Je bedoelt "vies"quote:Op dinsdag 30 mei 2017 20:43 schreef Atak het volgende:
Smaakt het een beetje zoals het uit de oven komt?
Is het qua smaak dichterbij oven of friteuse friet?quote:Op dinsdag 30 mei 2017 20:51 schreef the-brother-of-uzunumaki het volgende:
Heb er zelf goeie ervaringen mee
Iets meer friteusequote:Op dinsdag 30 mei 2017 20:53 schreef Atak het volgende:
[..]
Is het qua smaak dichterbij oven of friteuse friet?
Mijn oven heeft ook hete lucht.quote:Op dinsdag 30 mei 2017 20:54 schreef FlippingCoin het volgende:
Smaakt zit dichter bij de frituur, niet verkeerd. Stuk beter dan de ovensmaak vind ik in ieder geval.
Oh apart, hier juist erg krokant.quote:Op dinsdag 30 mei 2017 21:08 schreef DKS het volgende:
Vieze slappe friet. Eet het regelmatig bij moeder van m'n wijlen vrouw.
Geen idee wat het zo speciaal maakt, hier hebben we er pas recent eentje, de friet is goed te doen, frituur blijft lekkerder.quote:Op dinsdag 30 mei 2017 21:03 schreef Atak het volgende:
[..]
Mijn oven heeft ook hete lucht.
Wat is er zo speciaal aan een airfryer?
In principe kan ik dezelfde dingen doen met mijn oven.
Als je het echt krokant wilt dan moet je een oven hebben met hete lucht.quote:Op dinsdag 30 mei 2017 21:11 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Oh apart, hier juist erg krokant.
Met die speciale ovenfriet?quote:Op dinsdag 30 mei 2017 21:13 schreef Atak het volgende:
[..]
Als je het echt krokant wilt dan moet je een oven hebben met hete lucht.
Het opwarmen gaat stuk sneller.quote:Op dinsdag 30 mei 2017 21:15 schreef budvar het volgende:
Zolang je niet voor meer dan 2 personen hoeft te bakken is zo'n airfryer prima, het duurt wel wat langer dan bij een gewone frituur maar het resultaat was bij mij altijd prima krokant. Toch gaat er niks boven ossewit.
Wel eens een Aviko reclame van gezien dacht ik. Maar wist niet dat normale friet ook lekker is in de over, direct uit de vriezer de oven in?quote:Op dinsdag 30 mei 2017 21:17 schreef Atak het volgende:
[..]
Bestaan die? Ik gebruik gewoon de normale.
Ossewit?quote:Op dinsdag 30 mei 2017 21:15 schreef budvar het volgende:
Zolang je niet voor meer dan 2 personen hoeft te bakken is zo'n airfryer prima, het duurt wel wat langer dan bij een gewone frituur maar het resultaat was bij mij altijd prima krokant. Toch gaat er niks boven ossewit.
Gewone patat gaat prima, dat zit al zo vol met olie dat daar niks meer bij hoeft.quote:
Dan doen ze toch bij de heart attack grill?quote:Op dinsdag 30 mei 2017 21:15 schreef budvar het volgende:
Zolang je niet voor meer dan 2 personen hoeft te bakken is zo'n airfryer prima, het duurt wel wat langer dan bij een gewone frituur maar het resultaat was bij mij altijd prima krokant. Toch gaat er niks boven ossewit.
Dat is marketing. Andere verpakking. Zelfde friet.quote:Op dinsdag 30 mei 2017 21:18 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Wel eens een Aviko reclame van gezien dacht ik. Maar wist niet dat normale friet ook lekker is in de over, direct uit de vriezer de oven in?
Ja in die air fryer komt er olie uit de friet zonder er iets bij te doen.quote:Op dinsdag 30 mei 2017 21:18 schreef budvar het volgende:
[..]
Gewone patat gaat prima, dat zit al zo vol met olie dat daar niks meer bij hoeft.
Dat is dan weer zonde. Je zou denken dat dit ook prima gaat.quote:Op dinsdag 30 mei 2017 21:19 schreef Droopie het volgende:
Aardappelkroketjes zijn echt matig uit die Airfryer
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |