In het kader van experimenteren is te leren ben ik nu bezig met het maken van " Hooch aka Prison Wine aka Pruno aka Toilet Merlot "
Ik heb 3 batches gestart;
Nr1
2 literfles appel/perensap
Iets sap eruit gehaald en opgedronken
Op gevoel toegevoegd; Suiker, Schijfje lemon en Dadel stuk gesmeden (gistvoeding
) { vals spelen.. gist uit een zakje 3,5 gram )
Schudden en afsluiten nu even met een dop straks met een ballon.
NR 2
2 literfles Tropische fruitsap
Iets sap eruit gehaald en opgedronken
Op gevoel toegevoegd; Suiker, Schijfje lemon en Dadel stuk gesmeden (gistvoeding
) { vals spelen.. gist uit een zakje 3,5 gram )
Schudden en afsluiten nu even met een dop straks met een ballon.
NR 3
Een suikermash als laatste
2 kilo suiker
2,5 liter water en heel klein beetje van de sappen erbij
Schijfje lemon en Dadels stuk gesmeden (gistvoeding
) { vals spelen.. gist uit een zakje 7 gram )
Schudden en afsluiten met waterslot (hey alweer vals aan het spelen
)
Ik ben benieuwd of het te zuipen is straks
Straks is na vergisting het zal minimaal 1 week duren misschien langer
* PS er zit ook gedroogde abrikoos in als extra gistvoeding
Inspiratie kwam van de film Let's Go To Prison
[ Bericht 6% gewijzigd door Graf..Coudenhove..Kalergi op 16-11-2017 18:23:22 ]