abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 19:58:45 #1
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175818670
registreer om deze reclame te verbergen
*O* Eindelijk! Eindelijk!!! EINDELIJK!!! *O*

Nadat ik jullie een hele dag in spanning heb laten wachten (haha) zijn hier dan eindelijk de uitslagen van de KLB Verkiezingen 2017.

Ik zal beginnen met de awards met het minste animo en zo toewerken naar de meest populaire award, waarna ik de beste user zal onthullen.

De Thierry Baudet Award voor Meest Xenofobe User
De frisse, jonge, welbespraakte Thierry "Ik wil leven in een dominant blank land" Baudet won dit jaar twee zetels in de verkiezingen, staat momenteel derde in de peiling van Maurice de Hond en verkreeg daardoor de hoogste eer die er bestaat: een naar hem genoemde KLB-Award.

Of de winnaar van deze award fan is van Thierry Baudet is mij onbekend, maar wat ik wel weet is dat hij minstens evenzo elitair is. Wie weet nodigt de winnaar van deze award Thierry nog wel eens uit om lekker samen te acclimatiseren, want de winnaar van deze award is niemand minder dan... Iwanius!

De Jesse Klaver Award voor de Meest Politiek Correcte User
Jong, onbevreesd en ontzettend rechtvaardig. Jesse "Ik ben eigenlijk gewoon Obama" Klaver, onder sommigen beter bekend als de Jessias, was afgelopen jaar eveneens een politieke sensatie. Zijn partij was de grootste op links en toen toch weer niet, hij zou gaan regeren en toen toch weer niet en toen toch weer wel en toen toch weer niet en vormde vervolgens een links blok dat nu minstens zo prominent wordt vertegenwoordigd door Asscher als door hemzelf, terwijl Asscher eigenlijk een veel kleinere partij leidt. Hij is in de race voor de titel van Politicus van het Jaar, maar zijn belangrijkste prijs heeft hij dit jaar al binnen: die felbegeerde vernoeming van een KLB Award.

Of de winnaar van deze award fan is van Klaver weet ik niet. Waarschijnlijk is Klaver hem nog te rechts. Desondanks mag hij vanavond wel met de Jesse Klaver Award naar huis. Dames en heren, mag ik een hartelijk applaus voor... Zeer!

De Albert Einstein Award voor Meest Intelligente User
Albert Einstein is waarschijnlijk toch wel de bekendste wetenschapper uit de geschiedenis. Deze nobelprijswinnaar -die in zijn bescheidenheid Newton altijd als een groter wetenschapper zag dan zichzelf- legde de basis voor de moderne natuurkunde en zijn naam heeft de tand des tijds dusdanig goed doorstaan dat die inmiddels geldt als synoniem voor een hoge intelligentie.

En die hoge intelligentie valt volgens de Klaagbaak ook de user die met deze award naar huis ging ten deel. Of dat terecht is of niet vel ik geen oordeel over, want deze award is gewonnen door... Guus_Geluk7!

De René van der Gijp Award voor de User die het hardst om zijn eigen grappen lacht
De lach van René van der Gijp heeft hem al veel gebracht. Zoals Johan Derksen het ooit in een interview met Robert Jensen zei: "Iedere caberatier zou willen hebben wat Gijp heeft. Hij vertelt een verhaal -en dat hoeft niet eens bijzonder grappig te zijn- en vervolgens gaat hij er zelf enorm hard om lachen en dan lacht die hele meute mee. (...) René doet van die toespraken in het land, die doet er 400 in een jaar, die vertelt één anekdote vierhonderd keer en iedere avond kruipt hij zelf op zijn knieën schaterlachend de zaal uit en die hele zaal die licht dubbel. Dat is echt een talent!"

En ook hier in de Klaagbaak zijn er users die ontzettend hard om zichzelf kunnen lachen, al lach ik eerlijk gezegd niet al te vaak mee. Voorbeelden van dit soort users zijn volgens jullie TheMonk5 en Pensylvania, maar de ergste van allemaal is... Vogeltjesdans!

De Barack Obama Award voor de Meest Gemiste User
Tot halverwege januari was Barry O nog de machtigste man ter wereld, maar inmiddels is oranje het nieuwe zwart en worden de Verenigde Staten bestuurt door een ontzettend incompetente schreeuwlelijk. Reden genoeg dus om Obama te missen.

Maar in de Klaagbaak zijn er desondanks genoeg mensen die wij meer missen dan Obama. Wij verlangen kennelijk terug naar users als Mapima, Hoink en Tong80. Maar de user die we het meest missen van allemaal is frappant genoeg oud, kaal en lelijk. Deze award is namelijk gewonnen door. Working_Class_Hero!

Gefeliciteerd pik, ik hoop dat je deze award volgend jaar weer wint! (Als je begrijpt wat ik bedoel ;) )

De Peter R. de Vries Award voor de user die overal een mening over heeft
Om Peter R. de Vries kom je tegenwoordig niet meer heen. Schuift hij niet voor ¤2.500 aan bij Pauw, dan geeft hij wel 'deskundige' voetbalanalyses bij SBS6, of duikt zijn kop weer op in een of ander item van RTL Boulevard.

En ook in de Klaagbaak hebben we van die users die maar niet weg te krijgen zijn en overal weer hun uiterst irritante mening op vaak pedante wijze in de rondte lopen spuien. Users zoals -als ik de stemmers mag geloven- Iwanius, Elfletterig en ikzelf. Maar de winnaar van deze award zijn zij tot mijn eigen verbazing alle 3 niet. Nee, deze award is namelijk gewonnen door... Zeer!

De Multatuli Award voor Beste Topicstarter
De Klaagbaak zou echt helemaal niets zijn zonder topics. Er werden dit jaar al bijna 13.000 klaagtopics geopend en daartussen zit dan altijd wel wat kwaliteit.

En zoals Multatuli volgens velen immer weer goede boeken schreef, zo schrijven bepaalde users immer weer een pareltje van een topic. Daarom eerst een shout-out naar Vogeltjesdans en Hakunamatafaka die beiden net niet de Multatuli der Klaagbakers geworden zijn en dan nu graag een hartelijk applaus voor niemand minder dan... Werkman!

De donald Trump Award voor de Minst Coherente User
Hij is president van de United Schlusch, had een oom die bezig was met dat ding genaamd uranium en dat gekke ding genaamd nuclear en heeft last van een constante negatieve covfefe van de media. Maar bovenal ratelt hij er veelal maar wat op los.

En ook in de Klaagbaak is lang niet iedere user even duidelijk in wat hij nou echt bedoelt. Zo zijn sommige users altijd al meer een negenvingermens geweest dan een tienvingermens, hebben sommigen last van nanobobs en zijn er users die constant met chimi's feuhnen met hun audi, waarna Frank_Drebin weer zijn zelfgemaakte straatwoordenboek uit de kast moet halen om op te zoeken wat dat nou eigenlijk betekent.

Over de minst coherente user was de Klaagbaak het ontzettend eens. Dat is namelijk niemand minder dan... Edwin_Posse! (Voorheen bekend als Possetje)

De Streep door je naam Award voor de User die het snelst geband zou moeten worden
Sommige users halen bij iedereen het bloed onder de nagels vandaan. Zij zijn soms meestertrollen, soms gewoon ontzettend dom, maar vooral zijn ze allen ongekend irritant.

En de user die door de meeste KLB'ers een ban toe wordt gewenst is... TheMonk5!

De Britt Dekker Award voor de Meest Inhoudsloze User
Ze is blond, ze is dom en ze is inhoudsloos, maar heeft op de een of andere manier toch haar havo-diploma gehaald.

Of de winnaar van de Britt Dekker Award ook over een havo-diploma beschikt is mij niet bekend, maar inhoudsloos is ze volgens meer dan 20% van de stemmers wel. Graag een hartelijk applaus voor... TheMonk5!

De Tom Dumoulin Award voor de User met de ergste Topicdiarree
Het poepincident van Dumoulin is alom bekend en heeft hem zelfs zijn eigen KLB-Award opgeleverd. Maar krijgt deze award ook een waardig winnaar is de vraag?

Hij is in ieder geval niet gewonnen door Iwanius. Of dit komt omdat zijn eigen topic even wat spam wegnam, of omdat de Klaagbaak twee andere users nog ergere baggeraars vond is mij niet bekend, maar wat mij wel bekend is is dat Iwanius zijn eigen topic niet meer zo interessant lijkt te vinden en weer losse topics opent. Misschien dat hij deze award daarom volgend jaar wel mee naar huis weet te nemen.

Vogeltjesdans won deze award... ook niet. Schijnbaar is een deel van de Klaagbaak wel klaar met zijn bagger, maar één andere user vond men hier nog altijd irritanter. En die user is... TheMonk5! (Die hiermee een hatrick in negatieve categorieën completeert. Dat is ook wel een hele prestatie :T )

De Bjorn Kuipers Award voor de Beste Moderator
Bjorn Kuipers is Nederlands bekendste en volgens menigeen ook beste schijdsrechter. Maar wie is de Klaagbaak haar beste moderator?

Allereerst wil ik voordat ik de uitslag bekend maak de moderatoren bedanken voor hun inzet afgelopen jaar. Zonder jullie was de Klaagbaak een stuk minder leuk geweest. Bedankt!

En dan nu de winnaar. Nieuwkomer Amarantha zit voorlopig op een laatste plaats ( ;( ), misschien kent de Klaagbaak deze SC-godin nog niet echt of moet men nog aan haar wennen. Ook HugeCooll, de moderator die inmiddels het langste onafgebroken op de Klaagbaak zit, won dit jaar niet. Wie wel won is dan natuurlijk... Pharkus!

De Kees Momma Award voor de Meest Autistische User
Kees Momma kwam uit het niets, werd een waar internetfenomeen en lijkt nu helaas alweer wat meer naar de achtergrond te zijn verdwenen. Gelukkig voor de Klaagbaak hebben wij desondanks een flink leger autisten in onze gelederen.

De meest autistische user van 2017 werd niet TheMonk5, die hiermee eindelijk een negatieve categorie door een ander gewonnen ziet worden. De Kees Momma Award gaat ook niet naar Iwanius, ondanks dat die gast alleen voor een acclimatiseersessie zijn met TV uitgeruste zolderkamer lijkt te verlaten.

Ook Vogeltjesdans is niet de winnaar van deze award. Nee, de winnaar van deze award is niemand minder dan... Guus_Geluk7! (kut)

De Beste User Award
En dan nu de Award waar het eigenlijk allemaal om draait. Deze bokaal is de felbegeerste van allemaal. Het verschil tussen andere awards en deze is als het verschil tussen een Eredivisietitel en het Wereldkampioenschap. Als dat tussen het zijn van Conference Champion en het winnen van de Superbowl... Als het winnen van het NK Curling tegenover de 100 meter sprint op de Olympische spelen.

En de strijd om deze Award was spannend. Waldorf2017 lag een aantal dagen de meeste eersteplaats-stemmen, maar Vogeltjesdans wist haar dankzij een veelvoud aan tweedeplaatsen goed in het vizier te houden en ook Werkman kon altijd nog een eindsprint doen naar het ultieme succes.

En een inhaalrace werd het. Hardlopers zijn doodlopers zet men weleens, en dat werd een pijnlijke waarheid voor Waldorf2017 die uiteindelijk eindigde op de 3e plaats.

Het kwam dus aan op een titelrace tussen de user die het hardst om zichzelf lacht en de user die de leukste topics opent. En om er nog maar eens een gezegde in te gooien: wie het laatst lacht, lacht het hardst. En lachen zal hij zeker, want de winnaar van deze award is niemand minder dan... Vogeltjesdans!

Nog wat leuke trivia
* HugeCooll werd tegen het eind van 2014 moderator van KLB. Zijn positie in de modverkiezing van toen is mij niet bekend, maar in alle jaren daarna werd hij tweede. Hij is dus een soort Joop Zoetemelk onder de mods.
* Guus_Geluk7 en Vogeltjesdans eindigden beide hoog in zowel de Einstein Award als de Britt Dekker Award. Kennelijk is de Klaagbaak dus nogal gepolariseerd.
* Guus_Geluk7 was zowel de op één na meest politiek correcte user als de op één na meest xenofobe user. Schijnbaar dus een politiek correcte xenofoob.
* De meeste awards zijn gewonnen door TheMonk5. Zij won al haar drie awards echter wel in een negatieve categorie.
* Er zijn verder nog drie users die twee awards mee naar huis mogen nemen vanavond. Deze zijn: Zeer (die kennelijk overal een mening over heeft die dan ook nog eens politiek correct is), Vogeltjesdans (die schijnbaar niet alleen zelf hartelijk om zijn eigen grappen kan lachen) en Guus_Geluk7 (die blijkbaar dus een ontzettend slimme autist is).
* Vogeltjesdans was vorig jaar ook al beste user en heeft zijn titel dus geprolongeerd.
* De Klaagbaak telde deze maand alleen al 900 actieve gebruikers, maar toch gaan 4 users er met 64% van de awards vandoor. Het lijkt er dus op dat er vooral op een selecte groep actievere/spraakmakendere users is gestemd.

Hieronder nog een visueel overzicht van de awardwinnaars:
31d855bd2e263891d641c9cbb3339174.png

Ook kun je je feedback achterlaten in onderstaande enquete:
https://goo.gl/forms/wCdf7pGLOScB2mB73

Tot slot kun je hieronder nog kijken hoeveel punten je in elke categorie hebt gescoord:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Aan alle winnaars: gefeliciteerd. En aan de rest: volgend jaar weer een kans.

Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen en alvast fijne feestdagen toegewenst!

[ Bericht 0% gewijzigd door Guus_Geluk7 op 18-12-2017 20:21:23 ]
pi_175818935
Ik ben blij met dat ene puntje.
pi_175819004
Oeh, was een beetje in de race voor Peter R blijkbaar.
pi_175819128
registreer om deze reclame te verbergen
16 punten voor de beste user award. Jammer dat die basket of deplorables niet op mij heeft gestemd maar jullie weten wat ze zeggen, Waldorf trumps vogeltjesdans.

Bedankt allemaal


hillary.gif?w=560&h=258&crop=1
pi_175819169
Gefeliciteerd mensen :) En Guus_Geluk7 bedankt voor je inzet :)
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 20:13:55 #6
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175819172
Hier ivm transparantie de link naar de spreadsheet trouwens: https://docs.google.com/s(...)vhU/edit?usp=sharing

Is alleen totaal niet overzichtelijk, dus je hebt er niet veel aan.

En hier het interview van Derksen, voor degenen die daar geïnteresseerd in zijn:
pi_175819203
registreer om deze reclame te verbergen
Guus, ik denk dat degene die op Mahl heeft gestemd wel gewoon MAHL bedoelde hoor.
pi_175819213
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 20:12 schreef Oberkullie het volgende:
16 punten voor de beste user award. Jammer dat die basket of deplorables niet op mij heeft gestemd maar jullie weten wat ze zeggen, Waldorf trumps vogeltjesdans.

Bedankt allemaal


[ afbeelding ]
:')

TR
pi_175819226
quote:
9s.gif Op maandag 18 december 2017 20:08 schreef Chai het volgende:
Oeh, was een beetje in de race voor Peter R blijkbaar.
Ik ben daaraan schuldig
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 20:16:47 #10
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175819268
quote:
1s.gif Op maandag 18 december 2017 20:14 schreef Chai het volgende:
Guus, ik denk dat degene die op Mahl heeft gestemd wel gewoon MAHL bedoelde hoor.
Kan goed zijn dat ik iets over het hoofd gezien heb.

Welke categorie?
pi_175819305
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:16 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Kan goed zijn dat ik iets over het hoofd gezien heb.

Welke categorie?
Ik sta ergens onder lgms
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 20:18:09 #12
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175819332
quote:
9s.gif Op maandag 18 december 2017 20:17 schreef LCMS het volgende:

[..]

Ik sta ergens onder lgms
Die laat ik mooi staan :)
  maandag 18 december 2017 @ 20:19:20 #13
346597 CarltonBanks
#FreeVogeltjesdans
pi_175819362
Ik accepteer deze uitslag niet,

Maar ik accepteer ook andere uitslagen niet
.. .. ..
Op dinsdag 6 februari 2018 @ 20:59 schreef vogeltjesdans het volgende:
Cb is een autoriteit op fok. Dat moet je respecteren.
pi_175819366
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:18 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Die laat ik mooi staan :)
Bedankt weer voor alles, Guus
pi_175819368
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:16 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Kan goed zijn dat ik iets over het hoofd gezien heb.

Welke categorie?
Thierry Baudet
  maandag 18 december 2017 @ 20:19:38 #16
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_175819378
Gelukkig hoeft er niet geschoten te worden en had ik het bij het juiste einde dat de winnaar onze grote vogeltjesdans is.

Guus_geluk7 bedankt :)
  KLB - Beste topicstarter 2018 maandag 18 december 2017 @ 20:19:42 #17
428460 Werkman
pi_175819381
quote:
14s.gif Op maandag 18 december 2017 19:58 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
De Multatuli Award voor Beste Topicstarter
De Klaagbaak zou echt helemaal niets zijn zonder topics. Er werden dit jaar al bijna 13.000 klaagtopics geopend en daartussen zit dan altijd wel wat kwaliteit.

En zoals Multatuli volgens velen immer weer goede boeken schreef, zo schrijven bepaalde users immer weer een pareltje van een topic. Daarom eerst een shout-out naar Vogeltjesdans en Hakunamatafaka die beiden net niet de Multatuli der Klaagbakers geworden zijn en dan nu graag een hartelijk applaus voor niemand minder dan... Werkman!
tenor.gif?itemid=5404465
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 20:21:58 #18
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175819459
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 20:19 schreef CarltonBanks het volgende:
Ik accepteer deze uitslag niet,

Maar ik accepteer ook andere uitslagen niet
lol
  maandag 18 december 2017 @ 20:25:14 #19
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_175819582
Applaus voor de moeite goed verhaal .
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
pi_175819648
JAAAAAAAAAAAAAA Niemand vindt mij een achterlijke randdebiel *O* *O* *O*
Mijn andere account is "Danny"
Op dinsdag 18 oktober 2016 11:31 schreef Antaris het volgende:
Hallojo heeft gelijk.
  Moderator maandag 18 december 2017 @ 20:29:57 #21
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_175819754
quote:
1s.gif Op maandag 18 december 2017 20:14 schreef Chai het volgende:
Guus, ik denk dat degene die op Mahl heeft gestemd wel gewoon MAHL bedoelde hoor.
doe niet zo mahl
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
  Moderator maandag 18 december 2017 @ 20:32:12 #23
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_175819810
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 20:12 schreef Oberkullie het volgende:
16 punten voor de beste user award. Jammer dat die basket of deplorables niet op mij heeft gestemd maar jullie weten wat ze zeggen, Waldorf trumps vogeltjesdans.

Bedankt allemaal


[ afbeelding ]
d8 dat jy ban had
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 20:33:07 #24
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175819852
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:29 schreef hugecooll het volgende:
kutusers :r
Vind het wel opvallend dat de uitslag vorig jaar was:
Frank - 10 stemmen
Huge - 4 stemmen
Pharkus - 1 stem

En dit jaar dan:
Parkus - 12 stemmen
Huge - 11 stemmen
Ama - 8 stemmen

Of de users die dit jaar wel stemmen en vorig jaar niet neigen massaal naar Pharkus, of de Frank-stemmers hadden Frank op 1 en Pharkus dan relatief vaak op 2.
  Moderator maandag 18 december 2017 @ 20:33:33 #25
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_175819872
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:33 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Vind het wel opvallend dat de uitslag vorig jaar was:
Frank - 10 stemmen
Huge - 4 stemmen
Pharkus - 1 stem

En dit jaar dan:
Parkus - 12 stemmen
Huge - 11 stemmen
Ama - 8 stemmen

Of de users die dit jaar wel stemmen en vorig jaar niet neigen massaal naar Pharkus, of de Frank-stemmers hadden Frank op 1 en Pharkus dan relatief vaak op 2.
:r
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 20:33:40 #26
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175819882
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 20:32 schreef hugecooll het volgende:

[..]

d8 dat jy ban had
Inb4: dan zou ik toch niet kunnen posten? :@
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 20:34:29 #27
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175819920
Valt me nu pas op dat er dit jaar significant vaker gestemd is trouwens.
pi_175819937
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:33 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Vind het wel opvallend dat de uitslag vorig jaar was:
Frank - 10 stemmen
Huge - 4 stemmen
Pharkus - 1 stem

En dit jaar dan:
Parkus - 12 stemmen
Huge - 11 stemmen
Ama - 8 stemmen

Of de users die dit jaar wel stemmen en vorig jaar niet neigen massaal naar Pharkus, of de Frank-stemmers hadden Frank op 1 en Pharkus dan relatief vaak op 2.
Had Pharkus vorig jaar niet die uitbarsting? :@
  Moderator maandag 18 december 2017 @ 20:35:51 #29
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_175819971
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:33 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Vind het wel opvallend dat de uitslag vorig jaar was:
Frank - 10 stemmen
Huge - 4 stemmen
Pharkus - 1 stem

En dit jaar dan:
Parkus - 12 stemmen
Huge - 11 stemmen
Ama - 8 stemmen

Of de users die dit jaar wel stemmen en vorig jaar niet neigen massaal naar Pharkus, of de Frank-stemmers hadden Frank op 1 en Pharkus dan relatief vaak op 2.
Vooral wel opvallend dat dit jaar meer dan 2x zo vaak (op die categorie) is gestemd
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 20:36:22 #30
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175819989
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:34 schreef Chai het volgende:

[..]

Had Pharkus vorig jaar niet die uitbarsting? :@
Geen idee eigk, maar de meeste Pharkus-stemmers komen niet uit de SC.

Ik zie nu trouwens ook dat Huge tot de laatste 2 reacteis aan kop lach :D :')
  Moderator maandag 18 december 2017 @ 20:36:47 #31
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_175819999
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:34 schreef Chai het volgende:

[..]

Had Pharkus vorig jaar niet die uitbarsting? :@
Al bijna twee jaar terug, zie ik
  Moderator maandag 18 december 2017 @ 20:37:20 #32
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_175820015
quote:
14s.gif Op maandag 18 december 2017 20:36 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Geen idee eigk, maar de meeste Pharkus-stemmers komen niet uit de SC.

Ik zie nu trouwens ook dat Huge tot de laatste 2 reacteis aan kop lach :D :')
valt dat onder freudiaanse verspreking?
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 20:37:21 #33
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175820018
quote:
11s.gif Op maandag 18 december 2017 20:35 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Vooral wel opvallend dat dit jaar meer dan 2x zo vaak (op die categorie) is gestemd
Was dit jaar ook wel een multiple choice op Google Forms, wat betekent dat stemmen veel minder moeite kost. Vrijwel iedereen heeft in die categorie gestemd.
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 20:37:42 #34
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175820027
quote:
9s.gif Op maandag 18 december 2017 20:37 schreef hugecooll het volgende:

[..]

valt dat onder Freudiaanse verspreking?
Sorry :@
  Moderator maandag 18 december 2017 @ 20:38:12 #35
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_175820050
quote:
14s.gif Op maandag 18 december 2017 20:37 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Was dit jaar ook wel een multiple choice op Google Forms, wat betekent dat stemmen veel minder moeite kost. Vrijwel iedereen heeft in die categorie gestemd.
Ah zo, nice nice
  maandag 18 december 2017 @ 20:40:16 #36
308538 Piebe
Van alle markten thuis.
pi_175820120
Ik ben ondefineerbaar. :7
Ja ja
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 20:42:34 #37
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175820200
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 20:38 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Ah zo, nice nice
Heb nu de finaleronde van vorig jaar geteld en die had 17 stemmen. Dit jaar waren er 35.

Dat zou kunnen komen omdat er dit jaar maar één ronde was, of omdat mensen het makkelijker vinden om te stemmen met Google Forms, zeker vanaf mobiele telefoon.

Want het aantal actieve users is niet verdubbeld afgelopen jaar vgm.

EDIT: nominatieronde had er 26.

Het is waarschijnlijk dus deels te verklaren door het hebben van slechts één stemronde.
  maandag 18 december 2017 @ 20:44:43 #38
440166 Sigaartje
Geraniumbejaarde
pi_175820282
Mag ik even wat zeggen?

Ik ben geen autist.....
Vredesdruif schreef op 5 september: Nog een grote bek ook. Triest geval ben je.
Flippingcoin schreef op 30 september: Koekebakker.
Wollah schreef op 30 september: Slaat nergens op. Reageer gewoon inhoudelijk of reageer anders niet.
  maandag 18 december 2017 @ 20:48:45 #39
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_175820445
quote:
11s.gif Op maandag 18 december 2017 20:35 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Vooral wel opvallend dat dit jaar meer dan 2x zo vaak (op die categorie) is gestemd
Heb met 3 kloontjes op jou gestemd :) meer heb ik er niet.
  Moderator maandag 18 december 2017 @ 20:48:57 #40
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_175820453
quote:
1s.gif Op maandag 18 december 2017 20:48 schreef RobjeGeus het volgende:

[..]

Heb met 3 kloontjes op jou gestemd :) meer heb ik er niet.
O+
  Moderator maandag 18 december 2017 @ 20:53:12 #41
393783 crew  Amarantha
Valar Morghulis
pi_175820607
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:29 schreef hugecooll het volgende:
kutusers :r
Echt hé
  maandag 18 december 2017 @ 20:54:19 #42
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_175820649
Bedankt voor den puntjens, vijf maar liefst. 4 x Klavermans en één Momma.
I have held many things in my hands, and I have lost them all; but whatever I have placed in God's hands, that I still possess.
pi_175820948
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:54 schreef Boca_Raton het volgende:
Bedankt voor den puntjens, vijf maar liefst. 4 x Klavermans en één Momma.
In de sheet kun je zien van wie je ze hebt gekregen
  maandag 18 december 2017 @ 21:03:33 #44
471746 Themonk5
Canei beste wijn
pi_175820985
huehuehuehue. Ik ben dus de grootste winnaar? Meeste awards *G* *O*
  maandag 18 december 2017 @ 21:04:22 #45
471746 Themonk5
Canei beste wijn
pi_175821019
quote:
11s.gif Op maandag 18 december 2017 20:35 schreef hugecooll het volgende:

[..]

Vooral wel opvallend dat dit jaar meer dan 2x zo vaak (op die categorie) is gestemd
Ik heb op jouw gestemd. :')!
pi_175821029
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 21:03 schreef Themonk5 het volgende:
huehuehuehue. Ik ben dus de grootste winnaar? Meeste awards *G* *O*
Je krijgt zsm een streep door je naam. Gefeliciteerd!
  Forum Admin maandag 18 december 2017 @ 21:07:20 #47
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_175821147
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:33 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Vind het wel opvallend dat de uitslag vorig jaar was:
Frank - 10 stemmen
Huge - 4 stemmen
Pharkus - 1 stem

En dit jaar dan:
Parkus - 12 stemmen
Huge - 11 stemmen
Ama - 8 stemmen

Of de users die dit jaar wel stemmen en vorig jaar niet neigen massaal naar Pharkus, of de Frank-stemmers hadden Frank op 1 en Pharkus dan relatief vaak op 2.
Ik vind het mooi dat we dicht bij elkaar liggen als huidig trio. En 'posthuum' gun ik em aan Frank die ieder jaar wint.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  maandag 18 december 2017 @ 21:10:17 #48
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_175821259
quote:
1s.gif Op maandag 18 december 2017 21:07 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Ik vind het mooi dat we dicht bij elkaar liggen als huidig trio. En 'posthuum' gun ik em aan Frank die ieder jaar wint.
Ach, ik mis Frank.... :'( :'( :'(
I have held many things in my hands, and I have lost them all; but whatever I have placed in God's hands, that I still possess.
  maandag 18 december 2017 @ 21:10:41 #49
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_175821273
Als je in de 3 slechtste out categorieën alle 3 wint is dat toch ban waardig ?
  KLB - Grootste betweter 2018 maandag 18 december 2017 @ 21:12:19 #50
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175821323
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 21:10 schreef RobjeGeus het volgende:
Als je in de 3 slechtste out categorieën alle 3 wint is dat toch ban waardig ?
Daar ga ik niet over.
  maandag 18 december 2017 @ 21:12:56 #51
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_175821346
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 21:12 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Daar ga ik niet over.
Maar je mening geven mag ook gewoon :)
  maandag 18 december 2017 @ 21:24:22 #52
111675 squatt3r
#FREE Gary_Oak
pi_175821784
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 20:13 schreef bakfietsmoeder het volgende:
Gefeliciteerd mensen :) En Guus_Geluk7 bedankt voor je inzet :)
Wees ambitieus, upgrade naar #ANONIEM
pi_175822406
Blijk maar weer totaal irrelevant te zijn.
Weggegaan en opgerot
  maandag 18 december 2017 @ 21:45:52 #54
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_175822445
Ik heb de laatste tijd weinig op klb gezeten maar dit vind ik wel leuk gedaan. Props voor het topic.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
  maandag 18 december 2017 @ 21:48:56 #55
461713 Terminuz
Stop feeding me, I am a Troll!
pi_175822553
Super blij met dit! Allen bedanktnik heb mij kostelijk gelachen!
God doesn't help stupid!
  maandag 18 december 2017 @ 21:50:02 #56
346597 CarltonBanks
#FreeVogeltjesdans
pi_175822590
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:21 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

lol
wel kudo's voor de moeite hoor :)
.. .. ..
Op dinsdag 6 februari 2018 @ 20:59 schreef vogeltjesdans het volgende:
Cb is een autoriteit op fok. Dat moet je respecteren.
  maandag 18 december 2017 @ 21:51:59 #57
178497 Pensylvania
met zonder dubbel n
pi_175822660
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 20:44 schreef Sigaartje het volgende:
Mag ik even wat zeggen?

Ik ben geen autist.....
Haaaaaaaahahahahaha
  maandag 18 december 2017 @ 21:54:08 #59
178497 Pensylvania
met zonder dubbel n
pi_175822724
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 21:52 schreef Gerd_von_Fotzen het volgende:
Bijna gewonnen
En nog steeds een loser
pi_175822759
quote:
1s.gif Op maandag 18 december 2017 21:54 schreef Pensylvania het volgende:

[..]

En nog steeds een loser
Jij bent nergens voor genomineerd engerd
pi_175822840
Nou, Jeej dan maar voor de verdwaalde Donald Trump punt.

*G*
pi_175823189
quote:
Albert Einstein Award
Guus geluk 15
Met 15 kloons op jezelf stemmen :')
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
  maandag 18 december 2017 @ 22:19:08 #63
111675 squatt3r
#FREE Gary_Oak
pi_175823543
Guus, is het bestand waar je naar linkt wel de meest recente? Ik wilde Amenth wanneer ik hem tegenkom feliciteren, maar ik kan enkel mijn stemmen op hem vinden, terwijl er volgens het overzicht meer mensen op hem hebben gestemd. Overigens pas ik dan de eenvoudige techniek toe om te zoeken in het bestand en krijg dan enkel twee resultaten in mijn rij.
Wees ambitieus, upgrade naar #ANONIEM
  maandag 18 december 2017 @ 22:25:58 #64
358144 capuchon_jongen
Lid sinds 13/10/2011 om 23:40
pi_175823776
Vroeger haalde ik in een categorie vaak een 2e of derde plaats. Dit jaar zit ik niet eens in een top 7 ofzo in geen enkel categorie. Zal actiever moeten worden lol
Ode aan legende tong80! Hij zal voor altijd mijn nummer #1 zijn!
tong80 nummer #1 van 29/07/2005 tot 04/11/2018
  KLB - Beste topicstarter 2018 maandag 18 december 2017 @ 22:26:05 #65
428460 Werkman
pi_175823780
Wat ik ff wil weten, worden er nu ook weer titels daar rechtsboven vermeld? zoals bij mij stond ''leukste zzzklb-noob 2015'' dat kan.mag van mij nu ''beste topicstarter 2017'' worden.
  maandag 18 december 2017 @ 22:27:30 #66
358144 capuchon_jongen
Lid sinds 13/10/2011 om 23:40
pi_175823817
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 22:26 schreef Werkman het volgende:
Wat ik ff wil weten, worden er nu ook weer titels daar rechtsboven vermeld? zoals bij mij stond ''leukste zzzklb-noob 2015'' dat kan.mag van mij nu ''beste topicstarter 2017'' worden.
Even lief doen tegen Yvonne of Danny, of een ander FA
Ode aan legende tong80! Hij zal voor altijd mijn nummer #1 zijn!
tong80 nummer #1 van 29/07/2005 tot 04/11/2018
  maandag 18 december 2017 @ 22:28:33 #67
463917 Buurtzwaan
Houdt van de polder
pi_175823849
The Monk houdt Fok nogal flink bezig.
  KLB - Beste topicstarter 2018 maandag 18 december 2017 @ 22:39:19 #68
428460 Werkman
pi_175824218
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 22:28 schreef Buurtzwaan het volgende:
The Monk houdt Fok nogal flink bezig.
Ik heb echt helemaal geen problemen met die User... :7
  maandag 18 december 2017 @ 22:40:34 #69
463917 Buurtzwaan
Houdt van de polder
pi_175824256
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 22:39 schreef Werkman het volgende:

[..]

Ik heb echt helemaal geen problemen met die User... :7
Zal wel aan de frequentie van de topics liggen.
pi_175824331
Ik bedank iedereen die op mij gestemd heeft! Volgend jaar beter. :'(
  KLB - Beste topicstarter 2018 maandag 18 december 2017 @ 23:06:05 #71
428460 Werkman
pi_175825041
Ik mis Remqo trouwens in deze verkiezingen. :7
  dinsdag 19 december 2017 @ 07:56:36 #72
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_175829859
Doorgestoken kaart!!!!!!!


:r :r :r


BIEM !!!!!!
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 dinsdag 19 december 2017 @ 08:27:51 #73
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_175830125
En dat zonder er iets voor te hoeven doen in een gemanipuleerde poll _O_

Dank u vrienden, dank u! Ik waardeer het zeer om weer een jaar jullie koning te mogen zijn _O_

YOU REALLY LOVE ME! YOU LOVE ME! And I love you! *;
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  dinsdag 19 december 2017 @ 10:05:14 #74
178497 Pensylvania
met zonder dubbel n
pi_175831508
quote:
1s.gif Op maandag 18 december 2017 21:55 schreef Gerd_von_Fotzen het volgende:

[..]

Jij bent nergens voor genomineerd engerd
poep uit je ogen halen
  dinsdag 19 december 2017 @ 10:10:24 #75
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_175831645
Interessant dat Fatoeman nergens punten pakt. Maar ik heb hem ook al een tijdje niet meer op fok gezien, dus dat zal ermee te maken hebben.
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
pi_175831770
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 december 2017 10:10 schreef Geelman het volgende:
Interessant dat Fatoeman nergens punten pakt. Maar ik heb hem ook al een tijdje niet meer op fok gezien, dus dat zal ermee te maken hebben.
Zo snel vergeten alweer
pi_175833701
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 20:33 schreef hugecooll het volgende:

[..]

:r
HAHA
pi_175833730
VOGELTJESDANS _O_
PHARKUS _O_
Nergens DEADPREZ _O_
pi_175834070
quote:
9s.gif Op maandag 18 december 2017 20:17 schreef LCMS het volgende:

[..]

Ik sta ergens onder lgms
goede user
pi_175834105
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 december 2017 10:10 schreef Geelman het volgende:
Interessant dat Fatoeman nergens punten pakt. Maar ik heb hem ook al een tijdje niet meer op fok gezien, dus dat zal ermee te maken hebben.
Wie?
Mijn andere account is "Danny"
Op dinsdag 18 oktober 2016 11:31 schreef Antaris het volgende:
Hallojo heeft gelijk.
pi_175834136
quote:
10s.gif Op maandag 18 december 2017 20:54 schreef Boca_Raton het volgende:
Bedankt voor den puntjens, vijf maar liefst. 4 x Klavermans en één Momma.
graag gedaan mama
pi_175835869
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 december 2017 10:10 schreef Geelman het volgende:
Interessant dat Fatoeman nergens punten pakt. Maar ik heb hem ook al een tijdje niet meer op fok gezien, dus dat zal ermee te maken hebben.
goeie reactie Fatoeman

NB blijkbaar vinden users hem toch niet noemenswaardig
1047 'je moeder' en 296 'je zusje'-opmerkingen gemaakt in KLB. #TROTS
  dinsdag 19 december 2017 @ 13:32:29 #83
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_175836507
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 december 2017 13:03 schreef Handleiding het volgende:

[..]

goeie reactie Fatoeman

NB blijkbaar vinden users hem toch niet noemenswaardig
Beetje themonk5 niveau.
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
  KLB - Allround beste/kutste user weer!18 dinsdag 19 december 2017 @ 14:07:55 #84
112333 vogeltjesdans
black by popular demand
pi_175837495
quote:
17s.gif Op dinsdag 19 december 2017 11:39 schreef scrupuleus het volgende:
VOGELTJESDANS _O_
PHARKUS _O_
Nergens DEADPREZ _O_
HEIL JIJ _O_
Op maandag 24 maart 2014 schreef NietDoen
Jammer dat we een democratisch land leven, zou zo veel makkelijker te zijn om Vogeltjesdans gewoon alleenheerser te maken
Op vrijdag 9 februari 2018 schreef Oscar.
goed topic weer vogeltjesdans
  dinsdag 19 december 2017 @ 15:18:57 #85
285512 Argo
Bushcrafter
pi_175839247
Waar Guuspech van vogeltjesdans won met 1 punt is erg verdacht
This is my offer
Illusion, aimlessness
In return teach me
How to tolerate
  dinsdag 19 december 2017 @ 15:20:12 #86
320891 Geelman
Uw conservatieve baken
pi_175839285
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 15:18 schreef Argo het volgende:
Waar Guuspech van vogeltjesdans won met 1 punt is erg verdacht
Heb helaas niet gestemd, anders had ik jou sowieso alle punten gegeven.
Ook zag ik, dat al het zwoegen, alsook alle bekwaamheid in het werk, louter naijver is van de een op de ander; ook dit is ijdelheid en najagen van wind.
  dinsdag 19 december 2017 @ 16:42:08 #87
285512 Argo
Bushcrafter
pi_175841177
quote:
99s.gif Op dinsdag 19 december 2017 15:20 schreef Geelman het volgende:

[..]

Heb helaas niet gestemd, anders had ik jou sowieso alle punten gegeven.
Ja het is ook wel erg vroeg gesloten
This is my offer
Illusion, aimlessness
In return teach me
How to tolerate
  dinsdag 19 december 2017 @ 17:33:15 #88
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_175842356
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 december 2017 16:42 schreef Argo het volgende:

[..]

Ja het is ook wel erg vroeg gesloten
Nee hoor, mensen die dagelijks hier komen hebben tijd zat gehad, nekbaardbeta.
* Vorig jaar was TheMonk5 de user die zsm gebanned moest worden en inmiddels heeft zij een ban. Dit is een erg onheilspellend bericht voor Catkiller.
pi_175844353
Mooi topic Guus, bedankt voor de moeite en inzet!
pi_175852138
Geen 1 keer -O-
En ik zit hier best wel al een tijd.
Zelfs niet als stomste Belg ofzo
-O-
pi_175852163
Maar wel een dikke proficiat aan de winnaars *O*
pi_175854523
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 december 2017 22:16 schreef Lenny77 het volgende:
Geen 1 keer -O-
En ik zit hier best wel al een tijd.
Zelfs niet als stomste Belg ofzo
-O-
Niemand kent jou.
  KLB - Grootste betweter 2018 woensdag 20 december 2017 @ 15:13:56 #93
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175866308
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 22:19 schreef squatt3r het volgende:
Guus, is het bestand waar je naar linkt wel de meest recente? Ik wilde Amenth wanneer ik hem tegenkom feliciteren, maar ik kan enkel mijn stemmen op hem vinden, terwijl er volgens het overzicht meer mensen op hem hebben gestemd. Overigens pas ik dan de eenvoudige techniek toe om te zoeken in het bestand en krijg dan enkel twee resultaten in mijn rij.
Het overzicht geeft het aantal punten weer, niet het aantal stemmen.
E.g.: 1e plaatsen tellen voor 4 punten, 2e plaatsen voor 2 punten en 3e plaatsen voor 1 punt.

Ik zit eraan te denken dit volgend jaar weer naar één nominatie per categorie terug te draaien, omdat dat meer dan de helft van de tijd scheelt die het kost om de stemmen te tellen, alleen dan zouden dit jaar bijvoorbeeld 3 van de 14 categorieën in een gelijkspel zijn geëindigd. Dat vind ik ook nogal veel.
(En met een dropdown menu zou ik de resultaten direct uit Google Forms kunnen overnemen zonder te tellen, maar dat lijkt me voor mobiele stemmers wat onhandig).

Tevens bij deze ook een plug van de feedbackenquete, die tot op heden niet echt wordt ingevuld :') ;(

https://goo.gl/forms/l6yI4kY6BGmPLYl43
pi_175866364
quote:
2s.gif Op woensdag 20 december 2017 15:13 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

Het overzicht geeft het aantal punten weer, niet het aantal stemmen.
E.g.: 1e plaatsen tellen voor 4 punten, 2e plaatsen voor 2 punten en 3e plaatsen voor 1 punt.

Ik zit eraan te denken dit volgend jaar weer naar één nominatie per categorie terug te draaien, omdat dat meer dan de helft van de tijd scheelt die het kost om de stemmen te tellen, alleen dan zouden dit jaar bijvoorbeeld 3 van de 14 categorieën in een gelijkspel zijn geëindigd. Dat vind ik ook nogal veel.
(En met een dropdown menu zou ik de resultaten direct uit Google Forms kunnen overnemen zonder te tellen, maar dat lijkt me voor mobiele stemmers wat onhandig).

Tevens bij deze ook een plug van de feedbackenquete, die tot op heden niet echt wordt ingevuld :') ;(

https://goo.gl/forms/l6yI4kY6BGmPLYl43
Categorieën waren dit jaar wel erg positief idd. :Y :Y
Weggegaan en opgerot
  KLB - Grootste betweter 2018 woensdag 20 december 2017 @ 15:18:24 #95
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175866386
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 15:17 schreef robijntjestralendwit het volgende:

[..]

Categorieën waren dit jaar wel erg positief idd. :Y :Y
geen idee of je srs bent of niet, maar kreeg in het vorige topic de feedback dat het juist te negatief was. vandaar dat die vraag ertussen zit.
pi_175866413
quote:
10s.gif Op woensdag 20 december 2017 15:18 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

geen idee of je srs bent of niet, maar kreeg in het vorige topic de feedback dat het juist te negatief was. vandaar dat die vraag ertussen zit.
Ow vind dat juist wel grappig...

Wel bedankt voor de moeite die je erin steekt! (no hommo)
Weggegaan en opgerot
  KLB - Grootste betweter 2018 woensdag 20 december 2017 @ 15:24:33 #97
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175866513
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 15:20 schreef robijntjestralendwit het volgende:

[..]

Ow vind dat juist wel grappig...

Wel bedankt voor de moeite die je erin steekt! (no hommo)
Ikzelf ook, daarom zaten ze er ook tussen :T
  donderdag 21 december 2017 @ 17:43:14 #98
222754 Dagoduck
ROCK 'N' GROHL
pi_175897002
Multatuli Award (Beste TS)
Dagoduck 4

Hoe dan. :o
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_175921850
quote:
6s.gif Op donderdag 21 december 2017 17:43 schreef Dagoduck het volgende:
Multatuli Award (Beste TS)
Dagoduck 4

Hoe dan. :o
Kun je nagaan als je echt topics gaat openen :o
  Moderator vrijdag 22 december 2017 @ 14:36:34 #100
393783 crew  Amarantha
Valar Morghulis
pi_175921877
Hey Guus bedankt weer voor het organiseren enz. _O_
  KLB - Grootste betweter 2018 vrijdag 22 december 2017 @ 16:34:17 #101
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_175924936
quote:
6s.gif Op donderdag 21 december 2017 17:43 schreef Dagoduck het volgende:
Multatuli Award (Beste TS)
Dagoduck 4

Hoe dan. :o
Ik kreeg ook een stem terwijl ik bijna nooit iets open.
  zaterdag 23 december 2017 @ 15:51:37 #102
419909 hetzalallemaalwel
Hell is other people.
pi_175947513
mijn kloontje sideeffect heeft meer stemmen dan ik ;(
i'm the chosen one, flowers never pick themselves
pi_175947707
0 stemmen, kan beter
Op vrijdag 31 maart 2017 11:11 schreef TARDIS. het volgende:
HAAS HET SPIJT MIJ JIJ WINT IK BEN EEN SUKKEL
  zaterdag 23 december 2017 @ 17:17:02 #104
179899 Catkiller
We sail into the black
pi_175950047
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 december 2017 15:51 schreef hetzalallemaalwel het volgende:
mijn kloontje sideeffect heeft meer stemmen dan ik ;(
Je kloon heef een permban met meerdere accounts, zal ze er aan herinneren dat ze deze vergeten zijn dan.
* Vorig jaar was TheMonk5 de user die zsm gebanned moest worden en inmiddels heeft zij een ban. Dit is een erg onheilspellend bericht voor Catkiller.
  Moderator zaterdag 23 december 2017 @ 17:17:35 #105
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_175950068
quote:
10s.gif Op zaterdag 23 december 2017 17:17 schreef Catkiller het volgende:

[..]

Je kloon heef een permban met meerdere accounts, zal ze er aan herinneren dat ze deze vergeten zijn dan.
Thx voor de TR
  zaterdag 23 december 2017 @ 17:20:10 #106
401520 SebbeSwensje
Sebbe+Swensje=SebbeSwensje
pi_175950160
Matig matig
Dit snap ik ook niet.
  KLB - Grootste betweter 2018 zaterdag 30 december 2017 @ 21:22:45 #108
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_176164918
Met dank aan het mod-team ( _O_ ) zullen de meeste awardwinnaars een tagje krijgen.

Users die een negatieve award hebben gewonnen krijgen echter geen tagje, omdat dat dat nogal flauw zou zijn.

Verder had ik ook graag de uitslag van de enquete gedeeld, maar die is nog maar drie keer ingevuld :') (en één van die drie keer door mijzelf :') )
De enquete is wel nog open, dus als je ff een minuutje hebt zou het fijn zijn als je hem snel ff invult, dan weten we welke richting we volgend jaar op moeten.
https://goo.gl/forms/Gs3JpHvvDoeHTuRh2
  zaterdag 30 december 2017 @ 23:21:34 #110
469863 RobjeGeus
Hier word ik vrolijk van!!
pi_176171314
Ingevuld
  KLB - Grootste baggeraar 2018 zondag 31 december 2017 @ 13:29:40 #111
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_176189065
Gefeliciteerd vogeltjesdans *O*
En anderen
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  maandag 1 januari 2018 @ 15:34:36 #112
372149 VarkensHart
Proud founder of Juichbaak
pi_176215915
Geweldig mapima fantastisch prestatie sgatje xx
  KLB - Grootste betweter 2018 donderdag 11 januari 2018 @ 20:59:29 #113
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_176439901
Tagjes zijn inmiddels gefixed.

Feedbackenquête is nu 6x ingevuld, met onderstaand resultaat:
• Men vond de categorieën doorgaans niet te positief of te negatief.
• Men wil volgend jaar ongeveer 9 categorieën zien.
• Het stemmen op slechts één user of op een top 3 is 50-50.
• Men stemt volgend jaar liever met een dropdown menu dan met een invulveld.
• De categorie die stemmers volgend jaar het liefst terug zien komen is die van grootste baggeraar. Ook favoriete user, beste topicstarter en grappigste user zijn populair.

Als het aan mij ligt wordt die 50-50 stemmen op één user, want dan hoef ik zelf niets te tellen en kan Google de resultaten meteen geven. Scheelt tijd :T

Enquête staat voor liefhebbers nog open trouwens.
  donderdag 11 januari 2018 @ 21:21:24 #114
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_176440400
Door gestoken kaart !!

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_176440450
quote:
8s.gif Op donderdag 11 januari 2018 21:21 schreef Rozevla het volgende:
Door gestoken kaart !!

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  donderdag 11 januari 2018 @ 21:23:24 #116
401520 SebbeSwensje
Sebbe+Swensje=SebbeSwensje
pi_176440461
quote:
8s.gif Op donderdag 11 januari 2018 21:21 schreef Rozevla het volgende:
Door gestoken kaart !!

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Dit snap ik ook niet.
pi_176444986
quote:
14s.gif Op maandag 18 december 2017 19:58 schreef Guus_Geluk7 het volgende:
*O* Eindelijk! Eindelijk!!! EINDELIJK!!! *O*

Nadat ik jullie een hele dag in spanning heb laten wachten (haha) zijn hier dan eindelijk de uitslagen van de KLB Verkiezingen 2017.

Ik zal beginnen met de awards met het minste animo en zo toewerken naar de meest populaire award, waarna ik de beste user zal onthullen.

De Thierry Baudet Award voor Meest Xenofobe User
De frisse, jonge, welbespraakte Thierry "Ik wil leven in een dominant blank land" Baudet won dit jaar twee zetels in de verkiezingen, staat momenteel derde in de peiling van Maurice de Hond en verkreeg daardoor de hoogste eer die er bestaat: een naar hem genoemde KLB-Award.

Of de winnaar van deze award fan is van Thierry Baudet is mij onbekend, maar wat ik wel weet is dat hij minstens evenzo elitair is. Wie weet nodigt de winnaar van deze award Thierry nog wel eens uit om lekker samen te acclimatiseren, want de winnaar van deze award is niemand minder dan... Iwanius!

De Jesse Klaver Award voor de Meest Politiek Correcte User
Jong, onbevreesd en ontzettend rechtvaardig. Jesse "Ik ben eigenlijk gewoon Obama" Klaver, onder sommigen beter bekend als de Jessias, was afgelopen jaar eveneens een politieke sensatie. Zijn partij was de grootste op links en toen toch weer niet, hij zou gaan regeren en toen toch weer niet en toen toch weer wel en toen toch weer niet en vormde vervolgens een links blok dat nu minstens zo prominent wordt vertegenwoordigd door Asscher als door hemzelf, terwijl Asscher eigenlijk een veel kleinere partij leidt. Hij is in de race voor de titel van Politicus van het Jaar, maar zijn belangrijkste prijs heeft hij dit jaar al binnen: die felbegeerde vernoeming van een KLB Award.

Of de winnaar van deze award fan is van Klaver weet ik niet. Waarschijnlijk is Klaver hem nog te rechts. Desondanks mag hij vanavond wel met de Jesse Klaver Award naar huis. Dames en heren, mag ik een hartelijk applaus voor... Zeer!

De Albert Einstein Award voor Meest Intelligente User
Albert Einstein is waarschijnlijk toch wel de bekendste wetenschapper uit de geschiedenis. Deze nobelprijswinnaar -die in zijn bescheidenheid Newton altijd als een groter wetenschapper zag dan zichzelf- legde de basis voor de moderne natuurkunde en zijn naam heeft de tand des tijds dusdanig goed doorstaan dat die inmiddels geldt als synoniem voor een hoge intelligentie.

En die hoge intelligentie valt volgens de Klaagbaak ook de user die met deze award naar huis ging ten deel. Of dat terecht is of niet vel ik geen oordeel over, want deze award is gewonnen door... Guus_Geluk7!

De René van der Gijp Award voor de User die het hardst om zijn eigen grappen lacht
De lach van René van der Gijp heeft hem al veel gebracht. Zoals Johan Derksen het ooit in een interview met Robert Jensen zei: "Iedere caberatier zou willen hebben wat Gijp heeft. Hij vertelt een verhaal -en dat hoeft niet eens bijzonder grappig te zijn- en vervolgens gaat hij er zelf enorm hard om lachen en dan lacht die hele meute mee. (...) René doet van die toespraken in het land, die doet er 400 in een jaar, die vertelt één anekdote vierhonderd keer en iedere avond kruipt hij zelf op zijn knieën schaterlachend de zaal uit en die hele zaal die licht dubbel. Dat is echt een talent!"

En ook hier in de Klaagbaak zijn er users die ontzettend hard om zichzelf kunnen lachen, al lach ik eerlijk gezegd niet al te vaak mee. Voorbeelden van dit soort users zijn volgens jullie TheMonk5 en Pensylvania, maar de ergste van allemaal is... Vogeltjesdans!

De Barack Obama Award voor de Meest Gemiste User
Tot halverwege januari was Barry O nog de machtigste man ter wereld, maar inmiddels is oranje het nieuwe zwart en worden de Verenigde Staten bestuurt door een ontzettend incompetente schreeuwlelijk. Reden genoeg dus om Obama te missen.

Maar in de Klaagbaak zijn er desondanks genoeg mensen die wij meer missen dan Obama. Wij verlangen kennelijk terug naar users als Mapima, Hoink en Tong80. Maar de user die we het meest missen van allemaal is frappant genoeg oud, kaal en lelijk. Deze award is namelijk gewonnen door. Working_Class_Hero!

Gefeliciteerd pik, ik hoop dat je deze award volgend jaar weer wint! (Als je begrijpt wat ik bedoel ;) )

De Peter R. de Vries Award voor de user die overal een mening over heeft
Om Peter R. de Vries kom je tegenwoordig niet meer heen. Schuift hij niet voor ¤2.500 aan bij Pauw, dan geeft hij wel 'deskundige' voetbalanalyses bij SBS6, of duikt zijn kop weer op in een of ander item van RTL Boulevard.

En ook in de Klaagbaak hebben we van die users die maar niet weg te krijgen zijn en overal weer hun uiterst irritante mening op vaak pedante wijze in de rondte lopen spuien. Users zoals -als ik de stemmers mag geloven- Iwanius, Elfletterig en ikzelf. Maar de winnaar van deze award zijn zij tot mijn eigen verbazing alle 3 niet. Nee, deze award is namelijk gewonnen door... Zeer!

De Multatuli Award voor Beste Topicstarter
De Klaagbaak zou echt helemaal niets zijn zonder topics. Er werden dit jaar al bijna 13.000 klaagtopics geopend en daartussen zit dan altijd wel wat kwaliteit.

En zoals Multatuli volgens velen immer weer goede boeken schreef, zo schrijven bepaalde users immer weer een pareltje van een topic. Daarom eerst een shout-out naar Vogeltjesdans en Hakunamatafaka die beiden net niet de Multatuli der Klaagbakers geworden zijn en dan nu graag een hartelijk applaus voor niemand minder dan... Werkman!

De donald Trump Award voor de Minst Coherente User
Hij is president van de United Schlusch, had een oom die bezig was met dat ding genaamd uranium en dat gekke ding genaamd nuclear en heeft last van een constante negatieve covfefe van de media. Maar bovenal ratelt hij er veelal maar wat op los.

En ook in de Klaagbaak is lang niet iedere user even duidelijk in wat hij nou echt bedoelt. Zo zijn sommige users altijd al meer een negenvingermens geweest dan een tienvingermens, hebben sommigen last van nanobobs en zijn er users die constant met chimi's feuhnen met hun audi, waarna Frank_Drebin weer zijn zelfgemaakte straatwoordenboek uit de kast moet halen om op te zoeken wat dat nou eigenlijk betekent.

Over de minst coherente user was de Klaagbaak het ontzettend eens. Dat is namelijk niemand minder dan... Edwin_Posse! (Voorheen bekend als Possetje)

De Streep door je naam Award voor de User die het snelst geband zou moeten worden
Sommige users halen bij iedereen het bloed onder de nagels vandaan. Zij zijn soms meestertrollen, soms gewoon ontzettend dom, maar vooral zijn ze allen ongekend irritant.

En de user die door de meeste KLB'ers een ban toe wordt gewenst is... TheMonk5!

De Britt Dekker Award voor de Meest Inhoudsloze User
Ze is blond, ze is dom en ze is inhoudsloos, maar heeft op de een of andere manier toch haar havo-diploma gehaald.

Of de winnaar van de Britt Dekker Award ook over een havo-diploma beschikt is mij niet bekend, maar inhoudsloos is ze volgens meer dan 20% van de stemmers wel. Graag een hartelijk applaus voor... TheMonk5!

De Tom Dumoulin Award voor de User met de ergste Topicdiarree
Het poepincident van Dumoulin is alom bekend en heeft hem zelfs zijn eigen KLB-Award opgeleverd. Maar krijgt deze award ook een waardig winnaar is de vraag?

Hij is in ieder geval niet gewonnen door Iwanius. Of dit komt omdat zijn eigen topic even wat spam wegnam, of omdat de Klaagbaak twee andere users nog ergere baggeraars vond is mij niet bekend, maar wat mij wel bekend is is dat Iwanius zijn eigen topic niet meer zo interessant lijkt te vinden en weer losse topics opent. Misschien dat hij deze award daarom volgend jaar wel mee naar huis weet te nemen.

Vogeltjesdans won deze award... ook niet. Schijnbaar is een deel van de Klaagbaak wel klaar met zijn bagger, maar één andere user vond men hier nog altijd irritanter. En die user is... TheMonk5! (Die hiermee een hatrick in negatieve categorieën completeert. Dat is ook wel een hele prestatie :T )

De Bjorn Kuipers Award voor de Beste Moderator
Bjorn Kuipers is Nederlands bekendste en volgens menigeen ook beste schijdsrechter. Maar wie is de Klaagbaak haar beste moderator?

Allereerst wil ik voordat ik de uitslag bekend maak de moderatoren bedanken voor hun inzet afgelopen jaar. Zonder jullie was de Klaagbaak een stuk minder leuk geweest. Bedankt!

En dan nu de winnaar. Nieuwkomer Amarantha zit voorlopig op een laatste plaats ( ;( ), misschien kent de Klaagbaak deze SC-godin nog niet echt of moet men nog aan haar wennen. Ook HugeCooll, de moderator die inmiddels het langste onafgebroken op de Klaagbaak zit, won dit jaar niet. Wie wel won is dan natuurlijk... Pharkus!

De Kees Momma Award voor de Meest Autistische User
Kees Momma kwam uit het niets, werd een waar internetfenomeen en lijkt nu helaas alweer wat meer naar de achtergrond te zijn verdwenen. Gelukkig voor de Klaagbaak hebben wij desondanks een flink leger autisten in onze gelederen.

De meest autistische user van 2017 werd niet TheMonk5, die hiermee eindelijk een negatieve categorie door een ander gewonnen ziet worden. De Kees Momma Award gaat ook niet naar Iwanius, ondanks dat die gast alleen voor een acclimatiseersessie zijn met TV uitgeruste zolderkamer lijkt te verlaten.

Ook Vogeltjesdans is niet de winnaar van deze award. Nee, de winnaar van deze award is niemand minder dan... Guus_Geluk7! (kut)

De Beste User Award
En dan nu de Award waar het eigenlijk allemaal om draait. Deze bokaal is de felbegeerste van allemaal. Het verschil tussen andere awards en deze is als het verschil tussen een Eredivisietitel en het Wereldkampioenschap. Als dat tussen het zijn van Conference Champion en het winnen van de Superbowl... Als het winnen van het NK Curling tegenover de 100 meter sprint op de Olympische spelen.

En de strijd om deze Award was spannend. Waldorf2017 lag een aantal dagen de meeste eersteplaats-stemmen, maar Vogeltjesdans wist haar dankzij een veelvoud aan tweedeplaatsen goed in het vizier te houden en ook Werkman kon altijd nog een eindsprint doen naar het ultieme succes.

En een inhaalrace werd het. Hardlopers zijn doodlopers zet men weleens, en dat werd een pijnlijke waarheid voor Waldorf2017 die uiteindelijk eindigde op de 3e plaats.

Het kwam dus aan op een titelrace tussen de user die het hardst om zichzelf lacht en de user die de leukste topics opent. En om er nog maar eens een gezegde in te gooien: wie het laatst lacht, lacht het hardst. En lachen zal hij zeker, want de winnaar van deze award is niemand minder dan... Vogeltjesdans!

Nog wat leuke trivia
* HugeCooll werd tegen het eind van 2014 moderator van KLB. Zijn positie in de modverkiezing van toen is mij niet bekend, maar in alle jaren daarna werd hij tweede. Hij is dus een soort Joop Zoetemelk onder de mods.
* Guus_Geluk7 en Vogeltjesdans eindigden beide hoog in zowel de Einstein Award als de Britt Dekker Award. Kennelijk is de Klaagbaak dus nogal gepolariseerd.
* Guus_Geluk7 was zowel de op één na meest politiek correcte user als de op één na meest xenofobe user. Schijnbaar dus een politiek correcte xenofoob.
* De meeste awards zijn gewonnen door TheMonk5. Zij won al haar drie awards echter wel in een negatieve categorie.
* Er zijn verder nog drie users die twee awards mee naar huis mogen nemen vanavond. Deze zijn: Zeer (die kennelijk overal een mening over heeft die dan ook nog eens politiek correct is), Vogeltjesdans (die schijnbaar niet alleen zelf hartelijk om zijn eigen grappen kan lachen) en Guus_Geluk7 (die blijkbaar dus een ontzettend slimme autist is).
* Vogeltjesdans was vorig jaar ook al beste user en heeft zijn titel dus geprolongeerd.
* De Klaagbaak telde deze maand alleen al 900 actieve gebruikers, maar toch gaan 4 users er met 64% van de awards vandoor. Het lijkt er dus op dat er vooral op een selecte groep actievere/spraakmakendere users is gestemd.

Hieronder nog een visueel overzicht van de awardwinnaars:
[ afbeelding ]

Ook kun je je feedback achterlaten in onderstaande enquete:
https://goo.gl/forms/wCdf7pGLOScB2mB73

Tot slot kun je hieronder nog kijken hoeveel punten je in elke categorie hebt gescoord:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Aan alle winnaars: gefeliciteerd. En aan de rest: volgend jaar weer een kans.

Iedereen ontzettend bedankt voor het stemmen en alvast fijne feestdagen toegewenst!
De Thierry Baudet-award zou uitgereikt moeten worden aan misschien wel de meest intellectuele FOK!ker van Nederland en de Jesse Klaver-award aan de meest populistische user.
paypal.me/taaladvies
pi_176445041
Barack Obama gemist? :')_ Wie heeft deze poll gemaakt man. _O- Blij dat die Keniaanse puppet eindelijk is opgelazerd.
paypal.me/taaladvies
  KLB - Grootste baggeraar 2018 vrijdag 12 januari 2018 @ 09:11:53 #119
451823 Plompzakker
#FREE Vogeltjesdans
pi_176447653
Het is toch alom bekend dat gp wat linksig is
Overigens ben ik van mening dat dit weer een goed topic is vogeltjesdans
  vrijdag 12 januari 2018 @ 18:06:18 #120
438758 zeer
Opritsjniki
pi_176457385
wnnr worden die tagjes eindelijk eens uitgedeeld
shut up kiss me hold me tight
  Moderator vrijdag 12 januari 2018 @ 18:07:32 #121
393783 crew  Amarantha
Valar Morghulis
pi_176457413
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:06 schreef zeer het volgende:
wnnr worden die tagjes eindelijk eens uitgedeeld
Laatste keer dat ik niet mobiel zat had je er al één.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 18:08:02 #122
438758 zeer
Opritsjniki
pi_176457423
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:07 schreef Amarantha het volgende:

[..]

Laatste keer dat ik niet mobiel zat had je er al één.
wow gvd was me niet opgevallen
shut up kiss me hold me tight
  Moderator vrijdag 12 januari 2018 @ 18:08:17 #123
393783 crew  Amarantha
Valar Morghulis
pi_176457427
quote:
11s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:08 schreef zeer het volgende:

[..]

wow gvd was me niet opgevallen
_O-
  vrijdag 12 januari 2018 @ 18:08:46 #124
438758 zeer
Opritsjniki
pi_176457439
:')
shut up kiss me hold me tight
  KLB - Grootste betweter 2018 vrijdag 12 januari 2018 @ 20:19:17 #125
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_176460198
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:06 schreef zeer het volgende:
wnnr worden die tagjes eindelijk eens uitgedeeld
22c0f570f06a3c9aa04c8cfba57a8e22.png
  KLB - Grootste betweter 2018 vrijdag 12 januari 2018 @ 20:19:40 #126
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_176460212
quote:
8s.gif Op donderdag 11 januari 2018 21:21 schreef Rozevla het volgende:
Door gestoken kaart !!

🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕
  vrijdag 12 januari 2018 @ 20:20:11 #127
438758 zeer
Opritsjniki
pi_176460225
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 20:19 schreef Guus_Geluk7 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
hoelang is dat al dan
shut up kiss me hold me tight
  Moderator vrijdag 12 januari 2018 @ 20:21:57 #128
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
  KLB - Grootste betweter 2018 vrijdag 12 januari 2018 @ 20:21:59 #129
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_176460269
quote:
9s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 20:20 schreef zeer het volgende:

[..]

hoelang is dat al dan
KLB / KLB Verkiezingen 2017 - De Uitslag
  KLB - Grootste betweter 2018 vrijdag 12 januari 2018 @ 20:22:13 #130
392219 Guus_Geluk7
guus_pech6
pi_176460279
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 20:21 schreef hugecooll het volgende:
kutzeer
echt he
  vrijdag 12 januari 2018 @ 20:24:02 #131
438758 zeer
Opritsjniki
pi_176460322
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 20:21 schreef hugecooll het volgende:
kutzeer
dan weet jij dat ik weer bij madelieff langs geweest ben
shut up kiss me hold me tight
  vrijdag 12 januari 2018 @ 20:24:20 #132
438758 zeer
Opritsjniki
pi_176460327
shut up kiss me hold me tight
  Moderator vrijdag 12 januari 2018 @ 20:24:23 #133
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176460330
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 20:24 schreef zeer het volgende:

[..]

dan weet jij dat ik weer bij madelieff langs geweest ben
:') :'( :')
  vrijdag 12 januari 2018 @ 20:25:51 #134
438758 zeer
Opritsjniki
pi_176460377
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 20:24 schreef hugecooll het volgende:

[..]

:') :'( :')
:)
shut up kiss me hold me tight
pi_176897593
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 20:25 schreef zeer het volgende:

[..]

:)
He
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')