abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 23 maart 2017 @ 11:09:43 #176
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_169718516
quote:
2s.gif Op donderdag 23 maart 2017 11:05 schreef papernote het volgende:

[..]

Grote kans dat ze sowieso een kijkje nemen. Dat gebeurd regelmatig en is mij ook al vaak overkomen. Je moet dan ook een koffer nemen met een "TSA Recognized Lock". Die kunnen ze dan gewoon openen/sluiten en dan hoeven ze de boel niet te slopen.
Dat heeft mijn koffer dus niet, ding is ouder dan de TSA :P Denk dat ik de koffer dan gewoon van het slot laat met een bagageband met slot door het hengsel, kunnen ze die knippen als het nodig is.
pi_169718592
quote:
0s.gif Op donderdag 23 maart 2017 11:09 schreef Erasmo het volgende:

[..]

Dat heeft mijn koffer dus niet, ding is ouder dan de TSA :P Denk dat ik de koffer dan gewoon van het slot laat met een bagageband met slot door het hengsel, kunnen ze die knippen als het nodig is.
Het zou zomaar kunnen dat de TSA die oude sloten prima kan openen. Van slot laten en een bagageriem (met TSA slot) kan ook prima: http://webwinkel.anwb.nl/webwinkel/bagageriem-met-tsa-slot.html
Schuimpje... mijn liefste. Verlaat mij nimmer weer...
  donderdag 23 maart 2017 @ 12:22:52 #178
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_169719844
quote:
0s.gif Op donderdag 23 maart 2017 10:27 schreef DestroyerPiet het volgende:

[..]

Dat is niet waar ik heb je advies helemaal niet genegeerd

eerste nacht west yellowstone komen we aan vanuit Boise dus dan zijn we nog niet in het park geweest

de volgende dag gaan we yellowstone in en overnachten we weer in West yellowstone. de nacht erop in Gardiner aan de noordkant. en de nacht daarop wilde ik meer in de richting van Grand teton overnachten omdat we de laatste nacht dat park willen verkennen zodat we niet vanuit de noordkant helemaal naar het zuiden moeten rijden voordat we daar zijn. West yellowstone was de enige plek wat relatief gezien in het midden ligt en waar ze niet 300 euro per nacht voor een hotel vragen.

ik denk dat dat prima moet kunnen als je maar van te voren plant wat je precies wilt bekijken en daar gericht naar toe rijd.
Gericht naar toe rijden ... Er is een weg dus dat zal wel lukken.

Wat willen jullie allemaal zien?
pi_169721307
quote:
1s.gif Op donderdag 23 maart 2017 12:22 schreef BeamofLight het volgende:
Gericht naar toe rijden ... Er is een weg dus dat zal wel lukken.

Wat willen jullie allemaal zien?
nog niet helemaal uitgedacht maar wat we in ieder geval willen zien zijn is Old Faithfull (en omliggend gebied, de yellowstone canyon mammoth hot springs. Voor de rest wil ik eigenlijk wel een kudde bizons en een beer (van veilige afstand ik heb een zoomlens :) ) zien. Alleen ik weet niet in welk gedeelte van het park je daar het meeste kans op heb
Words are, of course, the most powerful drug used by mankind.
- Rudyard Kipling
pi_169721384
Die Bizons hoef je je geen zorgen over te maken, op een gegeven moment denk je zit ik nu weer in de file vanwege een kudde bizons.

Beren zijn ook wel gewoon te spotten vanaf de weg. Of je komt ze zoals ons tegen als je terug gaat naar de parkeerplaats loopt en ze voor je neus langs lopen.
Well, what possible harm could one insane, mutant tentacle do?
  donderdag 23 maart 2017 @ 13:53:53 #181
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_169721444
quote:
0s.gif Op donderdag 23 maart 2017 13:45 schreef DestroyerPiet het volgende:

[..]

nog niet helemaal uitgedacht maar wat we in ieder geval willen zien zijn is Old Faithfull (en omliggend gebied, de yellowstone canyon mammoth hot springs. Voor de rest wil ik eigenlijk wel een kudde bizons en een beer (van veilige afstand ik heb een zoomlens :) ) zien. Alleen ik weet niet in welk gedeelte van het park je daar het meeste kans op heb
old faithfull ( west ys) en mammoth (gardiner) zit je altijd bij in de buurt

Kudde bizons kom je 100% zeker tegen als je van tower fall naar lake rijdt. Iets uit de richting van jou. Beren is puur geluk ( of pech ) maar zitten t meest in Noord Oost / Cody
  maandag 27 maart 2017 @ 12:26:14 #182
7488 Quintony
There is Fire in all of us
pi_169810918
quote:
5s.gif Op zaterdag 18 maart 2017 17:41 schreef Its_Muppet het volgende:
Na in 2013 met het gezin (nu 14jarige dochter en 11 jarige zoon) 5 weken met de camper door California, Utah, Nevada getrokken te zijn, willen we volgend jaar juli-augustus Florida eens onveilig gaan maken. In principe willen we max. 25 dagen van huis zijn.

Ik heb nu dit rondje in gedachten
[ code verwijderd ]

Hebben jullie tips / aanmerkingen waar we langer, korter, ook naar toe zouden moeten?

Het nadeel van al de parken in Orlando is dat de eerste paar dagen heel erg duur zijn. Disney bijvoorbeeld kost 110$/dag per persoon voor de eerste 3 dagen, dag 4 t/m 10 kosten maar 10$ per dag. Hetzelfde geld voor universal. Met twee kinderen van 14 en 11 zou ik zeggen sla disney over en koop in plaats daarvan een pas voor Seaworld en Busch Gardens (Tampa), dit zijn allebei parken met hele goede achtbanen (al heeft het niet de aankleding van disney). Vooral Busch Gardens in Tampa is een HEEL erg mooi park. Wij hebben de afgelopen 5 jaar een week of 18 in Orlando verbleven en ik heb alle parken meerdere malen bezocht, maar Busch Gardens is verre weg mijn favoriete park. (en je hebt al een 2-3 dagen kaart voor beide parken samen voor 110$/persoon)

quote:
Daarnaast nog wat vragen:

• Het is verplicht om bij een intercontinentale vlucht een hotelovernachting te nemen. Maar als ik in Orlando land en daar een huis huur, moet dit dan ook? Het liefst zou ik vanuit het vliegveld rechtstreeks (OV / taxi) naar mijn onderkomen willen.
Zover als ik weet is dit niet verplicht, voor je ESTA papierwerk moet je een adres hebben voor de eerste overnachting. Dit kan gewoon je huurhuis in Orlando zijn.

quote:
• Disney en Universal zijn "verplicht", echter best prijzig met zijn 4en. Heeft iemand ervaringen met hoe lang de rijen zijn en of die fastpassen een beetje werken?
naar mijn mening is 2 dagen in disney te kort en belachelijk duur. Vergeet niet dat er 4 volledige parken zijn in Dinseyworld, en dan nog eens 2 uitstekende waterparken. De fastpassen in disney zijn "gratis", maar je krijgt er in princiepe maar 3 per dag en je moet ze van te voren voor een bepaald tijdstip boeken. De front-off-the-line pass in universal is vrij duur, maar je kunt alle atracties vrijwel overal doorlopen (harry potter is niet inbegrepen) en het werkt best goed.

quote:
• Uit economische overwegingen en omdat ik het leuk vind, kook ik graag zelf. In Orlando huren we een gewoon huis, met keuken. Voor de andere locaties zullen we vastzitten aan hotels, vanwege het beperkt aantal nachten. Zijn er mogelijkheden om niet iedere avond uit eten te hoeven en toch een (warme) maaltijd te hebben? (Hotels met kitchenette oid)
Er zijn een paar hotel ketens die een kitchenette aanbieden, maar dat is niet echt handig om in te koken, want meer als een magnetron krijg je vaak niet. Er zijn wel wat goedkopere eetmogelijkheden die je kunt overwegen
*steak&shake kun je voor minder dan 20$ met 4 man redelijk uiteten, en ze hebben niet alleen hamburgers.
*walmart verkoopt 'vers' gemaakte warme maaltijden voor 3-4$ per persoon en deze zijn best redelijk, ook hebben ze bijvoorbeeld een volledige warme gegrilde haan voor 5-6$, koop je een paar bikken bonen bij of wat sla en je hebt ook al een redelijke maaltijd voor niet veel.
*er zijn ook goedkopere pizza afhaal restaurants zoals bijvoorbeeld Little Caesars (grote (14 inch) pizza voor 5$)

quote:
• Ik denk denk er aan om na Orlando niets vast te leggen, maar gewoon een hotel ter plaatse te bepalen. Mede omdat we dan de vrijheid hebben om ergens langer te blijven (of eerder weg te gaan als het niet bevalt). Is dat verstandig?
Al de parken in Orlando liggen binnen een minuut of 30 rijden van elkaar, ik zou niet teveel verkassen terwijl je in Orlando bent. De meeste huurhuizen liggen trouwens in steden als Davenport (ten zuid-westen) van orlando. Vanaf daar kun je disney, universal en seaworld binnen zo'n 30 minuten bereiken. (gebruik de WAZE app, die werkt uitstekend in Orlando)

quote:
Dit waren mijn eerste vragen. Er zullen er vast nog een aantal volgen. Alvast bedankt voor het meedenken!
verder ben ik geen fan van Miami en de keys, en landschappen zoals in de everglades kun je ook al een uur of twee ten zuiden van tampa bezoeken. Het zijn gigantische afstanden daar in het verre zuidenb. Naar mijn mening kun je dan beter wat verder naar het noorden van dee oostkust van Florida gaan, steden als st augustine zijn ook erg mooi.

Als je meer vragen hebt stuur me een PM en dan voeg ik je even toe op faceboek dat praat wat makkelijker.
Live from the USA
  maandag 27 maart 2017 @ 14:30:52 #183
61472 Its_Muppet
"Shit Happens"
pi_169813503
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 12:26 schreef Quintony het volgende:

KNIP
Thanx! Dit zijn goede tips!

Mbt Disney, ja je hebt gelijk.... Veels te duur en te druk. Alleen op het moment dat ik thuis voorstel om dit over te slaan, slaap ik op de bank.. O-)

Mbt Miami en de keys ben je niet de eerste die dit meldt. Echter, eigenwijs als ik ben, wil ik er graag geweest zijn en ervaren hebben. Ik heb expres daar niet te lang voor ingeplanned.

Ik heb geen facebook, dus dat wordt lastig. Ik kan je een PM met mijn mailadres sturen. Aan de andere kant kan ik me voorstellen dat de tips die je hebt voor anderen ook handig kunnen zijn...

Dat brengt me tot de volgende vragen:

1. Is het noodzakelijk om in Orlando een auto te huren of zou ik die week ook met openbaar vervoer af kunnen?

2. Wat kan je aanraden als verblijf in de buurt van Tampa?

3. Ik heb begrepen dat het o.a. met vliegen, slimmer is om het rondje andersom te doen.. Beginnen in Miami en eindigen in Orlando. Kan jij dat bevestigen?

Nogmaals en alvast hardstikke bedankt voor je informatie!
I'm only responsible for what I say, not for what you understand.
  maandag 27 maart 2017 @ 14:52:27 #184
7488 Quintony
There is Fire in all of us
pi_169813965
quote:
5s.gif Op maandag 27 maart 2017 14:30 schreef Its_Muppet het volgende:

[..]

Thanx! Dit zijn goede tips!

Mbt Disney, ja je hebt gelijk.... Veels te duur en te druk. Alleen op het moment dat ik thuis voorstel om dit over te slaan, slaap ik op de bank.. O-)
Dan zou ik echt aanraden langer naar Disney te gaan, 2 dagen is heel erg duur per dag, en niet genoeg om alle 4 parken te zien. (vooral niet in het hoog seizoen). De laatste keer dat wij naar Disney zijn geweest met de kinderen zijn we er in totaal 12 dagen geweest. 9 dagen in de pretparken, en 3 in de waterparken.

quote:
Mbt Miami en de keys ben je niet de eerste die dit meldt. Echter, eigenwijs als ik ben, wil ik er graag geweest zijn en ervaren hebben. Ik heb expres daar niet te lang voor ingeplanned.
vergeet niet dat alles erg duur is in zuid florida. in Orlando kun je voor 40-50$ een redelijk hotel vinden in de zomer, in miami en omgeving moet je dat minstens verdubbelen, op de keys zelfs nog meer.
quote:
Ik heb geen facebook, dus dat wordt lastig. Ik kan je een PM met mijn mailadres sturen. Aan de andere kant kan ik me voorstellen dat de tips die je hebt voor anderen ook handig kunnen zijn...

Dat brengt me tot de volgende vragen:

1. Is het noodzakelijk om in Orlando een auto te huren of zou ik die week ook met openbaar vervoer af kunnen?
Een auto is bijna altijd noodzakelijk in de VS. het openbaar vervoer laat heel veel te wensen over. Er zijn wel wat gratis shuttle services, maar die gaan maar 1-2 keer per dag vanaf elk hotel.

quote:
2. Wat kan je aanraden als verblijf in de buurt van Tampa?
Ik moet eerlijk zijn dat wij meestal in een huurhuis in davenport of omgeving zitten, en vanaf daar is Tampa ongeveer een uurtje rijden, dus wij maken er meestal dagtrips van. Veel van deze huizen zijn relatief goedkoop vooral als je ze voor 2 weken tot een hele maand huurt. Wij hebben in july/augustus 2016 een maand in een huis met 4 slaapkamers ,2 badkamers, en een privezwembad voor 2018$. (67$/nacht)
quote:
3. Ik heb begrepen dat het o.a. met vliegen, slimmer is om het rondje andersom te doen.. Beginnen in Miami en eindigen in Orlando. Kan jij dat bevestigen?
Ik woon zelf in de VS, dus ik ga met de auto, dus deze vraag kan ik helaas niet beantwoorden.
quote:
Nogmaals en alvast hardstikke bedankt voor je informatie!
Live from the USA
  maandag 27 maart 2017 @ 14:54:38 #185
7488 Quintony
There is Fire in all of us
pi_169814006
oeps dubbele post

[ Bericht 51% gewijzigd door Quintony op 27-03-2017 15:01:21 ]
Live from the USA
pi_169815138
Nog sanfran en LA tips? Liefst voor minder dan 100usd per nacht ...
  Redactie Frontpage maandag 27 maart 2017 @ 16:28:43 #187
407027 crew  LTVDK
Kazaamdavu
pi_169815677
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 15:59 schreef Ace1 het volgende:
Nog sanfran en LA tips? Liefst voor minder dan 100usd per nacht ...
SF voor onder de 100 gaat erg lastig worden, zeker niet als je nog enigszins in het centrum wilt zitten. Had vorig jaar echt last-minute nog iets relatief goedkoops kunnen vinden, maar was alsnog rond de 150 geloof ik, was de Van Ness Inn. Wel redelijk dicht bij Fisherman's Wharf en gratis parkeren.
Op maandag 24 augustus 2015 11:34 schreef Yasmin23 het volgende:
Als je maar genoeg moeite doet past alles.
_____
TV / Het post-apocalyptische/dystopische film topic
  maandag 27 maart 2017 @ 16:39:55 #188
205466 Yesse
Oooh burn!
pi_169815955
quote:
0s.gif Op maandag 27 maart 2017 15:59 schreef Ace1 het volgende:
Nog sanfran en LA tips? Liefst voor minder dan 100usd per nacht ...
Wij hebben in LA een Airbnb genomen (die overigens ideaal lag) en in San Francisco voor $ 108,- Coventry Motor Inn. Leuk plekje, gratis parkeren en dicht bij OV waarvandaan je alles redelijk gemakkelijk kunt bereiken.
Just once I want my life to be like an eighties movie..
  maandag 27 maart 2017 @ 19:05:24 #189
231574 automatic_
muppetinnetje.
pi_169818724
Wij hadden een AirBNB in Emeryville, bij dePixar studio O+
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
pi_169836180
quote:
5s.gif Op zaterdag 18 maart 2017 17:41 schreef Its_Muppet het volgende:
Na in 2013 met het gezin (nu 14jarige dochter en 11 jarige zoon) 5 weken met de camper door California, Utah, Nevada getrokken te zijn, willen we volgend jaar juli-augustus Florida eens onveilig gaan maken. In principe willen we max. 25 dagen van huis zijn.

Ik heb nu dit rondje in gedachten
[ code verwijderd ]

Hebben jullie tips / aanmerkingen waar we langer, korter, ook naar toe zouden moeten?

Daarnaast nog wat vragen:

• Het is verplicht om bij een intercontinentale vlucht een hotelovernachting te nemen. Maar als ik in Orlando land en daar een huis huur, moet dit dan ook? Het liefst zou ik vanuit het vliegveld rechtstreeks (OV / taxi) naar mijn onderkomen willen.

• Disney en Universal zijn "verplicht", echter best prijzig met zijn 4en. Heeft iemand ervaringen met hoe lang de rijen zijn en of die fastpassen een beetje werken?

• Uit economische overwegingen en omdat ik het leuk vind, kook ik graag zelf. In Orlando huren we een gewoon huis, met keuken. Voor de andere locaties zullen we vastzitten aan hotels, vanwege het beperkt aantal nachten. Zijn er mogelijkheden om niet iedere avond uit eten te hoeven en toch een (warme) maaltijd te hebben? (Hotels met kitchenette oid)

• Ik denk denk er aan om na Orlando niets vast te leggen, maar gewoon een hotel ter plaatse te bepalen. Mede omdat we dan de vrijheid hebben om ergens langer te blijven (of eerder weg te gaan als het niet bevalt). Is dat verstandig?

Dit waren mijn eerste vragen. Er zullen er vast nog een aantal volgen. Alvast bedankt voor het meedenken!
Ik heb toevallig min of meer hetzelfde gedaan 2 weken geleden en kan je het volgende vertellen:
7 dagen Orlando waarvan 2 dagen in drie Disneyparken (MK, Epcot en hollywoodstudios). Ik vind het erg duur voor wat je krijgt. Ik had gratis entree dus mij maakte het niet uit maar ik zou niet snel ¤120 neer willen tellen voor Epcot en Hollywoodstudio's. Voor de locals is Epcot wel leuk vanwege de festiviteiten en paviljoens. Universal niet geweest maar mijn vrienden zeiden wel dat dat meer rollercoasters is. Lijkt mij voor oudere kinderen leuker.

Nadat ben ik naar St augustine gereden via wat kustplaatsen (Spacecentre, daytona etc.) 3 dagen miami/everglades en 2 dagen key largo.

Het zuiden is idd gruwelijk duur, voor een karige jaren 80 hotelkamer mocht ik ¤200 per nacht aftikken. Miami vond ik tegenvallen, eerlijk gezegd lijkt het mij voor kinderen niet leuk. Rare figuren op straat. Everglades was leuk voor een (halve) dag.

Key largo was mooi qua snorkelen helemaal naar west doorrijden leek mij niet zinnig.

Verders vond ik aan de westkust siesta key nabij Tamba ook mooi.

Overigens kom je zonder auto nergens daar.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  dinsdag 28 maart 2017 @ 15:06:52 #191
314372 Goddelijker
Zonder grootheidswaanzin!
pi_169836286
Nog maar een paar dagen, spannend!
Nog tips voor dingen die heel handig zijn maar waar je niet meteen aan denkt (voor een roadtrip)?
pi_169836447
Altijd denken aan wat handig is als je in een (nood)situatie komt in geval van file, omrijden, pech of een ongeval ofzo. Dus eventuele noodnummers paraat en ander papierwerk op orde, zorgen voor voldoende eten en drinken en veiligheid boven alles stellen. Ook niet heel stoer gaan lopen scheuren ook al nodigen de wegen daar soms heel erg toe uit. In aanraking komen met politie of door je rijgedrag een ongeluk veroorzaken zal je vakantie zeker (deels) verpesten. Verder je gezonde verstand gebruiken en vooral heel erg genieten van wat Amerika aan natuur te bieden heeft: ik vind het een ongekend mooi land :)
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  dinsdag 28 maart 2017 @ 15:23:30 #193
314372 Goddelijker
Zonder grootheidswaanzin!
pi_169836667
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 15:14 schreef Jor_Dii het volgende:
Altijd denken aan wat handig is als je in een (nood)situatie komt in geval van file, omrijden, pech of een ongeval ofzo. Dus eventuele noodnummers paraat en ander papierwerk op orde, zorgen voor voldoende eten en drinken en veiligheid boven alles stellen. Ook niet heel stoer gaan lopen scheuren ook al nodigen de wegen daar soms heel erg toe uit. In aanraking komen met politie of door je rijgedrag een ongeluk veroorzaken zal je vakantie zeker (deels) verpesten. Verder je gezonde verstand gebruiken en vooral heel erg genieten van wat Amerika aan natuur te bieden heeft: ik vind het een ongekend mooi land :)
Ja, noodnummers etc. hebben wij al in ons 'routeboek' opgenomen. Verder hebben wij ook alle bevestigingen, reserveringen, etc. uitgeprint. En zal deze ook nog in m'n Dropbox zetten, zodat deze altijd 'in de cloud' staan, mocht er onderweg iets gebeuren met de papieren versie.
  dinsdag 28 maart 2017 @ 15:24:22 #194
82396 nils7
De forumkrokodil
pi_169836685
Wat niemand mij had verteld (voordat ik ging) en voor mensen die er nog nooit zijn geweest, blijkbaar is in sommige staten rechtsaf altijd vrij om te gaan rijden (ook bij een rood stoplicht) mits er geen verkeer is natuurlijk.
Ik schrok me werkelijkwaar dood toen mijn Uber een paar keer naar rechts ging door het rode licht.
N/A
Disclaimer: ik ben geen expert maar shitposter, dit is geen advies en aan deze post zijn geen rechten te ontlenen
  dinsdag 28 maart 2017 @ 15:26:20 #195
314372 Goddelijker
Zonder grootheidswaanzin!
pi_169836720
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 15:24 schreef nils7 het volgende:
Wat niemand mij had verteld (voordat ik ging) en voor mensen die er nog nooit zijn geweest, blijkbaar is in sommige staten rechtsaf altijd vrij om te gaan rijden (ook bij een rood stoplicht) mits er geen verkeer is natuurlijk.
Ik schrok me werkelijkwaar dood toen mijn Uber een paar keer naar rechts ging door het rode licht.
Klopt, die informatie heb ik inderdaad ook al gevonden.
(Moet je maar eens opzoeken: UPS-bezorging heeft in Amerika daarvoor een speciaal navigatiesysteem, dat voornamelijk rechtsaf slaat om deze reden ;))
pi_169838645
Dat is net zoiets als al die stopborden op een kruising, daar word je ook gek van.
Daar moet je ook tot een "full stop" komen, gezond verstand zegt dat als je aan alle kanten een km zicht heb dat je dan ook wel even kunt afremmen en dan langzaam erover (zoals we in Nederland meestal doen ;) ), maar dat mag dus niet.
Soms heb je echt om de paar honderd meter zo`n bord, dat schiet niet op.

Regels voor schoolbussen inhalen of voorbijrijden zijn ook heel apart https://en.wikipedia.org/wiki/School_bus_traffic_stop_laws
pi_169914667
Vanaf eind mei tot halverwege juni naar het Zuid Westen van de States. Voor 4 weken een camper geboekt en starten in LA. Willen California, Arizona, Utah en Nevada doen.
De geplande route en belangrijkste bezienswaardigheden is grofweg als volgt:

Los Angeles
San Diego
Sedona
Grand Canyon south rim
Page/Lake Powell/Antelope Canyon
Via Monument Valley naar Moab
Arches Nat.Park, Canyonlands Nat.Park
Dixie Nat. Forest/Bryce/Zion
Valley of Fire State Park
Las Vegas
Death Valley
Sequioa Nat.Park/Kings Canyon
Yosemite Nat. Park/Sierra Nat. Forest
San Franciscovia Route 1 naar LA.

Op sommige plekken zullen we waarschijnlijk langer verblijven bv Grand Canyon en waarschijnlijk 2 dagen voor de steden.

Tips zijn natuurlijk welkom.
pi_169915121
Mei/juni mag je met de meeste huurcampers echt Death Valley niet in hoor! Ik zou dat nog even goed checken
pi_169915891
Voorwaarden van de verhuurder: "Traveling in or traversing Death Valley is not permitted in July and August. In May, June and September travel is permitted, however, customer is fully responsible for all mechanical problems and/or towing or vehicle recovery costs. Ground temperatures can reach 140F or 60C."

Mag dus wel maar inderdaad misschien niet heel verstandig, mocht je problemen krijgen mag je die dus zelf en op eigen kosten oplossen.
pi_169930586
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 maart 2017 22:04 schreef FUUUU het volgende:
Vanaf eind mei tot halverwege juni naar het Zuid Westen van de States. Voor 4 weken een camper geboekt en starten in LA. Willen California, Arizona, Utah en Nevada doen.
De geplande route en belangrijkste bezienswaardigheden is grofweg als volgt:

Los Angeles
San Diego
Sedona
Grand Canyon south rim
Page/Lake Powell/Antelope Canyon
Via Monument Valley naar Moab
Arches Nat.Park, Canyonlands Nat.Park
Dixie Nat. Forest/Bryce/Zion
Valley of Fire State Park
Las Vegas
Death Valley
Sequioa Nat.Park/Kings Canyon
Yosemite Nat. Park/Sierra Nat. Forest
San Franciscovia Route 1 naar LA.

Op sommige plekken zullen we waarschijnlijk langer verblijven bv Grand Canyon en waarschijnlijk 2 dagen voor de steden.

Tips zijn natuurlijk welkom.
Zonde dat je dan die camper langer gaat huren dan de vakantie gaat duren.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')