoorde ook niet tot de gelovigen in het project. en je weet!

you got to have faith in the project to see the end and get rich!

p.s. ik denk niet dat bitcoin de holy grail is. maar wel dat er een bedrijf komt dat dit kan vermarkten naar het zakenleven en consumentenmarkt. dat bedrijf moet je zien te vinden.
Dat bedrijf heet LISK.
Lambo of Rekt
pi_176565880
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niet naar hem luisteren, dat BTC onder de 7500/8000 usd gaat komen is zeer onwaarschijnlijk vanwege oude support levels.
Mocht dat wel gebeuren is de paniek wel compleet denk je niet?
blablablabla
pi_176565891
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:11 schreef wattel het volgende:
Ja. maar belastingontduiking zal een probleem worden, er is niemand die vermogens belasting wil betalen natuurlijk, welk land en bank kan het zich veroorloven dat er geen geld meer op rekeningen zal staan.
Er staat nog meer dan genoeg geld op de rekeningen hoor, denk je dat alles in crypto zit? Als 1% van alle bank tegoeden nu naar crypto gaat zien we een moon die we nog nooit hebben gezien.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator / Redactie Sport woensdag 17 januari 2018 @ 14:18:36 #19
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176565892
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niet naar hem luisteren, dat BTC onder de 7500/8000 usd gaat komen is zeer onwaarschijnlijk vanwege oude support levels.
Echt he :D

Van die mensen die hier komen preken alsof ze precies weten wat de markt gaat doen.
pi_176565899
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:18 schreef Elan het volgende:

[..]

Mocht dat wel gebeuren is de paniek wel compleet denk je niet?
Als dat wel gebeurt dan zitten we in een rare situatie, dan is alles onvoorspelbaar, dan is het een echte crash te noemen.
Lambo of Rekt
pi_176565930
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:17 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niet naar hem luisteren, dat BTC onder de 7500/8000 usd gaat komen is zeer onwaarschijnlijk vanwege oude support levels.
de trendlijn zit rond de 9000usd, dat kan ie wel halen denk ik.
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:20:53 #22
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176565946
quote:
6s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:18 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat bedrijf heet LISK.
Lisk :')

https://research.kudelski(...)s-in-264-operations/
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176565964
Waves rank 33 hoor jongens, na het dal van 41 gister.
Wavesmaand, allin
pi_176565970
BTC dominance klimt gestaag.
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:21:48 #25
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176565971
quote:
quote:
TL;DR: you can hijack certain Lisk accounts and steal all their balance after only 264 evaluations of the address generation function (a combination of SHA-256, SHA-512, and a scalar multiplication over Ed25519’s curve).
Helder
pi_176565996
quote:
Dit is allemaal al achterhaald, het was 1 grote FUDpost, alles is opgelost in de release van 20feb .
Lambo of Rekt
pi_176565998
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:18 schreef Kyran het volgende:

[..]

Echt he :D

weten wat de markt gaat doen.
Dat zou ik dus graag willen weten.
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:23:05 #28
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176566002
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:21 schreef hugecooll het volgende:

[..]

[..]

Helder
Lekker veilige blockchain if 'you can hack certain wallets'
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:23:31 #29
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176566014
quote:
6s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:22 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dit is allemaal al achterhaald, het was 1 grote FUDpost, alles is opgelost in de release van 20feb .
In de release die komen gaat en nu dus nog niet actief is, die release bedoel je?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176566027
quote:
6s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

In de release die komen gaat en nu dus nog niet actief is, die release bedoel je?
Klopt, en tot die tijd zijn de wallets die 1 outgoing transfer hebben gedaan wél veilig. Waaonder mijne, en dat is alles wat boeit :P
Lambo of Rekt
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:24:22 #31
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176566037
quote:
10s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:23 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Lekker veilige blockchain if 'you can hack certain wallets'
Ik denk dat je met NEBL veiliger zit qua investering dan bij LSK
Ook omdat die nog vrijwel niks doet aan marketing en dus nog een lage prijs heeft
pi_176566062
Two mods met allemaal kekke sterretjes naast hun naam aan het werk. Genot.
pi_176566067
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:25 schreef BakkenKappen het volgende:
Two mods met allemaal kekke sterretjes naast hun naam aan het werk. Genot.
Dat is een FOK abbo.
Lambo of Rekt
  Moderator woensdag 17 januari 2018 @ 14:26:40 #34
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176566094
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:25 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat is een FOK abbo.
Ik heb meer sterren dan Huge. Ik ben echt een ongelooflijke baas.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176566117
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:24 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Ik denk dat je met NEBL veiliger zit qua investering dan bij LSK
Ook omdat die nog vrijwel niks doet aan marketing en dus nog een lage prijs heeft
manmanman :')

de shitcoins vliegen weer in het rond hoor.

