yupquote:
Te rare bestaat niet. Zeker niet bij ossenhaas.quote:Op maandag 16 oktober 2017 20:55 schreef golfer het volgende:
[..]
Te (ongevraagd) rare. Veel te veel jus en de uien waren smakeloos.
Eens. Twintig jaar geleden, toen ik vrijwel nooit kookte, als ik dan eens boodschappen deed kocht ik een stuk ossenhaas, bakte dat en maakte er een knoflooksausje bij. Uit een pakje.quote:Op maandag 16 oktober 2017 21:17 schreef Molo het volgende:
Ik vind het nog steeds echt teveel geld voor zo'n maaltijd. Dat casinobrood
Bejaarden moeten hun vlees doorbakken hebben, ze zijn zo vatbaarquote:Op maandag 16 oktober 2017 21:15 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Te rare bestaat niet. Zeker niet bij ossenhaas.
Kijk eens goed naar de zaak en wat op tafel staat. Eerlijkheidshalve lijkt het cijfer dan ook wel terecht. Bedoel,dit bereid je zelf thuis en ga je niet voor buiten de deur eten. Tenminste ik niet. En die boterhammen vind ik echt het voorbeeld van armoe hoe het daar zo ligt. Zo van: we zijn nog even snel naar de AH gerend om wat brood te halen zodat het allemaal wat meer lijkt op tafel.quote:
Grappig, in amsterdam wordt dat juist gezien als de charme van Loetje - niet moeilijk doen en gewoon een lekker stukkie vleesquote:Op dinsdag 17 oktober 2017 09:07 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Kijk eens goed naar de zaak en wat op tafel staat. Eerlijkheidshalve lijkt het cijfer dan ook wel terecht. Bedoel,dit bereid je zelf thuis en ga je niet voor buiten de deur eten. Tenminste ik niet. En die boterhammen vind ik echt het voorbeeld van armoe hoe het daar zo ligt. Zo van: we zijn nog even snel naar de AH gerend om wat brood te halen zodat het allemaal wat meer lijkt op tafel.
Dan doen ze nog een schep sambal oelek door de croma?quote:Op woensdag 18 oktober 2017 11:31 schreef aquawoman het volgende:
ik vind de biefstuk Bali altijd wel erg lekker
BlueBand!quote:Op woensdag 18 oktober 2017 14:10 schreef RobinOok het volgende:
Dan doen ze nog een schep sambal oelek door de croma?
Met jou wil ik eik mekongen!quote:
Stommerquote:
Lachen, deze week de koolrabi met kabeljauw, ravioli (twee stuks) en reebout ook gehad. Daarnaast ook nog een moestuintje van verschillende groenten, risotto met kaviaar en een dessert met pompoenconcentraat, ijs en witte chocolade gehad.quote:Op zondag 22 oktober 2017 14:48 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Restaurant De Jong
Tsja, we waren al 2 maanden niet geweest, hoog tijd dus voor ons favoriete restaurant.
Na een ontiegelijke kutdag helemaal opgefleurd bij/door Jim de Jong.
* Ingelegde koolrabi met kabeljauw en verveine
* Komkommer en courgette
* Kreeft met gerookte boter
* Ravioli gevuld met trompette de la mort
* Reebout met snijboon
Ik had het niet meteen opgeschreven, dus paar dagen later weet ik het toch niet zo goed meer. Ahum. Behalve dan dat het waanzinnig lekker was. Alleen die courgette met komkommer misschien niet waanzinnig, maar toch leuk.
Prijs : 45 euro voor 4 gangen (inclusie dessert) met keuze uit een menu met vlees/vis of een menu zonder vlees/vis. Vegetarisch dus. Voor 55 euro krijg je alle 6 gangen. (2 van de gerechten worden in beide menu's geserveerd) En wij kregen deze keer een kadogang.
Cijfer : 10 (niet voor niets ons favoriet restaurant)
Leuk! En!?! Goed?quote:Op zondag 22 oktober 2017 17:24 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Lachen, deze week de koolrabi met kabeljauw, ravioli (twee stuks) en reebout ook gehad. Daarnaast ook nog een moestuintje van verschillende groenten, risotto met kaviaar en een dessert met pompoenconcentraat, ijs en witte chocolade gehad.
Het is ook eens in de zoveel keer leuk en de moeite waard.Maar je moet van dit soort keukens houden.quote:Op zondag 22 oktober 2017 15:16 schreef DancingPhoebe het volgende:
Daar wil ik toch echt binnenkort ook eens gaan eten
Ik had inderdaad het 6 gangenmenu. Qua eten had ik een beetje wat gemengde gevoelens. Te veel aantrekkelijke foto's gezien en ook veel goede verhalen gehoord, waardoor mijn verwachtingen ook veel te hoog waren. Ik heb lekker gegeten, maar het was voor mij zeker niet top. Kijk je naar de prijs kwaliteit verhouding dan is het zeker goed en aan te raden. Mijn cijfer zal eerder een 7,5 voor het eten zijn en 8,5 voor prijs-kwaliteit.quote:Op zondag 22 oktober 2017 17:27 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Leuk! En!?! Goed?
(had je het 6 gangenmenu?)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |