abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176277012
registreer om deze reclame te verbergen
Wow Fazz! Wat stoer dat je dat aandurft met ook nog een baby erbij! Ben wel jaloers, mijn man vindt kamperen al niks, en met drie kleine kinderen ziet hij zoveel beren op de weg dat hij max 2 uur wil vliegen. Waarschijnlijk dit jaar dus gewoon een zonnige luiervakantie in de nazomer.

Roomsnoes, ik ben als kind altijd naar Frankrijk (en later Spanje) geweest en hoewel er veel Nederlanders op de campings staan, staan er ook nog heel veel buitenlanders. Was bij ons altijd goed gemixt en de buren waren vrijwel nooit Nederlands (maar gemiddeld twee tenten verderop wel). Maar dat waren wel mega campings (met kant en klaar bungalow-tenten, meerdere zwembaden en animatie).
¸¸.´`.¸¸.´`.¸><(((>
  Moderator donderdag 4 januari 2018 @ 11:22:42 #227
149959 crew  Stormqueen
snelle trees
pi_176277034
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 11:21 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

je kan nog een keertje, ze is pas met 5 jaar leerplichtig ;) *O*
Ja ik weet, maar ik ben niet zo'n hooligan, laat haar liever dan gewoon met de rest mee opstarten. Ze gaat dan per slot van rekening al een jaar ( :'( ) naar school.

Oh wow fazz, wat een vette reis! Spannend joh!

Room, er zijn vast wel nederlanderluwe plekjes te vinden toch? Het is zo'n groot land...
disclaimer
Friettijdpietvoeding
  donderdag 4 januari 2018 @ 11:22:54 #228
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_176277039
Noorwegen O+
Nieuw Zeeland O+
Vakantievilla's O+
Duitse kuilen _O-

Onze planning is ook om in september nog een vliegvakantie te doen :Y
Als er nog geld over is na verhuizen/verbouwen :P

SPOILER: Broertjes
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
  donderdag 4 januari 2018 @ 11:24:37 #229
268038 kwakz0r
snowclones you an eggcorn
pi_176277077
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 11:13 schreef Roomsnoes het volgende:
Oh dat klinkt weer famtastisch Fazz!

Haha exode - kost tijd he, dat aankleden :D

Ik ben ook over vakanties na aan het denken. Ik zou wel eens naar Framkrijk willen. Nooit geweest namelijk, als enie Nederlander haha. Maar die massa’s Nederlanders daar en Nederlandse campings, dat staat me zo vreselijk tegen.
er zijn ook heus kleinere campings met veel Fransen. Die vind ik alleen doorgaans nog asocialer dan de Nederlanders (in Zuid Frankrijk althans wel, op de familiecamping waar mijn ouders al jaren staan).

Wij gaan meestal voor een huisje, en dan idd niet in enorme toeristische gebieden. Denemarken was heerlijk, ardennen ook, Engeland ook zelfs met het slechte weer.

Volgend jaar hoop ik op Zweden, maar als we voor budgetvriendelijk gaan wordt het denk ik Duitsland...
pi_176277111
In Frankrijk zijn genoeg campings te vinden zonder heel veel Nederlanders en waar je niet hutje mutje staat hoor. Alleen heb je dan ook geen animatieteam en zwembad en dergelijke.

(Naar zulke campings gingen wij dus vroeger altijd. :+.)
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  donderdag 4 januari 2018 @ 11:26:50 #231
268038 kwakz0r
snowclones you an eggcorn
pi_176277124
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 11:22 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

Ja ik weet, maar ik ben niet zo'n hooligan, laat haar liever dan gewoon met de rest mee opstarten. Ze gaat dan per slot van rekening al een jaar ( :'( ) naar school.

Oh wow fazz, wat een vette reis! Spannend joh!

Room, er zijn vast wel nederlanderluwe plekjes te vinden toch? Het is zo'n groot land...
maar school begint al in augustus :P ze kan dan in september lekker er even tussenuit. mijn ouders hebben dat volgens mij met ons ook wel gedaan, vakantie in het voorjaar buiten de reguliere vakantie (toen mijn moeder nog huisvrouw was en zelf niet in t onderwijs zat).

bij ons zat mijn werk altijd al in de weg van buiten het seizoen iets doen, dat scheelt :')

(en ook de centerparkskorting van prenatal. en mijn midweek voucher van pathe. allemaal niet in de vakantie geldig. hoeren.)
pi_176277206
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 11:26 schreef kwakz0r het volgende:
(en ook de centerparkskorting van prenatal. en mijn midweek voucher van pathe. allemaal niet in de vakantie geldig. hoeren.)
Ja, zo jammer is dat he. J's school heeft tegenwoordig 2 weken meivakantie, en die tweede week is niet zo standaard, dus dan kunnen we nog weleens iets.
  Moderator donderdag 4 januari 2018 @ 11:32:28 #233
149959 crew  Stormqueen
snelle trees
pi_176277224
Nja, als ik zo eens naar de gemiddelde hoeveelheid basisschoolkinderen kijk op een doordeweekse schooldag in de Efteling lappen veel ouders tegenwoordig de schoolregels aan de laars ja.
Maar ja, zo steek ik nou eenmaal niet in elkaar :') Wellicht dat me dat een hoop frustratie zou kunnen besparen, maar het voelt gewoon niet juist.
disclaimer
Friettijdpietvoeding
pi_176277267
Wij laten F komend jaar ook met de rest opstarten en gaan dit jaar ook al hoogseizoen doen.
pi_176277360
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 11:26 schreef DevilsAndDust het volgende:
In Frankrijk zijn genoeg campings te vinden zonder heel veel Nederlanders en waar je niet hutje mutje staat hoor. Alleen heb je dan ook geen animatieteam en zwembad en dergelijke.

(Naar zulke campings gingen wij dus vroeger altijd. :+.)
Ha! Geen animatieteam is dan ook een vereiste haha. Zwembad is weer wel een pr.

Ik vind het juist zo leuk om op te gaan in de lokale gemeenschap. Frans praten, baguetjes egen, in kleine winkeltjes struinen...
  Moderator donderdag 4 januari 2018 @ 11:59:21 #236
149959 crew  Stormqueen
snelle trees
pi_176277731
Zijn ze nou aan het vechten of aan het spelen rady? :D
(Of beide :'))

Ik gooi mijn donderstraal er nog even in O+


nPJg4Iw.jpg
disclaimer
Friettijdpietvoeding
pi_176277833
Ik vind juist kleine Franse campings met Nederlanders leuk. Dan zijn er genoeg vriendjes voor B. Geen animatie team etc. Afgelopen zomer op een camping in de Lot met 8 kampeerplekken.

Onze jarenlange ervaring leert dat je middenin het hoogseizoen gewoon betaalbaar verre reizen kan maken. (Betaalbaar voor een verre reis he) maar wij zijn niet het soort ouders dat verre reizen wil maken met peuter. Dan zien we 100 beren op de weg.

En de meivakantie is inderdaad een stuk goedkoper dan de zomervakantie.
pi_176277929
Whaha sq, die foto is echt een peuter in een notendop. Roze truitje, engelenlach en geknakte bloemen :D
pi_176278504
Ah, mijn favoriete onderwerp O+

quote:
7s.gif Op donderdag 4 januari 2018 11:10 schreef Fazzoletti het volgende:
Fijne vakantie Exode! Hoe vindt B het in de sneeuw?

Ik kijk er ook niet naar uit naar vakanties in het hoogseizoen :'( Die drukte en die prijzen.... daarbij vind ik het zeker in in zuid europa ook veels te warm in de zomer. Ik denk dan ook dat we meer richting Scandinavie zullen trekken en daar schijn je nog wel rustig te kunnen kamperen...
Wij gaan over 3 weken voor onze wellicht laatste 'goede' vakantie buiten het seizoen. 4 weken kamperen in Nieuw Zeeland, heb er zo'n zin in O+ Om te acclimatiseren hebben we 2 nachten geboekt in een b&b en daarna gaan we on tour :s)
Fazz, wat ongelooflijk gaaf! Jullie zijn met F ook al eens geweest he? Echt fantastisch zeg, ik ben heeeel jaloers! Veel plezier alvast! Jouw overwegingen zijn overigens precies de mijne.

Ook erg jaloers op Maltesers Volkswagenbus trouwens! O+ Wij dubben daar al tijden over, om een bus te kopen en dan ombouwen tot kampeerbus. Maar het is ook wel hl veel geld en we twijfelen of we er wel voldoende gebruik van gaan maken. Je moet dan toch wel elk jaar met dat ding weg om de kosten er een beetje uit te halen en aangezien we ook wel andere vakanties hebben dan alleen kamperen... Kortom, we zijn er nog niet uit. We neigen op dit moment toch naar een nieuwe tent kopen en dan een bus huren als we bijv eens richting de poolcirkel willen of zo. Aan de andere kant gaan we wl graag kamperen en met zo'n bus ga je sneller een weekend weg dan als je al je kampeerzooi in de auto moet gooien. Dilemma's hoor :+ Het zou ideaal zijn als mijn (schoon)ouders gewoon zo'n ding kopen en wij m kunnen lenen, dan gaan wij nu voor de tent en hebben we best of both worlds :P

Wb schoolgaand kind en vakantie: wij wilden kleuter ook graag laten opstarten met de rest van de klas en niet zomaar drie weken weghalen van school, ook al mocht het nog tot hij vijf was. Dus in de zomer zijn we in de schoolvakantie geweest, maar in voor- en naseizoen hebben we er wel van geprofiteerd door net buiten de vakanties te gaan of met een beetje overlap (van de dinsdag voor de vakantie tot de dinsdag in de vakantie of zo). Scheelt echt enorm in de prijzen van vliegtickets en toch weinig school missen, aanrader! Ik had trouwens wel de indruk dat vrijwel alle kleuters bij ons op school gewoon keurig het schoolprogramma volgden.

Scandinavi: daar waren we in dus deze zomervakantie en dat vonden wij niet druk (of nou ja, niet vergelijkbaar met Zuid-Europa in elk geval, maar het was natuurlijk wel hoogseizoen met 3/4 camping bezet). We gingen op de bonnefooi kamperen, en overal was plek. Zweden vond ik trouwens verrassend goedkoop Kwak! Campings dan, over de prijzen van huisjes weet ik niks.

Mauw met de bloemen, classic :D _O-
  donderdag 4 januari 2018 @ 12:43:02 #240
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_176278541
Wat wordt ze groot, SQ O+.
KuikenGuppy
pi_176278584
Wij gaan dit jaar buiten het hoogseizoen naar zo’n lekkere Zuid-Franse camping met animatieteam en 4 zwembaden enzo. Dat wil zeggen, we hebben nog niet geboekt, maar wel die intentie.
Maar die Volkswagenbus O+

Kunnen we niet met de Fok moeders een villa in Frankrijk kopen? Dat we afwisselend daar naartoe kunnen? Met 3 verblijven, zodat je je kind ook bij die andere fokkers kunt dumpen voor een dagje?
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
pi_176278921
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 12:45 schreef MevrouwCactus het volgende:
Wij gaan dit jaar buiten het hoogseizoen naar zo’n lekkere Zuid-Franse camping met animatieteam en 4 zwembaden enzo. Dat wil zeggen, we hebben nog niet geboekt, maar wel die intentie.
Maar die Volkswagenbus O+

Kunnen we niet met de Fok moeders een villa in Frankrijk kopen? Dat we afwisselend daar naartoe kunnen? Met 3 verblijven, zodat je je kind ook bij die andere fokkers kunt dumpen voor een dagje?
En dan allemaal tegelijkertijd in het hoogseizoen er naartoe willen :D
Kinderzalen met stapelbedden erbij doen dan maar?
  donderdag 4 januari 2018 @ 13:23:50 #243
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_176279306
SQ, op de foto waren beide heel hard aan de plastic zak aan het trekken en aan het schreeuwen.. MIJN! :')
Het dunne lijntje tussen spelen en elkaar de koppen inslaan :P
Het samen spelen gaat wel steeds leuker, zo mooi om te zien O+

Fantastische foto van Mauw.. precies wat Room zegt ja _O-

Heb wel eens gelezen over een vakantie met kinderen in Zweden dat je dan je eigen vlot bouwt en met je vlot dan over een rivier naar je volgende verblijfslocatie gaat. Lijkt me zo tof om te doen als ze wat ouder zijn :D
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_176279349
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 11:59 schreef Stormqueen het volgende:
Zijn ze nou aan het vechten of aan het spelen rady? :D
(Of beide :'))

Ik gooi mijn donderstraal er nog even in O+


[ afbeelding ]
O+ heerlijk! Wat is ze groot ook ineens!
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
pi_176279916
quote:
1s.gif Op donderdag 4 januari 2018 10:16 schreef Malteser het volgende:

[..]

Dat kan wel maar is wel krap. Onze heeft een tweepersoonsbed onder het klapdak en van de bank beneden maak je ook een tweepersoonsbed. Wij slapen zelf altijd beneden trouwens (vindt man fijner).
Maar misschien net iets te knus met twee kinderen....
Omg, tof! Maar hoe zet je daar kinderzitjes in dan?
pi_176280883
Hi y'all :W Ik val ook weer eens binnen... ik lees meestal nog wel mee, maar het is hier z druk nu met een 3jarige met een mening over alles en een bijna2jarige die ook ineens de peuterupdate heeft gehad en pertinent elke vorm van middagslaap weigert, en ook 's avonds (en om 2:00, 3:00 en 4:00) niet meer in slaap valt zonder dat er iemand naast zit. Mijn wallen leven een eigen leven & I dread the moment dat ik weer aan het werk mag volgende week. Gelukkig is december voorbij, zit de boom weer in de doos en gaan we lekker saai januari vieren met veel inderegentochnaarbuiten-uitjes want binnen breken ze de boel en elkaar af -O- .

En dan wat positievers :P . Ik ben VOOR de FokOUDvakantievilla *O* . Slaapzaal, helemaal goed. Paar au-pairs erbij voor de oppas. Moet te doen zijn toch :7 ? Ik overweeg elk jaar als we vakanties zoeken om een andere baan te gaan zoeken. Dat schijtonderwijs, ik betaal me helemaal scheel in het hoogseizoen }:| . Daarom doen we dit jaar wrsch weer Duitsland, ik ben pas bereid me echt blauw te betalen als de kinderen er ook echt herinneringen aan hebben later :+ .

En ik las bij en zag Mauw met bloemen O+ . En het mooie tweetal van Rady O+ . En dat wilde ik nog wel even zeggen. Wat worden ze GROOT jongens, die 2014baby's van ons.
pi_176280962
En dan gooi ik Pinky & The Brain er ook nog maar even in:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176280972
Jaa zo’n villa! In een land met goedkope goede wijn!
pi_176281008
Omg wat een heerlijk stel Razz :D
Klinkt alsof het een drukke tijd is. Ik heb zo’n respekt voor ouders waar de kinderen vaak dagen thuis zijn!
pi_176281095
Respect, tja. Ik heb gewoon geen oppas in de vakantie dus het is gewoon wat het is. Ik benut de dagen dat de wederhelft thuis is wel optimaal :7 , die zijn voor mijn eigen afspraken of voor iets met het hele gezin. En verder is het heus fijn om nu even geen lessen te hoeven voorbereiden. Alleen de dagen zelf zijn wel pittig, ze zitten elkaar zo vreselijk in de weg soms. Gelukkig bestaan er modderbakken speeltuinen, de Plus en de Intratuin O+ .
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')