Dat klinkt nog niet zo erg.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:25 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
Een soep met zeekomkommer en een hele eendenpoot.
nee, niet erg. Wel goor.quote:
Eendenpoot kan geen kwaad wat mij betreft. Een zeekomkommer heb ik nooit gehad. Ik denk dat dat gewoon als vis smaakt ofzo.quote:
Rotte haring uit een blik Maar in delen van Zweden een delicatesse.quote:
Het is niet rot.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:32 schreef Dven het volgende:
[..]
Rotte haring uit een blik Maar in delen van Zweden een delicatesse.
quote:
Ik word al misselijk bij het lezen er overquote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:32 schreef Dven het volgende:
[..]
Rotte haring uit een blik Maar in delen van Zweden een delicatesse.
Ik kijk echt niet hoorquote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:33 schreef SecretPret het volgende:
[..]
Kijken op eigen risico. Ziet er smerig uit.
Kan misschien best lekker zijn maar waarom, waarom, willen mensen dit eten? Waarom?quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:33 schreef SecretPret het volgende:
[..]
Kijken op eigen risico. Ziet er smerig uit.
Zure haring is nog wel te doen joh.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:41 schreef Catch22- het volgende:
Zure haring uit een potje. Ik ben gek op vis maar ik heb het uitgespuugd. En dat heb ik nog nooit met eten gedaan.
Goede rendang is echt goddelijkquote:
quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:58 schreef Jordy-B het volgende:
Indonesische rijstschotel van mijn ouders, die dachten dat met 'een blokje trassi' zo'n blok bedoeld wordt zoals je het koopt, ipv een stukje van 1x1x1 cm. Getver.
quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:58 schreef Jordy-B het volgende:
Indonesische rijstschotel van mijn ouders, die dachten dat met 'een blokje trassi' zo'n blok bedoeld wordt zoals je het koopt, ipv een stukje van 1x1x1 cm. Getver.
Waarom at je iets waar schimmel op zat?quote:Op vrijdag 24 maart 2017 23:31 schreef Ericr het volgende:
Pasta pesto van de AH waarbij je door de kleur en samenstelling niet kon zien dat er een hele berg schimmel op zat omdat de verpakking niet meer luchtdicht was. Die schimmelsmaak nog dagenlang in mijn mond gehad ook al had ik maar 1 grote hap genomen (en meeste weer uitgespuugd).
Wijn inderdaad. Gadverdammequote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:25 schreef Rezania het volgende:
Glühwein Enige waarvan ik ooit spontaan van over mijn nek ben gegaan. Blauwaderkaas volgt op de tweede plek, maar dat kwam meer doordat de schimmel op mijn brood dezelfde was al in de kaas.
Omdat het niet te zien was. Dat heb ik overigens al vermeld. Die schimmel had precies dezelfde kleur als de groene Pasta pesto in het bakje.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 23:39 schreef Rezania het volgende:
[..]
Waarom at je iets waar schimmel op zat?
Sorry, ik las het niet goed idd.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 23:47 schreef Ericr het volgende:
[..]
Omdat het niet te zien was. Dat heb ik overigens al vermeld. Die schimmel had precies dezelfde kleur als de groene Pasta pesto in het bakje.
Een darm is in principe toch alleen maar een dun vlies? Waarom at je dat?quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:21 schreef SecretPret het volgende:
Zowel als smaak als textuur van het voedsel.
Ts begint:
Koeiendarmen.
De meeste Nederlanders eten dat anders best vaak.quote:
Ja, dat weet ik. Maar iets zegt me dat TS daar niet op doelt.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 00:21 schreef CrashO het volgende:
[..]
De meeste Nederlanders eten dat anders best vaak.
*Hint, worst
Zal vaak varkensdarm zijn, maar bij bijv een rundersaucijs lijkt de kans op varkensdarm me ietwat kleiner eigenlijk
Dat. Ik doe niet gauw moeilijk over eten, maar dat was afgrijselijk.quote:
Sushi met kaas! Welke droeftoeter dat bedacht heeft..quote:Op zaterdag 25 maart 2017 12:20 schreef _Arual_ het volgende:
Sushi met natto erin. Sojaboontjes maar dan gefermenteerd en dat had ik niet zien aankomen
Is meestal varkens darm..of schapen darm maar die is dunner.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 00:21 schreef CrashO het volgende:
[..]
De meeste Nederlanders eten dat anders best vaak.
*Hint, worst
Zal vaak varkensdarm zijn, maar bij bijv een rundersaucijs lijkt de kans op varkensdarm me ietwat kleiner eigenlijk
Dit. Keertje gekocht naar aanleiding van dit verhaal en ja, het meest smerige dat ik ooit gegeten heb. Nou ja, getracht te etenquote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:24 schreef RobinOok het volgende:
Stinky tofu. (onder de link ook het verhaal erbij van die ervaring. Klein traumaatje)
trassi is gefermenteerde garnalenpasta.quote:
Trassi roosteren.. dat geeft idd een hele smerige geur.. maar eenmaal verwerkt is hetquote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:58 schreef Jordy-B het volgende:
Indonesische rijstschotel van mijn ouders, die dachten dat met 'een blokje trassi' zo'n blok bedoeld wordt zoals je het koopt, ipv een stukje van 1x1x1 cm. Getver.
ja, maar niet als je er zoveel van gebruikt.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 13:07 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Trassi roosteren.. dat geeft idd een hele smerige geur.. maar eenmaal verwerkt is het
Nee maar das met veel dingen zo.. neem maar eens te veel azijn ofzo..quote:Op zaterdag 25 maart 2017 13:16 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
ja, maar niet als je er zoveel van gebruikt.
Ja maar, ja maar, je kunt dat helemaal niet kopen in Nederland!quote:Op zaterdag 25 maart 2017 13:01 schreef minilot het volgende:
[..]
Dit. Keertje gekocht naar aanleiding van dit verhaal en ja, het meest smerige dat ik ooit gegeten heb. Nou ja, getracht te eten
Oh! Oeps! Dan was ik in de war.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 13:32 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja maar, ja maar, je kunt dat helemaal niet kopen in Nederland!
Wat jij proefde was gefermenteerde tofu uit een potje. En dat is niet bedoeld om zo te eten, maar daarvan hoor je een beetje door een gerecht of marinade te doen. Dan is het echt heus lekker.
Net als dat trassi niet lekker is, maar zonder trassi geen nasi!
[ link | afbeelding ]
Een vriend van mij is dit z'n lievelingseten.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 12:28 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Net echt spectaculair, maar bij ex-schoonouders: boontjes uit pot.
echt???? ik vind die lucht alleen al raar, associeer ik echt totaal niet met bonen.... vroeger was mn lievelings eten sperziebonen, helaas in de winter jarig, dus dat werd m dan niet....zusje was een boerenkool liefhebber en in de zomer jarig.... het kan verkeren...quote:Opzaterdag 25 maart 2017 13:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Een vriend van mij is dit z'n lievelingseten.
Die ortolaanquote:Op zaterdag 25 maart 2017 03:35 schreef TheThirdMark het volgende:
Heb over de hele wereld van alles gegeten.
Van Surströmming (dat verbazingwekkend best binnen te houden is, als je jezelf over de zwavel heen kan zetten) en made, sprinkhaan, worm, spin, hamster, kat, hond, Casu Marzu tot Ortelaan.
Van dat alles was eigenlijk niets walgelijk.
Echter in Frankrijk, op een gewoon normale vakantie kreeg ik een zeer mooie stierenbiefstuk. In rode wijn-saus. Nog nooit zo achteruit gegeten.
Ja sperziebonen van HAK, gekookte aardappels en een gehaktbalquote:Op zaterdag 25 maart 2017 13:43 schreef liedetector het volgende:
[..]
echt???? ik vind die lucht alleen al raar, associeer ik echt totaal niet met bonen.... vroeger was mn lievelings eten sperziebonen, helaas in de winter jarig, dus dat werd m dan niet....zusje was een boerenkool liefhebber en in de zomer jarig.... het kan verkeren...
maar ontopic meest gore moet toch wel kaas zijn
The fuck.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 13:01 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
trassi is gefermenteerde garnalenpasta.
Nederlandse Chinezen die willen dat je dorst krijgt en drankjes bestelt in hun all you can eat-tent.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 12:40 schreef Cid het volgende:
[..]
Sushi met kaas! Welke droeftoeter dat bedacht heeft..
Dat is wel anders natuurlijk. Kan me gewoon niet voorstellen dat er iets lekkers voort kan komen uit rottende garnalenpasta.quote:
Komt op hetzelfde neer. Camembert stinkt ook, maar is wel erg lekker. Tevens lijkt het me sterk dat je het niet minstens een keertje gegeten hebt.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 16:08 schreef Rezania het volgende:
[..]
Dat is wel anders natuurlijk. Kan me gewoon niet voorstellen dat er iets lekkers voort kan komen uit rottende garnalenpasta.
Mijn eerste gedachte was iig dat het goor zal zijn, maar wie weet.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 16:12 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Komt op hetzelfde neer. Camembert stinkt ook, maar is wel erg lekker. Tevens lijkt het me sterk dat je het niet minstens een keertje gegeten hebt.
jah want sushi is chinees??? droeftoeterquote:Op zaterdag 25 maart 2017 15:50 schreef _Arual_ het volgende:
[..]
Nederlandse Chinezen die willen dat je dorst krijgt en drankjes bestelt in hun all you can eat-tent.
ja want fermentatie is rottingquote:Op zaterdag 25 maart 2017 16:08 schreef Rezania het volgende:
[..]
Dat is wel anders natuurlijk. Kan me gewoon niet voorstellen dat er iets lekkers voort kan komen uit rottende garnalenpasta.
quote:
Het is een rottingsproces. Ik weet ook wel dat de waarheid een stuk subtieler is, maar het eerst waar ik aan dacht was rotte garnalen. Ja, die zijn goor. Nee, een fermentatieproduct hoeft niet goor te zijn of er op te lijken. Drama om niks dit allemaal.quote:Fermentatie (Latijn: fermentum, zuurdeeg) is in de biochemie het omzetten van biologische materialen (substraat) in afwezigheid van zuurstof (anaeroob). Bacteriėn, celculturen of schimmels staan bekend om hun fermentatie, al vindt het ook in sommige dierlijke cellen plaats (zoals skeletspieren). Bij fermentatie vindt er - in tegenstelling tot anaerobe respiratie - geen doorlopen van elektronen in een elektronentransportketen plaats.
Olijven kan je ook niet zo van de boom etenquote:Op zaterdag 25 maart 2017 15:30 schreef uniekhoorn het volgende:
Oja weet het alweer. Een olijf van olijvenboom op Samos. Nog nooit zoiets bitters gehad. Het duurde ook nog een paar uur voordat ik de bittere smaak had weggekwijld
Ow en goede tweede... Spruitjes uit pot!
Gecontroleerd? Valt ook best mee. Ja, bij bierbrouwen en andere industriėle processen zijn tegenwoordig redelijk onder controle. Maar, er zijn ook nog genoeg fermentatieprocessen waarbij men maar een beetje loopt te gokken. Zie bijvoorbeeld de fermentatie van vogels in IJsland. https://en.wikipedia.org/wiki/Kiviakquote:Op zaterdag 25 maart 2017 18:33 schreef liedetector het volgende:
[..]
maar el gecontroleert...en niet bedorven zooi die oneetbaar is *btw team trassie
Joh!quote:Op zaterdag 25 maart 2017 18:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Olijven kan je ook niet zo van de boom eten
ja je nemt nu echt een ander voorbeeeld dan trassi of kimchiquote:Op zaterdag 25 maart 2017 18:36 schreef Rezania het volgende:
[..]
Gecontroleerd? Valt ook best mee. Ja, bij bierbrouwen en andere industriėle processen zijn tegenwoordig redelijk onder controle. Maar, er zijn ook nog genoeg fermentatieprocessen waarbij men maar een beetje loopt te gokken. Zie bijvoorbeeld de fermentatie van vogels in IJsland. https://en.wikipedia.org/wiki/Kiviak
Ik ben niet bekend met het specifieke fermentatieproces voor trassi of kimchi, mijn opmerkingen waren dan ook betreffende generale fermentatieprocessen.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 18:37 schreef liedetector het volgende:
[..]
ja je nemt nu echt een ander voorbeeeld dan trassi of kimchi
Ik gok dat 90 procent van de Nederlandse sushitenten in handen is van Chinezen ja.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 18:30 schreef liedetector het volgende:
[..]
jah want sushi is chinees??? droeftoeter
I learnedquote:Op zaterdag 25 maart 2017 18:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Olijven kan je ook niet zo van de boom eten
Oh god ja! Ik weet precies wat je bedoelt. Heb ik geloof ik ook nog een klacht over ingediend. Wat was dat smerig.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:37 schreef Bienelientjee het volgende:
(Ja, ik was lui) Was een paars bakje met saus voor een pasta ovenschotel. (Insert bekend sauzen merk)
Geen idee wat ze er verkeerd mee gedaan hadden. Maar het rook en smaakte naar kots. Letterlijk exact dezelfde geur en smaak. Uiteraard geklaagd en blijkbaar was ik online niet de enige met diezelfde klacht! Gadver dat was ranzig!
Is leuk om ze te plukken en in pekel te leggen om de bitterstoffen er uit te trekkenquote:
ewwwwwquote:Op zaterdag 25 maart 2017 13:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Een vriend van mij is dit z'n lievelingseten.
Ik heb het nog nooit gegeten en is dus wel off-topic, maar spinazie uit een pot lijkt me dus ook erg vies !quote:Op zaterdag 25 maart 2017 15:30 schreef uniekhoorn het volgende:
Oja weet het alweer. Een olijf van olijvenboom op Samos. Nog nooit zoiets bitters gehad. Het duurde ook nog een paar uur voordat ik de bittere smaak had weggekwijld
Ow en goede tweede... Spruitjes uit pot!
Ik ook, stuurde ze een sorry pakket op met sauzen enzo. En nog zo'n bakje!!!!!!!quote:Op zaterdag 25 maart 2017 19:49 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
Oh god ja! Ik weet precies wat je bedoelt. Heb ik geloof ik ook nog een klacht over ingediend. Wat was dat smerig.
Bij mij hetzelfde Ik geloof dat ik ze toen nog gebeld heb om te melden dat dat wel een beetje raar wasquote:Op zaterdag 25 maart 2017 21:23 schreef Bienelientjee het volgende:
[..]
Ik ook, stuurde ze een sorry pakket op met sauzen enzo. En nog zo'n bakje!!!!!!!
wut?quote:
lekker bij een biefstukjequote:Op zaterdag 25 maart 2017 23:12 schreef Jordy-B het volgende:
[..]
wut?
Champignons zijn heerlijk. Vrij laat toevoegen, zodat de champignons een deel van de smaak van het gerecht overnemen. Of gewoon bakken met knoflook en tijm en er een beetje kaas over smelten.
Het is dan ook geen groente maar een schimmel.quote:
Dit is wel heel herkenbaar allemaal. Kieskeurige zeikerds af en toe.quote:Op zondag 26 maart 2017 11:22 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij is het in dit gezelschap makkelijk scoren met de lussiknie bingo
[ link | afbeelding ]
dit is wel iets voor sirdanilot.quote:Op zondag 26 maart 2017 11:22 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij is het in dit gezelschap makkelijk scoren met de lussiknie bingo
[ link | afbeelding ]
Ja, al zou ik daar een custom made bingo voor kunnen maken.quote:
Heb je geen senseo!quote:Op zondag 26 maart 2017 11:22 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij is het in dit gezelschap makkelijk scoren met de lussiknie bingo
[ link | afbeelding ]
Die kipfilet mensen zijn toch juist fijn? Hoef je zelf niet het vieste gedeelte van de kip te eten maar kan je al het lekkers kluivenquote:Op zondag 26 maart 2017 11:22 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij is het in dit gezelschap makkelijk scoren met de lussiknie bingo
[ link | afbeelding ]
Ik mis de 'Dat lust ik niet, want ik heb het nog nooit gegeten.'quote:Op zondag 26 maart 2017 11:22 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij is het in dit gezelschap makkelijk scoren met de lussiknie bingo
[ link | afbeelding ]
Dan ga je er vanuit dat er kip op tafel staat....quote:Op zondag 26 maart 2017 12:40 schreef Frits_Teddy het volgende:
[..]
Die kipfilet mensen zijn toch juist fijn? Hoef je zelf niet het vieste gedeelte van de kip te eten maar kan je al het lekkers kluiven
Correct. Genetisch gezien meer overeenkomsten met dieren dan met plantenquote:Op zondag 26 maart 2017 10:49 schreef Rezania het volgende:
[..]
Het is dan ook geen groente maar een schimmel.
Haha, echt geweldigquote:Op zondag 26 maart 2017 11:22 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij is het in dit gezelschap makkelijk scoren met de lussiknie bingo
[ link | afbeelding ]
Eens. Geen groente, maar goed. Schimmel eten.quote:
Je eet geen brood of brie, drinkt geen bier of wijn?quote:Op zondag 26 maart 2017 17:42 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Eens. Geen groente, maar goed. Schimmel eten.
En bloedsinaasappels. Jeugdtrauma.
Ik eet brood, drink bier en wijn.quote:Op zondag 26 maart 2017 17:53 schreef Rezania het volgende:
[..]
Je eet geen brood of brie, drinkt geen bier of wijn?
Je gewone kaas is ook gewoon gefermenteerd hoor.quote:Op zondag 26 maart 2017 18:07 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Ik eet brood, drink bier en wijn.
Maar brood met paarsgroene vlekken gooi ik weg.
Ik eet geen schimmelkazen, wel jong belegen op brood of blokjes.
Gisten is vaak schimmel, ik weet het.
Champignons vind ik gewoon smerig.
Het smaakt vies en ik ga over mijn nek.
Niet rationeel, maar zo zijn mensen.
Mensen redeneren rationeel, maar reageren emotioneel.
Alleen bepaalde worst. Salami wel, leverworst niet bijvoorbeeld.quote:Op zondag 26 maart 2017 18:53 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Je gewone kaas is ook gewoon gefermenteerd hoor.
En worst ook.
Gore troep man, ik snap echt niet dat daar elke dag weer rijen voor staan, de patat dat over is als het even druk is geweest.quote:
Okok, droge worstquote:Op zondag 26 maart 2017 20:23 schreef Rezania het volgende:
[..]
Alleen bepaalde worst. Salami wel, leverworst niet bijvoorbeeld.
Weet ik. Het is ook meer psychologisch dan rationeel.quote:Op zondag 26 maart 2017 18:53 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Je gewone kaas is ook gewoon gefermenteerd hoor.
En worst ook.
Remia saus voor ovenschotel. http://www.remia.nl/items/nieuw-remia-saus-voor-ovenschotel.aspxquote:Op zaterdag 25 maart 2017 19:49 schreef SnoepTomaatje het volgende:
[..]
Oh god ja! Ik weet precies wat je bedoelt. Heb ik geloof ik ook nog een klacht over ingediend. Wat was dat smerig.
Nee, het goorste.quote:Op maandag 27 maart 2017 03:55 schreef JedimindhaX het volgende:
de meest goorste?
het meest gore.
geen idee overigens. zal er eens over nadenken.
Klopt, maar als je die bagger in de TT woord per woord gaat vertalen krijg je dat.quote:
Ook niet mijn favoriet, maar smaakt beter dan dat het ruikt.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:24 schreef RobinOok het volgende:
Stinky tofu. (onder de link ook het verhaal erbij van die ervaring. Klein traumaatje)
Ik heb een keer 'pure' natto geprobeerd. Echt niet te vreten.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 12:20 schreef _Arual_ het volgende:
Sushi met natto erin. Sojaboontjes maar dan gefermenteerd en dat had ik niet zien aankomen
Als het kan gebruik je alleen het bijvoeglijk naamwoord.quote:
Sowieso alle pre-fab maaltijden en pakjesonzin. Ik kan het nog wel begrijpen dat je als provinciaal een keer een "exotische" pre-fab maaltijd koopt omdat je niet weet hoe je dat in godsnaam zou moeten maken of wat het überhaupt is. Maar dingen zoals pre-fab shit met aardappelen of rijst/nasi heb ik nooit begrepen, dat is echt geen moeite voor niemand niet om dat een beetje vers zelf te doen.quote:Op maandag 27 maart 2017 12:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Een van het meest smerige wat ik proefde is denk ik aardappel anders.
Volgens mij is het kopen van shit waar veel marketing voor gemaakt wordt eerder urbaan dan provinciaal.quote:Op maandag 27 maart 2017 14:50 schreef leeell het volgende:
[..]
Sowieso alle pre-fab maaltijden en pakjesonzin. Ik kan het nog wel begrijpen dat je als provinciaal een keer een "exotische" pre-fab maaltijd koopt omdat je niet weet hoe je dat in godsnaam zou moeten maken of wat het überhaupt is. Maar dingen zoals pre-fab shit met aardappelen of rijst/nasi heb ik nooit begrepen, dat is echt geen moeite voor niemand niet om dat een beetje vers zelf te doen.
Mwah, bij ons in Zeeland was het bij de meeste mensen ook voornamelijk pakjes en zakjes.quote:Op maandag 27 maart 2017 15:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Volgens mij is het kopen van shit waar veel marketing voor gemaakt wordt eerder urbaan dan provinciaal.
Mensen die geen zin hebben om meer te koken na het werk, die plots moeten eten op hun werk, bejaarden, etc.quote:Op maandag 27 maart 2017 14:50 schreef leeell het volgende:
[..]
Sowieso alle pre-fab maaltijden en pakjesonzin. Ik kan het nog wel begrijpen dat je als provinciaal een keer een "exotische" pre-fab maaltijd koopt omdat je niet weet hoe je dat in godsnaam zou moeten maken of wat het überhaupt is. Maar dingen zoals pre-fab shit met aardappelen of rijst/nasi heb ik nooit begrepen, dat is echt geen moeite voor niemand niet om dat een beetje vers zelf te doen.
Ik heb natto in Japan ook op sushi gehad en lekker vond ik t zeker niet maar zo goor als vriendlief hij is werkelijk drie keer naar de wc gerend en is de hele dag nog van slag geweestquote:Op maandag 27 maart 2017 14:39 schreef Chule het volgende:
[..]
Ook niet mijn favoriet, maar smaakt beter dan dat het ruikt.
[..]
Ik heb een keer 'pure' natto geprobeerd. Echt niet te vreten.
Pah, als je kan koken zet je net zo snel wat lekkers op tafel als pakjes aanroerenquote:Op maandag 27 maart 2017 17:52 schreef Rezania het volgende:
[..]
Mensen die geen zin hebben om meer te koken na het werk, die plots moeten eten op hun werk, bejaarden, etc.
Zoals ik al zei, geen zin of kan gewoon niet. Het kan gebeuren.quote:Op maandag 27 maart 2017 20:26 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Pah, als je kan koken zet je net zo snel wat lekkers op tafel als pakjes aanroeren
Lekker man, Marmite.quote:Op maandag 27 maart 2017 16:40 schreef habitue het volgende:
Qua voedsel scoort marmite ook wel aardig hoog, en banaan.
Dat vind ik dan weer goed te doen, natto, lam en melk,quote:Op maandag 27 maart 2017 14:39 schreef Chule het volgende:
[..]
Ook niet mijn favoriet, maar smaakt beter dan dat het ruikt.
[..]
Ik heb een keer 'pure' natto geprobeerd. Echt niet te vreten.
Verder vind ik lamsvlees (en geitenboter, geitenkaas etc) en melk ontzettend goor.
Je bent zelf andersquote:Op maandag 27 maart 2017 12:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Een van het meest smerige wat ik proefde is denk ik aardappel anders.
Marmite/vegemite is meestal een kwestie van doseren. Het is geen nutella.quote:Op maandag 27 maart 2017 16:40 schreef habitue het volgende:
Qua voedsel scoort marmite ook wel aardig hoog, en banaan.
Textuur van champignons vind ik vaak om niet lekker. Uit pot... Brrrr...quote:Op zondag 26 maart 2017 23:28 schreef Hiddendoe het volgende:
[..]
Weet ik. Het is ook meer psychologisch dan rationeel.
Champignons en inktvis. Het is allebei niet te vreten.
Net of je stopverf zit te knagen.
Zult zag ik hier ook al voorbijkomen. Ook zoiets smerigs.
En drop. Waarschijnlijk word ik nu Nederland uitgejaagd.
Broodje overjarige kaas met wat roomboter en heel dun marmitequote:Op maandag 27 maart 2017 16:40 schreef habitue het volgende:
Qua voedsel scoort marmite ook wel aardig hoog, en banaan.
uhhuh, maar de meest goorste -> het meest gore. nouja, is al uitgelegd geloof ik.quote:Op maandag 27 maart 2017 15:48 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Goorst heeft de voorkeur.
http://taaladvies.net/taa(...)rgelijking_algemeen/
is goed, maar eerst een drankje doen om elkaar beter te leren kennenquote:
OT:quote:Op donderdag 30 maart 2017 17:25 schreef Pietverdriet het volgende:
De kip(filet) patat en appelmoesbrigade is sterk aanwezig hier.
Dat is zo heerlijk he.quote:
Is, tot nu toe, het enige dat ik echt vies vind. Ik blijf het steeds proberen, maar blijf het smerig vinden.quote:
Hoe kun je zalm nou niet lekker vinden ?!! Niet alleen is het duur (omdat het lekker is), het heeft nu ook weer niet zo een heel sterke specifieke smaak. Er zijn zat dingen die ik lekker vind, maar waarvan ik me goed kan voorstelllen dat anderen ze niet zouden lusten (drop, champignons,olijven, artisjok, etc.). Maar Zalm is er niet een van.quote:Op dinsdag 4 april 2017 20:37 schreef Gajenixan het volgende:
[..]
Is, tot nu toe, het enige dat ik echt vies vind. Ik blijf het steeds proberen, maar blijf het smerig vinden.
Misschien is ie half Pools? Dat zou t kunnen verklaren.quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:23 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Hoe kun je zalm nou niet lekker vinden ?!! Niet alleen is het duur (omdat het lekker is), het heeft nu ook weer niet zo een heel sterke specifieke smaak. Er zijn zat dingen die ik lekker vind, maar waarvan ik me goed kan voorstelllen dat anderen ze niet zouden lusten (drop, champignons,olijven, artisjok, etc.). Maar Zalm is er niet een van.
Bovendien verschilt het nogal hoe het is bereid en ook welke soort. Gerookte zalm heeft wel een sterke smaak. Maar je kunt zalm bakken, pocheren, je hebt gekweekte en wilde zalm, het kan rauw in sushi etc. Heb je al die vormen geprobeerd en lust je het allemaal niet?
Ik vind het heel erg apart.
Wat is sirdan nou weer? Foto? Beschrijving?quote:Op donderdag 30 maart 2017 18:04 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Het meest vieze weet ik niet meer, eigenlijk.
Maar iets waar ik me 5 jaar overheen heb moeten zetten om het eindelijk te proberen: şırdan. Afgezien van de geur en de vorm was het best lekker.
Wilde eigenlijk een foto plaatsen, maar zit in de trein dus kan er niet op Google'n.
Oh die vreten alleen maar karper zeker.quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:24 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Misschien is ie half Pools? Dat zou t kunnen verklaren.
Er zit een smaakje aan dat ik niet goed trek. Ik heb het op vele manieren geprobeerd. Rauw, gerookt, gebakken, verwerkt in van alles. Ik vind het alleen niet vies als ik er niks van proef🙃.quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:23 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Hoe kun je zalm nou niet lekker vinden ?!! Niet alleen is het duur (omdat het lekker is), het heeft nu ook weer niet zo een heel sterke specifieke smaak. Er zijn zat dingen die ik lekker vind, maar waarvan ik me goed kan voorstelllen dat anderen ze niet zouden lusten (drop, champignons,olijven, artisjok, etc.). Maar Zalm is er niet een van.
Bovendien verschilt het nogal hoe het is bereid en ook welke soort. Gerookte zalm heeft wel een sterke smaak. Maar je kunt zalm bakken, pocheren, je hebt gekweekte en wilde zalm, het kan rauw in sushi etc. Heb je al die vormen geprobeerd en lust je het allemaal niet?
Ik vind het heel erg apart.
Die snap ik niet😬quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:24 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Misschien is ie half Pools? Dat zou t kunnen verklaren.
En andere vissen, schelp-, schaal- en zeedieren lust je wel?quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:30 schreef Gajenixan het volgende:
[..]
Er zit een smaakje aan dat ik niet goed trek. Ik heb het op vele manieren geprobeerd. Rauw, gerookt, gebakken, verwerkt in van alles. Ik vind het alleen niet vies als ik er niks van proef🙃.
Ja, oh en nee. Oesters vind ik zo mogelijk nog viezer. Rest van de vissen, die ik tot nu toe heb gegeten, vind ik wel lekker.quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:41 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En andere vissen, schelp-, schaal- en zeedieren lust je wel?
Makreel? Haring? Sardine?quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:49 schreef Gajenixan het volgende:
[..]
. Rest van de vissen, die ik tot nu toe heb gegeten, vind ik wel lekker.
Wellicht dat het juist daarom ook wat vaker voorkomt dat mensen niet zo van zalm houden, terwijl ze wel gewoon tong en forel en makreel naar binnen slobberen.quote:Op dinsdag 4 april 2017 23:37 schreef RobinOok het volgende:
En heel anders dan alle andere vissen. Een klasse/smaak/structuur apart wel.
Okee, ik ga overstag.quote:Op woensdag 5 april 2017 07:20 schreef Molo het volgende:
Mini,wil je die vreselijke taalfout uit de TT halen?
Dank u!quote:
Pindasaus vind ik nog wel lekkerder dan pindakaas.quote:
quote:Op woensdag 5 april 2017 08:00 schreef Domnivoor het volgende:
Ik pak een zakje noten uit de kast, ga voor de tv zitten, neem een handvol...
De noten waren in een krioelende massa maden veranderd
onwaarschijnlijk smerig ja.quote:
dit wilde ik ook posten maar toen moest ik denken aan een oester die ik bij FG Foodlabs een keer heb gegeten, die was erg lekkerquote:
Die dingen zijn echt smerig. De textuur en de smaak en alles is er gewoon goor aan.quote:
Dat heb je echt gegeten?!quote:
Hij stinkt zelf nogal, dus is wellicht niet de juiste persoon om het aan te vragen.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:18 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Dat heb je echt gegeten?!
Smaakt het net zo erg als het ruikt?
Jij al eens Surstromming gehad?quote:Op woensdag 5 april 2017 19:21 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Hij stinkt zelf nogal, dus is wellicht niet de juiste persoon om het aan te vragen.
Ik sta voor veel dingen open, maar niet voor dat soort 'meme'-voedsel dat alleen wordt gegeten omdat het smerig is. Ik geloof best dat er mensen zijn die het vaker eten, maar ik geloof tegelijkertijd dat die mensen dat eigenlijk ook alleen maar zijn gaan doen uit stoerheid en er op z'n hoogst op zo'n manier aan gewend zijn dat ze niet meer hoeven te kokhalzen.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:23 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Jij al eens Surstromming gehad?
Jij lijkt me wel een daredevil, echt iets voor jou.
Er zijn genoeg die stoer proberen te doen en keihard falen.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:27 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Ik sta voor veel dingen open, maar niet voor dat soort 'meme'-voedsel dat alleen wordt gegeten omdat het smerig is. Ik geloof best dat er mensen zijn die het vaker eten, maar ik geloof tegelijkertijd dat die mensen dat eigenlijk ook alleen maar zijn gaan doen uit stoerheid en er op z'n hoogst op zo'n manier aan gewend zijn dat ze niet meer hoeven te kokhalzen.
er staan een miljoen van die filmpjes online. is een van de ultieme smerigheid 'dares' omdat je het blijkbaar makkelijk op internet kunt bestellen.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:37 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Er zijn genoeg die stoer proberen te doen en keihard falen.
Ik heb me bijna doodgelachen om deze held:
De geluiden die hij maakt als hij kokhalst, lijkt erg op een hitsige eland.
Dat hij zelfs om de geur 10x ofzo kotst. Geweldig. Dat dkng raak ik nooit aan.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:37 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Er zijn genoeg die stoer proberen te doen en keihard falen.
Ik heb me bijna doodgelachen om deze held:
De geluiden die hij maakt als hij kokhalst, lijkt erg op een hitsige eland.
Eet ik minstens 1x per maand.quote:
Hetzelfde met "Whole chicken in a can".quote:Op woensdag 5 april 2017 19:42 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
er staan een miljoen van die filmpjes online. is een van de ultieme smerigheid 'dares' omdat je het blijkbaar makkelijk op internet kunt bestellen.
die moet wel te doen zijn. zit in gelei, geloof ik. dat spoel je eraf en dan in de oven.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:51 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Hetzelfde met "Whole chicken in a can".
Dat zou ik waarschijnlijk ook niet weg kunnen krijgen.
Nee dat is vals spelen!quote:Op woensdag 5 april 2017 20:19 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
die moet wel te doen zijn. zit in gelei, geloof ik. dat spoel je eraf en dan in de oven.
Nooit gegeten, maar ik dacht altijd dat zeewier een soort crunchy spinazie textuur heeft.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:56 schreef kipje123 het volgende:
zeewier... slijmerig en vissig, brrr wat een textuur.
Tsja... beetje saai en raar. Kun je ook rauwe kipfilet gaan eten.quote:Op woensdag 5 april 2017 20:29 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Nee dat is vals spelen!
Je moet alles uit het blik eten, het vet, en gelei dus ook En je mag het niet opwarmen.
Die norivellen in/om sushi zijn ook gewoon zeewier en er zijn nog een heleboel andere manieren om zeewier te gebruiken. Misschien was ie aan het zwemmen en heeft ie een stukje zeewier gegeten ofzo?quote:Op woensdag 5 april 2017 20:30 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Nooit gegeten, maar ik dacht altijd dat zeewier een soort crunchy spinazie textuur heeft.
Je moet het doen zoals deze baas.quote:Op woensdag 5 april 2017 20:35 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Tsja... beetje saai en raar. Kun je ook rauwe kipfilet gaan eten.
Om maar een keer serieus aandacht aan je te geven : Ik heb lang rond de regio gewoond die bekend staat om haar sürströmming. Ik zie geen reden om lokale gerechten per definitie af te schrijven.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:27 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Ik sta voor veel dingen open, maar niet voor dat soort 'meme'-voedsel dat alleen wordt gegeten omdat het smerig is. Ik geloof best dat er mensen zijn die het vaker eten, maar ik geloof tegelijkertijd dat die mensen dat eigenlijk ook alleen maar zijn gaan doen uit stoerheid en er op z'n hoogst op zo'n manier aan gewend zijn dat ze niet meer hoeven te kokhalzen.
Zie hierbovenquote:Op woensdag 5 april 2017 19:18 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Dat heb je echt gegeten?!
Smaakt het net zo erg als het ruikt?
Dit is niet echt een lokaal gerecht. Dit is gewoon bagger ontstaan door een tekort aan zout om het te pekelen en is later in blikjes gedaan zodat het langer bewaard kon blijven. Er is geen excuus om die rommel nog steeds te eten.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:25 schreef Dven het volgende:
[..]
Om maar een keer serieus aandacht aan je te geven : Ik heb lang rond de regio gewoond die bekend staat om haar sürströmming. Ik zie geen reden om lokale gerechten per definitie af te schrijven.
In wat tunnbröd met aardappelsalade en een huisgestookt lokaaltje is het in zéér beperkte hoeveelheid nog best van toegevoegde waarde.
Zelfstandig is het inderdaad het één van de meer ranzige producten op aarde.
Ja, welkom in de 16e eeuw, tegenwoordig wordt het nog gegeten uit traditie, op zich niet heel gek natuurlijk.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:37 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Dit is niet echt een lokaal gerecht. Dit is gewoon bagger ontstaan door een tekort aan zout om het te pekelen en is later in blikjes gedaan zodat het langer bewaard kon blijven. Er is geen excuus om die rommel nog steeds te eten.
wel snel mager daardoorquote:Op woensdag 5 april 2017 20:35 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Tsja... beetje saai en raar. Kun je ook rauwe kipfilet gaan eten.
Dat is het punt toch? We hebben nu koelkasten. Roggebrood is gewoon brood en nooit voor armen geweest en pannenkoeken Tevens geldt voor beide dat het eetbaar en zelfs smakelijk is.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:46 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Ja, welkom in de 16e eeuw, tegenwoordig wordt het nog gegeten uit traditie, op zich niet heel gek natuurlijk.
Zo eten wij ook roggebrood en pannenkoeken, wat vroeger gewoon armenvoer was.
Oke.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:37 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Dit is niet echt een lokaal gerecht. Dit is gewoon bagger ontstaan door een tekort aan zout om het te pekelen en is later in blikjes gedaan zodat het langer bewaard kon blijven. Er is geen excuus om die rommel nog steeds te eten.
Ja. Maar daarvoor kan het nog wel traditioneel eten zijn in bepaalde streken.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:51 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Dat is het punt toch? We hebben nu koelkasten.
Pardon? http://www.bakkerijmuseum.nl/kalwiblo/index.php?t=7&h=62 lees maar eens na.quote:Roggebrood is gewoon brood en nooit voor armen geweest
Ja, pannekoeken ook, dat was óók het voedsel van de armen. En ik ken voldoende mensen die trouwens roggebrood niet te vreten vinden. Dat de meeste mensen pannenkoeken wel lekker vinden is een bijkomstigheid.quote:en pannenkoeken Tevens geldt voor beide dat het eetbaar en zelfs smakelijk is.
Leuke bron, vriend. En t boeit verder geen zak dat mensen roggebrood niet te vreten vinden (jij kent trouwens alleen fries roggebrood); de mate van smerigheid verschilt nogal met die van surstromming, wat gewoon afstotelijk is. Niemand vindt die shit lekker.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:54 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Ja. Maar daarvoor kan het nog wel traditioneel eten zijn in bepaalde streken.
[..]
Pardon? http://www.bakkerijmuseum.nl/kalwiblo/index.php?t=7&h=62 lees maar eens na.
[..]
Ja, pannekoeken ook, dat was óók het voedsel van de armen. En ik ken voldoende mensen die trouwens roggebrood niet te vreten vinden. Dat de meeste mensen pannenkoeken wel lekker vinden is een bijkomstigheid.
Zo, lekkere aannamequote:Op woensdag 5 april 2017 21:58 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Leuke bron, vriend. En t boeit verder geen zak dat mensen roggebrood niet te vreten vinden (jij kent trouwens alleen fries roggebrood)
Kwestie van smaak, er zijn ook zat Zweden die het wél lekker vinden. Smaken verschillen hč?quote:de mate van smerigheid verschilt nogal met die van surstromming, wat gewoon afstotelijk is. Niemand vindt die shit lekker.
Nee en die aanname klopt toch? Lieg niet.quote:Op woensdag 5 april 2017 22:00 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Zo, lekkere aanname
[..]
Kwestie van smaak, er zijn ook zat Zweden die het wél lekker vinden. Smaken verschillen hč?
Gezien ik ook gewoon in Limburg en Brabant heb gewoond, ben ik ook bekend met die varianten.quote:Op woensdag 5 april 2017 22:02 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Nee en die aanname klopt toch? Lieg niet.
Ik dacht dat je een boer was.quote:Op woensdag 5 april 2017 22:02 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Gezien ik ook gewoon in Limburg en Brabant heb gewoond, ben ik ook bekend met die varianten.
Ben ik ook, wil niet zeggen dat ik nergens kom broeder. Overigens verschillen die varianten wel vergeleken met het "zwarte" roggebrood wat betreft smaak, maar qua eenvoudigheid komt het natuurlijk op hetzelfde neer.quote:
smeerkaas vind ik sowieso een beetje viezig. niet echt qua smaak, maar qua smegma.quote:Op woensdag 5 april 2017 22:25 schreef FutureFairytale het volgende:
Fries roggebrood vind ik juist lekker!
Met jam of met (smeer)kaas
En 2 van die plakken vullen prima!
Jullie hebben het over rauwe oesters? Die vind ik niet lekker, maar niet "het goorste", hoewel ik me dat voor kan stellen.quote:Op woensdag 5 april 2017 18:36 schreef Prego het volgende:
[..]
dit wilde ik ook posten maar toen moest ik denken aan een oester die ik bij FG Foodlabs een keer heb gegeten, die was erg lekker
Is je Google kapot?quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:24 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Wat is sirdan nou weer? Foto? Beschrijving?
Ik had het gegoogled maar ik vond alleen een stad in Iran of zo en geen eten.quote:Op donderdag 6 april 2017 11:38 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Is je Google kapot?
[ afbeelding ]
Gevulde schapenmaag. Een bekend gerecht uit - en voornamelijk in - Adana, Turkije.
Er zit rijst in. Voordat je het eet doe je er gedroogde hete pepervlokken en komijn op.quote:Op donderdag 6 april 2017 11:39 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ik had het gegoogled maar ik vond alleen een stad in Iran of zo en geen eten.
En ja gatverdamme dat ziet er echt ranzig uit. Maar het hangt er vanaf waar het mee gevuld is. Als er lever in zit lust ik het niet, maar de meeste andere organen wel.
Denk dat ik het dan wel zou lusten.quote:Op donderdag 6 april 2017 11:43 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Er zit rijst in. Voordat je het eet doe je er gedroogde hete pepervlokken en komijn op.
Alleen het ziet er inderdaad vies uit. En zo ruikt het ook.
Soort haggis of Saumagen dus.quote:Op donderdag 6 april 2017 11:38 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Is je Google kapot?
[ afbeelding ]
Gevulde schapenmaag. Een bekend gerecht uit - en voornamelijk in - Adana, Turkije.
Maar wel eerst gekookt dus?quote:Op zondag 9 april 2017 07:17 schreef female81 het volgende:
Warme melk, vers uit de koe, met van die vellen erop.
Zal je ook niet vinden in een winkel.quote:Op donderdag 6 april 2017 12:02 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Denk dat ik het dan wel zou lusten.
Nooit ergens in een winkel zien liggen echter en zou niet weten hoe ik het zelf maak.
Nee.quote:
Huh? Verse melk is het lekkerste wat er is !quote:Op zondag 9 april 2017 07:17 schreef female81 het volgende:
Warme melk, vers uit de koe, met van die vellen erop.
M'n ouders zetten me dat vroeger voor, omdat een oom en tante die dichtbij woonden een boerderij hadden, en m'n ouders die melk wel gezond vonden voor me.
De herinneringen geven nog steeds kippevel. Bij een vage hint van de geur van melk wil ik het nog steeds niet drinken, ook niet als 'ie gewoon uit de supermarkt komt en geen vellen heeft (overigens eet ik wel graag kaas, maar dat detecteert m'n neus niet zo nadrukkelijk als 'gemaakt van melk').
Op een gegeven moment kwam er toch maar wat anders in huis om bij m'n boterham te drinken.
Nee, wat ik noem, is ook gevulde maag en het heeft allebei de naam verschrikkelijk smerig te zijn voor mensen uit een andere cultuur terwijl de inheemsen het als delicatesse zien.quote:Op zondag 9 april 2017 10:05 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Nee.
Wat jij noemt lijkt meer op Kokoreē.
Het gaat er om waar je de maag mee vult.quote:Op maandag 10 april 2017 13:36 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Nee, wat ik noem, is ook gevulde maag en het heeft allebei de naam verschrikkelijk smerig te zijn voor mensen uit een andere cultuur terwijl de inheemsen het als delicatesse zien.
Oh heerlijk, van die gele melk. Liefst nog lauw.quote:Op zondag 9 april 2017 07:17 schreef female81 het volgende:
Warme melk, vers uit de koe, met van die vellen erop.
M'n ouders zetten me dat vroeger voor, omdat een oom en tante die dichtbij woonden een boerderij hadden, en m'n ouders die melk wel gezond vonden voor me.
De herinneringen geven nog steeds kippevel. Bij een vage hint van de geur van melk wil ik het nog steeds niet drinken, ook niet als 'ie gewoon uit de supermarkt komt en geen vellen heeft (overigens eet ik wel graag kaas, maar dat detecteert m'n neus niet zo nadrukkelijk als 'gemaakt van melk').
Op een gegeven moment kwam er toch maar wat anders in huis om bij m'n boterham te drinken.
Wat is een stom gerecht dan?quote:Op zondag 26 maart 2017 11:22 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij is het in dit gezelschap makkelijk scoren met de lussiknie bingo
[ link | afbeelding ]
oo lekker Sürstrommingquote:
Lasagne.quote:
Welnee, een goede lasagna Bolognese kan fantastisch zijn. Maar volgens mij hebben we die discussie over het vermeende gebrek aan diepgang van de Italiaanse keuken al eens gevoerd.quote:
Inktvis soep is super lekker man.quote:Op dinsdag 25 april 2017 16:19 schreef Anthonie24 het volgende:
het goorste wat ik ooit gegeten heb is inktvis.
bah bah bah.....en nog eens bah. ben je mal?quote:Op dinsdag 25 april 2017 16:22 schreef 6star6lord6 het volgende:
[..]
Inktvis soep is super lekker man.
Wat voor gerecht heb je gehad dan?quote:Op dinsdag 25 april 2017 16:24 schreef Anthonie24 het volgende:
[..]
bah bah bah.....en nog eens bah. ben je mal?
ik vind het helemaal niet lekker.
inktvis in blik. zoooooo smerig.quote:Op dinsdag 25 april 2017 17:03 schreef 6star6lord6 het volgende:
[..]
Wat voor gerecht heb je gehad dan?
zo zo...vind je dat grappig?quote:
ieeeuuwwww ja. net alsof je op stukjes plastic-rubber loopt te kauwen. bah.quote:
het was niet vis uit blik. het was inktvis uit blik. snappie?quote:Op dinsdag 25 april 2017 17:06 schreef 6star6lord6 het volgende:
[..]
Vis uit blik is altijd vies, wie eet dat nou?
Dus inktvis is geen vis?quote:Op dinsdag 25 april 2017 17:08 schreef Anthonie24 het volgende:
[..]
het was niet vis uit blik. het was inktvis uit blik. snappie?
net tuurlijk niet. inktvis is een inktvis.quote:
Waarom zou je je kind dat aandoen?quote:Op dinsdag 2 mei 2017 09:31 schreef Scootmobiel het volgende:
Karnemelkse gortpap.
Moest ik als kind vaak eten. De smaak en textuur deden me altijd denken aan braaksel, en ik ging er dan ook geregeld van over m'n nek.
Word nog steeds misselijk als ik die smaak weer voor me haal.
Ja, dat heb ik me ook altijd afgevraagd. Maar blijkbaar vonden mijn ouders dat ik het maar moest 'leren eten', zodat ik geen kieskeurige eter zou worden. Nou, dat heeft dus precies averechts gewerkt.quote:
Ik hoefde thuis niks te eten wat ik niet wilde. En toen, op een dag was er gortepap toe en opeens, zomaar besloot mijn vader dat ik dat per se moest opeten. Ik was flabbergasted, omdat het dus ook nog eens een toetje betrof. Waar slaat het op om iemand te dwingen een toetje te eten? Iedereen was al van tafel, mijn vader lag al op de bank, alleen ik mocht niet van tafel.quote:Op dinsdag 2 mei 2017 09:31 schreef Scootmobiel het volgende:
Karnemelkse gortpap.
Moest ik als kind vaak eten. De smaak en textuur deden me altijd denken aan braaksel, en ik ging er dan ook geregeld van over m'n nek.
Word nog steeds misselijk als ik die smaak weer voor me haal.
Ik moet geen kinderen krijgen, ik zou me ook kapot lachen.quote:Op dinsdag 2 mei 2017 11:45 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik hoefde thuis niks te eten wat ik niet wilde. En toen, op een dag was er gortepap toe en opeens, zomaar besloot mijn vader dat ik dat per se moest opeten. Ik was flabbergasted, omdat het dus ook nog eens een toetje betrof. Waar slaat het op om iemand te dwingen een toetje te eten? Iedereen was al van tafel, mijn vader lag al op de bank, alleen ik mocht niet van tafel.
Ik vond het zo belachelijk dat ik op een gegeven moment mijn bakje gortepap heb opgepakt, naar de bank ben geslopen en het boven zijn gezicht heb opgekiept. Daarna ben ik als een speer naar mijn kamer gerend en de deur op slot gedraaid. Ik durfde er pas de volgende ochtend weer uit te komen.
Pas later hoorde ik dat ze beneden in een deuk hadden gelegen.
Heb ook geen straf gehad.
Daarna nooit meer iets verplicht op hoeven eten.
Mafkezen.....
Heerlijk verhaal, LOL!quote:Op dinsdag 2 mei 2017 11:45 schreef RobinOok het volgende:
Ik hoefde thuis niks te eten wat ik niet wilde. En toen, op een dag was er gortepap toe en opeens, zomaar besloot mijn vader dat ik dat per se moest opeten. Ik was flabbergasted, omdat het dus ook nog eens een toetje betrof. Waar slaat het op om iemand te dwingen een toetje te eten? Iedereen was al van tafel, mijn vader lag al op de bank, alleen ik mocht niet van tafel.
Ik vond het zo belachelijk dat ik op een gegeven moment mijn bakje gortepap heb opgepakt, naar de bank ben geslopen en het boven zijn gezicht heb opgekiept. Daarna ben ik als een speer naar mijn kamer gerend en de deur op slot gedraaid. Ik durfde er pas de volgende ochtend weer uit te komen.
Pas later hoorde ik dat ze beneden in een deuk hadden gelegen.
Heb ook geen straf gehad.
Daarna nooit meer iets verplicht op hoeven eten.
Mafkezen.....
Tja, smaken verschillen, hč.......quote:Op dinsdag 2 mei 2017 14:44 schreef Lunatiek het volgende:
Geen karnemelkse gortepap? Die is juist lekker met stroop of bruine suiker (leuk je naam erin schrijven met stroop).
raar, een goede bouillabaisse is juist heerlijkquote:Op dinsdag 2 mei 2017 16:29 schreef Panthera1984 het volgende:
Ik lust erg graag soep, en ik lust erg graag vis. Maar de combinatie, een vissoep dus, vind ik erg vies. Het meest vieze was een bouillabaisse. Weet niet meer waarvandaan.
Prachtig als je afzetmarkt als producent dan ook voornamelijk gebaseerd is op het vermogen van je medemens om stomme dingen te doen.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:42 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
er staan een miljoen van die filmpjes online. is een van de ultieme smerigheid 'dares' omdat je het blijkbaar makkelijk op internet kunt bestellen.
Ik eet roggebrood en pannenkoeken niet uit traditie, maar omdat lekker.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:46 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Ja, welkom in de 16e eeuw, tegenwoordig wordt het nog gegeten uit traditie, op zich niet heel gek natuurlijk.
Zo eten wij ook roggebrood en pannenkoeken, wat vroeger gewoon armenvoer was.
Ja, ik lust veel maar dat spul heb ik mooi uit m'n maaltijd gevistquote:Op zaterdag 27 mei 2017 01:12 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Lieve, verse, groene sojaboontjes vies? Echt?
[ link | afbeelding ]
Verse sojabonen
Je bent niet goed wijs man, die dingen zijn overheerlijk !quote:Op zaterdag 27 mei 2017 03:52 schreef renwan het volgende:
[..]
Ja, ik lust veel maar dat spul heb ik mooi uit m'n maaltijd gevist
Oh, je probeerde ze met peuleschil en al te eten?quote:Op zaterdag 27 mei 2017 03:52 schreef renwan het volgende:
[..]
Ja, ik lust veel maar dat spul heb ik mooi uit m'n maaltijd gevist
quote:Op zaterdag 27 mei 2017 09:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, je probeerde ze met peuleschil en al te eten?
Ja, dat is niet de bedoeling, je moet alleen die erwtjes eten.
Laatst was de kantine op ons werk creatief geweest met curry. Die hadden er hele peulen in gedaan. En och erm, volgens mij hadden vele het gewoon opgegeten.
Is dat het??? Nu snap ik waarom de mensen aan het tafeltje naast ons zo vreemd keken.quote:Op zaterdag 27 mei 2017 09:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, je probeerde ze met peuleschil en al te eten?
Ja, dat is niet de bedoeling, je moet alleen die erwtjes eten.
Laatst was de kantine op ons werk creatief geweest met curry. Die hadden er hele peulen in gedaan. En och erm, volgens mij hadden vele het gewoon opgegeten.
Na knoflookwijn wat echt om te kotsen is. Is dit het goorste meuk dat ooit mijn mond is ingegaan.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 16:13 schreef renwan het volgende:
[ afbeelding ]
Dit, na 4/5 slokken ging ik over mijn nek van de smaak
Verzonnen verhalenquote:Op dinsdag 2 mei 2017 11:45 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik hoefde thuis niks te eten wat ik niet wilde. En toen, op een dag was er gortepap toe en opeens, zomaar besloot mijn vader dat ik dat per se moest opeten. Ik was flabbergasted, omdat het dus ook nog eens een toetje betrof. Waar slaat het op om iemand te dwingen een toetje te eten? Iedereen was al van tafel, mijn vader lag al op de bank, alleen ik mocht niet van tafel.
Ik vond het zo belachelijk dat ik op een gegeven moment mijn bakje gortepap heb opgepakt, naar de bank ben geslopen en het boven zijn gezicht heb opgekiept. Daarna ben ik als een speer naar mijn kamer gerend en de deur op slot gedraaid. Ik durfde er pas de volgende ochtend weer uit te komen.
Pas later hoorde ik dat ze beneden in een deuk hadden gelegen.
Heb ook geen straf gehad.
Daarna nooit meer iets verplicht op hoeven eten.
Mafkezen.....
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |