abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_175997255

Het topic voor degenen die al vaker dachten "ik zou ook wel wat bitcoin willen kopen maar ik heb echt geen fláuw benul waar ik moet beginnen". Het topic voor de absolute n00b-vragen. De basis. De eerste stappen. De sprong in het diepe. Enzo.

Op het moment dat ik dit topic maak ben ik zelf net een maand geleden begonnen. Ik wist NIETS, had geen benul van exchanges, wallets, altcoins. Nul. Ben toen wat rond gaan vragen bij de meer ervaren mensen op FOK! Daarna ben ik veel tutorial YouTube video's gaan kijken en veel gaan lezen op allerlei sites over deze onderwerpen.

Om jullie deze allereerste begin-uitzoekerij te besparen is hier dus nu dit topic. Je eerste stappen in de cryptowereld beginnen hier. Succes!

Disclaimer: zoek ook vooral dingen zelf uit. Verdiep je erin. Want het is nooit weg om nieuwe dingen te leren en een beetje in het wilde weg met crypto bezig gaan is nogal gevaarlijk. EN DOE DIT ALLEEN MET GELD DAT JE KUNT MISSEN. Want je kunt het zomaar kwijt zijn als je ergens een verkeerde stap zet. Dit kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Investeer alleen geld dat je eventueel kunt verliezen zonder dat dat te veel kwaad kan. En BEGIN MET WEINIG.


Meteen even een misverstand uit de wereld helpen, je hoeft echt geen hele bitcoin te kopen. Op het moment van schrijven koop je 0.03230288 bitcoin voor 100 euro.

BITCOIN KOPEN MET IDEAL
Het allermakkelijkst als beginner om aan bitcoin te komen is simpelweg kopen met Ideal op bijvoorbeeld www.bitonic.nl Er zijn ook goedkopere opties maar die zijn nu te ingewikkeld om nu uit te leggen, probeer je eerste stappen eerst maar met een klein bedrag op deze manier. Later kan je het altijd nog uitbreiden als je het een beetje onder de knie hebt.

Als je BTC koopt heb je een 'adres' nodig waar zij je gekochte BTC naartoe kunnen sturen. Er zijn nu twee opties: 1) je BTC naar een exchange laten sturen waar je er andere coins mee kunt aankopen, of 2) je BTC naar een wallet op je computer laten sturen om simpelweg te bewaren zonder er iets mee te doen.

quote:
Aanvullende belangrijke beginnerstip van kthxbye:
bij nieuwe adressen, transacties: altijd eerst een testbedrag overmaken (0.1 of 1 coin bijv). Komt die goed aan, dan pas de rest overmaken!!
Optie 1. Je wilt met je aangekochte BTC op een exchange andere coins kopen.
In dit geval kan je de aangekochte BTC door Bitonic rechtstreeks naar de exchange laten sturen. (Een exchange is zeg maar de markt waar je met je BTC andere coins kunt kopen). Ik koos Bittrex als exchange als beginner, die werd me aangeraden en het is een exchange die goed bekend staat en gemakkelijk in gebruik is.

- Maak een account aan op www.bittrex.com
- Ga daarna in je account naar Wallets in het menu
- Klik vóór BTC op de +

Je krijgt nu dit scherm te zien:- Kopieer het adres dat er in jouw scherm verschijnt
- Ga naar www.bitonic.nl, vul het bedrag aan euro in dat je wilt uitgeven en klik op KOOP
- Je krijgt nu een scherm waar je het exchange adres moet plakken dat je net had gekopieerd
CONTROLEER of je dat lange adres in z'n geheel goed hebt gekopieerd, anders ben je je geld kwijt
- Volg de iDeal instructies verder. Je krijgt na betaling een pagina waarop staat dat je BTC binnen enkele minuten worden verzonden.
- Na een tijdje (dit kan 5 minuten duren maar ook 30 minuten of langer) zie je op Bittrex op de Wallets-pagina meer naar onderen bij Pending Deposits je deposit verschijnen. Deze heeft een aantal confirmations nodig (dit gaat vanzelf) en kan even duren.
- Je ziet vanzelf achter BTC in je Wallets het aantal BTC verschijnen dat je kocht.

Optie 2. Je wilt je BTC naar een wallet op je computer sturen om te bewaren.
Ik heb na aanraden en inlezen gekozen voor de Electrum wallet. Deze heb ik op m'n computer geïnstalleerd om daarin het gedeelte BTC op te slaan waar ik niet mee wil handelen/aankopen, dus dat ik gewoon wil bewaren voor als het ooit een zestienziljoen euro waard is (dromen mag).

- Download de desktop wallet Electrum via https://electrum.org/#download
- Creëer tijdens de set-up een nieuwe wallet
- LET OP: je krijgt tijdens dit proces een seed. Dit is een zin van een flink aantal woorden, bijvoorbeeld "chipmunk away person green sea coffee"' en dan nog wat woorden. schrijf deze zin over op een A4-tje, kopieer minimaal dertien keer of alles klopt, bewaar dit A4-tje met je leven of in elk geval op een veilige plaats waar je het terug kunt vinden. Mocht ooit je computer crashen ben je dan niet je BTC kwijt maar kan je met deze seed je wallet terugkrijgen. Heel belangrijk dus. Controleer nog maar even een veertiende keer.
- Onthoud uiteraard ook het gewone wachtwoord dat je aan je wallet hebt gegeven!
- Na het installeren klik je in je wallet op het tabblad "Receive"

Je krijgt nu dit scherm:- Kopieer het receive-adres
- Ga naar www.bitonic.nl, vul het bedrag aan euro in dat je wilt uitgeven en klik op KOOP.
- Je krijgt nu een scherm waar je het exchange adres moet plakken dat je net had gekopieerd.
CONTROLEER of je dat lange adres in z'n geheel goed hebt gekopieerd, anders ben je je geld kwijt.
- Volg de iDeal instructies verder. Je krijgt na betaling een pagina waarop staat dat je BTC binnen enkele minuten worden verzonden.
- In je Electrum wallet zie je na een tijdje (kan 5 minuten duren maar ook 30) op het tabblad "History" een unconfirmed storting staan. Na nog een tijdje wachten op de confirmations - gaat vanzelf - zie je het aantal BTC in je wallet verschijnen dat je hebt aangekocht.

Bitcoins offline bewaren:
paper wallet of hardware wallet

Een paper wallet is een bitcoin wallet op papier. Dit is naast de hardware wallet de veiligste manier om je bitcoins te bewaren omdat eventuele hackers zo niet via het web bij jou wallet kunnen komen. De bitcoins kunnen zo dus alleen fysiek en niet meer online gestolen worden. Het idee van een paper wallet is dat je je private key op papier zet en zorgt dat het online niet meer aanwezig is. Je kan deze wallet in een kluis of een andere veilige plek bewaren.
Ook bestaan er apparaatjes waarop je je BTC op kunt slaan.
Over zowel de paper wallet (hoe het werkt, hoe aan te maken etc) en de hardware wallet kan je in onderstaand artikel alles lezen:

http://hardwarewallet.nl/paper-wallet/


Je hebt hierboven kunnen lezen hoe je BTC op de exchange Bittrex kunt krijgen. Als je daar eenmaal BTC hebt staan kan je er andere coins mee kopen. Welke coins je moet kopen kan niemand je vertellen. Dat is een kwestie van veel inlezen, meelezen op FOK! bij de meer ervaren mensen etc. Ik heb zelf bv op Twitter een crypto-lijst aangemaakt om mensen te volgen waarvan ik het idee had dat ze weten waar ze over praten. Geen idee of ze dat echt allemaal weten, maar het is sowieso leuk en interessant om te volgen en je kunt er altijd ideeën van krijgen.

Goed. Op Bittrex zie je op de homepage de 'markets'. Als je daar iets wilt kopen met je BTC klik je op de market page van de betreffende coin. Je ziet daarna bovenaan een grafiek met het verloop van de koers. Je kunt deze instellen op verschillende tijdsbestekken, dus het verloop van het laatste uur, week, maand etc.
Direct onder de grafiek zie je de laatst getrade prijs en de meest actuele koop/verkoopprijs. Dit zie je als je even blijft kijken steeds veranderen.

Daaronder zie je een BUY en een SELL scherm.

Dáár weer onder zie je het orderbook. Links BUY, rechts SELL. Links bovenaan dus de hoogste prijs die een andere koper op dat precieze moment voor die coin wil bieden. Rechts bovenaan de laagste prijs wat iemand op dat moment voor zijn/haar coin vraagt. Je ziet dit constant veranderen.

HOE KOOP IK DIE COINS
LET OP: dit plaatje heb ik gewoon van internet geplukt, dit is dus geen coin die ik adviseer ofzo. Gewoon een voorbeeld.- Vul bij Units in hoeveel coins je wilt kopen
- Klik daaronder bv op ASK, dan vult ie automatisch de vraagprijs van dat moment in. Of, als je de vraagprijs helemaal niet wilt betalen maar minder, klik je op BID en kies het bedrag dat je wilt betalen.
- Onderaan het venster verschijnt het totaalbedrag aan BTC dat je kwijt bent voor deze aankoop.
- Als je de vraagprijs wilde betalen krijg je waarschijnlijk meteen een groene melding in beeld met 'BUY ORDER FILLED'. Als je lager hebt geboden zie je je geboden prijs in het Orderbook verschijnen met een sterretje erachter wat jouw geboden bedrag is. Mocht je prijs omlaag gaan kom je uiteindelijk een keer aan de beurt. Daarna krijg je de aankoopmelding. Het kan ook zijn uiteraard dat de prijs blijft stijgen, dan kan je uren/dagen wachten tot de prijs ooit zakt en gaat je aankoop er alsnog door. Of je kunt iets lager op de pagina onder het Orderbook bij "Open Orders"je order annuleren door op het rode kruisje erachter te klikken.Helemaal onderaan de pagina (scroll scroll) vind je je afgesloten orders van die betreffende coin. Zo kan je precies zien hoeveel je ervan hebt gekocht of verkocht.
- Verkopen gaat hetzelfde als hierboven maar dan uiteraard via het SELL scherm en een ASK prijs.

Hier even e.e.a. in bewegend beeld:


WAAR BLIJVEN DIE COINS?
Als je op Bittrex op Wallets klikt zie je exact hoeveel je van welke coin op dat moment hebt.

PROBEREN WINST TE MAKEN
Lees je in, wat zijn de interessante coins van dat moment, koop er een paar. Nogmaals: begin met weinig als beginner! Als je dan een fout maakt en verlies maakt is dat niet zo erg als wanneer je er al je spaargeld tegenaan hebt gesmeten.

Probeer uiteraard altijd in een dip te kopen. Dus check de grafiek, lees mee in topics, wanneer je denkt 'ja nu is hij lekker laag en verwacht ik dat hij gaat stijgen binnenkort' koop je wat van die coins.

Je kunt na je aankoop twee dingen doen. Als je veel tijd en zin hebt dan blijf je in de uren/dagen/weken na aankoop zeer regelmatig het verloop van die koers volgen. Zodra je vindt dat je genoeg winst maakt verkoop je ze. Of een deel van je coins, net wat je wilt. Als de coin in prijs daalt na je aankoop paniek dan niet meteen. Koersen gaan nou eenmaal naar boven en naar beneden, dat is normaal. Wacht dan een tijdje tot de koers weer boven je aankoopbedrag is. Onthou: JE MAAKT PAS VERLIES ZODRA JE ONDER JE AANKOOPBEDRAG VERKOOPT. Nu denk je waarschijnlijk 'ja, duh...', maar veel mensen (lees: beginners en paniekvogels) (lees: ik ook, vooral in het begin) schrikken zich een ongeluk zodra de koers daalt na aankoop. Onthou dan dat je er toch maar om te proberen met weinig geld in bent gestapt - als je naar me geluisterd hebt tenminste - en nogmaals, dat je pas verlies hebt zodra je hebt verkocht voor minder dan je aankoop. Wacht dus gerust even tot het weer stijgt.
Hou het wel in de gaten, want als de coin echt lange tijd alleen maar blijft dalen (bijvoorbeeld door slecht nieuws in de media/Twitter over die coin) probeer dan je verlies te beperken.

Wat je ook kunt doen is BUY en SELL orders plaatsen uiteraard. Dus als je een coin hebt aangekocht op een bepaald bedrag bepaal je daarna (als je geen zin hebt om steeds de koers te volgen) een punt waarop de exchange voor jou automatisch je coins verkoopt voor een bepaalde prijs. Daarvoor vul je in het SELL venster het aantal coins in dat je wilt verkopen en de prijs die je ervoor wilt hebben. Plaats je die order dan worden ze automatisch verkocht voor je zodra die prijs bereikt is.

Omgekeerd werkt dat ook, als je bv wilt dat je coins automatisch verkocht worden als ze onder een bepaalde prijs komen (om je verlies te beperken). Stel dit niet te krap in onder je aankoopprijs, want stel dat de koers eerst even daalt na aankoop en daarna stijgt en onderweg tikt ie je verkoopprijs aan, dan worden ze automatisch verkocht voor die lage(re) prijs terwijl je - als je even gewacht had - wél winst had kunnen maken. Zelf gebruik ik deze optie dan ook nooit. Ik kies er tot nu toe altijd voor om zelf om de zoveel tijd de koers even te checken en om bv op Twitter de hashtag van die coin te volgen. Maar mocht je het wel willen werkt het als volgt:Kies in je Sell scherm op de pagina van die coin bij Type voor "Conditional". Kies bij Condition daaronder voor "Less than or equal to" en vul je prijs in waarvoor je absoluut wilt verkopen zodra je coin onder die prijs komt. Maar nogmaals, ik gebruik dit zelf nooit.HOU BIJ TRANSACTIES REKENING MET DE FEE
Bittrex krijgt per transactie een fee. Even een Nijntje-voorbeeld:
Stel je koop 10 coins voor 0.00030000 per stuk. Dan zie je in je controle-scherm nadat je alles bij je BUY order hebt ingevuld de fee staan voordat je definitief op BUY klikt. Dus stel je bent in dit geval 10 x 0.00030000 = 0.0030000 btc. kwijt en plus een fee is je totale bedrag dan bv 0.0030100. (Nogmaals, voorbeeld). Om winst te maken moet je je coins dus verkopen voor een prijs die ook die fee dekt. Klinkt simpel, maar ook daar ging ik de eerste keer mee de mist in, ik wist immers niks, dat wil ik jullie dus besparen. Kijk naar de koers, bepaal een beetje reëel punt in de grafiek waarvan je denkt dat hij die binnenkort wel zou kunnen bereiken. Vul dat verkoopbedrag in je SELL scherm en het aantal coins dat je verkoopt. Dan zie je automatisch onderaan dat scherm wat het totaalbedrag is dat je dat oplevert. Check de eerste keer dus vooral even of dat wel méér is inclusief fee dan wat je ervoor betaald hebt, anders ben je volledig voor de kat z'n viool aan het kloten. Geen dank, leer van mijn fouten.


** DOE DIT ALLEEN MET GELD DAT JE KUNT MISSEN
** Je wordt niet in drie dagen miljonair
** Begin in het klein
** Schiet niet direct in de paniek als de koers daalt
** Deze markt is zo onvoorspelbaar als de pest
** Controleer echt altijd die lange adressen goed als je btc verplaatst van bv wallet naar exchange

** Als je meeleest in andere topics hier wat veelgebruikte afkortingen:
FOMO betekent Fear Of Missing Out (als je een koers enorm omhoog ziet schieten en je denkt "oh god dat mag ik niet missen al die winst!!"en snel ook wat koopt maar dat dan blijkt dat de stijging net klaar is en jij veel te hoog hebt aangekocht.
FUD betekent Fear, Uncertainty, and Doubt "oh god ik heb net aangekocht en nu daalt de koers dus omg omg omg omg omg nagelbijt rode vlekken in mijn nek straks ben ik alles kwijt dus ik verkoop het maar snel met verlies". Je maakt pas verlies op het moment dat je onder je aankoop verkoopt, weet je nog?
HODL betekent Hold. Als in houwe-die-zooi, van afblijven met je tengels na aankoop, bewaren en een tijdje niet naar omkijken.

** Sommige mensen in dit forum zijn flink ervaren in deze wereld en willen je soms best even op weg helpen met wat algemene dingen, maar NIEMAND kan je vertellen wat je precies moet doen of kopen om winst te maken. Die gok en uitzoekerij is aan jou zelf.

Eventueel interessante linkjes om ook eens te bekijken:
https://coinmarketcap.com
https://tradeblock.com/bl(...)preting-order-books/
https://www.coinpursuit.com/pages/top-10/
https://cryptopotato.com/(...)ng-bitcoin-altcoins/
http://metacoin.co/fomo-fud-pump-dump-trading-caveats

Veel plezier en succes.
En wacht nog heel even met het bestellen van die nieuwe auto.

PS nog even één disclaimer: ik ben natuurlijk niet verantwoordelijk voor jullie fouten, mijn fouten, fouten in bovenstaande tekst of welke fout dan ook. :+
Geniet van het leven:):)
pi_175999898
Om me te verdiepen in de cryptocurrency wil ik graag voor 100 euro aan bitcoins of ethereum kopen. Helaas heeft Bitonic geen bitcoins in voorraad, lees ik over litebit en anycoinslechte verhalen op reddit en is registreren op btcdirect niet mogelijk..

Heeft iemand tips met betrekking tot het aanschaffen van cryptovaluta met ideal of creditcard?
pi_176001321
Op de exchange. bittrex, kraken, poloniex, bl3p, enz enz
Shine bright like a diamond.
  maandag 25 december 2017 @ 22:39:54 #4
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_176001401
Kraken
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 22:35 schreef June. het volgende:
Op de exchange. bittrex, kraken, poloniex, bl3p, enz enz
Volgens mij kan je op bittrex niet met fiat aankomen, daarnaast zijn de registraties gesloten
bl3p accepteert ook geen nieuwe aanvragen meer.

Ik zou kraken pakken. Over het algemeen een prima koerst, wel heb je even geduld nodig met je account verificatie en overmaken
Bitcoin, a weapon of mass disruption
pi_176001418
Verificatie is op dit moment helaas niet mogelijk bij kraken :-(
  maandag 25 december 2017 @ 22:42:56 #6
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_176001457
en BTCdirect?
Bitcoin, a weapon of mass disruption
pi_176001474
Bij BTCdirect is de registratie gesloten
pi_176001509
Heb me op Coinmama aangemeld met foto's van mijn rijbewijs ter verificatie.. dat was de enige website die ik kon vinden waar aanmelden nog mogelijk was. Mocht iemand nog een ingeving hebben dan hoor ik het graag!

Ondertussen zoek ik verder!
  maandag 25 december 2017 @ 22:46:55 #9
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_176001536
Dit gaat wel een probleem worden voor grootschalige adoptie.

Een omweg dan, je kan met een waves wallet waves kopen met euro's.
Bitcoin, a weapon of mass disruption
pi_176001588
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 21:38 schreef Vinylrulez het volgende:
Om me te verdiepen in de cryptocurrency wil ik graag voor 100 euro aan bitcoins of ethereum kopen. Helaas heeft Bitonic geen bitcoins in voorraad, lees ik over litebit en anycoinslechte verhalen op reddit en is registreren op btcdirect niet mogelijk..

Heeft iemand tips met betrekking tot het aanschaffen van cryptovaluta met ideal of creditcard?
Bitonic heeft 0.14BTC voorraad wat ruim meer dan die 100 euro van je is :)

/edit
En het is weg :D
pi_176001689
dat wordt refreshen dus :')
pi_176001778
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 22:54 schreef Vinylrulez het volgende:
dat wordt refreshen dus :')
Waarom gebruik je geen Litebit?
pi_176001809
@xaban06 ik las op reddit dat het meer dan een week duurt voordat het geld erop staat..
pi_176001819
ben me nu aan het laten verifiëren voor waves...
  Moderator maandag 25 december 2017 @ 23:03:05 #15
18653 crew  D.
pi_176001831
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 22:54 schreef Vinylrulez het volgende:
dat wordt refreshen dus :')
Bitonic heeft een minimum van 200 euro momenteel
pi_176001857
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 23:02 schreef Vinylrulez het volgende:
ben me nu aan het laten verifiëren voor waves...
Hoe kan je je voor een coin laten verifieren :?
pi_176001858
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 23:03 schreef D. het volgende:

[..]

Bitonic heeft een minimum van 200 euro momenteel
wanneer er voldoende coins aanwezig zijn ja..
  Moderator maandag 25 december 2017 @ 23:05:41 #18
18653 crew  D.
pi_176001884
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 23:04 schreef Vinylrulez het volgende:

[..]

wanneer er voldoende coins aanwezig zijn ja..
Ja, dat was mijn punt ;)
pi_176001925
quote:
0s.gif Op zondag 24 december 2017 14:20 schreef RobinaHoed het volgende:
Hoe plaats je trouwens een order op Bittrex dat ie voor de eerstvolgende prijs (bestensorder) gaat ipv limit? Bij die snelle pumps en dumps vang ik steeds naast het net met die limitorders
Nogmaals mn vraag.
  Moderator / Redactie Sport maandag 25 december 2017 @ 23:25:39 #20
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176002227
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 23:08 schreef RobinaHoed het volgende:

[..]

Nogmaals mn vraag.
Kan niet. Wat wel gebeurt is dat alle orders tussen de koers en jouw bedrag gevuld worden. Dus je kan een kooporder boven de marktprijs plaatsen.

Overigens raad ik je ter zeerste af om ook maar te denken aan het deelnemen aan pumps.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176002436
quote:
1s.gif Op maandag 25 december 2017 23:25 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Kan niet. Wat wel gebeurt is dat alle orders tussen de koers en jouw bedrag gevuld worden. Dus je kan een kooporder boven de marktprijs plaatsen.

Overigens raad ik je ter zeerste af om ook maar te denken aan het deelnemen aan pumps.
Thanks! ;)
pi_176002451
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 22:46 schreef Roellie80 het volgende:
Dit gaat wel een probleem worden voor grootschalige adoptie.

Een omweg dan, je kan met een waves wallet waves kopen met euro's.
Ben geverifieerd bij waves, als het goed is kan ik er morgen geld naartoe sturen. Dank!
pi_176008205
Vanmorgen via Anycoindirect Ethereum gekocht
pi_176011299
Heb al een week een verificatieverzoek bij Bitstamp lopen. Duurt me te lang. Iemand een ander goed adres om bitcoins te kopen?
pi_176013794
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 12:46 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Heb al een week een verificatieverzoek bij Bitstamp lopen. Duurt me te lang. Iemand een ander goed adres om bitcoins te kopen?
Coinbase.
pi_176015058
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 december 2017 12:46 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Heb al een week een verificatieverzoek bij Bitstamp lopen. Duurt me te lang. Iemand een ander goed adres om bitcoins te kopen?
Etoro
pi_176015302
Stel ik wil XRB kopen op Mercatox.
Heb momenteel alleen ETH op Coinbase en voor zover ik zie kan je met ETH geen XRB kopen op die exchange.

Wat is het beste om te doen om de transaction fees zo laag mogelijk te houden?
pi_176016542
Ik heb onlangs een aantal NEO op binance gekregen. Indien ik wil besluiten dit te traden voor andere altcoins moet ik NEO als eerste verkopen voor een altcoin (bijv BTC/ETH) waarvan deze een tradingpair is met de altcoin (bijv IOTA/XRP) die ik wil aanschaffen?
pi_176019843
Wat is de beste manier om bitcoins te verkopen met de laagste mine fees?
pi_176019869
quote:
0s.gif Op maandag 25 december 2017 22:39 schreef Roellie80 het volgende:
Kraken

[..]

Volgens mij kan je op bittrex niet met fiat aankomen, daarnaast zijn de registraties gesloten
bl3p accepteert ook geen nieuwe aanvragen meer.

Ik zou kraken pakken. Over het algemeen een prima koerst, wel heb je even geduld nodig met je account verificatie en overmaken
Oh dat wist ik niet! Op bittrex kun je inderdaad niet naar fiat gaan. Ik gebruik inderdaad daar ook kraken voor. Lastige is wel dat als je iets wil verkopen veel geduld moet hebben (met name als het erg druk is, eg wanneer iedereen wil kopen of verkopen).
Shine bright like a diamond.
pi_176019915


[ Bericht 100% gewijzigd door DeMuur op 26-12-2017 19:06:10 (Verkeerde topic.) ]
pi_176019976
Ik heb Blockchain maar blijkbaar staan mijn counseling ergens extern. Iemand een idee hoe ik er achter kom waar ze precies staan?
pi_176020148
Waar kan je op Binance precies zien wat je return is? heb daar XLM alleen zie je alleen de waarde uitgedrukt in BTC of XLM zelf, maar niet je ROI.
pi_176025528
Kan al weken niet verifiëren op gdax.
pi_176030089
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 december 2017 15:04 schreef Montana_ir het volgende:

[..]

Etoro
Kun je vanuit Etoro je bitcoin ook naar een ander platform halen? Bijvoorbeeld naar Binance?
pi_176031156
Ik zie dat ze bij Bitonic af en toe beschikbaar komen.

Kan ik dan rechtstreeks storten op mijn Exchange bij Binance?
  woensdag 27 december 2017 @ 12:09:37 #37
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_176034959
Kinderen. Is het mogelijk dat ik op Bittrex kn komen om te traden met mijn Iphone, Safari?

Ik kan wel inloggen maar er gebeurt niks als ik op “markets” druk.

Als ik in noodgevallen iets moet kopen of verkopen dan kan ik dat dus niet doen als ik op mn werk ben of elders dan mijn eigen PC.
  Moderator woensdag 27 december 2017 @ 12:11:53 #38
18653 crew  D.
pi_176035033
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 12:09 schreef RickoKun het volgende:
Kinderen. Is het mogelijk dat ik op Bittrex kn komen om te traden met mijn Iphone, Safari?

Ik kan wel inloggen maar er gebeurt niks als ik op “markets” druk.

Als ik in noodgevallen iets moet kopen of verkopen dan kan ik dat dus niet doen als ik op mn werk ben of elders dan mijn eigen PC.
Ik heb weleens ge- en verkocht op de iPhone. Niet heel overzichtelijk, maar werkt wel.
pi_176035148
quote:
11s.gif Op woensdag 27 december 2017 09:50 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Ik zie dat ze bij Bitonic af en toe beschikbaar komen.

Kan ik dan rechtstreeks storten op mijn Exchange bij Binance?
Ja. Kost je wel 10 procent fee schijnbaar als je ze op bitonic koopt.
  woensdag 27 december 2017 @ 12:20:18 #40
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_176035291
Waar verkopen jullie je bitcoins voor fiat?

Niet dat ik dat nu van plan ben; maar die lui vragen ziek veel geld.
pi_176036082
quote:
1s.gif Op woensdag 27 december 2017 12:15 schreef SOG het volgende:

[..]

Ja. Kost je wel 10 procent fee schijnbaar als je ze op bitonic koopt.
Weinig andere opties helaas..
  woensdag 27 december 2017 @ 14:21:57 #42
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_176039462
Solved it
pi_176049921
Even een noob vraagje.
De coins die ik op binance heb (XLM en CND) staan allebei in de plus vandaag, maar toch stijgt mijn portfolio waarde nauwelijks. Hoe kan dit precies?
pi_176050937
Litebit lijkt ook wel op Bittrex, is volgens mij gewoon de NL-dependance.
niet geschoten is ook niet verkeerd.
  woensdag 27 december 2017 @ 23:28:34 #45
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_176059533
Ik wil ook starten met crypto en heb me aangemeld bij Kraken. Hoe lang duurt het voordat je geverifieerd bent voor de eerste 3 tiers?
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
pi_176060799
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 23:28 schreef Geelman het volgende:
Ik wil ook starten met crypto en heb me aangemeld bij Kraken. Hoe lang duurt het voordat je geverifieerd bent voor de eerste 3 tiers?
Geen idee. Zit nu al op 3 dagen..
pi_176060820
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 23:28 schreef Geelman het volgende:
Ik wil ook starten met crypto en heb me aangemeld bij Kraken. Hoe lang duurt het voordat je geverifieerd bent voor de eerste 3 tiers?
En verifiëren bij gdax lukt maar niet.
  woensdag 27 december 2017 @ 23:59:41 #48
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_176060867
Hmmm. Is het dan een optie om direct Ripple te koen en dit in een paper wallet te storten?
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
pi_176061010
Weet ik niet. Je kan wel via Coinbase of bitonic bitcoin kopen en het sturen naar bv binance en daar ripple kopen en dan naar je wallet sturen... aankoop van bitcoin is wel veel duurder op die sites. 10 procent fee...
pi_176062261
quote:
0s.gif Op woensdag 27 december 2017 08:29 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Kun je vanuit Etoro je bitcoin ook naar een ander platform halen? Bijvoorbeeld naar Binance?
Nee.
  donderdag 28 december 2017 @ 12:01:55 #51
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_176068237
Moet je je perse aanmelden bij een exchange om crypto te kunnen kopen? Of kan dit ook direct en dat je dit dan in een wallet stort?

En is er een gids (buiten dit topic) die snel informatie biedt?
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
  donderdag 28 december 2017 @ 13:08:20 #52
62913 Blik
The one and Only!
pi_176069997
noob-vraag: heb me aangemeld bij coinbase. Waarom zie ik als huidige waarde van de btc ongeveer ¤11.700 staan, en als ik BTC wil kopen moet ik het kopen voor een exchange rate van ¤12.900. Vanwaar dit bizarre verschil?
pi_176070396
quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 13:08 schreef Blik het volgende:
noob-vraag: heb me aangemeld bij coinbase. Waarom zie ik als huidige waarde van de btc ongeveer ¤11.700 staan, en als ik BTC wil kopen moet ik het kopen voor een exchange rate van ¤12.900. Vanwaar dit bizarre verschil?
Ze willen graag snel en veel aan je verdienen.
pi_176071484
Overal waar je nu bitcoins kan kopen hebben ze bizar hoge limieten ingesteld.

Bij bitonic bijvoorbeeld moet je voor minimaal 200 euro kopen..

Ik wil graag met 50 euro ofzo beginnen.

Bij Blockchain kan ik ook niks kopen die word geblokkeerd door m'n creditcard :(
pi_176076430
quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 13:57 schreef TwztId het volgende:
Overal waar je nu bitcoins kan kopen hebben ze bizar hoge limieten ingesteld.

Bij bitonic bijvoorbeeld moet je voor minimaal 200 euro kopen..

Ik wil graag met 50 euro ofzo beginnen.

Bij Blockchain kan ik ook niks kopen die word geblokkeerd door m'n creditcard :(
btcdirect zelfs 500
pi_176076637
quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 13:57 schreef TwztId het volgende:
Overal waar je nu bitcoins kan kopen hebben ze bizar hoge limieten ingesteld.

Bij bitonic bijvoorbeeld moet je voor minimaal 200 euro kopen..

Ik wil graag met 50 euro ofzo beginnen.

Bij Blockchain kan ik ook niks kopen die word geblokkeerd door m'n creditcard :(
50 euro is te laag. Dan kun je beter niet instappen.
pi_176088684
quote:
1s.gif Op donderdag 28 december 2017 16:16 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

50 euro is te laag. Dan kun je beter niet instappen.
Je denkt toch niet dat ik in één keer voor 100 of 1000'en euros ga kopen, 1 tik foutje of iets dergelijks en tis weg..


En was 4 jaar geleden 50 euro ook te laag?
pi_176104319
Op bitmymoney.com kan je vaak tijdens drukte nog bitcoins kopen, wel een van 12 euro :(

Was op 21 december in de dip de enige waar ik het kon kopen, gelukkig daarna Ripple er van kunnen kopen en die 12 euro verdiend zich wel weer terug.
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
pi_176106030
quote:
0s.gif Op donderdag 28 december 2017 13:57 schreef TwztId het volgende:
Overal waar je nu bitcoins kan kopen hebben ze bizar hoge limieten ingesteld.

Bij bitonic bijvoorbeeld moet je voor minimaal 200 euro kopen..

Ik wil graag met 50 euro ofzo beginnen.

Bij Blockchain kan ik ook niks kopen die word geblokkeerd door m'n creditcard :(
Ik heb oor 50 bij anycoin direct gekocht omdat ik het eens wilde proberen.
Koste wel een tientje dus 40 over in BTC.

Betalen kan met iDeal
De intonae van het stemgeluid is normaal. Er zijn geen zichtbare of merkbare somasche equivalenten van angst. Het bewustzijn is helder, de oriëntae in trias is intact en de concentrae is ongestoord
pi_176107987
Poeh, voor 200 euro aan bitcoins gekocht via bitonic -> 193,22 euro ontvangen op me Exodus wallet.

Als ik het nu naar een exchange wil sturen, Binance bijvoorbeeld blijft er nog maar ~170 euro over..

Alleen met kopen/verplaatsen raak je al 30 euro kwijt.. wat een gedoe zeg.
pi_176108179
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 13:39 schreef TwztId het volgende:
Poeh, voor 200 euro aan bitcoins gekocht via bitonic -> 193,22 euro ontvangen op me Exodus wallet.

Als ik het nu naar een exchange wil sturen, Binance bijvoorbeeld blijft er nog maar ~170 euro over..

Alleen met kopen/verplaatsen raak je al 30 euro kwijt.. wat een gedoe zeg.
Daarom aanmelden bij een beurs, fiat er naartoe sturen, en dan crypto kopen. Scheelt je een boel fee. Bitonic en Litebit zijn boefjes die uitstekend gebruik maken van het moment. Site van Litebit ligt er ook geregeld uit onder het mom van onderhoud :') .
pi_176108309
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 13:44 schreef Nalbandian het volgende:

[..]

Daarom aanmelden bij een beurs, fiat er naartoe sturen, en dan crypto kopen. Scheelt je een boel fee. Bitonic en Litebit zijn boefjes die uitstekend gebruik maken van het moment. Site van Litebit ligt er ook geregeld uit onder het mom van onderhoud :') .
Makkelijk gezegd. Bitonic is 1 van de weinige wegen om als nieuwkomer snel aan BTC te komen.
pi_176108345
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 13:39 schreef TwztId het volgende:
Poeh, voor 200 euro aan bitcoins gekocht via bitonic -> 193,22 euro ontvangen op me Exodus wallet.

Als ik het nu naar een exchange wil sturen, Binance bijvoorbeeld blijft er nog maar ~170 euro over..

Alleen met kopen/verplaatsen raak je al 30 euro kwijt.. wat een gedoe zeg.
Kost dat serieus 23,22 om het van Exodus op Binance te krijgen? Dat lijkt me wel erg veel.
pi_176108637
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 13:48 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Makkelijk gezegd. Bitonic is 1 van de weinige wegen om als nieuwkomer snel aan BTC te komen.
Nee, dure fees betalen is een verstandige keuze ^O^ . 1 week wachten, en je kunt fiat sturen om te handelen 8-) .
pi_176109023
quote:
6s.gif Op vrijdag 29 december 2017 13:56 schreef Nalbandian het volgende:

[..]

Nee, dure fees betalen is een verstandige keuze ^O^ . 1 week wachten, en je kunt fiat sturen om te handelen 8-) .
Een week? Waar dan?
pi_176109095
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 14:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Een week? Waar dan?
Bitstamp was 1 week. Fiat sturen duurde 1 werkdag.
pi_176109175
quote:
14s.gif Op vrijdag 29 december 2017 14:07 schreef Nalbandian het volgende:

[..]

Bitstamp was 1 week. Fiat sturen duurde 1 werkdag.
Was? Hoelang geleden?
pi_176109206
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 14:09 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Was? Hoelang geleden?
3 weken geleden. Nadeel van Bitstamp is dat je er maar 5 coins kan kopen.
pi_176109277
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 14:10 schreef Nalbandian het volgende:

[..]

3 weken geleden. Nadeel van Bitstamp is dat je er maar 5 coins kan kopen.
Oke, ik dacht dat het erger was (pakweg 2 weken). Maar dan nog, als je nieuw bent dan wil je toch gewoon beginnen. Het gaat in het begin toch om de percentages, niet om de cash. Ik zou gewoon de eerste 200 Euro (in dit geval) halen waar je het kan halen, zodat je wat speelgeld hebt.
pi_176109409
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 14:11 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Oke, ik dacht dat het erger was (pakweg 2 weken). Maar dan nog, als je nieuw bent dan wil je toch gewoon beginnen. Het gaat in het begin toch om de percentages, niet om de cash. Ik zou gewoon de eerste 200 Euro (in dit geval) halen waar je het kan halen, zodat je wat speelgeld hebt.
Ik zou er persoonlijk iets langer over nadenken. Waar wil je in handelen? Wil je fiat sturen en omzetten? Hoe sla je je coins op (online wallet/paper wallet/offline wallet)? Dat bepaalt mede waar je gaat handelen ook al zijn het geen wereldbedragen. Maar als het grote bedragen worden, dan heb je al ervaring opgedaan met exchanges :) .
pi_176110440
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 13:49 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Kost dat serieus 23,22 om het van Exodus op Binance te krijgen? Dat lijkt me wel erg veel.
Op moment van schrijven zou het me ¤16,90 kosten om al me bitcoins van wallet naar een exchange te sturen.
pi_176110732
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 14:36 schreef TwztId het volgende:

[..]

Op moment van schrijven zou het me ¤16,90 kosten om al me bitcoins van wallet naar een exchange te sturen.
Als je meerdere bitcoins naar een exchange wil sturen, dan is ¤ 16,90 toch geen probleem?
  Eurovisie Songfestival Queen vrijdag 29 december 2017 @ 14:50:26 #73
163650 Greys
Nee.
pi_176111154
Over de fee van versturen en dat dat minder kan lees post 199 van dit topic:

BTC / [SC] Cryptocurrencies #664 De mijn heropenen

Kan helaas niet quoten uit een gesloten topic via m'n mobiel.
Maar als je dus een wallet hebt gekozen waarin je de fee zelf kunt aanpassen moet je dat even lezen.
Koutist in opleiding.
pi_176114420
quote:
6s.gif Op vrijdag 29 december 2017 14:41 schreef Nalbandian het volgende:

[..]

Als je meerdere bitcoins naar een exchange wil sturen, dan is ¤ 16,90 toch geen probleem?
Jij denkt bij bitcoins altijd aan hele bitcoins ? Als in 2 BTC ?

Als dat het geval was dan was het geen probleem geweest nee..

Het gaat in dit geval om 0.016 BTC..

Ik zou niet weten hoe je dit anders dan Bitcoins moet noemen.. Bitcoin-centen ???

Maar goed op zo'n bedrag (195euro) vind ik bijna 17 euro toch aardig wat..
pi_176114653
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 14:50 schreef Greys het volgende:
Over de fee van versturen en dat dat minder kan lees post 199 van dit topic:

BTC / [SC] Cryptocurrencies #664 De mijn heropenen

Kan helaas niet quoten uit een gesloten topic via m'n mobiel.
Maar als je dus een wallet hebt gekozen waarin je de fee zelf kunt aanpassen moet je dat even lezen.
Dan heb ik dus een kut wallet gekozen :')

Ben niet voor niets een noob..
  Eindredactie Games vrijdag 29 december 2017 @ 16:48:21 #76
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_176116128
quote:
1s.gif Op woensdag 27 december 2017 14:21 schreef RickoKun het volgende:
Solved it
hoe dan?
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
  vrijdag 29 december 2017 @ 17:46:20 #77
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_176118153
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 16:48 schreef Oscar. het volgende:

[..]

hoe dan?
Ik snap zelf ook niet waarom ik dat daar gepost heb :') Hoewel ik niks verkoop zou ik het waarschijnlijk alsnog bij die afzetters van Bitonic doen.
pi_176118308
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 16:06 schreef TwztId het volgende:

[..]

Jij denkt bij bitcoins altijd aan hele bitcoins ? Als in 2 BTC ?

Als dat het geval was dan was het geen probleem geweest nee..

Het gaat in dit geval om 0.016 BTC..

Ik zou niet weten hoe je dit anders dan Bitcoins moet noemen.. Bitcoin-centen ???

Maar goed op zo'n bedrag (195euro) vind ik bijna 17 euro toch aardig wat..
https://www.bestebank.org/satoshi/ :)
pi_176118675
Jaren geleden heb ik naar Bitcoin gekeken om er in te stappen..., minimaal 3 jaar, uiteindelijk niet besloten om het te doen. Had ik maar... :P

Nu twijfel ik om toch maar eens in te stappen, als ik eerlijk ben verwacht ik niet dat de koersen nog debiel gaan stijgen. Maar ik zie vooral de kleinere munten nog wel stijgen. Nu lees ik alleen dat het al moeilijk is om aan Bitcoin zelf te komen, waardoor het aankopen van andere munten lastig is?! Plus dat er vrij grote fees zijn.

Is het nog lucratief om te beginnen met bijvoorbeeld ¤500? Of is dat echt te weinig om nog iets te kunnen kopen en er iets aan over te houden? En klopt alles wat ik hierboven zei, of heb ik al iets verkeerd begrepen?
pi_176119053
quote:
Zat ik er niet ver naast haha..
pi_176119277
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 18:04 schreef Jurian95 het volgende:
Jaren geleden heb ik naar Bitcoin gekeken om er in te stappen..., minimaal 3 jaar, uiteindelijk niet besloten om het te doen. Had ik maar... :P

Nu twijfel ik om toch maar eens in te stappen, als ik eerlijk ben verwacht ik niet dat de koersen nog debiel gaan stijgen. Maar ik zie vooral de kleinere munten nog wel stijgen. Nu lees ik alleen dat het al moeilijk is om aan Bitcoin zelf te komen, waardoor het aankopen van andere munten lastig is?! Plus dat er vrij grote fees zijn.

Is het nog lucratief om te beginnen met bijvoorbeeld ¤500? Of is dat echt te weinig om nog iets te kunnen kopen en er iets aan over te houden? En klopt alles wat ik hierboven zei, of heb ik al iets verkeerd begrepen?
Ik had hetzelfde, had jaren geleden bijna een Bitcoin gekocht maar uiteindelijk toch niet gedaan omdat ik de meerwaarde ervan niet zag, daarna nooit meer naar omgekeken.

Nu heb ik zoiets van een paar honderd kan geen kwaad en dan mis ik niet nog is de boot als er weer extreem gekke dingen gebeuren.

Maar veel mensen zullen zeggen dat dit soort bedragen je tijd niet waard is.. maarja daar luister ik niet naar, beetje fun is het ook.

Je moet er inderdaad wel ff moeite voor doen om ze te krijgen en let op er zitten (voor de leek) veel verborgen kosten bij transferen van coins enzo.
  vrijdag 29 december 2017 @ 20:06:27 #82
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176122759
Hoorde net dat je minimaal 100 XRB in je BG wallet moet hebben om het te kunnen verkopen o.i.d.

Klopt dit echt?
pi_176122973
Ik heb ethereum gekocht op litebit en naar mn wallet op binance laten sturen, bij litebit staat afgerond maar ik zie nog niks verschijnen op binance... Hoe lang kan dit duren?

Laat maar, ik moet geduld hebben. :') Staat er op
pi_176127237
Weet iemand via welke valuta ik mijn euro's bij Kraken het beste (lees goedkoopste) naar Binance kan krijgen?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 29 december 2017 @ 21:51:34 #85
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176127719
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 21:43 schreef Zwieber_de_Vos het volgende:
Weet iemand via welke valuta ik mijn euro's bij Kraken het beste (lees goedkoopste) naar Binance kan krijgen?
Ik zou Ether gebruiken. Dan kan je het ook direct in coin naar keuze pompen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 29 december 2017 @ 22:00:47 #86
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176128262
Waar kan ik op een makkelijke manier met ideal of credit card aan

• Nem
• Raiblocks / XRB
• Riple

ik zie door de bomen het bos niet.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_176128344
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 december 2017 21:51 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik zou Ether gebruiken. Dan kan je het ook direct in coin naar keuze pompen.
Bedankt!
pi_176128525
quote:
15s.gif Op vrijdag 29 december 2017 22:00 schreef BansheeBoy het volgende:
Waar kan ik op een makkelijke manier met ideal of credit card aan

• Nem
• Raiblocks / XRB
• Riple

ik zie door de bomen het bos niet.

:{²
Waarom niet met bankoverschrijving? Staat er dan meestal na 1 werkdag op. Bij Bitstamp kun je met fiat Ripple kopen.
pi_176131425
Oké ik kan dus met iDeal Bitcoins kopen via bijvoorbeeld Bitonic, en ze dan laten storten op een exchange of in een Wallet. Maar als je niks op een exchange koopt, is dat dan niet gewoon precies hetzelfde als een gewone Wallet? Niet dat ik dat van plan ben, maar wil graag het verschil weten.

Edit: Aangezien de meeste Altcoins zo te zien erg afhangen van de Bitcoin, klopt het dat een crash van de Bitcoin indirect ook alle andere coins raakt? Of zie ik dit verkeerd?

[ Bericht 25% gewijzigd door Jurian95 op 30-12-2017 00:28:17 ]
pi_176133944
Kan ik ergens terugvinden waar mijn transactie van ethers van Kraken naar Binance staat?
Bij kraken heeft hij al bijna twee uur de status initiated.
pi_176134134
Ik wil ook kijken of ik een graantje mee kan pakken van de stijging van Ripple (en misschien later nog wat andere cryptovaluta).

Wat is de snelste manier om dit voor elkaar te krijgen?

Als ik wat Google/Youtube kom ik de methode tegen via accounts bij Coinbase en Binance en dan via Litecoins.

Lijkt me op zich wat omslachtig allemaal ...
pi_176134258
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 00:01 schreef Moogwai10 het volgende:
Ik wil ook kijken of ik een graantje mee kan pakken van de stijging van Ripple (en misschien later nog wat andere cryptovaluta).

}:|
pi_176139389
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 23:56 schreef Zwieber_de_Vos het volgende:
Kan ik ergens terugvinden waar mijn transactie van ethers van Kraken naar Binance staat?
Bij kraken heeft hij al bijna twee uur de status initiated.
Geen idee, maar alleen het laden van de website van Kraken duurt al een eeuwigheid.. laat staan de rest.
pi_176140037
Withdraw vraag:

Wat is op dit moment de slimste manier om een Witdraw uit te voeren vanuit Bittrex of Binance?
Waar ik nu aan denk ik is. Transfer geld van Binance naar Bittrex. Dan hoef ik ook nog geen gevalideerde gebruiker te zijn op Binance.

Dus:
Binance BTC -> Bittrex BTC ->(withdraw) -> Bitonic (verkoop) en op die manier mijn geld uitbetalen.

Maar zijn er wellicht slimmere manieren?
Love is in the air!
pi_176140275
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 10:13 schreef Landgeld het volgende:
Withdraw vraag:

Wat is op dit moment de slimste manier om een Witdraw uit te voeren vanuit Bittrex of Binance?
Waar ik nu aan denk ik is. Transfer geld van Binance naar Bittrex. Dan hoef ik ook nog geen gevalideerde gebruiker te zijn op Binance.

Dus:
Binance BTC -> Bittrex BTC ->(withdraw) -> Bitonic (verkoop) en op die manier mijn geld uitbetalen.

Maar zijn er wellicht slimmere manieren?
Waarom Bitonic?
  Eurovisie Songfestival Queen zaterdag 30 december 2017 @ 10:24:46 #96
163650 Greys
Nee.
pi_176140343
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 10:13 schreef Landgeld het volgende:
Withdraw vraag:

Wat is op dit moment de slimste manier om een Witdraw uit te voeren vanuit Bittrex of Binance?
Waar ik nu aan denk ik is. Transfer geld van Binance naar Bittrex. Dan hoef ik ook nog geen gevalideerde gebruiker te zijn op Binance.

Dus:
Binance BTC -> Bittrex BTC ->(withdraw) -> Bitonic (verkoop) en op die manier mijn geld uitbetalen.

Maar zijn er wellicht slimmere manieren?
Dan kost het je fee van Binance naar Bittrex en ook weer van Bittrex naar Bitonic.
Koutist in opleiding.
pi_176140437
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 december 2017 10:22 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Waarom Bitonic?
Geen idee. Wat is een betere manier op dit moment? Mijn geld staat op Binance en Bittrex.
Love is in the air!
pi_176140830
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 00:04 schreef Majkool het volgende:

[..]

}:|
Ripple is eigenlijk geen crypto toch? Hoe zit dat precies?
pi_176140911
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 december 2017 10:24 schreef Greys het volgende:

[..]

Dan kost het je fee van Binance naar Bittrex en ook weer van Bittrex naar Bitonic.
Wat s een beter alternatief of welke optie is goed om te laten uitbetalen op de rekening?

[ Bericht 12% gewijzigd door Landgeld op 30-12-2017 11:30:10 ]
Love is in the air!
pi_176148659
Wat zijn tethers nu precies?
Ga weg
pi_176148755
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 december 2017 10:29 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Geen idee. Wat is een betere manier op dit moment? Mijn geld staat op Binance en Bittrex.
Via Bitonic verlies je gewoon een hoop procent onnodig. Bitstamp met SEPA betaling beter?
pi_176148816
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 december 2017 10:44 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Ripple is eigenlijk geen crypto toch? Hoe zit dat precies?
XRP is gecentraliseerd. Dat maakt het uniek, op een negatieve manier.
  zaterdag 30 december 2017 @ 21:49:19 #103
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176166338
Pfff, wilde vannacht half 4 etherium kopen toen de koers heel laag was. Via anycoindirect (enige waar ik nog gebruik van heb gemaakt). Toen kon het niet via ideal tussen 3 en 6 :(
Later teruggekeken, was de laagste koers van de dag. Wat is dit voor onzin? Waar kan ik wel kopen midden in de nacht??
:')
pi_176174008
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 21:49 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Pfff, wilde vannacht half 4 etherium kopen toen de koers heel laag was. Via anycoindirect (enige waar ik nog gebruik van heb gemaakt). Toen kon het niet via ideal tussen 3 en 6 :(
Later teruggekeken, was de laagste koers van de dag. Wat is dit voor onzin? Waar kan ik wel kopen midden in de nacht??
Bitstamp, Kraken of GDAX? Wel met bankoverschrijving ipv ideal.
  zondag 31 december 2017 @ 08:50:31 #105
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176181957
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 00:09 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Bitstamp, Kraken of GDAX? Wel met bankoverschrijving ipv ideal.
Richting binance. Weet ff niet hoe bankoverschrijving werkt, heb wel paypal maar dat is geen optie. Andere betaalmethoden hebben ook veel hogere kosten.
Zetten ze ideal uit omdat rond die tijd de koersen laag? En zo ja wat hebben ze daar aan
:')
pi_176182534
Hoe lang duurt verificatie bij kraken en bitstamp en welke van de twee is beter?
pi_176182633
Hoezo een week wachten? Account maken op Kraken en verifieren naar Tier2 (zonder documentatie). Daar gewoon geld heen naar overmaken en dat staat er de volgende werkdag op. Ik denk dat het je in totaal een dag of 3-4 kost (werkdagen).

Maar... beginners mogen ook bij mij coins kopen hoor, ik ben 5% goedkoper dan Litebit/Bitonic :7

Ohja, niet vergeten he... 2018 is Wavesjaar

EDIT: Trouwens best bizar. Ik had 150 dollar in NAGA gestopt, is nu al verviervoudigt. Ik wilde nog 1000 doen maar had me ingehouden....
pi_176182715
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 09:52 schreef Henrys het volgende:
Hoe lang duurt verificatie bij kraken en bitstamp en welke van de twee is beter?
Bitstamp 2 weken ofzo
pi_176187691
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 december 2017 13:39 schreef TwztId het volgende:
Poeh, voor 200 euro aan bitcoins gekocht via bitonic -> 193,22 euro ontvangen op me Exodus wallet.

Als ik het nu naar een exchange wil sturen, Binance bijvoorbeeld blijft er nog maar ~170 euro over..

Alleen met kopen/verplaatsen raak je al 30 euro kwijt.. wat een gedoe zeg.
Beter koop je ethereum. Transactie duurt seconden ipv uren en de transactiekosten een paar dubbeltjes.

Voor kleine bedragen zou ik gewoon shapeshift.io gebruiken. Minder gedoe en er blijft minder aan de strijkstok hangen.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_176187795
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 12:49 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Beter koop je ethereum. Transactie duurt seconden ipv uren en de transactiekosten een paar dubbeltjes.

Voor kleine bedragen zou ik gewoon shapeshift.io gebruiken. Minder gedoe en er blijft minder aan de strijkstok hangen.
shapeshift is toch alleen tussen coins? Of kun je daar ook deposits maken?

Waar zou je aanraden om ethereum te kopen?
pi_176194266
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 12:49 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:

[..]

Beter koop je ethereum. Transactie duurt seconden ipv uren en de transactiekosten een paar dubbeltjes.

Voor kleine bedragen zou ik gewoon shapeshift.io gebruiken. Minder gedoe en er blijft minder aan de strijkstok hangen.
Exodus wallet is uitgerust met ingebouwde shapeshift exchange, ik kan nieteens mijn bitcoins exchangen voor Ethereum of Litecoins omdat ik niet aan het het minimum kom wat ergens rond de 200 euro ligt..
  zondag 31 december 2017 @ 17:19:45 #112
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_176197159
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 15:56 schreef TwztId het volgende:

[..]

Exodus wallet is uitgerust met ingebouwde shapeshift exchange, ik kan nieteens mijn bitcoins exchangen voor Ethereum of Litecoins omdat ik niet aan het het minimum kom wat ergens rond de 200 euro ligt..
Als jij geen 200 euro spaargeld kan vrijmaken om te beleggen, miet je misschien even sparen en dan beginnen...
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_176198429
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 17:19 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Als jij geen 200 euro spaargeld kan vrijmaken om te beleggen, miet je misschien even sparen en dan beginnen...
Ik heb welgeteld exact 200,27 euro ingelegd 2 dagen geleden, maar dat is inmiddels geen 200 euro meer waard helaas.

Dus hou je gare comments voor je als je niks toe te voegen hebt.
pi_176202466
quote:
15s.gif Op vrijdag 29 december 2017 22:00 schreef BansheeBoy het volgende:
Waar kan ik op een makkelijke manier met ideal of credit card aan

• Nem
• Raiblocks / XRB
• Riple

ik zie door de bomen het bos niet.

:{²
koop een kapmes.
  zondag 31 december 2017 @ 21:35:55 #115
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176204342
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 20:06 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

koop een kapmes.
Iemand die me serieus op weg kan helpen? Zou fijn zijn.

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_176205149
Ik heb een vraag. Ik heb nu voor een aantal ¤k aan btc op Bl3P staan. Nu wil ik die gaan sturen naar mijn Bittrex account zodat ik weer kan beginnen met traden. Dit heb ik een 1,5 maand geleden gedaan en toen kwam die gewoon na pak hem beet een half uur aan in mijn account. Is dit nog steeds het geval of duurt het nu langer? Lees soms namelijk dat er te weinig fee wordt meegestuurd en dat sommigen na een week nog niets op hun account hebben staan. Daar heb ik ook weer geen zin in. Is het misschien verstandiger om mn btc om te zetten in euro's en die op BL3P weer om te zetten in Litecoins. En die vervolgens te sturen naar Bittrex
pi_176205231
quote:
15s.gif Op zondag 31 december 2017 21:35 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Iemand die me serieus op weg kan helpen? Zou fijn zijn.

:{²
Ben zelf begonnen met binance. Heb je al een account op een of meerdere exchanges? Kijk op bijvoorbeeld www.coinmarketcap.com welke exchanges de door jou gewenste munt aanbieden. Hierna koop je via bijv. Bitonic voor een bepaald bedrag aan bitcoins en zet deze op de exchange naar keuze. Van daar uit kun je de alt coins kopen en verkopen. Zo zullen er nog vele sites zijn waar je btc kan kopen, maar dit is de manier hoe ik ermee begonnen ben.

Weet alleen niet welke exchanges nog nieuwe registraties aannemen.
  zondag 31 december 2017 @ 23:39:01 #118
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176206726
quote:
1s.gif Op zondag 31 december 2017 22:17 schreef MGeraads het volgende:

[..]

Ben zelf begonnen met binance. Heb je al een account op een of meerdere exchanges? Kijk op bijvoorbeeld www.coinmarketcap.com welke exchanges de door jou gewenste munt aanbieden. Hierna koop je via bijv. Bitonic voor een bepaald bedrag aan bitcoins en zet deze op de exchange naar keuze. Van daar uit kun je de alt coins kopen en verkopen. Zo zullen er nog vele sites zijn waar je btc kan kopen, maar dit is de manier hoe ik ermee begonnen ben.

Weet alleen niet welke exchanges nog nieuwe registraties aannemen.
Dank voor je antwoord. Dus die alt coins kun je eigenlijk niet direct kopen zonder tussenkomst bitcoins?

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
  maandag 1 januari 2018 @ 09:39:14 #119
61320 TwztId
ja toch..
pi_176210802
quote:
15s.gif Op zondag 31 december 2017 23:39 schreef BansheeBoy het volgende:

[..]

Dank voor je antwoord. Dus die alt coins kun je eigenlijk niet direct kopen zonder tussenkomst bitcoins?

:{²
Ja hoor, alleen niet allemaal de echte kleine altcoins zijn alleen beschikbaar op exchanges maar Ethereum en Litecoin bijvoorbeeld zijn goed verkrijgbaar bij de meest gangbare sites.

Het probleem op het moment is dat alle goeie "makkelijke" sites geen registraties accepteren of tijdelijk gesloten zijn vanwege de drukte, dus je moet of veel geduld hebben of via omwegen gaan werken :')
  maandag 1 januari 2018 @ 09:44:54 #120
61320 TwztId
ja toch..
pi_176210843
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 22:12 schreef Zinedinho het volgende:
Ik heb een vraag. Ik heb nu voor een aantal ¤k aan btc op Bl3P staan. Nu wil ik die gaan sturen naar mijn Bittrex account zodat ik weer kan beginnen met traden. Dit heb ik een 1,5 maand geleden gedaan en toen kwam die gewoon na pak hem beet een half uur aan in mijn account. Is dit nog steeds het geval of duurt het nu langer? Lees soms namelijk dat er te weinig fee wordt meegestuurd en dat sommigen na een week nog niets op hun account hebben staan. Daar heb ik ook weer geen zin in. Is het misschien verstandiger om mn btc om te zetten in euro's en die op BL3P weer om te zetten in Litecoins. En die vervolgens te sturen naar Bittrex
Verlies je dan niet heel wat euros aan transactie fee's ?

Ben niet bekend met die website verder maar kan je niet op BL3P direct van BTC -> LTC en dan pas versturen ? Of is het een buy/sell only site..
  maandag 1 januari 2018 @ 11:53:40 #121
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176211979
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 09:39 schreef TwztId het volgende:

[..]

Ja hoor, alleen niet allemaal de echte kleine altcoins zijn alleen beschikbaar op exchanges maar Ethereum en Litecoin bijvoorbeeld zijn goed verkrijgbaar bij de meest gangbare sites.

Het probleem op het moment is dat alle goeie "makkelijke" sites geen registraties accepteren of tijdelijk gesloten zijn vanwege de drukte, dus je moet of veel geduld hebben of via omwegen gaan werken :')
Dat maakt het wel omslachtig. Eerst wachten op lage koers etherium, dan kopen en dan weer wachten op lage koers van gewenste altcoin. En toen ik de ultieme koers van etherium had toen mocht ideal weer niet :')
:')
pi_176214438
wat is nu het handigst, om zonder fee, crypto te kopen en over te maken naar Exchange (bijv. Binance?) BTC / ETH.

Ik gebruik tot nu toe Bitonic, maar volgens mij is dat ook niet ideaal.

Bitstamp kan, maar kost ook even verficatie. Wat gebruiken jullie?
Love is in the air!
pi_176215745
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 14:22 schreef Landgeld het volgende:
wat is nu het handigst, om zonder fee, crypto te kopen en over te maken naar Exchange (bijv. Binance?) BTC / ETH.

Ik gebruik tot nu toe Bitonic, maar volgens mij is dat ook niet ideaal.

Bitstamp kan, maar kost ook even verficatie. Wat gebruiken jullie?
Bitstamp :)
  maandag 1 januari 2018 @ 16:16:53 #124
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176216743
Is het een heel gekke analyse dat ik denk dat de mediahype over de bitcoin als munt z'n hoogtepunt heeft bereikt? En daarmee de koers ook ivm marktsentiment?
:')
pi_176219251
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 16:16 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Is het een heel gekke analyse dat ik denk dat de mediahype over de bitcoin als munt z'n hoogtepunt heeft bereikt? En daarmee de koers ook ivm marktsentiment?
Ach, als de BTC sterk daalt/stijgt, dan zal dit altijd in de media komen omdat makkelijk scoren. Tja, de koers: heb je een glazen bol? Ik zeg in ieder geval hodlen :).
pi_176219354
Belangrijk vraagje:

Toen ik paar dagen terug een wallet in Electrum aanmaakte had hij zoals verwacht 20 adressen. Echter nu ik, vanuit een andere wallet, naar 3 van die adressen in de wallet btc heb overgemaakt gaf hij vandaag ineens aan dat hij 23 adressen had. Hoe kan dat? Per seed worden toch 20 adressen aangemaakt? Zijn 3 adressen dan niet door de seed gegenereerd?

Tijdje terug maakte ik met weer een andere wallet iets soortgelijks mee, van 20 naar 58 adressen.
  maandag 1 januari 2018 @ 18:49:30 #127
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176219872
quote:
2s.gif Op maandag 1 januari 2018 18:10 schreef Nalbandian het volgende:

[..]

Ach, als de BTC sterk daalt/stijgt, dan zal dit altijd in de media komen omdat makkelijk scoren. Tja, de koers: heb je een glazen bol? Ik zeg in ieder geval hodlen :).
Ik hodl het beetje wat ik heb wel hoor! Maar ja dat hele 'bubbel'-gebeuren komt door marktsentiment en fomo. Mediahypes verdwijnen ook weer nadat mensen er wel weer genoeg van hebben gehad.
Ik heb geen glazen bol en speculeren over effecten is altijd gissen.. Maar ik zie wel een verband tussen de koers een de aandacht. En bubbel verondersteld dat de koers implodeert maar is het niet veel logischer dat hij langzaamaan zakt naarmate er minder over wordt gesproken'
?
:')
pi_176220803
quote:
2s.gif Op maandag 1 januari 2018 15:26 schreef Nalbandian het volgende:

[..]

Bitstamp :)
Verificatie duurt daar lang. Zijn er andere opties, zonder fees waarmee dit sneller kan?
Love is in the air!
pi_176221275
Wil gewoon ff goedkoop Bitcoin of ETH/LTC kopen :') .
Alleen niet via Bitonic. zijn er dan geen andere opties?
Love is in the air!
  Moderator / Redactie Sport maandag 1 januari 2018 @ 20:36:07 #130
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176222176
*meldt zich

Nieuw in dit wereldje, maar voornemen voor 2018 was om mij hier in te verdiepen en een voorzichtig beginnetje te maken :) Zal vast af en toe met vragen komen, maar nu nog druk bezig met inlezen :D

Als iemand tips heeft voor een beginner met "must reads" die nog niet hier in topic staan hoor ik het graag :)
  maandag 1 januari 2018 @ 20:49:23 #131
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176222503
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 20:00 schreef Landgeld het volgende:
Wil gewoon ff goedkoop Bitcoin of ETH/LTC kopen :') .
Alleen niet via Bitonic. zijn er dan geen andere opties?
Anycoindirect werkt bij mij prima met ideal, wel max 100 euro als je 'level 1' bent
:')
pi_176223876
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 20:49 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Anycoindirect
Is dat minder fee dan Bitonic?
Love is in the air!
  maandag 1 januari 2018 @ 22:34:16 #133
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176226531
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 21:26 schreef Landgeld het volgende:

[..]

Is dat minder fee dan Bitonic?
Geen idee.
:')
pi_176230818
Vraagje voor de kenners hier; al valt het niet meer echt onder de 'noob' categorie van vragen.

Wanneer ik bij een statistics site de RSI (relative strength index) toevoeg voor bijv. 3 dagen dan zie ik bij munt X 2 momenten onder 30% (dus een goed instapmoment) en 1 moment erboven (dus een goed verkoopmoment). Als ik vervolgens uitzoom naar 2 weken dan verwacht ik in ieder geval diezelfde punten weer te zien, maar dan ook de punten van de 14-3=11 andere dagen. Ik zie deze echter nergens, het lijkt wel alsof hij dan ineens hele andere punten berekend. Weet iemand hoe dit kan en waar mijn (naar alle waarschijnlijkheid) denkfout zit?

Edit: Ik lees bovenstaand even na en wat ik dus bedoel is dat de punten die er aanvankelijk waren (dus van die 3 dagen) weg zijn. Ik zie ineens 3/4 punten verdeeld over 14 dagen, ik zou eerder verwachten dat de punten van die 3 dagen blijven staan en dat er punten van alle andere dagen bij zouden komen.
pi_176231344
Probleem is opgelost, ik blijf soms nog wat paranoide. :'(

[ Bericht 82% gewijzigd door DrSnuggle op 02-01-2018 11:12:54 ]
  dinsdag 2 januari 2018 @ 10:58:50 #136
402566 SgtPorkbeans
Emmenaren olé olé
pi_176232530
Ik heb al zelf verschillende coins gehad, ETH, NLG, ARK, allemaal aan de hand van Litebit. :@
Daar heb ik een paar honderd euro mee weten te verdienen, dus met die winst moet uiteraard weer gespeeld worden. :P
Omdat ik nu gebruik wil maken van een exchange, ik moet namelijk ETH hebben voor een ICO, vraag ik mij af, welke is ''de beste''?
Ik lees allemaal verschillende verhalen over Kraken, Coinbase, Mercatox etc etc.
Jij woont hier ver vandaan, zeggen ze elders in het land
Dan zeg ik, insgelijks, u ook, a'j ‘t zien van dizze kant.
pi_176232700
quote:
5s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 10:58 schreef SgtPorkbeans het volgende:
Ik heb al zelf verschillende coins gehad, ETH, NLG, ARK, allemaal aan de hand van Litebit. :@
Daar heb ik een paar honderd euro mee weten te verdienen, dus met die winst moet uiteraard weer gespeeld worden. :P
Omdat ik nu gebruik wil maken van een exchange, ik moet namelijk ETH hebben voor een ICO, vraag ik mij af, welke is ''de beste''?
Ik lees allemaal verschillende verhalen over Kraken, Coinbase, Mercatox etc etc.
Ik zweer toch wel bij Kraken, ondanks de errors af en toe tussendoor (wat veel minder is geworden).
Ik weet niet in hoeverre je moet upgraden in tiers met hetgeen jij ermee wilt doen, maar wanneer je tier 2 of 3 bent, kan je bepaalde grotere munten omzetten naar euro's wat je vanuit Kraken weer terug kan sturen naar je bankrekening. (mocht je dat ook willen)
pi_176233163
Wat is nu de manier om altcoins te kopen?
Euro's naar litecoin op Kraken en dan de litecoins doorsturen naar Binance en daar omwisselen voor altcoins?

Edit: Kraken geeft nu aan dat de Get verified feature currently not available is.
Te veel nieuwe users of gebeurt dit vaker?

[ Bericht 16% gewijzigd door mrbombastic op 02-01-2018 11:48:11 ]
pi_176233357
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 11:42 schreef mrbombastic het volgende:
Wat is nu de manier om altcoins te kopen?
Euro's naar litecoin op Kraken en dan de litecoins doorsturen naar Binance en daar omwisselen voor altcoins?

Edit: Kraken geeft nu aan dat de Get verified feature currently not available is.
Te veel nieuwe users of gebeurt dit vaker?
Dit is een ding van de laatste tijd ja, ik dacht dat Kraken daar geen last van had maar schijnbaar wel dus. Bittrex kan ook geen nieuwe users aan, Bitonic heeft vrijwel nooit Bitcoins beschikbaar en daar moet je minimaal 500 euro meenemen.
Dus kortom, het wordt een uitdaging om als nieuweling binnen te komen... :'(
pi_176237353
Ik heb net bij Binance op de VEN/BTC markt VEN gekocht. Echter heb ik 0.1% van de aangekochte VEN niet gekregen, ik ga ervanuit dat dit de fee is? Waar kan ik deze terugvinden? Aangezien het nergens stond bij het kopen.
pi_176238332
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 11:52 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Dit is een ding van de laatste tijd ja, ik dacht dat Kraken daar geen last van had maar schijnbaar wel dus. Bittrex kan ook geen nieuwe users aan, Bitonic heeft vrijwel nooit Bitcoins beschikbaar en daar moet je minimaal 500 euro meenemen.
Dus kortom, het wordt een uitdaging om als nieuweling binnen te komen... :'(
Hoi!

Via Kraken is het dus ook mogelijk de coins te verkopen voor Fiat? Bv ETH?
Dus zou vanuit een andere exchange of eigen wallet, ETH kunnen overmaken naar Kraken, om deze vervolgens uit te laten betalen ?
pi_176238559
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 15:45 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Hoi!

Via Kraken is het dus ook mogelijk de coins te verkopen voor Fiat? Bv ETH?
Dus zou vanuit een andere exchange of eigen wallet, ETH kunnen overmaken naar Kraken, om deze vervolgens uit te laten betalen ?
Ja maar dan moet je wel Tier 2 of 3 zijn, ik weet niet meer precies welke, en dat proces kan dagen (misschien nu wel weken) duren.
pi_176238574
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 15:56 schreef DrSnuggle het volgende:

[..]

Ja maar dan moet je wel Tier 2 of 3 zijn, ik weet niet meer precies welke, en dat proces kan dagen (misschien nu wel weken) duren.
Ok top!
Ben reeds Tier 2 :)
Op naar Tier 3 I guess.
pi_176239583
Vraag mbt Binance, aangezien ik zelf nauwelijks ervaringen met exchanges heb.
Mijn vader is daar een beetje aan het spelen met wat speelgeld.

Nu zie ik dat als je BNB gebruikt de trading fees halveren.
Maar als je dat niet doet, pakken ze de fee standaard van je BTC balance of van de alt waar je in trade?
pi_176249655
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 20:00 schreef Landgeld het volgende:
Wil gewoon ff goedkoop Bitcoin of ETH/LTC kopen :') .
Alleen niet via Bitonic. zijn er dan geen andere opties?
btcdirect
pi_176250675
Nog iemand die probeert zijn verificatie rond te krijgen bij GDAX? Ik heb me eerst geregistreerd bij coinbase met mijn paspoort. Dit is echter niet doorgekomen bij GDAX lijkt het. Daarna nog een keer mijn rijbewijs geupload op coinbase app en nu lijkt het of ik in de wacht sta bij GDAX.

Dat hele registreren op 3 sites kost me meer tijd dan me lief is.
pi_176251904
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 00:18 schreef mrbombastic het volgende:
Nog iemand die probeert zijn verificatie rond te krijgen bij GDAX? Ik heb me eerst geregistreerd bij coinbase met mijn paspoort. Dit is echter niet doorgekomen bij GDAX lijkt het. Daarna nog een keer mijn rijbewijs geupload op coinbase app en nu lijkt het of ik in de wacht sta bij GDAX.

Dat hele registreren op 3 sites kost me meer tijd dan me lief is.
Lukte me gisteren ook niet bij gdax
pi_176252406
Bij Binance moet je de authenticor van google gebruiken. Kun je die er ook makkelijk weer afhalen of op een of andere manier back uppen? Via google lees ik dat het niet (zo makkelijk) gaat.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
  woensdag 3 januari 2018 @ 09:00:24 #149
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176252541
Zo irritant, ik wil investeren in (meer) ripple maar die stijgt maar steeds. Dus wil ik iig etherium klaar hebben staan als ruilmiddel, maar die staat óók hoog en wil ik dus niet kopen :')

Herkenbaar?
Verder gaat mijn investering to the moon maar ik heb zoals in de op staat een klein bedrag (200 euro) ingelegd
:')
  woensdag 3 januari 2018 @ 09:51:07 #150
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176252969
Als je coins koopt die niet steeds stijgen dan ben je het doel toch juist voorbij? ;)

De huidige prijs van een coin is niet relevant, verwacht je dat hij nog verder gaat stijgen of niet?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176253237
Ik heb een account aangemaakt bij Coinbase en probeer mijn identiteit te verifiëren. Wat ik ook doe; ze wijzen het steeds af. Mensen die hier nog meer problemen mee hebben?

Daarnaast een vraagje; ik wil Ripple aanschaffen. Litebit accepteert geen nieuwe klanten, Bitonic is uitverkocht qua BTC. Waar kom ik überhaupt wel nog makkelijk aan enige vorm van crypto.....
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_176253279
quote:
3s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:12 schreef de_boswachter het volgende:
Ik heb een account aangemaakt bij Coinbase en probeer mijn identiteit te verifiëren. Wat ik ook doe; ze wijzen het steeds af. Mensen die hier nog meer problemen mee hebben?

Daarnaast een vraagje; ik wil Ripple aanschaffen. Litebit accepteert geen nieuwe klanten, Bitonic is uitverkocht qua BTC. Waar kom ik überhaupt wel nog makkelijk aan enige vorm van crypto.....
Geven ze geen reden voor afwijzing?


En ja op het moment is het dramatisch om als noob the beginnen met al die gesloten sites, word een kwestie van wachten denk ik..
pi_176253325
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 08:06 schreef nickhguitar het volgende:
Vraagje voor de kenners hier; al valt het niet meer echt onder de 'noob' categorie van vragen.

Wanneer ik bij een statistics site de RSI (relative strength index) toevoeg voor bijv. 3 dagen dan zie ik bij munt X 2 momenten onder 30% (dus een goed instapmoment) en 1 moment erboven (dus een goed verkoopmoment). Als ik vervolgens uitzoom naar 2 weken dan verwacht ik in ieder geval diezelfde punten weer te zien, maar dan ook de punten van de 14-3=11 andere dagen. Ik zie deze echter nergens, het lijkt wel alsof hij dan ineens hele andere punten berekend. Weet iemand hoe dit kan en waar mijn (naar alle waarschijnlijkheid) denkfout zit?

Edit: Ik lees bovenstaand even na en wat ik dus bedoel is dat de punten die er aanvankelijk waren (dus van die 3 dagen) weg zijn. Ik zie ineens 3/4 punten verdeeld over 14 dagen, ik zou eerder verwachten dat de punten van die 3 dagen blijven staan en dat er punten van alle andere dagen bij zouden komen.
Iemand?
pi_176253343
quote:
1s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:16 schreef TwztId het volgende:

[..]

Geven ze geen reden voor afwijzing?

En ja op het moment is het dramatisch om als noob the beginnen met al die gesloten sites, word een kwestie van wachten denk ik..
Eerste keer paspoort: ID was unreadable
Tweede keer rijbewijs: Failed - Unknown response status
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 3 januari 2018 @ 10:27:35 #155
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176253394
Ik weet dat je Gulden (kutcoin maargoed) kunt kopen bij Nocks.co met iDeal, als je deze naar een exchange stuurt kun je ze omwisselen voor BTC.

Wellicht is dat nog een optie?
Please sir. When moon? When Mustang?
  woensdag 3 januari 2018 @ 10:30:40 #156
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176253439
quote:
3s.gif Op woensdag 3 januari 2018 09:51 schreef Rossdale het volgende:
Als je coins koopt die niet steeds stijgen dan ben je het doel toch juist voorbij? ;)

De huidige prijs van een coin is niet relevant, verwacht je dat hij nog verder gaat stijgen of niet?
Nou, ja wel. Maar ik wil niet in de marktsentiment-val vallen..

:')
pi_176253441
quote:
3s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:27 schreef Rossdale het volgende:
Ik weet dat je Gulden (kutcoin maargoed) kunt kopen bij Nocks.co met iDeal, als je deze naar een exchange stuurt kun je ze omwisselen voor BTC.

Wellicht is dat nog een optie?
Is daar een beetje markt voor dan?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  Moderator woensdag 3 januari 2018 @ 10:32:02 #158
18653 crew  D.
pi_176253452
quote:
3s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:12 schreef de_boswachter het volgende:
Ik heb een account aangemaakt bij Coinbase en probeer mijn identiteit te verifiëren. Wat ik ook doe; ze wijzen het steeds af. Mensen die hier nog meer problemen mee hebben?

Daarnaast een vraagje; ik wil Ripple aanschaffen. Litebit accepteert geen nieuwe klanten, Bitonic is uitverkocht qua BTC. Waar kom ik überhaupt wel nog makkelijk aan enige vorm van crypto.....
Bitonic heeft nu alweer btc :Y

Ze vullen het steeds weer aan, kan per minuut veranderen dus :Y
  woensdag 3 januari 2018 @ 10:34:46 #159
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176253485
quote:
3s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:30 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Is daar een beetje markt voor dan?
Op een exchange als Bittrex is het volume groot genoeg om ze van de hand te doen. Het is wellicht niet de goedkoopste manier (fees bij kopen, fee bij transactie naar exchange en fee bij verkopen op exchange), maar het is wel een route om te kunnen beginnen :)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176253489
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:32 schreef D. het volgende:

[..]

Bitonic heeft nu alweer btc :Y

Ze vullen het steeds weer aan, kan per minuut veranderen dus :Y
OK, thanks. Vanavond even kijken. Dacht dat ze door het 'succes' tijdelijk uitverkocht waren.

Even voor mijn beeld aangezien ik nog vrij noob ben wat betreft crypto;

1: Ik koop BTC op Bitonic.
2: Deze stuur ik door naar mij Wallet op Coin Payments.
3: Vervolgens wil ik hier Ripple van maken dus dan stuur ik deze naar mijn exchange (Binance).
4: Vervolgens stuur ik de Ripple weer naar mijn Wallet.
5: Wanneer ik geld wil hebben voor mij Ripple dan kan dat via Coinbase. Ripple stuur ik dan naar Coinbase en hier laat ik ze uitbetalen.

Klopt bovenstaand een beetje?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  woensdag 3 januari 2018 @ 10:37:29 #161
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176253518
Je kunt je BTC van bitonic rechtstreeks naar binance laten sturen. Scheelt je een transactie en dus fees
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176253603
quote:
3s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:35 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

OK, thanks. Vanavond even kijken. Dacht dat ze door het 'succes' tijdelijk uitverkocht waren.

Even voor mijn beeld aangezien ik nog vrij noob ben wat betreft crypto;

1: Ik koop BTC op Bitonic.
2: Deze stuur ik door naar mij Wallet op Coin Payments.
3: Vervolgens wil ik hier Ripple van maken dus dan stuur ik deze naar mijn exchange (Binance).
4: Vervolgens stuur ik de Ripple weer naar mijn Wallet.
5: Wanneer ik geld wil hebben voor mij Ripple dan kan dat via Coinbase. Ripple stuur ik dan naar Coinbase en hier laat ik ze uitbetalen.

Klopt bovenstaand een beetje?
Wat voor een bedragen? Als het ¤50,- is dan laat het gewoon op binance staan.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
  Moderator woensdag 3 januari 2018 @ 10:44:48 #163
18653 crew  D.
pi_176253613
quote:
3s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:37 schreef Rossdale het volgende:
Je kunt je BTC van bitonic rechtstreeks naar binance laten sturen. Scheelt je een transactie en dus fees
Of direct kopen via Litebit
https://www.litebit.eu/nl/kopen/ripple

Alleen weet ik niet hoe toegankelijk ze momenteel zijn met nieuwe klanten :N

edit: ow, 0 beschikbaar zie ik :P
pi_176253644
quote:
3s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:35 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

OK, thanks. Vanavond even kijken. Dacht dat ze door het 'succes' tijdelijk uitverkocht waren.

Even voor mijn beeld aangezien ik nog vrij noob ben wat betreft crypto;

1: Ik koop BTC op Bitonic.
2: Deze stuur ik door naar mij Wallet op Coin Payments.
3: Vervolgens wil ik hier Ripple van maken dus dan stuur ik deze naar mijn exchange (Binance).
4: Vervolgens stuur ik de Ripple weer naar mijn Wallet.
5: Wanneer ik geld wil hebben voor mij Ripple dan kan dat via Coinbase. Ripple stuur ik dan naar Coinbase en hier laat ik ze uitbetalen.

Klopt bovenstaand een beetje?
Volgens mij biedt Coinbase geen Ripple. Enkel Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin.
  Moderator woensdag 3 januari 2018 @ 10:51:03 #165
18653 crew  D.
pi_176253699
Dus, btc naar Binance (eerst account daar aanmaken dus), dan Ripple kopen, en tegen de tijd dat je rijk bent weer omwisselen naar btc en die naar bijvoorbeeld Coinbase sturen :Y

Of, als het halverwege inmiddels zoveel waard is en je je zorgen maakt dat het niet veilig is op Binance als tussenstap een eigen wallet gebruiken :Y
pi_176253722
quote:
1s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:47 schreef sally-spectra het volgende:

[..]

Volgens mij biedt Coinbase geen Ripple. Enkel Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum en Litecoin.
Coinbase biedt op dit moment nog geen XRP aan. Kwestie van tijd als je het mij vraagt, ongeacht wat er in de voorwaarden staat. Coinbase wil ook gewoon bakken met geld verdienen ;) .
pi_176253724
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:43 schreef MichelWuyts het volgende:

[..]

Wat voor een bedragen? Als het ¤50,- is dan laat het gewoon op binance staan.
Zat te denken aan een K'tje.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_176253731
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:51 schreef D. het volgende:
Dus, btc naar Binance (eerst account daar aanmaken dus), dan Ripple kopen, en tegen de tijd dat je rijk bent weer omwisselen naar btc en die naar bijvoorbeeld Coinbase sturen :Y

Of, als het halverwege inmiddels zoveel waard is en je je zorgen maakt dat het niet veilig is op Binance als tussenstap een eigen wallet gebruiken :Y
^O^
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_176253949
quote:
14s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:52 schreef Nalbandian het volgende:

[..]

Coinbase biedt op dit moment nog geen XRP aan. Kwestie van tijd als je het mij vraagt, ongeacht wat er in de voorwaarden staat. Coinbase wil ook gewoon bakken met geld verdienen ;) .
Heb zelf ook een account bij Coinbase, dat zal wel fijn zijn als ze Ripple aanbieden.
  woensdag 3 januari 2018 @ 14:36:43 #170
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176259001
Ik heb geen coinbase (gebruik een ander voor aankopen in euro), wel binance, kan ik dan uitbetalen via coinbase?? Of via anycoindirect (waar ik normaal ether koop in euro richting binance)?
:')
  woensdag 3 januari 2018 @ 16:27:24 #171
62913 Blik
The one and Only!
pi_176261800
quote:
3s.gif Op woensdag 3 januari 2018 10:12 schreef de_boswachter het volgende:
Ik heb een account aangemaakt bij Coinbase en probeer mijn identiteit te verifiëren. Wat ik ook doe; ze wijzen het steeds af. Mensen die hier nog meer problemen mee hebben?

Daarnaast een vraagje; ik wil Ripple aanschaffen. Litebit accepteert geen nieuwe klanten, Bitonic is uitverkocht qua BTC. Waar kom ik überhaupt wel nog makkelijk aan enige vorm van crypto.....
Ik had hetzelfde, gewoon blijven proberen, uiteindelijk kom je er doorheen
pi_176261821
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 16:27 schreef Blik het volgende:

[..]

Ik had hetzelfde, gewoon blijven proberen, uiteindelijk kom je er doorheen
Klopt. Zojuist gelukt.....
Nu nog de bedragen ontvangen op de bankrekening voor de totale verificatie.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_176261834
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 14:36 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Ik heb geen coinbase (gebruik een ander voor aankopen in euro), wel binance, kan ik dan uitbetalen via coinbase?? Of via anycoindirect (waar ik normaal ether koop in euro richting binance)?
Ja zo ga ik het doen in ieder geval. Coinbase ga ik gebruiken voor aanschaf en uitbetalen.
En Binance gebruik ik als exchange.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_176262923
Beginnersfoutje gemaakt door bij Binance eerst de fee niet te betalen met BNB. Nu heb ik dus van een aantal crypto's x.99 waarbij ik er maar x kan verkopen.

Is er een 'makkelijke' manier om dit weer recht te trekken? Of kan ik die 0.99 beter als 'verloren' zien?
pi_176264691
Ik wil graag mn inzet weer terug in euro's, waar kan dit het makkelijkste en goedkoopste?
pi_176265072
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 18:33 schreef julius123 het volgende:
Ik wil graag mn inzet weer terug in euro's, waar kan dit het makkelijkste en goedkoopste?
Wat heb je in de aanbieding? Ik ben mogelijk wel geïnteresseerd.
pi_176270436
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 december 2017 00:01 schreef Moogwai10 het volgende:
Ik wil ook kijken of ik een graantje mee kan pakken van de stijging van Ripple (en misschien later nog wat andere cryptovaluta).

Wat is de snelste manier om dit voor elkaar te krijgen?

Als ik wat Google/Youtube kom ik de methode tegen via accounts bij Coinbase en Binance en dan via Litecoins.

Lijkt me op zich wat omslachtig allemaal ...
Inmiddels 3 dagen met BTCdirect en Binance aan de slag en reeds 43% rendement over een portefeullie van 8 verschillende altcoins.

Gaat best lekker met de graantjes dus!!!
pi_176270594
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 12:52 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

shapeshift is toch alleen tussen coins? Of kun je daar ook deposits maken?

Waar zou je aanraden om ethereum te kopen?
Nee dat moet je echt zien als een wisselkantoor. Je stuurt X en je krijgt Y terug.

Ik heb mijn eerste ethereum bij Litebit.eu gekocht via ideal.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_176271786
Zodra een ICO met een whitelist werkt kun je dan alleen tokens kopen als je op de lijst staat of komt er dan later nog een moment waarop je kunt meedoen?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 3 januari 2018 @ 23:34:53 #180
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176271807
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 23:33 schreef Gehrman het volgende:
Zodra een ICO met een whitelist werkt kun je dan alleen tokens kopen als je op de lijst staat of komt er dan later nog een moment waarop je kunt meedoen?
Je moet ervoor zorgen dat je mee kan doen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176272209
Een vraagje, als ik altcoins wil aanschaffen dan kijk ik op welke markten deze verkrijgbaar zijn. Via Coinmarketcap bijvoorbeeld. Daar zie ik dan verschillende markten waar deze wordt verhandeld. Echter staan bij iedere markt andere prijzen.

Klopt het dan, dat afhankelijk van welke market ik mijn altcoin aanschaf, dit invloed kan hebben op de eventuele prijs ? Bij de ene market een prijs van 2,09 en bij de andere market 1,31.

Bijvoorbeeld bij deze: https://coinmarketcap.com/currencies/oyster-pearl/#markets
pi_176272723
Kun je crypto omzetten naar fiat op een exchange maar (nog) niet laten uitkeren?
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_176272843
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 00:38 schreef Rockefellow het volgende:
Kun je crypto omzetten naar fiat op een exchange maar (nog) niet laten uitkeren?
Het verschilt per exchange hoe, maar ja dat kan.
pi_176277626
Op Bitonic voor de eerste keer BTC gekocht. Rekeningnummer is nu geverifieerd.
Echter zie ik op Binance (exchange) nog steeds niets verschijnen van info over mijn deposit. Kan dat? Duurt het altijd even voordat Bitonic de coin doorsluist naar Binannce en voordat ik dus kan zien dat er iets van een transfer gaande is?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  donderdag 4 januari 2018 @ 12:01:33 #185
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176277758
quote:
3s.gif Op donderdag 4 januari 2018 11:53 schreef de_boswachter het volgende:
Op Bitonic voor de eerste keer BTC gekocht. Rekeningnummer is nu geverifieerd.
Echter zie ik op Binance (exchange) nog steeds niets verschijnen van info over mijn deposit. Kan dat? Duurt het altijd even voordat Bitonic de coin doorsluist naar Binannce en voordat ik dus kan zien dat er iets van een transfer gaande is?
BTC is sloom, het kan een paar uur duren. Even geduld.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176278511
quote:
3s.gif Op donderdag 4 januari 2018 12:01 schreef Rossdale het volgende:

[..]

BTC is sloom, het kan een paar uur duren. Even geduld.
Heb het inmiddels binnen en gekozen voor Cardano.
Van de K die ik heb ingelegd (dus via Bitonic) ben ik er 65 kwijt aan Bitonic en traden. Dat is 6,5%. Is dat normaal of doe ik iets verkeerd?
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  donderdag 4 januari 2018 @ 12:42:18 #187
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176278525
quote:
3s.gif Op donderdag 4 januari 2018 12:41 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Heb het inmiddels binnen en gekozen voor Cardano.
Van de K die ik heb ingelegd (dus via Bitonic) ben ik er 65 kwijt aan Bitonic en traden. Dat is 6,5%. Is dat normaal of doe ik iets verkeerd?
Dat is helaas normaal
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176278669
quote:
3s.gif Op donderdag 4 januari 2018 11:53 schreef de_boswachter het volgende:
Op Bitonic voor de eerste keer BTC gekocht. Rekeningnummer is nu geverifieerd.
Echter zie ik op Binance (exchange) nog steeds niets verschijnen van info over mijn deposit. Kan dat? Duurt het altijd even voordat Bitonic de coin doorsluist naar Binannce en voordat ik dus kan zien dat er iets van een transfer gaande is?
Ja duurt even. Zou er nu wel moeten zijn.
pi_176278711
quote:
3s.gif Op donderdag 4 januari 2018 12:42 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat is helaas normaal
Is eigenlijk wel waanzinnig veel.... dat heb je bij bijvoorbeeld aankoop aandelen niet :)
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_176278744
quote:
3s.gif Op donderdag 4 januari 2018 12:52 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Is eigenlijk wel waanzinnig veel.... dat heb je bij bijvoorbeeld aankoop aandelen niet :)
Hier ook niet als je via Coinbase koopt. Maargoed, die verifiëren weer niet.

Bitonic kostte me laatste keer 5 procent. Wel binnen een half uur op Binance.
pi_176279307
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 00:01 schreef DSVM het volgende:
Een vraagje, als ik altcoins wil aanschaffen dan kijk ik op welke markten deze verkrijgbaar zijn. Via Coinmarketcap bijvoorbeeld. Daar zie ik dan verschillende markten waar deze wordt verhandeld. Echter staan bij iedere markt andere prijzen.

Klopt het dan, dat afhankelijk van welke market ik mijn altcoin aanschaf, dit invloed kan hebben op de eventuele prijs ? Bij de ene market een prijs van 2,09 en bij de andere market 1,31.

Bijvoorbeeld bij deze: https://coinmarketcap.com/currencies/oyster-pearl/#markets
Iemand? :@
  donderdag 4 januari 2018 @ 13:39:31 #192
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176279610
quote:
5s.gif Op donderdag 4 januari 2018 13:23 schreef DSVM het volgende:

[..]

Iemand? :@
Je dat klopt. Prijzen verschillen nogal eens per exchange. Als een coin een flink volume heeft dan is het overal wel redelijk gelijk, maar bij zo'n kleine coin kan het verschil wel eens groter zijn. Over het algemeen trekken die prijzen langzaam naar elkaar toe.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176279687
quote:
3s.gif Op donderdag 4 januari 2018 13:39 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Je dat klopt. Prijzen verschillen nogal eens per exchange. Als een coin een flink volume heeft dan is het overal wel redelijk gelijk, maar bij zo'n kleine coin kan het verschil wel eens groter zijn. Over het algemeen trekken die prijzen langzaam naar elkaar toe.
Dus als ik een coin bij een niet zo'n bekende exchange zou kopen met laag volume, en die coin komt ineens op een bekende exchange met tig keer meer volume, dan is er theoretisch kans dat mijn coin niet meegroeit ? Gezien iedereen overstapt op de bekende exchange met meer volume.
pi_176280126
Als noob zijnde zit ik met het volgende:
Op 23-12 heb ik Dogecoins verstuurd van Litebit naar Cryptonator. Echter zijn deze daar, ondanks mijn enorme geduld, nooit ontvangen.

het betreft de transactie:
https://dogechain.info/address/DGUtQeKTNTDRPqnWjWsrEFJzRcjR4oYNsa
Wallet:
DGUtQeKTNTDRPqnWjWsrEFJzRcjR4oYNsa

Iemand een idee wat er fout is gegaan en hoe ik dit kan oplossen?

Alvast enorm bedankt!
pi_176280150
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 14:00 schreef william0199 het volgende:
Als noob zijnde zit ik met het volgende:
Op 23-12 heb ik Dogecoins verstuurd van Litebit naar Cryptonator. Echter zijn deze daar, ondanks mijn enorme geduld, nooit ontvangen.

het betreft de transactie:
https://dogechain.info/address/DGUtQeKTNTDRPqnWjWsrEFJzRcjR4oYNsa
Wallet:
DGUtQeKTNTDRPqnWjWsrEFJzRcjR4oYNsa

Iemand een idee wat er fout is gegaan en hoe ik dit kan oplossen?

Alvast enorm bedankt!
Cryptonator aanschrijven, de transactie is blijkbaar wel gelukt.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176280399
[..]

Cryptonator aanschrijven, de transactie is blijkbaar wel gelukt.
[/quote]

Dat heb ik op 27-12 gedaan, maar tot op heden geen reactie....

nog maar eens een herinnering sturen.
  donderdag 4 januari 2018 @ 14:11:45 #197
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176280425
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 13:42 schreef DSVM het volgende:

[..]

Dus als ik een coin bij een niet zo'n bekende exchange zou kopen met laag volume, en die coin komt ineens op een bekende exchange met tig keer meer volume, dan is er theoretisch kans dat mijn coin niet meegroeit ? Gezien iedereen overstapt op de bekende exchange met meer volume.
Nee, want als het verschil te groot wordt dan zal iedereen de coins op ene exchange kopen om ze op de andere te verkopen (arbitrage heet dat), dus de prijzen zullen naar elkaar toegroeien.

Je ziet alleen dat de prijzen op koreaanse exchanges wel eens veel hoger zijn, maar daar kun je alleen als koreaan voor aanmelden dus daar is arbitrage niet mogelijk.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176280613
quote:
3s.gif Op donderdag 4 januari 2018 14:11 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Nee, want als het verschil te groot wordt dan zal iedereen de coins op ene exchange kopen om ze op de andere te verkopen (arbitrage heet dat), dus de prijzen zullen naar elkaar toegroeien.

Je ziet alleen dat de prijzen op koreaanse exchanges wel eens veel hoger zijn, maar daar kun je alleen als koreaan voor aanmelden dus daar is arbitrage niet mogelijk.
Aha!

Thanks voor duidelijk :D
pi_176286283
Is er een (veilige) manier om aan de Funfair Coin te komen zonder ergens je legitimatiebewijs up te loaden?
  donderdag 4 januari 2018 @ 18:35:44 #200
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176286321
quote:
3s.gif Op donderdag 4 januari 2018 12:41 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Heb het inmiddels binnen en gekozen voor Cardano.
Van de K die ik heb ingelegd (dus via Bitonic) ben ik er 65 kwijt aan Bitonic en traden. Dat is 6,5%. Is dat normaal of doe ik iets verkeerd?
Volgens mij betaal je minder fees als je ETH koopt i.p.v. BTC.
  donderdag 4 januari 2018 @ 18:50:38 #201
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_176286565
Nogmaals:

Wat is een goed alternatief voor Blockfolio?

Die loopt me iets te vaak vast of servers overloaded etc.
pi_176287174
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 18:35 schreef Chaes het volgende:

[..]

Volgens mij betaal je minder fees als je ETH koopt i.p.v. BTC.
hm ok, apart....

Dan stel ik gelijk de noobvraag; als dat zo is, waarom kopen mensen dan BTC om vervolgens te traden als je met ETH minder fee betaald....
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  donderdag 4 januari 2018 @ 20:44:24 #203
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_176288796
Noobvraag nadat alle info hier me goed geholpen heeft *O* :

Als mijn portfolio 200% gegroeid is wil ik 2/3 cashen en verder met wat ik oorspronkelijk ingelegd had. Dan kan de rest me gestolen worden.

Heb nu alles op Binance staan tegen BTC. Wat is nou de voordeligste methode om dit weer naar ¤ te krijgen op mijn bankrekening?

Heb overwogen het uit te laten betalen in BTC via een Bitonic of Coinbase, of het eerst om te zetten naar bijvoorbeeld ETH.

Wat is het beste pad? :)
pi_176288995
Noob hier:

Hoelang duurt het ongeveer als ik nu bitcoins koop via blockchain.info ? die ik wil gebruiken voor te traden op cryptopia (lange termijn)
pi_176289180
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 20:44 schreef IrishBastard het volgende:
Noobvraag nadat alle info hier me goed geholpen heeft *O* :

Als mijn portfolio 200% gegroeid is wil ik 2/3 cashen en verder met wat ik oorspronkelijk ingelegd had. Dan kan de rest me gestolen worden.

Heb nu alles op Binance staan tegen BTC. Wat is nou de voordeligste methode om dit weer naar ¤ te krijgen op mijn bankrekening?

Heb overwogen het uit te laten betalen in BTC via een Bitonic of Coinbase, of het eerst om te zetten naar bijvoorbeeld ETH.

Wat is het beste pad? :)
GDAX!
pi_176289213
kan ik met GDAX ook bitcoins en ETH aankopen via CC of paypal oid ?
  donderdag 4 januari 2018 @ 21:46:57 #207
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_176290207
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 21:03 schreef BadVlad het volgende:

[..]

GDAX!
Thanks, iets uitgebreider? Via BTC of eth? :7
pi_176290832
Waar kan ik Ethereum kopen? Coinbase, Litebit, lukt allemaal niet. Via welke site kan ik het makkelijk en snel kopen?
  donderdag 4 januari 2018 @ 22:23:11 #209
26552 Party_P
WTF, jezus!!1
pi_176291155
Mijn eerste stap naar crypto gezet: een account geprobeerd aan te maken bij Gatehub...

...ging niet lekker. De captcha werkte niet lekker, waardoor het fout ging. Wilde erna weer proberen: e-mailadres al in gebruik, WTF. Mailrecovery werkt niet.Lijkt erop dat account half aangemaakt is.

Een ander mailadres gebruikt, werkt wel, kreeg een recovery key, maar toen gebeurde er niks meer. In een ander tabblad geprobeerd in te loggen: werkt niet, foute credentials. Password recovery gedaan: krijg geen mail.

Meer mensen met problemen met aanmelden bij Gatehub?

Mijn doel:
Ripple kopen.
Drugs are good mkay?
pi_176292156
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 22:12 schreef jakosi het volgende:
Waar kan ik Ethereum kopen? Coinbase, Litebit, lukt allemaal niet. Via welke site kan ik het makkelijk en snel kopen?
Bitrush is wel snel met aankopen, kost wel wat. Alleen het doorsturen duurt langer.
Gisteren om 21:45 gekocht, vanochtend om 7:30 stond het pas bij Binance.
pi_176296466
begin van de week al mn WAVES ingeruild voor VEN.
Nu probeerde ik net mijn LTC vanuit mijn waveswallet naar binance te sturen. Maar nu moet ik verplicht de fee in waves betalen, die ik dus nniet meer heb :(
Moet ik nou echt eerst 0,001 waves aanschaffen en naar de waveswallet verplaatsen zodat ik de fee kan betalen, mag toch hopen van niet. 8)7
Iemand een suggestie
  vrijdag 5 januari 2018 @ 09:51:38 #212
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176296492
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 09:49 schreef ttm het volgende:
begin van de week al mn WAVES ingeruild voor VEN.
Nu probeerde ik net mijn LTC vanuit mijn waveswallet naar binance te sturen. Maar nu moet ik verplicht de fee in waves betalen, die ik dus nniet meer heb :(
Moet ik nou echt eerst 0,001 waves aanschaffen en naar de waveswallet verplaatsen zodat ik de fee kan betalen, mag toch hopen van niet. 8)7
Iemand een suggestie
Ik zou het hier even vragen:

https://forum.fok.nl/topic/2416476/5/50

Ik heb geen idee namelijk :X
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176307009
Weer een noobvraag; is het in het weekend rustiger qua stijging en daling van koersen dan door de week? Of maakt dat geen hol uit?
Omdat ik mij kan voorstellen dat ‘announcements’ van bedrijven vaak van maandag t/m vrijdag plaatsvinden.

Hersenspinseltje viel me in :@
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  vrijdag 5 januari 2018 @ 18:35:23 #214
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176307127
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 18:29 schreef de_boswachter het volgende:
Weer een noobvraag; is het in het weekend rustiger qua stijging en daling van koersen dan door de week? Of maakt dat geen hol uit?
Omdat ik mij kan voorstellen dat ‘announcements’ van bedrijven vaak van maandag t/m vrijdag plaatsvinden.

Hersenspinseltje viel me in :@
Crypto is 24/7. Dus nee maakt weinig uit
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176308611
Hallo allemaal,

na eerst alle 4 de beginners topics doorgelezen te hebben nu dan ook maar begonnen in de wereld van crypto.

vanwege de drukte op alle exchanges heb ik uiteindelijk een account aangemaakt op Poloniex. Het valt me op dat deze exchange bijna nooit genoemd voor. is hier een reden voor?

Daarnaast vraag ik me af, of jullie op 1 of meerdere exchanges handelen. Hebben jullie dus meerdere accounts?

Mijn laaste vraag. Ik wil wat BTC overboeken van mijn Poloniex wallet naar mijn wallet op Binance om daar wat alts te kopen die niet te vinden zijn op poloniex. Kan dit zomaar en moet ik hier dan fee voor betalen? is het dus gewoon een kwestie withdraw op mijn poloniex walllet en dan deposit op mijn binance account? ik las iets over dat je een fee moet mee sturen is dat hier ook van toepassing?

ik hoor het graag.
pi_176311023
Wat is een beetje een goede bron om opkomende ICO's in de gaten te houden?
pi_176312737
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 19:40 schreef denniskr118 het volgende:
Hallo allemaal,

na eerst alle 4 de beginners topics doorgelezen te hebben nu dan ook maar begonnen in de wereld van crypto.

vanwege de drukte op alle exchanges heb ik uiteindelijk een account aangemaakt op Poloniex. Het valt me op dat deze exchange bijna nooit genoemd voor. is hier een reden voor?

Daarnaast vraag ik me af, of jullie op 1 of meerdere exchanges handelen. Hebben jullie dus meerdere accounts?

Mijn laaste vraag. Ik wil wat BTC overboeken van mijn Poloniex wallet naar mijn wallet op Binance om daar wat alts te kopen die niet te vinden zijn op poloniex. Kan dit zomaar en moet ik hier dan fee voor betalen? is het dus gewoon een kwestie withdraw op mijn poloniex walllet en dan deposit op mijn binance account? ik las iets over dat je een fee moet mee sturen is dat hier ook van toepassing?

ik hoor het graag.
Die fee's worden door exchanges zelf al toegevoegd. Hoef je dus niet zelf te doen. Fee's moet je wel zelf toevoegen als je verstuurd vanuit een eigen wallet.
  vrijdag 5 januari 2018 @ 22:27:18 #218
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176312872
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 21:15 schreef Gehrman het volgende:
Wat is een beetje een goede bron om opkomende ICO's in de gaten te houden?
www.icodrops.com
www.airdrops.co
www.icobench.com

als men andere sources heeft, deel ze dan graag :)
pi_176313155
ik gebruik de app delta als portfolio. nu heb ik net een aantal sats verplaatst van poloniex naar binance. hier heb ik een fee van 0.00050000 btc voor moeten betalen. hoe verwerk ik dit in mijn delta portfolio zodat deze weer klopt?
pi_176313178
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 22:22 schreef Thieske het volgende:

[..]

Die fee's worden door exchanges zelf al toegevoegd. Hoef je dus niet zelf te doen. Fee's moet je wel zelf toevoegen als je verstuurd vanuit een eigen wallet.
thanks bedankt voor je antwoord :)
pi_176313245
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 22:37 schreef denniskr118 het volgende:
ik gebruik de app delta als portfolio. nu heb ik net een aantal sats verplaatst van poloniex naar binance. hier heb ik een fee van 0.00050000 btc voor moeten betalen. hoe verwerk ik dit in mijn delta portfolio zodat deze weer klopt?
Dat had je al in kun vullen bij de originele transactie die je invulde (helemaal onderaan kun je daar de fee invullen)

Nu is het een kwestie van gewoon die 0,0005 BTC in de app als verkoop transactie invullen lijkt me.
pi_176313900
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 januari 2018 22:40 schreef Thieske het volgende:

[..]

Dat had je al in kun vullen bij de originele transactie die je invulde (helemaal onderaan kun je daar de fee invullen)

Nu is het een kwestie van gewoon die 0,0005 BTC in de app als verkoop transactie invullen lijkt me.
yep, gelukt. Bedankt
pi_176315399
Ik heb bij Bittrex en Binance een wallet gemaakt. Kan ik deze verplaatsten naar Delta of Bread?
  Moderator zaterdag 6 januari 2018 @ 00:50:27 #224
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176315965
dus ehm, ik wil een mining rig gaan maken en dan coins minen

Is dit heel ouderwets inmiddels of is het nog steeds tof om te doen?
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
  zaterdag 6 januari 2018 @ 01:38:49 #225
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176316603
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 22:12 schreef jakosi het volgende:
Waar kan ik Ethereum kopen? Coinbase, Litebit, lukt allemaal niet. Via welke site kan ik het makkelijk en snel kopen?
BTC direct
En altijd het laatste woord.
  zaterdag 6 januari 2018 @ 01:39:29 #226
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176316610
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 00:50 schreef Jimbo het volgende:
dus ehm, ik wil een mining rig gaan maken en dan coins minen

Is dit heel ouderwets inmiddels of is het nog steeds tof om te doen?
Kan je doen, maar je kan nu meer geld verdienen en focussen op traden imo
En altijd het laatste woord.
  zaterdag 6 januari 2018 @ 07:19:53 #227
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_176317651
Had een discussie met een niet-noob op dit vlak. Ik wacht bij aankopen van altcoins tot etherium of bitcoin laag staat, zodat ik daarmee andere coins kan kopen op binance. Lage ether = goedkoper in euro's, dus als ik dan daarmee bv ripple koop, direct, ben ik per saldo het goedkoopst uit.

Zijn logica: je koopt bv voor 200 euro ether, daarmee weer direct voor 200 euro ripple. Je koopt dus gewoon voor 200 euro ripple, die 'tussenkoers' van ether maakt niet uit (tenzij je die nog hold in de tussentijd).

Wat klopt nou? Ik kom er in mijn hoofd niet uit.
:')
pi_176317662
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 07:19 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

Had een discussie met een niet-noob op dit vlak. Ik wacht bij aankopen van altcoins tot etherium of bitcoin laag staat, zodat ik daarmee andere coins kan kopen op binance. Lage ether = goedkoper in euro's, dus als ik dan daarmee bv ripple koop, direct, ben ik per saldo het goedkoopst uit.

Zijn logica: je koopt bv voor 200 euro ether, daarmee weer direct voor 200 euro ripple. Je koopt dus gewoon voor 200 euro ripple, die 'tussenkoers' van ether maakt niet uit (tenzij je die nog hold in de tussentijd).

Wat klopt nou? Ik kom er in mijn hoofd niet uit.
Wat belangrijk is, is hoe je uiteindelijk de meeste ripples krijgt voor je ¤200. Je moet dus kijken wat de Ripple/Eur doet, niet wat BTC/Eur doet.
pi_176320499
Misschien een beetje een rare vraag, maar wilde toch graag even jullie mening horen.

Ik gebruik als exchange Crytopia en handel daar met als centrale munt de BTC. De waarde van deze munt schommelt natuurlijk enorm waardoor het lastig is om bij te houden hoeveel winst/verlies je precies maakt. Het zou in principe zo kunnen zijn dat ik bijv. voor 50 euro een munt inkoop, deze in waarde stijgt, maar als ik hem terug verkoop voor BTC ik netto toch verlies heb omdat de BTC wel in waarde is gezakt.

Met deze gedachte zag ik vanmorgen een beetje te kloten, klopt dit wat ik zeg of mis ik iets?
pi_176321362
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 12:13 schreef nickhguitar het volgende:
Misschien een beetje een rare vraag, maar wilde toch graag even jullie mening horen.

Ik gebruik als exchange Crytopia en handel daar met als centrale munt de BTC. De waarde van deze munt schommelt natuurlijk enorm waardoor het lastig is om bij te houden hoeveel winst/verlies je precies maakt. Het zou in principe zo kunnen zijn dat ik bijv. voor 50 euro een munt inkoop, deze in waarde stijgt, maar als ik hem terug verkoop voor BTC ik netto toch verlies heb omdat de BTC wel in waarde is gezakt.

Met deze gedachte zag ik vanmorgen een beetje te kloten, klopt dit wat ik zeg of mis ik iets?
Klopt, je kan ook de andere kant op redeneren en proberen zoveel mogelijk BTC te vergaren omdat je verwacht dat BTC gaat stijgen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176321377
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 13:03 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Klopt, je kan ook de andere kant op redeneren en proberen zoveel mogelijk BTC te vergaren omdat je verwacht dat BTC gaat stijgen.
Het 'probleem' is meer dat ik nu 2 variabelen heb. Ik koop met de BTC een altcoin, maar in plaats van dat ik afhankelijk ben van de koers van enkel de altcoin ben ik nu ook afhankelijk van de koers van de BTC.

Edit; Mijn altcoin kan bijv. 5% stijgen en de waarde van de BTC 10% dalen. Dan ben ik netto nog slechter af, ondanks dat mijn initiele 'gok' gestegen is.
pi_176321814
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 13:04 schreef nickhguitar het volgende:

[..]

Het 'probleem' is meer dat ik nu 2 variabelen heb. Ik koop met de BTC een altcoin, maar in plaats van dat ik afhankelijk ben van de koers van enkel de altcoin ben ik nu ook afhankelijk van de koers van de BTC.

Edit; Mijn altcoin kan bijv. 5% stijgen en de waarde van de BTC 10% dalen. Dan ben ik netto nog slechter af, ondanks dat mijn initiele 'gok' gestegen is.
Yep, maar je heb altijd ethereum en Litecoin nog bijvoorbeeld.. stel Bitcoin zakt diep en ethereum blijft stabiel kan je inruilen voor ethereum en dan voor euro's..

Dus:

Euro -> BTC -> Altcoin -> ETH -> Euro

Zo beperk je dan je verlies van de in elkaar gezakte Bitcoin..

Maarja je heb inderdaad met meerdere factoren te maken als je altcoins gaat traden..
  zaterdag 6 januari 2018 @ 13:39:12 #233
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_176321906
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 13:33 schreef TwztId het volgende:

[..]

Yep, maar je heb altijd ethereum en Litecoin nog bijvoorbeeld.. stel Bitcoin zakt diep en ethereum blijft stabiel kan je inruilen voor ethereum en dan voor euro's..

Dus:

Euro -> BTC -> Altcoin -> ETH -> Euro

Zo beperk je dan je verlies van de in elkaar gezakte Bitcoin..

Maarja je heb inderdaad met meerdere factoren te maken als je altcoins gaat traden..
dat kan toch niet, als je BTC altcoin XXX koopt dan kun je niet diezelfde XXX als ETH verkopen. Je zal dan eerst XXX -> BTC -> ETH -> EUR moeten doen.
CHILD IN TIME MOET IN DE TOP2000 OMHOOG! STEMT ALLEN!
  zaterdag 6 januari 2018 @ 13:42:58 #234
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_176321968
Even een andere vraag: wat is momenteel het meest handige om $ (USTD) uit te laten betalen? Ik heb zowel een Kraken als Bl3p account verified.

Iemand die recent iets uitgecashed heeft? In welke coin zet ik USTD om? ETH lijkt mij handig ivm fees en transactietijden.
CHILD IN TIME MOET IN DE TOP2000 OMHOOG! STEMT ALLEN!
pi_176322054
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 13:39 schreef RedFever007 het volgende:

[..]

dat kan toch niet, als je BTC altcoin XXX koopt dan kun je niet diezelfde XXX als ETH verkopen. Je zal dan eerst XXX -> BTC -> ETH -> EUR moeten doen.
Er zijn genoeg Exchanges waar beide markten aanwezig zijn. Dan kun je dus wel kopen voor BTC en verkopen voor ETH.

Verder vind ik zelf m’n winst/verlies in euro’s het belangrijkst. Met de Delta app kun je dat voor jezelf gemakkelijk bijhouden.
pi_176329866
Wat is na Binance en Bittrex momenteel de meest stabiele exchange om een eerste porteufille op te bouwen?
Zelf dacht ik aan Cryptopia - is dit juist?
Love is in the air!
pi_176329922
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 20:27 schreef Landgeld het volgende:
Wat is na Binance en Bittrex momenteel de meest stabiele exchange om een eerste porteufille op te bouwen?
Zelf dacht ik aan Cryptopia - is dit juist?
Ik vind Poloniex nog steeds chill
  zondag 7 januari 2018 @ 15:53:29 #238
131603 Afwazig
Serious business
pi_176346726
Dag mensen,

Een tijdje geleden heb ik de OP hier gemaakt van de crypto SC maar ik merk dat toch telkens weer dezelfde vragen terugkomen. Ook is er heel veel nieuwe aanwas wat het natuurlijk ook lastig maakt. Veel informatie is versplinterd over oude topics, andere topics, andere websites etc.

Daarom heb ik afgelopen week met een vriend de volgende website in elkaar geschroefd. Hier staat alles simpel uitgelegd, een woordenboek voor alle termen en afkortingen, een FAQ etc. Deze website is nog lang niet af maar het begin is er. Oh, en de website is tweetalig (Engels en Nederlands). Misschien iets voor in de OP?

www.cryptin.eu
  zondag 7 januari 2018 @ 17:17:26 #239
253447 Ethanolic
TOUCH UR FUKIN CHEST BRAH
pi_176348259
Half jaar geleden voor 200 euro wat coins gekocht, geHODLd en waarde nu zo'n 2k.

Hier wil ik wat meer mee gaan traden. Echter werk ik zo'n 60 uur per week en kan ik dit niet zo snel allemaal bijhouden. Hebben jullie hier tips voor?
Deathlift or Die.
  zondag 7 januari 2018 @ 19:11:33 #240
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_176350582
Ben twee weken geleden begonnen (nadat eerder m'n broer z'n phone app had laten zien waarmee 'ie aan het traden was). Had een vrije dag verkocht om te gaan werken en dacht ik, goh dan gooi ik daar 249,- EUR van in crypto. Na een week aankijken nog eens 300 in gemikt.

Denk dat de BTC boot een beetje misgelopen is, qua er nu wat mee gaan doen en de 'Coinbase 4' zeg maar, zie ik ook niet heel veel heil in. Wat ik veel interessanter vind is de alt coin market. Dus dat een beetje gaan volgen en in gaan traden... is m'n 549,- EUR invest nu over de 1000,- USD waard! :D 2 weekjes. Noice.

Coinbase/GDAX verder niet gebruikt om echt spullen te laten staan groeien, maar alles naar Binance gestuurd. Alleen deze week dan op Bit-z aan de RaiBlocks gegaan.

So far so good. Ik herinnerde me eigenlijk nu pas dat er eens een subforum was geïntroduceerd, maar normaal kom ik alleen in myAT dus heb die ontwikkelingen een beetje verslapen. Maar nu alsnog dan! Als mensen nog tips hebben...!

- Humm vragen, heb ik vragen...

Vanaf wanneer zou je een Ledger Nano S bijvoorbeeld nemen?

Zijn die 'lend coins' platforms pyramidescams?
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_176351754
quote:
10s.gif Op zondag 7 januari 2018 19:11 schreef shiznuts het volgende:
Ben twee weken geleden begonnen (nadat eerder m'n broer z'n phone app had laten zien waarmee 'ie aan het traden was). Had een vrije dag verkocht om te gaan werken en dacht ik, goh dan gooi ik daar 249,- EUR van in crypto. Na een week aankijken nog eens 300 in gemikt.

Denk dat de BTC boot een beetje misgelopen is, qua er nu wat mee gaan doen en de 'Coinbase 4' zeg maar, zie ik ook niet heel veel heil in. Wat ik veel interessanter vind is de alt coin market. Dus dat een beetje gaan volgen en in gaan traden... is m'n 549,- EUR invest nu over de 1000,- USD waard! :D 2 weekjes. Noice.

Coinbase/GDAX verder niet gebruikt om echt spullen te laten staan groeien, maar alles naar Binance gestuurd. Alleen deze week dan op Bit-z aan de RaiBlocks gegaan.

So far so good. Ik herinnerde me eigenlijk nu pas dat er eens een subforum was geïntroduceerd, maar normaal kom ik alleen in myAT dus heb die ontwikkelingen een beetje verslapen. Maar nu alsnog dan! Als mensen nog tips hebben...!

- Humm vragen, heb ik vragen...

Vanaf wanneer zou je een Ledger Nano S bijvoorbeeld nemen?

Zijn die 'lend coins' platforms pyramidescams?

Als je portfolio meer waard is dan 1 euro zou ik een Ledger kopen. Wie weet is het ooit een miljoen waard, en nooit je coins op een exchange laten staan.

Bitconnect en dergelijke zijn inderdaad allemaal ponzi's. Ver weg van blijven.
  zondag 7 januari 2018 @ 19:56:47 #242
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_176351781
Top. Zenks.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_176351890
hoe zit het nou met de marketcap?
ik lees vaak uitspraken waarbij de marketcap genoemd...

is een hoge of lage marketcoin gunstig? of is dit te kort door de bocht?
  zondag 7 januari 2018 @ 20:20:59 #244
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_176352502
Beetje te maken met hoeveel coins er in omloop zijn en hoeveel ze waard zijn. Dat vertelt ook hoeveel ze nog kunnen stijgen. Een 0.10 USD coin kopen in de hoop dat 'ie ooit ook eens 20000 USD doet, zoals BTC is een beetje onrealistisch als er ontiegelijk veel van in omloop zijn, want dan zou z'n hele waarde meer zijn als al het geld/de waarde in de wereld bij elkaar opgeteld. Dus kan het zijn dat zo'n coin niet meer dan 2.00 USD waard zal worden en je max. kijkt naar een 20x factor groei. Aan de andere kant heb je dus coins met een lage waarde en waar er niet al teveel van in omloop zijn. Die hebben theoretisch de mogelijkheid een vergelijkbare market cap te halen als BTC bijvoorbeeld nu heeft. Daar kun je nog speculeren of ze nog eens 400x zoveel waard worden o.i.d.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_176352924
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 20:20 schreef shiznuts het volgende:
Beetje te maken met hoeveel coins er in omloop zijn en hoeveel ze waard zijn. Dat vertelt ook hoeveel ze nog kunnen stijgen. Een 0.10 USD coin kopen in de hoop dat 'ie ooit ook eens 20000 USD doet, zoals BTC is een beetje onrealistisch als er ontiegelijk veel van in omloop zijn, want dan zou z'n hele waarde meer zijn als al het geld/de waarde in de wereld bij elkaar opgeteld. Dus kan het zijn dat zo'n coin niet meer dan 2.00 USD waard zal worden en je max. kijkt naar een 20x factor groei. Aan de andere kant heb je dus coins met een lage waarde en waar er niet al teveel van in omloop zijn. Die hebben theoretisch de mogelijkheid een vergelijkbare market cap te halen als BTC bijvoorbeeld nu heeft. Daar kun je nog speculeren of ze nog eens 400x zoveel waard worden o.i.d.
duidelijk....
thx!
pi_176354425
Klopt het dat wanneer je op een exchange als bijvoorbeeld Binance een tijdje niet actief bent dat ze je account dan kunnen locken?
Hoorde dit vandaag, maar trok dat nogal in twijfel. Wanneer dat inderdaad het geval blijkt te zijn is het verstandiger om mijn coins in een Wallet te plaatsen :)
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_176355281
Als je tussen altcoins gaat schuiven, kost dit dan ook veel fee?
Of is die fee alleen als je van bijvoorbeeld Coinbase naar Bittrex of iets dergelijks doet?
pi_176355570
quote:
4s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:02 schreef Leonos het volgende:
Als je tussen altcoins gaat schuiven, kost dit dan ook veel fee?
Of is die fee alleen als je van bijvoorbeeld Coinbase naar Bittrex of iets dergelijks doet?
Fees binnen de exchange? Valt mee. Ligt aan de exchange.

Binance 0,05 of 0,1 procent. Ligt eraan of je bnb aan hebt staan. Andere exchanges vaak iets meer.
  zondag 7 januari 2018 @ 22:16:07 #249
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_176355625
quote:
14s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 20:28 schreef Typisch het volgende:

[..]

Ik vind Poloniex nog steeds chill
idd het is juist stabieler sinds het daar rustiger is geworden
pi_176356235
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:31 schreef de_boswachter het volgende:
Klopt het dat wanneer je op een exchange als bijvoorbeeld Binance een tijdje niet actief bent dat ze je account dan kunnen locken?
Hoorde dit vandaag, maar trok dat nogal in twijfel. Wanneer dat inderdaad het geval blijkt te zijn is het verstandiger om mijn coins in een Wallet te plaatsen :)
Sowieso altijd verstanding om je coins in een Wallet te plaatsen. Als een exchange omvalt ben je alles kwijt.
pi_176359974
Edit: Laat maar, opgelost

[ Bericht 58% gewijzigd door ArnoldG0342 op 08-01-2018 09:36:19 ]
pi_176364815
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 22:42 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Sowieso altijd verstanding om je coins in een Wallet te plaatsen. Als een exchange omvalt ben je alles kwijt.
Het nare van je ripples in een wallet gooien is dat je dan eigenlijk gewoon 50 euro kwijt bent :/
pi_176367232
quote:
99s.gif Op maandag 8 januari 2018 14:00 schreef Gutanoth het volgende:

[..]

Het nare van je ripples in een wallet gooien is dat je dan eigenlijk gewoon 50 euro kwijt bent :/
Waarschijnlijk wordt die limiet terug gebracht naarmate de tijd verstrijkt. Maar het heeft op dit moment geen zin om XRP in 4 verschillende wallets te hodlen.
pi_176373077
Hoe zit het met wallets? Heb je voorelke coin een aparte wallet nodig? Ik heb een aantal munten die ik zou willen opslaan.. indien er wel er wallet is voor meerdere hoor ik graag tips?
pi_176373190
Hoi mensen. Nou ik ben om qua blockchain/cryptocurrency. Rijkelijk laat, maar aan de andere kant denk ik dat er nog een lange weg van ontwikkeling te gaan is, en het dus interessant is om nu mee te doen.

Heb afgelopen tijd over blockchain gelezen en begrijp het redelijk en wil nu wat ervaring doen met simpelweg kleine transacties maken, exchanges proberen, veiligheid, enz.

Coinbase leek me wel aardig om te starten (commentaar welkom!) en zag dat je via gdax met een lage fee geld kon storten. Nu wilde ik dat gaan doen, maar dat moet via een SEPA transactie en die heb ik niet eerder gemaakt. Hier staat uitgelegd met welke details. Maar moet ik dan dus gewoon een transactie doen zoals ik die naar ieder ander zou doen - met de betreffende gegevens?

Dat wil ik even checken voordat ik een bedrag doneer Estland :D
pi_176374338
Ik heb mij sinds kort ook verdiept in de bitcoins. Erg interessant allemaal. Ik heb een wallet aangemaakt (Electrum) en wat gekocht. Nu wil ik verder experimenten alleen heb ik per ongeluk (geen idee hoe) een watch-only aangemaakt. Ik kan nergens vinden waar ik deze om kan zetten tot een wallet waarbij ik ook echt iets kan gaan doen..

Weet iemand wat ik kan doen?
  maandag 8 januari 2018 @ 21:25:52 #257
131603 Afwazig
Serious business
pi_176375586
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 19:48 schreef lighted het volgende:
Hoe zit het met wallets? Heb je voorelke coin een aparte wallet nodig? Ik heb een aantal munten die ik zou willen opslaan.. indien er wel er wallet is voor meerdere hoor ik graag tips?
Jaxx is voor relatief veel coins te gebruiken.

https://cryptin.eu/handle(...)et-jaxx-installeren/
pi_176375899
quote:
1s.gif Op maandag 8 januari 2018 21:25 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Jaxx is voor relatief veel coins te gebruiken.

https://cryptin.eu/handle(...)et-jaxx-installeren/
Exodus is ook een optie, die heeft er zo te zien zelfs nog wat meer.
pi_176376149
quote:
2s.gif Op maandag 8 januari 2018 15:34 schreef Nalbandian het volgende:

[..]

Waarschijnlijk wordt die limiet terug gebracht naarmate de tijd verstrijkt. Maar het heeft op dit moment geen zin om XRP in 4 verschillende wallets te hodlen.
Is ook zo, maar als je maar 100 Ripple hebt, is 20 Ripple best een hoop
pi_176376221
quote:
1s.gif Op maandag 8 januari 2018 21:48 schreef Gutanoth het volgende:

[..]

Is ook zo, maar als je maar 100 Ripple hebt, is 20 Ripple best een hoop
Eens, oplossing is om meer XRP te kopen :D
pi_176383821
Ik las dat er op 19 januari een hard fork (ETZ) komt van Ethereum.
Klopt het dat je voor het aantal ETH dat je hebt ETZ krijgt?
Ik ben benieuwd hoe dit werkt. Moet je deze zelf claimen of krijg je deze automatisch?
pi_176383994
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 10:58 schreef Zwieber_de_Vos het volgende:
Ik las dat er op 19 januari een hard fork (ETZ) komt van Ethereum.
Klopt het dat je voor het aantal ETH dat je hebt ETZ krijgt?
Ik ben benieuwd hoe dit werkt. Moet je deze zelf claimen of krijg je deze automatisch?
Die gaat (voorlopig) niet door:
https://themerkle.com/eth(...)-hard-fork-ethereum/

quote:
18s.gif Op maandag 8 januari 2018 20:40 schreef jennyjones het volgende:
Ik heb mij sinds kort ook verdiept in de bitcoins. Erg interessant allemaal. Ik heb een wallet aangemaakt (Electrum) en wat gekocht. Nu wil ik verder experimenten alleen heb ik per ongeluk (geen idee hoe) een watch-only aangemaakt. Ik kan nergens vinden waar ik deze om kan zetten tot een wallet waarbij ik ook echt iets kan gaan doen..

Weet iemand wat ik kan doen?
Volgens mij is dat een kwestie van een nieuwe wallet aanmaken (File > New)

[ Bericht 17% gewijzigd door Tourniquet op 09-01-2018 11:18:44 ]
pi_176384062
Ik gebruik nu bittrex. Maar ik wil graag op mijn android phone mijn wallet en waarde kunnen zien.
Is er een app die dit kan? En zo ja, welke raden jullie aan? :)
pi_176384178
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 11:10 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Die gaat (voorlopig) niet door:
https://themerkle.com/eth(...)-hard-fork-ethereum/

Oké bedankt!
pi_176384482
quote:
4s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 11:15 schreef Leonos het volgende:
Ik gebruik nu bittrex. Maar ik wil graag op mijn android phone mijn wallet en waarde kunnen zien.
Is er een app die dit kan? En zo ja, welke raden jullie aan? :)
Blockfolio gebruik ik.
pi_176386229
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 11:43 schreef Typisch het volgende:

[..]

Blockfolio gebruik ik.
Thanks!
pi_176394335
Tvp
Moeten zij weten
pi_176396143
quote:
4s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 11:15 schreef Leonos het volgende:
Ik gebruik nu bittrex. Maar ik wil graag op mijn android phone mijn wallet en waarde kunnen zien.
Is er een app die dit kan? En zo ja, welke raden jullie aan? :)
Bitsnapp met API koppeling :)
Love is in the air!
pi_176397650
Ik kan geen coins meer op mijn Bitrexx account storten. Iemand met hetzelfde probleem? Als ik een adres wil genereren om Litecoins te storten geeft hij een foutmelding "Error-ACCOUNT.NOT.VERIFIED." Nu heb ik mijn account ook niet geverifieerd maar dat heb ik voorheen ook niet hoeven doen... Is dit gewoon wachten en morgen weer proberen?
pi_176400344
  dinsdag 9 januari 2018 @ 22:41:32 #271
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176400929
quote:
4s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 13:21 schreef Leonos het volgende:

[..]

Thanks!
En anders Delta ;)
En altijd het laatste woord.
pi_176406876
quote:
4s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 13:21 schreef Leonos het volgende:

[..]

Thanks!
Blockfolio wel heel vaak op storing (servers). Ik gebruik op advies van dit topic tegenwoordig Delta.
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_176409262
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 21:13 schreef Harveo het volgende:
Ik kan geen coins meer op mijn Bitrexx account storten. Iemand met hetzelfde probleem? Als ik een adres wil genereren om Litecoins te storten geeft hij een foutmelding "Error-ACCOUNT.NOT.VERIFIED." Nu heb ik mijn account ook niet geverifieerd maar dat heb ik voorheen ook niet hoeven doen... Is dit gewoon wachten en morgen weer proberen?
Kan je doen, maar je kan van bittrex niets withdrawen als je niet verifieert, dus ik zou dat maar gewoon doen, of een andere exchange gebruiken.
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_176409506
Ik heb een beetje te lage fee ingevuld met het overmaken vanaf blockchain.
Nu komt die transactie al weken niet door. (Staat op hangende)
Iemand enig idee wanneer hij gewoon compleet faalt en ik het weer terug krijg?
De intonae van het stemgeluid is normaal. Er zijn geen zichtbare of merkbare somasche equivalenten van angst. Het bewustzijn is helder, de oriëntae in trias is intact en de concentrae is ongestoord
pi_176411150
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 12:49 schreef kree het volgende:
Ik heb een beetje te lage fee ingevuld met het overmaken vanaf blockchain.
Nu komt die transactie al weken niet door. (Staat op hangende)
Iemand enig idee wanneer hij gewoon compleet faalt en ik het weer terug krijg?
Je kunt de accelerator van ViaBTC proberen: https://pool.viabtc.com/tools/txaccelerator/

Zij stellen elk heel uur 100 gratis 'slots' beschikbaar. Deze zijn echter in no-time weg dus je moet wel snel zijn.

Vul de transactie-ID en captcha alvast in en zorg dat je de exacte tijd ergens paraat hebt (ik gebruik altijd http://time.is daarvoor)
Dan PRECIES op het hele uur op Submit klikken en hopen dat je bij de eerste 100 zit.

Wanneer dit lukt, neemt de miningpool ViaBTC jouw transactie mee in het eerste blok dat zij minen.

Als je de transactie-ID hier wilt delen, kan ik ook wel een poging voor je doen.
pi_176411529
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:14 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Je kunt de accelerator van ViaBTC proberen: https://pool.viabtc.com/tools/txaccelerator/

Zij stellen elk heel uur 100 gratis 'slots' beschikbaar. Deze zijn echter in no-time weg dus je moet wel snel zijn.

Vul de transactie-ID en captcha alvast in en zorg dat je de exacte tijd ergens paraat hebt (ik gebruik altijd http://time.is daarvoor)
Dan PRECIES op het hele uur op Submit klikken en hopen dat je bij de eerste 100 zit.

Wanneer dit lukt, neemt de miningpool ViaBTC jouw transactie mee in het eerste blok dat zij minen.

Als je de transactie-ID hier wilt delen, kan ik ook wel een poging voor je doen.
Wist niet eens dat dat bestond :)
82a8a5667a12ad27c286a6b95ea89a92725f647cffcccd2c072c5b4836573d8e
Is het transactie id

Net even geprobeerd, maar krijg beyond limit, neem aan net te laat dan :)

[ Bericht 3% gewijzigd door kree op 10-01-2018 15:04:33 ]
De intonae van het stemgeluid is normaal. Er zijn geen zichtbare of merkbare somasche equivalenten van angst. Het bewustzijn is helder, de oriëntae in trias is intact en de concentrae is ongestoord
pi_176414514
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 14:33 schreef kree het volgende:

[..]

Wist niet eens dat dat bestond :)
82a8a5667a12ad27c286a6b95ea89a92725f647cffcccd2c072c5b4836573d8e
Is het transactie id

Net even geprobeerd, maar krijg beyond limit, neem aan net te laat dan :)
Ja, het komt nogal nauw. Maar heb 'm net voor je toegevoegd:
Transaction added to acceleration queue
pi_176415224
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 17:00 schreef Tourniquet het volgende:

[..]

Ja, het komt nogal nauw. Maar heb 'm net voor je toegevoegd:
Transaction added to acceleration queue
Thanks ^O^

Edit:
En hij is erdoor heen :D dank voor de hulp.

[ Bericht 11% gewijzigd door kree op 10-01-2018 20:32:09 ]
De intonae van het stemgeluid is normaal. Er zijn geen zichtbare of merkbare somasche equivalenten van angst. Het bewustzijn is helder, de oriëntae in trias is intact en de concentrae is ongestoord
pi_176419516
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 17:34 schreef kree het volgende:

[..]

Thanks ^O^

Edit:
En hij is erdoor heen :D dank voor de hulp.
Top! 8-)
pi_176427788
Ik heb wat op mijn euro wallet gezet bij Coinbase. Nu wil ik eigenlijk gaan investeren in de KuCoin, maar ik vroeg me af: moet ik nu van mijn euro's Bitcoin of Ethereum kopen om bij KuCoin aan de slag te kunnen gaan? Dit is voor mij ff onduidelijk.
pi_176428514
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 10:08 schreef Nashje het volgende:
Ik heb wat op mijn euro wallet gezet bij Coinbase. Nu wil ik eigenlijk gaan investeren in de KuCoin, maar ik vroeg me af: moet ik nu van mijn euro's Bitcoin of Ethereum kopen om bij KuCoin aan de slag te kunnen gaan? Dit is voor mij ff onduidelijk.
Ja en dan verzenden naar de exchange die KuCoin aanbiedt.
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_176429491
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 10:52 schreef Kerol het volgende:

[..]

Ja en dan verzenden naar de exchange die KuCoin aanbiedt.
Thanks, gelukt :)

Nog een vraagje: stel ik ga investeren in de KuCoin Shares, koers vliegt omhoog, hoe pak ik dan precies mijn winst zonder direct uit te laten betalen in euro's? Is dat door de KCS om te wisselen in ETH?
pi_176429510
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 11:46 schreef Nashje het volgende:

[..]

Thanks, gelukt :)

Nog een vraagje: stel ik ga investeren in de KuCoin Shares, koers vliegt omhoog, hoe pak ik dan precies mijn winst zonder direct uit te laten betalen in euro's? Is dat door de KCS om te wisselen in ETH?
Ja, of naar usdt
pi_176430569
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 11:46 schreef Nashje het volgende:

[..]

Thanks, gelukt :)

Nog een vraagje: stel ik ga investeren in de KuCoin Shares, koers vliegt omhoog, hoe pak ik dan precies mijn winst zonder direct uit te laten betalen in euro's? Is dat door de KCS om te wisselen in ETH?
Yes dat klopt ook.
Bodybuilding #1
Hardlopen #2
pi_176431327
Dank voor de reacties!

quote:
1s.gif Op donderdag 11 januari 2018 11:47 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Ja, of naar usdt
En ook naar BTC of LTC?
pi_176433093
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 13:22 schreef Nashje het volgende:
Dank voor de reacties!

[..]

En ook naar BTC of LTC?
Kan ook, maar dat is een inschatting die je zelf moet maken. BTC/LTC kunnen natuurlijk ook in waarde dalen/stijgen.
pi_176435471
Dank weer :)

Dan nog één vraag voor vandaag hopelijk: ik lees in het andere topic weleens users die coins met verlies verkopen. Waarom doen zij dit? Je kunt toch in den treure wachten totdat de koers weer wat aantrekt en 'm dan alsnog verkopen (met winst danwel verlies)?
  donderdag 11 januari 2018 @ 17:01:14 #288
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_176435647
Ligt aan je opties. Als er een goede mogelijkheid voorbij komt om te investeren in iets dat er rooskleuriger uitziet, in ieder geval op korte termijn veel winst kan boeken, dan kun je beter daar je plusjes pakken in plaats van nog meer minnetjes.
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_176435751
Ahh op die fiets. Je verplaatst je investments zeg maar.

Vanochtend rond 11:00 ETH via Coinbase verstuurd naar KuCoin, nog steeds niet ontvangen daar :{
Etherscan zegt dat dat de receipt status succesvol is.
pi_176435855
Hallo,

Ik denk eraan om ook te beginnen met cryptocoins.
Welke sites raden jullie me aan?( waar de meeste soorten coins te koop zijn).
En welke wallets raden jullie me aan? Ik heb momenteel Coinomi, aangezien je daar veel soorten coins kwijt kan. Ik dacht ook aan litebit, maar die hebben momenteel een registratie-stop.
pi_176437899
Ik ben gestart met een beginners pagina op mijn website: http://blockchainstories.com/beginnen-met-cryptocurrency/.

Misschien hebben jullie hier wat aan. :) Als jullie verzoekjes hebben hoor ik het graag: ik heb morgen bijvoorbeeld wel tijd om wat extra te doen.
  donderdag 11 januari 2018 @ 19:57:52 #292
131603 Afwazig
Serious business
pi_176438537
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 17:18 schreef lonelypringles het volgende:
Hallo,

Ik denk eraan om ook te beginnen met cryptocoins.
Welke sites raden jullie me aan?( waar de meeste soorten coins te koop zijn).
En welke wallets raden jullie me aan? Ik heb momenteel Coinomi, aangezien je daar veel soorten coins kwijt kan. Ik dacht ook aan litebit, maar die hebben momenteel een registratie-stop.
Je kan kopen via een exchange maar als je net start is kopen via een broker waarschijnlijk makkelijker (al is dit wel wat duurder). Een broker die nog geen registratiestop heeft is BTC direct: https://btcdirect.eu/

Een wallet die ik wel noob friendly vind is Jaxx. Zie een handleiding hier: https://cryptin.eu/handle(...)et-jaxx-installeren/
pi_176439159
quote:
0s.gif Op donderdag 11 januari 2018 17:11 schreef Nashje het volgende:
Ahh op die fiets. Je verplaatst je investments zeg maar.

Vanochtend rond 11:00 ETH via Coinbase verstuurd naar KuCoin, nog steeds niet ontvangen daar :{
Etherscan zegt dat dat de receipt status succesvol is.
Gewoon nog steeds niks binnen op m'n account bij KuCoin :'). Is dit normaal? Vraag aan de kenners.

Etherscan ligt er ook nog eens uit.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 09:54:00 #294
235465 maffemaniak
'My home is in my head!&#
pi_176448209
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 15:53 schreef Afwazig het volgende:
Dag mensen,

Een tijdje geleden heb ik de OP hier gemaakt van de crypto SC maar ik merk dat toch telkens weer dezelfde vragen terugkomen. Ook is er heel veel nieuwe aanwas wat het natuurlijk ook lastig maakt. Veel informatie is versplinterd over oude topics, andere topics, andere websites etc.

Daarom heb ik afgelopen week met een vriend de volgende website in elkaar geschroefd. Hier staat alles simpel uitgelegd, een woordenboek voor alle termen en afkortingen, een FAQ etc. Deze website is nog lang niet af maar het begin is er. Oh, en de website is tweetalig (Engels en Nederlands). Misschien iets voor in de OP?

www.cryptin.eu
Mooie site!
Heb je al donaties gehad op je wallet adressen? :D
  vrijdag 12 januari 2018 @ 10:00:02 #295
131603 Afwazig
Serious business
pi_176448289
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 09:54 schreef maffemaniak het volgende:

[..]

Mooie site!
Heb je al donaties gehad op je wallet adressen? :D
Nee joh! Die site bestaat pas net een week dus voordat je echt bezoekers krijgt dat duurt wel een paar maanden. We zijn sowieso nog bezig met het vertalen van de laatste dingen (Engels). Hierna gaan we nog meer content maken en beginnen met social media etc.
pi_176449980
Kan mij iemand uitleggen waarom Numus (NMS) op Coinmarketcap op ¤ 22.50 staat en op Worldcoinindex op slechts 15,25? Ze hebben immers ook dezelfde bron.

https://coinmarketcap.com/currencies/numus/#markets

https://www.worldcoinindex.com/nl/munt/numus
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:42:03 #297
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_176454541
Mensen ik heb 12 bitcoins en wil graag een huis kopen, bij welke notaris kan ik dit regelen?

Alvast bedankt.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:43:45 #298
195885 shiz
¯¯¯¯¯
pi_176454579
!
The ripple effect starts with making a splash ~ Life is not a dish of copy pasta ~ ⳽ᖾiz
pi_176470419
Ik wil graag meedoen aan de mytracknet ICO, maar heb tot nu toe alleen wat gekocht op Binance.

Beetje in verdiept, en al waves wallet en mytracknetaccount aangemaakt, maar gaat het goed als ik het zo doe?

Fiat naar coinbase --> omzetten naar litecoin --> naar waves lite wallet adres (is al aangemaakt) --> in waves wallet omzetten naar waves (kan dat?) --> naar mytracknet account payment address sturen. Toch?

Krijg ik dan ook automatisch die 20% extra ivm waves betaling?

Alvast bedankt!
pi_176470443
Hmm gisteren stond er ook nog current bonus 15% in mytracknet dashboard, nu niet meer. Kan niet terugvinden in whitepaper dat er datum verstreken is waarop bonus minder wordt, weet iemand toevallig waarom dit teruggezet is?
pi_176470445
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 januari 2018 08:56 schreef Dassen123 het volgende:
Ik wil graag meedoen aan de mytracknet ICO, maar heb tot nu toe alleen wat gekocht op Binance.

Beetje in verdiept, en al waves wallet en mytracknetaccount aangemaakt, maar gaat het goed als ik het zo doe?

Fiat naar coinbase --> omzetten naar litecoin --> naar waves lite wallet adres (is al aangemaakt) --> in waves wallet omzetten naar waves (kan dat?) --> naar mytracknet account payment address sturen. Toch?

Krijg ik dan ook automatisch die 20% extra ivm waves betaling?

Alvast bedankt!
De LTC/Waves markt is wel en beetje dood, maar het kan zeker.

Je kunt ook Waves kopen met je funds op Binance en deze opsturen. Of via een Bitonic bijvoorbeeld btc naar de Waves wallet sturen.

Je zou de opties even na moeten rekenen qua kosten per stap. :+
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop: