abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 19 mei 2017 @ 08:59:45 #301
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_171045615
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 22:56 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat zeker, maar ik kan nog enigszins begrijpen dat er mensen zijn die in een platte aarde geloven, dat is de fascinatie voor mij, een soort van onbegrip en opkijken naar het "ignorance is bliss"-achtige van die mensen. Wat moeten ze een prachtig leven hebben. _O-

Echter science fiction als vermaak, vind ik de holle aarde theorie nog interessanter. Opvallend genoeg heeft het raakvlakken met de platte aarde - ze hebben namelijk allebei een Admiral Byrd. Wat die voor de platte aarde heeft gedaan weet ik niet, maar de holle aarde is hij in gevlogen - 1 keer via de noordpool en 1 keer via de zuidpool.
Leuk dat ze admiraal Bird geloven, die zelf beweerd over OVER de zuidpool te hebben gevlogen, plus als ADMIRAAL zijnde heeft hij nooit beweerd dat er een heel leger aanwezig was!

https://nl.wikipedia.org/wiki/Richard_E._Byrd
Bij de eerste expeditie maakte hij op 28 en 29 november 1929 als eerste een vliegtocht over de Zuidpool. Later bouwde Byrd er een basis. Deze kreeg de naam Little America en bestond uit drie vliegtuigen, drie hondenteams, fotografen en radiotechnici. Deze hadden tot doel de Zuidpool te onderzoeken. Met de latere expedities heeft Byrd een grote bijdrage geleverd in de geografische ontdekking van dit gebied. Het gevolg hiervan was dat zijn land, de Verenigde Staten, het verkende gebied als haar eigendom kon opeisen.
Er staat nog een vraag voor u open!!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')