geen idee, ik ben benieuwdquote:
Mooi balletje. Ziet er smaakvol uit. Fijn recept hequote:Op dinsdag 25 juli 2017 19:48 schreef derLudolf het volgende:
Oh het resultaat van mijn culinair avontuur
[ afbeelding ]
Samen met wat opgebakken nieuwe aardappels
ziet er goed uit. eet smakelijkquote:Op dinsdag 25 juli 2017 19:48 schreef derLudolf het volgende:
Oh het resultaat van mijn culinair avontuur
[ afbeelding ]
Samen met wat opgebakken nieuwe aardappels
De ballen van rulerquote:Op dinsdag 25 juli 2017 19:54 schreef rulerofdeath het volgende:
[ afbeelding ]
even lekker sudderen,
et voila:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
mijn avondeten:
[ afbeelding ]
ik vind ze een klein beetje aan de droge kant, maar de zilveruitjes geven er toch wel een goede smaak aan.
edit: 2e helft met klein beetje mayo opgegeten. daar wordt ie wel iets fijner van
ik neem er nog een
dan ga ik dat de volgende keer eens proberenquote:Op dinsdag 25 juli 2017 20:13 schreef Monopoly het volgende:
[..]
De ballen van ruler
Volgende keer een vleesfond pot of juspoeder bij doen. Dan heb je een bak jus waar je balletjes nog lekker in sudderen. Dan worden ze net zo zachtjes van als de tietjes van yvonne
En dat waren zequote:
Ik ben benieuwd naar de foto's van je gehaktballenquote:Op donderdag 27 september 2018 20:21 schreef itchycoo het volgende:
Nou krijg ik ook zin om gehaktballen te maken. Dit weekend maar weer eens een lading maken.
quote:Op donderdag 27 september 2018 20:25 schreef noodgang het volgende:
[..]
Ik ben benieuwd naar de foto's van je gehaktballen
Een goede bal heeft geen saus nodig.quote:Op zaterdag 29 september 2018 20:28 schreef Stratotanker het volgende:
Goede structuur, mooi contrast, zeer hanteerbaar. Geen pindasaus!
[ afbeelding ]
Ziet er lekker uit!quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |