SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that
quote:Op dinsdag 5 september 2017 15:04 schreef Cinemaniak het volgende:
Een zakje pepernoten met koffie
ik zag gister ook al speculaasbrokken bij ahSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op dinsdag 5 september 2017 17:21 schreef FutureFairytale het volgende:
Had nogal trek... halve zak pistachenoten..
Wil iemand ff zeggen dat ze gezond zijn, please??
En dat ga je in je eentje naar binnen schuiven?quote:Op dinsdag 5 september 2017 17:27 schreef Karzai het volgende:
ik heb 4 ribkarbonaadjes gehaald afbakstokbroodje knoflookboter en nog een zak kippensoep en een bak aarbeien kwark
ik denk dat ik de soep oversla maar die karbonaadjes gaan er wel inquote:Op dinsdag 5 september 2017 17:35 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
En dat ga je in je eentje naar binnen schuiven?
Wel meer dan 6-7 keer of zo. Klopt maar ik kom er niet voor de aankleding of die lui die er zitten (die er nu niet meer zitten want..'hipsters' he) maar voor wat ze aan drank en 'eten' hebben. En dat is prima.quote:Op dinsdag 5 september 2017 11:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Eerste keer bij Gordon vond je het een stomme tent voor mensen waarmee je niks hebt en je hebt er nu toch al zeker 4x gezeten
Heavy..quote:Op woensdag 6 september 2017 09:07 schreef Iwanius het volgende:
Morgen
[ afbeelding ]
Frisje i.c.m.een eitje.
Dit is nog niks joh. Vorige week zat hij om 08:00 al aan kippensoep en bier.quote:
quote:Op woensdag 6 september 2017 12:36 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Dit is nog niks joh. Vorige week zat hij om 08:00 al aan kippensoep en bier.
Bruine bonen, is het geld op?quote:Op woensdag 6 september 2017 17:51 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten (vroeg)
[ afbeelding ]
Eigen bereide bruine bonen met rijst en vlees i.c.m.groente. Simpel,eenvoudig en dus lekker.
Zo leuk, al die gekke gerechten uit verre oorden. Voel je vrij om een topic met recepten te openen hoorquote:Op woensdag 6 september 2017 20:28 schreef Gesloten het volgende:
Vandaag het nationale gerecht van Malta gegeten. Stuffat tal-fenek, oftewel konijnenstoofpot.
[ afbeelding ]
Ga je op je eerste grote rijs knul?quote:Op donderdag 7 september 2017 07:25 schreef hofferin het volgende:
[ afbeelding ]
Krentenbol met pindakaas en koffie
Reis.quote:Op donderdag 7 september 2017 07:25 schreef MCH het volgende:
[..]
Ga je op je eerste grote rijs knul?
Ziet er weer prima uit! Slobberwijntje of wat?quote:Op woensdag 6 september 2017 20:28 schreef Gesloten het volgende:
Vandaag het nationale gerecht van Malta gegeten. Stuffat tal-fenek, oftewel konijnenstoofpot.
Steak tussen aanhalingstekens omdat die Surinamers hun vlees altijd grijs bakken?quote:
idem hier vanavondquote:Op donderdag 7 september 2017 14:57 schreef RobinOok het volgende:
Na de lunch van gistermiddag aten we 's avonds stokbrood met Epoisses uit de oven:
[ afbeelding ]
Waar zijn ze al open voor warm eten/lunch om 9.30u?quote:Op vrijdag 8 september 2017 09:55 schreef Iwanius het volgende:
Moggu
[ afbeelding ]
Klein 'vispotje' i.c.m. een frisje alvorens we naar buiten gingen.
aansluitend
[ afbeelding ]
Acclimatiseren terwijl het regent en een bootje voorbij komt. Zo doen wij dat in R'dam.
Over 2 uurtjes lunch!
Lekker!! Succesquote:Op vrijdag 8 september 2017 12:00 schreef Gripper het volgende:
Vanavond komen mijn ouders en die van mn dinnetje eten, en het oorspronkelijke BBQ plan is ingeruild voor indonesisch, binnen in huis.
Gisteravond al een pan rendang gemaakt, en daar maak ik nog pittige eieren in sambalsaus, boontjes sajoer, komkommer zoetzuur, saté (met zelfgemaakte saté saus natuurlijk) en nog wat kleine dingetjes bij.
ziet eruit als olifantenpoep met een beetje water, maar leuk projectquote:Op donderdag 7 september 2017 21:08 schreef Gesloten het volgende:
Het kan niet altijd feest zijn en al helemaal niet als je de keuken van Malawi aandoet. Fufu van cassave met gekookt cassaveblad. Bah.
[ afbeelding ]
De Turk in de Zwart Janstraat en nog wat overige horeca her en der in Rotterdam wiens keuken aan het opstarten is in de ochtend, en om 10:00 uur open moet zijn. En daar de meesten mij wel kennen, kan ik altijd vroeg e.e.a bestellen. Los van dat: Op de Goudse rijweg heb je zo een Amerika-EU Diner sinds kort genaamd Jarmusch op de Goudsesingel 64 en die zijn al vanaf 08:00 uur open. (kutzaakquote:Op vrijdag 8 september 2017 10:19 schreef FutureFairytale het volgende:
Waar zijn ze al open voor warm eten/lunch om 9.30u?
Dat Maleisisch ziet er erg lekker uit. Dat wil ik ook wel eens uitproberen, wanneer ik tijd heb om uit eten te gaan dan..quote:Op vrijdag 8 september 2017 19:08 schreef Iwanius het volgende:
[..]
De Turk in de Zwart Janstraat en nog wat overige horeca her en der in Rotterdam wiens keuken aan het opstarten is in de ochtend, en om 10:00 uur open moet zijn. En daar de meesten mij wel kennen, kan ik altijd vroeg e.e.a bestellen. Los van dat: Op de Goudse rijweg heb je zo een Amerika-EU Diner sinds kort genaamd Jarmusch op de Goudsesingel 64 en die zijn al vanaf 08:00 uur open. (kutzaak)
Lunch
[ afbeelding ]
Laksa beef bowl. Bwah.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Rustig paffen met een frisje terwijl het regent. Boeie.
Avondeten
[ afbeelding ]
Yup...we gaan weer voor een uitgebreid 'Maleisisch' avondmaal.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Perfecte bouillon!, echt perfect!
Opvolgend
[ afbeelding ]
Joh...ik krijg gezelschap..![]()
[ afbeelding ]
Uitbulken met een " La Aroma De Cuba El Jefe " sigaar, een favoriet, i.c.m.een Gin Mare cocktail.
Tis tenslotte een regenachtige vrijdagvoor avond.
In Malawi zijn ze straatarm en eten ze dit 3 keer per dag. Na deze maaltijd heb ik alle hoop voor dat land opgegevenquote:Op vrijdag 8 september 2017 17:07 schreef Karzai het volgende:
[..]
ziet eruit als olifantenpoep met een beetje water, maar leuk project
Lekker weertje voor een festivalquote:Op zaterdag 9 september 2017 09:11 schreef minilot het volgende:
Straks laat ontbijten met koffie, sap, spinazieomelet en broodjes. Vanavond patatje op een festival.
Moet de zaak nog recenseren na zoveel keren er al te zijn geweest.quote:Op vrijdag 8 september 2017 21:39 schreef Duveldrinker het volgende:
Dat Maleisisch ziet er erg lekker uit. Dat wil ik ook wel eens uitproberen, wanneer ik tijd heb om uit eten te gaan dan..
quote:Zit je nou in de open regen op een terras of zat je onder een parasol?
Rotterdam! De zon schijnt hier hoor.quote:Op zaterdag 9 september 2017 09:36 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
[..]
Lekker weertje voor een festivalWaar?
Hoe was het? Ken dat land helemaal niet.quote:Op zaterdag 9 september 2017 19:34 schreef Gesloten het volgende:
Vanavond aten we het nationale gerecht van Vanuatu: Laplap. Taro met kokosmelk, spinazie en tomaat. Daarbij spek met wat specerijen en een kokossaus met lente-ui en chilipeper.
[ afbeelding ]
Het is een eilandquote:Op zaterdag 9 september 2017 23:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe was het? Ken dat land helemaal niet.
Ik werd vnv getrakteerd op sushi. Was weer heerlijk! 5 rondes gesmuld met toetje (ijs, fruit en spekkoek) toe.
Veel sushi's, lamskotelet, garnalentempura, gyoza, grote gamba's, misosoep, teppan garnalen...
Als je de taro eerst fermenteert krijgt dit gerecht een hele extra dimensie (en is het extra gezond). Mijn oudste heeft bergen gefermenteerde taro gegeten als baby en peuter. Helaas niet de bijbehorende pasifika buikomvang gekregen ;-)quote:Op zaterdag 9 september 2017 19:34 schreef Gesloten het volgende:
Vanavond aten we het nationale gerecht van Vanuatu: Laplap. Taro met kokosmelk, spinazie en tomaat. Daarbij spek met wat specerijen en een kokossaus met lente-ui en chilipeper.
[ afbeelding ]
Een wortelgroente met heel veel zetmeel oorspronkelijk uit zuid amerika volgens mij. In de surinaamse keuken heet het tajer. Zowel de bladeren, als de wortel kunnen gegeten worden. Het wordt op de meeste eilanden in de stille oceaan gegeten als 'poi': gekookt en dan fijngemalen tot een pasta en gemengd met bijvoorbeeld kokosmelk wordt het gegeten. Ook op hawaii wordt het veel gegeten als ontbijt.quote:
oh, oke! Tajer ken ik wel, wist niet dat het nog een andere naam hadquote:Op zondag 10 september 2017 10:14 schreef dodoria het volgende:
[..]
Een wortelgroente met heel veel zetmeel oorspronkelijk uit zuid amerika volgens mij. In de surinaamse keuken heet het tajer. Zowel de bladeren, als de wortel kunnen gegeten worden. Het wordt op de meeste eilanden in de stille oceaan gegeten als 'poi': gekookt en dan fijngemalen tot een pasta en gemengd met bijvoorbeeld kokosmelk wordt het gegeten. Ook op hawaii wordt het veel gegeten als ontbijt.
Het was erg lekker! Heel makkelijk te maken ook.quote:Op zaterdag 9 september 2017 23:49 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe was het? Ken dat land helemaal niet.
Ik werd vnv getrakteerd op sushi. Was weer heerlijk! 5 rondes gesmuld met toetje (ijs, fruit en spekkoek) toe.
Veel sushi's, lamskotelet, garnalentempura, gyoza, grote gamba's, misosoep, teppan garnalen...
Wel een oude lul die bockbiertjes gebruiktquote:Op zondag 10 september 2017 19:12 schreef Resistor het volgende:
Ik snap niet dat mensen een 2kg bak mosselen 'veel' vinden.
Ik was blij dat ik er 3 grote winterpenen (in stukken) bij gedaan heb, die zijn ook lekker als ze met de mosselen meegekookt zijn.
Jammer dat mijn vader er niet was, dan doen we namelijk 2x een 2kg bak, en ik eet wat sneller
Mosselen, ui, winterpeen, peper, en een herfstbokbiertje (en wat water), meer heb je niet nodig voor lekkere mosselen. Ik ben geen wijf die in wijn kookt
Oh man. Heerlijk!quote:Op zondag 10 september 2017 13:00 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
Slavinkje,runderstoofvlees,doperwten en aardappelen. Heerlijk huiselijk en lekker!
Ondertussen geen keuze kunnen maken uit het programma aanbod. Maar hoe dan ook:
Straks lekker ergens relaxen met een pafferd
Hoe kom je aan die nieuwe Miep?quote:Op zondag 10 september 2017 19:51 schreef Iwanius het volgende:
Na de huiselijke lunch zoals toegezegd:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren met wat drank en speciale sigaren.
Avondeten met nieuwe 'Miep'.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Saampjes een licht avondmaal gebruiken dat uit van alles en nog wat bestond.
En 'Miep' kan ondanks haar maatje zero van alles eten.![]()
Aansluitend
[ afbeelding ]
saampjes op een terras een drankje doen en de avond over ons heen laten komen.
Dat laatste is geen eten of drinkenquote:Op maandag 11 september 2017 13:27 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Op zijn tijd best lekker.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Acclimatiseren, tis tenslotte maandag 11 september.
Nou vooruit dan maar weerquote:Op maandag 11 september 2017 13:41 schreef Iwanius het volgende:
Rechts staat een cognac glas dat gevuld was = drinken.
[ afbeelding ]
Toen we begonnen.![]()
Altijd handig een dyslect een bord laten schrijvenquote:Op zondag 10 september 2017 19:51 schreef Iwanius het volgende:
Na de huiselijke lunch zoals toegezegd:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren met wat drank en speciale sigaren.
Avondeten met nieuwe 'Miep'.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Saampjes een licht avondmaal gebruiken dat uit van alles en nog wat bestond.
En 'Miep' kan dankzij haar maatje zero van alles eten.![]()
Aansluitend
[ afbeelding ]
saampjes op een terras een drankje doen en de avond over ons heen laten komen.
quote:Op maandag 11 september 2017 14:58 schreef Thezappa het volgende:
[..]
Altijd handig een dyslect een bord laten schrijven
Waar is oude Miepquote:Op zondag 10 september 2017 22:45 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Hoe kom je aan die nieuwe Miep?
Moet je niet aan mij vragen.quote:
Acclimatiseren in de grote toko in de lucht.quote:
quote:Op dinsdag 12 september 2017 14:58 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmiddag een typische lokale lunch (vis/stoofvlees, polenta, fried plantain, rijst).
Ga jij 21x pw uit eten ofzoquote:Op dinsdag 12 september 2017 23:20 schreef Iwanius het volgende:
[..]![]()
Avondeten (vooravond)
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Turks! , "moeders'" eten zoals het toen en nu genoemd wordt. Heerlijk!
Later op de avond
[ afbeelding ]
Biertje en een sigaartje. Tis tenslotte dinsdagavond voor deze aloude combo.
Notquote:Op woensdag 13 september 2017 13:27 schreef FutureFairytale het volgende:
Omelet du fromage en boterham smeerkaas.
quote:Op woensdag 13 september 2017 19:23 schreef Gesloten het volgende:
Gegeten uit de keuken van Saint Vincent and the Grenadines. Bacelhau, zoete aardappel, wat tomaat, paprika en tantoepittige pepers plus nog meer spul waarvan ik geen zin heb om het allemaal te typen.
Eerlijke vraag: Lekker zoet zeker?quote:Op woensdag 13 september 2017 21:31 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Papje voor baby's, stond in de kast en was nog lekker ook
Heb jij je eigen melk geproefd of wilde de verwekker van je kind proeven?quote:Op woensdag 13 september 2017 21:37 schreef agter het volgende:
[..]
Eerlijke vraag: Lekker zoet zeker?
Ik heb dit nooit gegeven aan mijn kind (want ik gaf borstvoeding en dat is bizar zoet).
Als dit een 'opvolger' is, moet het heel zoet zijn.. liquid sugar of zo?
Ik zelf.quote:Op woensdag 13 september 2017 21:38 schreef MCH het volgende:
[..]
Heb jij je eigen melk geproefd of wilde de verwekker van je kind proeven?
Ja lekker zoet! Maar niet extreem alhoewel dat subjectief is.. meestal maak ik mijn reguliere havermout nog zoeter met honing.quote:Op woensdag 13 september 2017 21:37 schreef agter het volgende:
[..]
Eerlijke vraag: Lekker zoet zeker?
Ik heb dit nooit gegeven aan mijn kind (want ik gaf borstvoeding en dat is bizar zoet).
Als dit een 'opvolger' is, moet het heel zoet zijn.. liquid sugar of zo?
Wat een gaaf project doe jij toch!quote:Op woensdag 13 september 2017 19:23 schreef Gesloten het volgende:
Gegeten uit de keuken van Saint Vincent and the Grenadines. Bacelhau, zoete aardappel, wat tomaat, paprika en tantoepittige pepers plus nog meer spul waarvan ik geen zin heb om het allemaal te typen.
[ afbeelding ]
die dingen spuiten dan meer in de rondte dan dat ik deed ...quote:Op woensdag 13 september 2017 21:47 schreef agter het volgende:
[..]
Ik zelf.
Maar mijn man ongetwijfeld ook vaak, in al die tijd dat we sex hadden en ik borstvoeding gaf.
Het is geen bijzonder ding of fetish voor ons.
Borstvoeding is extreem zoet. En toch smaakt het licht. Alsof er geen vet in zit. Alsof je alleen maar meer wil drinken.
Pittig als ontbijt, dat kan ik echt niet.quote:Op donderdag 14 september 2017 10:53 schreef minilot het volgende:
[..]
Wat een gaaf project doe jij toch!![]()
![]()
OT: ontbijt is banaan en volkoren broodje eiersalade met sriracha.
Ik kan álles als ontbijt.quote:Op donderdag 14 september 2017 12:45 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Pittig als ontbijt, dat kan ik echt niet.
quote:Op donderdag 14 september 2017 22:29 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Een chocoladebroodje, want 4 uur verraging en dit was alles wat ze nog hadden
Is dat melk of ayran?quote:Op donderdag 14 september 2017 23:10 schreef Gesloten het volgende:
Vandaag deden we Bahrein aan met kip bachroos, dit is eigenlijk de Bahreinse variant op kip biryani.
[ afbeelding ]
Uiteindelijk 4 uur en 50 minuten gewordenquote:
Oh daar krijg je toch het kwijl van in de mond zo lekker ziet dat er uitquote:Op zaterdag 16 september 2017 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Gisteravond steak, roseval aardappeltjes uit de oven en Turkse sla met parmazaanse kaas, pijnboompitten en ansjovis dressing:
[ link | afbeelding ]
Vanmiddag, leftover biefstuk met uienringen op een Turks broodje met dressing van 4T creme fraiche, 1T mayo, 1T franse mosterd met notensmaak, 1 T citroensap, peper, zout.
[ link | afbeelding ]
Lekkerquote:Op zaterdag 16 september 2017 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Gisteravond steak, roseval aardappeltjes uit de oven en Turkse sla met parmazaanse kaas, pijnboompitten en ansjovis dressing:
[ link | afbeelding ]
Vanmiddag, leftover biefstuk met uienringen op een Turks broodje met dressing van 4T creme fraiche, 1T mayo, 1T franse mosterd met notensmaak, 1 T citroensap, peper, zout.
[ link | afbeelding ]
Ben je ook in te huren?quote:Op zaterdag 16 september 2017 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Gisteravond steak, roseval aardappeltjes uit de oven en Turkse sla met parmazaanse kaas, pijnboompitten en ansjovis dressing:
[ link | afbeelding ]
Vanmiddag, leftover biefstuk met uienringen op een Turks broodje met dressing van 4T creme fraiche, 1T mayo, 1T franse mosterd met notensmaak, 1 T citroensap, peper, zout.
[ link | afbeelding ]
Ha, ligt eraan wat je betaalt!quote:
eehh.. Chardonnay geloof ikquote:
Is dat bij Delibird?quote:Op zaterdag 16 september 2017 21:02 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
Yup..Thais opnieuw en weer dat pittige ossenhaas gerecht zoals laatst i.c.m. een biertje.
Aansluitend
[ afbeelding ]
Tis zaterdagavond,dus rustig aan doen met een sigaartje,goed gezelschap en een biertje.
Wat werd het?quote:Op zaterdag 16 september 2017 22:10 schreef Ole het volgende:
Ben net binnen. Nog even denken hoor...
Och, dat broodje!quote:Op zaterdag 16 september 2017 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Gisteravond steak, roseval aardappeltjes uit de oven en Turkse sla met parmazaanse kaas, pijnboompitten en ansjovis dressing:
[ link | afbeelding ]
Vanmiddag, leftover biefstuk met uienringen op een Turks broodje met dressing van 4T creme fraiche, 1T mayo, 1T franse mosterd met notensmaak, 1 T citroensap, peper, zout.
[ link | afbeelding ]
Eindelijk weer eens een foodfoto van je!quote:Op zondag 17 september 2017 08:39 schreef minilot het volgende:
Een spartaansere (telefoon)foto dan die van Robin..
[ afbeelding ]
Crackers met pittige hummus, een reine claude-pruim en koffie met dulce de leche.
Ik word hier agressief van met mijn dieetquote:Op zaterdag 16 september 2017 16:02 schreef RobinOok het volgende:
Gisteravond steak, roseval aardappeltjes uit de oven en Turkse sla met parmazaanse kaas, pijnboompitten en ansjovis dressing:
[ link | afbeelding ]
Vanmiddag, leftover biefstuk met uienringen op een Turks broodje met dressing van 4T creme fraiche, 1T mayo, 1T franse mosterd met notensmaak, 1 T citroensap, peper, zout.
[ link | afbeelding ]
Pfffft, als je die vleeskaart ziet komen jullie wel aan je trekken....quote:Op zondag 17 september 2017 17:16 schreef golfer het volgende:
Na de teleurstelling van gisteren hebben we vandaag trek in vlees, dus gaan we straks hier eten.
Wat had je?quote:Op zondag 17 september 2017 20:04 schreef uniekhoorn het volgende:
Met thuis van de Italiaan / pizzeria.. Was heerlijk.
Ik had een veganartia met inktvisquote:Op zondag 17 september 2017 21:43 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat had je?
Mijn lunch werd geen panini maar een halve pizza hawaï. Heb echt een zonnesteek dat ik ananas op m'n pizza wil
lekker hoor! Maar liever niet afkoelen. Blijf hier liever nog. Van de zon word ik happy, van de regen depri.quote:Op zondag 17 september 2017 22:24 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ik had een veganartia met inktvismet 1 schaaltje knoflook en een schaaltje sambal olie
Na een lange vlucht mag je hier lekker afkoelen
lekker zwaarquote:Op zondag 17 september 2017 23:31 schreef Duveldrinker het volgende:
Molen hel en verdoemenis biertje
Ik zei niks. Ik vroeg alleen wat het was, maar daar heb ik ondertussen ook antwoord op, want Lidl folder gezien.quote:Op maandag 18 september 2017 16:25 schreef minilot het volgende:
Nu: cranberries met een laagje pure chocolade.
Vanavond, omdat er zowel lovend als knorrig over geruzied werd in de CUL SC laatst: als test het curry madras-verspakket van de Lidl.Wel met naanbrood erbij in plaats van rijst en met kalkoendij erdoor in plaats van kipfilet.
Nou, het was weinig soeps!quote:Op maandag 18 september 2017 20:11 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik zei niks. Ik vroeg alleen wat het was, maar daar heb ik ondertussen ook antwoord op, want Lidl folder gezien.
Kip met een shitload aan groenten en een zakje smurrie, zag ik.quote:
Man toch! Haha wat een eten iedere dag weer..quote:Op dinsdag 19 september 2017 12:50 schreef Iwanius het volgende:
Lunch
[ afbeelding ]
Yup,weer die aloude Moksi.
Opvolgend
[ afbeelding ]
Sigaartje en bubbels, Tis tenslotte een zonnige dinsdagmiddag.![]()
Lekker! Wij hadden gisteren ook hutspot.quote:Op dinsdag 19 september 2017 13:14 schreef LPFAN het volgende:
2 kadetjes met pindakaas en jam. Vanavond opgebakken hutsspot met een stukje rookworst.
Deze gabber maakt vaak meerdere foto’s van hetzelfde gerecht en post ze alsof ie er wéér eet. Al eens eerder op betrapt.quote:Op woensdag 20 september 2017 00:08 schreef PrisTheShiz het volgende:
Iwanius krijg ik nog antwoord of wat?
Joh....en vooral er niet bij zeggen wat hij al vele malen gezegd heeft dat hij niet elk gerecht wat hij al vele malen eet niet elke keer op beeld zet. Ik was allang gestopt met posten als ik constant eikels zoals jullie tegenkwam die op alles lopen te letten en over alles lopen te zeiken om maar te zeiken en topics te verzieken.quote:Op woensdag 20 september 2017 10:48 schreef Griebus het volgende:
[..]
Deze gabber maakt vaak meerdere foto’s van hetzelfde gerecht en post ze alsof ie er wéér eet. Al eens eerder op betrapt.
Waar je je wel niet druk om kan maken zeg.quote:Op woensdag 20 september 2017 10:48 schreef Griebus het volgende:
[..]
Deze gabber maakt vaak meerdere foto’s van hetzelfde gerecht en post ze alsof ie er wéér eet. Al eens eerder op betrapt.
Gelukkig waren ze niet echt meer herkenbaar toen ze gebakken waren. Het was vooral de kop met die enge bek waar ik van gruwelde, maar dood zijn ze een stuk minder griezelig. Ik word nu wel uitgelachen door collega dat ik ze niet eens vast durfde te houden toen ze nog leefden... Brrrrquote:Op woensdag 20 september 2017 10:50 schreef FutureFairytale het volgende:
Dodoria.. dat je dat hebt gegetenWel lef.
Ik begin de dag met kwark en kokos-dadelmuesli. Verder allemaal lekkere dingen op de Jaarmarkt.
Boeien zeg.quote:Op woensdag 20 september 2017 10:48 schreef Griebus het volgende:
[..]
Deze gabber maakt vaak meerdere foto’s van hetzelfde gerecht en post ze alsof ie er wéér eet. Al eens eerder op betrapt.
Bweh, die zou ik niet vasthouden lijkt mij vrij pijnlijk al ze zich vastzuigen. Misschien om tegen pedo's te gebruiken zo'n ding om je snikkel.quote:Op woensdag 20 september 2017 12:26 schreef dodoria het volgende:
[..]
Gelukkig waren ze niet echt meer herkenbaar toen ze gebakken waren. Het was vooral de kop met die enge bek waar ik van gruwelde, maar dood zijn ze een stuk minder griezelig. Ik word nu wel uitgelachen door collega dat ik ze niet eens vast durfde te houden toen ze nog leefden... Brrrr
bizar beestquote:Op woensdag 20 september 2017 03:47 schreef dodoria het volgende:
voor lunch een broodje haloumi, paddestoel en biet, erg lekker.
Als 'snack' een paar lampreien. Dat zijn een soort bloedzuigers, zo'n 50 cm lang. Het is een lokale delicatesse. Mijn collega had een zak van die dieren meegenomen, waar ze dus nog levend in lagen te kronkelen, steeds eruit proberen te kruipen. Ze worden levend in de pan gegooid, wat ik dan weer niet zo'n succes vind. En ze smaken een beetje naar paling. Leuk om eens te proberen, maar ik zie mijzelf toch niet een middagje bloedzuigers vangen voor het avondeten.
Plaatje bij het praatje:
[ afbeelding ]
Nou maar alleen maar een showboy zijn en niet 1 vraag beantwoorden. Dat is ook wel jammerquote:Op woensdag 20 september 2017 11:21 schreef rmrt2010 het volgende:
[..]
Joh....en vooral er niet bij zeggen wat hij al vele malen gezegd heeft dat hij niet elk gerecht wat hij al vele malen eet niet elke keer op beeld zet. Ik was allang gestopt met posten als ik constant eikels zoals jullie tegenkwam die op alles lopen te letten en over alles lopen te zeiken om maar te zeiken en topics te verzieken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |