abonnement Unibet Coolblue
pi_168906056
Oh, en wilde jullie dit filmpje van onze kleine daredevil niet onthouden O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_168906577
Vandaag heeft S. frietjes gegeten :') wel zonder zout. Over gezond eten gesproken.
We hebben de sleutel van ons huis gekregen en aten met 11 man + S. in het huis om het alvast te kunnen showen. Hij zat er helemaal van te genieten :)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_168906608
Wauw Twist, die gaat als een speer O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_168906910
Woei, ze heeft de vaart erin, twist! Leuk!
  dinsdag 14 februari 2017 @ 22:47:51 #280
335643 faptist
Maakt fouten
pi_168907590
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 11:24 schreef mousemicky het volgende:
J heeft tot en met maat 104 een luier gedragen, ging prima hoor, zat ruimte over zelfs in een slim fit :') . Nu dat ie eindelijk zindelijk is zakt alles van z'n kont af :(

Maar echt, er zijn gewoon modellen voor bredere kinderen. Bij H&M heten ze loose of tapered: http://www2.hm.com/nl_nl/(...)140/jeans/loose.html. C&A heeft er ook altijd wat in de collectie, heet dan wide fit. Bij Next vind ik de spijkerbroeken die met een touwtje dichtgaan ook altijd wat breder/ korter vallen, zeker als ze onder aan de pijp ook zo'n elastiek of manchet hebben. Bv deze dus: http://www.nextdirect.com/nl/nl/g6a2246s6#447335 en deze http://www.nextdirect.com/nl/nl/g50616s2#976175

Ik vind die laatste bv erg leuk voor J, maar weet zeker dat ie dan de halve dag in z'n onderbroek staat op school. Die fout heb ik namelijk al 1 keer gemaakt (en natuurlijk werd de betreffende broek zijn favoriet...).

Bij Next meisjes kun je selecteren op plus fit/ ruime pasvorm/ ruimvallend/ breed: http://www.nextdirect.com(...)sers-fit-loose#1_911
Perfect!
Zo gauw m'n loon gestort is kan ik weer los.

Bedankt allen. Ik had geen idee dat er tampered/plussize :{ en looose fit broeken waren.
Je leert elke dag wat bij.

Hier beginnen de gesprekken met de basisscholen.
Gisteren de vrije school. Volgende week een Chr school en dan wil ik ook nog bij de jenaplan school gaan kijken.
Vs viel echt tegen. Ik vond het erg chaotisch en overweldigend aan prikkels. Op een gegeven moment ben ik bij de deuropeningen achter gebleven, omdat het geluid van de 'lerende' kinderen me echt te veel werd. ( mind you.. ik geef ook les dus ben echt wel wat herrie gewend). Het meubilair was ook gewoon oude meuk. Geen hippe vintage of verantwoord hout ofzo.. Nouja.. dat laatste wel. Ik denk dat alles gekocht is toen de school in 1970 open ging en die spullen staan er nog steeds zullen we maar zeggen. Ver duurzaam dus. Het gekke is dat ik alleen maar dacht aan brandveiligheid (hoe moeten ze hier in vredesnaam met 20 kinderen uit het lokaal rennen) , luizen (hoe beginnen ze aan de schoonmaak? Ķveral stoffen items, hout met kieren en ga zo door)
Maarja.. vs.. het zit zo in m'n hart. Ik wil het zo graag voor m'n dochter. Alleen die vs school niet :{

Zijn jullie ook met scholen bezig of zijn er geen wachttijden bij jullie? Wellicht minder keuze?
pi_168911343
Nog totaal niet mee bezig. Bij ons in het dorp is 1 school, dus als die niet enorm tegenvalt, zal J daar gewoon heen gaan. En je moet je aanmelden voor je kind 3,5 jaar is. Dus tijd zat :P
pi_168911356
L. is ingeschreven en toegelaten op een montessorischool. Moest in den haag voor ze 1 worden. Is nu veranderd naar 3 jaar.
Ik ben blij dat ik haar steeds meer bij montessori vind passen. Het was een gokje bij een baby van 11 maanden. :')

Twist, speed minion! En ook al zulk lang haar. Mag jij er iets in doen van d'r?
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  woensdag 15 februari 2017 @ 07:24:14 #283
409579 LuDann
All the way
pi_168911465
Zo, de Minion heeft vaart er flink in. :D Wat leuk om te zien. Wat voor fietsje is dat?

Kris, wil L. niks in haar haren?

Wolk stond met 9 maanden al ingeschreven op de vrije school. Vooral voor de zekerheid, want als je dan niet inschrijft is het gewoon pech. Daarnaast staat ze ingeschreven op een Daltonschool sinds een maand. Waarschijnlijk gaat ze daarheen, maar we gaan mogelijk nog wat scholen in de omgeving bekijken, gewoon voor de zekerheid.
pi_168911472
Hier mag je niet voor 3 jaar inschrijven. Maar ik denk dat S. lekker naar de buurtschool gaat die prima is en waar ik nu al zeker twee klasgenootjes van hem ken :)
Ik zat zelf op een buurtschool en die was helemaal niet zo fantastisch, maar ik heb toch een hele fijne schooltijd gehad met al mijn vrienden in de buurt O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  woensdag 15 februari 2017 @ 07:28:21 #285
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_168911477
Zo, die gaat hard! Helmpje lijkt me wel nodig!

N. staat al sinds ik zwanger ben ingeschreven bij de vrije school, maar we gaan misschien nog wel wat andere scholen bekijken. Ze gaat als ze 2 is ook naar het kdv van de vrije school.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_168911513
Wij hebben 3 basisscholen in het dorp maar geen idee wat de verschillen zijn, en wat een vrije school of montessori nou inhoudt weet ik ook niet. In mijn dorp was maar 1 school en daar ging iedereen heen dusja. Nog niet mee bezig geweest iig, is ook nog niet nodig hier.

Kennen jullie dat, ineens van die periodes dat ze de hele dag willen eten en ineens veel meer eten dan normaal? Hier is dat weer gaande, zal wel een groeispurt zijn ofzo? Ze heeft net al 4 boterhammen op (ipv 2) en ze roept nog 'hap! Hap!' :'). Ze krijgt nu extra fruit tussendoor.
pi_168911609
@Kris: ja ze vindt eigenlijk alles wel prima met d'r haar, maar ik kom zelf meestal niet verder dan een simpel speldje :@ gelukkig maakt d'r tante regelmatig 'taartjes' ;)

@LuDann: dit is de recycled edition van de Wishbonebike (kunststof ipv hout)

En deze is onderweg:


_O- O+
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_168911624
En hier gelukkig geen wachtlijsten, dus nog niet bezig met basisscholen. Er zitten er een stuk of 3-4 in de buurt, dus schat dat er wel iets tussen zit wat bij ons past.

De Minion heeft een omgekeerde groeispurt dan denk ofzo, want ze eet juist al een paar weken ontzettend slecht (voor haar doen) -O-
Ik hou mezelf maar voor dat het vast allemaal samenhangt met de kiezen en het hoesten enzo. En dan alles straks in één keer ook weer voorbij is :{w
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_168911839
Zusje, dan zal die van jou morgen ineens 5cm gegroeid zijn denk ik. Nieuwe kleertjes kopen *O*

Twist, wat een speedminion!! Die helm is heel erg tof!! En niet heel onverstandig denk ik ;)

Scholen: wij zijn bij de informatie avond van de VS geweest en voelden ons heel erg thuis. Bij de inloop speelochtend daar heeft Sjaak 15 minuten alleen maar geschreeuwd :') maar hij had toen een schreeuw-weekend. Dat gaan we in april nog eens proberen. Binnenkort is de open dag van de Montessori, daar gaan we dan kijken. Die is wat verder weg van hier, niet op loopafstand maar 10 minuten fietsen.

Sjaak is zo ontzettend O+ op het moment. Hij snapt zo veel en alles in twee talen. Als hij zijn slaapzak uit wil, vraagt hij om zijn "toes" bijvoorbeeld. Hij heeft in dat schreeuw-weekend echt een nieuwe upgrade gehad.

[ Bericht 0% gewijzigd door MevrouwCactus op 15-02-2017 09:57:40 ]
pi_168911863
LeSage, niks mis met af en toe wat gefrituurde aardappels hoor. :Y) N. krijgt ze wel ook nog zonder zout.

Haha twist, kijk haar gaan. :D Dat van het eten is trouwens ook herkenbaar. Mijn kleine voormalige bouwvakker eet nu soms ineens niks als avondeten, echt even wennen. Het komt vast goed. Fruit, brood, yoghurt en tussendoortjes wil ze nog wel, dus ik maak me niet zo druk.

N. staat sinds ze een half jaar is oid ingeschreven bij de enige school hier in de stad die een wachtlijst heeft. Over een jaar kijken we wel of we daadwerkelijk voor die school willen gaan of niet, maar haar plekje is in elk geval veiliggesteld. :) Ondanks dat ik zelf in het onderwijs werk heb ik geen duidelijke voorkeur voor een bepaald type onderwijs en ook geen hele eisenlijst; ik denk dat ons gevoel de doorslag gaat geven.
pi_168911896
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 08:26 schreef MevrouwCactus het volgende:
Sjaak is zo ontzettend O+ op het moment. Hij snapt zo veel en alles in twee talen. Als hij zijn slaapzak uit wil, vraagt hij om zijn "toes" bijvoorbeeld. Hij heeft in dat schreeuw-weekend echt een nieuwe upgrade gehad.
O+

N. doet dit ook. "Tenes (elke meervoudsvorm eindigt op een s tegenwoordig :D ) uit!"
pi_168912020
Toes O+ Tenes O+

A staat sinds ze 4 maanden is ingeschreven bij de school om de hoek. Een school waar ik al ruim voor de zwangerschap een fijn gevoel bij had. En dat is alleen maar gegroeid toen A er eenmaal was en ik het e.e.a. had uitgezocht (Zwemles!!! Weerbaarheidstrainingen!). En de school staat ook als zeer goed bekend en heeft een PSZ waar A hopelijk vanaf november 2 ochtendjes in de week terecht kan. Dan kan ze alvast aan het gebouw en alles wennen.

Wat gaat die minion rap Twist! En een supergave helm! ;)

A zegt nu ook "mammie" als ze iets graag wil :') Dus als ik iets zit te eten: "Mamma? Mamma? Mammieeee??" O+
Ze eet nu weer harde dingen en ik heb 3 witte puntjes gespot, dus die hoektanden zijn iig door! *O*
pi_168912075
MevrouwCactus je hebt de echte naam van Sjaak neergezet ;)

(Sorry ik lees hier graag mee om te zien hoe anderen met (koppige) dreumesjes omgaan, ivm een oppaskindje met zeer grote eigen wil O+ )
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
pi_168912909
Ik ga vandaag voor het eerst twee dagen en nachten van m'n dreumes weg. Zo'n gek gevoel!

School zijn we nog helemaal niet mee bezig. Kinderen gaan hier ook pas met 6-7 naar school, dus dat duurt nog even.

En wow, wat een daredevil heb je, Twist!
pi_168913817
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 08:55 schreef tombolafan het volgende:
MevrouwCactus je hebt de echte naam van Sjaak neergezet ;)

(Sorry ik lees hier graag mee om te zien hoe anderen met (koppige) dreumesjes omgaan, ivm een oppaskindje met zeer grote eigen wil O+ )
Thanks!

Koppige dreumesen, present! Maar wel leuk O+

Sjaak heeft net ge-videobeld met Mini van Bloesem O+ Hij herkende haar gelijk en heeft gezwaaid. Maar hij taaide af toen ze zijn sloffen niet kon zien :{w
pi_168914525
Koppig? Heet dat zo? Ik maar denken dat ik gewoon een heethoofd-dreumes had :p

Heeft er iemand broodbeleg tips die dreumesproof zijn? Zodat hij er niet zo uitziet steeds zeg
maar..
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
.

Alles wat smeerbaar is beland hier dus zo op zn gezicht. Dingen als kaas of kipfilet haalt ie eraf en eet 'ie op zonder brood.. :{
pi_168914634
Ik houd daar wel van Silliegirl :p. Vooral zijn kwark zit altijd overal op hem, omdat wij tegenwoordig niet meer mogen helpen. DAT KAN IE ZELF. Als het eten op de grond beland of ergens anders wordt neergeworpen grijp ik in, want daar kan ik echt niet tegen.

Wat een stoere fiets heeft de minion!
pi_168914656
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 11:28 schreef silliegirl het volgende:
Koppig? Heet dat zo? Ik maar denken dat ik gewoon een heethoofd-dreumes had :p

Heeft er iemand broodbeleg tips die dreumesproof zijn? Zodat hij er niet zo uitziet steeds zeg
maar..
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
.

Alles wat smeerbaar is beland hier dus zo op zn gezicht. Dingen als kaas of kipfilet haalt ie eraf en eet 'ie op zonder brood.. :{
Een washandje en het is weer weg! T krijgt vaak leverworst op z'n brood..

Ik dacht trouwens dat Sjaak echt sjaak heette. Had daar al eens over nagedacht hoe dat dan in de US werd uitgesproken...
pi_168914752
Ja, dat vergat ik even; een washandje (of uberhaupt zn gezicht af doen) is horror, dan schreeuwt ie heel de buurt bij elkaar, luchtalarm is er niks bij. Dus vandaar dat ik liever heb dat 'ie wat schoner blijft..

En dat zelf doen is herkenbaar Adrian, met name bambix eten geeft hier echt een rotzooi. Maarja, dat gaat niet schreeuwen als ik het van de grond poets :p
pi_168914775
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 11:28 schreef silliegirl het volgende:
Koppig? Heet dat zo? Ik maar denken dat ik gewoon een heethoofd-dreumes had :p

Heeft er iemand broodbeleg tips die dreumesproof zijn? Zodat hij er niet zo uitziet steeds zeg
maar..
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
.

Alles wat smeerbaar is beland hier dus zo op zn gezicht. Dingen als kaas of kipfilet haalt ie eraf en eet 'ie op zonder brood.. :{
monkeyplatter werkt hier goed.

Gewoon alles los en lekker aanrommelen.

Ondertussen zie ik gedragcopy. Hij legt plakje geitenkaas op een stukje brood en hapt dan. Of een feestbroodje. Tomaat sla komkommer en weet ik het wat stapelt hij dan erop.

Ik maak vaak van scratch broodjes of plaatbrood van havermout.
Boterhammen vind hij gewoon niks aan :)
Schudden voor gebruik
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')