gebruik je die wel eens?quote:
Zo'n ingebouwd zeefje heeft naar mijn mening echt 0 meerwaarde t.o.v. gewoon in een vergiet afgieten. Waarom zou je deze kopen? Je hebt al 4 andere pannen die geschikt zijn om pasta in te koken. (en doe er daar anders een van weg)quote:
Hoe vaak maak je pannenkoeken? Je hebt al 2 koekenpannen en een hapjespan die je daar voor kunt gebruiken.quote:
En dito voor de vleugeltjesquote:Op maandag 18 september 2017 16:17 schreef jatochneetoch het volgende:
En natuurlijk een linkerkippenpotenpan en een rechterkippenpotenpan.
ieder kwartaal maken we een voorraad sauzen, bouillon en fond, daarbij is die snelkookpan bijna onmisbaar.quote:
Ik heb nu ook zo pan en ik vindt het persoonlijk verschrikkelijk handig, ja het kan ook op de ouderwetse manier met een vergiet maar waarom? ik kan me geld nu uitgeven en straks niet mee mijn kist innemen.quote:Zo'n ingebouwd zeefje heeft naar mijn mening echt 0 meerwaarde t.o.v. gewoon in een vergiet afgieten. Waarom zou je deze kopen? Je hebt al 4 andere pannen die geschikt zijn om pasta in te koken. (en doe er daar anders een van weg)
Elke woensdagmiddag is het oppasmiddag met pannenkoeken.quote:Hoe vaak maak je pannenkoeken? Je hebt al 2 koekenpannen en een hapjespan die je daar voor kunt gebruiken.
Op de lijst staat een braad/stoofpan.quote:
Kan dat niet in een sauspannetje?quote:
Dit is wel waar. Sinds ik een pannenkoekenpan heb maak ik ze ook veel vaker, bijna elke zondagochtend vaste prik.quote:Op maandag 18 september 2017 17:12 schreef TjjWester het volgende:
Elke woensdagmiddag is het oppasmiddag met pannenkoeken.
Ik begrijp dat jij ze nooit eet? een paar jaar geleden dacht ik precies als jij maar als je eenmaal een crepespan hebt gebruikt kom je er achter dat het veeeel gemakkelijker is dan een gewone koekenpan.
Toen ik zo crepespan voor het eerst gebruikte met zo lage rand heb ik mij alleen maar afgevraagd waarom ik jaren met een koekenpan heb geklooid.quote:Op maandag 18 september 2017 17:24 schreef Farenji het volgende:
[..]
Dit is wel waar. Sinds ik een pannenkoekenpan heb maak ik ze ook veel vaker, bijna elke zondagochtend vaste prik.
Maar een pastapan, daar zie ik echt het nut niet van. Kost alleen ruimte, voegt heel weinig toe.
Daar moet ik je wel gelijk in geven.quote:Op maandag 18 september 2017 17:43 schreef TjjWester het volgende:
[..]
Toen ik zo crepespan voor het eerst gebruikte met zo lage rand heb ik mij alleen maar afgevraagd waarom ik jaren met een koekenpan heb geklooid.
Een lage rand werkt echt heel goed.
Heren????? WTF?quote:
voor de meeste mensen nul komma nul.quote:Op woensdag 20 september 2017 08:33 schreef Bramito het volgende:
Wat is nou de toegevoegde waarde van een mosselpan?
Dat is een goeie inderdaad. Die kan je ook echt alleen in zo'n pan maken.quote:Op woensdag 20 september 2017 10:14 schreef Myraela het volgende:
Een poffertjespan. Veel lekkerder dan pannenkoeken.
Die is er allleen als je ze verkooptquote:Op woensdag 20 september 2017 08:33 schreef Bramito het volgende:
Wat is nou de toegevoegde waarde van een mosselpan?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |