abonnement Unibet Coolblue
pi_175700653
quote:
1s.gif Op woensdag 13 december 2017 18:31 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:

[..]

Je zit in de ww en je partner werkt. Dan moet jij grotendeels voor het huishouden zorgen en echt dit is belachelijk weinig.
Sorry TS maar ik ben eens met think pink. Ik kan dan ook niet geloven dat jij zegt dat het huishouden punt bij haar minder groot is.
Het kan behoorlijk frustrerend zijn voor de partner als die thuiskomt na een dag hard werken en weer blijkt dat je partner maar enkele noemenswaardige dingen in het huishouden heeft gedaan. Maar de grootte dingen niet ziet, en dat je daar zelf maar achteraan moet

De lijst met werkzaamheden die ik opnoemde dat is gewoon het huishouden. En daarbij zeker met huisdieren hoor je gewoon 1 keer in de week te stofzuigen en of te dweilen. Enig idee hoeveel troep en stof die meenemen naar binnen.

Sorry dat ik het zeg maar als jij mijn partner was, dan zou ik dit niet lang hebben volgehouden. Oké als je niet gelijk werk kan vinden maar dan niet het volledige huishouden op je neemt terwijl je thuis zit en nog geen werk hebt. En helemaal door het af te doen met een smoes als geen een man doet de gehele huishouding... want er zijn zat mensen die dat wel doen.

Je bent begin 30 niet 18. Je moet dat soort dingen gewoon doen, eigen verantwoordelijkheid nemen en niet dat je vriendin je moet vertellen wat jij moet doen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')