Je moet toch wat verzinnen om 'm duurder te maken elk jaar.quote:Op zaterdag 10 juni 2017 14:22 schreef CarltonBanks het volgende:
En ieder jaar is hij weer voller, vetter, smakelijker (doorhalen wat niet van toepassing is) dan die van het jaar daarvoor
Ik betaal al jarenlang dezelfde prijs bij mijn verkoper: 2,50 per stuk.quote:Op woensdag 14 juni 2017 16:03 schreef Stien_Struis het volgende:
Je moet toch wat verzinnen om 'm duurder te maken elk jaar.
Vind je dat inmaken per se met zuur moet?quote:
Vind die prijzen nogal duur tegenwoordig. Ik had er vorig jaar 3 voor 5 euri.quote:Op woensdag 14 juni 2017 16:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik betaal al jarenlang dezelfde prijs bij mijn verkoper: 2,50 per stuk.
in·ma·ken (maakte in, heeft ingemaakt)quote:Op woensdag 14 juni 2017 16:30 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Vind je dat inmaken per se met zuur moet?
Conserveren, dan.
Blijf jij dan maar lekker ouwe haringen voor die prijs eten. Ik koop mijn vers ter plekke schoongemaakte Hollandse Nieuwe lekker bij mijn eigen stal en heb daar graag 2,50 per stuk voor over.quote:Op woensdag 14 juni 2017 16:31 schreef sirdanilot het volgende:
Vind die prijzen nogal duur tegenwoordig. Ik had er vorig jaar 3 voor 5 euri.
2 euro per stuk ok, maar meer vind ik wel erg gortig.
* Pietverdriet geeft golfer een omeprazolletjequote:Op woensdag 14 juni 2017 16:43 schreef golfer het volgende:
[..]
Blijf jij dan maar lekker ouwe haringen voor die prijs eten. Ik koop mijn vers ter plekke schoongemaakte Hollandse Nieuwe lekker bij mijn eigen stal en heb daar graag 2,50 per stuk voor over.
Ik koop er 3 voor 5 euro bij zo'n kar en daar maken ze ze ook schoon hoor.quote:Op woensdag 14 juni 2017 16:43 schreef golfer het volgende:
[..]
Blijf jij dan maar lekker ouwe haringen voor die prijs eten. Ik koop mijn vers ter plekke schoongemaakte Hollandse Nieuwe lekker bij mijn eigen stal en heb daar graag 2,50 per stuk voor over.
Veel geld voor 2 happen.quote:Op woensdag 14 juni 2017 16:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik betaal al jarenlang dezelfde prijs bij mijn verkoper: 2,50 per stuk.
Dit bedoel ik.quote:Op woensdag 14 juni 2017 16:52 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik merk wel altijd verschil tussen (nieuwe) haring op de markt en (nieuwe) haring bij mijn viswinkel. Die op de markt is heerlijk en vet. De winkel bij mij is meer stevig en roder.
Zaterdag 2 proeven op de markt. Is megadruk waarschijnlijk want die kraam is altijd druk.
En wat is nou het beste/echtst?quote:Op woensdag 14 juni 2017 16:52 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik merk wel altijd verschil tussen (nieuwe) haring op de markt en (nieuwe) haring bij mijn viswinkel. Die op de markt is heerlijk en vet. De winkel bij mij is meer stevig en roder.
Zaterdag 2 proeven op de markt. Is megadruk waarschijnlijk want die kraam is altijd druk.
Volgens mij is dat een kwestie van smaak, ik heb het liefst een mild gezoute, vet als boter en zachte haring.quote:
Ik heb wat uitnodigingen weer gekregen en heb besloten maar naar 3 haringparty's te gaan. 1 Omdat het van een club is waar ik al meer dan 40 jaar lid van ben en de andere 2 omdat de eigenaren goeie relaties zijn.quote:Op zaterdag 10 juni 2017 20:26 schreef golfer het volgende:
Ben nu wel benieuwd wat alle 'deskundigen' hier van de Hollandse Nieuwe van dit jaar vinden.
Werd eens uitgenodigd voor een haringparty van de Industrieclub, daar lagen haringen is grote bakken al een tijd schoongemaakt te wachten. Nee dank je, voor mij geen haring. Hou je niet van haring? Juist wel!quote:Op woensdag 14 juni 2017 18:47 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik heb wat uitnodigingen weer gekregen en heb besloten maar naar 3 haringparty's te gaan. 1 Omdat het van een club is waar ik al meer dan 40 jaar lid van ben en de andere 2 omdat de eigenaren goeie relaties zijn.
De zachte vette vind ik het lekkerst. Heb al zin in zaterdag!quote:
Ik ga niet naar de Grote I.Club. Daarbij worden alle haringen,geloof het of niet, op de party's waar ik heen ga ter plekke schoongemaakt en waar je bij staat.( ik sta altijd in de buurt vd haringkar.)quote:Op woensdag 14 juni 2017 18:50 schreef Pietverdriet het volgende:
Werd eens uitgenodigd voor een haringparty van de Industrieclub, daar lagen haringen is grote bakken al een tijd schoongemaakt te wachten. Nee dank je, voor mij geen haring. Hou je niet van haring? Juist wel!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dat is nou eenmaal hip he?quote:Op vrijdag 16 juni 2017 11:21 schreef Remzz het volgende:
Wat een verschrikkelijk elitair topic is dit geworden zeg
Wat is er elitair een een harinkje happenquote:Op vrijdag 16 juni 2017 11:21 schreef Remzz het volgende:
Wat een verschrikkelijk elitair topic is dit geworden zeg
Niks, maar jij doet er gewoon nogal elitair over. Met je haringen van 2,50 per stuk.quote:Op vrijdag 16 juni 2017 12:32 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat is er elitair een een harinkje happen
Is er ooit een jaar geweest dat ze níet 'beter dan vorig jaar' waren? Want het is elk jaar weer beter, vetter, en malser. Op een gegeven moment zouden ze uit mekaar moeten vallen van malsheid als je dat mag geloven.quote:Op vrijdag 16 juni 2017 09:30 schreef Iwanius het volgende:
Ze zijn boterzacht/mals, stevig en erg, erg lekker! Beter dan vorig jaar mensen!
En dan te bedenken dat de Haringparty's nog eraan zitten te komen.[/sub]
Bijna alles verhoogt ieder jaar. Patat met was heel vroeger ook een kwartje en zakje chips 5 cent. Logisch toch dat je niet dezelfde prijzen als vroeger aan kunt houden.quote:Op vrijdag 16 juni 2017 13:44 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Niks, maar jij doet er gewoon nogal elitair over. Met je haringen van 2,50 per stuk.
Vroeger waren die dingen gewoon 1,50, waar is die tijd gebleven...
ik betaal gewoon 1,75.. dat is de meest gangbare prijs hier in de omgeving..quote:Op vrijdag 16 juni 2017 13:44 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Niks, maar jij doet er gewoon nogal elitair over. Met je haringen van 2,50 per stuk.
Vroeger waren die dingen gewoon 1,50, waar is die tijd gebleven...
Zo fout...quote:Op vrijdag 16 juni 2017 13:54 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Bijna alles verhoogt ieder jaar. Patat met was heel vroeger ook een kwartje en zakje chips 5 cent. Logisch toch dat je niet dezelfde prijzen als vroeger aan kunt houden.
Morgen haring halen. Of 2. Met ui, in stukjes
Ui is prima maar in stukjes verpest je de haring. Gewoon naar binnen late nglijden zoals het hoort.quote:Op vrijdag 16 juni 2017 13:54 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Bijna alles verhoogt ieder jaar. Patat met was heel vroeger ook een kwartje en zakje chips 5 cent. Logisch toch dat je niet dezelfde prijzen als vroeger aan kunt houden.
Morgen haring halen. Of 2. Met ui, in stukjes
Als iets wat duurder is geworden is het elitair?quote:Op vrijdag 16 juni 2017 13:44 schreef sirdanilot het volgende:
Niks, maar jij doet er gewoon nogal elitair over. Met je haringen van 2,50 per stuk.
Vroeger waren die dingen gewoon 1,50, waar is die tijd gebleven...
Nee want je kunt ze nog voor 2 euro krijgen maar jij doet alsof die van 2,50 oneindig veel beter zijn.quote:Op vrijdag 16 juni 2017 14:15 schreef golfer het volgende:
[..]
Als iets wat duurder is geworden is het elitair?
En dat is elitair?quote:Op vrijdag 16 juni 2017 14:18 schreef sirdanilot het volgende:
Nee want je kunt ze nog voor 2 euro krijgen maar jij doet alsof die van 2,50 oneindig veel beter zijn.
Omdat je er elitair over doet.quote:
quote:Op vrijdag 16 juni 2017 13:44 schreef sirdanilot het volgende:
Niks, maar jij doet er gewoon nogal elitair over. Met je haringen van 2,50 per stuk.
Vroeger waren die dingen gewoon 1,50, waar is die tijd gebleven...
Als ik in de buurt van een kraan ben ja. Anders meuren mijn handen de rest van de dag naar haring.quote:Op vrijdag 16 juni 2017 14:08 schreef sirdanilot het volgende:
in stukjes verpest je de haring. Gewoon naar binnen late nglijden zoals het hoort.
Pak je hem toch met een servetje beet? Ik zie trouwens ook vaak van die tankhandschoenen.. veel kramen hebben trouwens ook gewoon stromend water..quote:Op vrijdag 16 juni 2017 15:41 schreef CrashO het volgende:
[..]
Als ik in de buurt van een kraan ben ja. Anders meuren mijn handen de rest van de dag naar haring.
Daarom, op de markt; haring in een zacht wit puntje
Ik vind augurk ook lekkerquote:Op vrijdag 16 juni 2017 14:08 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ui is prima maar in stukjes verpest je de haring. Gewoon naar binnen late nglijden zoals het hoort.
Augurkjes is al helemaal een abominatie.
65 cent voor een kadetje. Doe maar elitairquote:Op vrijdag 16 juni 2017 15:09 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Iwanius bij Marost vishandel, zijn 2de favoriete haringboer in Rotterdam.
Tenzij je simkaarten lust... Ohnee dat is hollands nieuwe he?quote:Op vrijdag 16 juni 2017 17:31 schreef MCH het volgende:
Waarom is de tt eigenlijk zo belabberd of bestaan er andere levensmiddelen die ook Hollandse Nieuwe heten maar geen haringen zijn?
Dus een hoger vetpercentage is volgens jou niet per se beter? Die van dit jaar zitten twee procentpunten hoger.quote:Op zaterdag 17 juni 2017 20:21 schreef uniekhoorn het volgende:
Stukje nieuwe en "oude" gehad.
De "oude" was natuurlijk iets minder mals maar qua smaak en vettigheid toch lekkerder.
Geef mij die van 2016 maar
Vraag me ten zeerste af of je dat proeft.quote:Op zaterdag 17 juni 2017 21:35 schreef MCH het volgende:
[..]
Dus een hoger vetpercentage is volgens jou niet per se beter? Die van dit jaar zitten twee procentpunten hoger.
Ik denk dat je fucked up in je hoofd raakt door de prijs, zo van hmmmm best lekker hoor voor die 84 cent terwijl sukkels in Bloemendaal 2.50 euro neerleggen bij de viskar.quote:Op zaterdag 17 juni 2017 21:49 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Vraag me ten zeerste af of je dat proeft.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |