abonnement Unibet Coolblue
pi_172094899
Maarten 't Hart zei het al, de broccoli van de supermarkt is smakeloos maar ik merkte het nooit, tot vandaag.
Het verschil is duidelijk met de broccoli die ik gisteren at en die van Ekoplaza kwam.
Ik proef echt nauwelijks broccoli aan de broccoli van vandaag. Zullen er dan nog wel vitaminen in zitten vraag je je af.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 19:14:25 #2
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172096452
Ja.
pi_172096454
een groente in water helemaal kapotkoken en daarmee alle smaak en voedingswaardes er uit trekken en dan klagen dat het smakeloos is.

hollanders!!
  zaterdag 1 juli 2017 @ 19:14:51 #4
203089 Scuidward
Vleugje cynisme, vol verstand
pi_172096464
Ik denk dat er wel vitaminen in zullen zitten. Ik weet namelijk niet hoe vitaminen smaken. Maar de smaak komt natuurlijk door andere substanties.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 19:16:45 #5
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_172096499
quote:
8s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 19:14 schreef racerdkb het volgende:
een groente in water helemaal kapotkoken en daarmee alle smaak en voedingswaardes er uit trekken en dan klagen dat het smakeloos is.

hollanders!!
Sowieso broccoli gaat een hoop fout bij. Mensen flikkeren de stelen weg en/of stoppen het verkeerd om in de pan. En dan dat kapot koken inderdaad. Broccoli kook je net als pasta al dente.
And so is the past
pi_172096888
Mijn moeder kookte de broccoli altijd gesneden in kleine roosjes in een bodempje water. Een vriendin van mij zag ik een keer de broccoli in z'n geheel (alleen het harde kontje eraf) in een bodempje water koken. Duurt wat langer (want grote massa), maar wel erg lekker!
Somebody that I used to know
pi_172097255
quote:
2s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 19:35 schreef Postbus100 het volgende:
Mijn moeder kookte de broccoli altijd gesneden in kleine roosjes in een bodempje water. Een vriendin van mij zag ik een keer de broccoli in z'n geheel (alleen het harde kontje eraf) in een bodempje water koken. Duurt wat langer (want grote massa), maar wel erg lekker!
met deksel er op? dan stoom je het gewoon en dat is inderdaad veel beter voor smaakbehoud.
pi_172097278
quote:
10s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 19:54 schreef racerdkb het volgende:

[..]

met deksel er op? dan stoom je het gewoon en dat is inderdaad veel beter voor smaakbehoud.
Ja klopt. Maar wist niet dat je een stronk ook in z'n geheel kon stomen. Geeft een heel leuk effect.
Somebody that I used to know
pi_172098008
Ik snij de hele broccoli inclusief steel in stukjes en doe die in een schaal met een bodempje water in de magnetron. Lijkt me het beste voor de smaak. Daarna balsamico-azijn en olijfolie erover. Maar de broccolismaak zat er vandaag niet of nauwelijks aan. Kan dus flink verschillen waar je de broccoli haalt.
pi_172158021
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 20:30 schreef Loekie1 het volgende:
Ik snij de hele broccoli inclusief steel in stukjes en doe die in een schaal met een bodempje water in de magnetron.
Wat?
quote:
Lijkt me het beste voor de smaak. Daarna balsamico-azijn en olijfolie erover.
Wat? :r
quote:
Maar de broccolismaak zat er vandaag niet of nauwelijks aan. Kan dus flink verschillen waar je de broccoli haalt.
Duh?
pi_172171595
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 juli 2017 09:58 schreef Deshain het volgende:

[..]

Wat?

[..]

Wat? :r

[..]

Duh?
Alle gekookte groenten wordt lekker als je bij het opdienen balsamicoazijn en olijfolie erover doet. Probeer maar!
pi_172171791
Ik kook het altijd 20 min in de snelkookpan en prak het dan door de instant aardappelpuree van knorr en doe er dan een lading maggi en tomatenketchup overheen.
pi_172172092
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 juli 2017 19:46 schreef Farenji het volgende:
Ik kook het altijd 20 min in de snelkookpan en prak het dan door de instant aardappelpuree van knorr en doe er dan een lading maggi en tomatenketchup overheen.
Bah.
  dinsdag 4 juli 2017 @ 20:42:04 #14
325896 Thezappa
Fok!dealer
pi_172173494
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 19:14 schreef RobinOok het volgende:
Ja.
chili erop
aandeel Fok! hier te krijgen , pm voor vraagprijs
  dinsdag 4 juli 2017 @ 23:47:25 #15
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_172179492
Broccoli moet je niet koken, :N.
In niet te dunne plakken snijden, olie, peper en zout er over, husselen, op een bakplaat met papier 20 minuten in de oven op 180 graden. :9~
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_172182301
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 juli 2017 19:39 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Alle gekookte groenten wordt lekker als je bij het opdienen balsamicoazijn en olijfolie erover doet. Probeer maar!
Als je de brocolli nou blancheert en dan in de oven met wat balsamico laat karameliseren wordt het nog wat. Een kwak Balsamico over in de magnetron gekookte (:')) groenten wordt nooit wat.
  woensdag 5 juli 2017 @ 10:44:03 #17
44346 junkiesietze
Trotse Scooter-rijder.
pi_172184248
broccoli met kaassaus :9~
Ik boek je met mijn neon je weet.
en ik heb ook een auto.
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 5 juli 2017 @ 11:03:26 #18
414785 sirdanilot
pi_172184638
Het gehim is om de broccoli in een klein laagje water te koken. En op het fornuis, niet in de magnetron. Op een paar uitzonderingen na is de magnetron om op te warmen, niet om te koken.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  woensdag 5 juli 2017 @ 11:10:00 #19
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172184744
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 11:03 schreef sirdanilot het volgende:
Het gehim is om de broccoli in een klein laagje water te koken. En op het fornuis, niet in de magnetron. Op een paar uitzonderingen na is de magnetron om op te warmen, niet om te koken.
Hoe kom je nou weer aan die wijsheid? ;(
Magnetron is prima geschikt om groenten te bereiden. Beter dan "in een klein laagje water op het fornuis".
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 5 juli 2017 @ 11:10:39 #20
414785 sirdanilot
pi_172184762
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 11:10 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Hoe kom je nou weer aan die wijsheid? ;(
Magnetron is prima geschikt om groenten te bereiden. Beter dan "in een klein laagje water op het fornuis".
Dus jij stopt je broccoli in de magnetron? Serieus?

:')
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_172184817
Brocolli koken... En dan ook op zo'n manier dat het zo zacht is dat het in je mond uit elkaar valt.

Wraaghh.
  User die het meest klaagt 2022 woensdag 5 juli 2017 @ 11:16:01 #22
414785 sirdanilot
pi_172184838
Broccoli in de oven kan trouwens ook heel goed.

Of wat wij een keer hadden gedaan, broccoli met hindoestaanse kerrie en ketjap in aluminiumfolie en dan op de barbeque. Maar dat pakketje zou je denk ik ook wel in de oven kunnen doen. Klinkt misschien gek maar was retelekker.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  woensdag 5 juli 2017 @ 11:20:27 #23
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_172184913
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 11:16 schreef sirdanilot het volgende:
Broccoli in de oven kan trouwens ook heel goed.
http://www.francescakookt.nl/geroosterde-broccoli/
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
pi_172184947
Stomen, eventueel serveren met een boter-citroen-welkekruidenjewil-sausje.
"Pools are perfect for holding water"
pi_172185090
quote:
1s.gif Op woensdag 5 juli 2017 11:14 schreef zarGon het volgende:
Brocolli koken... En dan ook op zo'n manier dat het zo zacht is dat het in je mond uit elkaar valt.

Wraaghh.
NEE! :|W , beetgaar koken en dan met een kaassaus :9
  woensdag 5 juli 2017 @ 15:03:26 #26
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172190045
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 11:10 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Dus jij stopt je broccoli in de magnetron? Serieus?

:')
Nee, want ik heb een kutmagnetron en ik kan er niet mee overweg.
Maar als je er wel mee overweg kunt is het een betere manier om je groenten te garen dan koken in water.
  woensdag 5 juli 2017 @ 15:22:50 #27
168739 Red_85
'echt wel'
pi_172190528
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 11:28 schreef Charlotte3 het volgende:

[..]

NEE! :|W , beetgaar koken en dan met een kaassaus :9
Ja, echt :r

Haal het bij de groenteboer en stoom het eigenlijk meer dan ik het kook. Deksel op de pan in een heel klein laagje water. Inclusief delen van de steel.
Ene keer neutraal, andere keer met restjes gesmolten kaas.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  woensdag 5 juli 2017 @ 15:35:58 #28
421960 Sotchi2014
Is echt een vrouw
pi_172190781
Dit topic ;(
Op maandag 17 oktober 2016 17:20 schreef Danny het volgende:
Sotchi2014 is echt onmisbaar voor FOK!
pi_172192175


Zo zijn ze het beste.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_172192552
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 15:03 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nee, want ik heb een kutmagnetron en ik kan er niet mee overweg.
Maar als je er wel mee overweg kunt is het een betere manier om je groenten te garen dan koken in water.
Wat is er moeilijk aan? Groente in stukken snijden, in een bak geschikt voor de magnetron, klein beetje water erin en tien minuten op hoogste stand. Volgens mij houd je dan de meeste smaak en vitamines, mits het goede broccoli is.
pi_172193492
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 16:32 schreef habitue het volgende:
[ afbeelding ]

Zo zijn ze het beste.
Hoe maak je dat? Drie keer overheen rijden?
  woensdag 5 juli 2017 @ 17:33:48 #32
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172194100
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 16:44 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Wat is er moeilijk aan? Groente in stukken snijden, in een bak geschikt voor de magnetron, klein beetje water erin en tien minuten op hoogste stand. Volgens mij houd je dan de meeste smaak en vitamines, mits het goede broccoli is.
10 minuten?!?!?!?!?!? Fucking hell, als ik het stoom haal ik de 10 minuten al niet! :o :o :o

Wat ik er moeilijk aan vind is de timing. Maar ik begrijp dat dat jou niet uitmaakt, een minuut meer of minder. |:(
pi_172194616
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 16:44 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Wat is er moeilijk aan? Groente in stukken snijden, in een bak geschikt voor de magnetron, klein beetje water erin en tien minuten op hoogste stand. Volgens mij houd je dan de meeste smaak en vitamines, mits het goede broccoli is.
:').

Nederlanders en hun prakvoer. :').
pi_172194799
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 17:33 schreef RobinOok het volgende:

[..]

10 minuten?!?!?!?!?!? Fucking hell, als ik het stoom haal ik de 10 minuten al niet! :o :o :o

Wat ik er moeilijk aan vind is de timing. Maar ik begrijp dat dat jou niet uitmaakt, een minuut meer of minder. |:(
Toevallig net broccoli gemaakt in de magnetron. Ik zet hem op negen minuten 700W. Hij was perfect.
pi_172194924
Ik roerbak het, smaakt het nootachtig door. Afblussen met een half kopje water en minuutje stomen door de deksel eerop te doen.
.
pi_172197006
quote:
1s.gif Op woensdag 5 juli 2017 17:10 schreef Deshain het volgende:

[..]

Hoe maak je dat? Drie keer overheen rijden?
Geen idee, zo zag het er altijd bij mn oma uit. ;(
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  woensdag 5 juli 2017 @ 21:35:34 #37
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_172201258
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 17:58 schreef Loekie1 het volgende:
Toevallig net broccoli gemaakt in de magnetron. Ik zet hem op negen minuten 700W. Hij was perfect.
Je kon hem in één keer naar binnen slurpen.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  vrijdag 7 juli 2017 @ 15:53:04 #38
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_172246362
Wokken met sojasaus, rijstazijn (als je dat lekker vindt), sesamolie, gember en een klein beetje knoflook. Klontje boter op het einde. Typische Japanse combinatie van ingrediënten dit, op de boter na.
pi_172258488
quote:
6s.gif Op vrijdag 7 juli 2017 15:53 schreef Gary_Oak het volgende:
Wokken met sojasaus, rijstazijn (als je dat lekker vindt), sesamolie, gember en een klein beetje knoflook. Klontje boter op het einde. Typische Japanse combinatie van ingrediënten dit, op de boter na.
Oehhh dat klinkt onwijs lekker!
Ga ik eens proberen :).
  zaterdag 8 juli 2017 @ 00:21:52 #40
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_172259443
quote:
14s.gif Op vrijdag 7 juli 2017 23:29 schreef Charlotte3 het volgende:

[..]

Oehhh dat klinkt onwijs lekker!
Ga ik eens proberen :).
Niet te veel sesamolie, drie theelepels is genoeg. :) Is nogal sterk van smaak.
pi_172261290
quote:
99s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 00:21 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Niet te veel sesamolie, drie theelepels is genoeg. :) Is nogal sterk van smaak.
Ja, en pas aan het eind toevoegen, samen met de sojasaus, anders wordt het bitter.

Sesamolie is een van die dingen waar je niet op wil bezuinigen, ik heb laatst een goede koreaanse gekocht in de toko, klein flesje voor 5 euro ofzo, man wat is dat lekker. Een paar druppels trekt echt heel het gerecht op. Veel goedkope sesamolie is gewoon plantaardige olie met sesam aroma, niet te vergelijken.
  zaterdag 8 juli 2017 @ 16:34:01 #42
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_172272050
quote:
14s.gif Op zaterdag 8 juli 2017 07:48 schreef Farenji het volgende:

[..]

Ja, en pas aan het eind toevoegen, samen met de sojasaus, anders wordt het bitter.

Sesamolie is een van die dingen waar je niet op wil bezuinigen, ik heb laatst een goede koreaanse gekocht in de toko, klein flesje voor 5 euro ofzo, man wat is dat lekker. Een paar druppels trekt echt heel het gerecht op. Veel goedkope sesamolie is gewoon plantaardige olie met sesam aroma, niet te vergelijken.
Inderdaad goed op het labeltje kijken. :D En in de koelkast bewaren, want het is best wel delicaat.
pi_172273163
quote:
8s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 19:14 schreef racerdkb het volgende:
een groente in water helemaal kapotkoken en daarmee alle smaak en voedingswaardes er uit trekken en dan klagen dat het smakeloos is.

hollanders!!
Kon je de voedingswaardes er maar uit halen :( brb patat uitkoken 0 kcal patat brb.
pi_172300427
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:19 schreef Loekie1 het volgende:
Maarten 't Hart
Hoewel een zeer goede schrijver en dito verstandig mens gelooft hij verontrustend veel onzin over voedsel. Het lijkt een soort dogma voor hem. En dat is nooit goed. Ik zou hem in deze i.i.g. niet op zijn woord geloven.

Het is wel zo dat spullen die de tijd krijgen om te groeien in natuurlijke omstandigheden veel meer smaak hebben. Bron: soms zelf plukken en vaak ook gewoon van de supermarkt. Dus misschien ie het eigenlijk wel waar wat ie beweert. Voor de gezonde voedingsstoffen lijkt het helaas zeer weinig uit te maken. Maar voor de smaak zeker.

[ Bericht 11% gewijzigd door Bart2002 op 09-07-2017 18:53:39 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_172300565
quote:
0s.gif Op woensdag 5 juli 2017 17:33 schreef RobinOok het volgende:

[..]

10 minuten?!?!?!?!?!? Fucking hell, als ik het stoom haal ik de 10 minuten al niet! :o :o :o

Wat ik er moeilijk aan vind is de timing. Maar ik begrijp dat dat jou niet uitmaakt, een minuut meer of minder. |:(
Als groente nog een bite heeft neemt het lichaam de gezonde dingetjes niet op. Je moet het dan meer zien als een soort vulling. Maar dat weet je wel dacht ik. Die trend dat je groente zeer kort moet koken of slechts blancheren is niet bepaald gezond te noemen.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_172300867
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:55 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Als groente nog een bite heeft neemt het lichaam de gezonde dingetjes niet op.
Dat geldt volgens mij alleen voor tomaten.
pi_172300916
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 19:09 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Dat geldt volgens mij alleen voor tomaten.
Nee, dat heb je dan w.s. verkeerd om onthouden. Als je de celwand niet kapot kookt dan kunnen wij het niet verteren. Vulling, zoals ik al schreef.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_172300950
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 19:11 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Nee, dat heb je dan w.s. verkeerd om onthouden. Als je de celwand niet kapot kookt dan kunnen wij het niet verteren. Vulling, zoals ik al schreef.
Dan zou je fruit ook moeten koken.
pi_172300991
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 19:12 schreef Loekie1 het volgende:

[..]

Dan zou je fruit ook moeten koken.
Tja. Deze discussie wil ik niet. Het is ook gewoon een rare "conclusie" die je trekt.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 9 juli 2017 @ 19:19:46 #50
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172301087
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 18:55 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Als groente nog een bite heeft neemt het lichaam de gezonde dingetjes niet op. Je moet het dan meer zien als een soort vulling. Maar dat weet je wel dacht ik. Die trend dat je groente zeer kort moet koken of slechts blancheren is niet bepaald gezond te noemen.
Proest. Ik wil je wel een drol opsturen, moet jij eens zien hoe mijn lichaam die groenten heeft verteert!!!! _O-

Waar jij op doelt is dat bepaalde voedingsstoffen zoals vitaminen minder goed worden opgenomen uit rauwe groenten. Maar geblancheerd is niet rauw en al voldoende voor optimale opname van voedingsstoffen. Van doodgekookte groenten kan je lichaam misschien wel jet makkelijkste voedingsstoffen opnemen, maar er zit niks meer in! :)

http://www.amberalbarda.nl/lifestyle/gooi-jij-voedingsstoffen-weg

[ Bericht 13% gewijzigd door RobinOok op 09-07-2017 19:27:11 ]
pi_172301125
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 19:19 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Proest. Ik wil je wel een drol opsturen, moet jij eens zien hoe mijn lichaam die groenten heeft verteert!!!! _O-
Dan zal ik mijn adres even per PM doen. Moet wel per expresse verstuurd worden om begrijpelijke redenen. Of gekoeld transport. Maar dat loopt nog best in de papieren.

[ Bericht 4% gewijzigd door Bart2002 op 09-07-2017 19:26:57 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 9 juli 2017 @ 19:28:16 #52
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172301302
Sorry, er kwam nog een edit achteraan. :)
pi_172301400
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 19:28 schreef RobinOok het volgende:
Sorry, er kwam nog een edit achteraan. :)
Ah zo. De meningen zijn daarover verdeeld. Vooral tegenwoordig nu ieder zijn (of meestal haar..) zegje kan doen. En dat ook doet. Die link doet het even niet maar het lijkt me ongezien nou niet de meest betrouwbare bron. :)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 9 juli 2017 @ 19:49:23 #54
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172301885
Kom jij dan met een bron dat blancheren (wat ik trouwens niet eens doe, ik stoom de broccoli gaar, alleen niet snotgaar) niet genoeg zou zijn voor een optimale opname.
  zondag 9 juli 2017 @ 19:53:30 #55
444256 Villas__Rubin
Kwaadaardige dictator
pi_172301979
HALLO JE MOET MOSTERD OVER JE BROCCOLI GOOIE, DAS LEKKER
"A leader must be a terror to the few who are evil in order to protect the lives and well-being of the many who are good"
pi_172302271
quote:
quote:
Deze website maakt gebruik van (suikervrije) cookies om het gebruiksgemak te verbeteren.
Derhalve niet gelezen, heb je ook een bron op een site van een niet sneuneus?
pi_172302289
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 19:49 schreef RobinOok het volgende:
Kom jij dan met een bron dat blancheren (wat ik trouwens niet eens doe, ik stoom de broccoli gaar, alleen niet snotgaar) niet genoeg zou zijn voor een optimale opname.
Dat is gewoon de wetenschappelijke consensus. De celwand moet kapot, anders heb je er niets aan. Met blancheren lukt dat uiteraard niet en dat heeft ook een heel ander doel.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  zondag 9 juli 2017 @ 21:07:25 #58
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172304131
quote:
1s.gif Op zondag 9 juli 2017 20:02 schreef Deshain het volgende:

[..]


[..]

Derhalve niet gelezen, heb je ook een bron op een site van een niet sneuneus?
Nope. Ik vond deze info goed genoeg. Ongeacht de bron.
Google anders zelf effe.
  zondag 9 juli 2017 @ 21:08:37 #59
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172304174
quote:
0s.gif Op zondag 9 juli 2017 20:03 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Dat is gewoon de wetenschappelijke consensus.
Ja, ècht niet! De consensus betreft die over rauwe groenten.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')