Er zit een smaakje aan dat ik niet goed trek. Ik heb het op vele manieren geprobeerd. Rauw, gerookt, gebakken, verwerkt in van alles. Ik vind het alleen niet vies als ik er niks van proef🙃.quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:23 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Hoe kun je zalm nou niet lekker vinden ?!! Niet alleen is het duur (omdat het lekker is), het heeft nu ook weer niet zo een heel sterke specifieke smaak. Er zijn zat dingen die ik lekker vind, maar waarvan ik me goed kan voorstelllen dat anderen ze niet zouden lusten (drop, champignons,olijven, artisjok, etc.). Maar Zalm is er niet een van.
Bovendien verschilt het nogal hoe het is bereid en ook welke soort. Gerookte zalm heeft wel een sterke smaak. Maar je kunt zalm bakken, pocheren, je hebt gekweekte en wilde zalm, het kan rauw in sushi etc. Heb je al die vormen geprobeerd en lust je het allemaal niet?
Ik vind het heel erg apart.
Die snap ik niet😬quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:24 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Misschien is ie half Pools? Dat zou t kunnen verklaren.
En andere vissen, schelp-, schaal- en zeedieren lust je wel?quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:30 schreef Gajenixan het volgende:
[..]
Er zit een smaakje aan dat ik niet goed trek. Ik heb het op vele manieren geprobeerd. Rauw, gerookt, gebakken, verwerkt in van alles. Ik vind het alleen niet vies als ik er niks van proef🙃.
Ja, oh en nee. Oesters vind ik zo mogelijk nog viezer. Rest van de vissen, die ik tot nu toe heb gegeten, vind ik wel lekker.quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:41 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En andere vissen, schelp-, schaal- en zeedieren lust je wel?
Makreel? Haring? Sardine?quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:49 schreef Gajenixan het volgende:
[..]
. Rest van de vissen, die ik tot nu toe heb gegeten, vind ik wel lekker.
Wellicht dat het juist daarom ook wat vaker voorkomt dat mensen niet zo van zalm houden, terwijl ze wel gewoon tong en forel en makreel naar binnen slobberen.quote:Op dinsdag 4 april 2017 23:37 schreef RobinOok het volgende:
En heel anders dan alle andere vissen. Een klasse/smaak/structuur apart wel.
Okee, ik ga overstag.quote:Op woensdag 5 april 2017 07:20 schreef Molo het volgende:
Mini,wil je die vreselijke taalfout uit de TT halen?
Dank u!quote:
Pindasaus vind ik nog wel lekkerder dan pindakaas.quote:
quote:Op woensdag 5 april 2017 08:00 schreef Domnivoor het volgende:
Ik pak een zakje noten uit de kast, ga voor de tv zitten, neem een handvol...
De noten waren in een krioelende massa maden veranderd
onwaarschijnlijk smerig ja.quote:
dit wilde ik ook posten maar toen moest ik denken aan een oester die ik bij FG Foodlabs een keer heb gegeten, die was erg lekkerquote:
Die dingen zijn echt smerig. De textuur en de smaak en alles is er gewoon goor aan.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |