abonnement Unibet Coolblue
pi_168583136
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 19:43 schreef Omentielvo het volgende:
Haha. Die I O+

Schrijf jij die uitspraken nog ergens op Franny?
Ik houd een dagboek bij op mijn telefoon en als ik dan mijn fotoalbum ga maken dan zet ik een aantal van die uitspraken erin. Zo tof om later weer terug te lezen O+
Dat is een geweldig idee! Ik hou een schriftje bij en dat is perfect voor bij het fotoboek inderdaad!
pi_168583193
quote:
7s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 12:11 schreef Fazzoletti het volgende:
ik ben ook helemaal niet nieuwsgierig O-)

Exode, wat stom zo'n vies huisje :( bah!

Nikki, fijn dat ze wel wat doen met je adviezen maar raar is het wel dat ze dat niet zelf al hadden bedacht :?

Update van de F-oppas perikelen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
sterkte -O-
pi_168583714
Fazzo: wat een rotsituatie. Hopelijk komen jullie er toch een beetje uit. Een zware last, sterkte!


Aiden is inmiddels ingeschreven op school! :o
8 mei mag hij volledig beginnen, tussendoor nog wat oefendagen inplannen.
Het zal een enorme verandering voor ons allemaal worden. Hij is altijd thuis geweest, hoogstens eens naar de oppas maar nooit dagen achter elkaar. Zeker de laatste 1,5 jaar is het overdag weinig nodig geweest.
En dan straks ineens 3,5 dag school (nu nog woe en vrijdagmiddag vrij) en vanaf september waarschijnlijk nieuwe schooltijden ( 5 x per week 8:30-14:00).
ben benieuwd hoe het gaat. Ik ben niet bezorgd maar toch wel spannend hoe Aiden het zal vinden om veel op school te zijn en weinig meer thuis.
pi_168589641
Ik heb net weer twee jongetjes waar men niets op aan te merken had opgehaald bij het kdv. Dat is toch bijzonder, afgelopen donderdag nog op gesprek moeten komen en nu elke dag te horen krijgen dat 'het heel goed ging', 'er niets aan de hand was' etc. Echt, schiet mij maar lek. :? Of ik zie er zo eng uit dat de juffen het niet op de groep durven te zeggen. :')
pi_168589643
Jeetje Fazz wat een nare situatie zeg. Ik heb helaas geen tips of zo. Ik hoop gewoon dat het snel bijtrekt als de eerste emoties over zijn.

Wij zijn vanochtend met de trein naar Utrecht geweest naar het Nijntje museum. B vond het erg leuk maar delen van spullen en activiteiten vindt ie echt lastig. Is dat peuter eigen?
Onderweg van het station naar het museum kwamen we meerdere plekken tegen waar ze met graafmachines bezig waren. Dus eigenlijk hadden we dat hele museum over kunnen slaan _O-
En nu ligt hij in bed te zingen over diksap en donuts.

En het trakteren gisteren ging goed, nou ja, hij mocht het niet uitdelen omdat het chocolade was :@ Het waren soepstengels met 1/4 gedoopt in chocoglazuur en van die disco spikkels erop. De kinderen kregen het mee naar huis. Maar ze hadden een mooie muts voor hem gemaakt en gezongen, mijnheer was helemaal in zijn nopjes.
pi_168591039
Fazz ik hoop dat jullie snel weer op 1 lijn zitten.
exode flauw zeg. Soms slaan kdv/scholen ed door mbt traktaties

Sac roept al een tijd ineens kikkerauto O+. En ik uh?? welke auto??
Wie weet welk merk en type ze bedoelt? Ze heeft een dure smaak.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 9% gewijzigd door F_r op 01-02-2017 17:44:11 ]
pi_168594603
Wat sneu dat hij het niet mocht uitdelen exode. }:| Het klinkt wel superleuk! O+

Hihi die Sac met haar dure smaak. :D

Wij hebben net heerlijk 1.5 uur gelopen (ik) en T en S gefietst. Het was wel koud, maar ik heb de jongens niet gehoord. Een pitstop in de speeltuin en hun middag kon niet meer stuk. :)
pi_168597262
Lekker Nikki. En dat ze al zo'n stuk fietsen. Sac weigert te fietsen alleen d'r loopfiets gebruikt ze.
  woensdag 1 februari 2017 @ 19:45:58 #184
348178 NotTheSame
& Never Be The Same Again
pi_168598415
Fazz, wat een nare situatie. Hopelijk kan ze snel weer wat rationeler denken.

F_R's kikkerauto O+ .

Wow Nikki, dan heb je een flink stuk gewandeld!

Exode, leuk naar Nijntje! Wel jammer van je traktakie -O-.

Venco dat naar school gaan komt heus wel goed. Bij Draak hield en hou ik nog steeds in m'n achterhoofd: ze was niet (nu gedeeltelijk) leerplichtig; gaat het niet? Slaan we mooi een dagje over. En anders zijn halve dagen natuurlijk ook een optie.

Jeuj, vandaag bij het CB geweest: 12,6kg en 86cm. 0 en -1 lijntje. Natuurlijk moest er weer even ongevraagd advies/commentaar geleverd worden op zijn eczeem en dat hij misschien slecht hoort (welnee, hij is gewoon selectief doof, zeg maar eens 'koekje' :')). Maar we zijn weer goedgekeurd en mogen over een jaar weer terug.
pi_168598776
Wat knap, Nikki, dat ze al zo lang fietsen! ^O^ .

Inderdaad wel vaag, dat het kdv nu ineens helemaal positief doet. Misschien zijn ze toch wat geschrokken van de feedback die je gaf. Ik herken het wel: toen ik had laten blijken het niet fijn te vinden als ze bij een overdracht vooral wat geërgerd zeggen dat I weer 'erg van het slaan was vandaag' zonder verder met mij te bespreken hoe zij dit gedrag interpreteren en aanpakken, waren ze ook ineens overdreven uitvoerig in hun verhalen over hoe de dag was gegaan met een overdaad aan positiviteit (terwijl dat niet mijn punt was, en ik echt niet maar hoef te horen hoe leuk en geweldig ze is. 8)7 ).

(Overigens gaat het echt zoveel beter nu: I slaat bijna helemaal niet meer. *O* .)

I had vandaag, op 'papadag', een hangdagje. Beetje verhoging, verkouden en in het algemeen duidelijk niet lekker. En ach, wat is ze dan lief en aanhankelijk. Out of the blue zei ze in bed daarnet: 'mama, ik zal nooit meer stout zijn.' Dus ik zei: Maar I, je bent toch ook helemaal niet stout geweest vandaag? Zij: Oh nee!!! :D .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_168601408
Franny, wat een lieve uitspraak O+
En wat ontzettend fijn dat het zo goed met het slaan gaat!

Jeetje, zo lang fietsen Nikki? Lang wandelen hoor ik hier ook wel eens, vind ik ook zo knap. Ik zie dat hier in jaren nog niet gebeuren, maar ik ben zelf ook geen fietser of wandelaar.

Oh ja, dat zelf doen wat ik hier al eerder las, is nu hier ook meer aangebroken. Man wou de voordeur voor mij open doen toen ik thuis kwam van werk. Dat was een driftbui want R. wou de deur open doen, dus stond ik buiten voor een dichte deur en een tijd te wachten tot R. de deur open had en ik naar binnen kon. _O- Een kusje kon er niet vanaf uiteraard, hahaha, dat is dan vaker zo.
pi_168601597
Arme I. Dan is zo'n dagje rustig aan doen wel prettig.
En wat fijn voor I (en voor jullie) dat ze bijna niet meer slaat. Gelukkig zijn veel van die dingen bij peuters echt een fase en gaat het meestal vrij snel weer voorbij.

Grappig dat het na jouw opmerking ook ineens alleen nog maar positief was. Ik zou bijna hopen dat ze ook weer eens iets minder positiefs melden. Ik ben inderdaad gewoon geïnteresseerd in hoe het gaat en wil echt niet alleen de positieve dingen horen.

Pfoeh T is net rond etenstijd head first achterover uit het bed van S gevallen. Hij zette een stap te ver naar achter toen hij probeerde het bed op te maken (de schat O+), maar verloor net toen ik me even had omgedraaid zijn evenwicht en daar lag hij met een keiharde knal op de vloer. ;( Hij huilde wel gelijk en heel lang, maar werd na een paar minuten al suf en slaperig. Kortom, we hebben een wekadvies gekregen voor komende nacht. Dit is al de 5e of 6e keer in 3 jaar tijd. Ik ben de tel kwijt. Je zou bijna gaan denken dat ik hem expres mishandel of iets. ;(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 3% gewijzigd door _NIKKI_ op 01-02-2017 21:35:41 ]
pi_168602590
Mnoh T wat een lieve foto! Beschermer Der Baby! En wat een brokkenpiloot joh -O- . Die heeft later heel wat verhalen te vertellen ;) .

Herkenbaar van het KDV. Toen ik er een punt van maakte dat ik graag wilde dat Annie naar buiten ging kreeg ik ineens elke keer bij het ophalen te horen hoe enórm leuk ze het had gehad buiten. Soms dacht ik dat ze het gewoon maar verzonnen :') .

Wat goed dat het slaan minder wordt Franny *O* ! En achgossie die opmerking. Wat een kleintjes zijn het ook nog maar hè. Zoveel dingen om over na te denken.

Annie is heel erg bezig met Tas slaan of duwen of in z'n oor gillen en dat dat stout is. Maar soms doet ze het toch want dan is ze moe en baldadig of hij is gewoon heel vervelend haar duplo aan het stukmaken o.i.d.. Vanavond in bed vroeg ik haar wat ze leuk vond vandaag. "Samen met Tas in bad mama! Tas heel lief. Niet slaan. Dat is stout. Tas is mijn broertje en ik de grote zus. KOOSJE EN KEES OOK! Koosje lezen mama? Waar is Tas? Ohja! Tas slaapt! Slaap lekker Tas! Tas kusje geven?" (Etc. etc. - ik heb nogal een kletskous :+ )
pi_168602793
O+
Kwak
pi_168602982
Met maar 17 maanden er tussen is het ook echt wel een lekker stel aan het worden zo samen. Een beetje zoals Kees en Koosje wel :D .

Samen naar papa luisteren:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  woensdag 1 februari 2017 @ 21:56:23 #191
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_168603042
:o brokkenpiloot T . Hij heeft wel een ubergoed kapsel! Bij Frans zit het eigenlijk alleen maar leuk met gel en daar ben ik 9/10 keer weer niet mee bezig.

Zusterliefde van Annie O+ . Fransje was vandaag ook lief voor zn grote broer. Papa is 4 dagen in Engeland en daar heeft grote broer het moeilijk mee dus die was aan het huilen. Toen zei Frans dus:' niet huilen V, papa Engels, papa zonag terug. V, niet huilen. Handje? Troosten?'

Needless to say dat ik smolt.

Daarna waren ze aan het ruzieen over welke hand dan vastgehouden moest worden.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_168603164
Kletskous Annie O+ Wat lief zo samen Razz *;

Succes vannacht Nikki :* Wat een schrik weer om zo te vallen...

Dank voor jullie reacties op m'n oppas-issues. Er is voorlopig een alternatief dus dat geeft rust. We zullen het gesprek echt aan moeten gaan ja, maar voor nu heeft mijn studie afronding toch echt prio :@ Ik heb er alleen een hard hoofd in of ze ons ooit gaat begrijpen :{

F en ik waren lekker uitwaaien op het strand vandaag O+ Doet me altijd goed, en hij vermaakt zich er ook prima met duizenden schelpen en plasjes om in te stampen :+
pi_168604254
Nohhh Razz die verhalen van A. O+

Away ik smeer dus wel vrijwel elke ochtend een klein beetje superstrong gel in zijn haar, maar meestal is het er binnen een uur weer uit door het klimmen en het dweilen over de vloer. :') Eigenlijk zit het door de krullen ook best prima zonder gel hoor. Als S geen gel in heeft is het momenteel net zo'n Engelsman. :D We zijn bezig zijn haar gecontroleerd te laten groeien (dus wel af en toe weer een beetje in model knippen), omdat ik denk dat een iets langer kapsel hem wel leuk zal staan. Maar als blijkt van niet dan knippen we het er zo weer af. :)

Heerlijk Fazz, uitwaaien op het strand. O+ Dat zou ik eigenlijk ook vaker moeten doen. :@
pi_168607934
Nohh T lag even een beetje zielig bij mij in bed omdat hij pijn aan zijn hoofd heeft. Komt S eraan, hij begint T te aaien en zegt: "Niet huilen Timmie, komt wel goed." Ze zijn zo lief samen die twee. O+
pi_168608722
Wat een leuke en lieve verhalen over broertjes en zusjesliefde. O+ .

I is er ook al erg mee bezig, maar wisselt het 'Ik word grote zus' en ' Ik word grote broer' vrolijk af. :D
Ze zegt ook vaak: 'Jij bent de mama van de nieuwe baby. En jij bent ook mijn mama.'
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_168609447
Ah Nikki, wat een brokkenpiloot toch! En wat een lieve foto O+
En O+ voor Razz, superlief samen lezen!

Ik had gisteren echt een superdag met B, heel stom maar ik laat mijn telefoon en laptop echt links liggen tegenwoordig op woensdag. Alleen als hij slaapt, pak ik mijn laptop om wat te werken. En ik merk dat dat voor ons allebei goed is. Ja, dat hadden andere moeders vast al eerder door :@ En nee ik zat niet continu op mijn telefoon voorheen. En ik ben nu niet steeds met hem aan het spelen maar ben gewoon meer bij ons met mijn hoofd daardoor.
En hij vreet ineens weer enorm, zelfs 's avonds....kortom ik vrees dat we binnenkort weer nieuwe kleren moeten kopen _O-
pi_168610469
Ik kijk ook zo uit naar de broer/zus liefde O+ Mooi om te lezen hoe dat nu gaat, en ook dat het niet altijd liefde is natuurlijk :+
pi_168610610
Broer-zus is hier ook om van te smelten O+
F begroet zijn zusje als eerste 's morgens en dan zijn wij pas aan de beurt.
Ze krijgt continue kusjes en als ze huilt wordt ik gedirigeerd naar haar: ze huilt mama ga maar even kijken.
En alle speeltjes worden gedeeld en een speen voor een grote jongen past heus wel in zo'n klein bekkie.

(Ik vermeld nu natuurlijk niet de lompe acties van half ingedeukte fontanel dankzij een auto, een ontwricht polsje vanwege enthousiast aan een armpje trekken en de meppen die ze af en toe krijgt als hij het ergens niet mee eens is en hij dan een afreageerpunt zoekt :X )
pi_168616548
quote:
17s.gif Op donderdag 2 februari 2017 10:42 schreef BlueEyes het volgende:
Broer-zus is hier ook om van te smelten O+
F begroet zijn zusje als eerste 's morgens en dan zijn wij pas aan de beurt.
Ze krijgt continue kusjes en als ze huilt wordt ik gedirigeerd naar haar: ze huilt mama ga maar even kijken.
En alle speeltjes worden gedeeld en een speen voor een grote jongen past heus wel in zo'n klein bekkie.

(Ik vermeld nu natuurlijk niet de lompe acties van half ingedeukte fontanel dankzij een auto, een ontwricht polsje vanwege enthousiast aan een armpje trekken en de meppen die ze af en toe krijgt als hij het ergens niet mee eens is en hij dan een afreageerpunt zoekt :X )
Haha zo is t hier ook, gek op haar broertje en als iemand hem moet onderzoeken staat ze er bovenop want HAAR Broer! De fles geven vind ze ook leuk (2sec) en in bad doen wil ze ook helpen.

Met duplo mag hij ook altijd meespelen (niet op zn hoofd rammen saar) en als zij dokter speelt moet hij als eerste onderzocht worden... we zijn nu ook zover dat hij deems genoemd word ipv baby en bjoer
S. 2014
J. 2016
pi_168616561
Die brusjes verhalen O+

Exode. Wow. Ik vind het knap dat je een hele dag zonder telefoon kan. Mij lukt het niet hoor :@
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')