abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173713994
registreer om deze reclame te verbergen
• 19 december 2016: Crash Russisch militair vliegtuig; 38 inzittenden raken gewond. Zware weersomstandigheden als oorzaak aangewezen.
• 19 december 2016: De Russische ambassadeur in Turkije, Andrei Karlov, wordt doodgeschoten door Mevlt Mert Altıntaş, een 22-jarige Turkse agent buiten dienst. Ankara beschuldigt Fethullah Glen.
• 19 december 2016: Petr Polshikov, een hooggeplaatste Russische diplomaat wordt geliquideerd in zijn woning in Moskou. Dader onbekend.
• 24 december 2016: "De Belgische NAVO-topambtenaar Yves Chandelon (62) is omgekomen in verdachte omstandigheden. Hij was betrokken bij onderzoeken naar terreurfinanciering en andere gevoelige dossiers. Volgens de kranten van Sudpresse werd Chandelon vorige vrijdag in Andenne (op 140 kilometer van zijn werkplek) teruggevonden met een kogel in het hoofd. Hij zou een wapen in de hand hebben gehad. Toch gelooft de familie niet in zelfdoding."
• 25 december 2016: Een Russisch militair vliegtuig stort neer in de Zwarte Zee: alle 92 inzittenden sterven. Een technisch gebrek zou hieraan ten grondslag hebben gelegen.
• 26 december 2016: Oleg Erovinkin sterft in zijn auto aan een hartaanval. Erovinkin was onder andere een oud-generaal binnen de FSB en zat in het bestuur van de Russische oliegigant Rosneft.
• 26 december 2016: Een 46-jarige Iraakse diplomaat wordt in Moskou dood aangetroffen. Op het eerste gezicht lijkt geen geweld te zijn gebruikt, maar onderzoeken naar de doodsoorzaak lopen nog.
• 30 december 2016: De Russische ambassadeur in Isral, Alexander Shein, wordt onwel tijdens een etentje in een restaurant. Hij wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels maakt hij het goed.
• 9 januari 2017: Andre Malanin, een Russische topdiplomaat in Athene, is dood aangetroffen in zijn woning. Er zijn geen signalen van geweld of inbraak.

Je zou bijna denken dat er een verband tussen deze zaken zit.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173714003
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 15:36 schreef ITrade het volgende:

[..]

Ik kan er niets aan doen dat dit topic in BNW wordt voortgezet, maar goed ik lees eigenlijk alleen maar vergaande (absurde) speculaties. Zonder bewijs en vaak zijn de users ook nog eens erg volhardend.
Het past hier juist prima omdat men er hier dus over kan speculeren. :Y
pi_173714021
Ik vind het stukje van de NAVO-topambtenaar het interessants. Alleen dat stukje al laat de ongeloofwaardigheid van zijn zelfdoding zien. :{
pi_173714038
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 11 september 2017 15:39 schreef _--_ het volgende:
Ik vind het stukje van de NAVO-topambtenaar het interessants. Alleen dat stukje al laat de ongeloofwaardogheid zijn van zelfdoding. :{
Sommige beroepen lijken niet bevorderlijk voor de algemene gezondheid nee :X
pi_173714347
Het valt me ook op dat al deze nieuwsberichten direct in een doofpot worden gestopt. De terroristische aanslag in parijs kwam maandenlang op het nieuws. De russische vliegtuig in de zwarte zee kwam maar 2 dagen op het nieuws. Hetzelfde met de rest van het lijst.
pi_173714376
Uit het vorige topic:

quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 14:27 schreef ITrade het volgende:
Hey een nieuwe waterval! En dat in een gebied die hier wordt omschreven door de zolderkamer inspecteurs als overzichtelijk en toegangelijk.
Het gebied vr de CD.
Moeilijk te vinden vlgs die wandelaars van dat blog.
En als Kris en Lisanne daar verdwaald zijn, moeten ze dus eerst weer terug gelopen zijn h?
;)
Hoe hoger de geest, hoe groter het beest.(Maaike Vaatstra)
pi_173716397
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 13:40 schreef ITrade het volgende:

[..]

Waarom verdwaald een mens berhaupt? Je kan toch altijd dezelfde weg terug lopen...
Mijn posting was:

Dit dramatische gebeuren van K en L had niet behoeven plaats te vinden als zij gewoon na het bereiken van de Mirador waren teruggelopen naar Boquete, hetgeen ook in de beschrijvingen van de Pianista hike wordt aangegeven.

Waarom zijn de meiden toch doorgelopen richting Bocas???

Jouw antwoord:
Waarom verdwaald een mens berhaupt? Je kan toch altijd dezelfde weg terug lopen...

Ok, je denkt dus aan verdwalen. Verkeerde weg gekozen.
pi_173717751
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 18:12 schreef gynaika het volgende:

[..]

Mijn posting was:

Dit dramatische gebeuren van K en L had niet behoeven plaats te vinden als zij gewoon na het bereiken van de Mirador waren teruggelopen naar Boquete, hetgeen ook in de beschrijvingen van de Pianista hike wordt aangegeven.

Waarom zijn de meiden toch doorgelopen richting Bocas???

Jouw antwoord:
Waarom verdwaald een mens berhaupt? Je kan toch altijd dezelfde weg terug lopen...

Ok, je denkt dus aan verdwalen. Verkeerde weg gekozen.
Je geeft eerder ook aan:

quote:
Normaal gesproken zouden ze gewoon het pad verder zijn gevolgd. Verstandige meiden die niet van het pad afgaan.

Op die locatie echter moet er iets gebeurd zijn of ze zijn teruggelopen.

De meiden zijn daar niet in Q1 gedonderd. Ook zijn ze niet daarlangs afgedaald.
Daarom vroeg ik mij af of het niet ook een mogelijkheid zou kunnen zijn dat ze verdwaald waren.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173718280
quote:
0s.gif Op zondag 10 september 2017 14:22 schreef RapaNui het volgende:

[..]

De natuurlijke gevaren zijn bij mij bekend. Wat er bij mij niet ingaat is dat de twee in dat quebradaatje zouden zijn gevallen, of geheel zelfstandig en moedwillig dat stroompje zouden zijn afgedaald, om vervolgens helemaal bij de tweede kabelbrug weer tevoorschijn te komen. Het is een crime om de loop van zo'n quebrada kilometers lang te volgen. Helemaal met een verstuikte enkel zoals jij oppert. Dan is het simpelste (met of zonder verstuikte enkel) het kleine stuk omhoog te klimmen terug naar het pad.
Als de natuurlijke gevaren zo bekend zijn bij je, hoe kan het dan dat je van die duizenden gevaren (en dus kansen op/waarschijnlijkheid van) er geen n als logisch lijkt te zien, maar de minieme kans op/waarschijnlijkheid van een criminele daad, die ook nog eens door alle wl bekende feiten wordt tegengesproken blijft voorstellen?

Je weet niet wat ze is overkomen; ze kunnen makkelijk in die Q1 gevallen zijn (of n van de twee) en niet meer omhoog kunnen komen door de steilheid van de randen, glad, etc. Gewond, misschien de tweede van de meiden ook wel omdat ook zij uitgleed bij het zoeken naar haar vriendin, weet jij veel?

Dan hebben ze een week (of korter; we weten niet wanneer ze daar aankwamen) om van Q1 strompelend volgens een onbekende route naar de tweede kabelbrug te komen. Qua afstand en tijd alleszins redelijk en die brug kan hen nieuwe hoop gegeven hebben om beschaving te vinden. Ze hadden geen kaart van het gebied (hooguit misschien dat belachelijke kaartje dat Martijn liet zien bij RTL) en wisten dus niet dat ze terug konden via het pad vanaf KB2.

quote:
Wat mij betreft zijn de meiden na het nemen van foto 508 (indien ze niet in gezelschap waren van derden):
- f doorgelopen richting paddock
- f teruggelopen richting mirador
Dat doorlopen richting de paddock is dus vreemd. Want als ze daar aan zouden komen, zou er ineens een vrij open gebied zijn zonder zicht op iets. Juist als ze daaraan komen, zouden ze veel meer mogelijkheid hebben om te denken "ehh, wacht even, dit gaat niet goed, we gaan terug". Die keuze van "dit gaat niet goed" is in een dicht bos (het pad tot aan de paddocks) veel moeilijker te maken. Nieuw gebied leidt tot nieuwe keuzes/inzichten.

Dat ze ook geen foto gemaakt lijken te hebben (misschien was dat die "verwijderde"(?) _509, dat weten we niet) bij Q2 is vreemd; bij elke nieuwe plek op de route hebben ze foto's gemaakt. De ouders hebben dat ook aangegeven "waarom geen foto bij Q2" en die kennen hun dochter beter dan wij.

Terug naar de Mirador zou betekenen dat ze makkelijk de weg teruggevonden hebben want zoals de ouders ook zeiden "je kunt daar [op dat gedeelte dus] niet verdwalen". De kaartjes laten dat ook zien en de gidsen hebben dat ook aangegeven.

Vandaar dat ik het vallen in Q1 het meest logische vind, het verklaart:
- geen foto's na Q1
- de lange tijd tussen foto Q1 (13:58) en de eerste noodoproep (16:39 als ik me niet vergis) = 2 uur 41 minuten; tijd waarin de n de ander (gevallen) probeerde te bereiken, zo goed en kwaad als dat kan in die dichte bebossing, gladheid en paniek
- het uitkomen bij KB2 uiteindelijk zonder op de paddocks geweest te (hoeven) zijn
- gewond geraakt zijn al op dat punt, vroeg in de misre

quote:
Verder:
A copy of the Chiriqu state judicial report, leaked to The Daily Beast and based on an 18-month investigation by police detectives and prosecutors, clearly concludes the Kremers-Froon case to be “homicide” and a “crime against personal integrity.”
Wellicht dat dat rapport gelinkt kan worden dan om de originele bron (in het Spaans) te kunnen lezen. Heb jij dat rapport of een link erheen?

quote:
Would the women have scrubbed this crucial pic [=foto 509] themselves while out on the trail? Probably not, says U.S.-court certified forensic photographer Keith Rosenthal by email. “I do believe deleting an image is inconsistent with the general way the camera was used during the vacation-type photographs,” says Rosenthal, who reviewed all the images found on the camera.
Er zijn allerlei manieren waarop zo'n foto niet opgeslagen kan zijn. Kan ook een softwarefout zijn geweest (het is bekend dat dat type camera die had), waardoor er een stukje is geschreven maar de foto niet te achterhalen is, dan wel gedelete door het maken van meer foto's. We weten het gewoon niet.

Om op basis van die ene foto te zeggen dat er daarom iets crimineels aan de hand moet zijn, terwijl alle andere punten (de selfies, de gevonden waardevolle spullen, de nachtfoto's een week later, de oproeppogingen naar 112) en ook nog es de gidsen en andere betrokkenen dat tegenspreken.

quote:
Dutch investigators also noted the suspicious absence of the photo, which might unlock so much of this riddle—yet even with advanced retrieval software they were unable to salvage the image from the original card. This might also be a clue that the image was razed on a computer, instead of using Lisanne’s own camera.
“If the photograph was deleted in the camera, that image would most likely still be on the memory card,” Rosenthal writes. Yet no trace of the image has ever surfaced, leading to claims that it wasn’t deleted by accident, but because its content was somehow at odds with the controversial accident scenario.
Juist het met een computer bewerken (downloaden en weer uploaden) van die fotoserie laat sporen achter. Perico post niet meer, maar die zal dat beamen; in de EXIF-data zijn dat soort acties opgeslagen.

Dit idee volgend, zou het betekenen dat tussen 8 april en 15 juni die camera is gevonden door iemand (wie?), meegenomen (waarheen?), een laptop gevonden (waar?) en bewerkt, met 1 foto "vergeten" of "gewist".

Het punt is dat noch het NFI, noch het Panamese instituut aanwijzingen heeft gevonden van dat soort manipulatie, die sowieso in de data van de foto's wordt opgeslagen.

Er is dus geen enkele aanwijzing voor, anders dan een idee van die Rosenthal.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173718540
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 19:23 schreef ITrade het volgende:

[..]

Je geeft eerder ook aan:

[..]

Daarom vroeg ik mij af of het niet ook een mogelijkheid zou kunnen zijn dat ze verdwaald waren.
Quote 1 betreft locatie de Mirador en het niet teruggaan langs dezelfde weg naar Boquete maar doorlopen richting Bocas. Waarom?

Quote 2 betreft locatie Q1 waar de laatste normale foto van Kris werd gemaakt. Wat zou hier gebeurd zijn?

Twee verschillende kwesties.
pi_173718614
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 19:57 schreef gynaika het volgende:

[..]

Quote 1 betreft locatie de Mirador en het niet teruggaan langs dezelfde weg naar Boquete maar doorlopen richting Bocas. Waarom?
Het was 13:00 toen ze op die Mirador stonden. Dan hadden ze de keuze; we gaan nu al terug naar Boquete, of "we zijn nog niet moe, laten we kijken waar dit pad heengaat". Is niet raar dat ze doorliepen omdat ze nog tijd genoeg hadden om daarna voor het donker (rond 18:30) terug te zijn.

quote:
Quote 2 betreft locatie Q1 waar de laatste normale foto van Kris werd gemaakt. Wat zou hier gebeurd zijn?

Twee verschillende kwesties.
Als je de kans op een ongeluk of criminelen tegen elkaar uitzet, is die op de eerste vele malen groter dan op de tweede. Dat is dan nog zonder alle aanwijzingen achteraf; die kans is op elk punt in de ruige natuur veul groter, maar zeker in het rustige gebied na de Mirador. Voor de Mirador is het drukker maar ook daar zijn geen getuigenissen bekend (wil niet zeggen dat ze er niet zijn) van Kris en Lisanne.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173721525
quote:
12s.gif Op maandag 11 september 2017 20:01 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Het was 13:00 toen ze op die Mirador stonden. Dan hadden ze de keuze; we gaan nu al terug naar Boquete, of "we zijn nog niet moe, laten we kijken waar dit pad heengaat". Is niet raar dat ze doorliepen omdat ze nog tijd genoeg hadden om daarna voor het donker (rond 18:30) terug te zijn.

[..]

Als je de kans op een ongeluk of criminelen tegen elkaar uitzet, is die op de eerste vele malen groter dan op de tweede. Dat is dan nog zonder alle aanwijzingen achteraf; die kans is op elk punt in de ruige natuur veul groter, maar zeker in het rustige gebied na de Mirador. Voor de Mirador is het drukker maar ook daar zijn geen getuigenissen bekend (wil niet zeggen dat ze er niet zijn) van Kris en Lisanne.
Persoonlijk gaat het er bij mij niet in dat de meiden die gedachte hebben gehad. Ook pa Kremers had het daarover maar pa Froon begrijpt niets van dat doorlopen.

Voor zover ik heb begrepen waren zij onervaren in het maken van hikes.

Als je dan de Mirador hebt bereikt waar zij duidelijk door foto’s aangaven daar zeer verheugd over te zijn dan ga je terug.

En indien in de buurt van Q1 iets crimineels is gebeurd dan zie ik dat niet als een toevalligheid maar denk ik aan derden die hen op deze tocht hebben begeleid.
pi_173723294
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 21:46 schreef gynaika het volgende:
Voor zover ik heb begrepen waren zij onervaren in het maken van hikes.

Als je dan de Mirador hebt bereikt waar zij duidelijk door foto’s aangaven daar zeer verheugd over te zijn dan ga je terug.
Een paar jaar geleden een hike gemaakt naar een kerk op een berg. +- 2,5 uur omhoog lopen. Het was verder niet moeilijk maar op sommige plekken was het aardig diepe sneeuw en het pad was soms een beetje lastig te volgen. Toen ik eenmaal bovenop die berg kwam vond ik het heel gaaf en had een spectaculair uitzicht. Nu was er nog een "moeilijkere" hike omhoog richting ijs watervallen. Maar dit was volgens mij wel iets van 6 uur (niet realitisch ivm tijdgebrek).

Ik was niet alleen en de andere partij was duidelijk klaar met hiken, nu moet ik zeggen als ik een ander persoon mee had gehad die ook door wilde (overmoed/adrenaline) of alleen was geweest had ik waarschijnlijk toch nog "een stukje" door gelopen. Voor je het weet zit je in een slechte situatie, want zelfs op het makkelijke deel zijn we niemand tegen gekomen. Dus als we verder hadden gegaan waren we zr zeker niemand meer tegen gekomen.

Juist de onervarenheid, "hoe makkelijk het eigenlijk was" en hoe leuk het was maakt het juist heel aannemelijk dat deze dames door gegaan zijn.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_173723460
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 22:56 schreef ITrade het volgende:

[..]

Een paar jaar geleden een hike gemaakt naar een kerk op een berg. +- 2,5 uur omhoog lopen. Het was verder niet moeilijk maar op sommige plekken was het aardig diepe sneeuw en het pad was soms een beetje lastig te volgen. Toen ik eenmaal bovenop die berg kwam vond ik het heel gaaf en had een spectaculair uitzicht. Nu was er nog een "moeilijkere" hike omhoog richting ijs watervallen. Maar dit was volgens mij wel iets van 6 uur (niet realitisch ivm tijdgebrek).

Ik was niet alleen en de andere partij was duidelijk klaar met hiken, nu moet ik zeggen als ik een ander persoon mee had gehad die ook door wilde (overmoed/adrenaline) of alleen was geweest had ik waarschijnlijk toch nog "een stukje" door gelopen. Voor je het weet zit je in een slechte situatie, want zelfs op het makkelijke deel zijn we niemand tegen gekomen. Dus als we verder hadden gegaan waren we zr zeker niemand meer tegen gekomen.

Juist de onervarenheid, "hoe makkelijk het eigenlijk was" en hoe leuk het was maakt het juist heel aannemelijk dat deze dames door gegaan zijn.
Bingo. En mooie ervaring. ^O^

Kris en Lisanne waren jong, getraind (Lisanne met volleybal, Kris met bescheiden maar toch hike-ervaring in Peru), snel boven (een wandeling "van 2 tot 2,5 uur" deden ze in krap 2 uurtjes), mooi weer, alles zat mee.

Heel goed mogelijk dat de "avontuurlijkere" Kris de "voorzichtigere" Lisanne meegesleept/overtuigd heeft met "ah, joh, we kunnen altijd weer omkeren".

Helemaal geen derde partij nodig om twee goedgebekte licht overmoedige spreekwoordelijk zelfbewuste Nederlandse jonge vrouwen over te halen.

Die selfies bevestigden precies dat er geen derde bij was. En ze stonden heppiedepeppie in Q1.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173724872
quote:
7s.gif Op maandag 11 september 2017 15:38 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Het past hier juist prima omdat men er hier dus over kan speculeren. :Y
Dit is dus jammer dat @ITrade hier een vervolg topic plaatst met weinig informatie uit het vorige deel.
Als voorbeeld wat RapaNui over de verloren watervallen daar vermeld.
pi_173725061
Moest hier even bijkomen, wat een trieste constatering.. gevallen in de q1, 😶 Wat een idioterie.
pi_173726252
quote:
0s.gif Op maandag 11 september 2017 22:56 schreef ITrade het volgende:

[..]

Een paar jaar geleden een hike gemaakt naar een kerk op een berg. +- 2,5 uur omhoog lopen. Het was verder niet moeilijk maar op sommige plekken was het aardig diepe sneeuw en het pad was soms een beetje lastig te volgen. Toen ik eenmaal bovenop die berg kwam vond ik het heel gaaf en had een spectaculair uitzicht. Nu was er nog een "moeilijkere" hike omhoog richting ijs watervallen. Maar dit was volgens mij wel iets van 6 uur (niet realitisch ivm tijdgebrek).

Ik was niet alleen en de andere partij was duidelijk klaar met hiken, nu moet ik zeggen als ik een ander persoon mee had gehad die ook door wilde (overmoed/adrenaline) of alleen was geweest had ik waarschijnlijk toch nog "een stukje" door gelopen. Voor je het weet zit je in een slechte situatie, want zelfs op het makkelijke deel zijn we niemand tegen gekomen. Dus als we verder hadden gegaan waren we zr zeker niemand meer tegen gekomen.

Juist de onervarenheid, "hoe makkelijk het eigenlijk was" en hoe leuk het was maakt het juist heel aannemelijk dat deze dames door gegaan zijn.
Zelf veel aan bergsport gedaan, vele hikes gemaakt maar altijd mijn hoofd erbij gehouden.
pi_173726322
quote:
14s.gif Op maandag 11 september 2017 23:08 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Bingo. En mooie ervaring. ^O^

Kris en Lisanne waren jong, getraind (Lisanne met volleybal, Kris met bescheiden maar toch hike-ervaring in Peru), snel boven (een wandeling "van 2 tot 2,5 uur" deden ze in krap 2 uurtjes), mooi weer, alles zat mee.

Heel goed mogelijk dat de "avontuurlijkere" Kris de "voorzichtigere" Lisanne meegesleept/overtuigd heeft met "ah, joh, we kunnen altijd weer omkeren".

Helemaal geen derde partij nodig om twee goedgebekte licht overmoedige spreekwoordelijk zelfbewuste Nederlandse jonge vrouwen over te halen.

Die selfies bevestigden precies dat er geen derde bij was. En ze stonden heppiedepeppie in Q1.
Kris en Lisanne hebben selfies op de Mirador gemaakt.

Jouw conclusie:

Er bevonden zich dus verder geen mensen op de Mirador..........???
pi_173726361
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 04:30 schreef ootjekatootje het volgende:
Moest hier even bijkomen, wat een trieste constatering.. gevallen in de q1, 😶 Wat een idioterie.
Ja, heel triest.
pi_173726379
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 09:01 schreef gynaika het volgende:

[..]

Kris en Lisanne hebben selfies op de Mirador gemaakt.

Jouw conclusie:

Er bevonden zich dus verder geen mensen op de Mirador..........???
Geen conclusie, een aanwijzing.

Sowieso geen mensen met hen mee, maar gezien de rust daar ook geen anderen op de Mirador lijkt me nee.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173726411
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 september 2017 01:42 schreef vronie het volgende:

[..]

Dit is dus jammer dat @ITrade hier een vervolg topic plaatst met weinig informatie uit het vorige deel.
Als voorbeeld wat RapaNui over de verloren watervallen daar vermeld.
Hopelijk wordt dat bijgewerkt.
  dinsdag 12 september 2017 @ 09:59:36 #22
222024 RaXz
Begrafenisondernemer
pi_173727224
Trots komt vr de ondergang, en hoogmoed komt vr de val. -Spreuken 16:18
Nederlanders gaan net als de Amerikanen de Saudi akbar doen met Trump en Israel
pi_173727325
111 "dooien" en 331 "gewonden"! Wat een toeval! :D

In het hart van Saudi-Arabi.

De rode (of in dit geval groene) vlaggen wapperen om de oren.
Een waarheidszoeker is iemand die durft te waden door dikke lagen van giftige rookgordijnen en probeert geen adem te halen.
"The silence of conspiracy. Slaughtered on the altar of apathy." - Lords of the New Church (1982)
pi_173727738
quote:
11s.gif Op dinsdag 12 september 2017 10:05 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:
111 "dooien" en 331 "gewonden"! Wat een toeval! :D

In het hart van Saudi-Arabi.

De rode (of in dit geval groene) vlaggen wapperen om de oren.
Bij jou is alles toeval. Waren het er 109 geweest dan was het vast ook weer een of ander opgezet toneelstuk. :')
pi_173728019
quote:
12s.gif Op dinsdag 12 september 2017 09:04 schreef De_cameraman_uit_Colombia het volgende:

[..]

Geen conclusie, een aanwijzing.

Sowieso geen mensen met hen mee, maar gezien de rust daar ook geen anderen op de Mirador lijkt me nee.
Slaat nergens op.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')