LEKKER! Wat is doubanjiang?quote:Op maandag 27 november 2017 09:50 schreef realAIVD het volgende:
Nu: koffie
voor vanavond ramen in de planning, met char siu, sugarsnaps, shiitakes, chilipeper en lente-ui...misschien ook wat quick pickled rode ui..
Overigens wordt dat wel smokkelen met de bouillon zelf, want die maak ik gewoon met een blokje en verder wat verse gember, sojasaus en doubanjiang
maar goed, toch zin in!
Haha, daar was ik vorige week nog.quote:Op maandag 20 november 2017 19:16 schreef Gutz het volgende:
[ afbeelding ]
Vlees! Bij Steak&Co in Londen.
Leuk concept, je kiest een stuk vlees, kiest je boter (evt met smaakje), je kruiden en je saus. Je krijgt het geserveerd als in even dichtgegrild stuk vlees met een klein steengrilletje en kan zelf bepalen wat je met je vlees doet.
Aanrader als je in Londen bent imho
Dat is spul uit de toko dat ik normaal eigenlijk alleen maar gebruik als ik mapo tofu maak,quote:Op maandag 27 november 2017 10:02 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
LEKKER! Wat is doubanjiang?
Ik had vanmorgen een banaan en maïswafels. Nu paar dropjes.
Vanmiddag bakje AH sushi (na al het sushigeweld van gisteren ) en een sinaasappel.
Vanavond boerenkool met worst.
die maak ik ook vaak. Lekkerquote:Op maandag 27 november 2017 20:45 schreef golfer het volgende:
Gehaktbal van de Librije met gewokte spruiten met spekjes en balsamico.
Ah in Amazing Oriental heb ik die potten gezien. Volgende keer dat ik ga ga ik zeker wat van die potten uitproberenquote:Op maandag 27 november 2017 17:53 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Dat is spul uit de toko dat ik normaal eigenlijk alleen maar gebruik als ik mapo tofu maak,
Robin heeft natuurlijk een uitgebreide uitleg, met voorbeeld assortiment
http://www.aziatische-ingredienten.nl/chilibonensaus/
Ik gebruik eigenlijk altijd die van Lee Kum Kee, daar staat chili bean sauce op.
Echt heerlijk spul, een aanrader
Wat had je zoal van het lunchbuffet?quote:Op maandag 27 november 2017 19:49 schreef uniekhoorn het volgende:
Net broodje ha burger. Zelfgemaakt
Vanmiddag een vd Valk lunchbuffet. Gratis onee voor betaald ook nog. Was lekker
Broodje rosbief, broodje roomkaas met gerookte zalm, gewokte garnalen, gewokte biefstuk pepersaus, frietjes, kipgyros, rijst, kibbeling ravagottisaus. Was best te doenquote:Op dinsdag 28 november 2017 09:08 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat had je zoal van het lunchbuffet?
Lekker!!! Jum, biefstuk en garnalen bij lunchquote:Op dinsdag 28 november 2017 11:19 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Broodje rosbief, broodje roomkaas met gerookte zalm, gewokte garnalen, gewokte biefstuk pepersaus, frietjes, kipgyros, rijst, kibbeling ravagottisaus. Was best te doen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |