abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 juli 2017 @ 07:19:45 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_172567236
Ik moet helaas mededelen dat ik geen columns meer mag publiceren over mijn opname. Hoewel ik met opzet geen namen heb genoemd, situaties heb gecombineerd, uitvergroot of verkleind, is het te privé. Daar kan ik me in vinden. Ben er denk ik te naïef in geweest. Heb al m'n columns gewist. Ik vind wel een andere manier om mijn geniale hersenspinsels op briljante wijze te etaleren.



Toch nog even een mededeling die geen kwaad kan. Buiten het afkicken op zich, waar ik eigenlijk niet echt veel moeite mee heb, wel ondersteuning bij nodig blijf hebben natuurlijk, werk ik ook aan m'n lichaam, gezondheid en conditie. Ik eet nu dagelijks drie gezonde maaltijden. Alleen zaterdags Pattatus-Frietatus. Bij elke maaltijd een glas melk.Twee stuks fruit per dag, drink alleen water en soms koffie. Geen snoep of andere zoetigheid. Ondanks dat ik nog steeds moe en sloom ben door de Detox, probeer ik als het even kan met de sportbegeleider-en inspirerende man op de home-trainer te klimmen. Probeer het steeds iets zwaarder en verder. M'n grenzen langzaam te verleggen. Het helpt dat ie zelf topsporter is geweest, zal niet in details treden. We lullen het halve uur samen vol over onze grootste gezamenlijke interesse. Na het sporten vanmiddag even naar de Tour gekeken i.p.v achter de computer te kruipen. Dat moet ook minderen. Ik zweet normaal, zonder inspanning, al als de dikke man die in Basic Instinct tegen het kruis van Sharon Stone aankijkt. Na het fietsen zweet ik als Stephan Kruiswijk met Han Peekel achterop die d'Alpe d'Huez beklimt. Zoals André van Duin al zong: "We zullen doorgaan, zei de kip tegen de haan." Over drie weken voel ik me kiplekker en ben weer haantje de voorste. Al dan niet aan het spit.



:T

Vandaag een nieuwe algemene medewerkster in de kliniek. Was toevallig net op het moment dat de post werd bezorgd op onze afdeling. Ze wilde wel eens weten wie de man is die zoveel post op één dag krijgt. "Oh Herman, die zit op zijn kamer of in het computer hok." 11 briefkaarten uit Bommel of gerelateerden en familie. Vijf van het Fok!forum.Tijdje zitten kletsen. Ik zei dat ik er al 35 op het prikbord had. Moest ze om lachen.

Onderweg naar de "Huiskamer" voor het avondeten wilde ze dat prikbord wel eens zien. Hij hing al voor drie/kwart vol. Later pas de gelegenheid om de andere briefkaarten te lezen en er op te prikken. Heb een paar A4tjes met huishoudelijke reglementen verwijderd. Nu hangt ie vol. Ga morgen een klacht indienen dat er te weinig prikborden op de kamers zijn. Dat ze ook rekening moeten houden met immens populaire, geliefde, talentrijke, succesvolle, begaafde en bescheiden grootheden die ze zelf niet kennen.

Daarom wil ik even de volgende afzenders bedanken....

Familie..........

De voetbal-Slowchatters, Belsen, Degene van het mooie George Best kaartje met Imca Marina, Viola Holt en Kim Holland in de tekst maar waarvan ik geen idee heb wie de afzender is. En Bosbeetle.

:T

Kreeg net weer post. 5 uit Bommel en zo en één van Yvonne en Iteejer.

"Mary Christmass" Ha Ha Ha.

:T

De jongen/kok die altijd kookt is er vandaag niet. Degenen die hem soms helpen hebben een andere taak of zijn met verlof. Sommigen zijn tijdens de avondmaaltijd weer terug. Er was gisteren niemand die kon koken of het wilde proberen vanavond.Ik stak m'n hand uit plichtsbesef op. Dat krijg je als je vlak bij Duitsland geïnterneerd bent. Er meldden zich daarna twee leerling koks aan om me te assisteren. De één is bekend met het fenomeen gekookt eitje. De ander met het gehakt maken van zijn tegenstanders. Als geboren leider zal ik zoveel mogelijk uit handen geven en gedoseerd delegeren. Ze moeten het natuurlijk ook allemaal nog leren.

Het wordt dus spaghetti. Dat heb ik ooit eens thuis gemaakt. Wist ik veel dat je die, als het water gekookt heeft, moet blijven roeren. Het hoort niet om, als een onbeholpen Nederlandse boer, spaghetti te snijden. Ik had toen echter geen keus. Het was de eerste spaghettitaart ooit. Vergeten er patent op aan te vragen. Ik sneed het voorzichtig uit de pan. Ik was alleen, maar heb zes borden gebruikt om de spaghettitaart in gelijke, vierkante, partjes te verdelen.

Zag er best mooi en strak uit. Geen liniaal nodig of een videocamera voor de finishfoto. Ze konden linea-recta, met de liefde van de ware keukenprins, op het bord worden gevleid. Er moest echter nog meer op of bij. Omdat ik te chaotisch ben en tevens geen multi-tasker, was nu het gehakt aan de beurt. Waar gehakt wordt vallen spaanders. Kreeg het er Spaans benauwd van, terwijl het een Italiaanse spaghettitaart was. Dus ik met de botte bijl aan de gang. Alsof Martine namens heel Nederland op m'n vingers stond te kijken. 'Heel Holland eet gehakt.' Het resultaat was naar mijn maatstaven niet slecht. Tomatensaus eroverheen en prakken alsof het een lieve lust was. Nu nog de uitjes en paprika om het als gerenommeerd culinair-journalist af te maken. De kop was er af, zouden ze bij IS zeggen. Uitjes snipperen en de paprika snijden kostte me geen moeite. Dat snappen jullie wel.

Als kenner van de spaghettitaart het mengsel als glazurend garnituur op een mokkataart gedrapeerd.
Vanavond zal het dus een feestmaal worden. Een verrassing die ze zich nog lang zullen heugen.
Weet niet of ze kaarsjes in de keuken hebben om de spaghettitaartjes extra cachet te geven en er een feestelijke sfeer te creëren. Is wel te hopen. Je weet nooit of ze straks hun laatste adem uitblazen. Kan ik het aan hun slechte conditie toeschrijven. Bon appetite.

:T



:T

Het was vanavond mijn beurt om te kokerellen. Het werd een roerbakmaaltijd naar eigen Tong-recept. Gezien ik me steeds meer ben gaan roeren en in de hiërarchie met stip ben gestegen, vooral bij de dames, en er inmiddels een roerige periode achter me ligt. Na het weekend nog drie hele dagen om definitief mijn stempel te drukken op de groep. Donderdag weer back home. Zijn ze ook van de postzegelstempels af.



Als veelposter op internet ontvang je natuurlijk ook veel post. Dat kan ik je op een briefje geven. Naar ik heb vernomen is de dienstdoende postbode in het rayon Zuid-Oost-Thuis-Best-Zevenaar een beetje overwerkt geraakt de afgelopen maand. Noem het maar de kluts kwijt. Als ie mijn naam leest reageert hij alsof ie post heeft voor Hyacint Bucket. Hij zou er bijna door aan de drank raken.Twijfelde dan ook of ik een roerei of geklutst ei zou toevoegen aan mijn succesvolle boeketreeks.. Uitgekookt als ik ben liet ik aan de dames keuze.

De eileidster moest uiteindelijk de knoop doorhakken, het werd een beslissing waar geen touw aan was vast te knopen.
Ik maakte er,puur op gevoel maar wat van. Ik klutste alsof het een lieve lust was. Beroerde de staafmixer alsof Donald Trump, met harde hand, in Het Vaticaan de nationale garde controleerde. 'Nice dress, you're looking good as a man in panties.'

De maaltijd ging er in als een tosti-ijzer op glad ijs. Het was, zoals bij iedere originele Tong-maaltijd, weer likkebarend lekker. Ze zullen zich dit afscheidsdiner nog lang herinneren. Kor Sakov zei dat ie zich niet kon heugen zo lekker gegeten te hebben. Dat zegt ie weliswaar na iedere maaltijd, maar voor hetzelfde geld was ie dat vanavond vergeten. Het was een pittig gerecht, voor dames met een pittig kort kapsel en heren met een korte gerechtelijke geschiedenis.

Morgen weekend. Wordt het diner weer door de vaste kok van de groep bereid. In zijn voetsporen zal ik nooit kunnen treden. Net zoals Donald Trump nooit en te nimmer pootje over zal kunnen doen. Tong heeft hier echter wel zijn sporen verdiend en achtergelaten. Alles weer op de rails. zal niet meer ontsporen en zal geen scheve schaats meer rijden. Jezus Christus liep over water en veranderde water in wijn. Ik liep op doorlopers op bevroren water en doe geen water meer bij de wijn. Het aftellen is begonnen. Geen valse starts meer voor mij. Laat staan valse hoop. Hoop wel dat de postbode herstelt. Kan ik hem een kaartje sturen.

:T



:T

Vanochtend paar kilometer gewandeld. Daarna ochtendprogramma. Vanmiddag fitness (gisteren 12 kilometer gefietst, 4 weken geleden was ik na 3 kilometer kapot) en Crea Bea. Wandtegeltjes van hout ála Toon Hermans, maar dan met eigen gedichten.

Morgen zelfde programma. Donderdag naar huis. Neef Gertie haalt me om 10.00 uur op, 80 kilometer heen en terug. Eerst langs moeke, dan naar flatje met eventueel iets lekkers uit moeders keuken. Even acclimatiseren en telefoontjes plegen. 's middags op m'n gemak de Tour kijken en FOK! weer onveilig maken wanneer ik zelf wil, zonder verplichtingen en moeten eten net op het moment dat Bauke Mollema aan het winnen is. Heb hier geleerd efficiënt het huishouden te doen. De Witte Tornado zal door het flatje razen als nooit te voren. Het dekbedovertrek zal niet weten wat hem overkomt. "Wie schudt me daar wakker? Nieuwe bewoner denk ik."

Two day's too go.........Let's play ball. Maar nog even niet de kantine in.

:T

Klop klop klop.......'Herman het is 7.00 uur.' 'Ben al wakker.' Stond dus om 7.45 uur, plaatselijke tijd, op. Je wilt toch je geld er uit halen tijdens zo'n luxe vakantie. Niet dat het duur was, maar als typisch Nederlandse toerist draai je ieder dubbeltje om. Ik had uit voorzorg natuurlijk een dubbeltje meegenomen. Nog een paar keer omgedraaid in het knusse éénpersoonsbedje, daarna slaapdronken naar de tv gewaggeld. De eerste levensbehoeften blijven zelfs in een kuuroord van belang. Thuis zet ik daarna de PC aan en zet koffie voordat ik een douche neem. In het bruisende Zevenaar-Noord kon ik helaas alleen de douche nemen. M'n gebit was na een nacht bruisen met kukident ook weer om op te vreten. Voor het ontbijt snel nog even een paar bittere pillen slikken bij de medicijnman. 'Meneer de pillenverstrekker ik wil u, voordat ik vandaag definitief naar huis vertrek, nog even melden dat mijn conditie met sprongen vooruit is gegaan na 4 weken. Vooral de zuchtremmers hebben nut gehad. Ik hijg veel minder en ben niet zo snel meer buiten adem.'

8.15 uur ontbijten. Zoals altijd had het personeel van dienst keurig werk geleverd. Als een vissende bloemist nam ik plaats op mijn vaste stekkie. Op het bord lag een kaart met afscheidstekstjes van de andere negen vakantiegangers van afdeling S5. Met een big smile begon ik te lezen: 'Ben blij dat je op rot.' 'Zelden zo'n irritante vent ontmoet.' 'Eindelijk verlost van je vreselijke tafelmanieren.' 'Hoop je nooit meer tegen te komen.' 'Vieze opschepper met je 64 kaartjes.' Ik hou wel van die directheid. Ben daar dan ook een stuk assertiever geworden. Kan ik wel gebruiken op het internet.

Ga de schroom van me afgooien, meer FOK!ken en voor m'n mening uitkomen.

Na het ontbijt volgde zoals altijd het dagprogramma. Omdat ik maar tot en met woensdag 19 juli had geboekt en voor 10.00 uur het hotel moest verlaten, kon ik daar helaas niet meer aan deelnemen. Het laatste uur paar puntjes op de i gezet, alle zeilen bijgezet, vlekjes weggewerkt en ouwe koeien uit de sloot gehaald. Ik had dus al een opgeruimd gevoel. Dat werd alleen maar sterker toen de half Deutsch/Nederlandse ausgeleide zwaaister kwam melden dat ik 20 Euro borg terug kreeg bij het inleveren van de kamersleutel. Kon me niet eens meer herinneren dat ik die ooit betaald heb. Het was alsof ik op borgtocht werd vrijgelaten.

Uitgelaten liep ik als Björn Borg na zijn zesde Wimbledontitel naar de aankomst- en vertrekhal. Neef Gertie zou er tussen 10.00 en 10.15 uur zijn. Het was even na tienen en ik verwachtte hem nog niet. Ik werd hoffelijk, zoals het bij een eregast hoort, begeleid en uitgeleide gedaan zodat ik niet al voor vertrek een terugval zou krijgen. Bijna bij onze bestemming hoor ik plots: 'MET GERRIT!' Ik herkende zijn stem meteen. Wij het hoekje om.'OH DAAR IS IE AL.' M'n chauffeur was net op Gertiaanse wijze met m'n moeder aan het bellen. Het Bommels kwam me tegemoet als een warme deken op een te klein éénpersoonsbed. Ze aan elkaar voorgesteld. Gert en ik klepten als twee jongen honden die aan het spelen waren. Ik zag haar denken: 'Dus zo is Herman in een normale omgeving.'

Het Bommels ouwehoeren ging natuurlijk in de auto door. Heerlijk om weer eens met iemand te lullen over de Tour i.p.v. over wie het laatste plakje kaas heeft opgemaakt of wie er vanavond gaat koken. Ik hoef vanavond i.i.g. niet te koken. Met Gert eerst langs moeke geweest. Toeterend kwamen we aan. Bij binnenkomst zag ik de toetjes al boven de kip kerrie uit moeders keuken liggen. Paar vreugdetraantjes en dikke zoenen. Ben ik net 6 kilo afgevallen, gaat moeke me weer vetmesten.

Dat fiets ik er echter wel weer af, op weg naar moeders. Net als met Gert over de Tour lullen. Op z'n Bommels.

:T



Goeiemorgen. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL vrijdag 21 juli 2017 @ 07:23:47 #2
147316 crew  DJMO
#trut
pi_172567246
Hoe gingen de eerste avond en nacht thuis? Beetje doorgekomen?
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
pi_172567275
TVP
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 juli 2017 @ 07:53:40 #4
7889 tong80
Spleenheup
pi_172567362
quote:
2s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 07:23 schreef DJMO het volgende:
Hoe gingen de eerste avond en nacht thuis? Beetje doorgekomen?
Heen en weer. De zucht blijft, moet ik mee leren omgaan. Gaat straks steeds minder worden als het goed is. Intern viel het wel mee, maar eenmaal alleen thuis achter de pc is het soms moeilijk. Dat zijn steeds momenten doordat het er jarenlang in is geslepen. Nu moet ik juist sterk zijn en doorzetten. Straks naar de apotheek, medicatie voor een tijdje halen. Vanmiddag komt onderbuurman langs, gaan we bespreken hoe en of we gaan fietsen en wandelen. Oppakken waarmee ik daar ben begonnen. Zeer korte nachtrust. Laat naar bed en vroeg eruit. Proberen ritme te houden en/of te creëren. Vastigheid zeg maar. Laters. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator vrijdag 21 juli 2017 @ 07:59:05 #5
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_172567388
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 07:53 schreef tong80 het volgende:

[..]

Heen en weer. De zucht blijft, moet ik mee leren omgaan. Gaat straks steeds minder worden als het goed is. Intern viel het wel mee, maar eenmaal alleen thuis achter de pc is het soms moeilijk. Dat zijn steeds momenten doordat het er jarenlang in is geslepen. Nu moet ik juist sterk zijn en doorzetten. Straks naar de apotheek, medicatie voor een tijdje halen. Vanmiddag komt onderbuurman langs, gaan we bespreken hoe en of we gaan fietsen en wandelen. Oppakken waarmee ik daar ben begonnen. Zeer korte nachtrust. Laat naar bed en vroeg eruit. Proberen ritme te houden en/of te creëren. Vastigheid zeg maar. Laters. :)

:P
Wat bedoel je precies met de zucht?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL vrijdag 21 juli 2017 @ 08:00:16 #6
147316 crew  DJMO
#trut
pi_172567394
quote:
5s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 07:59 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Wat bedoel je precies met de zucht?
de neiging om toch naar de fles te grijpen, ook al ben je clean en ben je lichamelijk niet meer afhankelijk.
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL vrijdag 21 juli 2017 @ 08:01:41 #7
147316 crew  DJMO
#trut
pi_172567402
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 07:53 schreef tong80 het volgende:

[..]

Heen en weer. De zucht blijft, moet ik mee leren omgaan. Gaat straks steeds minder worden als het goed is. Intern viel het wel mee, maar eenmaal alleen thuis achter de pc is het soms moeilijk. Dat zijn steeds momenten doordat het er jarenlang in is geslepen. Nu moet ik juist sterk zijn en doorzetten. Straks naar de apotheek, medicatie voor een tijdje halen. Vanmiddag komt onderbuurman langs, gaan we bespreken hoe en of we gaan fietsen en wandelen. Oppakken waarmee ik daar ben begonnen. Zeer korte nachtrust. Laat naar bed en vroeg eruit. Proberen ritme te houden en/of te creëren. Vastigheid zeg maar. Laters. :)

:P
je moet idd iets anders zoeken. ga tien keer opdrukken als je zin krijgt bv :P word je er zowel lichamelijk als geestelijk sterker van :D
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 juli 2017 @ 08:19:57 #8
7889 tong80
Spleenheup
pi_172567493
quote:
2s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 08:01 schreef DJMO het volgende:

[..]

je moet idd iets anders zoeken. ga tien keer opdrukken als je zin krijgt bv :P word je er zowel lichamelijk als geestelijk sterker van :D
Eerst weer eens porno kijken. Komt het oprukken vanzelf. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 juli 2017 @ 08:20:19 #9
7889 tong80
Spleenheup
pi_172567498
quote:
2s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 08:00 schreef DJMO het volgende:

[..]

de neiging om toch naar de fles te grijpen, ook al ben je clean en ben je lichamelijk niet meer afhankelijk.
Geestelijk idd.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172567602
Afleiding is de sleutel.
  Spellchecker vrijdag 21 juli 2017 @ 08:37:28 #11
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 juli 2017 @ 09:04:49 #12
7889 tong80
Spleenheup
pi_172567884
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 08:34 schreef Leonos het volgende:
Afleiding is de sleutel.


:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172568112
Welkom terug in de echte wereld! Respect voor je uithoudingsvermogen ^O^
Ik hoop dat je sterk blijft nu het op jezelf aankomt..en weet dat er nog steeds mensen zijn die met je meedoen. :P
:*
´
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 juli 2017 @ 09:49:05 #14
7889 tong80
Spleenheup
pi_172568510
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 09:23 schreef Kim-Holland het volgende:
Welkom terug in de echte wereld! Respect voor je uithoudingsvermogen ^O^
Ik hoop dat je sterk blijft nu het op jezelf aankomt..en weet dat er nog steeds mensen zijn die met je meedoen. :P
:*
:) :*

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172569367
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 06:33 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ik begrijp alles wat je zegt. Alles al in m'n oren geknoopt. :) Toevallig net een mailtje gestuurd naar mijn ambulant-begeleidster. Ik realiseer me wel degelijk dat het nu pas begint. Het was zwaar, maar zonder was ik niet zover gekomen als ik nu ben. Bedankt voor je adviezen en meedenken.

:P
Graag gedaan hoor en laat ik het zo zeggen: ik heb ervaring. Dat het nu pas begint klopt als een bus maar je hebt een enorme stap gemaakt en daar kun je je aan vasthouden en op terug kijken om jezelf weer kracht te geven als het moeilijk is.

Vanuit mijn ervaring is het wel zo dat als je een keer een terugval hebt, ga naar je ambulante zorg.
Dat komt namelijk heel vaak voor en zij weten dat. Binnen je sociale leven kan er heel snel onbegrip ontstaan wat je situatie absoluut niet gaat helpen.

De fout ingegaan? Jammer vanaf hier weer verder met het proces. Niet dat de hulpverleners dan altijd aardig zijn maar over het algemeen kun je kritiek van hun beter accepteren dan van je naaste.

Wel tof dat je er hier zo over schrijft(en ook binnen je omgeving).
Ik heb ook alles en iedereen in mijn omgeving verteld wat m'n probleem was. Grote voordeel daarvan vond ik dat je bijv niet in de situatie komt dat als je op een verjaardag zit iedereen gaat vragen waarom je ineens cola drinkt ipv bier.
Maar goed die openheid is niet voor iedereen weggelegd.

Succes iig tong80!!
Ich hock in meinem Bonker
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 juli 2017 @ 10:53:13 #16
7889 tong80
Spleenheup
pi_172569556
Goeie tekst Blaadjes. En bedankt. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator vrijdag 21 juli 2017 @ 11:37:50 #17
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_172570453
Gewoon een gitaar aanschaffen Tong en elke keer als je zucht hebt gewoon dat ding oppakken en er op raggen... voor je het weet ben je het bommelse punktalent!
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 juli 2017 @ 11:56:02 #18
7889 tong80
Spleenheup
pi_172570868
quote:
2s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 11:37 schreef Bosbeetle het volgende:
Gewoon een gitaar aanschaffen Tong en elke keer als je zucht hebt gewoon dat ding oppakken en er op raggen... voor je het weet ben je het bommelse punktalent!
Dat kan zo maar in één zucht gebeuren.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator vrijdag 21 juli 2017 @ 12:08:35 #19
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_172571079
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 11:56 schreef tong80 het volgende:

[..]

Dat kan zo maar in één zucht gebeuren.

:T
:D
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  vrijdag 21 juli 2017 @ 12:20:02 #20
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172571306
Knap dat je al zover hebt geschopt. Ik begin ook lichtelijk een acoholverslaving te krijgen, voel me helemaal niet prettig als ik niet drink. Drink ong iets langer als een half jaar elke dag. Misschien nog wat goeie tips vanuit jouw ervaring?
Voor de rest succes met alles, respect voor je overwinning. :D
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 juli 2017 @ 12:32:48 #21
7889 tong80
Spleenheup
pi_172571560
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 12:20 schreef Puk1234 het volgende:
Knap dat je al zover hebt geschopt. Ik begin ook lichtelijk een acoholverslaving te krijgen, voel me helemaal niet prettig als ik niet drink. Drink ong iets langer als een half jaar elke dag. Misschien nog wat goeie tips vanuit jouw ervaring?
Voor de rest succes met alles, respect voor je overwinning. :D
Het sluipt er in. Kan alleen maar zeggen dat je bijvoorbeeld alleen in het weekend moet drinken. Deed ik vroeger ook. Het lijkt er op dat je er afhankelijk van begint te worden. Je signaleert het zelf al. Dus moet je op tijd zelf beslissen om er mee te stoppen. Je krijgt er nu en later veel meer voor terug dan je je nu misschien beseft.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172571578
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 12:20 schreef Puk1234 het volgende:
Knap dat je al zover hebt geschopt. Ik begin ook lichtelijk een acoholverslaving te krijgen, voel me helemaal niet prettig als ik niet drink. Drink ong iets langer als een half jaar elke dag. Misschien nog wat goeie tips vanuit jouw ervaring?
Voor de rest succes met alles, respect voor je overwinning. :D
Als je elke dag drinkt en je niet goed voelt als je niet drinkt kun je dat lichtelijke wel weglaten.
  vrijdag 21 juli 2017 @ 12:39:42 #23
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172571695
Bedankt voor de snelle reacties iig

En ja begin het wel te merken dat ik een probleem heb. 8 mnd geleden einde relatie, toen begonnen met drinken tot deze dag. Heb ook steeds meer nodig om er iets van te voelen. Ik zit nu op me dagelijkse 4-5 sterke halve liters van 10%.

Ik ga ermee kappen dat is zeker maar merk helaas dat ik het best moeilijk vind.
pi_172571711
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 12:39 schreef Puk1234 het volgende:
Ik ga ermee kappen dat is zeker maar merk helaas dat ik het best moeilijk vind.
Spreek op z'n minst met een huisarts.
En bekijk daarna wat je ermee doet.
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 juli 2017 @ 12:43:50 #25
7889 tong80
Spleenheup
pi_172571767
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 12:40 schreef Insomnia2.0 het volgende:

[..]

Spreek op z'n minst met een huisarts.
En bekijk daarna wat je ermee doet.
Dit dus. Overleg in welke fase je zit en wat er op verantwoorde wijze aan kan worden gedaan.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 21 juli 2017 @ 12:49:58 #26
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172571864
Ja was er ook al over na het denken om er met me HA Over te praten. Ik bedoel ben nog maar 30 en heb nog een heel leven te gaan. En zie er natuurlijk superknap uit en met een iq van einstein ben ik ook mee uit de voete :p .. geintje bedoel alleen maar dat ik bang ben me toekomst weg te gooien als ik zo doorga

Maar goed bedankt voor het advies iig en hoop dat jij het ook vol gaat houden tong. En bedankt voor je verhaal en openhartigheid
  Trouwste user 2022 vrijdag 21 juli 2017 @ 13:06:34 #27
7889 tong80
Spleenheup
pi_172572217
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 12:49 schreef Puk1234 het volgende:
Ja was er ook al over na het denken om er met me HA Over te praten. Ik bedoel ben nog maar 30 en heb nog een heel leven te gaan. En zie er natuurlijk superknap uit en met een iq van einstein ben ik ook mee uit de voete :p .. geintje bedoel alleen maar dat ik bang ben me toekomst weg te gooien als ik zo doorga

Maar goed bedankt voor het advies iig en hoop dat jij het ook vol gaat houden tong. En bedankt voor je verhaal en openhartigheid
Succes. Je bent nog jong genoeg om er wat van te maken.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 21 juli 2017 @ 13:44:17 #28
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172573205
Beankt.. ga er zeker wat mee doen.

Jij ook succes verder, lees het wel hoe je rehab verder verloopt

Greeetz
pi_172578767
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 12:39 schreef Puk1234 het volgende:
Bedankt voor de snelle reacties iig

En ja begin het wel te merken dat ik een probleem heb. 8 mnd geleden einde relatie, toen begonnen met drinken tot deze dag. Heb ook steeds meer nodig om er iets van te voelen. Ik zit nu op me dagelijkse 4-5 sterke halve liters van 10%.

Ik ga ermee kappen dat is zeker maar merk helaas dat ik het best moeilijk vind.
Dat is niet lichtelijk om het maar ff bot te stellen. En omdat je dit zelf nu ook signaleert is het nu het moment om actie te ondernemen.

Denk niet dat je het zelf kunt, maar zoek please zsm. professionele hulp. Ook omdat je aangeeft dat je het zelf moeilijk vindt.

M'n post komt misschien een beetje bot over, maar zo is het niet bedoeld. Ik zou echt snel actie ondernemen nu.
  Moderator vrijdag 21 juli 2017 @ 19:02:26 #30
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_172580115
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 13:44 schreef Puk1234 het volgende:
Beankt.. ga er zeker wat mee doen.

Jij ook succes verder, lees het wel hoe je rehab verder verloopt

Greeetz
Knap dat je het hier durft te roepen _O_

En bovenal veel succes
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_172611790
Fijn tong. Goed bezig. Respect :*
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zondag 23 juli 2017 @ 02:46:13 #32
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172612507
Bedankt voor al jullie reacties ... en idd het is te lang aan de gang .. ga komende week contact opnemen met de huisarts. Ff gesprekje of zo.. bedankt voor de reacties va er wat mee doen! _O_
  zondag 23 juli 2017 @ 02:50:06 #33
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172612516
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 18:00 schreef Tommeke het volgende:

[..]

Dat is niet lichtelijk om het maar ff bot te stellen. En omdat je dit zelf nu ook signaleert is het nu het moment om actie te ondernemen.

Denk niet dat je het zelf kunt, maar zoek please zsm. professionele hulp. Ook omdat je aangeeft dat je het zelf moeilijk vindt.

M'n post komt misschien een beetje bot over, maar zo is het niet bedoeld. Ik zou echt snel actie ondernemen nu.
Btw vind je post niet bot.. eerder gewoon recht door zee.. heb liever dat iemand eerlijk is dan eromheen draait... maar goed HA bezoek staat gepland...
  zondag 23 juli 2017 @ 03:33:03 #34
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172612677
Btw hoop niet dat ik het offtopic breng want das niet mijn bedoeling
pi_172612708
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 03:33 schreef Puk1234 het volgende:
Btw hoop niet dat ik het offtopic breng want das niet mijn bedoeling
Ach. De TS zit daar niet mee. En de medelezers ook niet. Het zijn serieuze zaken. En als het je helpt is dat alleen maar meegenomen.

Sterkte gewenst.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Trouwste user 2022 zondag 23 juli 2017 @ 05:54:06 #36
7889 tong80
Spleenheup
pi_172613070
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 01:07 schreef mascara-klodder het volgende:
Fijn tong. Goed bezig. Respect :*
:)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 23 juli 2017 @ 05:54:31 #37
7889 tong80
Spleenheup
pi_172613071
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 02:46 schreef Puk1234 het volgende:
Bedankt voor al jullie reacties ... en idd het is te lang aan de gang .. ga komende week contact opnemen met de huisarts. Ff gesprekje of zo.. bedankt voor de reacties va er wat mee doen! _O_
^O^

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 23 juli 2017 @ 05:55:14 #38
7889 tong80
Spleenheup
pi_172613072
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 03:33 schreef Puk1234 het volgende:
Btw hoop niet dat ik het offtopic breng want das niet mijn bedoeling
Ik ben woest! :( ;)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 10:32:03 #39
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_172615148
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 03:33 schreef Puk1234 het volgende:
Btw hoop niet dat ik het offtopic breng want das niet mijn bedoeling
Zeker niet offtopic in mijn ogen.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_172615583
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 02:50 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Btw vind je post niet bot.. eerder gewoon recht door zee.. heb liever dat iemand eerlijk is dan eromheen draait... maar goed HA bezoek staat gepland...
^O^
  zondag 23 juli 2017 @ 10:58:01 #41
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172615706
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 10:32 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

Zeker niet offtopic in mijn ogen.
Top! ^O^

Echt chill forum.. vorige week ingeschreven .. alleen maar positieve luitjes hier _O_
pi_172620602
Hoe gaat het Tong? Heb je nog updates?
pi_172620667
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 14:45 schreef DoubleDip het volgende:
Hoe gaat het Tong? Heb je nog updates?
  Trouwste user 2022 zondag 23 juli 2017 @ 14:49:54 #44
7889 tong80
Spleenheup
pi_172620725
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 14:45 schreef DoubleDip het volgende:
Hoe gaat het Tong? Heb je nog updates?
Nu alleen thuis is het best wel zwaar. Altijd drank erbij gehad. Die zucht gaat niet zo maar weg. Tijdens de opname heb je zoveel te doen en zo. Nu ben je op jezelf aangewezen. Met hulp natuurlijk.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 23 juli 2017 @ 15:00:56 #45
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172620931
Hoelang heb je eigenlijk dagelijks gedronken als ik mag vragen?
Tenminste als het niet teveel gevraagt is in een open topic.
  Spellchecker zondag 23 juli 2017 @ 15:04:43 #46
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_172621001
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 10:58 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Top! ^O^

Echt chill forum.. vorige week ingeschreven .. alleen maar positieve luitjes hier _O_
Wij willen jou ook wel erdoorheen slepen hoor :D
  Trouwste user 2022 zondag 23 juli 2017 @ 15:09:08 #47
7889 tong80
Spleenheup
pi_172621077
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 15:00 schreef Puk1234 het volgende:
Hoelang heb je eigenlijk dagelijks gedronken als ik mag vragen?
Tenminste als het niet teveel gevraagt is in een open topic.
Jaartje of 20

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 23 juli 2017 @ 15:10:49 #48
7889 tong80
Spleenheup
pi_172621108
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 15:04 schreef maily het volgende:

[..]

Wij willen jou ook wel erdoorheen slepen hoor :D


:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 23 juli 2017 @ 15:14:34 #49
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172621171
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 15:04 schreef maily het volgende:

[..]

Wij willen jou ook wel erdoorheen slepen hoor :D
Fijn om te horen. Me omgeving weet namelijk niet van me drank gebruik. Schaam me er best voor als ik eerlijk ben.
  zondag 23 juli 2017 @ 15:15:07 #50
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172621180
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 15:09 schreef tong80 het volgende:

[..]

Jaartje of 20

:P
Sow.. en lichamelijk iets aan overgehouden?
  zondag 23 juli 2017 @ 15:15:55 #51
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172621196
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 15:10 schreef tong80 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

:P
_O- 1- 0 voor tong
  Trouwste user 2022 zondag 23 juli 2017 @ 15:21:06 #52
7889 tong80
Spleenheup
pi_172621279
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 15:15 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Sow.. en lichamelijk iets aan overgehouden?
Het één en ander. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 23 juli 2017 @ 15:27:20 #53
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172621397
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 15:21 schreef tong80 het volgende:

[..]

Het één en ander. :)

:P
Dat zuigt een klein beetje, maar goed is nu belangrijk om je geestelijk weer op orde te krijgen toch. En heb al op veel sites gelezen over de zucht hoe moeilijk het is en dat nog best lang je kan achtervolgen. Hoop dat je familie en vrienden je hierin bijstaan. Is het beste gezelschap wat je kan bedenken. :s)
  Trouwste user 2022 zondag 23 juli 2017 @ 15:34:23 #54
7889 tong80
Spleenheup
pi_172621540
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 15:27 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Dat zuigt een klein beetje, maar goed is nu belangrijk om je geestelijk weer op orde te krijgen toch. En heb al op veel sites gelezen over de zucht hoe moeilijk het is en dat nog best lang je kan achtervolgen. Hoop dat je familie en vrienden je hierin bijstaan. Is het beste gezelschap wat je kan bedenken. :s)
Klopt, veel steun aan.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172621573
Ik dronk de eerste weken liters en liters spa-rood
  zondag 23 juli 2017 @ 15:35:49 #56
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172621576
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 15:34 schreef tong80 het volgende:

[..]

Klopt, veel steun aan.

:P
Top! ^O^
  Moderator zondag 23 juli 2017 @ 15:46:39 #57
249559 crew  Lavenderr
pi_172621800
Mooi topic is dit ^O^
Tong, sterkte met het volhouden nu je thuis bent en Puk, dapper dat je hier zo open over praat. Je eerste stap is gezet.
  zondag 23 juli 2017 @ 16:23:58 #58
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172622534
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 15:46 schreef Lavenderr het volgende:
Mooi topic is dit ^O^
Tong, sterkte met het volhouden nu je thuis bent en Puk, dapper dat je hier zo open over praat. Je eerste stap is gezet.
Dank u dank u.. ik boek vooruitgang _O_
  zondag 23 juli 2017 @ 16:25:18 #59
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172622570
Wat heeft het meeste schade opgelopen door de drank als ik mag vragen?

[ Bericht 71% gewijzigd door Puk1234 op 23-07-2017 16:43:29 ]
  Trouwste user 2022 zondag 23 juli 2017 @ 16:42:40 #60
7889 tong80
Spleenheup
pi_172622861
quote:
0s.gif Op zondag 23 juli 2017 15:35 schreef Insomnia2.0 het volgende:
Ik dronk de eerste weken liters en liters spa-rood
Water als een waterval tijdens de opname. Nu ook nog, maar wissel het met suikerloze ander drank.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 25 juli 2017 @ 12:47:17 #61
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172664440
Tong neem aan dat jij ook last had van vermoeidheid.. dit heb ik sinds kort.. vooral het begin van de dag dat ik me ogen haast niet open kan houden. Ga er van uit dat het hierdoor komt maar gooi het er ff in hierzo..
  Trouwste user 2022 dinsdag 25 juli 2017 @ 15:25:24 #62
7889 tong80
Spleenheup
pi_172667600
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 12:47 schreef Puk1234 het volgende:
Tong neem aan dat jij ook last had van vermoeidheid.. dit heb ik sinds kort.. vooral het begin van de dag dat ik me ogen haast niet open kan houden. Ga er van uit dat het hierdoor komt maar gooi het er ff in hierzo..
Is herkenbaar. Heb ik nog steeds last van.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  dinsdag 25 juli 2017 @ 15:59:39 #63
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172668270
Jesus man wat een moeheid pff.. heb morgen me afspraak met de HA.. ik vind na die 7,5 maand drinken toch wel genoeg geweest.. hoe lekker het ook is.. voor de rest heb ik nog niet echt lichamelijke ontwenningsverschijnselen..
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 20:17:58 #64
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_172696427
Jouw verhaal heeft me wel gewezen op de risico's, Tong. Ik luste hem ook stevig, maar nadat ik hier verhalen heb gelezen van (ex) verslaafden ging bij mij de knop om. Je verhaal helpt dus meerdere mensen. Volhouden kerel.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL woensdag 26 juli 2017 @ 20:26:21 #65
147316 crew  DJMO
#trut
pi_172696712
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 15:59 schreef Puk1234 het volgende:
Jesus man wat een moeheid pff.. heb morgen me afspraak met de HA.. ik vind na die 7,5 maand drinken toch wel genoeg geweest.. hoe lekker het ook is.. voor de rest heb ik nog niet echt lichamelijke ontwenningsverschijnselen..
Hoe was je afspraak?
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
  Trouwste user 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 20:36:48 #66
7889 tong80
Spleenheup
pi_172697021
quote:
14s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:17 schreef Straatcommando. het volgende:
Jouw verhaal heeft me wel gewezen op de risico's, Tong. Ik luste hem ook stevig, maar nadat ik hier verhalen heb gelezen van (ex) verslaafden ging bij mij de knop om. Je verhaal helpt dus meerdere mensen. Volhouden kerel.
Mooi om te lezen. En ik ben een geheel volhouder. ;)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172698164
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:36 schreef tong80 het volgende:

[..]

Mooi om te lezen. En ik ben een geheel volhouder. ;)

:P
^O^

Kusjes voor jou :*
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_172698248
quote:
1s.gif Op zondag 23 juli 2017 15:15 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Sow.. en lichamelijk iets aan overgehouden?
Denk vooral geestelijk, maar dat was wel duidelijk uit zijn posts :T
"Ah, Siwa. My Home. A sacred oasis."
  woensdag 26 juli 2017 @ 21:15:26 #69
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172698419
quote:
2s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:26 schreef DJMO het volgende:

[..]

Hoe was je afspraak?
Lol.. ik was om half 7 wakker voor me afspraak... ik ben om 9 uur weer in slaap gevallen op de bank.. en dus de afspraak gemist. Pff .. gelijk gebeld excuses aangeboden en nieuwe afspraak gemaakt.. en deze is maandag pas helaas.. dus nog ff weekendje aanpappen en hopen op een oplossing op korte termijn
  woensdag 26 juli 2017 @ 21:17:50 #70
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_172698514
Tong, mocht je je vervelen: http://www.uitzendinggemi(...)re_Tijden_Sport.html

Alle uitzendingen van Andere Tijden Sport. Hopelijk heb je ze nog niet allemaal gezien. :)
  woensdag 26 juli 2017 @ 21:50:31 #71
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172699764
Tong nog updates inmiddels? Ik trek hier veel inspiratie uit btw
_O_
pi_172699824
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 20:36 schreef tong80 het volgende:

[..]

Mooi om te lezen. En ik ben een geheel volonthouder. ;)

:P
;)
  Trouwste user 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 21:52:25 #73
7889 tong80
Spleenheup
pi_172699833
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 21:08 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

^O^

Kusjes voor jou :*
Ik bewaar ze. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 21:53:09 #74
7889 tong80
Spleenheup
pi_172699856
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 21:17 schreef Zwansen het volgende:
Tong, mocht je je vervelen: http://www.uitzendinggemi(...)re_Tijden_Sport.html

Alle uitzendingen van Andere Tijden Sport. Hopelijk heb je ze nog niet allemaal gezien. :)
Dank je. Heb er te veel gemist. Lekker. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172701551
Tong is een baas _O_
pi_172701795
quote:
14s.gif Op woensdag 26 juli 2017 22:41 schreef Monopoly het volgende:
Tong is een baas _O_
Wel een beetje een droogkloot nu hij niet meer zuipt, maargoed, dat was ie eigenlijk altijd wel al. :P
"Ah, Siwa. My Home. A sacred oasis."
  Trouwste user 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 22:49:53 #77
7889 tong80
Spleenheup
pi_172701878
quote:
14s.gif Op woensdag 26 juli 2017 22:41 schreef Monopoly het volgende:
Tong is een baas _O_
T80 / Tong is een baas

:7

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172701940
quote:
Goed topic! :7
  Trouwste user 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 22:52:06 #79
7889 tong80
Spleenheup
pi_172701974
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 22:47 schreef Bayek het volgende:

[..]

Wel een beetje een droogkloot nu hij niet meer zuipt, maargoed, dat was ie eigenlijk altijd wel al. :P
quote:
1s.gif Op donderdag 25 oktober 2012 21:30 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Tong is oud, droogkloot en zit in een rolstoel
:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 22:52:30 #80
7889 tong80
Spleenheup
pi_172701997
quote:
14s.gif Op woensdag 26 juli 2017 22:51 schreef Monopoly het volgende:

[..]

Goed topic! :7
Op een goed subforum. ;)

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172702015
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 22:52 schreef tong80 het volgende:

[..]

[..]

:T
Dat bedoel ik. Mijn nick is nieuw, maar ik loop hier al langer dan vandaag mee op FOK! O-)
"Ah, Siwa. My Home. A sacred oasis."
  Trouwste user 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 22:57:00 #82
7889 tong80
Spleenheup
pi_172702204
quote:
14s.gif Op woensdag 26 juli 2017 22:52 schreef Bayek het volgende:

maar ik loop hier al langer dan vandaag mee op FOK! O-)
Daar zit een Koos-grap in.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 26 juli 2017 @ 22:58:10 #83
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_172702240
Ben trots op je Tong. Loskomen van slechte gewoontes en verslavingen is ontzettend moeilijk.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  Trouwste user 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 23:05:40 #84
7889 tong80
Spleenheup
pi_172702507
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 22:58 schreef Tinkepink het volgende:
Ben trots op je Tong. Loskomen van slechte gewoontes en verslavingen is ontzettend moeilijk.


:)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172702724
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 22:52 schreef tong80 het volgende:

[..]

Op een goed subforum. ;)

:T
O+
  Trouwste user 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 23:13:26 #86
7889 tong80
Spleenheup
pi_172702780
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 23:11 schreef Leonos het volgende:

[..]

O+
Lees eens terug. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 woensdag 26 juli 2017 @ 23:28:58 #87
7889 tong80
Spleenheup
pi_172703254
Vanmiddag cadeau gegeven aan één van m'n beste vrienden en zijn vrouw. Heb ik in de kliniek gemaakt. Zijn ook op bezoek geweest tijdens mijn opname. Heeft Margot dit op FaceBook geplaatst. Dat ze blij verrast was. :)



:)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172737163
Ik lees dat het over een verslaving gaat maar welke verslaving uberhaupt :$?
  vrijdag 28 juli 2017 @ 14:22:20 #89
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172737181
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 14:21 schreef Dale. het volgende:
Ik lees dat het over een verslaving gaat maar welke verslaving uberhaupt :$?
Drank
  vrijdag 28 juli 2017 @ 14:24:39 #90
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172737230
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 23:28 schreef tong80 het volgende:
Vanmiddag cadeau gegeven aan één van m'n beste vrienden en zijn vrouw. Heb ik in de kliniek gemaakt. Zijn ook op bezoek geweest tijdens mijn opname. Heeft Margot dit op FaceBook geplaatst. Dat ze blij verrast was. :)

[ afbeelding ]

:)

:P
Mooi gebaar.. ondanks alles heb je je hart nog op de goeie plek zitten volgends mij.. O-)
  Trouwste user 2022 vrijdag 28 juli 2017 @ 14:25:31 #91
7889 tong80
Spleenheup
pi_172737240
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 14:24 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Mooi gebaar.. ondanks alles heb je je hart nog op de goeie plek zitten volgends mij.. O-)
Nu m'n lever nog.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 28 juli 2017 @ 14:29:03 #92
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172737314
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 14:25 schreef tong80 het volgende:

[..]

Nu m'n lever nog.

:P
Tja das klote.. ben er ook bang voor als ik aantal jaartjes zo doorga.. is er in de huidige medische techniek geen oplossing voor?
  Trouwste user 2022 vrijdag 28 juli 2017 @ 14:33:22 #93
7889 tong80
Spleenheup
pi_172737410
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 14:29 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Tja das klote.. ben er ook bang voor als ik aantal jaartjes zo doorga.. is er in de huidige medische techniek geen oplossing voor?
Zeker wel, ze leveren zelfs thuis.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 28 juli 2017 @ 14:36:32 #94
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172737486
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 14:33 schreef tong80 het volgende:

[..]

Zeker wel, ze leveren zelfs thuis.

:P
Gewoon een lever op bestelling _O-
Is het een zelfbouwpakket btw?
  Trouwste user 2022 vrijdag 4 augustus 2017 @ 13:32:16 #95
7889 tong80
Spleenheup
pi_172902479
Ik slaap nog niet zo goed, zeg maar onregelmatig of kort, word 's ochtends soms al moe wakker. Dat verschilt per dag. Ga dan af en toe liggen. Dat helpt meestal, kan ik weer normaal functioneren. Trekt wel weer bij, komt denk ik ook door de medicatie die ik momenteel slik. Daar gaat Koos Alberts nog van slaapwandelen. Verder steekt de zucht zijn kop soms op, daar moet ik mee zien te dealen. Hoewel dealen in deze zin misschien een misplaatste term is. Hoewel de trek steeds minder wordt had ik de vooruitgang iets sneller ingeschat. Er was me al verteld dat ik het niet moest onderschatten. Het zijn tijd nodig zal hebben. Dat heb ik in mijn hoofd geprent. Ook doordat het tijdens de opname gestaag vooruit ging. Bijna ongemerkt sluipend herstel je fysiek en mentaal. Ik ging zuchtend en sloffend op m'n slippers de kliniek in en verliet, op m'n Nikes, als ambitieuze sportman het pand. Zich voornemend geen slippertjes meer te begaan.

Eenmaal op jezelf aangewezen wordt het opnieuw aanpakken. De steun die ik krijg is onontbeerlijk en belangrijk. De verantwoordelijkheid ligt echter bij jezelf. Geen excuses of indekken. Belangrijk is dingen gaan ondernemen en een dagindeling zien te vinden. Je huisje kun je echter maar een paar keer op orde brengen, je wasmachine maar een paar keer overuren laten draaien en je administratie moet je niet te veel overbelasten. Anders moet je een nieuwe account zoeken wegens overbelasting. Anders dan in de kliniek met begeleiding, ligt het initiatief en de verantwoordelijk alleen bij mij.

Tijdens de opname in Zevenaar had ik een vol en strak dagschema. Een druk programma, dat ik in de tussenuren of 's avonds zelf nog aanvulde met wandelen en sporten. De dagen vlogen in een poep en een scheet voorbij. Had me dan ook voorgenomen ze eens een poepje te laten ruiken. Niet gelijk harde rukwinden, maar meer fris en fruitige briesjes zonder gezucht. Ik was al gewaarschuwd dat, eenmaal thuis, het nog moeilijk genoeg zou worden. Ik klaag niet, hoort er allemaal bij, en moet er gewoon tegenaan. Heb deze situatie alleen maar aan mezelf te wijten.

Klote is wel dat ik net nu, sinds twee weken, een dikke vocht vasthoudende voet en enkel heb. Ik noem het gekscherend een klompvoet. Kan niet genoeg bewegen. Dat wilde ik juist voortzetten vanuit de opname. Word drie keer per week, door lieve en vakkundige medewerksters van de buurtzorg, met rekverband ingezwachteld. Ik hoop eerdaags weer actiever te kunnen zijn. Heb nu wel genoeg van het klompendansen tijdens 'Nederland in beweging.'. Ben inmiddels zes weken onderweg, lig eigenlijk wel op koers en op schema. Ik was in Zevenaar in vier weken al vijf kilo afgevallen. Had verwacht, vooral door m'n immobiliteit, dat er kilo's bij zouden zijn gekomen. Heb me net gewogen en zit nu op 91 kilo. Nog te zwaar, maar in twee weken tijd toch nog twee extra kilo's kwijt. Vergeleken met zes weken geleden is het een wereld van verschil. Sommigen zeggen dat ik weer op mezelf begin te lijken. Er beter uit zie, minder opgezwollen en minder zwetend. Frisser, energieker. Heb zelfs weer praatjes voor tien. Dus mocht je iemand tegenkomen met een omzwachteld hoofd, schrik dan niet. Grote kans dat ik de oren van zijn kop heb geluld. Gert, m'n neef die me ophaalde uit Zevenaar zei, 'Hé Herm, je loopt weer recht op.' Er is dan ook een grote last van m'n schouders gevallen. Ik zal nog wel tegenslagen krijgen. Moet er dan niet gebukt onder gaan maar, recht op in de wind, mezelf fier een poepje laten ruiken.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 4 augustus 2017 @ 13:37:05 #96
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_172902566
Heb je Zevenaar nog een beetje kunnen verkennen?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Trouwste user 2022 vrijdag 4 augustus 2017 @ 13:41:14 #97
7889 tong80
Spleenheup
pi_172902632
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 13:37 schreef fathank het volgende:
Heb je Zevenaar nog een beetje kunnen verkennen?
Had wel gekund, maar geen behoefte aan. Ik wandelde in de omgeving van de kliniek. Ben één keer naar de Spar geweest, 300 meter verderop. Kersen en koek gekocht voor de anderen van de groep.
Verder het zo veel mogelijk dicht bij huis gezocht. M'n tijd nuttig proberen te besteden. De vrijheid kon ik wel een paar weekjes missen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 4 augustus 2017 @ 13:43:06 #98
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_172902665
Ha de Spar, dat was de supermarkt waar ik op m'n 14e mn drank ging halen :D :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_172902773
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 13:32 schreef tong80 het volgende:
Ik slaap nog niet zo goed, zeg maar onregelmatig of kort, word 's ochtends soms al moe wakker. Dat verschilt per dag. Ga dan af en toe liggen. Dat helpt meestal, kan ik weer normaal functioneren. Trekt wel weer bij, komt denk ik ook door de medicatie die ik momenteel slik. Daar gaat Koos Alberts nog van slaapwandelen. Verder steekt de zucht zijn kop soms op, daar moet ik mee zien te dealen. Hoewel dealen in deze zin misschien een misplaatste term is. Hoewel de trek steeds minder wordt had ik de vooruitgang iets sneller ingeschat. Er was me al verteld dat ik het niet moest onderschatten. Het zijn tijd nodig zal hebben. Dat heb ik in mijn hoofd geprent. Ook doordat het tijdens de opname gestaag vooruit ging. Bijna ongemerkt sluipend herstel je fysiek en mentaal. Ik ging zuchtend en sloffend op m'n slippers de kliniek in en verliet, op m'n Nikes, als ambitieuze sportman het pand. Zich voornemend geen slippertjes meer te begaan.

Eenmaal op jezelf aangewezen wordt het opnieuw aanpakken. De steun die ik krijg is onontbeerlijk en belangrijk. De verantwoordelijkheid ligt echter bij jezelf. Geen excuses of indekken. Belangrijk is dingen gaan ondernemen en een dagindeling zien te vinden. Je huisje kun je echter maar een paar keer op orde brengen, je wasmachine maar een paar keer overuren laten draaien en je administratie moet je niet te veel overbelasten. Anders moet je een nieuwe account zoeken wegens overbelasting. Anders dan in de kliniek met begeleiding, ligt het initiatief en de verantwoordelijk alleen bij mij.

Tijdens de opname in Zevenaar had ik een vol en strak dagschema. Een druk programma, dat ik in de tussenuren of 's avonds zelf nog aanvulde met wandelen en sporten. De dagen vlogen in een poep en een scheet voorbij. Had me dan ook voorgenomen ze eens een poepje te laten ruiken. Niet gelijk harde rukwinden, maar meer fris en fruitige briesjes zonder gezucht. Ik was al gewaarschuwd dat, eenmaal thuis, het nog moeilijk genoeg zou worden. Ik klaag niet, hoort er allemaal bij, en moet er gewoon tegenaan. Heb deze situatie alleen maar aan mezelf te wijten.

Klote is wel dat ik net nu, sinds twee weken, een dikke vocht vasthoudende voet en enkel heb. Ik noem het gekscherend een klompvoet. Kan niet genoeg bewegen. Dat wilde ik juist voortzetten vanuit de opname. Word drie keer per week, door lieve en vakkundige medewerksters van de buurtzorg, met rekverband ingezwachteld. Ik hoop eerdaags weer actiever te kunnen zijn. Heb nu wel genoeg van het klompendansen tijdens 'Nederland in beweging.'. Ben inmiddels zes weken onderweg, lig eigenlijk wel op koers en op schema. Ik was in Zevenaar in vier weken al vijf kilo afgevallen. Had verwacht, vooral door m'n immobiliteit, dat er kilo's bij zouden zijn gekomen. Heb me net gewogen en zit nu op 91 kilo. Nog te zwaar, maar in twee weken tijd toch nog twee extra kilo's kwijt. Vergeleken met zes weken geleden is het een wereld van verschil. Sommigen zeggen dat ik weer op mezelf begin te lijken. Er beter uit zie, minder opgezwollen en minder zwetend. Frisser, energieker. Heb zelfs weer praatjes voor tien. Dus mocht je iemand tegenkomen met een omzwachteld hoofd, schrik dan niet. Grote kans dat ik de oren van zijn kop heb geluld. Gert, m'n neef die me ophaalde uit Zevenaar zei, 'Hé Herm, je loopt weer recht op.' Er is dan ook een grote last van m'n schouders gevallen. Ik zal nog wel tegenslagen krijgen. Moet er dan niet gebukt onder gaan maar, recht op in de wind, mezelf fier een poepje laten ruiken.

:P
2 zinnen op rij beginnen met "hoewel"; ik had meer van een taalvirtuoos verwacht eigenlijk :@

:T
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_172902825
Ow en ontopic, goed bezig Herman. _O_
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Trouwste user 2022 vrijdag 4 augustus 2017 @ 14:23:30 #101
7889 tong80
Spleenheup
pi_172903498
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 13:43 schreef fathank het volgende:
Ha de Spar, dat was de supermarkt waar ik op m'n 14e mn drank ging halen :D :')
Ha ha ha. Dat deden anderen soms stiekem. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 4 augustus 2017 @ 14:24:08 #102
7889 tong80
Spleenheup
pi_172903512
quote:
11s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 13:47 schreef Geralt het volgende:

[..]

2 zinnen op rij beginnen met "hoewel"; ik had meer van een taalvirtuoos verwacht eigenlijk :@

:T
Heb je gelijk in. Stoorde ik me ook aan. Echt. Maar goed. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 4 augustus 2017 @ 14:24:23 #103
7889 tong80
Spleenheup
pi_172903523
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 13:50 schreef Geralt het volgende:
Ow en ontopic, goed bezig Herman. _O_
:)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator vrijdag 4 augustus 2017 @ 14:29:11 #104
249559 crew  Lavenderr
pi_172903618
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 14:23 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ha ha ha. Dat deden anderen soms stiekem. :D

:P
Knap dat je niet voor die verleiding gezwicht bent Tong ^O^
  vrijdag 4 augustus 2017 @ 14:31:34 #105
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_172903674
Ik haal echt inspiratie uit jouw verhalen tong. Vind ook echt dat je je situatie echt goed formuleerd en het echt vertelt hoe jij het in je bovenkamer ervaard.

Succes man, wens je veel geluk toe 8-)
  Trouwste user 2022 vrijdag 4 augustus 2017 @ 14:32:14 #106
7889 tong80
Spleenheup
pi_172903687
quote:
0s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 14:29 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Knap dat je niet voor die verleiding gezwicht bent Tong ^O^
Koste me geen moeite :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_172904363
#cutforTong!

Lekker bezig pik. ^O^ Razend knap. Je weet dat je zo'n beetje half FOK! midden in de nacht kan DM'en als het ff zwaar is he ;)
  Trouwste user 2022 vrijdag 4 augustus 2017 @ 16:06:06 #108
7889 tong80
Spleenheup
pi_172905291
quote:
14s.gif Op vrijdag 4 augustus 2017 15:10 schreef Monopoly het volgende:
#cutforTong!

Lekker bezig pik. ^O^ Razend knap. Je weet dat je zo'n beetje half FOK! midden in de nacht kan DM'en als het ff zwaar is he ;)
Ha ha ha.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator donderdag 17 augustus 2017 @ 10:45:26 #109
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_173203683
Hoe gaat het Tong? :)
Kranplätze müssen verdichtet sein
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 12:49:44 #110
7889 tong80
Spleenheup
pi_173206961
quote:
5s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 10:45 schreef derLudolf het volgende:
Hoe gaat het Tong? :)
Vorige maand dus begonnen met het stoppen van drinken van alcohol. Of andersom, dat de alcohol gestopt is met mij te vinden. Ben vandaag precies acht weken nuchter. Gelukkig lijdt m'n kurkdroge humor er niet onder. De Hema zit momenteel wel in zwaar weer ben ik bang. Vorige week vrijdag schuifelde ik voor het eerst, rustig en bedaard m'n vaste inkoopadresje binnen, toen de bedrijfsleider me huilend in de armen viel. Ik voelde gelijk al nattigheid. Snikkend vertelde hij me dat de omzetcijfers drastisch zijn gedaald. Beneden NAP zelfs. Hij was bang dat ik bij Luuc aan boord was gestapt en me nooit meer terug zou zien. Hakkelend, naar adem happend, hijgde hij dat ie opgelucht was dat ik in de Hema weer mijn natje en droogje kwam halen. Ik moest hem de harde, confronterende waarheid wel vertellen. Alsof majoor Boszhardt van haar geloof was gevallen, zo beduusd keek ie me met zijn vochtige oogjes aan. Zelf hield ik het ook bijna niet meer droog. Maar goed, de kurk was uit de fles. Ik had er een tijdje tegenaan gehikt en was opgelucht weer een drempel overwonnen te hebben. Ik moest hard zijn, niet alleen voor mezelf maar ook voor de winkel waar ik ooit m'n hart aan had verpand.

Vier weken intern op jeugdkamp geweest en, onder begeleiding van een stimulerende ex-topsporter, vrijwel iedere dag op de hometrainer me gallisch en in het zweet gewerkt. Natuurlijk langzaam opgebouwd. Daarbij iedere dag een frisse neus gehaald middels wandelingen in de lommerrijke omgeving van het pretpark. Gezonder en gevarieerder gaan eten. 'Goed kauwe zodat het regulmatig in je bloed komp' zei Tedje van Es 25 jaar geleden al. Zo min mogelijk suiker en veel water drinken. I.p.v drie liter wijn per dag nu drie liter Spa-rood met een smaakje. Na die vier weken was ik al zes kilo afgevallen. Helaas eenmaal weer thuis vrijwel niks kunnen doen door vocht in enkel en voet. Drie keer per week wordt het ingetaped door een lieve pleegzuster bloedwijn. Heb er al vaker last van gehad, was het na twee weken hersteld. Nu duurt het al een maand en komt er nog minstens één week bij. Moet het straks dus weer rustig op gaan bouwen. Dat zal bij Richard zijn waarschijnlijk. Goeie verhalen over gehoord, o.a. van Nicole en Nelleke.
Nelleke wilde me zelfs al overhalen aan de zeskamp mee te doen tijdens de Bommelweek. Zo hard lopen we niet van Stapel zou Huub zeggen. Deze dans laat ik nog even aan me voorbij gaan.

In de laatste vier weken dat ik thuis immobiel was toch nog drie kilo extra kwijtgeraakt. Goede voeding, matiging en geheel onthouding blijkt zelfs zonder bewegen zich al te lonen. Kan natuurlijk ook komen doordat ik sinds twee maanden een mobieltje heb. Al bij al in twee maanden negen kilo kwijt geraakt. Anniko van Santen en Derk Bolt hoeven niet te worden ingeschakeld. Ben ze liever kwijt dan rijk. Mag en moet natuurlijk niet te gemakzuchtig worden. De zucht is er namelijk nog steeds. Die sluimert, op kousenvoeten, als een dief in de nacht. Wel in veel mindere mate dan voorheen. Moet wel waken voor een terugval en met beide benen op de grond blijven. Nu nog goed slapen, waken doe ik 's nachts nog te veel. Maar daar wordt ook aan gewerkt. Alles voor het goede doel en voor de complimentjes die ik al heb gekregen toen ik Nicole, Nelleke en snoepvrouwtje Ellie tegenkwam in de stad.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Spellchecker donderdag 17 augustus 2017 @ 12:53:35 #111
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 12:54:52 #112
7889 tong80
Spleenheup
pi_173207074
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 12:53 schreef maily het volgende:
Goed (en leuk) om te lezen!!
Mooi. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173207128
Goed dat je het volhoud. ^O^
pi_173207517
Niet verschrikkelijk moe door de weinige slaap?
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 13:23:53 #115
7889 tong80
Spleenheup
pi_173207801
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 13:14 schreef RamboDirk het volgende:
Niet verschrikkelijk moe door de weinige slaap?
Jawel. Slaap snel in, na een uurtje word ik wakker en is het kwakkelen. Sta meestal moe op, is echt aanzetten tot. Ga overdag of tegen de avond even liggen. Zal zich nog wel herstellen. We gaan medicatie minderen en in sommige gevallen stoppen. Kan met weinig slaap. Maar nu is het net even te weinig. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † donderdag 17 augustus 2017 @ 20:04:25 #116
368283 ato
pi_173216512
Complimenten Tong, ik kom net van de Hans v/d Togt topic :)

Goed bezig hoor.
Life can be a bitch, so like it..
  † In Memoriam † donderdag 17 augustus 2017 @ 20:07:30 #117
368283 ato
pi_173216605
En waarom ben je gestopt?
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 21:03:07 #118
7889 tong80
Spleenheup
pi_173218330
quote:
1s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 20:04 schreef ato het volgende:
Complimenten Tong, ik kom net van de Hans v/d Togt topic :)

Goed bezig hoor.
:D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 21:03:45 #119
7889 tong80
Spleenheup
pi_173218353
quote:
1s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 20:07 schreef ato het volgende:
En waarom ben je gestopt?
Na 20+ jaar drinken en de laatste jaren extreem was ik geestelijk en lichamelijk op.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † donderdag 17 augustus 2017 @ 21:14:23 #120
368283 ato
pi_173218834
Wel goed dat je hetzelf ontdekte of had je omgeving daar je ook aan herinnerd?
Dat je te veel dronk en heb jezelf hulp gezocht?
Life can be a bitch, so like it..
  donderdag 17 augustus 2017 @ 21:29:26 #121
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173219487
Ik zeg je eerlijk he tong, waarom ga jij geen boek schrijven over je ervaring.. Jij spreekt boekdelen met je verhalen. Je verwoord alles zo dat het echt plezierig is om te lezen maar ook heel informatief.

Als je dat boek nou eens op je lijstje zet dan heb je ook een mooi doel waar je naar toe kan werken en ook iets waar veel mensen wat aan hebben.

Ik vind je echt een echte schrijver, meen ik echt. Dit heb je in je zitten.

Zou ook een mooie soort van therapie zijn om bepaalde tijd te overbruggen.

Respect voor jouw tong hoop echt dat je het volhoud. 8-)
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 21:29:33 #122
7889 tong80
Spleenheup
pi_173219490
quote:
1s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 21:14 schreef ato het volgende:
Wel goed dat je hetzelf ontdekte of had je omgeving daar je ook aan herinnerd?
Dat je te veel dronk en heb jezelf hulp gezocht?
Niet ontdekt, wist het wel. Maar kop in het zand. Gewoon verslaafd. Dan bestaat er niks anders.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 21:30:46 #123
7889 tong80
Spleenheup
pi_173219541
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 21:29 schreef Puk1234 het volgende:
Ik zeg je eerlijk he tong, waarom ga jij geen boek schrijven over je ervaring.. Jij spreekt boekdelen met je verhalen. Je verwoord alles zo dat het echt plezierig is om te lezen maar ook heel informatief.

Als je dat boek nou eens op je lijstje zet dan heb je ook een mooi doel waar je naar toe kan werken en ook iets waar veel mensen wat aan hebben.

Ik vind je echt een echte schrijver, meen ik echt. Dit heb je in je zitten.

Zou ook een mooie soort van therapie zijn om bepaalde tijd te overbruggen.

Respect voor jouw tong hoop echt dat je het volhoud. 8-)
Ik schrijf overal en nergens. Maar wat je zegt hoor ik van meer mensen. En soms niet de minsten.

:)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 17 augustus 2017 @ 21:31:38 #124
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173219578
Ik ben zowiezo een koper alvast bij deze..
  donderdag 17 augustus 2017 @ 21:32:55 #125
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173219635
Ik durf me handen er voor in het vuur te steken dat jij een echt schrijvers brein hebt..

Respecteer ik echt van je.. 8-)
  donderdag 17 augustus 2017 @ 21:35:23 #126
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173219744
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 21:30 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ik schrijf overal en nergens. Maar wat je zegt hoor ik van meer mensen. En soms niet de minsten.

:)

:P
Neem dat van die mensen aan, wordt niet voor niks gezegd.
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 21:39:46 #127
7889 tong80
Spleenheup
pi_173219906
quote:
1s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 21:35 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Neem dat van die mensen aan, wordt niet voor niks gezegd.


:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 17 augustus 2017 @ 21:42:01 #128
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173219992
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 21:39 schreef tong80 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

:P
Heb gelezen... Maar dan vraag ik me af waarom er nog steeds geen boek is :(
  donderdag 17 augustus 2017 @ 21:42:12 #129
469793 Puk1234
Know your worth!
  donderdag 17 augustus 2017 @ 21:43:22 #130
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173220042
Dat je hiermee in de krant hebt gestaan heb ik veel respect voor en dat bevestigd ook mijn inzicht.

Waarom heb je er nog geen werk van gemaakt als ik mag vragen?
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 21:47:08 #131
7889 tong80
Spleenheup
pi_173220185
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 21:43 schreef Puk1234 het volgende:
Dat je hiermee in de krant hebt gestaan heb ik veel respect voor en dat bevestigd ook mijn inzicht.

Waarom heb je er nog geen werk van gemaakt als ik mag vragen?
Drank drugs en foute vrouwen. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 17 augustus 2017 @ 21:53:11 #132
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173220457
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 21:47 schreef tong80 het volgende:

[..]

Drank drugs en foute vrouwen. :)

:P
Drugs en foute vrouwen al uit het spel?
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 21:53:35 #133
7889 tong80
Spleenheup
pi_173220475
quote:
1s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 21:53 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Drugs en foute vrouwen al uit het spel?
Ja, omdat ik te veel zoop. :D ;)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator / Miss SHO donderdag 17 augustus 2017 @ 21:54:14 #134
22592 crew  Ole
pi_173220508
Al goede vrouw ontmoet?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 21:56:46 #135
7889 tong80
Spleenheup
pi_173220624
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 21:54 schreef Ole het volgende:
Al goede vrouw ontmoet?
Tuurlijk. Maar m'n prioriteiten lagen elders. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 17 augustus 2017 @ 21:58:48 #136
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173220719
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 21:53 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ja, omdat ik te veel zoop. :D ;)

:P
Misschien had het zo moeten zijn zodat jij inzicht kreeg dat het noodzakelijk was dat jij een boek ging schrijven ;)

Flauwekul..

Maar zie het als afleiding en als toekomst perspectief voor nu.

Het zal je goed doen, je werkt aan iets goeds, veel mensen zouden er wat aan hebben en ook plezier hebben om het te lezen, je hebt een soort van therapie en je kan een beetje de emoties van je afschrijven.

Misschien mooi moment nu je los bent van al die factoren om je hierop te focussen..
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 22:01:42 #137
7889 tong80
Spleenheup
pi_173220842
Ik kijk wel hoe het loopt. Maar bedankt voor de complimentjes.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 17 augustus 2017 @ 22:02:26 #138
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173220881
Ik wil je best helpen om alles te digitaliseren.. Bedoel heb genoeg kennis van bv Adobe indisign.. Jij bent de schrijver en ik digitalisering het voor je... Dan blijft het alleen over dat je het naar de drukker moet brengen, daar heb ik ook wel contacten voor..

Wil je graag te hulp zijn tong :)
  Moderator / Miss SHO donderdag 17 augustus 2017 @ 22:03:16 #139
22592 crew  Ole
pi_173220918
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 21:56 schreef tong80 het volgende:

[..]

Tuurlijk. Maar m'n prioriteiten lagen elders. :)

:P
:*
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 22:03:35 #140
7889 tong80
Spleenheup
pi_173220935
quote:
1s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:03 schreef Ole het volgende:

[..]

:*
:) :*

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 17 augustus 2017 @ 22:08:12 #141
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173221151
Nou tong als je er werk van wilt maken weet je me te vinden. 8-)
  donderdag 17 augustus 2017 @ 22:09:06 #142
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173221200
En voor het digitaliseren vraag ik niks voor, alleen als je boven de 700 blz gaat XD
  Spellchecker donderdag 17 augustus 2017 @ 22:10:10 #143
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_173221243
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:09 schreef Puk1234 het volgende:
En voor het digitaliseren vraag ik niks voor, alleen als je boven de 700 blz gaat XD
Dat wordt een mooi kostenplaatje dan .... :T
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 22:12:58 #144
7889 tong80
Spleenheup
pi_173221374
quote:
1s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:08 schreef Puk1234 het volgende:
Nou tong als je er werk van wilt maken weet je me te vinden. 8-)
Ok. Ik gooi het in de groep. ;) Maar serieus. Ik houd het in m'n achterhoofd. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator donderdag 17 augustus 2017 @ 22:13:47 #145
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_173221412
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:12 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ik gooi het in de groep. ;)
Ben je schizofreen geworden van het afkicken?

:T
Kranplätze müssen verdichtet sein
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 22:14:01 #146
7889 tong80
Spleenheup
pi_173221420
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:10 schreef maily het volgende:

[..]

Dat wordt een mooi kostenplaatje dan .... :T
:D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 22:15:10 #147
7889 tong80
Spleenheup
pi_173221465
quote:
1s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:13 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Ben je schizofreen geworden van het afkicken?

:T
Nee, dat zijn we niet. Wij zeggen altijd maar: 'Een schizofreen is nooit alleen.'

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 17 augustus 2017 @ 22:15:29 #148
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173221476
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:10 schreef maily het volgende:

[..]

Dat wordt een mooi kostenplaatje dan .... :T
Nou 700 was wel wat overdreven.. :')

Wil alleen zeggen dat ik best moeite wil doen voor hem om het digitaal uit te werken zonder kosten. Vind dat hij dat wel verdiend en het misschien ook een motivatie is om hier mee aan de slag te gaan.

Komen alleen kosten van de drukker bij.
  donderdag 17 augustus 2017 @ 22:18:04 #149
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173221573
Owja en wil daarna natuurlijk 50% van z'n inkomen uiteraard :')
pi_173221638
Ik zou dat boek wel kopen. Ongeacht waar het over gaat. Ik bedoel de auteur is dan natuurlijk wel tong80. Dat is niet de minste zegmaar.
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Spellchecker donderdag 17 augustus 2017 @ 22:21:38 #151
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_173221810
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:18 schreef Puk1234 het volgende:
Owja en wil daarna natuurlijk 50% van z'n inkomen uiteraard :')
Je was goed op dreef maar dit valt me dan wel weer tegen van je ..... :N
  donderdag 17 augustus 2017 @ 22:22:55 #152
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173221881
Als die het doet moet die wel digitaal schrijven het liefst in word..

Bedoel als ik alles van een papieren kladblokje moet overnemen daar gaan er heel wat uren meer inzitten.
  donderdag 17 augustus 2017 @ 22:23:32 #153
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173221911
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:21 schreef maily het volgende:

[..]

Je was goed op dreef maar dit valt me dan wel weer tegen van je ..... :N
Dat was gein.. Haha 😂
Snapt tong ook wel denk ik
  donderdag 17 augustus 2017 @ 22:24:00 #154
469793 Puk1234
Know your worth!
  donderdag 17 augustus 2017 @ 22:24:18 #155
201898 hiddit
Expect the unexpected,
pi_173221939
Goed bezig ^O^ hou het vol

Waar schrijf je nog meer dan? Het leest wel makkelijk weg.
  Spellchecker donderdag 17 augustus 2017 @ 22:24:44 #156
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_173221967
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:22 schreef Puk1234 het volgende:
Als die het doet moet die wel digitaal schrijven het liefst in word..

Bedoel als ik alles van een papieren kladblokje moet overnemen daar gaan er heel wat uren meer inzitten.
Eh je hebt het aangeboden he ... nou niet terugkrabbelen.
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 22:25:40 #157
7889 tong80
Spleenheup
pi_173222001
quote:
14s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:19 schreef Geralt het volgende:
Ik zou dat boek wel kopen. Ongeacht waar het over gaat. Ik bedoel de auteur is dan natuurlijk wel tong80. Dat is niet de minste zegmaar.
Ik zou het ook kopen. Moeten er wel plaatjes in staan.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 22:27:00 #158
7889 tong80
Spleenheup
pi_173222056
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:22 schreef Puk1234 het volgende:
Als die het doet moet die wel digitaal schrijven het liefst in word..

Bedoel als ik alles van een papieren kladblokje moet overnemen daar gaan er heel wat uren meer inzitten.
20 jaar geleden had ik nog geen pc. Schreef wel in het clubblad. Gaf ik de redacteur een handgeschreven briefje. 'Man je leeft nog in het stenentijdperk.' :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 donderdag 17 augustus 2017 @ 22:28:20 #159
7889 tong80
Spleenheup
pi_173222111
quote:
1s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:24 schreef hiddit het volgende:
Goed bezig ^O^ hou het vol

Waar schrijf je nog meer dan? Het leest wel makkelijk weg.
FaceBook. Pagina van Gemeente Zaltbommel. Zeg maar plaatselijke sufferdje. Maar dan op internet. En op m'n eigen FB. En soms hier op FOK!

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  donderdag 17 augustus 2017 @ 22:30:07 #160
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173222196
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:24 schreef maily het volgende:

[..]

Eh je hebt het aangeboden he ... nou niet terugkrabbelen.
Ik zeg niet dat het in een avond af heb.. Maar heb wel vaak tijd over waar ik graag hier tijd in zou steken.

Ik heb zelf ook een half jaar een drank probleem ervaren en heb het er al moeilijk mee dus kan me goed inbeelden waar tong zich in bevind.

Vind dat iemand z'n vaardigheden wel naar voren gehaald mogen worden om andere doelen te gaan stellen..
  donderdag 17 augustus 2017 @ 22:38:02 #161
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173222546
Hoef iig weinig aan z'n grammatica of zinsopbouw te doen.. 8-)
  donderdag 17 augustus 2017 @ 22:38:50 #162
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173222586
Nu ff terug na het onderwerp mijn aanbod staat iig
  † In Memoriam † vrijdag 18 augustus 2017 @ 00:01:35 #163
368283 ato
pi_173225301
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 21:29 schreef tong80 het volgende:

[..]

Niet ontdekt, wist het wel. Maar kop in het zand. Gewoon verslaafd. Dan bestaat er niks anders.

:P
Respect hoor.
Life can be a bitch, so like it..
pi_173225980
quote:
0s.gif Op donderdag 17 augustus 2017 22:22 schreef Puk1234 het volgende:
Als die het doet moet die wel digitaal schrijven het liefst in word..

Bedoel als ik alles van een papieren kladblokje moet overnemen daar gaan er heel wat uren meer inzitten.
Je hebt ook wel iemand nodig die de eindredactie doet/redigeert.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 00:54:57 #165
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173226024
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 00:50 schreef Tommeke het volgende:

[..]

Je hebt ook wel iemand nodig die de eindredactie doet/redigeert.
Misschien hier een appart topic over te openen.

We maken inbreuk op tong z'n topic ;)
pi_173226074
Dat laatste doet tong zelf vaak genoeg.

:P
pi_173226084
De internetverslaving is nog volop aanwezig.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 01:02:03 #168
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173226092
quote:
2s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 01:01 schreef Stien_Struis het volgende:
De internetverslaving is nog volop aanwezig.
Ik beken schuld :')
pi_173226101
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 01:02 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Ik beken schuld :')
Waarvoor?
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 01:06:09 #170
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173226122
quote:
5s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 01:03 schreef Stien_Struis het volgende:

[..]

Waarvoor?
Voor me internet verslaving :')
pi_173226131
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 01:06 schreef Puk1234 het volgende:

[..]

Voor me internet verslaving :')
Ik boelde meer tong zijn verslaving aan topics openen.
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 01:08:10 #172
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173226138
quote:
3s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 01:07 schreef Stien_Struis het volgende:

[..]

Ik boelde meer tong zijn verslaving aan topics openen.
Dan heb ik niks gezegd :')
pi_173226181
Qua samenhangendheid en leesbaarheid zijn z'n postings wel vooruit gegaan heb ik het idee.
pi_173226192
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 01:14 schreef Tommeke het volgende:
Qua samenhangendheid en leesbaarheid zijn z'n postings wel vooruit gegaan heb ik het idee.
Veel plaatjes vooral.
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 01:51:46 #175
7889 tong80
Spleenheup
pi_173226431
quote:
2s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 01:15 schreef Stien_Struis het volgende:

[..]

Veel plaatjes vooral.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 01:52:46 #176
7889 tong80
Spleenheup
pi_173226440
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 01:14 schreef Tommeke het volgende:
Qua samenhangendheid en leesbaarheid zijn z'n postings wel vooruit gegaan heb ik het idee.
Nóg leesbaarder ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 02:01:44 #178
7889 tong80
Spleenheup
pi_173226493
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173226495
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 02:01 schreef tong80 het volgende:

[..]

Achterhaalde kitch.

:P
Kitsch
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 02:03:04 #180
7889 tong80
Spleenheup
pi_173226498
quote:
3s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 02:02 schreef Stien_Struis het volgende:

[..]

Kitsch
Bedoel ik.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 02:29:33 #182
7889 tong80
Spleenheup
pi_173226610
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 02:53:23 #183
7889 tong80
Spleenheup
pi_173226717
Trusten. Morgen nog eens naar Neubauten luisteren. Bestaan nog steeds.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 10:06:24 #184
7889 tong80
Spleenheup
pi_173229236
Goeiemorgen. Zo naar ambulante dienst in Tiel. Laatste keer dat m'n neef "moet' rijden. Bericht van de Menzis gekregen. Mag gebruik gaan maken van taxi. Word opgehaald en thuis gebracht. Ontlast ik neef en het gaat me veel minder kosten.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † vrijdag 18 augustus 2017 @ 18:07:59 #185
368283 ato
pi_173238597
Oh wat goed, het een stuk verder weg van je woonadres?

Hoe was de therapie?
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 19:21:50 #186
7889 tong80
Spleenheup
pi_173239897
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 18:07 schreef ato het volgende:
Oh wat goed, het een stuk verder weg van je woonadres?

Hoe was de therapie?
Van Zaltbommel naar Tiel. Iets minder dan een half uur. Valt dus wel mee. Therapie was goed. Ze ziet me met de week vooruit gaan. Het is niet meer zo heftig als eerst. Ze moet wel een beetje wennen aan de voor haar nieuwe Herman. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator vrijdag 18 augustus 2017 @ 19:24:07 #187
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_173239948
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 01:52 schreef tong80 het volgende:

[..]

Nóg leesbaarder ?

:P
En zowaar nog briljanter.
Kranplätze müssen verdichtet sein
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 19:26:25 #188
7889 tong80
Spleenheup
pi_173240002
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 19:24 schreef derLudolf het volgende:

[..]

En zowaar nog briljanter.
Kan ik niet ontkennen. Nu nog die bescheidenheid van me af schudden.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † vrijdag 18 augustus 2017 @ 19:29:55 #189
368283 ato
pi_173240068
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 19:21 schreef tong80 het volgende:

[..]

Van Zaltbommel naar Tiel. Iets minder dan een half uur. Valt dus wel mee. Therapie was goed. Ze ziet me met de week vooruit gaan. Het is niet meer zo heftig als eerst. Ze moet wel een beetje wennen aan de voor haar nieuwe Herman. :)

:P
Kan je nagaan, hoor je ook van anderen in je omgeving toch?
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 19:30:56 #190
7889 tong80
Spleenheup
pi_173240088
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 19:29 schreef ato het volgende:

[..]

Kan je nagaan, hoor je ook van anderen in je omgeving toch?
Die zien juist de oude Herman weer terug. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † vrijdag 18 augustus 2017 @ 20:02:14 #191
368283 ato
pi_173240767
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 19:30 schreef tong80 het volgende:

[..]

Die zien juist de oude Herman weer terug. :)

:P
De oude Herman van 20 jaar geleden.

Je zonderde je ook zeker af, zei afspraken af.

Dronk je alleen maar thuis? Of ook veel met anderen of in kroegen?
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 20:03:51 #192
7889 tong80
Spleenheup
pi_173240796
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 20:02 schreef ato het volgende:

[..]

De oude Herman van 20 jaar geleden.

Je zonderde je ook zeker af, zei afspraken af.

Dronk je alleen maar thuis? Of ook veel met anderen of in kroegen?
Laatste 15 jaar dronk ik eigenlijk alleen nog thuis. Laatste 8 jaar zagen mensen me alleen nog onderweg naar de supermarkt.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † vrijdag 18 augustus 2017 @ 20:22:54 #193
368283 ato
pi_173241276
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 20:03 schreef tong80 het volgende:

[..]

Laatste 15 jaar dronk ik eigenlijk alleen nog thuis. Laatste 8 jaar zagen mensen me alleen nog onderweg naar de supermarkt.

:P
Werkte je wel..
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 20:23:37 #194
7889 tong80
Spleenheup
pi_173241294
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 20:22 schreef ato het volgende:

[..]

Werkte je wel..
2001 voor het laatst.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † vrijdag 18 augustus 2017 @ 20:38:46 #195
368283 ato
pi_173241602
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 20:23 schreef tong80 het volgende:

[..]

2001 voor het laatst.

:P
Ben je daarom meer gaan drinken?
En mag ik ook weten waarom je niet meer werkte?
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 20:39:16 #196
7889 tong80
Spleenheup
pi_173241610
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 20:38 schreef ato het volgende:

[..]

Ben je daarom meer gaan drinken?
En mag ik ook weten waarom je niet meer werkte?
Ja en nee. ;)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † vrijdag 18 augustus 2017 @ 20:42:40 #197
368283 ato
pi_173241677
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 20:39 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ja en nee. ;)

:P
Wat een vragen stel ik he ;)
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 20:43:04 #198
7889 tong80
Spleenheup
pi_173241692
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 20:42 schreef ato het volgende:

[..]

Wat een vragen stel ik he ;)
:)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † vrijdag 18 augustus 2017 @ 21:15:00 #199
368283 ato
pi_173242460
Ik werk zelf al een tijd als ambulant hulpverlener voor mensen met verslaving en/of psychiatrisch ziektebeeld.

Zelf kon ik vroeger af en toe ook lekker drinken, maar dermate ik ouder word is de behoefte minder.
Ik drink met mate en ik vind het prima zo.
Life can be a bitch, so like it..
  † In Memoriam † vrijdag 18 augustus 2017 @ 21:17:02 #200
368283 ato
pi_173242528
Ik vind veel mensen om mij heen veel zuipen en ontkennen dat zij veel drinken.
Sommige worden ook vervelend.

Daarom mijn petje af Tong, je komt er wel.
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 21:24:53 #201
7889 tong80
Spleenheup
pi_173242706
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 21:15 schreef ato het volgende:
Ik werk zelf al een tijd als ambulant hulpverlener voor mensen met verslaving en/of psychiatrisch ziektebeeld.

Zelf kon ik vroeger af en toe ook lekker drinken, maar dermate ik ouder word is de behoefte minder.
Ik drink met mate en ik vind het prima zo.
Ik ben mateloos. Kan niet matig drinken. Alles of niks.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 21:26:05 #202
7889 tong80
Spleenheup
pi_173242734
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 21:17 schreef ato het volgende:
Ik vind veel mensen om mij heen veel zuipen en ontkennen dat zij veel drinken.
Sommige worden ook vervelend.

Daarom mijn petje af Tong, je komt er wel.
Ik kom er ook. mis het wel, maar het is kiezen of delen.

Tijdens de opname zag ik al snel wie er niet wilden kiezen. Gingen er niet voor. Soms vroeg ik me af wat ze er deden. En alles lag aan een ander.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † vrijdag 18 augustus 2017 @ 21:28:52 #203
368283 ato
pi_173242806
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 21:24 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ik ben mateloos. Kan niet matig drinken. Alles of niks.

:P
Goede zelf reflectie, heel veel mensen kunnen dat niet.

Zoals bv Hans v/d Togt zeg ach eentje, twee of drie kan wel.
Of een Bonnie die zegt dat zij het kan.

Nee dat kunnen zij niet.
Life can be a bitch, so like it..
  † In Memoriam † vrijdag 18 augustus 2017 @ 21:31:24 #204
368283 ato
pi_173242874
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 21:26 schreef tong80 het volgende:

[..]

Ik kom er ook. mis het wel, maar het is kiezen of delen.

Tijdens de opname zag ik al snel wie er niet wilden kiezen. Gingen er niet voor. Soms vroeg ik me af wat ze er deden. En alles lag aan een ander.

:P
Die mensen die alles neer leggen bij een ander, kunnen niet naar zichzelf kijken.
Dan vlucht je weer terug in de drank.

Daarom is het ook belangrijk om naast het stoppen, therapie te hebben en te kijken waarom je veel dronk en vluchte in de drank.
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 21:32:52 #205
7889 tong80
Spleenheup
pi_173242898
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 21:28 schreef ato het volgende:

[..]

Goede zelf reflectie, heel veel mensen kunnen dat niet.

Zoals bv Hans v/d Togt zeg ach eentje, twee of drie kan wel.
Of een Bonnie die zegt dat zij het kan.

Nee dat kunnen zij niet.
Daar hebben we het vaak enb recent nog over in de desbetreffebnde topics in SHO. Ik kijk er dwars doorheen

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 21:36:35 #206
7889 tong80
Spleenheup
pi_173243004
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 21:31 schreef ato het volgende:

[..]

Die mensen die alles neer leggen bij een ander, kunnen niet naar zichzelf kijken.
Dan vlucht je weer terug in de drank.

Daarom is het ook belangrijk om naast het stoppen, therapie te hebben en te kijken waarom je veel dronk en vluchte in de drank.
Niet alleen drank. Ik ben er 4 weken geweest. In de laatste week drie proef verloven van een dag meegemaakt met groepsgenoten. De één had in een pretpark coke op. Lag aan zijn vriend die snoof in z'n bijzijn. Dat had die vriend niet mogen doen. De ander was op proefverlof en het ging moelijk met afspraken in de kliniek. Eenmaal thuis gebruikte ie speed. Want hij was gestresst geraakr door de begeleiderfs. Een ander ging naar huis, hoogzwanger 2 weken voor de bavalling. Werd 'sn achts in de kliniek geholpen bijna een insult of al een insult. Wilde er niet over praten met de bahandeler die haar als revens verpleegkundige had geholpen en klwaad was. Dat was dus onterecht want hinj was haar moeder neit. Die zijn cverloren. komt nooit goed.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 18 augustus 2017 @ 21:40:47 #207
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_173243109
Heb ooit in een grijs verleden een lieberman cursus geprobeerd, helaas waren de tutors zelf zwaar verslaafd aan een vliegende tovenaar dat ik na 1 sessie alweer mijn gall & gall korting ging opstrijken :')
  Spellchecker vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:16:21 #208
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_173244183
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 21:36 schreef tong80 het volgende:

[..]

Niet alleen drank. Ik ben er 4 weken geweest. In de laatste week drie proef verloven van een dag meegemaakt met groepsgenoten. De één had in een pretpark coke op. Lag aan zijn vriend die snoof in z'n bijzijn. Dat had die vriend niet mogen doen. De ander was op proefverlof en het ging moelijk met afspraken in de kliniek. Eenmaal thuis gebruikte ie speed. Want hij was gestresst geraakr door de begeleiderfs. Een ander ging naar huis, hoogzwanger 2 weken voor de bavalling. Werd 'sn achts in de kliniek geholpen bijna een insult of al een insult. Wilde er niet over praten met de bahandeler die haar als revens verpleegkundige had geholpen en klwaad was. Dat was dus onterecht want hinj was haar moeder neit. Die zijn cverloren. komt nooit goed.

:P
Eh ... zit je mobiel ofzo?
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:20:56 #209
7889 tong80
Spleenheup
pi_173244307
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 22:16 schreef maily het volgende:

[..]

Eh ... zit je mobiel ofzo?
:D Type snel. Geen zin om zo'n lap tekst te controleren.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Spellchecker vrijdag 18 augustus 2017 @ 22:46:39 #210
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_173244878
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 22:20 schreef tong80 het volgende:

[..]

:D Type snel. Geen zin om zo'n lap tekst te controleren.

:P
Ah oke ... ( :T )
pi_173246098
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 21:36 schreef tong80 het volgende:

[..]

Niet alleen drank. Ik ben er 4 weken geweest. In de laatste week drie proef verloven van een dag meegemaakt met groepsgenoten. De één had in een pretpark coke op. Lag aan zijn vriend die snoof in z'n bijzijn. Dat had die vriend niet mogen doen. De ander was op proefverlof en het ging moelijk met afspraken in de kliniek. Eenmaal thuis gebruikte ie speed. Want hij was gestresst geraakr door de begeleiderfs. Een ander ging naar huis, hoogzwanger 2 weken voor de bavalling. Werd 'sn achts in de kliniek geholpen bijna een insult of al een insult. Wilde er niet over praten met de bahandeler die haar als revens verpleegkundige had geholpen en klwaad was. Dat was dus onterecht want hinj was haar moeder neit. Die zijn cverloren. komt nooit goed.

:P
Ik dacht dat je geen kliniekverhalen meer mocht posten.
  Trouwste user 2022 zaterdag 19 augustus 2017 @ 00:37:07 #212
7889 tong80
Spleenheup
pi_173247886
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 23:34 schreef MCH het volgende:

[..]

Ik dacht dat je geen kliniekverhalen meer mocht posten.
Niet toen ik intern was. Ik noem nu geen namen.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173248529
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 augustus 2017 22:20 schreef tong80 het volgende:

[..]

:D Type snel. Geen zin om zo'n lap tekst te controleren.

:P
was al bang dat je naar de fles gegrepen had :X :P
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Trouwste user 2022 zaterdag 19 augustus 2017 @ 01:21:22 #214
7889 tong80
Spleenheup
pi_173248571
quote:
11s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 01:18 schreef Geralt het volgende:

[..]

was al bang dat je naar de fles gegrepen had :X :P
Kan ik me voorstellen. Maar dan type ik anders. Zoiets....

KAm ik me voorr stellen. Maar ik tipe ik dan anders.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 maandag 21 augustus 2017 @ 12:24:33 #215
7889 tong80
Spleenheup
pi_173298089
Vandaag voor mijn doen erg lang blijven liggen. Om 10.00 uur er pas uit terwijl ik om 22.00 uur al naar bed ging. Vrijdag is m'n medicatie veranderd en verminderd, mede juist omdat ik zo slecht sliep. Dit is denk ik een overgangsfase. Droom nu heftig en slaap onrustig. Kijken hoe het zich allemaal ontwikkeld. Nu gaat het gelukkig wel.
Kijken wat de dag brengt. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  maandag 21 augustus 2017 @ 14:32:26 #216
469793 Puk1234
Know your worth!
pi_173300695
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 12:24 schreef tong80 het volgende:
Vandaag voor mijn doen erg lang blijven liggen. Om 10.00 uur er pas uit terwijl ik om 22.00 uur al naar bed ging. Vrijdag is m'n medicatie veranderd en verminderd, mede juist omdat ik zo slecht sliep. Dit is denk ik een overgangsfase. Droom nu heftig en slaap onrustig. Kijken hoe het zich allemaal ontwikkeld. Nu gaat het gelukkig wel.
Kijken wat de dag brengt. :)

:P
Dat heb ik ook nog steeds heel heftig dromen en vaak wakker worden.

Zijn inmiddels al weken voorbij :{
  † In Memoriam † maandag 21 augustus 2017 @ 17:52:21 #217
368283 ato
pi_173304609
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 12:24 schreef tong80 het volgende:
Vandaag voor mijn doen erg lang blijven liggen. Om 10.00 uur er pas uit terwijl ik om 22.00 uur al naar bed ging. Vrijdag is m'n medicatie veranderd en verminderd, mede juist omdat ik zo slecht sliep. Dit is denk ik een overgangsfase. Droom nu heftig en slaap onrustig. Kijken hoe het zich allemaal ontwikkeld. Nu gaat het gelukkig wel.
Kijken wat de dag brengt. :)

:P
Heb je naast de medicatie tegen drank zucht ook slaap medicatie?
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 maandag 21 augustus 2017 @ 17:54:19 #218
7889 tong80
Spleenheup
pi_173304652
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 17:52 schreef ato het volgende:

[..]

Heb je naast de medicatie tegen drank zucht ook slaap medicatie?
Nee, hoef ik ook niet. Altijd al slecht geslapen. Is niet erg, ben ik gewend. Alleen de laatste tijd nóg slechter. Gaat wel weer over. Ik slaap wel redelijk snel in. Dus gewoon wachten tot dat ik langer door slaap.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † maandag 21 augustus 2017 @ 18:52:28 #219
368283 ato
pi_173305775
Gelukkig.

Maar de medicatie die verminderd is waar je het over hebt, is dat dat de medicatie tegen drank misbruik?
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 maandag 21 augustus 2017 @ 19:50:22 #220
7889 tong80
Spleenheup
pi_173306913
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 18:52 schreef ato het volgende:
Gelukkig.

Maar de medicatie die verminderd is waar je het over hebt, is dat dat de medicatie tegen drank misbruik?
Nee, die blijft hetzelfde.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † maandag 21 augustus 2017 @ 22:11:25 #221
368283 ato
pi_173311450
Wat voor medicatie is afgelopen vrijdag veranderd dan?
Life can be a bitch, so like it..
pi_173312928
Misschien moet er wat druk van de ketel
U MAD?
pi_173312975
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 19:50 schreef tong80 het volgende:

[..]

Nee, die blijft hetzelfde.

:P
Je seksuele driften komen nu zeker ook weer terug, wil je pener nog wel hard worden (afgezien van je hoge leeftijd)?
  Trouwste user 2022 maandag 21 augustus 2017 @ 23:07:48 #224
7889 tong80
Spleenheup
pi_173313078
quote:
1s.gif Op maandag 21 augustus 2017 22:11 schreef ato het volgende:
Wat voor medicatie is afgelopen vrijdag veranderd dan?
Privé :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 maandag 21 augustus 2017 @ 23:08:21 #225
7889 tong80
Spleenheup
pi_173313091
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 23:01 schreef de_boswachter het volgende:
Misschien moet er wat druk van de ketel
Nee hoor. Lig niet te woelen of te piekeren. Komt wel goed.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 maandag 21 augustus 2017 @ 23:10:02 #226
7889 tong80
Spleenheup
pi_173313125
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 23:03 schreef MCH het volgende:

[..]

Je seksuele driften komen nu zeker ook weer terug, wil je pener nog wel hard worden (afgezien van je hoge leeftijd)?
Heb nooit seksuele driften gehad. Het is dat ik zo gruwelijk aantrekkelijk was en door de meiden en vrouwen werd versierd.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 dinsdag 22 augustus 2017 @ 13:48:30 #227
7889 tong80
Spleenheup
pi_173321155
Nog drie ons. Dan zit ik onder de 90 kilo. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Moderator dinsdag 22 augustus 2017 @ 13:57:22 #228
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_173321311
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 13:48 schreef tong80 het volgende:
Nog drie ons. Dan zit ik onder de 90 kilo. :)

:P
*O*
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  Moderator / Miss SHO dinsdag 22 augustus 2017 @ 13:58:29 #229
22592 crew  Ole
pi_173321333
quote:
0s.gif Op maandag 21 augustus 2017 23:10 schreef tong80 het volgende:

[..]

Heb nooit seksuele driften gehad. Het is dat ik zo gruwelijk aantrekkelijk was en door de meiden en vrouwen werd versierd.

:P
:s) :')
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Trouwste user 2022 dinsdag 22 augustus 2017 @ 13:58:52 #230
7889 tong80
Spleenheup
pi_173321339
quote:
2s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 13:57 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

*O*
En dat tijdens een maandlang geen fysieke activiteit. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 dinsdag 22 augustus 2017 @ 13:59:16 #231
7889 tong80
Spleenheup
pi_173321345
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 13:58 schreef Ole het volgende:

[..]

:s) :')
:D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173328497
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 13:48 schreef tong80 het volgende:
Nog drie ons. Dan zit ik onder de 90 kilo. :)

:P
Lekker bezig!
  Trouwste user 2022 dinsdag 22 augustus 2017 @ 20:22:03 #233
7889 tong80
Spleenheup
pi_173329105
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 20:00 schreef DoubleDip het volgende:

[..]

Lekker bezig!
Het kost wat, maar dan heb je ook iets. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 22 augustus 2017 @ 20:23:44 #234
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_173329172
Goed om te lezen dat het steeds wat beter gaat.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_173329366
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 13:58 schreef Ole het volgende:

[..]

:s) :')
Jij bent ooit in tong80 getrapt begrijp ik uit deze post?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-08-2017 20:30:37 ]
  Trouwste user 2022 dinsdag 22 augustus 2017 @ 20:33:53 #236
7889 tong80
Spleenheup
pi_173329505
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 20:23 schreef Straatcommando. het volgende:
Goed om te lezen dat het steeds wat beter gaat.
Gestaag. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 22 augustus 2017 @ 20:44:15 #237
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_173329838
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 20:33 schreef tong80 het volgende:

[..]

Gestaag. :)

:P
supercliche, maar Rome is ook niet in een dag gebouwd.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_173329851
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 20:28 schreef MCH het volgende:

[..]

Jij bent ooit in tong80 getrapt begrijp ik uit deze post?
Het was leuk. Kort. Heftig. En bloedgeil. En toen ging men weer zijn en haar eigen weg.

Dat is het mooiste wat er is. Al die beweegredenen.

Ik kan me dat zo voorstellen.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Trouwste user 2022 dinsdag 22 augustus 2017 @ 20:49:54 #239
7889 tong80
Spleenheup
pi_173330000
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 20:44 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

supercliche, maar Rome is ook niet in een dag gebouwd.
Brian Clough: "Rome wasn't built in a day. But I wasn't on that particular job."

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 dinsdag 22 augustus 2017 @ 20:51:55 #240
7889 tong80
Spleenheup
pi_173330053
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 20:44 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Het was leuk. Kort. Heftig. En bloedgeil.

Er was geen reet aan. Lang. Doods. En lusteloos.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173330176
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 20:51 schreef tong80 het volgende:

[..]

Er was geen reet aan. Lang. Doods. En lusteloos.

:P
Ach, dat kan ook natuurlijk. Alleen is het beeld wat ik schetste beter voor de legendarische geschiedschrijving. Ik vond het altijd een prima meid die vooral uitstekend kon pijpen. Ook op stofzuiggebied was zij virtuoos. Verder kunnen daar geen harde conclusies aan verbonden worden natuurlijk.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Trouwste user 2022 dinsdag 22 augustus 2017 @ 21:19:29 #242
7889 tong80
Spleenheup
pi_173330886
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 20:56 schreef Bart2002 het volgende:

Verder kunnen daar geen harde conclusies aan verbonden worden natuurlijk.
Heb jij weer gelijk in. Blijft slap gelul in de ruimte.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † woensdag 23 augustus 2017 @ 20:35:58 #243
368283 ato
pi_173349425
Goed bezig Tong
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 woensdag 23 augustus 2017 @ 20:40:15 #244
7889 tong80
Spleenheup
pi_173349508
quote:
1s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 20:35 schreef ato het volgende:
Goed bezig Tong
:)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173349852
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 21:19 schreef tong80 het volgende:

[..]

Heb jij weer gelijk in. Blijft slap gelul in de ruimte.

:P
Tegen dat laatste heb ik geen enkel bezwaar. Mits een bietje op niveaux natuurlijk. Maar dat kunnen we aan jou wel overlaten. ;)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Trouwste user 2022 woensdag 23 augustus 2017 @ 20:58:58 #246
7889 tong80
Spleenheup
pi_173349949
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 20:55 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Tegen dat laatste heb ik geen enkel bezwaar. Mits een bietje op niveaux natuurlijk. Maar dat kunnen we aan jou wel overlaten. ;)


:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173350067
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 20:58 schreef tong80 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

:P
Een wat gebrekkig verstand van de Voetbal hier. Wel van de hoofden vaak. Dus ik kan deze reply niet helemaal duiden. :) Als het gewoon een onderdeel is van gezellige onzin is dat prima natuurlijk. Het inhoudelijke gedeelte komt dan b.v. morgen wel weer.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Trouwste user 2022 woensdag 23 augustus 2017 @ 21:05:28 #248
7889 tong80
Spleenheup
pi_173350120
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 21:03 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Een wat gebrekkig verstand van de Voetbal hier. Wel van de hoofden vaak. Dus ik kan deze reply niet helemaal duiden. :) Als het gewoon een onderdeel is van gezellige onzin is dat prima natuurlijk. Het inhoudelijke gedeelte komt dan b.v. morgen wel weer.
Mits een bietje op niveaux natuurlijk.

15 jaar in het eerste elftal van NIVO Sparta gevoetbald. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173350253
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 21:05 schreef tong80 het volgende:

[..]

Mits een bietje op niveaux natuurlijk.

15 jaar in het eerste elftal van NIVO Sparta gevoetbald. :)

:P
Ah zo. :D Het orakel van het forum is soms wat lastig te begrijpen. Maar met wat duiding valt het allemaal volstrekt passend in elkaar. Dat heeft wel iets moois.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Trouwste user 2022 woensdag 23 augustus 2017 @ 21:12:04 #250
7889 tong80
Spleenheup
pi_173350301
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 21:10 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Ah zo. :D Het orakel van het forum is soms wat lastig te begrijpen. Maar met wat duiding valt het allemaal volstrekt passend in elkaar. Dat heeft wel iets moois.
Nu bloos ik een bietje als een kroot.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173352594
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 21:12 schreef tong80 het volgende:

[..]

Nu bloos ik een bietje als een kroot.

:P
:D
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Trouwste user 2022 woensdag 23 augustus 2017 @ 23:18:06 #252
7889 tong80
Spleenheup
pi_173353136
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 22:51 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

:D
Trusten :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173353156
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 23:18 schreef tong80 het volgende:

[..]

Trusten :)

:P
Howdy Maestro. Hou je het nog steeds vol? Dat zou klasse zijn. En zo niet dan ook. ;)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  Trouwste user 2022 donderdag 24 augustus 2017 @ 11:17:10 #254
7889 tong80
Spleenheup
pi_173358232
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 23:19 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Howdy Maestro. Hou je het nog steeds vol? Dat zou klasse zijn. En zo niet dan ook. ;)
Lukt nog steeds. :) Vandaag ondanks dikke voet en enkel toch proberen te fietsen. Ben al meer dan een maand inactief. Slaap niet goed en sta vermoeid op. Trekt soms, maar meestal niet bij. Beweging activeert en stimuleert. Draad weer op zien te pakken.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 25 augustus 2017 @ 13:02:07 #255
7889 tong80
Spleenheup
pi_173383971
Vandaag verder met bewegen. Net stukje gewandeld. Later vandaag op de fiets. Moet het weer proberen op te pakken.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Spellchecker vrijdag 25 augustus 2017 @ 13:23:47 #256
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_173384375
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 13:02 schreef tong80 het volgende:
Vandaag verder met bewegen. Net stukje gewandeld. Later vandaag op de fiets. Moet het weer proberen op te pakken.

:P
Elke dag een kleine stap gaat beter dan eens per week een grote sprong ;)
  Moderator vrijdag 25 augustus 2017 @ 13:26:06 #257
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_173384418
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 13:02 schreef tong80 het volgende:
Vandaag verder met bewegen. Net stukje gewandeld. Later vandaag op de fiets. Moet het weer proberen op te pakken.

:P
Stilstaan is achteruitgaan, dus goed bezig Tong.
Kranplätze müssen verdichtet sein
  Trouwste user 2022 vrijdag 25 augustus 2017 @ 13:26:13 #258
7889 tong80
Spleenheup
pi_173384423
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 13:23 schreef maily het volgende:

[..]

Elke dag een kleine stap gaat beter dan eens per week een grote sprong ;)
Dat kan ook niet. Moet het weer opbouwen. Ik neem de tijd. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 25 augustus 2017 @ 13:28:01 #259
7889 tong80
Spleenheup
pi_173384454
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 13:26 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Stilstaan is achteruitgaan, dus goed bezig Tong.
Klopt. Ik was pas een maand bezig toen ik weer thuis was en het niet kon doorzetten. Had in feiten pas een bodem gelegd. Ben veel afgevallen maar conditioneel weer bij af.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173390431
Hee tong80 wat een verhaal joh! Hart onder de riem bij deze, zet 'm op! :P :P
pi_173391165
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 13:28 schreef tong80 het volgende:

[..]

Klopt. Ik was pas een maand bezig toen ik weer thuis was en het niet kon doorzetten. Had in feiten pas een bodem gelegd. Ben veel afgevallen maar conditioneel weer bij af.

:P
We worden qua conditie natuurlijk nooit meer jonge Goden als 50 plussers zijnde. Dat dienen we ons te beseffen. ;)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_173391863
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 13:02 schreef tong80 het volgende:
Vandaag verder met bewegen. Net stukje gewandeld. Later vandaag op de fiets. Moet het weer proberen op te pakken.

:P
Goed bezig. Lekker naar buiten is goed voor je.
  Trouwste user 2022 vrijdag 25 augustus 2017 @ 20:45:31 #263
7889 tong80
Spleenheup
pi_173393204
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 18:35 schreef Conflict het volgende:
Hee tong80 wat een verhaal joh! Hart onder de riem bij deze, zet 'm op! :P :P
I will :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 25 augustus 2017 @ 20:46:23 #264
7889 tong80
Spleenheup
pi_173393233
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 19:14 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

We worden qua conditie natuurlijk nooit meer jonge Goden als 50 plussers zijnde. Dat dienen we ons te beseffen. ;)
Moest het als eerste elftalvoetballer als rechtsbuiten al niet van m'n inzet en conditie hebben. :D

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 25 augustus 2017 @ 20:47:28 #265
7889 tong80
Spleenheup
pi_173393258
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 19:51 schreef DoubleDip het volgende:

[..]

Goed bezig. Lekker naar buiten is goed voor je.
Ik weet. Vitamine D is ook onontbeerlijk. Verder doet de buitenlucht je sowieso goed. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173396119
quote:
Pretentieus en gênant.

Wat zal die zanger zich schamen als ie dit na 34 jaar terugziet.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-08-2017 23:06:12 ]
  Trouwste user 2022 vrijdag 25 augustus 2017 @ 23:22:19 #267
7889 tong80
Spleenheup
pi_173396466
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 23:05 schreef bakfietsmoeder het volgende:

[..]

Pretentieus en gênant.

Wat zal die zanger zich schamen als ie dit na 34 jaar terugziet.
Zou er blij om zijn geweest. RIP.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173397935
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 23:22 schreef tong80 het volgende:

[..]

Zou er blij om zijn geweest. RIP.

:P
Oh is ie overleden, ja? Excuses.
pi_173398146
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 augustus 2017 00:53 schreef bakfietsmoeder het volgende:

[..]

Oh is ie overleden, ja? Excuses.
Jij weet altijd op een charmante manier de plank mis te slaan. Leuk is dat wel. :) En het is chanant trouwens. Gênant is geen Nederlands.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_173398286
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 augustus 2017 01:12 schreef Bart2002 het volgende:

[..]
En het is chanant trouwens. Gênant is geen Nederlands.
Waar heb jij het nou weer over?

http://www.vandale.nl/opzoeken?pattern=genant&lang=nn

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 26-08-2017 01:33:28 ]
pi_173398327
quote:
De oudeheer Vandale slaat de plank wel vaker mis. Vertrouw er nou maar op dat deze oudgediende gelijk heeft. Soberso zou je wat meer vertrouwen in oudgedienden moeten hebben.

Het bewijs:
ONZ / De geboorte van 'chanant' O+
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_173398628
Topic niet gelezen :@

Tong ga zo door!!!! _O_
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
  Trouwste user 2022 zaterdag 26 augustus 2017 @ 06:43:31 #273
7889 tong80
Spleenheup
pi_173398957
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 augustus 2017 00:53 schreef bakfietsmoeder het volgende:

[..]

Oh is ie overleden, ja? Excuses.
Aanvaard.

Je mag hem overigens ook Frank Tovey noemen. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 26 augustus 2017 @ 06:44:23 #274
7889 tong80
Spleenheup
pi_173398959
quote:
14s.gif Op zaterdag 26 augustus 2017 02:50 schreef Geralt het volgende:
Topic niet gelezen :@

Tong ga zo door!!!! _O_
Dank je. Lees het later maar door. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173398966
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 augustus 2017 00:53 schreef bakfietsmoeder het volgende:

[..]

Oh is ie overleden,
Onbegrepen.
  Trouwste user 2022 zaterdag 26 augustus 2017 @ 07:09:25 #276
7889 tong80
Spleenheup
pi_173399002
quote:
2s.gif Op zaterdag 26 augustus 2017 06:48 schreef Stien_Struis het volgende:

[..]

Onbegrepen.
Wat viel er te begrijpen ?

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zondag 27 augustus 2017 @ 11:55:54 #277
7889 tong80
Spleenheup
pi_173418742
Voor het eerst in jaren onder de 90 kilo. 89.800. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † zondag 27 augustus 2017 @ 12:05:44 #278
368283 ato
pi_173418884
Gefeliciteerd.
Life can be a bitch, so like it..
  Spellchecker zondag 27 augustus 2017 @ 12:08:31 #279
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  Moderator zondag 27 augustus 2017 @ 12:20:33 #280
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_173419113
Hou vol Tong _O_
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Trouwste user 2022 zondag 27 augustus 2017 @ 13:15:57 #281
7889 tong80
Spleenheup
pi_173420145
quote:
0s.gif Op zondag 27 augustus 2017 12:20 schreef Tagliano het volgende:
Hou vol Tong _O_
Still going strong. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173420754
Nog steeds goed bezig zo te lezen. Top, kerel! Blijf zo doorgaan. ^O^
´
  Trouwste user 2022 zondag 27 augustus 2017 @ 15:53:57 #283
7889 tong80
Spleenheup
pi_173424405
quote:
14s.gif Op zondag 27 augustus 2017 13:47 schreef Kim-Holland het volgende:
Nog steeds goed bezig zo te lezen. Top, kerel! Blijf zo doorgaan. ^O^
Deal :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173427651
quote:
0s.gif Op zondag 27 augustus 2017 11:55 schreef tong80 het volgende:
Voor het eerst in jaren onder de 90 kilo. 89.800. :)

:P
Gefeliciteerd met deze mijlpaal :)
  Trouwste user 2022 zondag 27 augustus 2017 @ 22:21:45 #285
7889 tong80
Spleenheup
pi_173433715
quote:
0s.gif Op zondag 27 augustus 2017 18:27 schreef DoubleDip het volgende:

[..]

Gefeliciteerd met deze mijlpaal :)
De zoveelste ;)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 dinsdag 29 augustus 2017 @ 09:35:34 #286
7889 tong80
Spleenheup
pi_173457079
Straks naar de huisarts, misschien permanente steunkous. :{ Ook bloed laten prikken. Is al bijna 2 maanden geleden. Ben benieuwd hoe het er voor staat. Daarna stukje fietsen voor de conditie. Maar.......

Had van mijn moeke al iets gehoord over een oud-schoolvriend en voetbalkameraad. Ze kent hem ook al erg lang. Altijd hallo en even lullen. Laatste jaren weer meer contact door Facebook. Ook een echte Bommelaar, positivo, weer in love tevens Ajacied. Wel van de andere club uit Bommel, ik de rooien hij de groenen. Dus altijd lekker plagen. Gisteren mailcontact. Heeft kwaadaardig slokdarmkanker. Minstens 20 keer bestralen en 4 keer chemokuur. Daarna operatie. 54 jaar net als ik. Vol in het leven. Moest effe slikken. En voelde natuurlijk woede, wat niks helpt. Maar dat is de eerste reactie. De machteloosheid. Hij krijgt veel steun van vrienden en op FB.
Dan ga je weer relativeren. Zo onrechtvaardig.

:{
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  † In Memoriam † dinsdag 29 augustus 2017 @ 12:33:18 #287
368283 ato
pi_173459801
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 09:35 schreef tong80 het volgende:
Straks naar de huisarts, misschien permanente steunkous. :{ Ook bloed laten prikken. Is al bijna 2 maanden geleden. Ben benieuwd hoe het er voor staat. Daarna stukje fietsen voor de conditie. Maar.......

Had van mijn moeke al iets gehoord over een oud-schoolvriend en voetbalkameraad. Ze kent hem ook al erg lang. Altijd hallo en even lullen. Laatste jaren weer meer contact door Facebook. Ook een echte Bommelaar, positivo, weer in love tevens Ajacied. Wel van de andere club uit Bommel, ik de rooien hij de groenen. Dus altijd lekker plagen. Gisteren mailcontact. Heeft kwaadaardig slokdarmkanker. Minstens 20 keer bestralen en 4 keer chemokuur. Daarna operatie. 54 jaar net als ik. Vol in het leven. Moest effe slikken. En voelde natuurlijk woede, wat niks helpt. Maar dat is de eerste reactie. De machteloosheid. Hij krijgt veel steun van vrienden en op FB.
Dan ga je weer relativeren. Zo onrechtvaardig.

:{
Permanente Steunkous vanwege oedeem in je voet/been?

Over je 'oude' vriend en slecht nieuws verwerken. Probeer negatieve gedachtes om te zetten in positieve gedachtes. Dat weet jij zelf natuurlijk ook wel, maar natuurlijk mag je het kut vinden.

Gelukkig wordt hij behandeld en gaat men voor de genezing.
Life can be a bitch, so like it..
  † In Memoriam † dinsdag 29 augustus 2017 @ 12:34:02 #288
368283 ato
pi_173459817
Ps je lever functie waarde zou wel een stuk beter zijn :)
Life can be a bitch, so like it..
  Trouwste user 2022 dinsdag 29 augustus 2017 @ 14:24:33 #289
7889 tong80
Spleenheup
pi_173461678
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 12:34 schreef ato het volgende:
Ps je lever functie waarde zou wel een stuk beter zijn :)
Die is maar een klein beetje aangetast. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173461855
Mooi dat je vooruit blijft gaan. Goed bezig.
pi_173462044
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 augustus 2017 19:14 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

We worden qua conditie natuurlijk nooit meer jonge Goden als 50 plussers zijnde. Dat dienen we ons te beseffen. ;)
ook als 50plusser kan je een prima conditie hebben hoor.
Zeker als de lat niet hoger ligt dan fietsen en wandelen
  Trouwste user 2022 dinsdag 29 augustus 2017 @ 15:08:23 #292
7889 tong80
Spleenheup
pi_173462486
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 14:35 schreef mootie het volgende:
Mooi dat je vooruit blijft gaan. Goed bezig.
Dank je. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173462534
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 14:46 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

ook als 50plusser kan je een prima conditie hebben hoor.
Zeker als de lat niet hoger ligt dan fietsen en wandelen
waarom FOK! je zoveel op vakantie?
  Trouwste user 2022 dinsdag 29 augustus 2017 @ 15:12:00 #294
7889 tong80
Spleenheup
pi_173462564
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 14:46 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

ook als 50plusser kan je een prima conditie hebben hoor.
Zeker als de lat niet hoger ligt dan fietsen en wandelen
Heb je gelijk in. Als sporter heb ik het nooit van m'n conditie moeten hebben. Sprinter en techniek. Wel een boven gemiddelde conditie natuurlijk. Ben straks tevreden een normale conditie terug te hebben. Veel ouwe maten en huidige vrienden sporten nog steeds. Sommigen zelfs 60 of ouder. In het negende in vriendenteam voetballen of fietsen en mountainbiken. Leuk om ze te volgen op FB.
Zelf wil ik gaan fitnessen onder begeleiding. lekker voldaan moe worden. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173462775
Je was tijdens je opname toch wel aan bewegen geslagen en dat ging steeds beter? Waarom dan niet doorgezet ?
  dinsdag 29 augustus 2017 @ 15:36:15 #296
2796 Rocket Ride
Na regen komt prijzenregen
pi_173463061
Heftig verhaal Tong. Respect voor je vechtlust en aanpak. Hou vol!
  Trouwste user 2022 dinsdag 29 augustus 2017 @ 15:37:07 #297
7889 tong80
Spleenheup
pi_173463077
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 15:21 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Je was tijdens je opname toch wel aan bewegen geslagen en dat ging steeds beter? Waarom dan niet doorgezet ?
Al meer dan een maand vocht in kuit, enkel en voet. Valt terug te lezen. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 dinsdag 29 augustus 2017 @ 15:37:25 #298
7889 tong80
Spleenheup
pi_173463083
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 15:36 schreef Rocket Ride het volgende:
Heftig verhaal Tong. Respect voor je vechtlust en aanpak. Hou vol!
Dank. :)

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_173465015
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 09:35 schreef tong80 het volgende:
Straks naar de huisarts, misschien permanente steunkous. :{ Ook bloed laten prikken. Is al bijna 2 maanden geleden. Ben benieuwd hoe het er voor staat. Daarna stukje fietsen voor de conditie. Maar.......

Had van mijn moeke al iets gehoord over een oud-schoolvriend en voetbalkameraad. Ze kent hem ook al erg lang. Altijd hallo en even lullen. Laatste jaren weer meer contact door Facebook. Ook een echte Bommelaar, positivo, weer in love tevens Ajacied. Wel van de andere club uit Bommel, ik de rooien hij de groenen. Dus altijd lekker plagen. Gisteren mailcontact. Heeft kwaadaardig slokdarmkanker. Minstens 20 keer bestralen en 4 keer chemokuur. Daarna operatie. 54 jaar net als ik. Vol in het leven. Moest effe slikken. En voelde natuurlijk woede, wat niks helpt. Maar dat is de eerste reactie. De machteloosheid. Hij krijgt veel steun van vrienden en op FB.
Dan ga je weer relativeren. Zo onrechtvaardig.

:{
Hoe was het bij de huisarts?
pi_173465128
Lekker bezig tong! _O_

[ Bericht 70% gewijzigd door #ANONIEM op 29-08-2017 17:21:29 ]
  Trouwste user 2022 dinsdag 29 augustus 2017 @ 18:48:32 #301
7889 tong80
Spleenheup
pi_173466672
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 17:21 schreef Leonos het volgende:
Lekker bezig tong! _O_
:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')