abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_179596380
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 03:15 schreef A_S_R het volgende:
Gaby Gnazzo verzekert dat de Nederlanders verkracht zijn en de ambassadeur keurt het af

3 mei 2018

Het expressieve van Jelou! Het voert een campagne tegen feminicide en de ineffectiviteit van de Panamese justitie.

In het kader van de "Cuéntalo" -campagne, waarbij een groep vrouwelijke leiders, feministen en beïnvloeders besloten hebben om in de eerste persoon gevallen van schendingen tegen vrouwen die in een juridisch kader zijn gebleven, de uitdrukking "Jelou!" Te melden, Gabriela Gnazzo bracht via haar sociale netwerken de zaak naar voren van de twee jonge Nederlandse vrouwen die stierven op het pad van El Pianista in Volcán, maar in deze herinnering dat de communicator liet doorschemeren dat de meisjes werden verkracht, een aspect dat de autoriteiten nooit genoemd tijdens het onderzoek.

We wilden naar Panama om Spaans te leren! Maar uiteindelijk hebben ze ons verkracht en gedood toen we op een pad in Boquete liepen. Het ergste is dat velen zeiden dat het onze fout was omdat we nooit alleen hadden moeten lopen. Ik zeg het omdat Lissanne en Kriss dat niet kunnen. # Cuéntalo ", werd door Gnazzo gepubliceerd op haar Twitter-account.



En voor deze verklaring verzuimde de ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in Panama, Dirk Janssen, commentaar te geven op Gnazzo, waarbij hij verzekerde dat dit aspect (verkrachting) nooit was opgemerkt, en vroeg hem geen vermoedens te maken in een zaak die zo triest was.



Ik denk niet dat het raadzaam is om gissingen te doen over dit trieste geval. Op basis van de onderzoeken is het meest waarschijnlijke ding dat het een ongeluk was, "vroeg de ambassadeur aan Gaby.

Terwijl de post van de ambassadeur veel reacties ontving en mensen Gnazzo vroegen om geen vermoeden te maken over dit feit of het te gebruiken om bekendheid te verwerven, bleef de expresentadora uitdrukken dat dit een echt feit was en voegde eraan toe dat de zaak gesloten was omdat de autoriteiten van het Openbaar Ministerie volgden het onderzoek niet en omdat de ouders van de slachtoffers besloten om de zaak daar te laten, maar voegde eraan toe dat er een documentaire is die volgt dat Lisanne Froon en Kris Kremers zijn verkracht en vermoord.

Er is nieuw bewijsmateriaal dat iets anders zegt. Ondertussen moeten we ervoor zorgen dat de zaak (die werd gesloten wegens gebrek aan bewijs) opnieuw werd geopend. Gissing is ook om te zeggen dat het een "ongeluk" was.

Ik begrijp dat het gezin in 2017 afweet van de onderzoeken omdat de openbare minist niets hielp in ALLES! De zaak is niet doorslaggevend en het laatste dat onafhankelijk ontdekt zou kunnen worden (voor een documentaire die binnenkort uitkomt) is dat als ze werden verkracht en vermoord, "voegt Gnazzo eraan toe.

De autoriteiten sloten de zaak af en concludeerden dat Lisanne en Kris stierven als gevolg van een ongeluk in de afgronden van dit pad.

https://www.midiario.com/(...)ajador-lo-desaprueba
Dit is de tweet van Gaby Gnazzo, waar ASR het over heeft:
GabyGnazzo twitterde op maandag 30-04-2018 om 00:52:12 Queríamos ir a Panamá a aprender español! pero al final nos violaron y mataron cuando caminamos por un sendero en Boquete. Lo peor es que muchos dijeron que fue nuestra culpa porque nunca debimos caminar solas por ahí. Lo cuento yo porque Lissanne y Kriss ya no pueden. #Cuéntalo reageer retweet
Intussen wordt er weer een vrouw vermist in Boquete, een Amerikaanse van 72 jaar oud. Gezien haar leeftijd zou ze misschien ergens onwel kunnen zijn geworden of zo, maar intussen is de politie en het Panamese OM ook naar haar op zoek:
http://ministeriopublico.(...)iudadana-extranjera/

El Siglo:
http://elsiglo.com.pa/cro(...)esaparecida/24066355

B-ning:
http://boquete.ning.com/f(...)ontact-lee-ann-osbun
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')