abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 24 februari 2017 @ 20:27:44 #51
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_169123702
Nou, de meeste grote spullen zijn over. Wat een gedoe verhuizen. De meisjes liggen nu wel in bed en ze slapen. Morgen gaan ze toch een dag bij oma logeren. Zodat we toch nog even door kunnen. Kasten in elkaar etc.
Ons eerste diner in het nieuwe huis ;)



Even nog jompelen voor Ketel *O*
pi_169123979
Gefeliciteerd met de verhuis!
Schudden voor gebruik
pi_169124165
Marsha en de beer.. wat een schreeuwkind is dat! Die mute ik altijd direct... en dan zappen we door.


Wurm kan gemakkelijk 1,5 uur in grinnikstand naar de tv kijken. Soms wijst hij naar zijn beker en dan mama! En wijzen naar de keuken... :')

Dan lassen we pauze in om drinken te tappen uit de kraan en komkommers te snijden of snoeptomaatjes en olijven in bakjes te kletteren en op te peuzelen om vervolgens de afstandbediening weer te krijgen met het geluid van een olifant (jungle book) of poes (garfield) om verder te kijken.

Mijn mobiel ontgrendelt hij super snel (sneller dan ikzelf :') ) en zet hem dan op kinderstand om daar een puzzel of duplotrein te vinden. Filmpjes van onszelf te kijken of te kleuren. Hij mag dat meestal ff doen als ik crappy nights heb gehad en echt om half zes even nodig heb om rustig een oog open te bikken. Hij tikt mij af en toe aan dan van euhmmmm mama! Wakkeuh!

Gelukkig staat er een hoop andere dingen tegen over om hem in balans te houden ^^,

#ontaard
Schudden voor gebruik
pi_169124484
Van de week kwam de 5 maanden oudere neef van wurm spelen. Samen moeten ze altijd even ontdooien en dan zijn ze niet te houden. Voetballen, onverstaanbare grapjes en giechelbuien.

Wurm die "lamp" kwam vragen om samen in de tipi boekjes te lezen en dat ze dan de flappen van de tent dichtdoen en je ze hoort geiten met de zaklampen.

Of dat wurm zijn neef laat zien hoe je moet wobbelen. Of er nog meer mee kan zoals glijden of er ballen vanaf laten rollen O+

Samen met de toettoet herriemakers over de hond rijden.

Of saampjes mee de dieren in het dierenpark gaan helpen voeren en sleuren met voerbakken en een bolderkar vol.

Ik vond dat babyjaar hard gaan, maar dit toch ook hoor! Al echt mannetjes zo.
Schudden voor gebruik
pi_169125357
Gefeliciteerd shop! En je had ook beter gewoon zwanger kunnen zijn! Ik mag van de gyn niks doen bij onze verhuizing straks. maar stiekem is dat ook wel weer irritant. Ben benieuwd hoe het vannacht gaat in het nieuwe huis. Ze slapen nog wel bij elkaar op de kamer?

Mijn mobiel heeft vingerafdruk beveiliging dus daar kan O niks mee, maar hij heeft er ook niet echt interesse in. De tv daarentegen...
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_169125808
Shop verhuisd, spannend, eerste nacht. Hopelijk doen de meiden het goed.

Wij hebben geen tv(signaal), dus J kijkt youtube mee met papa (waarbij hij geen interesse heeft als het geen graafchine of traktor is) of hij kijkt Nijntje of de rode traktor op Netflix. Hij heeft zijn 'eigen' (oude, afgedankte) tablet die mijn vriend leeggehaald heeft en waar hij alleen in de kinderomgeving een aantal spelletjes kan doen. Er zit een timer op en die staat op 10 minuten, daarna stopt het vanzelf. Eerst was het dan brullen, nu legt J dan meestal braaf de tablet weg ("tijd! Opruimen"). We proberen de schermtijd te beperken, maar op een hangerige regendag kan het wel voorkomen dat hij 3x 10 minuten speelt en een Nijntje aflevering kijkt.
En hij heeft zijn eigen mobiele telefoon (een oude zonder batterij erin). Dat helpt best goed om van onze telefoons af te blijven. Dat levert soms wel schattige taferelen op: "opa bellen!" Rent naar telefoon, drukt en veegt erop. "Opaaaah? Opaaaah? Belluh!" Loopt heen en weer langs het raam. "Even appen" Duwt fanatiek op scherm. O+
pi_169126045
Hupje, Sjaak is op YouTube fan van Tractor Tom. Echt de saaiste show ooit voor ouders, maar hij vindt het de bom... Aflevering duurt 10 of 11 minuten volgens mij.
  vrijdag 24 februari 2017 @ 22:10:16 #58
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_169126123
FF de meiden gaan eerst weer samen op de kamer. Zo zijn ze het gewend en ze slapen prima. (Meestal slapen ze tot een uur of 8:00/8:30 in de ochtend) Ze worden nu ook zo gezellig wakker samen O+ Gegiechel en gelach vaak.
Onze bedoeling is ze samen te laten slapen tot ze een eigen kamer willen. Dan gaan ze allebei naar zolder, want daar zijn 2 even grote slaapkamers over. En misschien willen ze wel tot ze het huis uit gaan samen slapen ;) Dat mag dan ook.
pi_169126885
Dat lijkt me nou zo gezellig aan een tweeling, Shop O+ samen slapen en giebelen! Dat vond ik vroeger zo leuk aan mijn tweeling-oppaskindjes.

Van de week wilde ik heel graag iets op de computer regelen, en S. zat de hele tijd aan mijn benen te zeuren. Totdat hij ineens wegkroop en lekker ging spelen. Gewoon 3 kwartier niets meer gehoord, behalve zijn spel. Dat vind ik dan zo knap!
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_169130370
Fijn dat jullie bijna klaar zijn Shop!

Als een van ons achter de pc zit, dan wil M. komen 'titten'. Als dat niet mag dan volgt een dramatische weeeeeeh! Al dan niet in combinatie met het indrukken van de uitknop }:|

Op zich werkt de alleenspeelfunctie nog wel, maar bij voorkeur door allerlei ondeugende dingen uit te halen, zoals de wasmand met schone was leeg te trekken die mama -niet heel snugger- op dreumeshoogte in de woonkamer had laten staan. (Ze liep ineens met een bh op haar hoofd door de kamer -isse muts!- en toen ben ik maar even gaan kijken :+ ) Of ze verplaatst al haar speelgoed naar waar ik of mijn man bezig zijn, bijv. in de keuken waardoor je continu struikelt over allerlei knuffels/duplo/etc. En toch zijn ze zo leuk he :D
pi_169131277
De fokwet heeft iig ook betrekking op drama. Want sinds ik aangaf dat het wel meevalt opeens wel echt drama als ze iets wil wat op dat moment niet mag van mij. Maar ik zie ook wel dat ze bewuster is van haar gedrag en de invloed die ze daarmee kan uitoefenen op de omgeving. Gister uit lunchen ging ze naar iedereen zwaaien en lachen en als er dan iemand terug zwaait blijft ze maar zwaaien. Zo schattig ♡. & net ook weer een paar keer stappen door de woonkamer! Begrijpelijk dat ze door al die nieuwe ontwikkelingen ook wat onrustiger is zelf..

Vanmorgen ook vanaf kwart over 4 wakker : (. Maar heb haar nog wel een tijdje in haar bedje gelaten en geloof dat ze tussendoor nog wel heel even geslapen heeft... Toen om 6u er maar uit.

Nu ligt ze weer even te slapen en man ook nog want die gaat vanavond carnaval vieren... Dus ik neem ook maar even een relax momentje :).

Shop gefeliciteerd met jullie nieuwe huis. Hoe was de eerste nacht gegaan?
pi_169131333
Ik vind het zelf ook vaak wel begrijpelijk, Vieve. Er gebeurt ook zoveel met die kleintjes in zo'n korte tijd.

Haha, Kazy, hoe vermoeiend ook, het blijft zo schattig vaak!

Hier nu echt veel kletsen, vooral 'tiktak' van de klok is favoriet.

Vanmorgen om half 7 poepte S. zijn luier lekker vol tussen ons in. Daarna gelukkig van half 8 tot half 9 doorgeslapen, terwijl ik wat op mijn telefoon zat en stiekem naar hem heb liggen staren O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_169131776
We hadden net zo'n gezellige ochtend: samen dansen op kinderen voor kinderen en dan heel hard lachen O+
Gisteren van 10 tot 10 gewerkt en vandaag weer tot 6. Ik kon net wel janken toen oma hem op kwam halen :'(
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_169132349
Klinkt heerlijk LeSage!

Mijn dreumes is zoek. Ik heb hier een boos, niet slapend, hangerig, drammerig, eten-weigerend exemplaar. Ik wil graag mijn gezellige vrolijkerd terug. ;(
pi_169134567
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2017 11:25 schreef silliegirl het volgende:
Klinkt heerlijk LeSage!

Mijn dreumes is zoek. Ik heb hier een boos, niet slapend, hangerig, drammerig, eten-weigerend exemplaar. Ik wil graag mijn gezellige vrolijkerd terug. ;(
Boks.

Ik verdenk een doorkomende kies, hij bijt de halve dag op zijn vinger nu.
  zaterdag 25 februari 2017 @ 13:51:17 #66
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_169134597
De eerste nacht ging prima. N en L waren iets eerder wakker dan normaal. 7:30 dus geen geklaag hoor ;)
Vandaag zijn ze een nachtje bij oma logeren. Zodat wij even goed door kunnen werken. De rest van de spullen deze kant op en kasten in elkaar zetten etc.
Ze reageerden erg goed op het nieuwe huis. Waarschijnlijk omdat hun speelgoed er al stond. Lekker vertrouwd. Vind het eigenlijk helemaal niet leuk dat ze nu weer een nachtje weg gaan, maar het is voor een goed doel!
  User die overal opduikt 2022 zaterdag 25 februari 2017 @ 14:27:17 #67
186611 Haags
pi_169135202
Hier vandaag ook logeren en papa en mama uit eten. *O*
Zonder wrijving geen glans
pi_169136260
Alaaf!



Whoei voor lopende ketel!! Nóg beter en sneller de wereld ontdekken!

Shop gefeliciteerd met jullie nieuwe huis!
pi_169136588
Een unicorn! O+

Ik had net een kiala-pakketje opgehaald en terwijl ik me vermaakte met het openknippen van het plakband, had A zich lekker op de bank geïnstalleerd met mijn tube handcrème (hoe dan? Die stond toch veilig op de eettafel?). Haar leren aapje-slofjes waren kennelijk wat droog, want die heeft ze lekker ingevet ^O^
pi_169136677
Wat een leuk pakje Miss Ladybug! Wij hebben de partij voor de dieren dit jaar! T. Als aap en zijn zusje als Girafje :)
pi_169136997
Sjaak gaat dit jaar in zijn gewone kleren, dus hij is verkleed als huurmoordenaar. Die zien eruit als gewone mensen, dus prima outfit.
Ik heb echt een hekel aan carnaval :N
pi_169138588
Supertof pakje voor Mies. O+

Ik vermijd carnaval en alles wat er mee te maken heeft ook maar wat graag. Vreselijk vind ik het. Vanmiddag in de stad kwamen we midden in een optocht terecht helaas, maar N. vond de Teletubbies wagen wel heel erg mooi.

Verder bleven we iets te lang weg en viel ze bij mijn man op de arm in slaap en hebben we haar in onze favoriete Italiaan maar op een bankje overgelegd en daar sliep ze bijna 3 kwartier. Ze was ineens weer zo klein. O+
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zaterdag 25 februari 2017 @ 19:47:59 #73
327807 Mariposas
יה&#14
pi_169140648
Wat kan ze heerlijk slapen, selvaria! Zou hier helaas nooit gebeuren.
Slapen jullie dreumessen nog overdag? Dreumes slaat helaas steeds vaker overdag over. }:|

Leuk pakje MLB! _O-
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_169140872
Tot vandaag zou ik ook hebben gezegd dat dat hier nooit zou gebeuren, Mari. Schijnbaar zijn de wonderen de wereld nog niet uit. :D

Verder slaapt N. nog wel elke dag, al heeft ze het deze week al twee keer op slechts een half uur tot drie kwartier slaap overdag gered, dus ik vrees dat het niet zo lang meer duurt tot ze niet meer slaapt overdag.
pi_169141179
Sjaak slaapt niet altijd meer overdag. Hij slaat gemiddeld 1x per week het middagdutje over. Het lijkt me fijn om dat dutje niet meer te hebben, dan hebben we wat meer bewegingsvrijheid. Hoewel ik dat uurtje rust ook wel erg lekker vind...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')