abonnement Unibet Coolblue
pi_185897425
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 13:15 schreef LuNaTiC het volgende:

[..]

zoiets bedoel je?

[ afbeelding ]
Ja dat is precies wat ik bedoel!
pi_185897623
quote:
1s.gif Op donderdag 28 maart 2019 14:40 schreef Fixers het volgende:

[..]

Ja dat is precies wat ik bedoel!
Zou ik gewoon even op de juiste termen googlen op images.google.com

hiervoor gewoon 'parallel parking' gebruikt bijv.

Op youtube precies hetzelfde, nog handiger met filmpjes erbij die het handig uitleggen. Als het goed is leert je instructeur ook de referentiepunten aan.

Later gaat dat vanzelf veel meer op gevoel uiteraard maar het is altijd handig in het begin.
It says on your chart that you're fucked up. You talk like a fag, and your shit's all retarded.
  Moderator / Redactie FP + Sport donderdag 28 maart 2019 @ 15:50:52 #278
408813 crew  trein2000
pi_185898493
quote:
0s.gif Op donderdag 28 maart 2019 13:14 schreef LuNaTiC het volgende:
Heb je iig verder netjes gereden, of zag hij dat zelf achteraf ook in, anders was je er vast niet zo mee weggekomen :)
Ik had bijna je post gewijzigd i.p.v. gequote :')
Ik heb er achteraf natuurlijk naar gevraagd. En toen had ie het over een ‘wel/niet gevalletje’ de timing was iig behoorlijk apart.

Rijschoolmevrouw zei wel dat dit dé examinator was waar je “het wel echt moet laten zien”...
Trots daw veur Twente bint!
We zijn gehaat en asociaal
We zijn de allermooiste club van allemaal
pi_186138424
Ook weer melden :) Theorie aangevraagd over 2 weken en afrijden zal ook al aangevraagd worden. Ik heb in het verleden al gelest (schakel) en dat ging eigenlijk prima, ook al opgeweest en de laatste x gezakt zonder ingreep en ik weet nog steeds niet waarom, maar goed :')

Aangezien ik het rijbewijs nu z.s.m. nodig heb kies ik nu voor automaat. Ook is het een fijne gedachte dat je geen schakelfouten kunt maken tijdens het examen, neemt een stukje onzekerheid weg en het rijd wel lekker moet ik zeggen!

Rijschool geeft aan paar lessen en dan kun je al op, want rijden kun je wel, alleen even de bijzondere verrichtingen oefenen etc etc.

Let's go *O*
pi_186826034
Goed, na het drama van de tussentijdse toets in december, Pauze gehad van een ruime maand, en verder gegaan met lessen.

Zojuist de tweede toets die ik van de rijschool kreeg nav fiasco van de vorige keer. Wederom een vrouwelijke examinator maar wát een wereld van verschil. Ze prikte wel heel erg door me heen, m'n minderwaardigheidscomplex etc. Confronterend maar wel nodig. De bevestiging dat ik niets mankeer of wat dan ook maar vertrouwen moet krijgen in mezelf en de instructeur en dat het met het rijden zeker goed gaat komen. Rijden ging zeker niet perfect maar dat wist ik ook. Dit geeft me hopelijk wel nog 'n zetje in de juiste richting.

Maar ik heb wél m'n vrijstelling gehaald voor de bijzondere manoeuvres. Dus yay.
pi_186832348
Perfectie hoeft ook niet, niemand rijdt perfect. ;)
Als het maar voldoende veilig is.
Je kunt het écht wel, anders was de TTT ook niet aangevraagd.
pi_186847839
Voor degene die net geslaagd zijn, onder de 25 zijn, en wegenwacht overwegen, de anwb heeft een actie met wat gratis spullen voor jullie zag ik.
Op vrijdag 4 november 2011 09:39 schreef Blik het volgende:
"Sinds wanneer is maart de derde maand van het jaar?"
61% van alle statistieken zijn nutteloos.
Vind je dat ik een internet verdien? Klik hier!
pi_187734509
Vandaag weer eens op examen geweest en gezakt. Ik reed prima, maar het hele examen was vanuit het CBR erg warrig. Ik had een hele aardige mevrouw die mij aangaf om direct met de navigatie te beginnen. Prima! Ik rijd weg en zie dat ik linksaf moet, zegt ze; Oh ga hier maar rechtsaf, dan gaan we meteen de snelweg op. Oke prima.

Eenmaal op de snelweg ging alles prima en moest ik volgens de navigatie een afslag rechts hebben. Zegt ze: Ja ga hier maar links :') Al met al bracht ze mij totaal in de war met haar aanwijzingen en reed ik dus nog geen 2 minuten op de navigatie :')

Bijzondere verrichting 1 ging redelijk tot goed. Toen moest ik nummer 2 doen (omkeren). Niks aan de hand zou je zeggen. Stuurt ze mij naar een bedrijventerrein waar alles bergop was en verschillende straten afgesloten :') Kon ik die verrichting niet doen :')

Terug bij het CBR gaf ze aan dat ze HEEL VEEL goede dingen had gezien, maar dat ze mij wat terughoudend vond soms met bijvoorbeeld een linkerbaantje pakken of een rechterbaantje. Nu kan ik mij daar iets bij voorstellen, maar ik ben een beginnend bestuurder. Geen ingrepen gehad of zware overtredingen of wat dan ook.

Als laatste om het helemaal bont te maken zegt ze op een gegeven moment; Rijd maar wat harder hoor, want je mag hier 50. Sorry? Ik reed 50 op mijn meter in het dashboard, maar op de navigatie gaf hij 44-45 aan. Prima, dan geef ik wat gas bij, maar is het niet de bedoeling dat ik mij aan de snelheid houd die mijn meters aangeven ipv een navigatiesysteem ?

22 Augustus pas weer op. FML.
pi_189054368
Afgelopen week een proefles gehad en net thuis na mijn eerste rijles.

Blijkbaar heb ik gevoel voor autorijden, want mijn rijinstructeur was tijdens de proefles al enorm enthousiast en bleef vragen of ik echt niet al eerder heb gereden. Ik kan zelf niet nog goed inschatten of ik echt aanleg heb of dat dit een trucje is bij alle nieuwe leerlingen om ze enthousiast te maken? Hoe verliep jullie eerste rijles?
pi_191798951
Ben halverwege met lessen (9 gehad nu) en moet mijn theorie gaan behalen. Iemand tips voor gratis oefenexamens?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')