abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 5 juli 2017 @ 10:37:03 #51
73386 Fazz
onderweg
pi_172184103
Succes met verhuizen Luna! Fijn dat er niet zo heel veel hoeft te gebeuren :)

Bij ons moet de vloer er echt een keer uit ivm rotte balken. September is het plan; ik ben benieuwd :P
pi_172184789
quote:
1s.gif Op woensdag 5 juli 2017 10:34 schreef Fazzoletti het volgende:
Ach jemig Selv -O- Zijn je meisjes wel naar de opvang? Beterschap :*
Nee, er was geen plek. Ik had N. maar achter de tablet gezet terwijl ik met L. in bed lag en toen ineens arriveerden de hulptroepen in de vorm van mijn moeder. Normaal werkt ze op woensdag de hele dag (schoolvervoer met de taxi en wat extra ritten), maar er vielen een aantal groepen/mensen uit, dus ze kan tot twee uur helpen. O+ Daarna zet ik N. wel weer voor de tv tot man thuis komt om 5 uur. oO< Hopelijk is het morgen voorbij, die werkdag kan ik eigenlijk niet missen. :X

Beterschap voor B. ook Exode. :*

Succes Fazz! Kinderwagen voor alle spullen en baby in de drager? :P
pi_172184807
quote:
1s.gif Op woensdag 5 juli 2017 11:12 schreef Selvaria het volgende:

[..]

Nee, er was geen plek. Ik had N. maar achter de tablet gezet terwijl ik met L. in bed lag en toen ineens arriveerden de hulptroepen in de vorm van mijn moeder. Normaal werkt ze op woensdag de hele dag (schoolvervoer met de taxi en wat extra ritten), maar er vielen een aantal groepen/mensen uit, dus ze kan tot twee uur helpen. O+ Daarna zet ik N. wel weer voor de tv tot man thuis komt om 5 uur. oO< Hopelijk is het morgen voorbij, die werkdag kan ik eigenlijk niet missen. :X

Beterschap voor B. ook Exode. :*

Succes Fazz! Kinderwagen voor alle spullen en baby in de drager? :P
wat fijn dat je hulp hebt gekregen!
pi_172184981
Beterschap Selv, ziek zijn met een peuter vind ik al uitdagend, laat staan met een baby erbij. Fijn dat je moeder er is O+

Succes met verhuizen luna!

Ik zit sinds gister met een been in het gips. Komende week onbelast en dan nog 5 weken 'loop'gips, ben benieuwd hoe dat zal zijn met een peuter :+.
pi_172185735
Exode wat een rotvirus. Hopelijk knapt hij snel op!

Selv ook al aan de virussen. Beterschap!

Luna zo te lezen heeft je mini echt twee topdagen gehad. Succes met verhuizen.

Fazz wat een onderneming hè met de kinderen naar het strand. Mijn twee peuters vinden het er echter zo geweldig dat ik het gedoe er maar voor over heb. Ze blijven gelukkig ook keurig in de buurt bij mij, dus ik denk dat wij vanmiddag ook nog wel richting strand gaan met de bakfiets. 8-)

Bij ons wordt komend weekend een dakkapel geplaatst door mijn man en aan het einde van de middag komt hun opa al even met de hijskraan om alvast wat balken op zolder te hijsen. Ik denk dat vanaf vanmiddag opa een nog grotere held is dan zij nu al vinden. :D
pi_172187243
GotC, gips? Watskeburt?
Dat klinkt ook als gedoe Fazz...dat vind ik soms met 1 ukkepuk al.
Zo dat is inderdaad cool Nikki, een hijskraan!

Vanochtend naar apotheek geweest en een hoestdrank voor vastzittende hoest gehaald want die tijm siroop en vsm druppels hielpen niet bepaald. Vies! vindt ie het, Vies! Hij begon te kokken etc. Met veel moeite naar binnen gekregen (limonade als beloning hielp). En dat moet dus nog 2 keer...vanmiddag krijgt ie erna een ijsje en dan voor het slapen nog...uhm wat gaan we dan verzinnen.
pi_172188347
Gotc wat is er gebeurd?
Beterschap
pi_172196316
Gisteren geopereerd, er is een botje waar ik al 1.5 jaar last van had weggehaald :).
pi_172196451
Poeh best een lang herstel Gotc, sterkte ermee, en dan is het morgen ook nog erg warm.
  donderdag 6 juli 2017 @ 00:47:57 #60
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_172206225
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 10:20 schreef lunapuella het volgende:

[..]

Kun je nagaan, dan is dus eigenlijk al het speelgoed voor iedereen! ;)

We moeten in het nieuwe huis alleen wat verven en kabels doortrekken, dus we kunnen er gelukkig vrij snel in. Maar goed ook, want de huur van ons huidige appartement is ook niet goedkoop...

Beterschap voor B exode! Sneu als ze zich niet lekker voelen. ;(
Meevaller van de maand: huur betaal je vooruit, hypotheek achteraf! En dan was bij ons de eerste maand ook nog alleen rente en geen aflossing.

Volgens mij is dat standaard? Was voor ons een flinke meevaller destijds, zeker incl retour borg.
Kwak
pi_172207372
quote:
1s.gif Op donderdag 6 juli 2017 00:47 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

Meevaller van de maand: huur betaal je vooruit, hypotheek achteraf! En dan was bij ons de eerste maand ook nog alleen rente en geen aflossing.

Volgens mij is dat standaard? Was voor ons een flinke meevaller destijds, zeker incl retour borg.
Ja, daar was ik al achter en scheelt inderdaad flink! Borg hebben we niet, maar we hebben wel met afgesproken met de nieuwe huurder dat vloeren en gordijnen overgenomen worden. :)
pi_172207398
Sterkte gotc! Hopelijk niet te veel jeuk met het warme weer. En dat peuter mee werkt. Ach misschien is het een leuk spelletje op schoot in de rolstoel
pi_172208766
GotC, succes met herstel! Hopelijk gaat het allemaal goed!

Fazz, is het nog gelukt? Ben wel benieuwd hoe dat gaat. Ik ben tot nu toe een keer alleen met I naar het strand gegaan, mijn vriend bleef toen thuis met Y. En een keer zijn we met z'n vieren gegaan. Toen bleef ik met Y bij/in een strandtent zitten, terwijl mijn vriend af en toe met I naar de zee ging etc.Voor de strandtent kon I lekker in het zand spelen, en wij konden haar vanaf het terras zien.De combinatie van een ondernemende peuter die van alles wil en een baby die je graag uit de zon wil houden en moet voeden etc is wel ingewikkeld in je eentje!

Zo, ik heb I nog nooit zo van streek en hysterisch meegemaakt als gisteravond. Ze was bijna aan het hyperventileren, zweten, rode wangen, niet meer uit haar woorden komen. Ze kwam er gewoon niet meer uit. Mijn vriend wilde haar al bijna onder een koude douche zetten. Ik was Y aan het voeden en ben naar ze toegegaan en ze werd in mijn armen gelukkig weer rustig. Half uurtje daarna vroeg ik haar waarom ze nu zo van streek was geweest want ik was benieuwd naar haar verhaal. Dat wist ze toen zelf niet. Lag ze al een uur op bed, roept ze me ineens omdat ze het weer wist. Ze had haar buurmeisje een pleister willen geven omdat die 's middags gevallen was en bloed had, maar dat kon/mocht niet meer omdat het buurmeisje al op bed lag. O+ . Het is heel lief, maar wat een drama kan ze daar van maken. _O_ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_172208861
Ah das wel naar GotC! Kon het niet over de zomer heen getild worden of wilde je dat niet?

Hier nog steeds een ziekig jochie, vanochtend 37,5 dus prima temp en weer op het KDV. Maar ik stel me erop in dat ik rond 15:00 weer gebeld ga worden. Hij hoest nog steeds erg naar en eet weinig, drinken gelukkig goed. En hij speelt, is vrolijk etc. Morgenochtend toch nog even naar de huisarts, wel een fijn idee net voor onze vakantie.

Mijn vrouw zit er ondertussen behoorlijk doorheen, enorm veel gedoe op haar werk en ook met zwanger worden (ander topic). Laatste werkdag vandaag voor haar (en voor mij) kortom wij zijn enorm toe aan vakantie!
pi_172208868
Ach, lieve I. toch. O+ Ik vind het zo sneu als ze zo van streek zijn. N. moest gisteren heel erg spugen toen man haar in bed aan het voorlezen was. Ik had uit voorzorg al een emmer naast haar bed gezet omdat ze er 's middags ook al alles uit gegooid had, maar het meeste was er naast gegaan en ze was zo enorm verdrietig. Toen haar bed weer schoon was en ze een nieuwe pyjama aan had zei ze: "Ikke heb gespuugd. Moest huilen. Nu weer blij, joepie!". :D O+
pi_172208878
Succes met het herstel GotC!
  donderdag 6 juli 2017 @ 10:48:26 #67
149959 SQ
snelle trees
pi_172210237
Ach I toch! Zo begaan met het leed van anderen, dat is wel lief maar ook wel sneu dat ze er zo'n last van heeft. Mauw kan ook zulke buien hebben maar die zijn meestal inherent aan doodmoe zijn + een trigger zoals geen snoepje mogen in plaats van je avondeten. Dan zitten we gerust 20 minuten aan tafel naar een paars betraande misthoorn te luisteren :')

Selvaria, wat lekker fijn en simpel ook eigenlijk zo'n peuter :D _O_
Spugen is overigens wel heel zielig. Ik heb het pas 1 keer meegemaakt tot nu toe (afkloppen) maar dat brak echt mijn hart. Ze had zo'n honger en dorst en alles wat ze at kwam er binnen 30 minuten weer uit ;(

Exode, hopelijk is de ellende nu wel voorbij zeg :* En GotC, sterkte met het herstel!
disclaimer
  donderdag 6 juli 2017 @ 10:51:36 #68
149959 SQ
snelle trees
pi_172210308
Hier zijn we echt hard op weg met zindelijkheid. Weinig gepusht, en het is gewoon waar wat ze zeggen: het komt vanzelf :+ Nu hoor ik elke ochtend rond 7 uur een "mama, plassen!" uit haar kamertje komen. En dan trekt ze zelf haar luier uit en gaat ze op het potje terwijl ik er naast zit. En trots kijken joh :D Grijnzen van oor tot oor! Ze plast nu wel minimaal 3 keer per dag op het potje, ik denk dat de zondvloedluiers van een paar weken geleden dus echt een voorbode van zindelijkheid waren.

En eergisteren kwam ik rond 20:30 naar beneden na Noud z'n clustersessie en hoorde ik "Mama! Poepen!" En toen heeft ze dus ook op het potje gekakt! We zijn er bijna!

En verder is ze echt zo dol op haar broertje. Ik smelt er dagelijks van O+

disclaimer
pi_172210443
Zo SQ, dat is snel en wat fijn dat het zo vanzelf gaat. Het stomme is dat wij er al helemaal aan gewend zijn bij B terwijl hij pas 2 weken zonder luier loopt. Maar hij doet het ook gewoon echt heel erg goed. Zelfs plas ophouden als dat 'moet'.

Zo'n bui lijkt me ook erg naar Franny, vooral voor I zelf.

B heeft wel zijn buien, maar niet dat ie niet meer bereikbaar is zeg maar. Vanochtend was ie bloedchagerijnig 'NIET TEGEN MIJ PRATEN', maar dat vind ik dan stiekem grappig.
pi_172210536
Zindelijkheid.... wij gaan er maar vanuit dat dat hier nog wel een jaar duurt en als dat net als bij de oudste van de ene op de andere dag, is dat geen probleem natuurlijk. Die was 3 jaar en een week, dus ik verwacht ook zoiets bij Koen.

Ik ben vorige week met Koen bij de logopediste geweest omdat hij door het te korte tongriempje en lipbandje op zijn eten sabbelde in plaats van kauwde, maar eigenlijk had hij na de behandeling bij de gespecialiseerde tandarts zichzelf al de goede techniek aangeleerd. Wel wil ze hem over 8 weken weer zien om in de gaten te houden of hij vanzelf begint met praten of dat hij toch meer stimulans nodig heeft. Bij het bezoek aan het CB heeft Koen wel alvast een VVE indicatie gekregen, maar of we daar wat mee doen zien we in januari wel. Of later, maar in elk geval gaat hij pas in januari naar de speelleergroep. We hebben wel een lijst meegekregen waarop we kunnen bijhouden wat hij zegt, maar die hangt blanco in de keuken. Spreken is LAVA :D

Ik maak me er niet druk om hoor, komt vanzelf. Thijs begon ook pas met 2,5.

And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
  donderdag 6 juli 2017 @ 11:08:12 #71
149959 SQ
snelle trees
pi_172210574
Hij ziet er gezond uit Laura, een ondernemende peuter!
En inderdaad... het komt vanzelf. Een vriendin van me heeft een zoon van mei 2015 en die zegt ook twee woorden. Het kind is verder intens gelukkig en gezond en ontwikkelt zich ook prima, hij steekt zijn energie alleen liever in groeien (eten :')) dan in praten :D
disclaimer
pi_172211137
Wat betreft zindelijkheid, B is bijna 3,5 en had er tot 2 weken geleden totaal geen interesse voor. Alsof er een knopje werd omgezet in zijn hoofd, zo ineens. Met praten loopt hij dus voor maar motorisch is ie weer minder, tenminste het fijne motorische. Duplo wordt gebouwd door erop te rammen want anders lukt het hem gewoon niet. En puzzelen kan hij al helemaal niet.
pi_172211732
Fijn dat het zo goed gaat met de zindelijkheid SQ! En wat een lieve foto O+

Ik maakte me ook een beetje zorgen om Ketels praten, maar dat gaat nu ineens heel goed. Ze moeten er dus inderdaad gewoon lekker cliché aan toe zijn. :') Goed dat je je er nu niet druk om maakt McLaura! En leuke foto's. Met stoer spijkerpakje O+
pi_172212449
Zindelijkheid gaat hier prima als ze in haar blote kont rondloopt. Verder dringen we nog niet aan. Ik had eigenlijk ook nog niks verwacht.

Wij komen hier aanschuiven :W

L. is vandaag jarig en een echte peuter. Dat vierden we dit weekend en vanochtend op het strand. Ze ligt nu uitgeteld in bed.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  donderdag 6 juli 2017 @ 12:30:20 #75
149959 SQ
snelle trees
pi_172212460
Ooh wat een dame alweer kris!! Gefeliciteerd!
disclaimer
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')