abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  maandag 10 april 2017 @ 20:56:02 #276
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_170134836
quote:
1s.gif Op maandag 10 april 2017 20:55 schreef Physsic het volgende:

[..]

Misschien hoopt hij dat een van de vrouwen met het idee komt om een soort omgangsregeling af te spreken.
Dat had hij al gepeild, Susan zag dat niet zitten.
KuikenGuppy
pi_170134924
quote:
1s.gif Op maandag 10 april 2017 20:55 schreef Physsic het volgende:

[..]

Misschien hoopt hij dat een van de vrouwen met het idee komt om een soort omgangsregeling af te spreken.
Of een bezoekregeling als ie in de Roemeense bak zit vanwege oplichtingspraktijken...
  KLB - Minst grappige debiel 2019 maandag 10 april 2017 @ 21:29:11 #278
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_170135967
Misschien moet ie in Saudie-Arabië zijn boerderij beginnen, kan ie zoveel vrouwen als ie wil hebben.
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_170138940
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 11:10 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

^O^

En treffend, zo had ik het nog niet eens gezien, die winst waar ze mee bezig was.
In Zuid-Afrika had ze een relatie met iemand anders, daarover schreef ze in 2016 een reisblog. Tijdens het logeren zei ze, dat ze te ver weg woont om vaak even op en neer te gaan (ze heeft waarschijnlijk ook lastige werktijden).
Nou, voor beiden kan het een overbruggingsperiode zijn.
.

quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 11:32 schreef TserrofEnoch het volgende: [..]

Maar in 2016 waren ze nog wel samen?
Toen ik in 2016 keek nog wel, maar het zag er wankel uit. Voor Eveline is daar echt niets te doen. Ze werkt in de zorg en wil ook in Afrika een zinnige dagtaak hebben. Een proef in het naburige ziekenhuis mislukte, omdat naburige over een heel andere afstand dan hier gaat: te ver weg voor dagelijks werk. Volgens dat bericht keken ze of er voor Wim ander werk te vinden was op een lokatie waar Eveline ook mogelijkheden zou hebben. Maar Wim werkt dus bij familie, heeft daar een goede en waarschijnlijk vaste positie. Ze hebben dus geen oplossing voor het woonprobleem gevonden. Waar de reisafstand voor een LAT-relatie al een probleem was, kwam daar al meteen in het begin al bij dat Wim moeite heeft om het contact te onderhouden (lees: gezellig ouwehoeren plus inhoudelijke gesprekken) via de telecom.
Als ze niet meer samen zijn, is het dus waarschijnlijk niet mislukt op niet bij elkaar passen of zo (al vind ik ze niet zo goed bij elkaar passen), maar kon het niet goed van de grond komen. Dit in tegenstelling van boer Johan en Ingrid waar het direct goed liep, Ingrid direct integreerde op de boerderij en in Denemarken, maar Johan het niet bijbenen kon en vorige herfst afhaakte. Dat mens is een duizendpoot en kan aanpakken! Waar Ingrid met gejuich binnengehaald werd door de familie, wil de familie nu geen contact meer met haar hebben, een afscheidsbezoek werd geweigerd.

quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 13:58 schreef Lief17 het volgende: [..]

In mei 2016 deed dat nichtje die oproep..

https://boerzoektvrouw.kr(...)ering/WO_KRO_862591/
Hij is door zijn nichtje opgegeven.
De site is erg rommelig geworden nu het niet meer de oude KRO-site is. Datumindiatiess kan ik vaak alleen vinden doordat er naar een bepaalde uitzending verwezen wordt.

quote:
1s.gif Op maandag 10 april 2017 13:41 schreef Burdie het volgende: Uit de privé.

[..]

https://www.pressreader.com/netherlands/privé/20170329/282140701213894
Uit deze gegevens kan ik wel een veel minder negatief verhaal maken. Het is maar net hoe je zaken zo lelijk mogelijk wil voorstellen. Het oplichterschap heb ik hier niet in teruggevonden anders dan als verdachtmaking.

quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 13:53 schreef Pisces29 het volgende: [..]

Ach, vorig jaar deed Tom toch ook mee omdat hij een baantje op de tv ambieerde oid? Mensen en hun gelul.
Huh?
Wat irritant dat die zelfverzonnen verdachtmakingen door alle uitzendingen heen, een eigen leven als waarheid gaan leiden. Ik heb een vage herinnering aan op tv komen voor naamsbekendheid met het oog op zijn eenseizoensbedrijf. Dat is wat anders dan tv-baan ambieren en hiermee een opstapje forceren.

(sorry, pc/toetsenbord doet stom).
pi_170139305
quote:
2s.gif Op maandag 10 april 2017 20:05 schreef Postbus100 het volgende: [..]

Ik vind David best een leuke kerel, een sympathieke vent, maar niet voor een relatie. Ik ben meer van het type 'Boer Jos uit Frankrijk' :P

Maar wat doet mijn voorkeur er toe? Mara zou David doen, Suzanne niet. Daar gaat het om.
Boer Jos bleek een berekenend mannetje zijn en mogelijk te weinig empathie te hebben. Het geitenbedrijf dat hij van z'n "tweede vader" overgenomen heeft, was al snel van de hand gedaan. Z'n broer is onbetrouwbaar. Lekkere familie.
quote:
1s.gif Op maandag 10 april 2017 20:10 schreef JayHovah het volgende:
[..]

Dit denk ik dus ook. Ik denk dat Marit ook tot inkeer komt bij Riks, wat een lompe hark is dat toch zeg. "Ik moet haar eerst nog leuk genoeg vinden om verliefd te worden" of zoiets zei ie. Ondankbare hond is het, hij mag blij wezen dat er nog dames hebben geschreven überhaupt...

Verder credits aan Marc deze aflevering, het blijkt toch dat er enigszins bloed door z'n lichaam stroomt... Schattig die scène rondom die mango-boom.

Albertien was ook eerlijk en oprecht, alleen waren de tranen niet voor de lammetjes maar voor de gemiste kans voor de Texaanse BBQ-worst van Olke...

Maar overall is het makkelijk oordelen voor mij als eeuwig vrijgezel.
Bij Riks is het verliefd willen zijn wel een persoonlijke noot. Ik denk niet dat de mennonitische gemeenschap verliefdheid bovenaan zet. Eerder trouw aan en zorg voor elkaar en dat de liefde vanzelf komt en een goede relatie.
quote:
1s.gif Op maandag 10 april 2017 20:10 schreef bigE het volgende: ..]

Dit dus. Van de vorige serie internationaal is ook niemand meer samen. Blijkbaar gewoon lastiger. Daarnaast vind ik dit wel het saaiste seizoen dat ik heb gezien ooit.
Het wordt ook veel slordiger gemaakt. Bij de Nederlandse boeren is er veel meer support, ook onderling. De KRO schiet zelf te kort.

quote:
1s.gif Op maandag 10 april 2017 20:58 schreef JayHovah het volgende: [..]

Of een bezoekregeling als ie in de Roemeense bak zit vanwege oplichtingspraktijken...
Welke oplichterspraktijen? En is Roemenie strenger voor buitenlandse werkers dan voor eigen volk?
pi_170139326
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 14:17 schreef Maartel het volgende: [..]

Ik weet niet of dat misgunnen is of meer een geval van 'ik twijfel, maar ik weet nog niet eens wat Olke beslist, dus laten we dat gewoon afwachten'
Enerzijds hopen dat het zichzelf wel oplost, en anderzijds toch ook wel graag je ego laten strelen als je mag blijven.
Natuurlijk twijfel je over van alles als je nog maar 2 dagen in het huis van de boer bent met slechts 2 eerdere ontmoetingen. De enorme afstand is wel het zwakke punt van BZV-internationaal, terwijl ze er juist een heel interessante variatie van hadden kunnen maken.

quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 15:00 schreef Snoopyfrl het volgende: Nog even over Sandra...
In juni 2016 is ze franchiser geworden bij die maaltijdenbezorgdienst.
In oktober 2016 stelden de boeren zich voor.
Toch op zijn zachtst gezegd opmerkelijk?

http://www.etenmetgemak.nl/san
Leg dan even uit wat daar opmerkelijk aan is. Ze heeft dus een baan gevonden en 3mnd later ziet ze een aantrekkelijke man. Ja, dat wist ze toen ze in mei in overleg was met die bezorgdienst en toen ging ze om een of andere intrige zich gauw inschrijven bij dat bedrijf en vervolgens op haar gemakje inschrijven bij BZV. Maar welke intrige? Wat is er in vredesnaam opmerkelijk aan deze volgorde? Andersom zou het raar zijn. Eerst een verre boer aanschrijven, je laten uitverkiezen en vervolgens een meerjarencontract in eigen land afsluiten.

Het valt me nu in, dat ze ook wat stijfjes kan zijn doordat ze aan dat 2-jarencontract denkt.

Voor iedere logee geldt: alleen voorstelfilmpjes gezien, 5 minuten op een hyserische speeddate-dag gezien en nog een keer op de dagdate. Je weet nog vrijwel niets van elkaar, laat staan van het dagelijkse leven van de boer. Voor iedereen kan het direct een tegenvaller zijn.

Ik vind het alleen raar om te schrijven naar een boer en dan verrast te zijn dat je daar dan naar toe moet als je uitgekozen wordt. Ja dus, dat is het uitgangspunt van boer zoekt vrouw. Een vegetariëren moet niet naar een veeboer gaan. Iemand die niet tegen het doden van kalfjes kan, moet niet naar een melkveeboer gaan.
Omgekeerd zou BZV er moeite in moeten steken om per bedrijfstak een algemeen overzichtje te geven van wat je er verwachten mag (dus dat koeien alleen melk geven als ze gekalfd hebben en dat kalfjes meestal niet bij de moederkoe blijven en de meeste stiertjes voor de slacht zijn). En de omgeving van de boer. Wie kan zich voorstellen hoe het dagelijkse boerenleven in Texas, Roemenie,. Canada/Saskatchewan zal zijn? Geef een beschrijving van cultuur, landschap, klimaat.
Bij de boeren moeten ze duidelijker doorvragen naar de specifieke wensen. Riks kwamhelemaal niet star over op het gebied van christelijkheid. Nu blijkt dat je de aan het geloof relateerbare zaken van het dagelijkse leven precies volgens de regels van die kerkgenootschap moet doen en dat meekomende, echt welkom zijnde kinderen daar aan mee moeten doen. Dat wil je toch van te voren weten?

quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 15:07 schreef DonnaRush het volgende:
[..]

Terwijl je weet dat je de komende 2 jaar niet uit NL vertrekt. Ze moet 'm wel heel leuk gevonden hebben om te denken dat ze 1,5 jaar een LAT relatie zou kunnen hebben met iemand in Texas.

Het is niet Eindhoven-Groningen..
Dat is echt onzin. Twee jaar is een mooie tijd om elkaar nader te leren kennen via intensief telecom-contact & een paar bezoekjes over en weer plus voor het regelen van je emigratie. Uiteraard moet je voordat je echt gaat emigreren redelijk re-ele indrukken te krijgen van je toekomst bij die boer met dat bedrijf in dat land in dat klimaat. Of je ziet dat communicatie bijzonder stroef is, ziet dat je misschien te weinig hulp krijgt bij inburgering in de gemeenschap plus in de relatie en dan zeg je dat.

quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 17:58 schreef ITrade het volgende:
Die Alberdien dan ben je dus iets van 50 jaar oud en denk je nog steeds dat melkveebedrijf met 2600 koeien en kalveren een soort kinderboederij is. _O-

Sommige mensen zijn wel erg Naïef.
Leeftijd doet er niet toe. Velen denken dat melk helemaal in de fabriek gemaakt worden en leggen geen relatie met de koetjes in de weide (op stal). Veel mensen die vlees eten, beseffen niet dat ze aan de spieren van een koe of varken zitten te knagen. Ook namen als hart of long of tong of orgaanvlees doet bij velen geen belletje rinkelen.
pi_170139579
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 15:00 schreef Snoopyfrl het volgende:
Nog even over Sandra...
In juni 2016 is ze franchiser geworden bij die maaltijdenbezorgdienst.
In oktober 2016 stelden de boeren zich voor.
Toch op zijn zachtst gezegd opmerkelijk?

http://www.etenmetgemak.nl/san
Niet om onrespectvol over haar werk te zijn.....
Maar het is niet alsof ze een bloeiende advocatenpraktijk of zoiets stopzet als ze naar Texas zou verhuizen ;)
  maandag 10 april 2017 @ 23:23:07 #283
215495 Knutknuttsson
Rood-Wit-Rood
pi_170139670
Ze schiet er 6000 eigen inleg plus 125 franchisefee per maand mee in. En dan ook haar opgebouwde klantenkring. Die krijgt ze niet terug als het na een jaar toch niet lukt in Texas.
And the man in the back said Everyone attack and it turned into a ballroomblitz
pi_170139690
Franchise verkopen aan een ander, kan dat niet ?
pi_170140113
Hoe heet die boer ook alweer die twee van zijn vrouwen zoende in de logeerweek en -tegen de regels in- al buiten de opnames om met (een van) de vrouwen contact had?
pi_170140178
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 23:43 schreef Physsic het volgende:
Hoe heet die boer ook alweer die twee van zijn vrouwen zoende in de logeerweek en -tegen de regels in- al buiten de opnames om met (een van) de vrouwen contact had?
Richard
Somebody that I used to know
pi_170140409
quote:
1s.gif Op maandag 10 april 2017 23:46 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Richard
Ohja! Bedankt. Dat was ook wel een figuur..
pi_170141355
Zat je op de praatstoel, Teslynd? Wat een ellenlange splitsquotes zeg.
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
  dinsdag 11 april 2017 @ 07:49:21 #289
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_170141519
Hij moest even biechten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_170141560
Logeren in het huis waarin we boer Wim zagen, in Tanzania:
http://www.simbafarmlodge.com/
  dinsdag 11 april 2017 @ 08:01:31 #291
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_170141573
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 april 2017 06:35 schreef Njosnavelin het volgende:
Zat je op de praatstoel, Teslynd? Wat een ellenlange splitsquotes zeg.
ik weet nu wel dat melk niet in een fabriek gemaakt wordt en dat vlees van een levend dier komt
pi_170141630
Interview met Alberdien over haar Olke-avontuur
http://www.lc.nl/frieslan(...)liefde-22133881.html
Schermafbeelding%202017-04-10%20om%2023.26.21.png
pi_170141670
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 08:11 schreef Snoopyfrl het volgende:
Interview met Alberdien over haar Olke-avontuur
http://www.lc.nl/frieslan(...)liefde-22133881.html
[ afbeelding ]
Kan niet verder lezen dan de intro, want betaald.
pi_170141725
De logeerweek van Eline blijkt een dag korter te zijn geweest dan de logeerweek van Anne.

In Canada waren Claudia en Eline snel uitgekeken.
pi_170141742
quote:
9s.gif Op dinsdag 11 april 2017 08:16 schreef Chai het volgende:

[..]

Kan niet verder lezen dan de intro, want betaald.
Even naar de link via facebook, dan mag je wel gratis lezen ;)
https://www.facebook.com/leeuwardercourant/?fref=ts
  dinsdag 11 april 2017 @ 08:33:17 #296
444149 Eejit
What's the craic?
pi_170141753
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 april 2017 08:01 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

ik weet nu wel dat melk niet in een fabriek gemaakt wordt en dat vlees van een levend dier komt
Vlees komt doorgaans van dode dieren.
Tiocfaidh ár lá!
We are the pride of the North!
pi_170141757
quote:
0s.gif Op maandag 10 april 2017 16:41 schreef Silenus het volgende:
Haha, eikel. Ok, zo grappig is het idd ook niet.
Mij was het ook opgevallen en ik schoot ook in de lach! Net als bij dat moment dat Marc even naar binnen gluurt voordat hij Annemie een kus geeft.
  dinsdag 11 april 2017 @ 08:58:56 #298
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_170141946
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 08:30 schreef Snoopyfrl het volgende:

[..]

Even naar de link via facebook, dan mag je wel gratis lezen ;)
https://www.facebook.com/leeuwardercourant/?fref=ts
Heb je ook een rechtstreekse link naar het FB artikel, want als FB-loze kan ik hier niets mee :{
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_170141994
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 april 2017 08:58 schreef Leandra het volgende:

[..]

Heb je ook een rechtstreekse link naar het FB artikel, want als FB-loze kan ik hier niets mee :{
http://www.lc.nl/frieslan(...)liefde-22133881.html
Lukt het zo wel? Via deze link hoef ik niet in te loggen om 't te lezen.
  dinsdag 11 april 2017 @ 09:03:48 #300
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_170142006
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 09:02 schreef DonnaRush het volgende:

[..]

http://www.lc.nl/frieslan(...)liefde-22133881.html
Lukt het zo wel? Via deze link hoef ik niet in te loggen om 't te lezen.
Ik zal straks met de laptop even proberen, mobiel kom ik iig niet verder dan de eerste paar regels.
Thnx :*
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')