abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_179080048
Is het juist dat punt 11 de 2e kabelbrug is?
pi_179083804
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 00:21 schreef ToniB het volgende:
Is het juist dat punt 11 de 2e kabelbrug is?
De 2e KB is punt 010.
De 3e KB is punt 011.

Van 2e KB -> 3e KB lopen is minder dan een half uur.
pi_179085307
Ik denk 10 1e kb
11 is 2e kb
12 3e kb
pi_179088953
Ik weet niet of dit allemaal klopt, maar zo zie ik het:
In Bingmaps zie ik geen rivier bij 12. Ook niet als ik inzoom naar 25 meter.

Om bij 10 te komen / over te steken, moet je daarvóór ook een oversteek hebben gemaakt. Bij 09 bijvoorbeeld. Bij de RdC.

De locatie van de RdC is al bekend en is rap ná de 1e KB. Dat komt aardig overeen met 09.
Op de foto is te zien dat de Refugio inmiddels helemaal gestript / geplunderd is. Het lijkt erop dat men de planken heeft weggekaapt voor hergebruik (als ik het goed zie).

Loopafstand van 1e KB -> 2e KB = ongeveer 1,5 uur. Iig minder dan 3 uur (afgeleid vd timestamps vd foto's). (Niet álle foto's hebben timestamp, dus kijk ik bv naar de timestamp vd eerstvolgende foto vóór of na een brug en dan een schatting maken.)
Loopafstand 2eKB -> tot overkant 3eKB (die heeft wél timestamp) = driekwartier. Tweede en 3e KB volgen elkaar rap op en dat lijkt aardig overeen te komen met locaties 10 en 11: afstand is ongeveer maar 300 meter op satellietbeeld.

De afstand tussen 10 en 11 (=300 meter) is te kort om er 1,5 uur tot maximaal 3 uur over te doen.

Zie jij een rivier bij 12? Hoe kan ik die ook zien?
pi_179091958
Ik ben ook aan het puzzelen met Earth en Bing. Ik kijk even of ik het duidelijk kan maken. Vroeg het mij eigenlijk af omdat er vlak na 11 twee huisjes/hutjes staan. Deze zijn duidelijk op Bing te zien en rapa heeft dat ooit als de lokatie van laureano geduid. Ik kom er nog op terug. Moet helaas veel info nu uit het hoofd doen want computer is gecrasht en had niet van alles een back-up... en ben uit de groep.
pi_179144473
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 mei 2018 09:18 schreef RapaNui het volgende:
Hiker Latombe heeft de route uitstekend vastgelegd. Voor de verandering krijgen we de beelden op chronologische volgorde gepresenteerd, zoals het hoort.

Ik zie schrikbarend veel houtkap / veel gras-weiland in dat (beschermde) gebied. Dat duidt op aanwezigheid van mensen.

De route is spectaculair mooi en avontuurlijk. Iedere nieuwkomer zou zijn camera volschieten, zoals ook Latombe heeft gedaan.

Maar Kris en Lisanne niet. Ze hadden maar liefst 3 apparaten mee, maar ze maakten niet één foto van die spectaculaire route voorbij de 1eQ. Voor mij betekent dat:
- ze zijn niet voorbij de 1eQ geweest en zijn teruggelopen
- ze zijn wel voorbij de 1eQ geweest en die foto's zijn gewis
t

Verder vraag ik me af wáárom Plinio in februari ervoor gekozen heeft om wadend de río Velorio over te steken ipv de 4e kabelbrug te gebruiken. Na 3 kabelbruggen kon die 4e er wel bij. Waarom zou je tot je middel in het water een rivier oversteken in een sterke stroom, met alle risico's van dien?
Helemaal mee eens
pi_179147820
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 mei 2018 01:15 schreef jackie12 het volgende:
Wat volgens mij een erg belangrijk punt is, is of de foto op de top nou wel of niet genomen is om 13 uur.

Er was laatst een stuk op tv over Bellingcat, die amateur speurneuzen van de MH17.
Ging ook een stukje over de stand van de zon dat ze dat hadden uitgezocht.

Als het namelijk wel 13 was dan heeft Leonardo de taxichauffeur ze niet gebracht want die had het over een heel ander tijdstip dat hij ze oppikte (met die 2 andere gasten al in zn taxi)
Vraag is dan: Hoe zijn ze dan bij de Pianista gekomen en waarom heeft niemand dat geclaimd of heeft hen gezien?
Mocht het wel kloppen, waarom oa dan geen fotos na 13.54 terwijl er zoveel moois was te fotograferen?

Die gasten van Bellingcat eens vragen wie hun "standvandezonexpert" is ?
Na alles nog eens goed overdacht te hebben neig ik er toch toe om te denken dat de meiden op die dinsdag 1 april ‘s morgens gewoon wat aangerommeld hebben, een ditje en een datje en hebben op de taalschool besloten om de Pianista te gaan doen en hebben dit ook voorbereid door op de computer daarover wat duidelijkheid te krijgen. Dat zij de Pianista besloten te doen zal aangeraden zijn door derden. Dat kan Feliciano geweest zijn. De verdere voorbereidingen komen bij mij slordig over, waardoor ik denk dat het wel allemaal vlug, vlug, vlug moest gaan.

Op die dinsdag 1 april zijn ze dan inderdaad gezien toen zij om 13:10 uur de taalschool verlieten. Sigrid opperde deze tijd. Vervolgens in een taxi gestapt om naar de Pianista gebracht te worden. Zij zijn dan bij het bruggetje afgezet om vervolgens de hike aan te vangen. Start hike ongeveer 13:30 uur.
De snelle meiden waren om 15:30 uur op de Mirador en zij hadden zeker overdacht dat zij op tijd voor het donker terug konden zijn, immers maximaal in twee uur weer naar beneden. Dat zou dan om 17:30 uur geweest zijn voor het donker worden. Maar op de Mirador gekomen, zijn ze “onder dwang” naar Q1 gelopen en hebben daar de laatste normale foto van Kris genomen om 16:30 uur. Vanaf dat punt loopt het fotospoor dood, er worden namelijk geen normale foto’s meer gemaakt. Daar moet iets gebeurd zijn in welke vorm dan ook. In ieder geval van hun vrijheid beroofd. Vervolgens de noodoproepen 16:39 uur en 16:51 uur.

Laatste normale foto van Kris bij Q1 om 16:30 uur. Omdat de eerste noodoproep kort daarop om 16:39 uur was, is het toch wel aannemelijk dat er na Q1 geen normale foto’s meer zijn gemaakt omdat er zich iets heeft voorgedaan. Dus ja, zo vreemd is dit tijdscenario dus ook weer niet.

Dit zeggende neem ik aan dat de fototijden van de camera-foto’s later gemanipuleerd zijn.

Verder denk ik dat Plinio en zijn grote vriend Ivan B goed op de hoogte zijn van het gebeuren. Dit zijn beiden Pianista-kenners en gek op de Mirador en goed op de hoogte van hetgeen daarachter ligt. Richting Bocas dus.

Opvallend blijven de twee foto’s van Plinio genomen op de Mirador overeenkomend met de plek waar Kris met gespreide armen op staat. En Ivan B vond het later zo interessant om Kris te imiteren op dezelfde locatie. Die foto is bekend.
pi_179155027
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 18:11 schreef ToniB het volgende:
Ik ben ook aan het puzzelen met Earth en Bing. Ik kijk even of ik het duidelijk kan maken. Vroeg het mij eigenlijk af omdat er vlak na 11 twee huisjes/hutjes staan. Deze zijn duidelijk op Bing te zien en rapa heeft dat ooit als de lokatie van laureano geduid. Ik kom er nog op terug. Moet helaas veel info nu uit het hoofd doen want computer is gecrasht en had niet van alles een back-up... en ben uit de groep.
Het is idd een gepuzzel.

Er is nog een heel belangrijke reden om aan te nemen dat waypoint 10 van LT (=latombe) de 2e KB zou moeten zijn:
Als men van Bq naar BdT loopt, dan stroomt de rivier bij de 1e KB van Links naar Rechts. Dat is wél bij 09 zo, maar níet bij 10. Bij de 2e+3e+4e KB stroomt het water van Rechts naar Links.
Bij 10 stroomt het water van Rechts naar Links. Indien dit de 1e KB zou moeten zijn, dan zou het water de andere richting op moeten stromen.

Ik wil het niet ingewikkeld maken, maar: als K&L bij 09 de plank zouden hebben gebruikt (toen lag er een plank en stond het water erg laag), dan was hun eerste KB, locatie 010 en hun tweede KB locatie 011.

Maar: Angel*** vertelde aan Telemetro dat het broekje gevonden werd bij de 2e KB stroomopwaarts. Ik vermoed dat hij gewoon locatie 010 bedoelt, ongeacht of er een plank lag bij 1eKB of niet. Officieel is bij 09 gewoon een kabelbrug.

Het pad van 10 naar 11 loopt pal naast wat hutjes. En ten zuiden daarvan, staat een g-r-o-t-e finca.

Wat me ook opvalt is dat spoedig ná de 2eKB, een citrusboom staat. Dezelfde citrusbomen staan ook ná de 4e KB, naast de finca die pal naast het pad staat.....
pi_179155601
1. Wat mij van meet af aan is opgevallen, maar wat ik nooit heb genoemd: ik heb de indruk dat foto's 507+508 van hoog zijn genomen. De hoogte vd camera t.o.v. de plek waar Kris staat, komt volgens mij niet overeen met de lengte van Lisanne. Ik kan me ook niet voorstellen dat Lisanne de camera hoog boven haar hoofd heeft gehouden om een foto te maken, zoals bij smartphones en selfies wél gedaan wordt. Wie van jullie vindt nog meer dat die hoogte "te hoog" is voor Lisanne?

2. Verder vind ik het vreemd dat Laureano niet aan Telemetro had verteld dat hij degene was die het broekje had gevonden.

Telemetro moest van Angel horen dat hij (=Angel) en een groepje mensen het lichtgekleurde broekje zouden hebben aangetroffen bij de 2eKB. Dit vertelde Angel nota bene in de hut van Laureano, maar er wordt niet gezegd dat Laureano één van de anderen zou zijn met wie Angel op stap was. Zoals Telemetro de "openbaring" van Angel inluidde: "hij (=Angel) vertelt iets wat de officier van justitie niet heeft verteld: ..."(en dan het verhaal van dat broekje).

Tegen Kryt zou Laureano hebben gezegd dat hij het broekje zag dobberen in het water en hij wist de precieze plek nog aan te wijzen, in een soort kolk. (Dat broekje zou dus twee maanden lang op die plek hebben gedobberd.....)

De rol en/of aanwezigheid van Laureano bij de vondst van het broekje is tijdens de opnames van telemetro nihil gebleven.
Waarom?

3. De manier waarop Angel over de vondsten vertelt komt bij mij sterk over alsof hij alles uit zijn hoofd heeft geleerd.
pi_179174449
quote:
0s.gif Op maandag 14 mei 2018 15:23 schreef RapaNui het volgende:
1. Wat mij van meet af aan is opgevallen, maar wat ik nooit heb genoemd: ik heb de indruk dat foto's 507+508 van hoog zijn genomen. De hoogte vd camera t.o.v. de plek waar Kris staat, komt volgens mij niet overeen met de lengte van Lisanne. Ik kan me ook niet voorstellen dat Lisanne de camera hoog boven haar hoofd heeft gehouden om een foto te maken, zoals bij smartphones en selfies wél gedaan wordt. Wie van jullie vindt nog meer dat die hoogte "te hoog" is voor Lisanne?

2. Verder vind ik het vreemd dat Laureano niet aan Telemetro had verteld dat hij degene was die het broekje had gevonden.

Telemetro moest van Angel horen dat hij (=Angel) en een groepje mensen het lichtgekleurde broekje zouden hebben aangetroffen bij de 2eKB. Dit vertelde Angel nota bene in de hut van Laureano, maar er wordt niet gezegd dat Laureano één van de anderen zou zijn met wie Angel op stap was. Zoals Telemetro de "openbaring" van Angel inluidde: "hij (=Angel) vertelt iets wat de officier van justitie niet heeft verteld: ..."(en dan het verhaal van dat broekje).

Tegen Kryt zou Laureano hebben gezegd dat hij het broekje zag dobberen in het water en hij wist de precieze plek nog aan te wijzen, in een soort kolk. (Dat broekje zou dus twee maanden lang op die plek hebben gedobberd.....)

De rol en/of aanwezigheid van Laureano bij de vondst van het broekje is tijdens de opnames van telemetro nihil gebleven.
Waarom?

3. De manier waarop Angel over de vondsten vertelt komt bij mij sterk over alsof hij alles uit zijn hoofd heeft geleerd.
Uit mijn hoofd ( heb de bewuste foto's niet paraat) heb ik wel eens geschreven dat het lijkt alsof Lisanne alweer een eindje achteruit/terug naar waar ze vandaan kwamen, is gelopen.
Hoe hoger de geest, hoe groter het beest.(Maaike Vaatstra)
  dinsdag 15 mei 2018 @ 17:08:49 #286
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_179179257
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 13:17 schreef Lutalo het volgende:

[..]

Uit mijn hoofd ( heb de bewuste foto's niet paraat) heb ik wel eens geschreven dat het lijkt alsof Lisanne alweer een eindje achteruit/terug naar waar ze vandaan kwamen, is gelopen.
Pericles heeft de foto's 507 en 508 ooit samen gevoegd. Duidelijkheid zien is dat Kris voor met haar linker voet in het water staat, ze geen afdrukken achterlaat op de stapstenen...


Verder maken de meiden ook hoge selfies op de Mirador, deze foto's lieten ze ziennin de docu van Break Free.
pi_179199808
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 13:17 schreef Lutalo het volgende:
Uit mijn hoofd ( heb de bewuste foto's niet paraat) heb ik wel eens geschreven dat het lijkt alsof Lisanne alweer een eindje achteruit/terug naar waar ze vandaan kwamen, is gelopen.
Het pad zou dan een steil hellinkje hebben aan de Bq-kant van het stroompje. Jammer dat we daar geen beelden van hebben.

quote:
1s.gif Op dinsdag 15 mei 2018 17:08 schreef ootjekatootje het volgende:
Pericles heeft de foto's 507 en 508 ooit samen gevoegd. Duidelijkheid zien is dat Kris voor met haar linker voet in het water staat, ze geen afdrukken achterlaat op de stapstenen...

Verder maken de meiden ook hoge selfies op de Mirador, deze foto's lieten ze ziennin de docu van Break Free.
Perico wordt Pericles (hi hi)..
Ik zie dat haar beide voeten droog staan op foto 507? Haar linker voet staat niet in het water, maar op een droge steen?
pi_179204590
Oh ja, Perico! Met de tijden erbij die niet klopten, vlgs de tijden zou 508 voor 507 zijn gemaakt.
Hoe hoger de geest, hoe groter het beest.(Maaike Vaatstra)
pi_179211822


[ Bericht 100% gewijzigd door vronie op 17-05-2018 01:44:38 ]
  donderdag 17 mei 2018 @ 22:59:21 #290
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_179230565
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 16:05 schreef RapaNui het volgende:

[..]

Het pad zou dan een steil hellinkje hebben aan de Bq-kant van het stroompje. Jammer dat we daar geen beelden van hebben.

[..]

Perico wordt Pericles (hi hi)..
Ik zie dat haar beide voeten droog staan op foto 507? Haar linker voet staat niet in het water, maar op een droge steen?
nou zoem maar ff in, volgens mij staat haar linkervoet deels op een natte steen.

En zelfs haar rechterschoen staat op een stroompje, maar geen stapsporen... binnen 9 seconden. Raar
pi_179232527
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 22:59 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

nou zoem maar ff in, volgens mij staat haar linkervoet deels op een natte steen.

En zelfs haar rechterschoen staat op een stroompje, maar geen stapsporen... binnen 9 seconden. Raar
Bedoelde je deze foto.
https://martijnmastenbroe(...)8/06/negentig-fotos/
  vrijdag 18 mei 2018 @ 08:52:39 #292
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_179235112
quote:
nee Vronie, ik bedoelde de foto van kris voor het beekje.
Hier staat ze op hele droge stenen, wel is op deze foto duidelijk te zien dat ze geen natte schoenafdrukken achterliet.

Op de foto van Kris voor het beekje staat ze met beiden voeten in het water.
pi_179248736
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 mei 2018 08:52 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

nee Vronie, ik bedoelde de foto van kris voor het beekje.
Hier staat ze op hele droge stenen, wel is op deze foto duidelijk te zien dat ze geen natte schoenafdrukken achterliet.

Op de foto van Kris voor het beekje staat ze met beiden voeten in het water.
Deze foto dus:

  zondag 20 mei 2018 @ 14:41:05 #294
438255 RapaNui
Chiatos
pi_179284450
quote:
1s.gif Op donderdag 17 mei 2018 22:59 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

nou zoem maar ff in, volgens mij staat haar linkervoet deels op een natte steen.

En zelfs haar rechterschoen staat op een stroompje, maar geen stapsporen... binnen 9 seconden. Raar
Ingezoomd zie ik ook niet dat haar voeten in het water zouden hebben gestaan. Zie de twee blauwe streepjes, links is het mos zo gortdroog dat het a.h.w. oranje/bruin is gekleurd en rechts zou hooguit de punt van haar schoen dat streepje nat kunnen hebben aangeraakt

Maar dat maakt niet uit, wat mij betreft blijft hun verdwijning en alles wat daarop volgde vreemd. De vermeende locatie van de nachtfoto's vind ik verdacht. En we hebben niet eens bewijs dat die foto's dáár zouden zijn gemaakt en of K&L die hebben gemaakt of iemand anders.....

En als K&L die foto's op dat tijdstip wél zouden hebben gemaakt, dan moet men zich achter de oren krabben en zich afvragen wat ze daar na middernacht deden, in de nabije omgeving van die finca's.... i.p.v. aan te nemen dat er een bananenschil op de kabels lag...


  maandag 21 mei 2018 @ 20:21:39 #295
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_179307802
quote:
0s.gif Op zondag 20 mei 2018 14:41 schreef RapaNui het volgende:

[..]

Ingezoomd zie ik ook niet dat haar voeten in het water zouden hebben gestaan. Zie de twee blauwe streepjes, links is het mos zo gortdroog dat het a.h.w. oranje/bruin is gekleurd en rechts zou hooguit de punt van haar schoen dat streepje nat kunnen hebben aangeraakt

Maar dat maakt niet uit, wat mij betreft blijft hun verdwijning en alles wat daarop volgde vreemd. De vermeende locatie van de nachtfoto's vind ik verdacht. En we hebben niet eens bewijs dat die foto's dáár zouden zijn gemaakt en of K&L die hebben gemaakt of iemand anders.....

En als K&L die foto's op dat tijdstip wél zouden hebben gemaakt, dan moet men zich achter de oren krabben en zich afvragen wat ze daar na middernacht deden, in de nabije omgeving van die finca's.... i.p.v. aan te nemen dat er een bananenschil op de kabels lag...


[ afbeelding ]
Als je ziet hoeveel personen er daar ondertussen weer rondlopen...

Maar die specifieke plekken zie je nergens terug.
pi_179396490
quote:
1s.gif Op maandag 21 mei 2018 20:21 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Als je ziet hoeveel personen er daar ondertussen weer rondlopen...

Maar die specifieke plekken zie je nergens terug.
Dit lost de verdwijning niet op, maar:
Ik kom voorzichtig aan tot de conclusie dat het helemaal niet zo ongebruikelijk was dat K&L de Mirador hadden overgestoken. "Men" heeft destijds de zaken omgedraaid:

Men (gidsen, journalisten, autoriteiten e.a.) deed destijds voorkomen dat het zo vreemd was dat ze verder waren gelopen en dat ze niet waren omgkeerd bij de Mirador. Ik vermoed echter dat er reclame werd gemaakt over het pad vóór en óók áchter de Mirador en over die Indiana Jones tunnel daarachter.

Ik vermoed dat gidsen gewend waren -en nog steeds zijn- om bij de 1e/2eQ of zelfs bij de Paddock pas rechtsomkeert te maken. Dat hele verhaal van Fin del Sendero bij de Mirador is pas na de verdwijning van K&L op gang gekomen.

Aanwijzingen:
- Op Plinio's insta zie je dat hij half april met 3 toeristen de Pianista heeft gelopen en ook achter de Mirador is geweest (dus voorbij Fin del Sendero), door de tunnel. Hij noemt dat stuk ook de Pianista.

- En deze toeriste is in maart vorig jaar met F en 2 anderen de Pianista opgegaan, ook voorbij Fin del Sendero:
Ze schrijft (vertaling): Als je naar de andere kant doorloopt, dan kom je in Bocas ..4 dagen etc.
Wij besloten om het pad (achter de mirador) wat te verkennen en echt waar, het was de moeite waard.
(Si continuases descendiendo por el otro lado del sendero podrías llegar a Bocas en cuatro días caminando por un sendero un poco más complicado. Nos quiso enseñar un poquito de este sendero y, verdaderamente, valió la pena.)

Haar foto's achter de mirador:

http://losviajesdemaki.bl(...)bellisimo-lugar.html
pi_179418522
De Iraniers zijn trouwens ook schoonmaak aan het houden in Nederland.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_179507157
Panama: 172 moorden in vijf maanden

http://elsiglo.com.pa/cro(...)cinco-meses/24065673
pi_179573472
Gaby Gnazzo verzekert dat de Nederlanders verkracht zijn en de ambassadeur keurt het af

3 mei 2018

Het expressieve van Jelou! Het voert een campagne tegen feminicide en de ineffectiviteit van de Panamese justitie.

In het kader van de "Cuéntalo" -campagne, waarbij een groep vrouwelijke leiders, feministen en beïnvloeders besloten hebben om in de eerste persoon gevallen van schendingen tegen vrouwen die in een juridisch kader zijn gebleven, de uitdrukking "Jelou!" Te melden, Gabriela Gnazzo bracht via haar sociale netwerken de zaak naar voren van de twee jonge Nederlandse vrouwen die stierven op het pad van El Pianista in Volcán, maar in deze herinnering dat de communicator liet doorschemeren dat de meisjes werden verkracht, een aspect dat de autoriteiten nooit genoemd tijdens het onderzoek.

We wilden naar Panama om Spaans te leren! Maar uiteindelijk hebben ze ons verkracht en gedood toen we op een pad in Boquete liepen. Het ergste is dat velen zeiden dat het onze fout was omdat we nooit alleen hadden moeten lopen. Ik zeg het omdat Lissanne en Kriss dat niet kunnen. # Cuéntalo ", werd door Gnazzo gepubliceerd op haar Twitter-account.



En voor deze verklaring verzuimde de ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in Panama, Dirk Janssen, commentaar te geven op Gnazzo, waarbij hij verzekerde dat dit aspect (verkrachting) nooit was opgemerkt, en vroeg hem geen vermoedens te maken in een zaak die zo triest was.



Ik denk niet dat het raadzaam is om gissingen te doen over dit trieste geval. Op basis van de onderzoeken is het meest waarschijnlijke ding dat het een ongeluk was, "vroeg de ambassadeur aan Gaby.

Terwijl de post van de ambassadeur veel reacties ontving en mensen Gnazzo vroegen om geen vermoeden te maken over dit feit of het te gebruiken om bekendheid te verwerven, bleef de expresentadora uitdrukken dat dit een echt feit was en voegde eraan toe dat de zaak gesloten was omdat de autoriteiten van het Openbaar Ministerie volgden het onderzoek niet en omdat de ouders van de slachtoffers besloten om de zaak daar te laten, maar voegde eraan toe dat er een documentaire is die volgt dat Lisanne Froon en Kris Kremers zijn verkracht en vermoord.

Er is nieuw bewijsmateriaal dat iets anders zegt. Ondertussen moeten we ervoor zorgen dat de zaak (die werd gesloten wegens gebrek aan bewijs) opnieuw werd geopend. Gissing is ook om te zeggen dat het een "ongeluk" was.

Ik begrijp dat het gezin in 2017 afweet van de onderzoeken omdat de openbare minist niets hielp in ALLES! De zaak is niet doorslaggevend en het laatste dat onafhankelijk ontdekt zou kunnen worden (voor een documentaire die binnenkort uitkomt) is dat als ze werden verkracht en vermoord, "voegt Gnazzo eraan toe.

De autoriteiten sloten de zaak af en concludeerden dat Lisanne en Kris stierven als gevolg van een ongeluk in de afgronden van dit pad.

https://www.midiario.com/(...)ajador-lo-desaprueba
because one cannot prove a crime does not mean it is an accident, unless an accident can be proved.
  zondag 3 juni 2018 @ 09:06:40 #300
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_179574967
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 03:15 schreef A_S_R het volgende:
Gaby Gnazzo verzekert dat de Nederlanders verkracht zijn en de ambassadeur keurt het af

3 mei 2018

Het expressieve van Jelou! Het voert een campagne tegen feminicide en de ineffectiviteit van de Panamese justitie.

In het kader van de "Cuéntalo" -campagne, waarbij een groep vrouwelijke leiders, feministen en beïnvloeders besloten hebben om in de eerste persoon gevallen van schendingen tegen vrouwen die in een juridisch kader zijn gebleven, de uitdrukking "Jelou!" Te melden, Gabriela Gnazzo bracht via haar sociale netwerken de zaak naar voren van de twee jonge Nederlandse vrouwen die stierven op het pad van El Pianista in Volcán, maar in deze herinnering dat de communicator liet doorschemeren dat de meisjes werden verkracht, een aspect dat de autoriteiten nooit genoemd tijdens het onderzoek.

We wilden naar Panama om Spaans te leren! Maar uiteindelijk hebben ze ons verkracht en gedood toen we op een pad in Boquete liepen. Het ergste is dat velen zeiden dat het onze fout was omdat we nooit alleen hadden moeten lopen. Ik zeg het omdat Lissanne en Kriss dat niet kunnen. # Cuéntalo ", werd door Gnazzo gepubliceerd op haar Twitter-account.



En voor deze verklaring verzuimde de ambassadeur van het Koninkrijk der Nederlanden in Panama, Dirk Janssen, commentaar te geven op Gnazzo, waarbij hij verzekerde dat dit aspect (verkrachting) nooit was opgemerkt, en vroeg hem geen vermoedens te maken in een zaak die zo triest was.



Ik denk niet dat het raadzaam is om gissingen te doen over dit trieste geval. Op basis van de onderzoeken is het meest waarschijnlijke ding dat het een ongeluk was, "vroeg de ambassadeur aan Gaby.

Terwijl de post van de ambassadeur veel reacties ontving en mensen Gnazzo vroegen om geen vermoeden te maken over dit feit of het te gebruiken om bekendheid te verwerven, bleef de expresentadora uitdrukken dat dit een echt feit was en voegde eraan toe dat de zaak gesloten was omdat de autoriteiten van het Openbaar Ministerie volgden het onderzoek niet en omdat de ouders van de slachtoffers besloten om de zaak daar te laten, maar voegde eraan toe dat er een documentaire is die volgt dat Lisanne Froon en Kris Kremers zijn verkracht en vermoord.

Er is nieuw bewijsmateriaal dat iets anders zegt. Ondertussen moeten we ervoor zorgen dat de zaak (die werd gesloten wegens gebrek aan bewijs) opnieuw werd geopend. Gissing is ook om te zeggen dat het een "ongeluk" was.

Ik begrijp dat het gezin in 2017 afweet van de onderzoeken omdat de openbare minist niets hielp in ALLES! De zaak is niet doorslaggevend en het laatste dat onafhankelijk ontdekt zou kunnen worden (voor een documentaire die binnenkort uitkomt) is dat als ze werden verkracht en vermoord, "voegt Gnazzo eraan toe.

De autoriteiten sloten de zaak af en concludeerden dat Lisanne en Kris stierven als gevolg van een ongeluk in de afgronden van dit pad.

https://www.midiario.com/(...)ajador-lo-desaprueba
😮, bijzonder artikel
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')