abonnement Unibet Coolblue
pi_172031927
quote:
10s.gif Op woensdag 28 juni 2017 13:04 schreef Ludachrist het volgende:
Benieuwd naar de mening van TS over vrouwen op hogere posities.
Hier komt ie,

Mijn huidige CEO is een vrouw :P

Maar ja die heb ik nog nooit op de werkvloer gezien erg slecht want het geeft aan dat ze geen interesse heeft in wat er zich afspeelt binnen het bedrijf.

* Ook mannelijke CEO's hebben soms die foute instelling (Fuck het bedrijf de aandeelhouders en de werknemers de klanten en de producten/services als ik maar mijn bonus kan graaien...).
pi_172032807
Om als vrouw in een ratrace het glazen plafond te kunnen doorbreken, moet je natuurlijk ook wel een enorme bitch zijn.
pi_172034742
Doordat zij meer twijfelen aan zichzelf en alles zal de stijl van leidinggeven minder rechtlijnig zijn. Is dat erg? Nee. Juist niet. Twijfel is goed, ook voor een manager. De wijsheid in pacht denken te hebben, zoals de meeste mannen, dat is pas erg want schadelijk. 1 ding is zeker: als al die megalomane bankiers en andere financielen vrouwen waren geweest dan was er geen crisis geweest. Bewijzen kun je dat natuurlijk niet maar geloven doe ik dat graag. :)

Met "vrouwen" bedoel ik dan "vrouwen". Manwijven zijn minstens zo erg als leidinggevende mannen en vaak nog erger.

[ Bericht 6% gewijzigd door Bart2002 op 29-06-2017 05:35:42 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  donderdag 29 juni 2017 @ 06:08:13 #179
464166 Captain_Jack_Sparrow
Why is all the rum gone?
pi_172034785
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juni 2017 15:16 schreef Harvest89 het volgende:

Ik heb ook nergens gezegd dat vrouwen niets kunnen.

Ik zeg dat ik het geen fijn gevoel vind als een vrouw tegen me zegt wat ik moet doen.
Als jij een psycholoog tegenkomt, begint die zeker in z'n handen te wrijven? :)

Wat een kneus ben jij, zeg.

Oh, hoe is/was de relatie met je moeder?
"This is the day you will always remember as the day you almost caught Captain Jack Sparrow".
pi_172034791
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juni 2017 23:05 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:

[..]

Hier komt ie,

Mijn huidige CEO is een vrouw :P

Maar ja die heb ik nog nooit op de werkvloer gezien erg slecht want het geeft aan dat ze geen interesse heeft in wat er zich afspeelt binnen het bedrijf.

* Ook mannelijke CEO's hebben soms die foute instelling (Fuck het bedrijf de aandeelhouders en de werknemers de klanten en de producten/services als ik maar mijn bonus kan graaien...).
Dat jij die CEO nooit op de werkvloer hebt gezien is gemakkelijk te verklaren. Dat zal zijn omdat zij dan bezet werd door andere mannen, die willen namelijk zelf geholpen worden door intelligentere vrouwen.
pi_172034836
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juni 2017 23:43 schreef thabit het volgende:
Om als vrouw in een ratrace het glazen plafond te kunnen doorbreken, moet je natuurlijk ook wel een enorme bitch zijn.
Dat zal wel meevallen, maar je zal in ieder geval (meer dan) full time aanwezig moeten zijn, er zin in hebben om tussen de ego's te moeten zitten en constant tegen vooroordelen aan te moeten hikken.

Merk wel dat sinds er meer vrouwelijke managers/leidinggevenden bij zijn gekomen in de laatste jaren, dat mannen ineens ook vaker parttime gaan werken, een pappa-dag nemen of 's ochtends pas om 9.30 beginnen, omdat eerst de kinderen naar school gebracht moeten worden.

Dt gebeurde 20 jaar geleden bijna nooit. Vind het een gezonde verandering, maar ik denk wel dat er hier gewoon veel vrouwen zijn die parttime werken en helemaal geen behoefte hebben aan een hogere positie. Als die geldingsdrang er niet is, waarom zou je het cultiveren, door een drempel in te stellen!?
pi_172035062
quote:
7s.gif Op donderdag 29 juni 2017 06:43 schreef Jopie78 het volgende:
Als die geldingsdrang er niet is, waarom zou je het cultiveren, door een drempel in te stellen!?
Die (onterechte, misplaatste) geldingsdrang maakt een hoop kapot. Meer vrouwen die iets te zeggen hebben, dat hebben we nodig.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  donderdag 29 juni 2017 @ 11:05:27 #183
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_172038627
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juni 2017 18:36 schreef Harvest89 het volgende:

[..]

Apen.
Chimpansees en gorilla´s vooral.
En er zijn Orang oetans die de vrouwtjes verkrachten als ze geen interesse heeft in het mannetje.

Eigenlijk binnen groepen waarin het recht van de sterkste geldt, daar zullen de mannetjes bovenaan de ladder staan, omdat die vaak een sterkere bouw hebben dan de vrouwelijke soortgenoten.
Toch zie je bij chimps meestal dat er een soort van 2 hierarchie lijnen naast elkaar lopen, een mannetjes lijn en een vrouwtjes lijn. De volwassen mannen zijn over het algemeen genomen zacht en vriendelijk voor de vrouwtjes (ze willen immers seks en moeten de dames gunstig stellen, dat levert een heel scala aan gedragingen op, heel interresant om te bestuderen), onder elkaar is dat vaak een ander verhaal, daar is redelijk wat concurrentie. Alhoewel er meestal wel coalitie's gevormd worden waardoor er een betrekkelijke rust is. Voor vrijwel alle sociale dieren geld dat teveel onrust in de groep niet goed is voor het succes van de groep, ze zullen vrijwel altijd oplossingen zoeken die de groep niet teveel ontwrichten.

De vrouwtjes hebben soms wel last van de jongen, die mogen erg veel in een chimp groep en als een vrouwtje onvoorspelbaar gedrag vertoond zie je dat verschillende jongen haar gaan pesten.
De volwassen mannen leiden de groep niet zozeer, alhoewel ze wel bemiddelen bij conflicten. Hun taak is vooral het territorium bewaken, ze leggen dan ook grotere afstanden af dan de vrouwtjes.

Chimps zijn wel een leuk vb, je hebt dan ook grotendeel gelijk in wat je zegt. Het zijn dieren met een vergaande "politiek", dat maakt ze reuze interresant. Er zitten zoveel lagen en nuance's in dat ze boeiend blijven.

Gorilla's zijn vooral familiegroepen, die zijn erg gemoedelijk onder elkaar. De man leidt idd, maar er is vooral veel samenhang, veel samenwerking.

Oerang oetans weet ik iets minder van, maar die zijn niet echt sociaal. Er leven verschillende vrouwen op zichzelf in het gebied van een man. Er is daar niet echt sprake van een leider, want ieder leeft op zichzelf en de man en de vrouwen in zijn gebied komen enkel samen om te paren.

Al met al geld vrijwel altijd dat de dominantie van de mannen vooral onder elkaar geld en niet zozeer op de vrouwen gericht is. Sterker nog toont een man teveel mannelijke dominantie naar de vrouwen (of ontwricht hij de groep teveel) dan zie je dat de vrouwen de man uitstoten.
Bij bavianen zie je dat nog weleens. Die zijn in hun normale gedragingen vrij agressief (nou ja, in onze ogen dan) en de mannen kunnen ook de vrouwen af en toe echt hard aanpakken. Dat hoort bij hun normale gedrag en daar kijkt geen enkele baviaan van op of voelt zich daar rot over. Tot er een man is die over een bepaalde lijn heen gaat, dan spannen de vrouwen samen en jagen hem weg. Als hij geluk heeft leert hij ervan en lukt het hem om bij een andere groep aan te sluiten, maar lukt hem dat niet dan staat hij alleen en is hij zo kwetsbaar dat hij meestal niet oud wordt.

Het dominantie verhaal wat door een andere user aangehaald werd is iig een zeer verouderde zienswijze. Inmiddels weten we dat het veel genuanceerder ligt en dat uiteindelijk de echte macht meestal bij de vrouwtjes ligt, die bepalen erg veel en zijn de levenslijn van de groep. Waarbij de kanttekening moet worden gemaakt dat het welzijn van de groep voor het individu of geslacht gaat.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
  donderdag 29 juni 2017 @ 11:14:16 #184
313152 Harvest89
Black Metal fan
pi_172038875
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 06:08 schreef Captain_Jack_Sparrow het volgende:

[..]

Wat een kneus ben jij, zeg.

Gast, hou je beledigingen voor je.
Je kent me helemaal niet.
Deceit for a lifetime has taken it's toll.
An emotional void, I feel numb and cold.
You're all dead to me now. And has been for long.
The time has come to reap what you've sown.
  donderdag 29 juni 2017 @ 11:19:47 #185
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_172039053
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juni 2017 18:48 schreef matigeuser het volgende:

[..]

Jij vindt ze wellicht minder relevant. Al ons gedrag komt ergens vandaan. De reden dat jij graag seks wilt met jonge, vruchtbare vrouwen met brede heupen en strakke borsten, komt ook ergens vandaan. Mag je relevant of niet relevant vinden, dat ís zo.
En de reden dat mannen graag ergens goed in willen zijn, competitiedrang hebben en meer grappen maken dan vrouwen, die is er ook echt. Nu te lui om alles uit te gaan zitten typen, maar je kunt zelf even googelen. Het maakt niet uit dat we niet meer met een peniskoker in het oerwoud zitten, dezelfde kwaliteiten als toen maken ons nog steeds succesvol (in het overleven) én seksueel aantrekkelijk. Twee zaken waar wij als mens continu naar streven. Onze 'cultuur' is zo ontzettend vergankelijk en diep van binnen weet iedereen dat.

Zo is er pas bijvoorbeeld nog aangetoond dat mensen in een noodsituatie zich eerder laten leiden door een grote man met een baard dan anderen. We hebben nog steeds allemaal een 'dierlijk' brein, hoe graag je het ook wilt verbloemen met liedjes, steden, kunst, snelle auto's, etc. De situatie is kort geleden veranderd, maar wij nog niet.

Dus ja, je kunt wel een vrouw in een managerspositie plaatsen en ja dat kan prima werken.In onze huidige tijd kan dat namelijk. Maar je kunt dan ook verwachten dat dit vaak weerstand oproept bij bijvoorbeeld mannelijke medewerkers. Ja, ook die kunnen ze weer wegredeneren zoals jij al aangeeft (het is 2017, de situatie is veranderd, etc) maar het gevoel is er wel. Net zoals het voor de vrouw in kwestie ook minder natuurlijk gaat dan bij sommige (!) mannen. Maakt allemaal geen fuck uit, ik zeg niet dat we het niet moeten doen. Ik verklaar alleen waarom vrouwelijke managers vaak onnatuurlijk overkomen en waarom medewerkers en vooral mannen het ook onnatuurlijk vinden om er mee om te gaan. En onnatuurlijkheid voelt nou eenmaal altijd ongemakkelijk.
Wat je zegt klopt niet helemaal. Mensen vrouwen zijn in de geschiedenis juist vaak de "leiders" van mensengroepen geweest. Sterker nog, alles wijst erop dat "in den beginne", dus bij die jager/verzamelaars de vrouwen de "baas" waren.
Niet zo gek in die rolverdeling, want de vrouwen beheerste het grootste en belangrijkste deel van het voedsel, de planten en de kleinere prooien inc het vissen (behalve dan op de echt grote vissen, wat weer als jagen werd behandeld en wat grotendeels door mannen werd gedaan).

De vrouwen wisten welke planten waar en wanneer groeide, ze wisten dus ook wanneer de kudde's zouden bewegen. Zij bepaalde waar de groep heen ging, kende de plekken om aan water te komen en welke planten ze konden toepassen bij ziektes.
Ze waren de strategen en de regelmakers die zorgde dat de groep goed bleef functioneren. Tot lang in de landbouwstedelijke tijd zag je dan ook dat vrouwen hoge machtspositie's hadden.

Pas toen de mens overging van jager/verzamelaar naar de landbouwstedelijke tijd kregen mannen meer macht. Je ziet dan ook in de begintijd van die periode dat land en bloedlijnen nog over de vrouwelijke lijn gingen, wat langzaam over is gegaan op de mannelijke lijn.

Al met al, vrouwen die leiden zijn net zo natuurlijk als mannen die leiden. De natuur van de mens is daar niet eenzijdig in.
Het is de cultuur van de moderne mens die zich heeft gevormd op een manier die maakt dat (sommige) mannen zich nu niet comfertabel voelen bij een leidende vrouw.
Eigenlijk is dat vrij onnatuurlijk te noemen, je ziet dan ook dat dat afgedwongen moet worden en zodra die dwang eraf gaat het zich weer hersteld (vaak zelfs even tijdelijk doorschiet de andere kant op).
Bedenk je vooral dat als iets echt niet de natuur van een soort is het ook gewoon niet gebeurd. Dat zit dan niet in het systeem, is niet eens echt een mogelijkheid. Gebeurd iets wel, is er wel die drang ernaar, dan is het ook de natuur van die soort.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
  donderdag 29 juni 2017 @ 11:22:00 #186
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_172039114
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juni 2017 19:00 schreef matigeuser het volgende:

[..]

Dat is de kern van het verhaal wel. Ik wil de islam buiten houden, juist omdat ik naar 'groepen' mensen kijk. Ik kijk naar ons Nederlanders en ik kijk naar islamitische mensen. En dan kan ik maar tot één conclusie komen. Dit gaat nooit mixen. Dit gaat nooit samen. Niet zonder slag of stoot en heel veel onrust.

Ja, er zijn moslims die hier prima kunnen aarden en zich ook willen aanpassen. Ja, er zijn Nederlanders die het prima zouden kunnen vinden in die constructie.
Maar, over het algemeen gaat dit niet lukken. Bewijsstuk 1A is dat er in alle moslimlanden zelfs onderling shit is met elkaar. Al sinds de 'oprichting' ervan. Ook worden christenen, Joden, anders-denkenden direct onderdrukt, afgemaakt of buiten geflikkerd. Een 2e-rangs volk. Iets waarvoor ik mijn volk dan weer wil behoeden. Dat is niet omdat ik racistisch ben, maar omdat ik vind dat iedereen mag leven op de manier hoe hij of zij wil. En onze manier van leven is niet compatibel met die van moslims. Dus één van de 2 zal water bij de wijn moeten doen. En moslims gaan dat op bepaalde vlakken niet doen. En als 'wij' dat dan wél doen, dan krijgen wij een soort hybride-cultuur die vroeg of laat toch helemaal kantelt richting de islam. Niet bij 5% moslims, maar wel bij 20%.

Dus ja, ik houd wel rekening met individuen (ik heb zelf een jaar in een Islamitisch land gewoond), maar zie ook het grote plaatje.
Jij wil of durft die lijnen niet door te trekken. Jij maakt geen generalisaties. Jij scheert mensen niet over een kam. Prima en zelfs een nobel streven.

Het probleem is dat je geen oplossingen of regels kunt maken op basis van het individu. Anders zou ik namelijk met mijn goede auto en goede rijvaardigheid rust 160 mogen rijden op de snelweg. Maar nee, ze hebben regels gemaakt om met de algemene bevolking rekening te houden. En zo kom je ergens.

Generalisatie is dan ook in vrijwel alle onderzoeksvelden een must. Je kunt geen oplossing, medicijn, regel, beleid maken voor elk uniek geval.
Jij mag dat dan niet 'interessant' vinden, ik vind dat juist het interessantste wat er is. Ook al is het nooit op alle individuele mensen of componenten van iets van toepassing.

Zo heeft het grootste gedeelte van de vrouwen met een kortpittig kapsel, dezelfde reden voor het aannemen van dat kapsel. Ja, geldt niet voor iedereen, maar wel voor het grootste gedeelte. En dan mag je daar best op een grappige manier je gal over spuien. Ook al zijn er vrouwen met een ziekte, of met een totaal andere reden. Dat erken ik of een schrijver heus wel.

Ik word altijd zo moe van nooit eens een generalisatie te kunnen maken of horen, zonder dat iemand weer moet wijzen op de extremen van het spectrum of de uitzonderingen. Tuurlijk zijn die er. Maar negers hebben nou eenmaal zwart haar. Ja er zijn albino's of mensen die hun haar geblondeerd hebben, maar dat hoeft niet altijd vermeld te worden.

Overigens hadden we het in het andere topic daar ook al over. Als je echt denkt dat de islam bij mij zou passen omdat ik wat meer conservatieve denkbeelden, dan heb je er echt niks van begrepen. Ik ben voor vrijheid voor iedereen in alle opzichten. Iedereen mag van mij alles doen. Ik verklaar alleen waarom sommige denken vaak wel of niet zullen werken.

De Islam is een verbiedende en opleggende kutgodsdienst die alles en iedereen wil onderwerpen zodat de wereld er weer precies uitziet als in het jaar 650 na Christus. Ik snap niet hoe iemand hier niet faliekant tegen kan zijn.
Wat is dan de reden van een kortpittig kapsel?
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_172039181
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juni 2017 23:05 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:

[..]

Hier komt ie,

Mijn huidige CEO is een vrouw :P

Maar ja die heb ik nog nooit op de werkvloer gezien erg slecht want het geeft aan dat ze geen interesse heeft in wat er zich afspeelt binnen het bedrijf.

* Ook mannelijke CEO's hebben soms die foute instelling (Fuck het bedrijf de aandeelhouders en de werknemers de klanten en de producten/services als ik maar mijn bonus kan graaien...).
Lijkt me ook lastig om als CEO van Post NL met de bezorgers over straat te gaan wandelen.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
  donderdag 29 juni 2017 @ 11:25:03 #188
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_172039191
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juni 2017 19:44 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Er is helemaal niets mis met een conservatieve houding ja :D

Hoe kijk je tegen stelletjes aan waar de vrouw thuis de broek aan heeft. Dit moet toch wel iets in je los maken of niet ? Of ga je ontkennen dat het onnatuurlijk aanvoelt ?

Zo'n vrouwelijke manager zal soortgelijke emoties oproepen , al zal niet iedereen het eerlijk toegeven uit angst om voor seksist uitgemaakt worden
Een gelukkige vrouw, een gelukkig leven, if mama ain't happy, nobody's happy en ga zo maar door. De vrouw die de broek aan heeft is alles behalve onnatuurlijk.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_172039229
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 05:24 schreef Bart2002 het volgende:
Doordat zij meer twijfelen aan zichzelf en alles zal de stijl van leidinggeven minder rechtlijnig zijn. Is dat erg? Nee. Juist niet. Twijfel is goed, ook voor een manager. De wijsheid in pacht denken te hebben, zoals de meeste mannen, dat is pas erg want schadelijk. 1 ding is zeker: als al die megalomane bankiers en andere financielen vrouwen waren geweest dan was er geen crisis geweest. Bewijzen kun je dat natuurlijk niet maar geloven doe ik dat graag. :)

Met "vrouwen" bedoel ik dan "vrouwen". Manwijven zijn minstens zo erg als leidinggevende mannen en vaak nog erger.
Niet alleen de schuld van die financiele mensen, genoeg mensen die een hypotheek namen die ze niet konden betalen... Dan ben je ook gewoon dom... Beetje er vanuit gaan dat de huizenprijzen sneller stijgen dan dat jij in het rood gaat staan.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_172039257
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 11:19 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Wat je zegt klopt niet helemaal. Mensen vrouwen zijn in de geschiedenis juist vaak de "leiders" van mensengroepen geweest. Sterker nog, alles wijst erop dat "in den beginne", dus bij die jager/verzamelaars de vrouwen de "baas" waren.
Niet zo gek in die rolverdeling, want de vrouwen beheerste het grootste en belangrijkste deel van het voedsel, de planten en de kleinere prooien inc het vissen (behalve dan op de echt grote vissen, wat weer als jagen werd behandeld en wat grotendeels door mannen werd gedaan).

De vrouwen wisten welke planten waar en wanneer groeide, ze wisten dus ook wanneer de kudde's zouden bewegen. Zij bepaalde waar de groep heen ging, kende de plekken om aan water te komen en welke planten ze konden toepassen bij ziektes.
Ze waren de strategen en de regelmakers die zorgde dat de groep goed bleef functioneren. Tot lang in de landbouwstedelijke tijd zag je dan ook dat vrouwen hoge machtspositie's hadden.

Pas toen de mens overging van jager/verzamelaar naar de landbouwstedelijke tijd kregen mannen meer macht. Je ziet dan ook in de begintijd van die periode dat land en bloedlijnen nog over de vrouwelijke lijn gingen, wat langzaam over is gegaan op de mannelijke lijn.

Al met al, vrouwen die leiden zijn net zo natuurlijk als mannen die leiden. De natuur van de mens is daar niet eenzijdig in.
Het is de cultuur van de moderne mens die zich heeft gevormd op een manier die maakt dat (sommige) mannen zich nu niet comfertabel voelen bij een leidende vrouw.
Eigenlijk is dat vrij onnatuurlijk te noemen, je ziet dan ook dat dat afgedwongen moet worden en zodra die dwang eraf gaat het zich weer hersteld (vaak zelfs even tijdelijk doorschiet de andere kant op).
Bedenk je vooral dat als iets echt niet de natuur van een soort is het ook gewoon niet gebeurd. Dat zit dan niet in het systeem, is niet eens echt een mogelijkheid. Gebeurd iets wel, is er wel die drang ernaar, dan is het ook de natuur van die soort.
En hoe weet jij dat allemaal? Hoe ze vroegah vissen vingen in de prehistorie? Hoe de macht was verdeelt?

Het komt op mij een beetje over als grote hoop bullshit.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
  donderdag 29 juni 2017 @ 11:36:54 #191
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_172039514
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 11:27 schreef ludovico het volgende:

[..]

En hoe weet jij dat allemaal? Hoe ze vroegah vissen vingen in de prehistorie? Hoe de macht was verdeelt?

Het komt op mij een beetje over als grote hoop bullshit.
Zover we weten, de puzzelstukjes bij elkaar hebben gelegd. Daar is redelijk wat over bekend, voldoende om een grote waarschijnlijkheid te kunnen zijn.

Natuurlijk ook omdat er een (langdurige) overgang tussen periode's is, toen de mens naar die landbouwstedelijke samenleving overging was alles van daarvoor niet ineens verdwenen. Uit die tijd zijn er aardig wat bewijzen van zaken die tot bepaalde conclusie's leiden.
Sommige van die zaken zijn bij bepaalde volkeren zelfs heel erg lang nog om en nabij zo gebleven. Bij de joden bv zie je vandaag de dag zelfs nog dat de bloedlijn over de vrouwelijke kant gaat. Dat is bij vele volkeren heel erg lang nog zo geweest.

Je ziet dus bij volkeren waar we vrij veel van weten nog vele overblijfselen uit die oude culturen, voeg dat samen met de steeds meer gefragmenteerde kennis die we hebben van steeds oudere culturen en er vormt zich een beeld.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
pi_172039907
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 11:24 schreef ludovico het volgende:

[..]

Lijkt me ook lastig om als CEO van Post NL met de bezorgers over straat te gaan wandelen.
Nee een zeer groot sorteercentrum betreft het :P
pi_172040039
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 06:16 schreef torentje het volgende:

[..]

Dat jij die CEO nooit op de werkvloer hebt gezien is gemakkelijk te verklaren. Dat zal zijn omdat zij dan bezet werd door andere mannen, die willen namelijk zelf geholpen worden door intelligentere vrouwen.
Een bestuurlijke functie is meer afhankelijk van EQ en afkomst IQ is slechts van tertiair belang vaak zijn de intelligentste mensen ergens in het midden of zelfs de onderlaag te vinden ze geraken niet hoger omdat ze minder goed scoren qua " EQ en afkomst"..
pi_172040260
quote:
16s.gif Op donderdag 29 juni 2017 11:51 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:

[..]

Nee een zeer groot sorteercentrum betreft het :P
:9 :*
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_172040270
quote:
12s.gif Op donderdag 29 juni 2017 11:56 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:

[..]

Een bestuurlijke functie is meer afhankelijk van EQ en afkomst IQ is slechts van tertiair belang vaak zijn de intelligentste mensen ergens in het midden of zelfs de onderlaag te vinden ze geraken niet hoger omdat ze minder goed scoren qua " EQ en afkomst"..
Als in, je moet jezelf naar boven likken?
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_172040302
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 12:06 schreef ludovico het volgende:

[..]

Als in, je moet jezelf naar boven likken?
Naast je pedigree moet je soms even slikken en weer doorgaan ;)
pi_172040303
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 11:36 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Zover we weten, de puzzelstukjes bij elkaar hebben gelegd. Daar is redelijk wat over bekend, voldoende om een grote waarschijnlijkheid te kunnen zijn.

Natuurlijk ook omdat er een (langdurige) overgang tussen periode's is, toen de mens naar die landbouwstedelijke samenleving overging was alles van daarvoor niet ineens verdwenen. Uit die tijd zijn er aardig wat bewijzen van zaken die tot bepaalde conclusie's leiden.
Sommige van die zaken zijn bij bepaalde volkeren zelfs heel erg lang nog om en nabij zo gebleven. Bij de joden bv zie je vandaag de dag zelfs nog dat de bloedlijn over de vrouwelijke kant gaat. Dat is bij vele volkeren heel erg lang nog zo geweest.

Je ziet dus bij volkeren waar we vrij veel van weten nog vele overblijfselen uit die oude culturen, voeg dat samen met de steeds meer gefragmenteerde kennis die we hebben van steeds oudere culturen en er vormt zich een beeld.
Lijkt mij dat joden ook gewoon de achternaam van de pa overnemen...
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_172040330
quote:
7s.gif Op donderdag 29 juni 2017 12:07 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:

[..]

Naast je pedigree moet je soms even slikken en weer doorgaan ;)
Altijd leuk.

EQ lijkt mij niet erg boeiend qua skill om te hebben als je op heel hoog bedrijfsniveau zit. Dan ben je waarschijnlijk wat meer bezig met getalletjes etc dan met praten met je medemens.
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_172040412
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 12:08 schreef ludovico het volgende:

[..]

Altijd leuk.

EQ lijkt mij niet erg boeiend qua skill om te hebben als je op heel hoog bedrijfsniveau zit. Dan ben je waarschijnlijk wat meer bezig met getalletjes etc dan met praten met je medemens.
Als je een muurbloempje bent kom je er gewoon niet je moet tot het narcistische toe extravert zijn. Een stille denker gaat er gewoon niet geraken.
pi_172040444
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juni 2017 12:11 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:

[..]

Als je een muurbloempje bent kom je er gewoon niet je moet tot het narcistische toe extravert zijn. Een stille denker gaat er gewoon niet geraken.
Ah naja, dan wordt het niks voor mij, ik ben wel intelligent en snap ook wel wat je moet zeggen om ergens te komen, maar extravert zou ik mezelf niet noemen.

Kost ook veel tijd man CEO, pff :P
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')