* Resistor trekt eigen pannenkast open, en gaat hier zijn pannen opnoemen:* 5-liter pan met 2 stoommandjes (Ikea), gebruik ik alleen maar om mee te stomen. Moet eigenlijk nog een 3e stoommandje halen
* 1,5 + 2 + 3 + 6l pannen. 1,5 + 2l gebruik ik voor groenten en aardappelen (woon alleen), de 3l als bewaarbakje voordat vers gesneden ingrediënten de hapjespan in gaan, de 6l voor grote hoeveelheden en popcorn.
* 'Goede' steelpan 1,5l, voornamelijk gebruikt voor soep.
* 'klein' steelpannetje met anti-aanbaklaag voor sausjes. Zo klein dat ik een gaspitverkleiner nodig heb.
* 'goedkoop' steelpannetje waar ik alleen maar eieren in kook. Ziet er niet meer uit door de kalkaanslag
* Hapjespan, de meest gebruikte pan
* Grillpan
* Wok (wegens gebrek aan grote platte bodem niet echt geschikt voor inductie)
* Kleine + medium + grote koekenpan
* Nog grotere koekenpan van dik RVS (Ikea)
* Crêpepan (zo'n extreem lage koekenpan voor pannenkoeken)
* Braadpan
* Mosselpan
* Snelkookpan
En waarom ga jij voor conische pannen? Juist bij inductie, waarbij er zeer weinig warmte langs de pannen 'lekt' zoals bij koken op gas heb je juist meer aan een zo groot mogelijk bodemoppervlak. Rechte pannen dus.
En om koekenpannen in de kast zonder te veel schade te stapelen gebruik ik een stel
http://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/87077700/ in plaats van 'echte' koekenpanbeschermers. Hiermee kan je gewoon recht omhoog de pannen stapelen in plaats van beschadigde randen.
Als het niet met een hamer te repareren is, is het een elektrisch probleem.