Laat de markt eerst maar eens tot rust komen.
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:27:58 #36
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_176566126
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:25 schreef BakkenKappen het volgende:
Two mods met allemaal kekke sterretjes naast hun naam aan het werk. Genot.
Inderdaad. Je krijgt 1 ster per 1000 bans.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:28:14 #37
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176566130
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:27 schreef kthxbye het volgende:

[..]

manmanman :')

de shitcoins vliegen weer in het rond hoor
Wat dan?
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:28:55 #38
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176566147
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:27 schreef kthxbye het volgende:

[..]

manmanman :')

de shitcoins vliegen weer in het rond hoor
Mwoah NEBL is zeker geen shitcoin, maar de waarde die hij nu heeft is belachelijk. Wel goed project verder, maar zou meer rond niveau Komodo thuis horen qua prijs.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176566162
quote:
3s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mwoah NEBL is zeker geen shitcoin, maar de waarde die hij nu heeft is belachelijk. Wel goed project verder, maar zou meer rond niveau Komodo thuis horen qua prijs.
Wat doet het
Lambo of Rekt
pi_176566190
quote:
3s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mwoah NEBL is zeker geen shitcoin, maar de waarde die hij nu heeft is belachelijk. Wel goed project verder, maar zou meer rond niveau Komodo thuis horen qua prijs.
nee man is een veilige investering, de markt klapt in elkaar maar deze stijgt als enige en hij is nieuw en ze besteden geen geld aam marketing itt lisk

koop nu gr gr

:')
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:30:52 #41
390300 FCsuarez
voetbal is niet lopen
pi_176566191
quote:
6s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:18 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat bedrijf heet LISK.
heb ik. samen met VEN WAVES en OST heb ik kwartet en crypto daarmee uitgespeeld. (wedden dat 1 of andere shitcoin meer op gaat leveren :D )
Pak de hooivorken en fakkels. Hunt him down like a dog
#FreeTrapz
pi_176566200
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:27 schreef kthxbye het volgende:
Laat de markt eerst maar eens tot rust komen.
Dit is wel ongeveer de bodem, als we de supportlevels bekijken van vóór de krankzinnige stijging.
Lambo of Rekt
pi_176566205
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:28 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Wat dan?
Die Nebl het ik toevallig in de gate
quote:
3s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:28 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Mwoah NEBL is zeker geen shitcoin, maar de waarde die hij nu heeft is belachelijk. Wel goed project verder, maar zou meer rond niveau Komodo thuis horen qua prijs.
Die Nebl heb ik maandag een tijdje in de gaten gehouden omdat er op twitter pump en dump groepen erop sprongen vlak voor de crash, dus die stond toevallig als één van de weinigen in de plus toen de rest onderuit ging, misschien dat die coin daarom populair is op dit moment omdat ie in t groen bleef.
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:31:27 #44
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176566206
Mensen, Rivetz gaat het helemaal worden!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_176566209
aaaaand I'm out.

Ik ga weer eens wat minder tijd proberen te besteden aan deze shitmarkt.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 17 januari 2018 @ 14:31:37 #46
163650 Greys
pi_176566213
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:25 schreef BakkenKappen het volgende:
Two mods met allemaal kekke sterretjes naast hun naam aan het werk. Genot.
Jij kunt ook sterretjes krijgen (en allemaal kekke functies enzo) VOOR WEINAG.
https://www.fok.nl//shop/abonnementen
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  woensdag 17 januari 2018 @ 14:31:44 #47
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176566217
quote:
1s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:30 schreef FCsuarez het volgende:

[..]

heb ik. samen met VEN WAVES en OST heb ik kwartet en crypto daarmee uitgespeeld. (wedden dat 1 of andere shitcoin meer op gaat leveren :D )
Ja , maar dat is steeds het geval, doe een gok... 1 op 1400
Lambo of Rekt
pi_176566222
quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:31 schreef hmmmz het volgende:
Mensen, Rivetz gaat het helemaal worden!
Heb je ook bl3p accountjes tekoop?
Lambo of Rekt
pi_176566226
quote:
7s.gif Op woensdag 17 januari 2018 14:14 schreef craziness het volgende:
Trend omdraai.
Officieel beer markt.
$5000 weldra.
Verkoop alles snel of huil later.
Trollbox galore
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')